2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Merhabalarrr:) nasılsınız:) öncelikle kilo veren butun bayanları tebrk ederm:) Dediğim gibi regl olacağım sanırım karnmda bi şişlik söz konusu. Birde bugun (ilk geldgmde demstm ev yemeğine bayılırım:)) bugunde ev yemeği yaptm pilav zaten cok yapmam ama yemeğimn yanında az yaptm:) birazdn onları yıyeceğim tek kaçamağım bu olacak:) Bu arada çok yazamıyorum biliyorsnz vizelerim var kusura bakmayın.. Birde ben telefondan giremiyorm sizde de aynı sorun varmı?

berıvan posta kutun dolmus senın oyuzden burdan cevaplıyorum

berıvancıgım, yanlıs bır durum olsa ben bunu acıkca soylerım. ınan bır sorun yok ben senı ve enerjını sevıyorum gıtmemen ıcın okadar dıl dokmustum hatırlarsan. aramızda olmandan cok memnunum. okudum yorum yapamadım cunku ınanılmaz yogunum. halımı gorsen acırsın, hasta olacagım kesın bu ıs yogunlugu ve bıtmeyen yprgunlugumdan. ayrıca kafam da cok dalgın kılo veremıyorum spora ne zamanım ne enerjım kalıyor hatta alıyorum sanırım. kafam ınanılmaz karısık. ınan gozumden bıle kacıyor cogu yazılan seyler. lutfen aklına kotu seyler gelmesın benım acımdan hıcbırsorun kırgınlık vs yok

ıs tecrubesı para kazanmak artan terubemı gormek, mmutlu edıyor ama mutlu degılım cok yorgunum cok streslıyım kafam cok dolu sıfır enerjım var spor ıcın. zaten bır gun durup ofıste benı ıncelesen halıme acırsın. kafayı yemek uzereyım.

sana da kolay gelsın canım.

hemen anladım ben senı. hıssettım ıste bır an. 6. hıslerım kuvvetlıdır benzer durumda olunca da anlıyorum ıste. ne dıyım bılmıyorum kı canım ya. aynı seylerı yasıyoruz herkes sevıncle ozenerek alıyorsun mutluluklarını ve paranı paylasıyorsun ama bır derece mutluluk verırken bır derece uzuyor ıste ınsanı. ozellıkle tanıdık bırılerı, yasıtın, arkadasından gelen haberler daha cojk etklıyor anlıyorum senı. hakkımızda hayırlısı olsun be canım. ınsaallah en kısa zamanda once sana sonra bana bebıs nasıp olur. dusunmemek ıcın bır care bul cunku ınsan cıddı anlamda ruhen cokuyor hastalanıyor resmen.

allah (cc) gönlüne göre versin inş.

cevap yazarken slm vermeyi unuttum
kızlar bende sağlık acağına gitim acayibim ya her yanım döküğlüyo
ilaçlarımı aldım yatıp terleticem kendimi

çok geçmiş olsun

hep bu azimle devam et inş.

slm kızlar herkese ii akşamlar
gündüz yazdığım gibi sağlık ocağına gidip muayne oldum ilaçlarımı alıp öğle yemeğinden sonra birini içtim
içmez olaydım ilaçtan yarım saat sonra kalp çarpıntısı baş dönmesi
tansiyonu ölçtüm 13 ler çıkıyo 8 lere düşüyo kalp çarpıntım 100 ü gösterince acil dr. gittim
ekg falan filan yapıldı ilaç alerji yapmış iğne vuruldum yatyorum şuan kalp atışım düzene girmeye başladı şükür
bu arada menüm çok ii değil ama yazıcam
sabah: 1 dl den az ekmek, kk peynir,az maydanoz, çay
ara: bi çay bar. sütlü kahve, 1 kepekli galeta
öğle: 1 yumurta,domates,2 dl ekmek
akşam: bi kase çorba, bi tabak, yoğrtlu karnıbahar
ara: çay, 4 kuru üzüm
activite: tabiiki yapamadım yok, 1 buçuk lt su
bitki çayı da içemedim

Geçmiş olsun canımm yaaa çok üzüldüm iyi olduklarına da sevindim allah beterinden korusun. Sana da rabbim güç kuvvet versin.

benim 6 kilo vermem lazım abur cubur çok yiyorum ve sürekli aç hissediyorum kendimi bana tok tutan ve kilo aldırmayacak yiyecekleri yazarsanız sevinirim umarım her kes istediği kiloya kavusur şu an 72 kiloyum

canın nıye sıkkın senın. kılo veremıyorum dıye mı uzulmeye basladın sen. bıraz konusalım dertleselım uygun bırzamanda oldu mu.

hem kilo için sıkıldım hem de yaşadığım yerden arada gelir bana böyle sonra da düzelirim. Kilo veremeyince başka şeylere sarıyorum galiba. konuşalım canım ya msn de denk gelirsek konuşalım.

rabbim birlikte gitmeyi nasip etsin size, bizede tekrarını aminnn.
bizim de 8 ağustos 2004 evlilik tarihimiz.

tebrikler kızlar

pomocum bu hafta da şaşmamış bizim rakamlar :))))))) bende regl yazmıştım ama unutmuşsun neyse olsun

çok geçmiş olsun canım dikkat et rabbim acil şifalar versin. şimdi nasılsın ????

kızlar dıpteyım resmen. yatacagım cok yorgunum bır gırdım hemen kacıyorum opuyorum herkesı

aaahhh canım kıyamam sana dinlen canım seninle bir denk gelip konuşamadık neyse bugünde kısmet değilmiş.

çok geçmiş olsun canım dikkat et rabbim acil şifalar versin. şimdi nasılsın ????

aaahhh canım kıyamam sana dinlen canım seninle bir denk gelip konuşamadık neyse bugünde kısmet değilmiş.

sağol cnm şimdi daha iim ama kalbim yorgun halim yok dinleniyorum cnm
sen nasıslın bugün kimseler yok burda herkesler gitmiş:))

iyi geceler kızlar bugün günlerden GALATASARAYYYYY maç izlerken bir bakınayım dedim. Bugün grip oldum yine şu hastalıklardan bir türlü kurtulamadık rabbim beterinden korusun.

Bugün ki menümü yazıp maça devam edeyim

Sabah: 1 bardak su 1 saat sonra 1 kk peynir, 6 tane yesil zeytin, 3 çatal sosisli yumurta, 2 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay

Ara: beşi biyerde çay

Öğle: 4 kaşık pilav, 1 küçük kase yoğurt

Akşam: 4 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, 5 kaşık yoğurt

Ara: şekersiz çay, 1 kk pasta (doğum gününe gittik)

ben de zayıflamak ıstıyorum da bogazımı hıc tutamıyorum:) cok degıl 5 kılo versem yeter ama yemekten vazgecemıyorum

sağol cnm şimdi daha iim ama kalbim yorgun halim yok dinleniyorum cnm
sen nasıslın bugün kimseler yok burda herkesler gitmiş:))

İyiyim canım grip olmuşum işte hapşırık öksürük gidiyoruz :))) Üzüldüm ilaç antibiyotik miydi ? Alerjin olduğunu biliyor muydun ? Evet kimsecikler yok dinlenmene bak.

tebrikler kızlar

pomocum bu hafta da şaşmamış bizim rakamlar :))))))) bende regl yazmıştım ama unutmuşsun neyse olsun

evet bıraz aramızda bır totem var sanırım beraber alıyoruz beraber verıyoruz

hadı bu hafta bırımız versın de dıgerı de versın keyfımız yerıne gelsın bıraz.