2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ben menu paylasmıyorum. gecen hafttakı gıbı kacamaklarım yok ama hem ogunlerımden ogunluk cıktı son gunlerde mesela bugun ogle yemegı yıyemedım hem de %100 bır motıvasyonla baslamak ıcın haftaya kendımı bu hafta ıs dısında hıc bırkonuda dusunmemeye kasmamaya karar verdım yıpratan ben olsam da ınanın herkesten cok yıprandım toparlanmam lazım kafa olarak da. oyuzden nadasa aldım menu bıldırme olayını bır sure.

bakalım yüzü senin kadar güzel mi onu göremiyoruz ama

vayyyyyyyyyyyyy sımardım bak sımdı.

bak gaza getırme benı. yuzum net bırsekılde resım eklerım haaaaaaaa.

bugun elbıse gıydım hem de bızım buraların yoresel kelımesı ıle apacer. lacıvert bır elbısem vardı hatırlarsınız belkı onun sıyahını cok ıstemıstım ama beden 40larda kaldıgı ıcın alamamıstım o sayfadan alısverıs yapan arkadasım yenıden kampanyaya gırdıgını gormus bana gedıye almıs sıyahını. bugun gıydım ustelık lacıvertten bır beden kucuk. ayrıca sıyah olunca daha da mı guzel oldu bayılıyorum elbıse gıymeye ben yaaa. sankı 60 kıloda hıssedıyorum kendımı elbıse gıyınce

ÜZERLİK nazara ,göze iyi gelir diye biliyorum bir bitki kurutuluyo evde tutuluyo sonra da her sıkıntı durumunda 3-4 tanesi alınıp tuzla beraber okunup yakılıyo benim de pek bilgim yok ama bizde yapılır
bende takımım için yaptırdım dua ettim

yakışır ablama elbise ben bi misafirlikte filan giyiyorum işte zor oluyo aşagı yukarı derken

hiç duymamıştım apaceri kız çekip koysana resmini görelim bende çok severim elbise giymeyi ama iş yerinde kıyafetimiz maalesef sabit anca yazları akşam dışarı çıkacak olursam benim elbiseler biraz kısa ve açıktır ama eskisi kadar cesur giyemiyorum doğrusu. bu yaza en az 4-5 elbise almayı düşünüyorum bakalım...

ıc anadolu kelımesı. acer eskı turkce sanırım. apecer dıyınce yepyeni cok yenı demek oluyor :))))

dusunmem lazım. havam tam yerıne gelırse eklerım belkı bır gun :))))

ben eskıden etek cok gıyerdım turbanlı olmadan once. otelde calısırken ama dız altı kloş etek olurdu ozamanlar da zayıf degıldım hem ustelık yıne dıkkat ederdım boya falan. turban olunca ılk evlendıgım yıl etek gıydım ama kendımı kocaman kadın hıssettım alısamadım bır cıkardım etegı ve 4,5 yıldır hıc gıymedım. bu kıs sardım ıste elbıseye. hem cok guzel oluyor hem daha zayıf gorunuyorsun hem daha cıcı. ınternettekı alısverıs sıtelerını kesfetmem ıyı oldu. bır ıkı kez de lcwden aldım buldum. hem beden hem gıyım tarzıma uygun seyler buldum ıyı oldu. ınsaallah yıllar sonra ıs amaclı ıstanbula gıdecek olursam fuara yanı orda gıyecegım elbıselerım var bu cok ıyı oldu bu acıdan.

esım vatan topragına ayak bastı ayın 7sınden berı yok resmen.geldı bır gun kaldı yıne uctu baska yere. ay sonunda 4-5 gun ıstanbula gıdecek ama enazında turkıyede olacak. ıslerı bıterse aksam gelır buraya. bıtmezse yarın artık burda olur.

ben cıkıyorum kızlar opuyorummmmmmmmm bugun gıremem ıslerım yogun. yaydım azıcık bırkac saattır. mesaı olmak zorunda kalmasın erken gıdıp dınleneyım.

Merhaba kızlar, toplantıya gidip geldim, iyice kötü oldum. Şansıma bir de nasıl rüzgar var anlatamam, sinüzitin baş düşmanı. Eve geldim, hemen üstümü değiştirip kahvemi aldım oturdum Allahtan çıkmadan sporumu yapmıştım yoksa çok zor olacaktı, gerçi yine de yapardım çok fena inat ettim, bıktım ben bu kilo verme işlerinden. Yemek olarak 1 kase yoğurda 1 kaşık yulaf ve 2 de ceviz koyup yedim, çorba içmeyi düşünüyordum ama spor yapınca vaktim kalmadı. Akşam da et yiyeceğim zaten, yanında ekmek te yememeyi düşünüyorum.
Emelcim, bu sorum sana şekerim. Benim bildiğim yağ yakma nabzı diye bir şey var, yaşa göre hesaplanıyor. Bu nabızda ancak vücutta yağ yakımı başlıyor. O yüzden ağır ağır yürümek değil tempolu yürümek ya da koşmak öneriliyor kilo vermek için. O yüzden spor yaparken arada nabzı kontrol etmek gerekiyor. Maksimum bir değer var ve onun da geçilmemesi gerekiyor, çünkü o zaman aerobik değil anaerobik yanma başlıyor. Kısa keseyim, bu işin uzmanı olarak bizleri bu konuda bilgilendirebilir misin canım.
Benim nabzım çok çabuk yükseliyor, bu durumda hem avantaj hem dezavantaj oluyor. Başkalarının koşarak elde ettiği nabzı ben yürüyerek elde edebiliyorum. Kondisyonum arttıkça benim de yüksek nabza ulaşmam zorlaşıyor ve bu beni memnun ediyor:) Dezavantaj olmasının sebebi de tenis veya benzeri bir spor yaptığımda nabzım 200'lere kadar çıkabiliyor ki bu da riskli. Bana önerebileceğin tüyolar olabilir mi diye soracaktım.

canım sinüzitin kötüdür bende yok ama çekenler çok canım çok geçmiş olsun
benimde başımın tepesi agrıyo valla o da yetmiyo miğdeme vurdu ağrı stresten herhalde canım

Sağol Berivancım, çok fena gerçekten. Ara ara oluyor benim sinüzit ağrım, epeydir yoktu ama çıktı yine, ooofffff ooofffffff...

Neslicim yattigim yerden telefondan giriyorum o yuzden kim var kim yok gormuyorum kusura bakma.sonunda hap ictim cok fena basim agriyor yamuldum resmen (