2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Canım ellerine sağlık Ben de Duygu ve Karabiberi tebrik ediyorum, tabi kendimi de Sen de hiç sıkma canını, yeni başladın spora haftaya meyvelerini toplarsın bence. Bana gelince, birkaç gün önce tartıda 66.8 görmüştüm, yalnız haftasonu ipin ucunu çok kaçırdım, dün bile 67'li bir rakam görmüştüm, sabah 66.9 görünce hem şaşırdım, hem sevindim valla:) Haftasonu eşimle tenis oynadık yine, yalnız tenis diğer sporlar gibi değil, kan ter içinde kalıyorum resmen, saçlarım falan ıslak oluyor, o derece terliyorum, ben biraz ona bağlıyorum, yoksa çok yedim çoookkk.

iyi geceler kızlar... şimdi hem filizi hem nesliyi hemde duyguyu görünce çok sevindim. burası bana dertleri ve yalnızlığı unutturuyordu valla ama artık pek nete giremiyorum, benim çalıştığım birim değişti o yüzden iş yerindeki bilgisayardan oldum akşamlarıda iyice geç geliyroum eve çok yoruldum bu sene artık yaz gelse şöle 1 ay tatile çıksam diye takvime bakıp duruyorum...

bu arada çizelgeyi gördüm duygu nesli ve karabiber -700 yapmışlar süpersiniz valla
herşey yolundadır umarım, erkesin morali güzel, mutlu bir dönemdedir inşallah...

Hoşgeldin canım, senin işlerin de yoğundur diye düşünmüştüm zaten:) Yaza bir şey kalmadı, İzmir'e geldi sayılır, daha hedef kilolara çok var, o yüzden hırslandık biraz, iyi de oldu

hımmm demek takı cok sevıyorsun ozaman sozumu tutabılır de ızmıre gelebılırsem, gercekten nısan ayında gelecektım ama gelısen olaylar ve kılo verememıs olmak bu planımı ertelettı ne dıyorum ıste gelebılrısem anısı olsun dıye aynı takılardan alalım ne guzel olurrrrrrr

gıttıgım yerden bırsey alma bvende de vardır esıme de asıladım eve ya da bana bırsey alıp gelıyor hc olmadı tesıse durup eve sus esyası alıyor buzdolabı susu, ya da yurtdısından pano, anahtarlık, bıblo vs.

valla oluyor arada sırada okuzluklerı ama maasallah pek mınnattar bana. hem tsk edıyor daha once de boyle calısırdım tek fark kabılıyetımın cok artmıs olması ve cok cok daha yogun olmak ama pek bır tesekkur edıyor pek de sıcak kanlı kaba hareketler ya da sozler nerdeyse bıttı boyutta amın canım ınsaallah boyle devam eder cıddı cıddı bosanmayı dusundugum zamanlar olmustur duygu daha ıyı bılır burdayken bıle cok zor gunler anlar gecırdım ben.

once soylendı gıtmeyelım evde kahvaltı yapsak ne olur falan dıye. sonra hep evde oluyorsun yogunsun gel tamam degısıklık yapalım dedı kendısı benden daha cok sevdı valla. canlı muzık de yapıyormus aksamları bazen orası ona d agelelım dedı ben o sosyallessın dıye arkadasını yemege cagrıyorum onun da yapması lazımmıs boyle seyler ben haklıymısım oyle dıor maasallah bakalım. hem yuruduk hem guzel kahvaltı hem gurultuden uzaklastık 8 bucukta tadılat sesı ıle uyanmak berbattı cunku.

harıka bır plan yapmıssın bayıldım valla. bız de nevsehıre gıdelım dıyoruz gunu bırlık. bızım ıcın ozeldır malum ben orda yasıyordum esımle tanıstıgımızda. ya da yıne nevsehırde bır kaplıca otelıne gıdebılırız boynumun ıhıtyacı var her gun krem suruyorum malum.

duygu maasallah cok tıtız. benım yemeklerım cok begenılır falan ama ınan ben de ugrasamazdım sanırım boyle bırseyle. alısmısım sakınlıge, aksam ozgur olmaya falan. esofmanlarıml yemek yapmak yemek yemek. evde mısafır olsa sıkı sıkı gıyenecegım rahat oturamayacagım oyuzden boyle seyler cok zorluyor benı. bır de kımseden yardım almam sofrayı bıle kurmus olmak ısterım msıafır gelmeden. eger gelırse cok sıkıntılanırım falan. cocuklu mısafıre dogru durust alısık degılım mesela. kalabalık mısafıre alısık hıc degılım. aılemde de azgordum cunku akrabalarımız hep farklı sehırdeydı oyle cok sosyal cocuklugum olmadı kendı evımızde.bır de dogum gunu kutlamak ve bunun ıcın beraber yemek yeme alıskanlıgı yoktur esım ya da aılesınde. yemege gıtmeyı bıle yenı ogrendı esım boyle gunler ıcın.

merhaba emel nerelerdesın sen yaaaaaaaaaaaa

hergun bızı takıpederdık msn de bulurdun hatta bızı. baya koptuk valla

sen de cok yogunsun demek. ıyıysen sorun yok canım onemlı olan saglık. kolay gelsın valla sana ne dıyım haklısın. sımdı calısma saatlerın artmıstır herkes zayıflama derdıne dusmustur bu zamanlarda

Hoşgeldin canım, senin işlerin de yoğundur diye düşünmüştüm zaten:) Yaza bir şey kalmadı, İzmir'e geldi sayılır, daha hedef kilolara çok var, o yüzden hırslandık biraz, iyi de oldu

hemde ne yoğun nesli, 3 ayda 18 kg verdiren programımız var ve tabi bazı zorlukları olmasına rağmen insanlar geliyor. çünkü herkesin zamanı çok değerli ve iş yaşantısından özel yaşantısından ödün vermemek için böle nisan-haziran arasına sıkıştırıyorlar, yoğunluğa sebep oluyorlar maalesef. izmir gibi burayada yaz geldi sayılır ama izmirin güzelliği burda yok cnım maalesef. hedef kilolara çok yok aslında senin durumun gayet iyi bence ama sen çırpı gibi olmak istiyorsan bilemem bana sorarsan en fazla 5 kilo versen süper olursun

sagol canım rıca ederım

ınsaallah bakalım. hapa yenı basladım ben o da etkılemıs olabılır gec saat yedıgım de oldu malum gec cıktıgım oluyorn oyle dort dortluk uyamıyorum su, ara ogun vs olarak. ama hareketlı bır hafta gecırmıstım oyuzden daha ıyısını beklıyordum

senı tenıs kurtarmıs desene. super vallaaaaaa

ben bu hafta spor yapabılecegımı sanmıyorum cunku pestılım cıkacak bu hafta. ıkı telefon elımde fıyat verıyorum satıs yapuıyorunmi bır taraftan yarın konteyner fabrıkada olsun dıye gemı acentası ıle gorusuyorum bır taraftan dıger telefondan patron aramıs bırsey soruyorkarsımdakı evraklar maıller vs fena yogun olacagım bugun kalmam lazımdı ısyerınde ama esım yola cıkacak dıye kalmadım.

filiz merhaba canım
az önce nesliyede yazdım bizim iş programını görsen çalışmadan yorulursun. günde 9 egzersize çıkıyorum 3 saatte program hazırlayıp ölçü falan alıyorum bayanlardan. eve bi geliyorum pert
iş yerindeki bilgisayardan oldum canım, zaten yemek dışında oturmayada zaman bulamıyoruz. fırsat buluncada kendimi havuza atıyroum, su bana iyi geliyor anca
sen neler yaptın, en son görüşdüğümüzde yoğunluktan bilgisayara bakamıyordun görüşemiyorduk dinlenebiliyormusun bu aralar bari...

hadı yarın yenıden yayınlayayım cızelgeyı. daha once de yaptım bunu. berıvan bıldırım yapmamıs. sneın kılonu merak ettım yarın yenıden yayınlayayım ne dersın.

valla sen ılk kez secmıssın ozaman esıne bravo. bızım evde herseyı benım secmem gerekır esım anlamaz oyle seylerden. gecen yaz alyanslarımızı degıstırdık evlılık yıldonumunde. onunkını bıle ben sectım karar veremedı begenemedı

tekrar gule gule kullan. resım beklıyoruz yanı. o gun hatta bır de bır elbıse gıysen ne super olur valla

Kolay gelsin canım, yaza doğru hızlandırılmış kurlar yani, süpermiş:)) İltifat etmişsin, teşekkür ederim Hele böyle şeyleri spor uzmanından duymak daha keyifli Çırpı gibi olmak istemiyorum ama daha fit olayım istiyorum, bir de hep dediğim gibi, alması kolay nasıl olsa

merhaba canım anlıyorum valla. ne dıyım allah kolaylık versın canım.
hımmmmm sen oyuzden msnden yklamadın buaralar anladım sımdı.

ben aynı yogunluktayım canım. benım agustosa kadarboyle gıdecek. sadece guzel olan sey.ç artık cumartesılerı ozel ızınlıyım patronlarımdan cıkmıs bu. sadece bana ozel yapıldı ne bır erkek personel ne bayana yapıldı sastım kaldım valla ben de. esım yurtdısında olmadıgında, ınsıyatıfını bana bırakarak ay boyu ızınlıyım. her hafta yapamam goze carpmak ıstemem cunku ardından laf duyabılırım ınsanı ıgneleyıcı bır yapısı var kucuk poatronın. ama enaz ıkı kez kullanırım. esım burdaysa muhakkak cumartesı gelmeyecegım oyle planladık ve bu hafta hazır burda dıye, gecne cumartesı ızın yaptım ılk kez. bu hafta yapamam cunku esım yıne gıdıyor ıstanbulda fuarda olacak bu kez pazartesıye kadar.

bizde iltifat yok gördüğümüzü sölemek var
senin zaten tenis ve yüzme sporunu yapıyor olman büyük avantaj. senin galiba abur cubur zaafın vardı herşeye rağmen topikteki en istikrarlı kişilerden biri olduğun belli

evet o yüzden yokum MSN'de yoksa bende alışmıştım valla internete
sürpriz izin olayı harika olmuş, bence kim ne derse dedin kullanabildğin kadar kullan derim. sonuçta kendine zaman ayırabileceksin. eşini yolcu etmeye gidiyrosun gene anlaşılan Allah kavuştursun diyeyim inşallah ilk fırsatta sohbet ederiz seninle

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr

kilo verenleri tebrik ederim
darısı başıma olsun inşllhhhhhhhhhhhhh:26:

ablammmmmmmmmm bende 70 çıktım

filiz ablammmmm kusura bakma unutmuşum ablam unutmuşumderken mesajda karışık yazmıştım tabiki de göremezsin özelden mesaj atmam gerekti kusura bakma ablam birdaha olmaz

duygu ablam kıamam çok yorulmuşsun ama deymiş resim mutlaka istiyorum
emelim canım programınız yogunmuş Allah kolaylık versin
neslim harikasın kilo vermişsin süperrrrrrrrr
duygu ablam
karabiberim hepinizi ayrı ayrı alkışlıyorum
filiz ablam haftaya senden bekliyoruz - leri darısı haftaya inşallh
filiz ablam mezuniyet töreninde çok güzel olur şık ayakkabı ve çanta. ben ne zaman kemal tanca dan yada desa dan falan alsam ayağıma vuruyo çok rahatsız ediyo ama flo yada bambi nin ayakkabıları çok hoş oluyo bir de burada esnaf sarayı var esnafdan da alışverişi seviorum ayak sağlığı çok önemli ablam
karabiberim yok yemedim iddadayım asla yemem canım gel artık 2 laf edelim canlansın burası
cesminaz gelmeyecek gibi
tosunsuk gelir yogunluk geçsin dedi
tutancım bildirim yapmadı ama menü paylaştı umarım herşey yolundadır onun içinde
buğün 23 nisan neşe doluyor insannnnnnnn diyip şiir söyleyesin geldi

Son düzenleme: