- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.021
Eki Görüntüle 664218
Sağlıklı bir yaşam için düzgün beslenelim ve spor yapalımişte bu kadar basit
((((((benimki sadece bi hatırlatma :))))))
soldakı bana benzıyorrrrrrrr
bakalım yüzü senin kadar güzel mionu göremiyoruz ama
vayyyyyyyyyyyyy sımardım bak sımdı.
bak gaza getırme benı. yuzum net bırsekılde resım eklerım haaaaaaaa.
bugun elbıse gıydım hem de bızım buraların yoresel kelımesı ıle apacer. lacıvert bır elbısem vardı hatırlarsınız belkı onun sıyahını cok ıstemıstım ama beden 40larda kaldıgı ıcın alamamıstım o sayfadan alısverıs yapan arkadasım yenıden kampanyaya gırdıgını gormus bana gedıye almıs sıyahını. bugun gıydım ustelık lacıvertten bır beden kucuk. ayrıca sıyah olunca daha da mı guzel oldu bayılıyorum elbıse gıymeye ben yaaa. sankı 60 kıloda hıssedıyorum kendımı elbıse gıyınce
vayyyyyyyyyyyyy sımardım bak sımdı.
bak gaza getırme benı. yuzum net bırsekılde resım eklerım haaaaaaaa.
bugun elbıse gıydım hem de bızım buraların yoresel kelımesı ıle apacer. lacıvert bır elbısem vardı hatırlarsınız belkı onun sıyahını cok ıstemıstım ama beden 40larda kaldıgı ıcın alamamıstım o sayfadan alısverıs yapan arkadasım yenıden kampanyaya gırdıgını gormus bana gedıye almıs sıyahını. bugun gıydım ustelık lacıvertten bır beden kucuk. ayrıca sıyah olunca daha da mı guzel oldu bayılıyorum elbıse gıymeye ben yaaa. sankı 60 kıloda hıssedıyorum kendımı elbıse gıyınce
hiç duymamıştım apacerikız çekip koysana resmini görelim bende çok severim elbise giymeyi ama iş yerinde kıyafetimiz maalesef sabit anca yazları akşam dışarı çıkacak olursam benim elbiseler biraz kısa ve açıktır ama eskisi kadar cesur giyemiyorum doğrusu. bu yaza en az 4-5 elbise almayı düşünüyorum bakalım...
Ooooo aman efendim kimler gelmiş kimler gelmiş, Emelcim ve Duygucum hoşgeldiniz kızlar
canım sinüzitin kötüdür bende yok ama çekenler çok canım çok geçmiş olsun
benimde başımın tepesi agrıyo valla o da yetmiyo miğdeme vurdu ağrıstresten herhalde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?