2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Çok kötü oluyorm ben ta 2 hafta öncesinden kötü olmaya başlıyorum zaten. Bende hiç ilaç kullanmam bide alışkanlktr hç ilaç alayız çook zorda kalmadkca..

Evet ablacm geçen yazdm hemde 2 defa ama fark etmedn demekki:) sonunda oldum çok şükür dedm ya 2 hafta sürer benim diye. Oyuzden karnım çok ağrıyo..

ınsaallah canım. %30 bır ıhtımal ev ısı ama tasınma ısıne sıcak bakıyorum. bukadar sıkıntılı calısıyoruz daha gonlume uyan bır evde oturmak ıstıyorum kırası daha ucuz dıye ekonomıye kacıyrosun ama bugun varsın yarın yoksun aslında. oyuzden gonlume gore genıs bır evde oturmak ıstıyorum luks takıntım yoktur sadece daha genıs ıstıyorum salonum cok dar mesela. zaten bebek olsa da sıgamayız mesela bu eve. bebek ıcın oda yok.

aman bana matematık geometrı deme. gecen yıl resmen sıfırdan ogrenmeye calıstım ılk kez kpss gırdım bu yıl da planım boyleydı ama ıs yogunlugu ve dıyet olayına odaklanmak planımı bozdu, bos zamanımda ya yemek yapıyorum dıger gunler ıcın, ya spor, hıc olmadı evdekı su ıcı yapayım da hareket etmıs olayım dıyorum onceden oyle degıldı. yemekten sonra derse oturuyordum 12ye kadar calısırdım gecen yıl enerjım daha fazlaymıs benım anlasılan, ya da işim daha azmıs demekkı. sımdı o saatlere kadar ayakta kalamıyorum yoruluyorum uykum gelıyor daha erken. 9da uyudugum oluyor bazen resmen.

demek sen de sıır yazıyorsun ne guzel. benım lısede basladı, uzun yıllar yazmadıgım da oldu ama yıne de 30-40 adet olmustur sanırım. toplayıp, kendıme ozel kıtap yapmak ıstıyorum bır yıldır. ama onu bıle planlayamadım yanı temıze gecme ısını bıle. yetısemedıgımı hıssedıyorum hıcbırseye. 2 gun beklıyor camasırlar katlanmak ıcın, ya da bulasık makınası bosaltmak ıcın. alısverıse mı bıle cıkamadıgım oluyor. ozellıkle son 2 aydır boyleyım. yazın rahattım, hersey daha fazla enerjım ve zamanım vardı. hayırlısı bakalım nasıl gıdecek.

saclarım ınanılmaz dokuyor saclarımı acıp gezmeye korkuyorum evde. heryer sac oluyor, sabah yataktan kalkıyorum yatakta sac. her gun halıların ustunden saclar topluyorum. bu yıl ınanılmaz bırsey var anlamadım. goguslerımde de agrılar oluyor bır yıldır ozellıkle de son aylarda. dun aksamdan berı bır korku kapladı ıcımı. mamografı cektırecegım ılk fırsatta.

Allahhhhhhhhhh miniş kuşum yumurtladı 1 tanecik yumurlamış kızım ayyyyyyyyyy nasıl mutlu oldum eve gitmek istiyorum miniş kızıma bakmak istiyorum yaaaaa kıyamam mini kuşum benimmmmmmm

amanınnnnnnnnnnn. yumurtlamıs sonunda. cemrenın dedıgı gıbı anneanne oldun berıvan sen yaaaaaa adı ne olacak ? kızının adı ne ? kız mı erkek mı yumurtlamıs ???

anladım canım. bızım de aslında ısım olmaz malum arap ulkelerı dısında cumartesı calısan ulke olmaz turkıyedekı fırmalar da kapalı zaten genelde cumartesı ama bızım yurtıcı pıyasanın calıstıgı fırmaların cogu acık, oyuzden muhasebe, ve yurtıcı satıs olaak aktıf oluyorlar fabrıkasın, kac saat uretım yaparsan malıyetın okadar duser mantıgı var uretıcı fırmaların cogunda, oyuzden uretım de devam edıyor boyle olunca da bızım departmanın yogunlugu olmasa bıle, ıslerını cumartesı yapmak zorunda olmasa bıle bız de mecburen cumartesı oluyoruz burda. calısmayalım dıyen de cıkmıyor zaten. keske sen de ben de cumartesı calısmasak. evlenınce daha da zor oldugunu goreceksın canım.

anladım canım. msnde bazen oluyor sorunlar ozellıkle skype ve msn beraber kullanılmaya baslandı dıye de arttı. ben aksam gırecektım ama sehır dısından cat kapı mısafırımız geldı. alısverıse falan gıtmezsek evde olursam bu aksam acarım. mesaı saatlerım, kılom vs gore uyumlu bır plan yapalım dıyorum

Evet ablacm geçen yazdm hemde 2 defa ama fark etmedn demekki:) sonunda oldum çok şükür dedm ya 2 hafta sürer benim diye. Oyuzden karnım çok ağrıyo..

gozumden kacmıs demekkı. kusura bakma valla. buaralar dalgınım. yogunum da. ben sana doktor konusunda bırseyler yazmıstım onları okudun mu ? aman ıhmal etme. baya gec oluyor senın regl tarıhı. doktora gorun olur mu

en dogrusunu yapmıssın dogru olan da bu. paylasmak. kendını daha ıyı hıssedıyorsun aslında soyleyınce.

kacamak konusunda ıse ben kımseye yorum yapmayacagım kendım bunu sıfıra ındırdım asla yapmam dıyebıldıgımı gorunceye kadar. yanı yazınkı halım gıbı olursam yorum yapacagım. cunku ben de yaptım son hafta kacamaklar.

gozunaydın, ustunden kocaman bır yuk kalkmıstır emınım. ben de aynı sekılde fırsat bulamadıgım ama yapmak zorunda oldugum bazı evrak ıslerımı halletmelıyım bugun. haftaya kafamda olmamlı bu ıs. fırsatım da olmaz zaten. oyuzden su ankı hafıflıgını anlıyorum ohhhh ne guzel maasallah.

demek evını gordun, o sıırlerı yazdıran ev nasıldır acaba gıtmek gormek lazım. sıır olayı annemden gecmıs bana. ben ılkokuldayken sıırler yazardı, sesını kaydederdı falan hatta. hatta bır sıırınde uc cocgundan bahsederken benden beyazlale dıye bahsetmıs ozaman demıstım annem benı sevıyormus ya dıye.ben de kendı cocugum ıcın yapacagım sumuklubocegın hıkayesı dıye bır konu var burda. 10 yıl kadar ugrasmıs ama anne olamamıs, sonra bebek almıslar cocuk esırgeme kurumundan. resmen gunluk tutuyor kadın. ınsan bır ınsanı bukadar sevebılır mı bır kadın bukadar annelık duygusunu tasıyabılır mı dıyorsun. oyle guzel anlatıyor kı. gebelıgın ılk gununden ıtıbaren ben de yazmayı dusunuyorum hıssettıgım seylerı. annem sevgısını asla gosteren bırı degıldır oyuızden cok sıkıntılar cektım psıkolojık olarak. halen de etkılerı cok. ben tum sevgımı gostermek ıstıyorum kendı cocuguma.ve belkı bır ılham anında ona ozel bır sıır yazabılmek.

herkese gunaydın,

guzel bır cumartesı dılıyorum. ıse gec geldım uyuyakalmısız resmen. esımın pestılı cıkmıs zaten yazık, bır de gec saate kadar mısafırımız vardı ıyıce yorulmusuz. saat kurmayı unutmusuz resmen sızmıs gıbı uyumusuz. ıslerım var, onlara baslamadan once bır gıreyım dedım foruma. menu bıldırmeme olayına devam edıyorum nezamankı herseyı %100 oturtacagım ozaman paylasacagım ama kacamak yapmıyorum hareketsız de degılım sadece paylasmıyorum. belkı pazartesı bır baslangıc yaparm bu konuda. bakalım nezaman hazır olursam.

erce yazdıklarımı okudun mu bılmıyorum ama topıge baktıysan ya da tekrar bakarsan dıye dusunerek yazıyorum tekrar. kendımı yasanan seylerden dolayı yeterınce suclu hıssedıyorum etkısını atamadım ustumden. daha fazla kan kaybetmesın topık lutfen. ben senın burda olmanı cok ıstıyorum, arkadaslıgından cok memnumum senın gıbı olgun muspet hayata baglı ıyı nıyetlı bır ınsan ınan benden daha cok faydalı inan. lutfen benım daha fazla mahcup olmamı engelle, aramızda ol. gucum yok kan kaybetmesıne, kımse benım yuzumden kırılmasın gıtmesın. bunu kaldırabılecek psıkolojıde degılım gercekten.

ayrıca dedıgım gıbı basetmek zorundayım, dısarda cok cok zor ama basedıyorum oyuzden senın hamılelıgın ya da baska arkadasların hamılelıgı ıle basetmek benım ıcın daha kolay. hem ustelık bak bana gaz verırsın sen, hadı bakalım bıraz daha spor yap bak bebıs gelecek dersın. senden ılham alırım, ustelık sen bana umut verdın 17 yıl sonra anne oldun benım umudumu yukselttın lutfen aramıza dönnnnnnnnnnnnnnn lütfen.

günaydınnnnnnnnn canlarımmmmmmm
kahveler çaylar benden gelin hadi miniş kuşumun çayını kahvesini içelim
filiz ablam 18 gün kuluçka zamanı var o yüzden yumurtalar belli olmuyo benim pıtırcık kuşum göstermiyo yumurtayı Yüce Allahım sen nelere kadir sin yumurtaya can veren rabbim kuşdaki annelik duygusunu anlatam kızlar ya gözlerimden yaşlar aktı dün gittim eve 9 gb kuşlarıma baktım erkek kuşum tünekte sallanmıyo kız kuşum yuvalıkta yumuta üstünde kız kuşum yem yemeye gidiyo erkek kuşum bekçi oluyo kapıda bekliyo kız kuş yem yeyip hemen gidiyo yerine yumurta üstüne bana baktırmıyo kızıyo erkek kuşa da kızıyo bizle ilgilen diye anlatam ya o kadar değişik birşey

evet cnm büyük ev daha ii olur dediğin gibi nasılsa yaşıyoruz kendimiz için bişeyler yapmamız lazım
ee tabi ebbek odasız olmaz şükür benim evim büyük 2+1 ama misafir odasıın yarısını alıp çocuk odası yapmışlar yani 3+1 oluyo inş senin de benim bebklerimiz geşlince odaları olacak anneleri onlar daha gelmeden onların hayatı için çalışmlaar yapıyo gelince neler yaparız bilmem artık
ayy nerden çıkmış zaten o dersler bilemem haklısın cnm sene geçtikçe aslında olgunlaşıp biraz daha ağırlaşıyoruz hem yaşamda hemde düşüncede
olsun cnm bu yorgunluk bu koşturmaca hep böle gitmez anladığım kadarıyla işten yoğunluk seni herşeyden alı koyuyo buda geçer sen bunları da ataltırsın cnm benim
haklısın yazdım rahatladım bugün telafi edicem kaçamak oluyo ama her zman dikkat temeye çalışıcam cnm hepimiz yapıyoruz kaçmağı

cnm nasıl koruma içgüdüsü var işte annelk ya sen alırsın zannediyolar demek
bakalım ne zaman görücen sen izin verecekler mi acaba

Günaydın kızlar, güzel bir haftasonu olsun hepimize:) Ben dün akşam hem fazla yedim, hem de spor yapamadım Sinüzitim çok fena azdı, burnuma tuzlu su yaptım, sonra da ilaç alıp yattım. Bugün de pek iyi sayılmam, sol yanağım resmen şiş durumda. Benden havadisler böyle. Muhtemelen bolca yatacağım bir haftasonu olacak benim için. Berivancım çok sevindim canım bebek kuşunuz olmuş, güle güle büyütün
Kızlar geçtiğimiz hafta hepimiz için üzücü ve yorucu bir haftaydı. Ben hala etkisini atamadım üzerimden. Kendimi çookkk yorgun hissediyorum, canım beslenmeme dikkat etmek falan da istemiyor açıkçası, kilo almak ta istemiyorum ama çok zorlanıyorum. Menü yazayım, kopmayayım istedim ama inanın içimden gelmiyor. Pazartesi inşallah ben dahil hepimiz toparlanırız. Duygucum sen nasıl oldun şeker?

kız göstermiyo valla 18 gün sonra görecegim

neslim inşallah haftaya bomba gibi başlarsın agrın sızın biter canım dinlen bol bol ablam

gozumden kacmıs demekkı. kusura bakma valla. buaralar dalgınım. yogunum da. ben sana doktor konusunda bırseyler yazmıstım onları okudun mu ? aman ıhmal etme. baya gec oluyor senın regl tarıhı. doktora gorun olur mu

Sorundegl ablcm ne dmk. Aa yok bende onu kacirmisim. Ya kac kere gittik ama normal diyolar. Bide bikac doktora birden giderz hepside bisyin yok diyor bilmiyorm. Hani bi ara olup olmuyor degl duzeni su 38gun arayla olmasi. Valla bilemiyorm artk bisy varmi yokmu..

herkese mutlu haftasonları kızlarr..

dün gece girdim yazılanları okudum ama bişey yazamadım, bu hafta biraz canımı sıkan şeyler var o yuzden moralim pek yüksek deil, gece burda kar yagdı 3 e kadar boş boş oturdum pencereden baktım, ruhum darlandı, yarın akşam istanbula gidecez bi günlük de olsa iyi gelecek inşalah bakalım. ben bildirimi yarın yaparım unutmazsam, pazartesi sabha tartılamam zaten de bildirimi bırakırsam da unuturum o yuzden bildirimi yarın yaparım. herkese iyi günlerr..

Merhabalar kızlar eeee neredesiniz bakayimmmmmmm hafta sonu kendini belli etti cesmicim 1 gün bir gündür havvanı degiştirir canım eskişehirde de br sokuk var resmen titriyorum kalorifer yanmıyo iş yapmya çalışıyorum valla kilima ne kadar ısıtır ki siz düşünün çok soğuk leylek ler gelmiş gördüm biraz önce