2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

pomo ve duygu dönmüş topik ve arkadaşlar eski neşesine kavuşmuş ne güzel hep böle olun inşaallah .
pomocum bi yorumunda yazmışsın canım ,bizim hamilelik takvimi seni üzmüş ,şu an yazarken bende çok içten taa derinden öle üzüldüm ki asla seni ve bir başka evlat hasreti çekeni üzmek istemem .heleki ağlamasını aslaaa .ben bu bebeği senelerce bekledim tıpkı sizler gibi .şimdi sizin gözünüze sokmak yada imrendirmek gibi bi niyetin asla olamaz .ben düşünemedim senin o kadar üzüleceğini kusuruma bakma hakkını helal et arkadaşım .bilmeden seni üzmüşüm .sen yaz dedin diye hatta sanki benim yazdıklarım seni mutlu etmiş yada çok ilgilenmiş gibi hissettim de ondan yazdım yoksa ben yazmazdım ki .isim vermeden yazmışsın ama ben cevap vermek istedim .
neyse çok uzatmanın anlamı yok zaten .
herkese çoookkk başarılar ve kolaylıklar diliyorum umarım herkes istediği kiloya kavuşur .herkes allaha emanet olsun

ayyyy kızlar bugün kayınvalidem hastaneye yattı onun yanındaydım aklım da sizdeydi telefondan da giremedim. Yazdıklarınızı okudukça

derin bir ohhh çektim içim ferahladı kaygılarım bitti. Emelin de söylediği gibi geçen hafta girenlerin nazarıydı. Kaldığımız yerden devam

ediyoruz. çok mutluyum çok ağzım kulaklarımda yani hepinizi öpüyorum allaha emanet olun. Bugün menu yazayım artık.

Sabah: 1 yumurta, domates, 5 tane yeşil zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay, roka

Ara: 1 yeşil çay

Öğle: 5 kaşık pırasa, 2 dilim ekmek, tere,

Ara: 1 tane kurabiye şekersiz çay

Akşam: 3-4 tane çubuk kraker, az şekerli çay (hastanedeydim yemek fırsatım olmadı)

kayınvaldene geçmiş olsun cnm
kızlar topiğimiz eskisi gibi olmaya başlamış ve bu gazla da bende menümü yazayım

sabah: kk labne peyniri, 1 çay kaş. fındık ezmesi, yarım domates ve salatalık, maydanoz, 2 yeşil zeytin, 2 dl ekmek, çay
öğle: 3 ızgara köfte, 1 dl ekmek, bol salata, bi kase yoğurt
ara : şekersiz filtre kahve, bi avuç kuruyemiş
akşam: bi kase çorba, küçük porsiyon sebze yemeği,yarım kase yoğurt
ara: şekersiz çay, 3 grisini
activite: bugün temizlik yaptım kıyı bucak felaket terledim , 100 mekik, 15 dk. pilates
2,5 lt su, yatarken gene 1 bardak maydanoz suyu
ben kaçar herkese ii geceler yarın bomba gibi kalkalım

Kusura bakmayın ama bugün içimden bir AYI çıktı çok yemedim ama en zararlılarını yedim utanıyorm Bu arada yazmıstım ama arada kaynadı hasta oldum sonunda bugun öğle saatlernde ve aşırı bi karıın ağrısyla gün geçirdim.. yarın devam edicem tabiki ama benim hastalığım çok zor geçiyo o yüzden oldu kesnlikle kendimde değildim yani o derece Bu arada ben meyveye bayılırım hani 50 kilo koyun önüme yerim bide bütün meyvelere taparm ama artk hiç yemek istemiyorm:/

İşte boyle bi gün geçirdm.. Sizler iyisinizdir umarm herkese iyi geceler:)

ah cnm bende adet döneminde felaket olurum çikolata isterim ekmek isterimmm
bende manyak birisi oluyorum he
sen de kabul ettiğine göre yarın başlarsın
fazla meyve de zararmış cnm bende severim ama senin kadar değil kız maşallh sana
ben ii sayılırım cnm dersler yüzünden kafam ağrıyo işte dışardan okumakta böle bişey yani
sana da ii geceler cnmaman bişey yemeden yat kızzzz

Hahaha Yokkkkk kaçırsamda akşam üzeri 5de yedim bitirdim hergün olduğu gibi 6 yı geçimedm yani:) Cidden meyve delisiyim bayılırım meyveye ama böyle bayık tattlar değilde ekşimsi yada normal olanları yerm mesela bitek kavun yemem çok aşırı şekerli geliyor ha birde muzun da tatlı olanını yemem bal küpü gibi gelir. Onun dışında hepsini yerm:)

Ya dışarıdan okumak cidden daha zor olmalı rabbim hepimize kolaylık versn..

tebrikler cnm bravo ohh 5 bilemedin 6 da senin yemek işin bitiyo demek
bu gidişle sen isteğin kiloya çabucak gelirsin cnm
evet zor ama başarmaya çalışıyorum cnm tatlım ben çıkıyorum sana da iii uykular güzelim

Hergün böyle bazen eve geç kalıyorm enn geç 7 enn geç hani oda çok zorda kaldıysam. İnşallah şu karnımın ağrısı bi geçsin hergün 10 kilometre yürümeye devamm! :)

İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın:) Tamam canım iyi geceler sanada:)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:)
Ben kapatmışımm ben açayım madem bugünü:)

Dün kendisi küçük ama zararı büyük bi kaçamak yapmış olabilirim ama bugun yaparmıyım cıık yapmam bence
buçukta kalktım omletim için sebzelerimi önceden attım tavaya şimdi onları bekliyorm e gün uzun söyle güzel etkili bi kahvaltı snra 8de doğru okula:)

Herkesin günü aydın olsun güzel geçsin inşallah.. rabbim dualarımızı kabul etsin..

günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
1000 sayfa olmuş cidden tosuncuk cummmmmmmmmmmm nasılsın canımmmmmmmmm
tultan ablam geçniş olsun neyi vardı
filiz ablam evet belki devam ederdi belki ama tadı olmazdı nesefi nefesi azalmış bir takım olurdu 2 nefesini kaybetmiş bir takım olurdu
günlerin yorgunluğu stresi üstümdeydi dün oryantel,mezdeke,oyun havası oynadım kendime geldim valla
menü hiç yazmıyorum unutuyorum birde sürekli aynı ondan olsa gerek
dün neler yedim
sabah:1 muz ,2 çeyrek simit,süt
öğlen:çorba,salata,mantar yemeği
akşam :çorba,2 meyve,4 çatal süt tatlısı

günaydınnn hanımlarr herkez iyidir inşallah dün 20:30'da yattım sabahkalktığımda dayak yemişgibiydimm fazla uyumakda iyi değilyaaa neyse enerjim düşük hastalıkdan bu hafta böyle geçti inşallah yeni haftayı güzel başlıcam, birde 1 ay deneme amaçlı spor salonunagitmeyi planlıyorum amakararsızım eşimin tek şartı b-fit'e gitmem bana etkisi olurmu bilmiyorum?bu arada saatler nezaman ileri alıncak bilen varmı?

Gunaydnnnnnnnnnn:) hattasize tunaydn sabah 6da kalkinca suan aksam olms gbi hissediyorum iyiym canimcm okuldaym sen nasilsn:)
Bu arada muz biraz zararli muzu spor yapmadan once yemen daha iyi olur cunku enerji veriyor ve sporla yakmanda kolaylasiyor o yuzden diyetlerde pek muz vermezler ama spordan once yemen daha uygun olur benden bi oneri

wuuuuuuuuuuuu 1000 sayfamızzz hayırlı olsun nice nice 1000'li sayfalarr:118::118::118::124::124:

Hatirladigim kadaryla izmirdeydn deglmi ablacm disarida yuruyusde yapabilrsn aslnda ama tek basina yapamiyorsan git bi dene derim.. 31 mart gecesi alinack:)

Tesekkurler canim allah razi olsun

Sagol canim benim kalbinden rahatsizlanmis damar tikanikligi var.
Bugunde gidicem aksam ordayim.

Duygucum rabbim acil sifalar versin canim saatlerde 31 martta alinacak.

Günaydın kızlaaarrrr, 1000. sayfamız hayırlı olsun.
Ben de bugün dökülüyorum resmen, sinüzitim yine coşmuş durumda, en kısa zamanda geçer inşallah. Bugün öğleden sonra bir toplantıya katılacağım, normalde ofisten gidecektim ama vazgeçtim biraz dinleneyim diye evden direk gideceğim. Sizler iyisinizdir umarım.
Duygucum spor salonuna gitmeyi düşünüyormuşsun, ben öneririm canım. İnsan sürekli aynı tarz spor yapmaktan da sıkılabiliyor, sen sürekli şartlarını zorluyorsun zaten, hem evde spor yapıyorsun, hem yürüyüş yapıyorsun. Bence bu değişiklik iyi gelir. B-Fit'e ben gitmiştim ama 3-4 kere gidip bırakmıştım, pek bana uygun gelmedi. Ben salon sporu olarak step çok severim, yıllarca da yapmıştım zaten. B-Fit'te değişik bir teknik uyguluyorlar, bir sürü alet var, döngü şeklinde sırayla aletlere geçiyorsun. Aslında bu konuda en iyi fikri Emel verir. Benim nabzım çok çabuk yükseliyordu, aralarda nabzını ölçtürüyorlar, benim 150-160 çıkınca hemen otur diyorlardı, öyle olunca da zaten süre kısa yarısını oturarak, yarısını sporla geçiriyordum, verimsiz oluyordu benim için. Aslında ben de bu konuyu Emel'e danışayım en iyisi.

Kızlar dün akşam coştum resmen, çok yedim çoookkkkk, inanılmaz rahatsız oldum, şarap ta içtim, tatlı yedim. İyi halt ettim. Neyse buraya yazayım da bugün dengeleyeyim en azından. Sabah sıkı bir kahvaltı yaptım, öğlen sadece çorba içmeyi planlıyorum, akşam da et yapacağız. Toplantıda masalara koyulacak olan kuru pastalara elimi bile sürmeyeceğim.

Kahvaltıda:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost
- 1 haşlanmış yumurta
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Yapabilirsem, evden çıkmadan spor da yapmak istiyorum. Dün akşamki aşırılığı telafi etmem lazım bugün.

herkese iii günlerrrrrrrrrrrr
1000 inci sayfamız hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnn