- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.281
hımmm guzel olmus bu tesaduf.
evet gozluk artık evde de kullanıyorum tv zorlanıyorum sureklı bakınca.
bence de hem regl, hem susuzluk, hem hap cok etkılemıstır.
ben cogu zaman 500 ml ıle gun gecırdım son gunlerde daha fazla ıcmek ıcın plan yapıyorum sıse gozumun ucunda oluyor ama onu bıle unutuyorum cok ıskolık oldum ben bu yıl yaaaaaaaaa.
kızlar benım cıkmam lazım, hem cok ıs var hem patron geldı. opuyorum hepınızıııııııııı
vayyy güç kuvvet yerinde maşallahhh moralde çok etgen nesli sen geçtiğimizhafta biraz moralsizdin bence toplamında böyle oldunn neysee aynı ben gibi tokat gibi olmuş bende 64kg olmuştum yazıkettim kendime yoksa şuan 60kg olabilirdim kendimizi yine kendimiz yakıyoruzz dimi bence senin ilacın spor
Duygucum, hediye konusunda fikirlerini, beğendiklerini paylaşırsan çoooookkkkk sevinirim canım. Benim de iki anne de uzakta ama yine de hediye bakmak istiyorum. Ben görüştüğümde veriyorum hediyelerini ama ne kadar erken hazırlarsam o kadar iyi olur.
tamam canım az sonra çıkcamm fikir alıp burdan paylaşırımmm görümceme kahve yapma makinası alcamm o bellide annelerenealcam bilmiyorumm
buarada difğer mesajında yazdığında güzel sözlerin için çok çok tşk ederim amaşunuda diyorum bana yetişirsinn çok azimligördüm görmek istediğim nesliyi gördümmmm ve daha fazla asılmam gerektiğini gördüm
Aynen canım yaa, sen ne güzel 65'i gördün bu hafta, ben de dellenmeseydim belki görürdüm, 65 yerine 68 gördüm Benim ilacım kesinlikle spor, çok iyi analiz etmişsin. Spor yapınca kaçamak yapsam bile az da olsa kilo veriyorum, kaçamak yapmazsam güzel veriyorum. En önemlisi spor benim iştahımı baskılıyor, o yüzden kesinlikle benim ilacım spor.
hep ne diyoruzvar olanı yakalım yediklerimizi değil bunuasla unutma senin ilacın spor ,pomonun moral benimde hava durumu,spor ve oğlumun iyi olması:))))
neyse sohbet güzel ama ben hazırlanayım bugün optimuma gitcem 11de servis varrr gideyim hazırlanayım yarın sanada tatilsanırım benim eşime tatil malum 1 mayıss..kendine iyi bak akşama okkalı bir spor yazarsın umarım çünkü enerjimolursa bende koşcam sahilde
slm kızlarrr
neslicim de burda seni gördüğüme sevindim canım sabah epey kaynatmışsınız yetişemedim. çizelge yayınlanmış kilo veren arkadaşlarımı
tebrik ediyorum. Ben dün mesaj göndermek yerine silmişim yanlışlıkla önümüzdeki haftaya kaldı bildirimim. Hava çok güzel çocuklarla
dışarıya çıkıcaz birazdan hem bana da yürüyüş olur evde sıkıldım artık. Yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum. Bahar geldi herkes
renklenmiş ben hala koyu renklerde(( yeter bu kadar tatil demi ama kaldığım yerden devam inşallahhhh
tosuncukk hoşgeldinn canım,inann bende 2 haftadır pek fazla uğruyamıyorum çok yoğunumm şu düğün bitmedende stresimm bitmeyecekkCanım arkadaşlarım iyiakşamlarr ben geldm:) 3 hafta sonra buradaym:) Nasılsınız ?? Biraz tenha gördm buraları nerelerdesnz? Bu arada unuttnuzmu beni kmse sormams yazmams..
3haftadr hiç bişey yapmadm çok zor günler geçirdm bugun daha rahatladm akşam 2 buçuk saat 10 küsür km yürüyüş yaptm eve dönerken birde ebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtuln dvdsni aldm pilates inanlmaz sıkılaştıran bişey sadece 21 gün için değil hep devam etmeli aslında.. ve öyle yapacağm zaten yapıyordm dvdyi bugun yapamadm ama içeriğine baktım süper.
Böyle işte çok yorgunum herkese iyi geceler dilerm..
güzel telaşeler bunlar bir okadarda heyecanlı,mrb nasılsın canım,
evet uzun zamandır gorunmuyorsun dugun kolay degıl telası, yapılacak ısı hıc bıtmez. benım arkadas evlenecek ben de bıle telas var. dısarı cıkıyoruz bazen, hemen bır mutfak esyası vs alma,bakma ısımız oluyor kuafor arastırıyorum ona. mayıs ayında da ayakkabı, vs ıslerıne el atacagız onunla. ALLAH kolaylık versın zor ısler valla. bıtmıyor.
benım de halen bazı kıslıklar duruyor malum burası daha yenı ısınıyor kazak gıyıyorduk gecen hafta. bır hafta daha bekleyıp kaldıracagım ben de.
sana kolay gelsın canım opuyorum. elbıse alınca bıze resım cek.
filiz öncelikle eline emeğine saglıkk..
kilo veren başda BERİVAN,KARABİBER,CEMREM HEPİNİZİ TEBRİKEDİYORUM DEVAMINI DİLİYORUM
ve nesli,pomo hayrola nereye gidiyorsunuzz özellikle nesli hafta sonu kuzumu çevirdinnn kızlarr kendinizegelin elbet iniş çıkış larımız olcak ama neslişim biraz fazlaolmuş bu neysekifarkındasın ve pomo senin son günlerdekigidişatını beğenmiyorum herhafta düzenli kilo alıyorsunn tamam spora vaktin yok ama yediklerinle kilonu spor yapasaya kadar koru lütfen.
nesli dünkü mesajında ve menünde toparlama çabanı gördüm bu hafta güzel bir kilo vereceğinden eminimm
pomo sendee toparlancaksın en azından moralin yerinde biraz daha asılacağını düşünüyorumm..
hadi hanımllarrr herkezzz toparlansınnn yaza bir adım kaldı gerçi izmire geldi bile ama ben hazirana kadar en kötü 64-62 kg hedefliyorum.
Duygucum, bu arada bu hafta 1. olamamışsın ama benim birincimsin söyleyeyim dedimİstikrarlı bir şekilde hedefe odaklandın, çok ta güzel gidiyorsun arkadaşım. Örnek alıyorum seni
Berivan, Cemrem ve Karabiber de güzel kilo vermiş, tebrik ediyorum
Tünaydınnnnnnnnnn
şu sıralar tartı dışında beni mutlu eden hiç birşey yok şu dönemin bir an önce bitmesini istiyorum çokkk
filizcim ellerine sağlık tablomuz yayınlanmış cemrem ,karabiberim tebrik ederim
duygucumun da dediği gibi neslicim zaten kararl bu hafta güzel kilo verecek filizcim yogunsun ama dikkat et canım
ayyyyyy kimler gelmiş karabiberim gelmiş tosuncuk gelmiş özlemişiz kızlsr gelin toplaşalım artık
Biberimmmmmmmmmmm hoşgeldin
ah ahhhhhh hemde nasıl biberimm dolma biber
şöyle zayıf bir sivri beiber olsaydımmm
slm kızlarrr
neslicim de burda seni gördüğüme sevindim canım sabah epey kaynatmışsınız yetişemedim. Çizelge yayınlanmış kilo veren arkadaşlarımı
tebrik ediyorum. Ben dün mesaj göndermek yerine silmişim yanlışlıkla önümüzdeki haftaya kaldı bildirimim. hava çok güzel çocuklarla
dışarıya çıkıcaz birazdan hem bana da yürüyüş olur evde sıkıldım artık. yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum. Bahar geldi herkes
renklenmiş ben hala koyu renklerde(( yeter bu kadar tatil demi ama kaldığım yerden devam inşallahhhh
merhaba arkadaşlar .herkes iyidir inşallah .geçmişe bakamadım .
ben bugün doktora gittim .biraz rahatsızlandım doktor amcamız kesin istirahat ve ilaç tedavisi verdi .bide kesin olmamakla beraber erkek dedi .sohbet etmeyi özledim valla neler yapıyosunuz kilolarınız ne alemde .ben 4 kilo aldım daha şimdiden .napıyım sağlıklı olalımda hallederiz nasılsa .
bide ben bebeğimi hissetmeye başladım geçen haftakıpır kıpır kuzucum .bi arkdaşım 20 haftalık hamile ve daha yeni hissetmeye başladı sebebi karnındaki yağlar .benim göbek ve belim olmdığından çok erken hissettim kuzumu .bence zayıflamak için bi sebep daha dimi
cemrenin tedavisi nasıl gidiyo hep aklımda şu sıralar .geçmişede bakamadım .inşallah cemreden ve filizden de o güzel haberleri alıcağız çok inanıyorum ben .
neyse ben yatmaya gidiyorum .bize dua edin olurmu teyzeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?