2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

afiyet olsun ablam da az olmuş sankim dikkat et iş güç de yapıyorsun bitkin düşme canım

Bu arada Serapçım, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım, bebişin cinsiyeti olunca haberlerini bekliyoruz. Kendine dikkat et, çok yorulma

Berivan elbiseler çok hoş canım, yalnız ben balık modelleri değil de göğüs altından büzgülü şifon modelleri öneririm. Balık modeller çok güzel ama çok ince olanlara yakışıyor, bizlerde nasıl duru bilmiyorum. Duygu bu konuda daha güzel yorum yapar. Şifon hem yaşına, hem fiziğine daha hoş olur gibi geliyor bana.

şişttttttt dıtt canım sıkkın ve bırakıyorum lafını senin gibi birinehiç yakıştıramadımmm senin gücünün kapasiteni bilmesem hadi neyse bildiğim için yakıştıramıyorum..

birkerebende kurabiye ,kekmişyaparım kendimi tanıdığım için elimden geldiğince gündüz tüketiyorum eğerkendine güvenmiyorsan yaptığın tüm kaçamakları gündüz en geç öğlenekadar yap gözünü gönlünü doyurr yani senin kilonda olan biri gündüz yaparsa sorun olmaz amaböyle akşam yapmaya devam edersinnya sabitkalırsın yadakilo alırsınnn lütfennn biraz irade göster nesli bence istersen çok güzel kontrol edersinkendini ilk günlerini hatırlıyorum o kadar gelişme gösterdinki bence istersen dahada fazla şeyler yaparsınnn ve lğtfen olumsuzda olsa menüyazmaya devam ett görmen herzaman daha iyi böylece telafi etmeye çalışırsınn

Sağol canım arkadaşım yok yok bırakır mıyım hiç, sadece öyle gelip gidiyor düşünce, yoksa dikkat edip spor da yapınca kilo veriyorum, hepimiz veriyoruz az ya da çok. Ama böyle iştah patlaması olunca, kendimi kontrol edemeyince üzülüyorum. Takılıp kalıyorum, daha kötü oluyor aslında. Olan oldu, sonrasına bakmam lazım. O yüzden, iyi kötü menü paylaşacağım, ne olursa olsun kontrol sağlıyor. Sen de kendine dikkat et canım, yoğunsun bu ara, yemek yemeği ihmal etme

hımm bakmadım resimleree ama fiziğin çok önemli nerende bölgesel kilonn varneren düzgün bu çokönemli resimlere bakarımm umarum zamanın vardır ben cuma müsahitimm amaeğer mümkünse kaAfanı çekmekzorunda değilsin boyundan aşanı çekersen buönden bi yandan ben sana sana uygun modeller bulurum tenini renginide görmüş olurum ama yukarda yazılan 2 elmise ile ilgili kendimce yorumum balık modelde kalçaküçük olmalı bel inceolmalı en fazla38 beden olunmalı,belden aşa şifon modelgöbeği gizler ama incebir bel lazımm yoğunluğumdan dolayu gözğmden kaçmış olabilir nerde giyilcek buelbise ve kaç gün kaldı birde boyunkaçbunları yazarsan cuma günü oturup konuşuruzfikirlerimi yazarımm

Çok güzelmiş canım, güle güle kullan, ellerin de güzelmiş senin, yüzük daha güzel durmuş o yüzden

sağ olcanımmm.. çok daha güzelleri senin olsun
harika parlıyo valla oma ben ojelere bittim

bende seviyorum bu rengi amason günler bu rengn kış rengi, artık daha neon renklerisürerim
afiyet olsun ablam da az olmuş sankim dikkat et iş güç de yapıyorsun bitkin düşme canım

cnm işden dolayı açlık hissetmiyorum

ne demek hayatım ben düştümmü sen kaldırcan sen düştünmü ben kaldırcam kader ortağıyız..
hayatım rengli dönemindesin ama psikolijini buna yönlerdirme böylece beyin buna benimser ,ben'de bir ara çay içmeyince başımağrır diye beynime sinyal yolluyordum gerçekdende başım ağrıyordu ama bakşimdi hafta sonukahvaltısı dışında çay içmiyorum başım filan ağrımıyor yani tamamen psikolijik o yüzdenn,azöncede dediğim gibi kaçamaklarınıgündüz yap hem nesfsin körerir hemde akşama kadar telefi edersinn..

merak ederim dikkat ederimmm canımm..

Son düzenleme:

ilgin için çokkkkkkkkkkk teşekkür ederim çekerim tabi resim cuma konuşulalım ablam çokkkkkkkk isterim boyum 1,66 kilom 70 düğün günü 31 ağustos amcam evleniyo salonda olacak burada anemonda çok hoş olmak istiyorum belim ince yanlız basen var bildiğin armut misali kilom 70 ama düğün tarihine kadar 10 kilo ya yakın vermek istiyorum tenim buğday saç rengi de önemli kahve böyle yardımcı olursan çok mutlu olurum ablam diktirmek daha iyi olur demi ,almakdan yok sa diktirmek risklimi hiç bilemedim herkes diktirme dolaş bulursun diyo. ama korkuyorum istediğim gibi bulamazsam diye düğün 1 gün olacak bir gün öncesinden kına olacak kına için elbise bulurum onu dert etmiyorum ama düğün önemli benim için herkesin benim değiştiğimi görmesini istiyorum çok sempatik tatlı değilde ,zarif güzel olmak istiyorum yaşıma yakışır ayyyyyyyyyy çok konuştum anlıyorsun demi ablam beni

bugünkükahvaltımıda yazayımm çıkayımmmmm

bir yeşil elma
2dilim ananas
yarım muz
büyük dilimpeynir

bugün böyle kahvaltı yapmak istedimmm...

herkez kendine iyi baksınnn banada kolaygelsinnn..

bugünkükahvaltımıda yazayımm çıkayımmmmm

bir yeşil elma
2dilim ananas
yarım muz
büyük dilimpeynir

bugün böyle kahvaltı yapmak istedimmm...

herkez kendine iyi baksınnn banada kolaygelsinnn..

bune abla hani örnek menü hani kahvaltı olmamış ara öğünleri toplayıp yemiş gibi olmuş dikkat et lütfen kuzeyi kocamannnnnnnnn öp

anlıyorum

cnm sana diktirme tarihi olarak ağustosunilk haftasıderim sakın öncesinden yaptırmaaa ve bölgesel çalışma yap belediyenin parklarında hertürlü alet var yanları daralmak için aletler var onlarla çalış evdede emelden rica et basen için ne yapabilirsindiye yani zayıflamak önemli değil daralmak önemli eğerikisin bir idare edersen harikabir sonuççıkarr senin yaş küçük öyle karalara lacivertlere bürünme renk konusunu resim eklersen daha iyikarar veririz sana zarif ama dikkat çekici güzel bir elbise buluruzz zamanımız varr nede olsa birde diktirmen daha iyi olur magaza'dan alırsan pişti olma durumun yüksekkk.. şu telaşımı atlatayımmm üstüne konuşcazz bol bol sen kilo vermeye bak

Son düzenleme:
Menü yazmaya devam, şu ana kadar olanı toptan yazayım;

Sabah:
- 2 tane kuru kayısı (aç karnına)
- 1 kase yoğurt içine
- 3 ceviz
- 3 kaşık yulaf

Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 lahmacun (kuşbaşılı)
- Yarım demet maydanoz
- 1 bardak ayran

Bugün kahve içmediğim gibi, paso yoğurt tüketmişim, ondan uykum geliyor demek ki

bn öyle bi görünüp bi kaybolmam canım kafaya koydumu tamamdır bugünlük menü paylaşamıyorum misafirim çoktu haliyle yenen yendi :):) zaten çok düşük kalorili bir diyet yapamam bugün dr en az 2000 cal diyor emzirdiğim için biraz spor bol su bol bol emzirme gider inşallah kilolar yarından itibaren aksi durum olmazsa menü paylaşmaya başlarım şuan 82.600 üm en yakın hedef 72 bakalım hayırlısı

Evet arkadaşlar, akşam yemeğinde ipin ucunu kaçırdım ama yine de menü paylaşmaya devam. Hepsini bir arada yazıyorum,

Sabah:
- 2 tane kuru kayısı (aç karnına)
- 1 kase yoğurt içine
- 3 ceviz
- 3 kaşık yulaf

Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 lahmacun (kuşbaşılı)
- Yarım demet maydanoz
- 1 bardak ayran

Akşam:
- 6 kaşık kadar domatesli patlıcan salatası
- 7-8 kaşık pirinç pilavı (dolu bir tabak yani)(kaçırdığım yer burası işte)

Bugün kahve içmemiştim, yemeğin üstüne 1 bardak şekersiz, sütlü neskafe içtim. Yatmadan önce süt içerim, başka bir şey yememeyi düşünüyorum.
Bugün dışarda işlerim vardı, yürümüş oldum biraz, adım sayım 7300, yatana kadar 10000 olmasına çalışırım. 2 litreye yakın da su içtim toplam, onu da artırırım.
Bu arada Pomocuk giremiyor hiç, pzt demişti zaten çok yoğun olacağını, kolay gelsin diyeyim, fırsat bulup girer inşallah.