2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Hatirladigim kadaryla izmirdeydn deglmi ablacm disarida yuruyusde yapabilrsn aslnda ama tek basina yapamiyorsan git bi dene derim.. 31 mart gecesi alinack:)
evet canımizmir,aslında doğrusöylüyorsun saatler alınınca eskisi gbi edşim geldiğinde yürüyebilirimm 1 nisan itibaren başlaya bilirimm..

Tesekkurler canim allah razi olsun

Sagol canim benim kalbinden rahatsizlanmis damar tikanikligi var.
Bugunde gidicem aksam ordayim.

Duygucum rabbim acil sifalar versin canim saatlerde 31 martta alinacak.
aminnn canımmmm çok sağ ol

oo sanada çokgeçmiş olsunnn canımmm toplantıya kadar umarım iyi olursunn.. bu hafta böyle saçma geçti diğer haftaya bomba gibi full enerjili başlıyalımmm

b-fit'e gelirsek emindeğilim çünkü sıkılgan biriyimmm iyi oldu size danıştığım ,saatler alındığında ben yine yürüyüşe başlayımmm eşim evegeldiğindee çünük çocukla tempolu zor oluyor.

Sağol canım, sen de toparlarsın en kısa sürede inşallah. Ya bu hafta kesinlikle saçmasapan geçti, anca toparlanırız zaten. Ben bu haftaya tam bomba gibi başlamıştım ama söndüm çok fena Yaza birşey kalmadı, mutlaka düzenli spor yapmak lazım, 1 Nisan'a birşey kalmadı nasıl olsa, oğlanı bırakıp tempolu tempolu yürürsün canım, bir de aslında Emel'in verdiği hareketleri yapsak süper olur. Belki sen yapıyorsundur bilmiyorum ama ben yapamıyorum valla.

duygu nesli ablalarım geçmiş olsun hemrn geçsin inşallah dün anneme üzelik yaktırdım takımımızın huzuru devamı için de dua ettim
sağ ol canımmm çok zarifsinnn ama üzeliği anlamadımm

inşallahh...
benim zaten bugün yarın umudum yok p.tesi'ye anca toparlanırımmm.
emelin verdiğihareketleri yaptımm ama bu aralar yapamıyorum aslında hiç birşey yapamıyorum bu aralarr ..

hep bir şeyler yazmak istedim ama yazamadım nedense.tekrar bir arada olmaya çok sevindim

sabah
1 küçük patates kızartması
üstüne sarımsaklı domates sos
yarıma yakın yufka

ara
4 adet gün kurusu

Evet ablacm disarida hem mis gibi hava alirsn hemde saatini uzunlugunu herseyi sen belirlersn:)

ya ınanılmaz yogun ve streslı bır gundeyım kendı hatam olmayan ıslerı duzeltmeye calısırken senın bu msjın baya guldurdu benı yanı. içimden bır ayı cıktı cok guldum ya ALLAH ıyılıgını versın valla

grıp halen devam edıyor demekkı. senı hıc boyle hasta gormemıstım valla. cok uzuldum ınsaallah bır an once ıyılesırsın.

bfit olayı bence super fıkır. sureklı bır spor merkezıne gıdebılmeyı ben de cok planlamaya calıstım ama olmadı bence degerlendır derım cunku sonucta duzenlı olarak ınsanı spora zorluyor tamam sen zaten spor konusunda sorun yasamıyorsun ama senın acından da şöyle bır avantajı olur sıkılasmak ıcın farklı farklı spor aletlerı var onları kullanmıs olursun kas yaparsın mesela.

saat konusunda hıc fıkrım yok hatta unutmustum valla.

canım ya ne guzel yazmıssın cok tsk ederım boyle dusunmene cok sevındım.

sana da gunaydın,

evet 1000, sayfa oldu

oyyy sen de hastasın ya. duygu da hasta. tultanın kayınvalıde hastalanmıs. bundan once olan gergınlıkler falan derken kotu bır hafta yasıyoruz desene hep beraber. bıran once ıyılesırsınız ınsaallah hepınız de.

1000. sayfa hayırlı olsun arkadaşlar

tultancım kayınvaliden hastalanmış çok geçmiş olsun.

duygu hala atlatamamış, neslide pek iyi başlamamış güne. işte böle durumlarda insanın ne diyetini nede sporunu sürdüresi gelir çok iyi bilirim. çok geçmiş olsun arkadaşlarım inşallah haftasonuna daha iyi girersiniz.

duygucum spor merkezine gitmeyi düşünüyormuşsun sanırım. gideceğin spor merkezini çok iyi seçmelisin çünkü senin gitme amacınla o spor merkezinin hizmeti örtüşmeli. kimi spor merkezi koyuyor salona 10 tane alet hepsinden sırayla geçiriyor müşterileri. veya step aerobik, pilates ile zayıflatacaz deyip fiziksel verileri ne olursa olsun hepsine aynı hareketleri yaptırıyorlar. oraya giden insanlarda yoruldukları için faydalı olduklarını sanıyorlar ama kişisel takip çizelgesi oluşturmadıkları için sonuçları göremiyorlar. ben sana msn den gideceğin spor merkezinde nelere dikkat etmen gerektiğini anlatırım ayrıntılı.

Heyyyyy:) nice 1000. Sayfalaraa:)

Sabah menum;
Sebzeli omlet
1kk buyuk birazcik peynir 2 dilim tahilli ekmek
Okul icinde yanima elma aldm

GECENLERDE DEMISTIM SUPRIZIM OLACAK DIYE. 1000. SAYFA ICIN COK PLAN YAPMISTIM. BIR SURU SUPRIZLERIM OLACAKTI AMA COK YOGUNUM, RESIM BULAMADIM HERKESE TESEKKUR EDERIM SIMDIYE KADARKI TUM EMEKLER ICIN, 1000. SAYFA ICIN.

VE BU SAYFAYA ILK GECEN KIM OLACAK DIYE MERAK EDIYORDUM TOSUNCUK OLDU

erce, sureklı dedıgım seylerı yanlıs ıfade edıyorum bunun sıkıntısını yasıyorum lutfen sen de alınma canım hele kı bu donemde. Ben senı cok severım cok akıllı cok ılımlı cok müspet bır kadınsın senın burada olmandan cok mutluyum. Herkes uzerıme gelıyor gıbı hıssettım ve hıssettıgım herseyı paylastım ben ıster sanalda ıster reel de bununla bas edıyorum bas etmek zorundayım cunku. Arkadasıma gıdıp, kucagıma bebegını de alıyorum sallıyorum da ayagımda. Cunku hayat devam edıyor bazen cok bunaldıgımı uzuldugumu, anlatmaya calıstım o da gayet normal. Daha dogrusu gıdıp gelen psıkolojımı anlatmaya calıstım. Senı tanıyorum ımrendırmek ve uzmek yapacagın son sey. Ayrıca ben sana ne demıstım sen bana umut oldun 17 yıl sonra hamıle kaldın. Sen bana umut verdın. Oyuzden lutfen gıtme, benı yanlıs anlama lutfen. Yeterınce kendımı kotu hıssedıyorum yasanan seylerden dolayı. Kan kaybetmesın topık. Zaten topık dagılacaktı yasananlardan dolayı. Ben kımsenın gıtmesını ıstemıyorum benden dolayı. Lutfeeeeeeeeeeeeen benı kırma.

ısım vermedım ama serap da hamıle gelıp yazıyor buraya. Suna da yazardı bazen. Sen de varsın baska topıklerde arkadaslar da var benım. Hanı hamıle karnı gormek gıbı oluyor bazen. Bunu anlattım sadece ama bas edıyorum lutfennnnn. Bıraz hatırım varsa kal, kımse artık benden dolayı gıtmek ıstemesın lutfen. Gucum yokkkkkk

Yanlz olayı nasıl ciddiye almışsam once kutlama yapıp bide kısa kesip dünkü kaçamaktan sonra hemen munumu yazmsm

erce lütfen gitme, sen pomoyu yanlış anlamışsın. onun düşündüğün şeyi kastetmediğini sende biliyorsun. senin hamileyim die yazdığında buraya sevinmeyen bir kişi bile yoktu. daha doğum yaptığın haberini ve bebeğinin resmini göreceğiz inşallah artık olumsuz düşünceler görmek istemiyor kimse burda. inşallah fikrini değiştirirsinde kalırsın :)) benim şüphem yok bundan :))

emel, sagol bana bu konuda destek verın lutfen. Ve erce ıcın cok dogru bırsey soylemıssın test yapacagım dedıgı gun kızlara dedım kı foruma gıremezsem bana msj atın sonucu dedım. Ben mutlu olmasam ve senı sevmıyorum olsam bunları yaparmıydım dermıydım bukadar yapmacık bırı degılım gercekten az cok tanıdın berı. Eskısınden daha cok yazdım belkı sana. Hem saglıgını merak ettım sag salım dursun bebısın sende dıye, hem mutlulugunu paylasmanı ıstedım 17 yıl sonra geldı erce. Senı en ıyı kımler anlar canım bır dusun ıstersen. Lutfen asla kotu nıyetle yazmadım hadı sen burda kal kı ben bebek ıcın daha cok gaza geleyım Daha sıkı sarılayım dıyete. Ben de guzel beyaz tenlı sıyah saclı pamuk bır kız dogurayım ogluna verırım bak söz