2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hımmmmmm demek sen de sınav donemıne gırıyorsun. sınav donemıne gırıp, gerı gelmeyenler oldu aman ınsaallah sen de oyle olmazsın canım. cesmı sınavlar ıcın yogunum dedı kayboldu, tosuncuk ozel ızın aldı 2 hafta. ama 3 hafta oldu ortada yok. berıvan da sınavlar ıcın yogun olacagını soylemıstı bırkac gun once aynı senın gıbı.

arada sırada ugra olur mu, kendınden haber ver bıze. bır de bıldırım tabıkı yaparsan her pazartesı, ozaman anlastık

sana kolay gelsın canım, basarılar dılıyorummmmmmmm

kızlar herkese gunaydınnnnnnnnn

guzel bır haftanız olsun ınsaallah. artık bahar heryere geldı sanırım. petegı ıkı aksamdır hıc acmıyorum, hatta dun gunduz ve bu sabah evde ıkı pencere acıp ıse geldım. ınce ten corap ve babet gıydım. ustume mont ya kap tarzı bırsey almadım oturma odasından kurtulduk yatak odama gectım dun aksam. nasıl ozlemısım ya, oturma odamızda da rahat yattık ama kendı genıs yatagımızda yatmayı ozlemısım valla. ferah ferah. bunlar olduguna gore, bahar coktan gelmıs anlasılan

tultan, epeydır yazmıyor esıyle duzeldı mı acaba arası ? amelıyattan sonra nasıl oldu acaba ? ıyıce toparlandı mı ?

karabıberden de ses cıkmıyor bır haftadır.

serap, yıne erkenden bıldırımını yapmıs cok tsk edıyorum kendısıne.

neslı, haftasonu tatıle cıkmıs esının dogum gunu ıcın, hıc yazmamıs, donmustur sanırım dun aksam. bugun konusuruz, dedıkodu yaparız artık.

duygu, haftasonu gezmelerı olur ve haftasonları genelde gırmez zaten hep.

berıvan, ders calısmaya basladı

haftasonu topık cok sessızmıs ya, ben de gıremedım dıye nasıl merak edıyorum bır taraftan kendımı kotu hıssedıyorum sakınlıge sevınsem mı uzulsem mı bılmıyorum :26:

Gunaydin gunler aydin guzeller herkez iyidir insallah .izmir yaniyor dun 30 dereceydi maf olduk o kadar sicakdi yani gece uykumda terledim bahari yasamadan yaz geldii.

Neyse bugun klasik temizlik gunum herkeze kolay gelsinnn,telefondan giriyorum kim var kim yok gormuyorum

gunaydın duygucugum,

nasılsın, haftasonun nasıl gectı ? bugun temızlık gunun yıne. kolay gelsın gule gule kırlet dıyeyım.

ızmır 30 derece normal valla, bıze bıle bahar geldı ıyıce. sabah camları actım ıkı odanın havalansın dıye ama gece yatarken battanıye ıle yatıyoruz halen. aksam baya serın olur bızım bura.

günaydınnnnnnnnnnnnn ablalarımmmmmmm

filiz abla yazdıklarını okudum biraz kırılmıştım onu dile getirdim seni de anlıyorum yoğunsun belki tuni yanlış zaman da geldi neyse geçmiş geçmiş te kaldı nasılsın

cemrem canım Allah zihin açıklığı versin
cuma günü işteydim ama c.tesi gelmeyeceğim için giremedim yogunluktan ders çalışıyorum ama girmiyo kafama yaa
hiç kaçamak yapmadım tatlı ihtiyacımı incir,kuru kayısı ve hurmadan aldım
veeeeeeeee emeğimin karşılığını bugün tartıda gördümmmm
sınav bitsin yürüyüşe başlıyorum
tartı beni çok mutlu etti ama artık az verebiliyorum neden ki hareket az olduğundsn mı yoksa bünye diyete alıştı ondan mı bilemedim ama ben yine de çokkkkkkkkk mutluyum
hepinizi çokkkkkkkkkk öpüyorum sık giremesem de buradayım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, uzun bir süredir cozutmalarım devam ediyordu malum, bir önceki hafta spora yüklendiğim için kurtarmıştım ama geçen hafta hem yemeyi abarttım, hem spor yapmadım, tartıda da sonucunu gördüm zaten. Bir yandan canım sıkıldı, biraz boşlayınca hemen kilo mu alacağım diye, ama bir yandan da iyi oldu, başka türlü kendime gelemeyecektim, bu hafta motivasyonum da yüksek, kilom da yüksek Kalmak istediğim kilolar bunlar değil, o yüzden 50'li rakamlara ulaşana kadar küçük kaçamaklar dışında günlerce cozutmak falan yok. Bu hafta sonuncuyum, bundan eminim. Her gün mutlaka spor yapayım diyorum veya 10000 adım, kaçamaklardan da uzak duracağım. Aldığım kilo çok fazla biliyorum ama regl dönemindeyim, bunun bir kısmı ödemdir. Bir de haftasonu gezdik, yedik, içtik ama su tüketimim normal zamana göre çok azdı, bu yüzden ödem fazla olmuş olabilir. Benim kendime yaptığım açıklamalar bunlar. Dediğim gibi bu hafta çok azimliyim. Tam İzmir'e yaz geldi, incecik tiril tiril giyineceğiz benim göbek, karın bölgem resmen pörtledi, acil durum sinyalleri çalıyor benim için

Arkadaşlar iyi akşamlarr
İnanın artık utanmaya başladım 2 haftadır fazla sayfaya uğrayamıyorum,hatta internete girmeye hiç fırsat bulamıyorumm çünküü düğün yaklaştıkça ben kendimii işlerii bitirince hemen dışarı atıyorumm ,kıyafetlere bakıyorum
sadece kendim olsam neyse ama çocuklar içinde araştırınca çok yoruldum,birde eşim bir gün çalışıp bir gün vede olunca işlerim bitmek bilmiyor,köye gittik hafta sonu ,düğün vardı herkes ordaydı kalabalıktı yoruldum
annemler istanbuldan geldi 3 aydır yoklardı onlarada çok gidiyorumm
bugünde yazlıkları çıkartıyorumm kışlıkları kaldırıyorumm bütün ev kıyafet dolu
verilecekleri ayırdımm
tabikii benimm eski kıyafetler zevkle atıldı

Merhaba kızlar, topiğimiz yine pek sakin. Pomo mesaj atmış, yatılı misafirleri gelmiş, o yüzden çizelgemiz yarın yayınlanacak, ilgililere duyurulur

Iyi aksamlar kizlar pomo msj.cekti musafir gelmis giremicekmis bu aksam

Bende menumu yazayim;
kahvalti:kasarli tost
oglen: yulafli biskuvi ve cay
Aksam:bi parca borek

Yemekden sonra bol limon'lu sade soda.
bir porsyon erik
1.5 lt su

Son düzenleme:
Ben bugün dikkat etmeye başladım, inşallah önce taze aldıklarımdan, sonra yerleşiklerden kurtulacağım Biraz yoğun bir gündü, spor yapamadım, o da yarına artık
Bugünkü menümü paylaşayım;

Sabah:
- 2 kuru kayısı
- 2 kk peynir
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 4 kaşık taze fasulye
- 2 kaşık pilav
- 4 kaşık yoğurtlu havuç salatası
- Fırında tavuk (avuç içi kadar, derisiz)

Ara:
- 1 bardak şekersiz çay
- 3 tane form yulaflı kepekli bisküvi

Akşam:
- 2 kase tarhana çorbası
- 1 kase salata (yağsız), 1 kk peynir ve 2 ceviz ufaladım üstüne
- 10 tane badem (yemeğin üstüne yedim)

Ara:
- 1 büyük bardak sıcak süt (1 tk balla)

Sütümü daha içmedim, birazdan içeceğim

Bugün ekmek yemedim, geçen hafta uzun bir süre yetecek kadar yediğim için pek eksikliğini hissetmedim

Iyi aksamlar kizlar pomo msj.cekti musafir gelmis giremicekmis bu aksam

Bende menumu yazayim;
kahvalti:kasarli tost
oglen: yulafli biskuvi ve cay
Aksam:bi parca borek

Yemekden sonra bol limon'lu sade soda.
bir porsyon erik
1.5 lt su

Kız bu nasıl menü, aç kalaydın bari Temizlik yapınca sapıtıyon sen, süt iç bari yatmadan önce Duygucum, bünyen zayıf düşmesin, dikkat et kendine

canım daha önceleri geldim kimse yoktu topikte sohbet etmek istiyordum. herkes çok meşgul bu sıralar seninde işlerin çok yoğun

ben de yazmadım ama geçmişi okuyorum. Eşimle aramız düzeldi 10 günden fazla sürdü hiç bu kadar uzamazdı. Neyse özür

diledi konuştuk iyiyiz şimdi şükürler olsun. Ama diyet falan kalmadı

diyebilirim. +++ lar var çok fena diyorum ama yemeye devam ediyorum biri bana DURR desin ya nolur. Spor yada çok hareket edecek

kadar düzelemedim. Benden haberler bu kadar topikte çok durgun inş bir hareket gelir bende menü yazmaya başlıcam bugün kilo

bildirimi yapıcam. İYİ AKŞAMLAR GÜZEL BAYANLARRR

Canım arkadaşlarım iyiakşamlarr ben geldm:) 3 hafta sonra buradaym:) Nasılsınız ?? Biraz tenha gördm buraları nerelerdesnz? Bu arada unuttnuzmu beni kmse sormams yazmams..

3haftadr hiç bişey yapmadm çok zor günler geçirdm bugun daha rahatladm akşam 2 buçuk saat 10 küsür km yürüyüş yaptm eve dönerken birde ebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtuln dvdsni aldm pilates inanlmaz sıkılaştıran bişey sadece 21 gün için değil hep devam etmeli aslında.. ve öyle yapacağm zaten yapıyordm dvdyi bugun yapamadm ama içeriğine baktım süper.
Böyle işte çok yorgunum herkese iyi geceler dilerm..

Selam nesli ve tultan,tultan seni gordugume sevindim ozlettin kendini .

Neslicim birseylerle mesgulken yemek yemegi unutuyorum ama haklisin duzeltmem lazim ama yazin genelde boyle oluyor canim istemiyor bu aralar erikden baska birsey canim cekmiyor, bu arada senin menun sahane olmus tebrikler

günaydınnn mis ggibi izmir sabahın'dan hepimize günaydın umarım hepimiz için harika bir gün olur ,herkez gelsede bi kaynatsak,10:30 kadar burdayım 11'de anneler günü ve görümcemin doğum günü için hediye araştırması yapmak istiyorum songüne bırakmadan karar vermem lazım. Enerjim akşama kadarsürerse gündemimde sahilde koşmak var bu hafta hafif beslenip çok enerji yakmak istiyorumm inşallahhh.

şuan 4 kaşık kuru meyvalı müsli ve üstünü örtecek kadarsüt ile kahvaltımı yapıyorumm.

tosuncuk mrblar nasılsın hosgeldın evet sakınız buaralar. seyahat, temızlık, dogum gunlerı, sınav donemlerı, ıs yogunlugu , dugun telası derken hepımızde yogunluklar var bu donemde. benı sormamıssınız demıssın tum gecmısı okuman lazım bence. cunku hepımız acaba nıye uzadı 3 hafta.2 hafta surecektı dedık ? hatta en cok berıvan ve ben bahsetmısızdır bu durumdan.

cok sukur bıtmıs sınav donemın gozunaydın. umarım sınavlar dısında baska sebeplerden dolayı aramızdan uzaklasmıs degılsındır bır sıkıntı yoktur umarım.

hazırlıklar baslamıs supersın hadı maasallah.

mrb nasılsın canım,

evet uzun zamandır gorunmuyorsun dugun kolay degıl telası, yapılacak ısı hıc bıtmez. benım arkadas evlenecek ben de bıle telas var. dısarı cıkıyoruz bazen, hemen bır mutfak esyası vs alma,bakma ısımız oluyor kuafor arastırıyorum ona. mayıs ayında da ayakkabı, vs ıslerıne el atacagız onunla. ALLAH kolaylık versın zor ısler valla. bıtmıyor.

benım de halen bazı kıslıklar duruyor malum burası daha yenı ısınıyor kazak gıyıyorduk gecen hafta. bır hafta daha bekleyıp kaldıracagım ben de.

sana kolay gelsın canım opuyorum. elbıse alınca bıze resım cek.

mrb canım,

guzel bır karar olmussun cozutma konusunda bahar da tetıklıyor sanırım. cunku senın kadar olmasa da benım de kacamaklarım oluyor bır haftadır. ben de esımın gelmıs olmasını degerlendırecegım. bu hafta yarından ıtıbaren her aksam ıs cıkısı yuruyus yapacagım cumrtası gunu de ıse gelmeyecegım ıznımı kullanacagım esım varken. guzel bır kahvaltı ve bol yuruyus kesın planım haftasonu ıkı gun boyunca.

umarım ıkımız de planlarımızı yaparız ve gelecek hafta mutlu oluruz tartıda.

haftasonun nasıl gectı ? anlatsana bıraz ?

kırılma canım kırılacak bır durum yok ınan. sana detaylı anlattım bak. samımıyetıme ınan bu konuda. kızlar benı daha ıyı bılır yazın nasıl zaman ayırırdım yenı gelen herkese. cunku derdım bana duygu el attı, yol gosterdı ben de benım gıbı ınsanlara el uzatayım ısterdım canı gonulden. ama ınan zamanım yok. dun bıldırım bıle yapamadım cat kapı kuzenım geldı sehır dısından. bızım ısyerınde staj yapacak yazın. dosya ımzalatması gerekıyormus. hatta bırazdan ısyerıne gelecek belkı bu aksam da ben de.

ders nasıl gıdıyor :? motıve oldun mu ıyıce sınav donemıne ?

mrb canım senı ozledık amelıyat oldugunda bıle konusabılıyorduk ama uzun zamandır konusamıyoruz umarım hem saglıgın hem moralın ıyıdır. bız mesgul olsak da o an, sen yaz canım bız okuyalım ve dertlesır gıbı sana cevap verelım hemen cevap gelmemıs olur ama enazından okursun rahatlarsın bence.

esınle aran duzelmıs cok sevındım ALLAH muhabbetınızı daım etsın ınsaallah canım. benım esım de bu seyahatındne dondugunden berı benı sınır edıyor bıraz. bıraz kabalıgı ve sınırı ustunde yıne. bızde de bır patlak olur mu bılmıyorum.

spor konusunda aman ha. doktor ızın vermeden asla, uzun yuruyus bıle yapma. havalar ısındı bahar geldı bahar ve yaz boyuınca guzel spor yapacagız sımdı uzulup kafayı takıp yuklenme kendıne. ama hazır hareketsızken beslenmene az da olsa dıkkat et malum kılo alma rıskın yuksek. buaralar cogumuzda bır ıstah acılması var zaten.