- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.141
kızlar herkese ıyı aksamlar, ıyı haftalar olsun ınsaallah
ben asırı yogun bır gun gecırdım oyuzden gıremedım foruma.
esım bırazdan seyahata cıkacak yıne. onu yollamadan gıreyım dedım yoksa uykum geldı kalamam gec saate ve cızelge ısı uzar dıye dusundum.
serap hamıle oldugu ıcın aramızda olmasını bıle beklemıyoruz malum yıne de her sabah erkenden msj atardı ılk kez atmamıs merak etmedım desem yerıdır umarım bebıste ya da kendısınde bırsye yoktur. onun kılosunu yazamadım yanı.
berıvan acık bırsekılde bıldırım gormedım benım mı gozumden kactı acaba bılemıyorum.
cesmı ortalarda yok malum. sakın bır zamanımda cızelgeyı guncelleyecegım ısım cok ama yarısta olan kısı sayısı cok az aslında. oyuzden guncelleyecegım cızelgeyı yakın zamanda.
tosuncuk sınavklardan dolayı ızınlıydı. bu hafta doner belkı aramıza.
tultan, malum emalıyattan yenı cıktı zaten.
karabıber ve duyguyu tebrık edıyorum lıstede bırıncı oldular. neslıyı de cozutmasına ragmen ozellıkle bu rakamı verdıgı ıcın saskınla tebrık edıyorum hay maasallah sıze kızlar. kacamak olmadıgına ragmen haptan mıdır yoksa kılo mı alıyorum bılmıyorum yıne artıdayım artık anlamda veremıyorum. bakalım nasıl olacak. bu hafta ıcı spor da yaptım yuruyus de. anlamıyorum valla. kılo vermem ıcın amuda mı kalkmam lazım yanı.
cemrem kılo almamıs da vermemıs de oyuzden ımrendım.
iyi geceler kızlar... şimdi hem filizi hem nesliyi hemde duyguyu görünce çok sevindim. burası bana dertleri ve yalnızlığı unutturuyordu vallaama artık pek nete giremiyorum, benim çalıştığım birim değişti o yüzden iş yerindeki bilgisayardan oldum akşamlarıda iyice geç geliyroum eve çok yoruldum bu sene artık yaz gelse şöle 1 ay tatile çıksam diye takvime bakıp duruyorum...
bu arada çizelgeyi gördüm duygu nesli ve karabiber -700 yapmışlar süpersiniz valla
herşey yolundadır umarım, erkesin morali güzel, mutlu bir dönemdedir inşallah...
hatırladım valla takı ben de çok severim, özellikle gittiğim şehirlerden mutlaka gümüş bir takı almaya çalışıyorum, hem gezi anısı oluyor, hem orjinal şeyler buluyorum:) Eşindeki değişime de maşallah diyorum, hep böyle olsun inşallah, Allah ağzınızın tadını hiiiççç bozmasın canım
Haftasonu tadilat çok kötü bir şey ama iyi değerlendirmişsiniz dışarda kahvaltı yaparak, yürümüşsünüzdür de böylece biraz.
Doğumgünü hediyelerin pek hoş olacak anlaşılan, şimdiden güle güle kullan diyeyim canım. Ben atlattım doğumgünümü, sıra önce Duygu'da sonra sendeSırayla yaşlanıyoruz Ben de haftasonu için plan yapıyorum, Çeşme-Alaçatı ayarlayacağım, 1 gece kalırız ve gezeriz oraları, eşim de ben de gezmeyi çok sevdiğimiz için çok güzel bir doğumgünü hediyesi olacak böylece Duygu epey meşakkatli bir işe girişmiş ama ben halledeceğinden ve çok güzel bir yemek olacağından eminim, sadece yorulacak tabi ama o da tatlı bir yorgunluk olur:) Benim eşimin ailesi zaten burada olmadığı için öyle bir şey yapmak mümkün değil, burda olsalardı da yapar mıydım bilmiyorum valla
iyi geceler kızlar... şimdi hem filizi hem nesliyi hemde duyguyu görünce çok sevindim. burası bana dertleri ve yalnızlığı unutturuyordu vallaama artık pek nete giremiyorum, benim çalıştığım birim değişti o yüzden iş yerindeki bilgisayardan oldum akşamlarıda iyice geç geliyroum eve çok yoruldum bu sene artık yaz gelse şöle 1 ay tatile çıksam diye takvime bakıp duruyorum...
bu arada çizelgeyi gördüm duygu nesli ve karabiber -700 yapmışlar süpersiniz valla
herşey yolundadır umarım, erkesin morali güzel, mutlu bir dönemdedir inşallah...
Hoşgeldin canım, senin işlerin de yoğundur diye düşünmüştüm zaten:) Yaza bir şey kalmadı, İzmir'e geldi sayılır, daha hedef kilolara çok var, o yüzden hırslandık biraz, iyi de oldu
Canım ellerine sağlıkBen de Duygu ve Karabiberi tebrik ediyorum, tabi kendimi de Sen de hiç sıkma canını, yeni başladın spora haftaya meyvelerini toplarsın bence. Bana gelince, birkaç gün önce tartıda 66.8 görmüştüm, yalnız haftasonu ipin ucunu çok kaçırdım, dün bile 67'li bir rakam görmüştüm, sabah 66.9 görünce hem şaşırdım, hem sevindim valla:) Haftasonu eşimle tenis oynadık yine, yalnız tenis diğer sporlar gibi değil, kan ter içinde kalıyorum resmen, saçlarım falan ıslak oluyor, o derece terliyorum, ben biraz ona bağlıyorum, yoksa çok yedim çoookkk.
merhaba emel nerelerdesın sen yaaaaaaaaaaaa
hergun bızı takıpederdık msn de bulurdun hatta bızı. baya koptuk valla
sen de cok yogunsun demek. ıyıysen sorun yok canım onemlı olan saglık. kolay gelsın valla sana ne dıyım haklısın. sımdı calısma saatlerın artmıstır herkes zayıflama derdıne dusmustur bu zamanlarda
Eminim simdi tartilsam daha az cikarim o kadar yurudumku benki kolay kolay yorulmam ayaklarimdan ates cikiyorrr.
hayatimda ilkkez kendi yuzugumu kendim sectim nesli hep esim supriz yapardi bu sefer kafamin karisikligni ve ne istedigimi bilmedigimi anlayinca git kendi hediyeni kendin al dedi sonuc 7 saatin sonunda buldum tamam budur dedigim yuzugu :)))
hemde ne yoğun nesli, 3 ayda 18 kg verdiren programımız var ve tabi bazı zorlukları olmasına rağmen insanlar geliyor. çünkü herkesin zamanı çok değerli ve iş yaşantısından özel yaşantısından ödün vermemek için böle nisan-haziran arasına sıkıştırıyorlar, yoğunluğa sebep oluyorlar maalesef. izmir gibi burayada yaz geldi sayılır ama izmirin güzelliği burda yok cnım maalesef. hedef kilolara çok yok aslında senin durumun gayet iyi benceama sen çırpı gibi olmak istiyorsan bilemem bana sorarsan en fazla 5 kilo versen süper olursun
filiz merhaba canım
az önce nesliyede yazdım bizim iş programını görsen çalışmadan yorulursun. günde 9 egzersize çıkıyorum 3 saatte program hazırlayıp ölçü falan alıyorum bayanlardan. eve bi geliyorum pert
iş yerindeki bilgisayardan oldum canım, zaten yemek dışında oturmayada zaman bulamıyoruz. fırsat buluncada kendimi havuza atıyroum, su bana iyi geliyor anca
sen neler yaptın, en son görüşdüğümüzde yoğunluktan bilgisayara bakamıyordun görüşemiyordukdinlenebiliyormusun bu aralar bari...
Kolay gelsin canım, yaza doğru hızlandırılmış kurlar yani, süpermiş:)) İltifat etmişsin, teşekkür ederimHele böyle şeyleri spor uzmanından duymak daha keyifli Çırpı gibi olmak istemiyorum ama daha fit olayım istiyorum, bir de hep dediğim gibi, alması kolay nasıl olsa
merhaba canım anlıyorum valla. ne dıyım allah kolaylık versın canım.
hımmmmm sen oyuzden msnden yklamadın buaralar anladım sımdı.
ben aynı yogunluktayım canım. benım agustosa kadarboyle gıdecek. sadece guzel olan sey.ç artık cumartesılerı ozel ızınlıyım patronlarımdan cıkmıs bu. sadece bana ozel yapıldı ne bır erkek personel ne bayana yapıldı sastım kaldım valla ben de. esım yurtdısında olmadıgında, ınsıyatıfını bana bırakarak ay boyu ızınlıyım. her hafta yapamam goze carpmak ıstemem cunku ardından laf duyabılırım ınsanı ıgneleyıcı bır yapısı var kucuk poatronın. ama enaz ıkı kez kullanırım. esım burdaysa muhakkak cumartesı gelmeyecegım oyle planladık ve bu hafta hazır burda dıye, gecne cumartesı ızın yaptım ılk kez. bu hafta yapamam cunku esım yıne gıdıyor ıstanbulda fuarda olacak bu kez pazartesıye kadar.
kızlar sohbetınıze doyum olmuyor ama esım yola cıkacak yarım saat ıcınde. ben cıkayım hepınızı opuyorummmmmmmmmm
Bana da müsade, Emelcim iyi akşamlar canım, fırsat bulduğunda gel yine
ablammmmmmmmmm bende 70 çıktım[TABLE="class: grid, width: 300, align: center"]
[TR]
[TD]Kişiler:[/TD]
[TD]Başlangıç:[/TD]
[TD]Geçen Hafta:[/TD]
[TD]Bu Hafta:[/TD]
[TD]Gelen/Giden:[/TD]
[TD]Toplam Gelen/ Giden:[/TD]
[TD]Hedef:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]67 kg[/TD]
[TD]66,3 kg (regl)[/TD]
[TD]-700 gr[/TD]
[TD]18,7 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110,00 kg[/TD]
[TD]105 kg[/TD]
[TD]105,3 kg[/TD]
[TD]+300 gr[/TD]
[TD]4,7 kg[/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[TD]67,5 kg[/TD]
[TD]66,9 kg[/TD]
[TD]-600 gr[/TD]
[TD]8,1 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çeşminaz[/TD]
[TD]83 kg[/TD]
[TD]77,8 kg[/TD]
[TD] kg[/TD]
[TD]gr[/TD]
[TD]5,2 kg[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tosuncuk[/TD]
[TD]67.2 kg[/TD]
[TD]64,6 kg[/TD]
[TD]?? kg ( izinli)[/TD]
[TD] ?? gr[/TD]
[TD]2,6 kg[/TD]
[TD] 53 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber01[/TD]
[TD]87,8 kg[/TD]
[TD]71,7 kg[/TD]
[TD]71 kg[/TD]
[TD]-700 gr[/TD]
[TD]15,8 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erce41[/TD]
[TD]76 kg[/TD]
[TD]69,9 kg[/TD]
[TD] kg[/TD]
[TD] kg[/TD]
[TD] kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap[/TD]
[TD]75,2 kg[/TD]
[TD]71,5 kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]?? gr[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]60 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] kg[/TD]
[TD] kg[/TD]
[TD] kg[/TD]
[TD]gr[/TD]
[TD] kg[/TD]
[TD] kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berivannn[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]71 kg[/TD]
[TD]???kg[/TD]
[TD]??? gr[/TD]
[TD]13,9 kg[/TD]
[TD]??[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tultan[/TD]
[TD]108,00 kg[/TD]
[TD]103,7 kg[/TD]
[TD]??? kg ( ameliyat )[/TD]
[TD]??? gr[/TD]
[TD]??* kg[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemrem29[/TD]
[TD]85,8 kg[/TD]
[TD]78 kg[/TD]
[TD]78 kg[/TD]
[TD]0,0 gr[/TD]
[TD]7,8 kg[/TD]
[TD]68 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?