- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.161
merhaba..bu site dahil koşu bandı alırken çok araştırdım ve en ucuzunun da en pahalısı ile aynı işi gördüğünü öğrendim ve bir koşu bandı aldım..07.04 tarihinde yürümeye başladım..Yürümeye başladığımdaki vücut ölçülerim şöyle:122 göğüs-114bel ve 120 kalça..yavaş yavaş başladığım yürüyüşüm artık 6.-6.5 hızında yürüyüş ve 1 saat içerisinde birkaç kez 9 ve 10 hıza çıkıp 2 dk lık koşular yapıyorum..bu arada yeme içme konusunda henüz kendime hakim olabilmiş değilim..ilk yürümeye başladığımda banttan indiğimde kaju badem fındık ve sütü beraber tüketip üzerine muz armut çilek vb dolapta ne kadar meyve var ise hepsinden yiyordum..şimdi biraz frenledim kendimi..bu sabah 23.04 sucuklu yumurta ve yandaşları ile yaptığımm kahvaltıdan sonra beden ölçülerim göğüs-119 bel 109 kalça 115 bir kere vücudum gerçekten sıkılaştı ve sadece 1 kg verdim..ama en az 5 kg vermiş gibiyim..daha önce içine giremediğim kıyafetlerime rahatça girebiliyorum ve en önemlisi kendimi çok iyi hissediyorum..gerçekten tavsiye ederim hem psikolojik olarak hemde bedensel olarak rahatlıyorsunuz..sevgiler
Kızlar kusura bakmayın inanın kafam allak bullak...şu 23 nisandan dolayı günleri bile unutmuş bir haldeydim. bu sabah farkettim bugünün salı olduğunu...bildirimi yaparım şimdi ama kilo almışım...pomo merak etmişsin canım ...iyiyim şükürler olsun.midem de rahatladı ama 23 nisandan dolayı çok yoğunduk..bebekte bende iyiyiz...2 hafta sonra cinsiyetimiz belli olacak teyzeleri..
merhaba..bu site dahil koşu bandı alırken çok araştırdım ve en ucuzunun da en pahalısı ile aynı işi gördüğünü öğrendim ve bir koşu bandı aldım..07.04 tarihinde yürümeye başladım..Yürümeye başladığımdaki vücut ölçülerim şöyle:122 göğüs-114bel ve 120 kalça..yavaş yavaş başladığım yürüyüşüm artık 6.-6.5 hızında yürüyüş ve 1 saat içerisinde birkaç kez 9 ve 10 hıza çıkıp 2 dk lık koşular yapıyorum..bu arada yeme içme konusunda henüz kendime hakim olabilmiş değilim..ilk yürümeye başladığımda banttan indiğimde kaju badem fındık ve sütü beraber tüketip üzerine muz armut çilek vb dolapta ne kadar meyve var ise hepsinden yiyordum..şimdi biraz frenledim kendimi..bu sabah 23.04 sucuklu yumurta ve yandaşları ile yaptığımm kahvaltıdan sonra beden ölçülerim göğüs-119 bel 109 kalça 115 bir kere vücudum gerçekten sıkılaştı ve sadece 1 kg verdim..ama en az 5 kg vermiş gibiyim..daha önce içine giremediğim kıyafetlerime rahatça girebiliyorum ve en önemlisi kendimi çok iyi hissediyorum..gerçekten tavsiye ederim hem psikolojik olarak hemde bedensel olarak rahatlıyorsunuz..sevgiler
oyy kuzumhoşgeldinnn senigördüğüme çok sevindimmm demek doğum yaptın ne çabuk geçti zaman yaa ALLAH analı babalıbüyütsünnn hayırlı evlat olsun inşallahh bu arada kızmı ?erkek mi?
cemre o kadar sevindim ki anlatamam daha geçenkonuştuk içime doğduu inşallahh bebeği olcakdiyee inşallah bu müjdeli haberi tez vakitte alırsınn bizlerede verirsinn nerde varsa ALLAH NASİP etsinn hepsine isteyen gerçekden isteyenenasip etsinnn
Kızlar kusura bakmayın inanın kafam allak bullak...şu 23 nisandan dolayı günleri bile unutmuş bir haldeydim. bu sabah farkettim bugünün salı olduğunu...bildirimi yaparım şimdi ama kilo almışım...pomo merak etmişsin canım ...iyiyim şükürler olsun.midem de rahatladı ama 23 nisandan dolayı çok yoğunduk..bebekte bende iyiyiz...2 hafta sonra cinsiyetimiz belli olacak teyzeleri..
hemen yazarım canım yazmaz olur muyum...dikkat ediyoruz artık canım benim..inanın oturup kalkmam bile değişti..o moda soktum kendimi dikkat ediyorum artık...maşallah cinsiyetini bize hemen ilet merakla bekliyorum ablam çok dikkat edin kendinize
evet canım mayıs 6 da randevumuz var bakalım melek mi paşa mı bizde sabırsızlıkla bekliyoruz...gerçi eli ayağı düzgün olsun vatana millete hayırlı evlat olsun...bizim dileğimiz bu..merhaba cnm hadi bakalım 2 hafat sonra melek mi paşa mı gelecekkkkkkkkk?
eli ayağı düzgün olsun da cnm sağlıklı günler geçirirsin hep inş tatlım
hemen yazarım canım yazmaz olur muyum...dikkat ediyoruz artık canım benim..inanın oturup kalkmam bile değişti..o moda soktum kendimi dikkat ediyorum artık...
evet canım mayıs 6 da randevumuz var bakalım melek mi paşa mı bizde sabırsızlıkla bekliyoruz...gerçi eli ayağı düzgün olsun vatana millete hayırlı evlat olsun...bizim dileğimiz bu..
amin cnm amin sağlıkla gelsin de darısı bizlerde olsun inşşş güzelimmm
sen nasılsın cnm hamilelik yoruyormu seni çok...
darısı isteyen herkesin başına canım baştada sizlere nasip etsin mevlam hayırlısıyla...
ben iyiyim şükür bulantılar bitti ve bitmesiyle kilo alımları da başladı..hamileliğin beni dün yorduğunu hissettim..ya da dün çok yoruldum bana öyle geliyor...ama fazla ayakta duramıyorum bel ağrısı yapıyor artık..
Eki Görüntüle 693324 bu siyah gibi kına için kırmızı yada pembesi harika olabilir Eki Görüntüle 693325 rengi çok güzel Eki Görüntüle 693326 buna bayıldımmmmmmEki Görüntüle 693327 şık olur Eki Görüntüle 693328 model ve renk güzel Eki Görüntüle 693329 bunun modeli Eki Görüntüle 693330 bunu ciddi ciddi çok begendim sizce hangisini diktirsem
hoşbulduk canım evet doğum yaptım bugün 40 günlük oldu oğluşum :) sen nasılsın oğluşun nasıl ayy oda büyümüştür şimdi
bende yavaşdan diyete başlamayı planlıyorum ama biliyosun desteksiz olmuyor bende sayfanın kuralları falan nedir bilmiyorum olursa burdan devam etmeyi düşünüyorum tabi sayfa sahibesi kabul ederse :):)
berivan hepsi birer harika ama özellikle 693326 ve 693327 kodlu resimlerdekini tercih etmelisin. hem renkleri hem modelleri çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?