- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.501
Ay sendemi regl oldun? Bende veremedm hic:S
aslında bahar hep güzel haberlerin müjdecisidir ama senin haberin yoğun işlerin olunca üzülmemen elde değil tabi ki ama günler uzuyor belki iş dışında kendine vakit ayırabilirsin.
bizim işlerde en yoğun safhasında. yaz yaklaştıkça gelenimiz çok oluyor malum, o yüzden antrenman sayılarım arttı. eve gittiğimde nete giremeden direk uyuyorum çoğu zaman. yaz gelsede bende tatile çıksam die bekliyorum yani
amin cnm sağlık olsun da işler öle böle yapılıyo cnm
bu yoğunlukta size sağlık dilerim
evet cnm görümcemin kızı 3 haftaya kadar doğum edicek
eminönüne alışverişe gittik istedim gitmeyi de oraya gidince öle olmadı
herşeyler aldık bebişe içim gitti hem sevinip hemde üzülmek duygularını gizlemek zor oldu
yani aslında her hami,le haberi alınca çok mutlu oluyorum valla ama tanıdık biri olunca
diyorum hemen benim olsaydı 5 yaşında olurdu şimdi hepsinden büyük olurdu diyorum
yani anlıcan bu ara gene melankoliğimama geçiyo 1 bilemedin 2 hafta sonra eski cemre oluyorum
ne yapalım haktan hayırlısını isterim hep kaderin önüne geçilmez
olsun be hayat böle de güzel sağlığım yerinde ya buna şükretsem bile az
amin cnm sağlık olsun da işler öle böle yapılıyo cnm
bu yoğunlukta size sağlık dilerim
evet cnm görümcemin kızı 3 haftaya kadar doğum edicek
eminönüne alışverişe gittik istedim gitmeyi de oraya gidince öle olmadı
herşeyler aldık bebişe içim gitti hem sevinip hemde üzülmek duygularını gizlemek zor oldu
yani aslında her hami,le haberi alınca çok mutlu oluyorum valla ama tanıdık biri olunca
diyorum hemen benim olsaydı 5 yaşında olurdu şimdi hepsinden büyük olurdu diyorum
yani anlıcan bu ara gene melankoliğimama geçiyo 1 bilemedin 2 hafta sonra eski cemre oluyorum
ne yapalım haktan hayırlısını isterim hep kaderin önüne geçilmez
olsun be hayat böle de güzel sağlığım yerinde ya buna şükretsem bile az
cevap yazarken slm vermeyi unuttum
kızlar bende sağlık acağına gitim acayibim ya her yanım döküğlüyo
ilaçlarımı aldım yatıp terleticem kendimi
yok cnm neden yanlış anlayayım takılmam ben böyle şeylere
hep tombul bi çocuktum lise yıllarımda 65 civarlarındaydım en zayıf olarak daha sonra dönem dönem hep alığ verdim çok kolay kilo alabililen bi yapm var.
en son nişanda 83 kg dım temmuz 2011 de düğünümde 85 kg oldm balayı vs 93 e çıktım hiç dikkat etmedm.
9 ay önce de aman sigarayı bırakayım da öyle gebe kalayım derken hoop bi baktm 118 kg çıktm.. evet çok şükür bıraktım sigara illetini günde 1 bçk paket içerdim. ama malesef bu mücadelem bırakmakla beraber kilo olarak geri döndü banaaraştırdım vücut nikotini attıkça hücreler yağları tutup savunma mekanizması geliştiriyormuş ama sigarayı bırakan biri olarak kg da verebilirim dedim ve başladım serüvenime :))
bu arada kilomu göstermiyorum herkes öyle söylüyor profilime gir orda boydan var fotom.. direk yüzümden daha zayf görünürüm hep.. çocuğum yok ama sağlıklı bi kg düşünce istiyorm Rabbim hayırlısı nezamansa ozaman nasip etsn inş.
çok geçmiş olsun ya, kötü olmuş.
menün de güzel olmuş bence
kızlar herkese merhaba
ben halama gıtmeyı planlarken, anı bır haber ıle sıvas yolcusu olduk hepımız. amcamlar kaza gecırmıs aıle boyu. hem kan lazım olur dıye hem de gozumuzle gormek ıcın gıttık. 7 saayeb yakın surdu. sabah ındım kostur kostur ıse ındım. ama berbat haldeyım ı yogunlugu ve bu sayehatler canımı cıkardı. wc bıle gıtmeye vaktım olmuyor gunduz ısteyken. ozellıkle 2 haftadır boyleyım. amcamlar sukur ıyı. hayatı tehlıkesı olan yok cok sukur.
telefonumu evde unutmusum aceleyle. oyuzden msjları yenı goruyorum kızlar.
canın nıye sıkkın senın. kılo veremıyorum dıye mı uzulmeye basladın sen. bıraz konusalım dertleselım uygun bırzamanda oldu mu.
maasallah canım sıze. ALLAH kabul etsın. gencecık yasta nasıp olmus sızlere.
evet esımınkı de plansız oldu. ama hep ıstıyordu. ALLAH gonlundekını verdı.
hımmmm anladım canım. hayırlısı olsun ınsaallah. sımdıden kafayı takma. saglıgına dıkkat et amelıata kadar. o yeterlı. gerısı nasılsa bırsekılde halloluyor.
ben de 83luyum. hazıran benım ay. senın hangı ay ?
2008 hazıran da evlendık bız de. hazıran da 5 olacak bızım de. zaman akıp gıdıyor resmen.
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]66,5 kg[/td]
[td]66,8 kg [/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]18,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,00 kg[/td]
[td]104,50 kg (regl )[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]5,50 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,9 kg[/td]
[td]78,9 kg (regl ) [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]4,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]65,5 kg[/td]
[td]65,5 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]1,7 kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]74,8 kg[/td]
[td]75 k (regl) [/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]12,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,8 kg[/td]
[td]70,4 kg[/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]4,8 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kenanderya[/td]
[td]118 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]114,00 kg[/td]
[td]gr[/td]
[td]4,00 kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,7 kg[/td]
[td]73 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]12 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,8 kg[/td]
[td]104,4 kg [/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]3,6 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80,5 kg[/td]
[td]79,8 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]6 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlası[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]61,5 kg[/td]
[td]62,6 kg (regl)[/td]
[td]+1,1 kg[/td]
[td]4,2[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
slm kızlar herkese ii akşamlar
gündüz yazdığım gibi sağlık ocağına gidip muayne oldum ilaçlarımı alıp öğle yemeğinden sonra birini içtim
içmez olaydım ilaçtan yarım saat sonra kalp çarpıntısı baş dönmesi
tansiyonu ölçtüm 13 ler çıkıyo 8 lere düşüyo kalp çarpıntım 100 ü gösterince acil dr. gittim
ekg falan filan yapıldı ilaç alerji yapmış iğne vuruldum yatyorum şuan kalp atışım düzene girmeye başladı şükür
bu arada menüm çok ii değil ama yazıcam
sabah: 1 dl den az ekmek, kk peynir,az maydanoz, çay
ara: bi çay bar. sütlü kahve, 1 kepekli galeta
öğle: 1 yumurta,domates,2 dl ekmek
akşam: bi kase çorba, bi tabak, yoğrtlu karnıbahar
ara: çay, 4 kuru üzüm
activite: tabiiki yapamadım yok, 1 buçuk lt su
bitki çayı da içemedim
kızlar dıpteyım resmen. yatacagım cok yorgunum bır gırdım hemen kacıyorum opuyorum herkesı
çok geçmiş olsun canım dikkat et rabbim acil şifalar versin. şimdi nasılsın ????
aaahhh canım kıyamam sana dinlen canım seninle bir denk gelip konuşamadık neyse bugünde kısmet değilmiş.
Mrb kızlar :)))))))
konuyu acarken baslıgı cok dusundum. Ama ondan daha cok neler yazayım dıye cok dusundum ama ınanın bulamadım(((( benım gıbı edebıyat duskunu bırınen afilli cümleler cıkmalıydı ama olmadı nıyeyse ((((
evettttttt kurban bayramı topıgının hatunları ve aramıza katılacak yenı arkadaslara seslenıyorum. Tum olumsuz sartlarıma ragmen, burdayım ve kılo verebılıyorum. Beraber kaldığımız yoldan devam etmeye, hıc cıkmadıgınız yenı bır yola arkadas olmaya ben hazırım. Sızler de 2013 yazına kadar benımle bu yolda beraber yurumuye hazırsanız , hosgeldınız :))))))
bu yola yenı basladım ama bırazcık katı kurallarımız ıle ama yumusak sade ve dostca uslubum ıle sımdıye kadar neler ogrendıysem neler yaptıysam sızler ıle paylasmaya, elımden geldıgı kadar bır lıder ozellıgı tasımaya calısacagım. Sızlerın de dısıplın ve mutluluk ıcerısınde bu yolda benımle olabılmenızı yurekten dılıyorum.
Hepımıze daha saglıklı daha guzel bır beden ve ruh kazandıracagına ınandıgım bu surecın, hepımıe hayırlı olmasını dılıyorum.
Buyrun bayanlar. Sızlerı beklıyorum :))))))
sağol cnm şimdi daha iim ama kalbim yorgun halim yok dinleniyorum cnm
sen nasıslın bugün kimseler yok burda herkesler gitmiş:))
tebrikler kızlar
pomocum bu hafta da şaşmamış bizim rakamlar :))))))) bende regl yazmıştım ama unutmuşsun neyse olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?