- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.241
herkese günaydın
bol -- li haftalar dilerim hepimizeeeeeeeeeee
kızlar ben 2 hafta kadar buralara pek uğrayamayacağım
çünki 11 12 mayıs ta sınavım var dersler yoğun olduğu için son günlerde çokk çalışmam lazımmmm:18:
inş ondan sonra burdayımmmmmmmmmmmm
Gunaydin gunler aydin guzeller herkez iyidir insallah .izmir yaniyor dun 30 dereceydi maf olduk o kadar sicakdi yani gece uykumda terledim bahari yasamadan yaz geldii.
Neyse bugun klasik temizlik gunum herkeze kolay gelsinnn,telefondan giriyorum kim var kim yok gormuyorum
Iyi aksamlar kizlar pomo msj.cekti musafir gelmis giremicekmis bu aksam
Bende menumu yazayim;
kahvalti:kasarli tost
oglen: yulafli biskuvi ve cay
Aksam:bi parca borek
Yemekden sonra bol limon'lu sade soda.
bir porsyon erik
1.5 lt su
kızlar herkese gunaydınnnnnnnnn
guzel bır haftanız olsun ınsaallah. artık bahar heryere geldı sanırım. petegı ıkı aksamdır hıc acmıyorum, hatta dun gunduz ve bu sabah evde ıkı pencere acıp ıse geldım. ınce ten corap ve babet gıydım. ustume mont ya kap tarzı bırsey almadım oturma odasından kurtulduk yatak odama gectım dun aksam. nasıl ozlemısım ya, oturma odamızda da rahat yattık ama kendı genıs yatagımızda yatmayı ozlemısım valla. ferah ferah. bunlar olduguna gore, bahar coktan gelmıs anlasılan
tultan, epeydır yazmıyor esıyle duzeldı mı acaba arası ? amelıyattan sonra nasıl oldu acaba ? ıyıce toparlandı mı ?
karabıberden de ses cıkmıyor bır haftadır.
serap, yıne erkenden bıldırımını yapmıs cok tsk edıyorum kendısıne.
neslı, haftasonu tatıle cıkmıs esının dogum gunu ıcın, hıc yazmamıs, donmustur sanırım dun aksam. bugun konusuruz, dedıkodu yaparız artık.
duygu, haftasonu gezmelerı olur ve haftasonları genelde gırmez zaten hep.
berıvan, ders calısmaya basladı
haftasonu topık cok sessızmıs ya, ben de gıremedım dıye nasıl merak edıyorum bır taraftan kendımı kotu hıssedıyorumsakınlıge sevınsem mı uzulsem mı bılmıyorum :26:
Canım arkadaşlarım iyiakşamlarr ben geldm:) 3 hafta sonra buradaym:) Nasılsınız ?? Biraz tenha gördm buraları nerelerdesnz? Bu arada unuttnuzmu beni kmse sormams yazmams..
3haftadr hiç bişey yapmadm çok zor günler geçirdm bugun daha rahatladm akşam 2 buçuk saat 10 küsür km yürüyüş yaptm eve dönerken birde ebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtuln dvdsni aldm pilates inanlmaz sıkılaştıran bişey sadece 21 gün için değil hep devam etmeli aslında.. ve öyle yapacağm zaten yapıyordm dvdyi bugun yapamadm ama içeriğine baktım süper.
Böyle işte çok yorgunum herkese iyi geceler dilerm..
Arkadaşlar iyi akşamlarr
İnanın artık utanmaya başladım 2 haftadır fazla sayfaya uğrayamıyorum,hatta internete girmeye hiç fırsat bulamıyorumm çünküü düğün yaklaştıkça ben kendimii işlerii bitirince hemen dışarı atıyorumm ,kıyafetlere bakıyorum
sadece kendim olsam neyse ama çocuklar içinde araştırınca çok yoruldum,birde eşim bir gün çalışıp bir gün vede olunca işlerim bitmek bilmiyor,köye gittik hafta sonu ,düğün vardı herkes ordaydı kalabalıktı yoruldum
annemler istanbuldan geldi 3 aydır yoklardı onlarada çok gidiyorumm
bugünde yazlıkları çıkartıyorumm kışlıkları kaldırıyorumm bütün ev kıyafet dolu
verilecekleri ayırdımm
tabikii benimm eski kıyafetler zevkle atıldı
Günaydın kızlar, uzun bir süredir cozutmalarım devam ediyordu malum, bir önceki hafta spora yüklendiğim için kurtarmıştım ama geçen hafta hem yemeyi abarttım, hem spor yapmadım, tartıda da sonucunu gördüm zaten. Bir yandan canım sıkıldı, biraz boşlayınca hemen kilo mu alacağım diye, ama bir yandan da iyi oldu, başka türlü kendime gelemeyecektim, bu hafta motivasyonum da yüksek, kilom da yüksekKalmak istediğim kilolar bunlar değil, o yüzden 50'li rakamlara ulaşana kadar küçük kaçamaklar dışında günlerce cozutmak falan yok. Bu hafta sonuncuyum, bundan eminim. Her gün mutlaka spor yapayım diyorum veya 10000 adım, kaçamaklardan da uzak duracağım. Aldığım kilo çok fazla biliyorum ama regl dönemindeyim, bunun bir kısmı ödemdir. Bir de haftasonu gezdik, yedik, içtik ama su tüketimim normal zamana göre çok azdı, bu yüzden ödem fazla olmuş olabilir. Benim kendime yaptığım açıklamalar bunlar. Dediğim gibi bu hafta çok azimliyim. Tam İzmir'e yaz geldi, incecik tiril tiril giyineceğiz benim göbek, karın bölgem resmen pörtledi, acil durum sinyalleri çalıyor benim için
günaydınnnnnnnnnnnnn ablalarımmmmmmm
filiz abla yazdıklarını okudum biraz kırılmıştım onu dile getirdim seni de anlıyorum yoğunsun belki tuni yanlış zaman da geldi neyse geçmiş geçmiş te kaldı nasılsın
cemrem canım Allah zihin açıklığı versin
cuma günü işteydim ama c.tesi gelmeyeceğim için giremedim yogunluktan ders çalışıyorum ama girmiyo kafama yaa
hiç kaçamak yapmadım tatlı ihtiyacımı incir,kuru kayısı ve hurmadan aldım
veeeeeeeee emeğimin karşılığını bugün tartıda gördümmmm
sınav bitsin yürüyüşe başlıyorum
tartı beni çok mutlu etti ama artık az verebiliyorum neden ki hareket az olduğundsn mı yoksa bünye diyete alıştı ondan mı bilemedim ama ben yine de çokkkkkkkkk mutluyum
hepinizi çokkkkkkkkkk öpüyorum sık giremesem de buradayım
canım daha önceleri geldim kimse yoktu topikte sohbet etmek istiyordum. herkes çok meşgul bu sıralar seninde işlerin çok yoğun
ben de yazmadım ama geçmişi okuyorum. Eşimle aramız düzeldi 10 günden fazla sürdü hiç bu kadar uzamazdı. Neyse özür
diledi konuştuk iyiyiz şimdi şükürler olsun. Ama diyet falan kalmadı
diyebilirim. +++ lar var çok fena diyorum ama yemeye devam ediyorum biri bana DURR desin ya nolur. Spor yada çok hareket edecek
kadar düzelemedim. Benden haberler bu kadar topikte çok durgun inş bir hareket gelir bende menü yazmaya başlıcam bugün kilo
bildirimi yapıcam. İYİ AKŞAMLAR GÜZEL BAYANLARRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?