- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.981
Kusura bakmayın ama bugün içimden bir AYI çıktı çok yemedim ama en zararlılarını yedim utanıyormBu arada yazmıstım ama arada kaynadı hasta oldum sonunda bugun öğle saatlernde ve aşırı bi karıın ağrısyla gün geçirdim.. yarın devam edicem tabiki ama benim hastalığım çok zor geçiyo o yüzden oldu kesnlikle kendimde değildim yani o derece Bu arada ben meyveye bayılırım hani 50 kilo koyun önüme yerim bide bütün meyvelere taparm ama artk hiç yemek istemiyorm:/
İşte boyle bi gün geçirdm.. Sizler iyisinizdir umarm herkese iyi geceler:)
ah cnm bende adet döneminde felaket olurum çikolata isterim ekmek isterimmm
bende manyak birisi oluyorum he
sen de kabul ettiğine göre yarın başlarsın
fazla meyve de zararmış cnm bende severim ama senin kadar değil kız maşallh sana
ben ii sayılırım cnm dersler yüzünden kafam ağrıyo işte dışardan okumakta böle bişey yani
sana da ii geceler cnmaman bişey yemeden yat kızzzz
Hahaha Yokkkkk kaçırsamda akşam üzeri 5de yedim bitirdim hergün olduğu gibi 6 yı geçimedm yani:) Cidden meyve delisiyim bayılırım meyveye ama böyle bayık tattlar değilde ekşimsi yada normal olanları yerm mesela bitek kavun yemem çok aşırı şekerli geliyor ha birde muzun da tatlı olanını yemem bal küpü gibi gelir. Onun dışında hepsini yerm:)
Ya dışarıdan okumak cidden daha zor olmalı rabbim hepimize kolaylık versn..
tebrikler cnm bravo ohh 5 bilemedin 6 da senin yemek işin bitiyo demek
bu gidişle sen isteğin kiloya çabucak gelirsin cnm
evet zor ama başarmaya çalışıyorum cnm tatlım ben çıkıyorum sana da iii uykular güzelim
günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
1000 sayfa olmuş cidden tosuncuk cummmmmmmmmmmm nasılsın canımmmmmmmmm
tultan ablam geçniş olsun neyi vardı
filiz ablam evet belki devam ederdi belki ama tadı olmazdı nesefi nefesi azalmış bir takım olurdu 2 nefesini kaybetmiş bir takım olurdu
günlerin yorgunluğu stresi üstümdeydi dün oryantel,mezdeke,oyun havası oynadım kendime geldim valla
menü hiç yazmıyorum unutuyorum birde sürekli aynı ondan olsa gerek
dün neler yedim
sabah:1 muz ,2 çeyrek simit,süt
öğlen:çorba,salata,mantar yemeği
akşam :çorba,2 meyve,4 çatal süt tatlısı
günaydınnn hanımlarr herkez iyidir inşallah dün 20:30'da yattım sabahkalktığımda dayak yemişgibiydimm fazla uyumakda iyi değilyaaa neyse enerjim düşük hastalıkdan bu hafta böyle geçti inşallah yeni haftayı güzel başlıcam, birde 1 ay deneme amaçlı spor salonunagitmeyi planlıyorum amakararsızım eşimin tek şartı b-fit'e gitmem bana etkisi olurmu bilmiyorum?bu arada saatler nezaman ileri alıncak bilen varmı?
kayınvaldene geçmiş olsun cnm
kızlar topiğimiz eskisi gibi olmaya başlamış ve bu gazla da bende menümü yazayım
sabah: kk labne peyniri, 1 çay kaş. fındık ezmesi, yarım domates ve salatalık, maydanoz, 2 yeşil zeytin, 2 dl ekmek, çay
öğle: 3 ızgara köfte, 1 dl ekmek, bol salata, bi kase yoğurt
ara : şekersiz filtre kahve, bi avuç kuruyemiş
akşam: bi kase çorba, küçük porsiyon sebze yemeği,yarım kase yoğurt
ara: şekersiz çay, 3 grisini
activite: bugün temizlik yaptım kıyı bucak felaket terledim , 100 mekik, 15 dk. pilates
2,5 lt su, yatarken gene 1 bardak maydanoz suyu
ben kaçar herkese ii geceler yarın bomba gibi kalkalım
günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
1000 sayfa olmuş cidden tosuncuk cummmmmmmmmmmm nasılsın canımmmmmmmmm
tultan ablam geçniş olsun neyi vardı
filiz ablam evet belki devam ederdi belki ama tadı olmazdı nesefi nefesi azalmış bir takım olurdu 2 nefesini kaybetmiş bir takım olurdu
günlerin yorgunluğu stresi üstümdeydi dün oryantel,mezdeke,oyun havası oynadım kendime geldim valla
menü hiç yazmıyorum unutuyorum birde sürekli aynı ondan olsa gerek
dün neler yedim
sabah:1 muz ,2 çeyrek simit,süt
öğlen:çorba,salata,mantar yemeği
akşam :çorba,2 meyve,4 çatal süt tatlısı
günaydınnn hanımlarr herkez iyidir inşallah dün 20:30'da yattım sabahkalktığımda dayak yemişgibiydimm fazla uyumakda iyi değilyaaa neyse enerjim düşük hastalıkdan bu hafta böyle geçti inşallah yeni haftayı güzel başlıcam, birde 1 ay deneme amaçlı spor salonunagitmeyi planlıyorum amakararsızım eşimin tek şartı b-fit'e gitmem bana etkisi olurmu bilmiyorum?bu arada saatler nezaman ileri alıncak bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?