- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.001
evet canımizmir,aslında doğrusöylüyorsun saatler alınınca eskisi gbi edşim geldiğinde yürüyebilirimm 1 nisan itibaren başlaya bilirimm..Hatirladigim kadaryla izmirdeydn deglmi ablacm disarida yuruyusde yapabilrsn aslnda ama tek basina yapamiyorsan git bi dene derim.. 31 mart gecesi alinack:)
aminnn canımmmm çok sağ olTesekkurler canim allah razi olsun
Sagol canim benim kalbinden rahatsizlanmis damar tikanikligi var.
Bugunde gidicem aksam ordayim.
Duygucum rabbim acil sifalar versin canim saatlerde 31 martta alinacak.
Günaydın kızlaaarrrr, 1000. sayfamız hayırlı olsun.
Ben de bugün dökülüyorum resmen, sinüzitim yine coşmuş durumda, en kısa zamanda geçer inşallah. Bugün öğleden sonra bir toplantıya katılacağım, normalde ofisten gidecektim ama vazgeçtim biraz dinleneyim diye evden direk gideceğim. Sizler iyisinizdir umarım.
Duygucum spor salonuna gitmeyi düşünüyormuşsun, ben öneririm canım. İnsan sürekli aynı tarz spor yapmaktan da sıkılabiliyor, sen sürekli şartlarını zorluyorsun zaten, hem evde spor yapıyorsun, hem yürüyüş yapıyorsun. Bence bu değişiklik iyi gelir. B-Fit'e ben gitmiştim ama 3-4 kere gidip bırakmıştım, pek bana uygun gelmedi. Ben salon sporu olarak step çok severim, yıllarca da yapmıştım zaten. B-Fit'te değişik bir teknik uyguluyorlar, bir sürü alet var, döngü şeklinde sırayla aletlere geçiyorsun. Aslında bu konuda en iyi fikri Emel verir. Benim nabzım çok çabuk yükseliyordu, aralarda nabzını ölçtürüyorlar, benim 150-160 çıkınca hemen otur diyorlardı, öyle olunca da zaten süre kısa yarısını oturarak, yarısını sporla geçiriyordum, verimsiz oluyordu benim için. Aslında ben de bu konuyu Emel'e danışayım en iyisi.
evet canımizmir,aslında doğrusöylüyorsun saatler alınınca eskisi gbi edşim geldiğinde yürüyebilirimm 1 nisan itibaren başlaya bilirimm..
aminnn canımmmm çok sağ ol
oo sanada çokgeçmiş olsunnn canımmm toplantıya kadar umarım iyi olursunn.. bu hafta böyle saçma geçti diğer haftaya bomba gibi full enerjili başlıyalımmm
b-fit'e gelirsek emindeğilim çünkü sıkılgan biriyimmm iyi oldu size danıştığım ,saatler alındığında ben yine yürüyüşe başlayımmm eşim evegeldiğindee çünük çocukla tempolu zor oluyor.
duygu nesli ablalarım geçmiş olsun hemrn geçsin inşallah dün anneme üzelik yaktırdım takımımızın huzuru devamı için de dua ettim
sağ ol canımmm çok zarifsinnn ama üzeliği anlamadımmduygu nesli ablalarım geçmiş olsun hemrn geçsin inşallah dün anneme üzelik yaktırdım takımımızın huzuru devamı için de dua ettim
Sağol canım, sen de toparlarsın en kısa sürede inşallah. Ya bu hafta kesinlikle saçmasapan geçti, anca toparlanırız zaten. Ben bu haftaya tam bomba gibi başlamıştım ama söndüm çok fenaYaza birşey kalmadı, mutlaka düzenli spor yapmak lazım, 1 Nisan'a birşey kalmadı nasıl olsa, oğlanı bırakıp tempolu tempolu yürürsün canım, bir de aslında Emel'in verdiği hareketleri yapsak süper olur. Belki sen yapıyorsundur bilmiyorum ama ben yapamıyorum valla.
evet canımizmir,aslında doğrusöylüyorsun saatler alınınca eskisi gbi edşim geldiğinde yürüyebilirimm 1 nisan itibaren başlaya bilirimm..
aminnn canımmmm çok sağ ol
oo sanada çokgeçmiş olsunnn canımmm toplantıya kadar umarım iyi olursunn.. bu hafta böyle saçma geçti diğer haftaya bomba gibi full enerjili başlıyalımmm
b-fit'e gelirsek emindeğilim çünkü sıkılgan biriyimmm iyi oldu size danıştığım ,saatler alındığında ben yine yürüyüşe başlayımmm eşim evegeldiğindee çünük çocukla tempolu zor oluyor.
duygu nesli ablalarım geçmiş olsun hemrn geçsin inşallah dün anneme üzelik yaktırdım takımımızın huzuru devamı için de dua ettim
Kusura bakmayın ama bugün içimden bir AYI çıktı çok yemedim ama en zararlılarını yedim utanıyormBu arada yazmıstım ama arada kaynadı hasta oldum sonunda bugun öğle saatlernde ve aşırı bi karıın ağrısyla gün geçirdim.. yarın devam edicem tabiki ama benim hastalığım çok zor geçiyo o yüzden oldu kesnlikle kendimde değildim yani o derece Bu arada ben meyveye bayılırım hani 50 kilo koyun önüme yerim bide bütün meyvelere taparm ama artk hiç yemek istemiyorm:/
İşte boyle bi gün geçirdm.. Sizler iyisinizdir umarm herkese iyi geceler:)
günaydınnn hanımlarr herkez iyidir inşallah dün 20:30'da yattım sabahkalktığımda dayak yemişgibiydimm fazla uyumakda iyi değilyaaa neyse enerjim düşük hastalıkdan bu hafta böyle geçti inşallah yeni haftayı güzel başlıcam, birde 1 ay deneme amaçlı spor salonunagitmeyi planlıyorum amakararsızım eşimin tek şartı b-fit'e gitmem bana etkisi olurmu bilmiyorum?bu arada saatler nezaman ileri alıncak bilen varmı?
günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
1000 sayfa olmuş cidden tosuncuk cummmmmmmmmmmm nasılsın canımmmmmmmmm
tultan ablam geçniş olsun neyi vardı
filiz ablam evet belki devam ederdi belki ama tadı olmazdı nesefi nefesi azalmış bir takım olurdu 2 nefesini kaybetmiş bir takım olurdu
günlerin yorgunluğu stresi üstümdeydi dün oryantel,mezdeke,oyun havası oynadım kendime geldim valla
menü hiç yazmıyorum unutuyorum birde sürekli aynı ondan olsa gerek
dün neler yedim
sabah:1 muz ,2 çeyrek simit,süt
öğlen:çorba,salata,mantar yemeği
akşam :çorba,2 meyve,4 çatal süt tatlısı
Günaydın kızlaaarrrr, 1000. sayfamız hayırlı olsun.
Ben de bugün dökülüyorum resmen, sinüzitim yine coşmuş durumda, en kısa zamanda geçer inşallah. Bugün öğleden sonra bir toplantıya katılacağım, normalde ofisten gidecektim ama vazgeçtim biraz dinleneyim diye evden direk gideceğim. Sizler iyisinizdir umarım.
Duygucum spor salonuna gitmeyi düşünüyormuşsun, ben öneririm canım. İnsan sürekli aynı tarz spor yapmaktan da sıkılabiliyor, sen sürekli şartlarını zorluyorsun zaten, hem evde spor yapıyorsun, hem yürüyüş yapıyorsun. Bence bu değişiklik iyi gelir. B-Fit'e ben gitmiştim ama 3-4 kere gidip bırakmıştım, pek bana uygun gelmedi. Ben salon sporu olarak step çok severim, yıllarca da yapmıştım zaten. B-Fit'te değişik bir teknik uyguluyorlar, bir sürü alet var, döngü şeklinde sırayla aletlere geçiyorsun. Aslında bu konuda en iyi fikri Emel verir. Benim nabzım çok çabuk yükseliyordu, aralarda nabzını ölçtürüyorlar, benim 150-160 çıkınca hemen otur diyorlardı, öyle olunca da zaten süre kısa yarısını oturarak, yarısını sporla geçiriyordum, verimsiz oluyordu benim için. Aslında ben de bu konuyu Emel'e danışayım en iyisi.
ya ınanılmaz yogun ve streslı bır gundeyım kendı hatam olmayan ıslerı duzeltmeye calısırken senın bu msjın baya guldurdu benı yanı. içimden bır ayı cıktı cok guldum ya ALLAH ıyılıgını versın valla
Heyyyyy:) nice 1000. Sayfalaraa:)
Sabah menum;
Sebzeli omlet
1kk buyuk birazcik peynir 2 dilim tahilli ekmek
Okul icinde yanima elma aldm
pomo ve duygu dönmüş topik ve arkadaşlar eski neşesine kavuşmuş ne güzel hep böle olun inşaallah .
Pomocum bi yorumunda yazmışsın canım ,bizim hamilelik takvimi seni üzmüş ,şu an yazarken bende çok içten taa derinden öle üzüldüm ki asla seni ve bir başka evlat hasreti çekeni üzmek istemem .heleki ağlamasını aslaaa .ben bu bebeği senelerce bekledim tıpkı sizler gibi .şimdi sizin gözünüze sokmak yada imrendirmek gibi bi niyetin asla olamaz .ben düşünemedim senin o kadar üzüleceğini kusuruma bakma hakkını helal et arkadaşım .bilmeden seni üzmüşüm .sen yaz dedin diye hatta sanki benim yazdıklarım seni mutlu etmiş yada çok ilgilenmiş gibi hissettim de ondan yazdım yoksa ben yazmazdım ki .isim vermeden yazmışsın ama ben cevap vermek istedim .
Neyse çok uzatmanın anlamı yok zaten .
Herkese çoookkk başarılar ve kolaylıklar diliyorum umarım herkes istediği kiloya kavuşur .herkes allaha emanet olsun
GECENLERDE DEMISTIM SUPRIZIM OLACAK DIYE. 1000. SAYFA ICIN COK PLAN YAPMISTIM. BIR SURU SUPRIZLERIM OLACAKTI AMA COK YOGUNUM, RESIM BULAMADIM HERKESE TESEKKUR EDERIM SIMDIYE KADARKI TUM EMEKLER ICIN, 1000. SAYFA ICIN.
VE BU SAYFAYA ILK GECEN KIM OLACAK DIYE MERAK EDIYORDUM TOSUNCUK OLDU
erce lütfen gitme, sen pomoyu yanlış anlamışsın. Onun düşündüğün şeyi kastetmediğini sende biliyorsun. Senin hamileyim die yazdığında buraya sevinmeyen bir kişi bile yoktu. Daha doğum yaptığın haberini ve bebeğinin resmini göreceğiz inşallah :d artık olumsuz düşünceler görmek istemiyor kimse burda. Inşallah fikrini değiştirirsinde kalırsın :)) benim şüphem yok bundan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?