- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.181
günaydın kızlarr herkeziyidir inşallahhh.
dün uğruyamadım eşim evdeydi yarım gün keyif yaptım günün diğer yarısıda temizlik yaptım bugün yine çok işim varrr sabahdan bi uğruyayım dedimmm menülerimi yazayımmm gerçi bi düzenim yok ama olsun olumlu olumsuz yazmaya devam..
p.tesi:
kahvaltım:domates-salatalık-biber-peynir-kızarmış ekmek-ananas-yarım yeşilekma-bir parça maydanoz
öğlen: gevrek-ayraN(dışardaydım)
akşamizza-light cola (dışardAydım) aslında aç değildim ama eşim yerken biraz tırtıkladımmm
salı:
kahvaltı: (klasik kahvaltım) peynir-domates-salatalık-biber-kızarmış ekmek üstüne tereyağ üstüne çemen
öğlen ve akşam: yani temizlik esnasında mutfağa gittikçe meyva,peynir yedim aklımda değil ne miktarda ne yediğim akşam 'da bugünün yemeğini yaptım musakka onun patlıcanlarından ayaküstü yedim
bugünde böyle beslenirim büyük bir ihtimallee temizliğe devam çünkü
ve o çok aradığım yüzüm diceksiniz tüm kuyumcularda var ama inanın taş kalitesi diye birşey var kaliteli mal kendini belli ediyor 10 tane yüzük aynıolsa hangisi daha değerli anlıcak duruma geldim
Eki Görüntüle 693789
Eki Görüntüle 693790
ve o çok aradığım yüzüm diceksiniz tüm kuyumcularda var ama inanın taş kalitesi diye birşey var kaliteli mal kendini belli ediyor 10 tane yüzük aynıolsa hangisi daha değerli anlıcak duruma geldim
Eki Görüntüle 693789
Eki Görüntüle 693790
Günaydın arkadaşlar, dün giremedim, çok yoğun da değilmişiz zaten:) Bugün biraz canım sıkkın, birkaç gündür iştahım çok açık, ne bulursam yemek istiyorum, niye böyle oldum bilmiyorum. Dün spor da yapmadım. Yediklerimi yazmıyorum, yani şöyle diyeyim, dün öğlen 2 tabak etli bulgur pilavı yedim, akşam kocaman bir sucuklu tost yedim, üstüne 1 kase kuru kayısı, kuru erik, yabanmersini ve badem yedim. Daha var da işte durumumu anlatmak için yazdım. Cuma günü kurabiye yapmıştım, pazartesi akşam hepsi bitti, eşim de yedi ama ben daha çok yedim.
Şimdi kahvaltı olarak 1 kase yoğurta 3 kaşık yulaf koydum ve 3 tane ceviz ufaladım, onu yiyorum. Bugün biraz dikkat etmek istiyorum. İnanın hiç giresim yok foruma, yani bırakayım istiyorum ama burası olmazsa çok daha beter olacak farkındayım. O yüzden bugün öğün öğün menü paylaşımı yapacağım. Böylece ipin ucunu fazla kaçırmamış olurum.
Eki Görüntüle 693324 bu siyah gibi kına için kırmızı yada pembesi harika olabilir Eki Görüntüle 693325 rengi çok güzel Eki Görüntüle 693326 buna bayıldımmmmmmEki Görüntüle 693327 şık olur Eki Görüntüle 693328 model ve renk güzel Eki Görüntüle 693329 bunun modeli Eki Görüntüle 693330 bunu ciddi ciddi çok begendim sizce hangisini diktirsem
şişttttttt dıtt canım sıkkın ve bırakıyorum lafını senin gibi birinehiç yakıştıramadımmm senin gücünün kapasiteni bilmesem hadi neyse bildiğim için yakıştıramıyorum..
birkerebende kurabiye ,kekmişyaparım kendimi tanıdığım için elimden geldiğince gündüz tüketiyorum eğerkendine güvenmiyorsan yaptığın tüm kaçamakları gündüz en geç öğlenekadar yap gözünü gönlünü doyurr yani senin kilonda olan biri gündüz yaparsa sorun olmaz amaböyle akşam yapmaya devam edersinnya sabitkalırsın yadakilo alırsınnn lütfennn biraz irade göster nesli bence istersen çok güzel kontrol edersinkendini ilk günlerini hatırlıyorum o kadar gelişme gösterdinki bence istersen dahada fazla şeyler yaparsınnn ve lğtfen olumsuzda olsa menüyazmaya devam ett görmen herzaman daha iyi böylece telafi etmeye çalışırsınn
Yani, benim önerim Eklenti 693327 veya Eklenti 693330
hımm bakmadım resimleree ama fiziğin çok önemli nerende bölgesel kilonn varneren düzgün bu çokönemli resimlere bakarımm umarum zamanın vardır ben cuma müsahitimm amaeğer mümkünse kaAfanı çekmekzorunda değilsin boyundan aşanı çekersen buönden bi yandan ben sana sana uygun modeller bulurum tenini renginide görmüş olurum ama yukarda yazılan 2 elmise ile ilgili kendimce yorumum balık modelde kalçaküçük olmalı bel inceolmalı en fazla38 beden olunmalı,belden aşa şifon modelgöbeği gizler ama incebir bel lazımm yoğunluğumdan dolayu gözğmden kaçmış olabilir nerde giyilcek buelbise ve kaç gün kaldı birde boyunkaçbunları yazarsan cuma günü oturup konuşuruzfikirlerimi yazarımmBerivan elbiseler çok hoş canım, yalnız ben balık modelleri değil de göğüs altından büzgülü şifon modelleri öneririm. Balık modeller çok güzel ama çok ince olanlara yakışıyor, bizlerde nasıl duru bilmiyorum. Duygu bu konuda daha güzel yorum yapar. Şifon hem yaşına, hem fiziğine daha hoş olur gibi geliyor bana.
Çok güzelmiş canım, güle güle kullan , ellerin de güzelmiş senin, yüzük daha güzel durmuş o yüzden
harika parlıyo valla oma ben ojelere bittim
afiyet olsun ablam da az olmuş sankim dikkat et iş güç de yapıyorsun bitkin düşme canım
Sağol canım arkadaşımyok yok bırakır mıyım hiç, sadece öyle gelip gidiyor düşünce, yoksa dikkat edip spor da yapınca kilo veriyorum, hepimiz veriyoruz az ya da çok. Ama böyle iştah patlaması olunca, kendimi kontrol edemeyince üzülüyorum. Takılıp kalıyorum, daha kötü oluyor aslında. Olan oldu, sonrasına bakmam lazım. O yüzden, iyi kötü menü paylaşacağım, ne olursa olsun kontrol sağlıyor. Sen de kendine dikkat et canım, yoğunsun bu ara, yemek yemeği ihmal etme
hımm bakmadım resimleree ama fiziğin çok önemli nerende bölgesel kilonn varneren düzgün bu çokönemli resimlere bakarımm umarum zamanın vardır ben cuma müsahitimm amaeğer mümkünse kaAfanı çekmekzorunda değilsin boyundan aşanı çekersen buönden bi yandan ben sana sana uygun modeller bulurum tenini renginide görmüş olurum ama yukarda yazılan 2 elmise ile ilgili kendimce yorumum balık modelde kalçaküçük olmalı bel inceolmalı en fazla38 beden olunmalı,belden aşa şifon modelgöbeği gizler ama incebir bel lazımm yoğunluğumdan dolayu gözğmden kaçmış olabilir nerde giyilcek buelbise ve kaç gün kaldı birde boyunkaçbunları yazarsan cuma günü oturup konuşuruzfikirlerimi yazarımm
sağ olcanımmm.. çok daha güzelleri senin olsun
bende seviyorum bu rengi amason günler bu rengn kış rengi, artık daha neon renklerisürerim
cnm işden dolayı açlık hissetmiyorum
bugünkükahvaltımıda yazayımm çıkayımmmmm
bir yeşil elma
2dilim ananas
yarım muz
büyük dilimpeynir
bugün böyle kahvaltı yapmak istedimmm...
herkez kendine iyi baksınnn banada kolaygelsinnn..
ilgin için çokkkkkkkkkkk teşekkür ederim çekerim tabi resim cuma konuşulalım ablam çokkkkkkkk isterim boyum 1,66 kilom 70 düğün günü 31 ağustos amcam evleniyo salonda olacak burada anemonda çok hoş olmak istiyorum belim ince yanlız basen var bildiğin armut misali kilom 70 ama düğün tarihine kadar 10 kilo ya yakın vermek istiyorum tenim buğday saç rengi de önemli kahve böyle yardımcı olursan çok mutlu olurum ablam diktirmek daha iyi olur demi ,almakdan yok sa diktirmek risklimi hiç bilemedim herkes diktirme dolaş bulursun diyo. ama korkuyorum istediğim gibi bulamazsam diye düğün 1 gün olacak bir gün öncesinden kına olacak kına için elbise bulurum onu dert etmiyorum ama düğün önemli benim için herkesin benim değiştiğimi görmesini istiyorum çok sempatik tatlı değilde ,zarif güzel olmak istiyorum yaşıma yakışır ayyyyyyyyyy çok konuştum anlıyorsun demi ablam beni
oymaşallah 40 gün oldunuz demek oğluşuna hayırlı sağlıklı uzun ömür versin RABBİM
sayfamız gayet güzel sayfa sahibemizde iyi,yoğun biri o yoğunlukda p.tesi listemizi yayınlarrr
kurallarr aynıbenimsayfadaki gibi ilk listeye girme kuralı 2 hafta devamlılık yani günde 5 dk bile olsa girip bir önceki gününmenüsünüyazman yorum yapman günde en fazla 5-10dk ayırarak devamlılıksağlıyabilirsin 2 hafta boyunca katılımın düzenliolursa listeye giriyorsunnn her p.tesi bilidirim günü p.tesi akşamı pomo listeyi yayınlıyor onun dışında bir şey yok herşey güzel burdaaa ,2 hafta deneme süreside sende eski topikden biliyorsun 2 gün düzenligiriyorlar listeye adlarını yazdırıyorlarrsonraa ortadan kayboluyorlar bizdeo kişibildirim yapsın diye bekliyoruzzz böyle canımdurumlarrr ,oğluşunu kokulu kokulu öp benim için ALLAHA emanet olunn..
Eki Görüntüle 693789
Eki Görüntüle 693790
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?