2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hımmsende hatalarını farkındasın bile bileateşe atma kenidini minik minik bile olsa istikrarlı kg vermeye bakk

Aynen canım yaa, sen ne güzel 65'i gördün bu hafta, ben de dellenmeseydim belki görürdüm, 65 yerine 68 gördüm Benim ilacım kesinlikle spor, çok iyi analiz etmişsin. Spor yapınca kaçamak yapsam bile az da olsa kilo veriyorum, kaçamak yapmazsam güzel veriyorum. En önemlisi spor benim iştahımı baskılıyor, o yüzden kesinlikle benim ilacım spor.

tamam canım az sonra çıkcamm fikir alıp burdan paylaşırımmm görümceme kahve yapma makinası alcamm o bellide annelerenealcam bilmiyorumm

buarada difğer mesajında yazdığında güzel sözlerin için çok çok tşk ederim amaşunuda diyorum bana yetişirsinn çok azimligördüm görmek istediğim nesliyi gördümmmm ve daha fazla asılmam gerektiğini gördüm

Tamam canım, fikir alışverişi yapalım, hepimize lazım hediye fikri

hep ne diyoruzvar olanı yakalım yediklerimizi değil bunuasla unutma senin ilacın spor ,pomonun moral benimde hava durumu,spor ve oğlumun iyi olması:))))

neyse sohbet güzel ama ben hazırlanayım bugün optimuma gitcem 11de servis varrr gideyim hazırlanayım yarın sanada tatilsanırım benim eşime tatil malum 1 mayıss..kendine iyi bak akşama okkalı bir spor yazarsın umarım çünkü enerjimolursa bende koşcam sahilde

Evet canım, yarın bana da tatil Kolay gelsin sana, bence Optimumu gezsen zaten yeterli spor olur Maşallah devasa bir AVM çünkü Ben de spor yazacağım akşama

Tünaydınnnnnnnnnn

şu sıralar tartı dışında beni mutlu eden hiç birşey yok şu dönemin bir an önce bitmesini istiyorum çokkk
filizcim ellerine sağlık tablomuz yayınlanmış cemrem ,karabiberim tebrik ederim
duygucumun da dediği gibi neslicim zaten kararl bu hafta güzel kilo verecek filizcim yogunsun ama dikkat et canım
ayyyyyy kimler gelmiş karabiberim gelmiş tosuncuk gelmiş özlemişiz kızlsr gelin toplaşalım artık

Merhaba arkadaşlar, dikkatli beslenmeye devam Bugün işe geç geldim, bir seminere katılacağım birazdan. O yüzden yemeği evde yedim. Şimdiye kadarki menümü yazayım,

Sabah:
- 2 kuru kayısı
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine, 1 kaşık salça, Yarım kk peynir, 1 yumurta (azıcık yağda, tavada) ve 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 1 tabak etli bulgur pilavı (6 kaşık kadar)

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

slm kızlarrr

neslicim de burda seni gördüğüme sevindim canım sabah epey kaynatmışsınız yetişemedim. Çizelge yayınlanmış kilo veren arkadaşlarımı

tebrik ediyorum. Ben dün mesaj göndermek yerine silmişim yanlışlıkla önümüzdeki haftaya kaldı bildirimim. hava çok güzel çocuklarla

dışarıya çıkıcaz birazdan hem bana da yürüyüş olur evde sıkıldım artık. yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum. Bahar geldi herkes

renklenmiş ben hala koyu renklerde (( yeter bu kadar tatil demi ama kaldığım yerden devam inşallahhhh

hoşgeldin ablam Nasılsın nasıl oldun eşinle aranız umaarım düzelmiştir çok özlettin kendini artık buradasın demi

tosuncukk hoşgeldinn canım,inann bende 2 haftadır pek fazla uğruyamıyorum çok yoğunumm şu düğün bitmedende stresimm bitmeyecekk
güzel telaşeler bunlar bir okadarda heyecanlı,
off adanayıı bir görsen şimdiden çk sıcak klıma çalıştırmaya başlıyan bile var
inşallah canımm koymaya çalışırımm

duygucum çok teşekkür ederimm canımm ,bazen ben bile kendime şaşırıyorumm,baskülde 88 kilolaları görürken şimdi 70 kilo geliyorummm sankii şaka gibi

teşekkürler neslicimm inşallah haftaya 69 kiloyu yazmakta nasip olur

çok çokk teşekkürler berivancımm sende güzel vermişsinn 500gr vermiştin değilmii
bende haftaya inşallahh 69 kiloyum yazacağımmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba arkadaşlar .herkes iyidir inşallah .geçmişe bakamadım .
ben bugün doktora gittim .biraz rahatsızlandım doktor amcamız kesin istirahat ve ilaç tedavisi verdi .bide kesin olmamakla beraber erkek dedi .sohbet etmeyi özledim valla neler yapıyosunuz kilolarınız ne alemde .ben 4 kilo aldım daha şimdiden .napıyım sağlıklı olalımda hallederiz nasılsa .
bide ben bebeğimi hissetmeye başladım geçen hafta kıpır kıpır kuzucum .bi arkdaşım 20 haftalık hamile ve daha yeni hissetmeye başladı sebebi karnındaki yağlar .benim göbek ve belim olmdığından çok erken hissettim kuzumu .bence zayıflamak için bi sebep daha dimi

cemrenin tedavisi nasıl gidiyo hep aklımda şu sıralar .geçmişede bakamadım .inşallah cemreden ve filizden de o güzel haberleri alıcağız çok inanıyorum ben .
neyse ben yatmaya gidiyorum .bize dua edin olurmu teyzeler

Hoşgeldin Tultan, sevindim seni gördüğüme. Eşinle de aran düzelmiş, maşallah diyelim, aman bozulmasın bir daha Dön tabi artık aramıza, yürüyüş te iyi olur. Zaten koşacak halin yok ama hazır havalar güzelleşmişken yürüyüşler yapabilirsin bolca. Ben işyerindeyken girmiştim, senin olduğunu görmemişim canım.

Ercem hoşgeldin, bebek ve sen iyisin ya gerisi önemli değil. Kilo falan alsan bile kolay verirsin sen. Bebişi hissetmeye başlamışsın, yaa nasıl bir duygu ki Bana çok garip geliyor, yani karnında kıpırtı olması, içinde canlı bir şey olması falan, ürkütücü geliyor biraz:26:
Doktor istirahat dediyse, uygula, aman dikkat et hem kendine, hem bebişe. Sağlıkla kucağına aldığını da paylaşırsın inşallah bizlerle

Evet kızlar, günümü toparlayayım, sporumu yazayım söz verdiğim gibi Spor daha fazla yapacaktım ama sıcaktan sanırım fena oldum, midem bulandı koşarken, o yüzden erken kestim, baktım nabzım çok yükselmiş. Havaların ısınmasıyla birlikte spor salonu da benim için bitmiş oldu sanırım. Muhtemelen Nesli Leslie'ye döner en kısa zamanda
Bugün de yediklerimi toparlayabilirim,

Sabah:
- 2 kuru kayısı
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine, 1 kaşık salça, Yarım kk peynir, 1 yumurta (azıcık yağda, tavada) ve 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 1 tabak etli bulgur pilavı (6 kaşık kadar)

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Akşam:
- 5 tane kuru patlıcan dolması (küçük boy)
- 1 kase yoğurt

Ara:
- 10 tane badem (yemeğin üstüne yedim)

ilerleyen saatlerde yine 1 büyük bardak sıcak süt (1 tk balla) içerim, o kadar. Başka bir şey yemeyeceğim.
Spor olarak, koşu bandında yarım saat koşu+tempolu yürüyüş ve 10 dk bisiklet. Toplam adım sayım 9000'e yaklaştı, onu da 10000 yaparım.