2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba..bu site dahil koşu bandı alırken çok araştırdım ve en ucuzunun da en pahalısı ile aynı işi gördüğünü öğrendim ve bir koşu bandı aldım..07.04 tarihinde yürümeye başladım..Yürümeye başladığımdaki vücut ölçülerim şöyle:122 göğüs-114bel ve 120 kalça..yavaş yavaş başladığım yürüyüşüm artık 6.-6.5 hızında yürüyüş ve 1 saat içerisinde birkaç kez 9 ve 10 hıza çıkıp 2 dk lık koşular yapıyorum..bu arada yeme içme konusunda henüz kendime hakim olabilmiş değilim..ilk yürümeye başladığımda banttan indiğimde kaju badem fındık ve sütü beraber tüketip üzerine muz armut çilek vb dolapta ne kadar meyve var ise hepsinden yiyordum..şimdi biraz frenledim kendimi..bu sabah 23.04 sucuklu yumurta ve yandaşları ile yaptığımm kahvaltıdan sonra beden ölçülerim göğüs-119 bel 109 kalça 115 bir kere vücudum gerçekten sıkılaştı ve sadece 1 kg verdim..ama en az 5 kg vermiş gibiyim..daha önce içine giremediğim kıyafetlerime rahatça girebiliyorum ve en önemlisi kendimi çok iyi hissediyorum..gerçekten tavsiye ederim hem psikolojik olarak hemde bedensel olarak rahatlıyorsunuz..sevgiler

teşekkür ederiz spor her zaman önemli

Kızlar kusura bakmayın inanın kafam allak bullak...şu 23 nisandan dolayı günleri bile unutmuş bir haldeydim. bu sabah farkettim bugünün salı olduğunu...bildirimi yaparım şimdi ama kilo almışım...pomo merak etmişsin canım ...iyiyim şükürler olsun.midem de rahatladı ama 23 nisandan dolayı çok yoğunduk..bebekte bende iyiyiz...2 hafta sonra cinsiyetimiz belli olacak teyzeleri..

maşallah cinsiyetini bize hemen ilet merakla bekliyorum ablam çok dikkat edin kendinize

menümmmmmmmmmm
sabah:2 dilim çavdar ekmeği,peynir,domates
arada :yeşil çay eşliğinde kayısı 2 adet
öğlen :1 tavuk budu haşanmış yanında yarım haşlanmış patates (küçüktü) yağsız salata yemekte fırında sütlaç vardı zor dayandım valla
:18:ama yemedim
yine yeşil çayımı içiyorum
akşama da : sebze yemegi yapacak annem
kendimle elma getirdim 4 gibi yiyeceğim

arkadaşım yanlış yapmışsın, emin ol bu kadar yürümeyle çok daha fazla kg verirdin. spordan sonra insan acıkıyor ama önemli olan yememek. çünkü spordan sonra en az 1 saat hiç bir şey yememelisin ki spor işe yarasın.........

hoşbulduk canım evet doğum yaptım bugün 40 günlük oldu oğluşum :) sen nasılsın oğluşun nasıl ayy oda büyümüştür şimdi
bende yavaşdan diyete başlamayı planlıyorum ama biliyosun desteksiz olmuyor bende sayfanın kuralları falan nedir bilmiyorum olursa burdan devam etmeyi düşünüyorum tabi sayfa sahibesi kabul ederse :):)

merhaba cnm hadi bakalım 2 hafat sonra melek mi paşa mı gelecekkkkkkkkk?
eli ayağı düzgün olsun da cnm sağlıklı günler geçirirsin hep inş tatlım

maşallah cinsiyetini bize hemen ilet merakla bekliyorum ablam çok dikkat edin kendinize
hemen yazarım canım yazmaz olur muyum...dikkat ediyoruz artık canım benim..inanın oturup kalkmam bile değişti..o moda soktum kendimi dikkat ediyorum artık...

merhaba cnm hadi bakalım 2 hafat sonra melek mi paşa mı gelecekkkkkkkkk?
eli ayağı düzgün olsun da cnm sağlıklı günler geçirirsin hep inş tatlım
evet canım mayıs 6 da randevumuz var bakalım melek mi paşa mı bizde sabırsızlıkla bekliyoruz...gerçi eli ayağı düzgün olsun vatana millete hayırlı evlat olsun...bizim dileğimiz bu..

amin cnm amin sağlıkla gelsin de darısı bizlerde olsun inşşş güzelimmm
sen nasılsın cnm hamilelik yoruyormu seni çok...

amin cnm amin sağlıkla gelsin de darısı bizlerde olsun inşşş güzelimmm
sen nasılsın cnm hamilelik yoruyormu seni çok...

darısı isteyen herkesin başına canım baştada sizlere nasip etsin mevlam hayırlısıyla...
ben iyiyim şükür bulantılar bitti ve bitmesiyle kilo alımları da başladı..hamileliğin beni dün yorduğunu hissettim..ya da dün çok yoruldum bana öyle geliyor...ama fazla ayakta duramıyorum bel ağrısı yapıyor artık..

aminnnn
tabi cnm bide haftalar geçtikçe ağırlaşırsın sen aman olsun aşırı kilo almadıktan sonra sorun olmaz

galiba yorulmuşsun demekki cnm sen kendini ii bilirsin ona göre dikkat edersin kendine
hergünün bi önce ki günden daha rahat olsun inş cnm benim

berivan hepsi birer harika ama özellikle 693326 ve 693327 kodlu resimlerdekini tercih etmelisin. hem renkleri hem modelleri çok güzel

oymaşallah 40 gün oldunuz demek oğluşuna hayırlı sağlıklı uzun ömür versin RABBİM

sayfamız gayet güzel sayfa sahibemizde iyi,yoğun biri o yoğunlukda p.tesi listemizi yayınlarrr
kurallarr aynıbenimsayfadaki gibi ilk listeye girme kuralı 2 hafta devamlılık yani günde 5 dk bile olsa girip bir önceki gününmenüsünüyazman yorum yapman günde en fazla 5-10dk ayırarak devamlılıksağlıyabilirsin 2 hafta boyunca katılımın düzenliolursa listeye giriyorsunnn her p.tesi bilidirim günü p.tesi akşamı pomo listeyi yayınlıyor onun dışında bir şey yok herşey güzel burdaaa ,2 hafta deneme süreside sende eski topikden biliyorsun 2 gün düzenligiriyorlar listeye adlarını yazdırıyorlarrsonraa ortadan kayboluyorlar bizdeo kişibildirim yapsın diye bekliyoruzzz böyle canımdurumlarrr ,oğluşunu kokulu kokulu öp benim için ALLAHA emanet olunn..

günaydın kızlarr herkeziyidir inşallahhh.

dün uğruyamadım eşim evdeydi yarım gün keyif yaptım günün diğer yarısıda temizlik yaptım bugün yine çok işim varrr sabahdan bi uğruyayım dedimmm menülerimi yazayımmm gerçi bi düzenim yok ama olsun olumlu olumsuz yazmaya devam..

p.tesi:

kahvaltım:domates-salatalık-biber-peynir-kızarmış ekmek-ananas-yarım yeşilekma-bir parça maydanoz
öğlen: gevrek-ayraN(dışardaydım)
akşamizza-light cola (dışardAydım) aslında aç değildim ama eşim yerken biraz tırtıkladımmm

salı:

kahvaltı: (klasik kahvaltım) peynir-domates-salatalık-biber-kızarmış ekmek üstüne tereyağ üstüne çemen
öğlen ve akşam: yani temizlik esnasında mutfağa gittikçe meyva,peynir yedim aklımda değil ne miktarda ne yediğim akşam 'da bugünün yemeğini yaptım musakka onun patlıcanlarından ayaküstü yedim

bugünde böyle beslenirim büyük bir ihtimallee temizliğe devam çünkü

ve o çok aradığım yüzüm diceksiniz tüm kuyumcularda var ama inanın taş kalitesi diye birşey var kaliteli mal kendini belli ediyor 10 tane yüzük aynıolsa hangisi daha değerli anlıcak duruma geldim

Günaydın arkadaşlar, dün giremedim, çok yoğun da değilmişiz zaten:) Bugün biraz canım sıkkın, birkaç gündür iştahım çok açık, ne bulursam yemek istiyorum, niye böyle oldum bilmiyorum. Dün spor da yapmadım. Yediklerimi yazmıyorum, yani şöyle diyeyim, dün öğlen 2 tabak etli bulgur pilavı yedim, akşam kocaman bir sucuklu tost yedim, üstüne 1 kase kuru kayısı, kuru erik, yabanmersini ve badem yedim. Daha var da işte durumumu anlatmak için yazdım. Cuma günü kurabiye yapmıştım, pazartesi akşam hepsi bitti, eşim de yedi ama ben daha çok yedim.
Şimdi kahvaltı olarak 1 kase yoğurta 3 kaşık yulaf koydum ve 3 tane ceviz ufaladım, onu yiyorum. Bugün biraz dikkat etmek istiyorum. İnanın hiç giresim yok foruma, yani bırakayım istiyorum ama burası olmazsa çok daha beter olacak farkındayım. O yüzden bugün öğün öğün menü paylaşımı yapacağım. Böylece ipin ucunu fazla kaçırmamış olurum.