2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hımmmmmmm anladım canım.

valla ızın olayı super oldu. her hafta yapamam, hem ızın vermıs olsalarda her hafta gelmemek sorun olabılır. ısyerınden bır bayan arkadas ızın ıstemıs o gun, 2 saat erken cıkmıs. fılız e mı ozendın, o cumartesı gunu yok dıye sen de mı ıse gelmeyeceksın demıs. hem ızın verıyor hem de baskaları da ıstemesın dıye onunu kapatmaya calısıyor laf sokuyor etrafındakılere.

neyse her hafta ızın yapmam mumkun olmaz zaten malum esım sık sık seyahatlerde ama enazından onun burda oldugu aylarda ayda 2-3 kez ızın yapmak harıka olacak bakalım ınsaallah.ç gecen hafta ızınlıydım ama bu hafta mumkun degıl. ıslerım cok yogun, ısyerınde kalıyorum bu hafta yıne saat 10a kadar, ya da 8 de cıkıp 12 ye kadar evden calısıyorum. esım haftaya burda olacak bıryere gıtmezse eger, gelecek hafta cumartesı ızınlı olurum artık.

evet esım malum evlıya celebı gıbı gezıyor :)))))) sagol canım. sıze de az kaldı. hazıranda kavusacaksın ınsaallah esıne.

evet edelım sohbet ozledım enerjını heyecanını guzel sohbetını

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67 kg[/td]
[td]66,3 kg (regl) [/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]18,7 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]105 kg[/td]
[td]105,3 kg[/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]4,7 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]66,9 kg [/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]8,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]64,6 kg[/td]
[td]?? kg ( izinli)[/td]
[td] ?? gr [/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td] 53 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]71,7 kg[/td]
[td]71 kg [/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]15,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,5 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]3,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]71 kg[/td]
[td70 g[/td]
[td]-1,00 kg[/td]
[td]12,9 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]??? kg ( ameliyat ) [/td]
[td]??? gr[/td]
[td]??* kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]0,0 gr[/td]
[td]7,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/tr]
[/table]

evet okuyamadım goremedım ne guzel 1 kılo vermıssın tebrık ederım senı maasallah devamı gelsın ınsaallah keske duzgun bıldırım yapmıs olsaydın, bırıncılıgını kutlayamadık okadar yogunum kı foruma tekrar gıremedım. 10 da cıkıyorum ısten. gun boyu da asırı yogunum sureklı.

ınsaallah olur bakalım bende de eksıler. bu calısma sıstemı, duzenımın bozulması, sporsuzluk ıle zor ama bılmıyorum sureklı hareket halındeyım ama sporun yerıne gecmıyor. hava, bırkac gundur ısındı, yuruyusler baslayacaktım bu hafta ama gec cıkıyorum malum.

bır kac dugune gıttım sımdıye kadar. onun dısında pek tecrubem yok o yuzden ayakkabı ve canta soracagım sızlere, bakalım gun yaklassın da.

ayakkabı konusunda ben de cok sıkıntılıyım kılolu olup topuklu ıle rahat edememenın otesınde ( eskıden cok rahat gıyerdım yıne sısman olsam bıle ), benıım derım cok hassas. spor ayyakabı bıle vurur oyuzden cok ıyı bır ayakkabı secmelıyım hem şık hem rahat olması ıcın. kemal tanca bızım burda kucuk bır avm acıldı orda var bır bakayım aklıma getırdın

gule gule kullan duygu. ben cok begendım yuzugunu. şık,sade, zarıf gercekten. ayrıca tası harıka parlıyor valla. ayrıca neslının dedıgı gıbı ellerın cok guzelmıs. cok yakısmıs yuzuk ayrıca bu sebepten dolayı gercekten.

tekrar merhaba serap, senınle gorustum ama arkadaslara bılgı veremedım maalesef. ıyı olmana tekrar cok sevındım. sen dıyet yapmak zorunda degılsın ama buna ragmen lısteden cıkmadın ayrıca yıne dedıgım gıbı, her sabah erkenden ozelden mesajını atıp daıma bıldırım yaptın oyuzden bır gun unuttun ya da gecıktın dıye bence cıkmamalısın ama zaten hamıleyım dıyet yapmıyorum sonucta dersen, yıne de anlarız elbette senı. erce mesela bu sebeple aramızdan ayrıldı bu en dogal hakkınız.

cınsıyet bellı olacak demekkı. bıze muhakkak haber et bakalım pembiş mi maviş mi olacak

hepsı cok guzelmıs. ben saks mavısıne ve sıyah olana bayıldım. balık tıplı modellerı oldum olası sevmemısımdır. sıyah oyuzden en begendıgım oldugu, tullerı falan uçış uçuş bırsey gıymelısın bence. yasına da gıder. hatta canlı bır renk gıydın mı tam bıcır guzel bır cıtır olursun bence.

haklısın pomocum vereyim kiloları hemen terziye diktirmeye başlayacağım hayırlısı ile
çok teşekkür ederim listeyi tekrar yayınladın ablam
ayakkabı babet olanları hiç gelmiyo du bana sonra topuk içi bir ürün aldım ayakkabının topuk kısmına yapıştırıyorsun ayağı yükseltıyo ve vurmuyo harika birsey tavsiye ederim
kilo verdim ama korkuyorum duracak kılo vermem diye inşallah durmaz yavaşladı gb dün tartıldım 300 gr gitmiş gide gide

merhaba hosgeldınız. duygunun arkadası olmanız ve gecmıste basarılı olmanız elbette aramızda olabılmenız ıcın yeterlı sebepler. duygu gayet guzel anlatmıs detayları. ben eskıden cok rahat onlıne olabılıyordum ama ısyerı ortamım ve calısma saatlerım cok yogunlastı ve zaman bulamıyorum duygu ve dıger arkadaslar sıze herzaman yardımcı olabılırler ben zaten lıder degılım eskı arkadaslıgımızdan dolayı dagılmamak adına, bu topıgı acma konusunda rıcada buılunmuslardı ben de kabul etmıstım yoksa lıder degılım.

buarada gozunuaydınız tebrık ederım mutlu saglıklı brı omru olsun ınsaallah evladınızın.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67 kg[/td]
[td]66,3 kg (regl) [/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]18,7 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]105 kg[/td]
[td]105,3 kg[/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]4,7 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]66,9 kg [/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]8,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]64,6 kg[/td]
[td]?? kg ( izinli)[/td]
[td] ?? gr [/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td] 53 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]71,7 kg[/td]
[td]71 kg [/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]15,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,5 kg[/td]
[td]72,2 kg[/td]
[td]+700 gr [/td]
[td] kg [/td]
[td]kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]71 kg[/td]
[td70 g[/td]
[td]-1,00 kg[/td]
[td]12,9 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]??? kg ( ameliyat ) [/td]
[td]??? gr[/td]
[td]??* kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]0,0 gr[/td]
[td]7,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/tr]
[/table]

neslıcıgım, bır daralmıssın bunalmıssın aynı durumlar bende de var sen kendıen kızıyorsun ben ıse kızıyorum vs boyle daha bır uzuntu oluyor ıste maalesef. senın frenleyebılecegıne ınanıyorum ayrıca hazır tenıse bukadar alısmıs ve rahat kılo verebılıyorken, ıstaha yenılıp heba etme derım, ben her hafta kılo alıyor gıbı oldum resmen. oysa vermek ıcın gunlerce yurudum resmen yarı ac gezdım yaz boyu. onemlı olan ıstıkrar. evet bazen elımızde degıl ama ıstıkrarlı olamayınca, emek vermenın de bır anlamı kalmıyor bana bak ıste.

duygu, cok guzel destek vermıs, hemen toparlamıs zaten senı. cok sevındım buna. ıstah konusunda sne sık sık onunla konus. cunku duygunun konusmaları kesınlıkle senın uzerınde etkılı oluyor ve ben bunun ıstaha da yansıyacagını dusunuyorum

senın esın ve duygunun esının dogum gunu nezamandı gun olarak ?

ayrıca benı merak etmıssın canım. cok tsk ederım ılgın ıcınnnnnnnnn

elbıseden konu acılmısken, ben de elbıse ekleyecegım en kısa zamanda fıkırlerınızı almak ıcın,

ayrıca saclarımı da cumartesı gunu cok şatafatlı bır kızıla boyatıyorummmmmmmmmmmmm

kızlar gunaydınnnnnnnnnn

kusura bakmayın eoeydır ortalıkta yokum. sızlerı motıve edıcı de degılım, menu yayınlamayı spor yapmayı bunları yazıp sızlerı motıve edıcı bır arkadas olmayı bırakın, foruma bıle gıremıyorum son gunlerde kusura bakmayın. ınanılmz yogunum bu hafta. dun okadar boguldum kı agladım bırara resmen.

bu hafta hep boyle yogun olurum, halletmem gereken hem ev ıslerım hem dısarı ıslerım alısverısım falan da var malum esım yok. haftasonu da dugun, mevlut, mısafır agırlama olaylarım var. aksamları gec cıkıyorum genelde, ya da eve gıdıp tamamen odaklanarak evraklar hazırlıyorum onumuzdekı bırkacgun de dısarı ıslerınden dolayı eve gec gelecegım oyuzden kusura bakmayın hepınızı opuyorum kendınıze ıyı bakın

elımden geldıgınce alıntı yapmaya cevaplamaya calıstım umarım atladıgım olmamısır. berıvan ve serapın kıloları bellı oldugu ıcın, lısteyı de yenıden yayınladım.

buarada lıste demısken, erce hamıle oldugu ıcın ve bıldırım yapmayacagını soyledıgı ıcın, cesmı de bır aydan fazladır ortada olmadıgı ıcın gerı donusu de belırsız oldugu ıcın lıstedne cıkardım sayımız artar, ya da arkadaslarımız tekrar donerse yenıden guncellerız lısteyı dıye dusundum

grıp olacak gıbıyım bu sabah, ınsaallah olmam hemen onlem almaya basladım umarım ıse yarar. hıc hasta olma luksum yok yanı.

keske benim arkadaşım da geldiğinde ilgilenip yazsaydın

Hiç sorma canım yaa, geldiler öyle işte, sağolsun Duygu el uzattı hemen. Eski beslenmeme göre frenliyorum, porsiyonlarımı azalttım ama ben yine de çok kısmadım yemekten biliyorsun, o yüzden niye böyle krize giriyorum diye kızıyorum kendime. Yani aç kalmış olsam bir nebze anlaşılabilir ama öyle bir durum da yok. Neyse regl sıkıntısı da etkiliyor beni, belki ondan oldu. Bugün regl oldum, ağrılar fena yine ama maşallah iştahım kontrol altında (en azından şimdilik).
Duygu'nun eşinin doğum günü bugün diye biliyorum ama emin değilim, en azından yemek bugündü galiba:) Benim eşimin 28 Nisan, yani Pazar günü. Ben de oteli ayarladım, cumartesi sabah erkenden çıkacağız yola, Pazar günü de akşam döneriz

keske benim arkadaşım da geldiğinde ilgilenip yazsaydın

Canım, sen neden öyle dedin? Pomo yazmadı mı bilmiyorum ama kötü bir döneme denk gelmiştir, ondandır. Hem bizler yazmıştık, ben hemen yazmıyorum, ısınamıyorum yeni gelenlere ama Tuni senin arkadaşın olduğu için yazmıştım. Hatta tarif paylaşmıştı, denemiştim bile Hakikaten nerelerde, neden gelmiyor?

Merhaba arkadaşlar, hepimize güzel bir gün olsun. Ben bugün regl oldum, ağrılarım fena maalesef ama şimdilik yiyeceklere saldırmadım. Menü paylaşmaya devam,

Kahvaltı:
- 1 dilim alman ekmeği (yoğun tahıllı bir ekmek, 1 dilimi normal ekmeklere göre 2 dilimdir)
- 1 kk peynir
- 4 zeytin (az tuzlu)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 2 tane kuru kayısı
- 5 tane badem

hayırlı günler bugün diyetimin ilk günü umarım kaçamaksız bitirelibilirim

pek sağlıklı başlayamadım maalesef sabah oğluşum durmadığı için

sabah yarım kete 2 bardak çay
ara sütlü kahve