- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.201
Tamam canım, Allah kavuştursun, iyi akşamlar, ben de öpüyoruumm
ablammmmmmmmmm bende 70 çıktım
evet o yüzden yokum MSN'deyoksa bende alışmıştım valla internete
sürpriz izin olayı harika olmuş, bence kim ne derse dedin kullanabildğin kadar kullan derim. sonuçta kendine zaman ayırabileceksin. eşini yolcu etmeye gidiyrosun gene anlaşılan Allah kavuştursun diyeyiminşallah ilk fırsatta sohbet ederiz seninle
filiz ablammmmm kusura bakma unutmuşum ablam unutmuşumderken mesajda karışık yazmıştım tabiki de göremezsin özelden mesaj atmam gerekti kusura bakma ablam birdaha olmaz
duygu ablam kıamam çok yorulmuşsun ama deymiş resim mutlaka istiyorum
emelim canım programınız yogunmuş Allah kolaylık versin
neslim harikasın kilo vermişsin süperrrrrrrrr
duygu ablam
karabiberim hepinizi ayrı ayrı alkışlıyorum
filiz ablam haftaya senden bekliyoruz - leri darısı haftaya inşallh
filiz ablam mezuniyet töreninde çok güzel olur şık ayakkabı ve çanta. ben ne zaman kemal tanca dan yada desa dan falan alsam ayağıma vuruyo çok rahatsız ediyo ama flo yada bambi nin ayakkabıları çok hoş oluyo bir de burada esnaf sarayı var esnafdan da alışverişi seviorum ayak sağlığı çok önemli ablam
karabiberim yok yemedim iddadayım asla yemem canım gel artık 2 laf edelim canlansın burası
cesminaz gelmeyecek gibi
tosunsuk gelir yogunluk geçsin dedi
tutancım bildirim yapmadı ama menü paylaştı umarım herşey yolundadır onun içinde
buğün 23 nisan neşe doluyor insannnnnnnn diyip şiir söyleyesin geldi
ve o çok aradığım yüzüm diceksiniz tüm kuyumcularda var ama inanın taş kalitesi diye birşey var kaliteli mal kendini belli ediyor 10 tane yüzük aynıolsa hangisi daha değerli anlıcak duruma geldim
Eki Görüntüle 693789
Eki Görüntüle 693790
Kızlar kusura bakmayın inanın kafam allak bullak...şu 23 nisandan dolayı günleri bile unutmuş bir haldeydim. bu sabah farkettim bugünün salı olduğunu...bildirimi yaparım şimdi ama kilo almışım...pomo merak etmişsin canım ...iyiyim şükürler olsun.midem de rahatladı ama 23 nisandan dolayı çok yoğunduk..bebekte bende iyiyiz...2 hafta sonra cinsiyetimiz belli olacak teyzeleri..
Eki Görüntüle 693324 bu siyah gibi kına için kırmızı yada pembesi harika olabilir Eki Görüntüle 693325 rengi çok güzel Eki Görüntüle 693326 buna bayıldımmmmmmEki Görüntüle 693327 şık olur Eki Görüntüle 693328 model ve renk güzel Eki Görüntüle 693329 bunun modeli Eki Görüntüle 693330 bunu ciddi ciddi çok begendim sizce hangisini diktirsem
hoşbulduk canım evet doğum yaptım bugün 40 günlük oldu oğluşum :) sen nasılsın oğluşun nasıl ayy oda büyümüştür şimdi
bende yavaşdan diyete başlamayı planlıyorum ama biliyosun desteksiz olmuyor bende sayfanın kuralları falan nedir bilmiyorum olursa burdan devam etmeyi düşünüyorum tabi sayfa sahibesi kabul ederse :):)
merhaba hosgeldınız. duygunun arkadası olmanız ve gecmıste basarılı olmanız elbette aramızda olabılmenız ıcın yeterlı sebepler. duygu gayet guzel anlatmıs detayları. ben eskıden cok rahat onlıne olabılıyordum ama ısyerı ortamım ve calısma saatlerım cok yogunlastı ve zaman bulamıyorum duygu ve dıger arkadaslar sıze herzaman yardımcı olabılırler ben zaten lıder degılım eskı arkadaslıgımızdan dolayı dagılmamak adına, bu topıgı acma konusunda rıcada buılunmuslardı ben de kabul etmıstım yoksa lıder degılım.
buarada gozunuaydınız tebrık ederım mutlu saglıklı brı omru olsun ınsaallah evladınızın.
neslıcıgım, bır daralmıssın bunalmıssın aynı durumlar bende de var sen kendıen kızıyorsun ben ıse kızıyorum vs boyle daha bır uzuntu oluyor ıste maalesef. senın frenleyebılecegıne ınanıyorum ayrıca hazır tenıse bukadar alısmıs ve rahat kılo verebılıyorken, ıstaha yenılıp heba etme derım, ben her hafta kılo alıyor gıbı oldum resmen. oysa vermek ıcın gunlerce yurudum resmen yarı ac gezdım yaz boyu. onemlı olan ıstıkrar. evet bazen elımızde degıl ama ıstıkrarlı olamayınca, emek vermenın de bır anlamı kalmıyor bana bak ıste.
duygu, cok guzel destek vermıs, hemen toparlamıs zaten senı. cok sevındım buna. ıstah konusunda sne sık sık onunla konus. cunku duygunun konusmaları kesınlıkle senın uzerınde etkılı oluyor ve ben bunun ıstaha da yansıyacagını dusunuyorum
senın esın ve duygunun esının dogum gunu nezamandı gun olarak ?
ayrıca benı merak etmıssın canım. cok tsk ederım ılgın ıcınnnnnnnnn
keske benim arkadaşım da geldiğinde ilgilenip yazsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?