- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.261
günaydınnn mis ggibi izmir sabahın'dan hepimize günaydın umarım hepimiz için harika bir gün olur ,herkez gelsede bi kaynatsak,10:30 kadar burdayım 11'de anneler günü ve görümcemin doğum günü için hediye araştırması yapmak istiyorum songüne bırakmadan karar vermem lazım. Enerjim akşama kadarsürerse gündemimde sahilde koşmak var bu hafta hafif beslenip çok enerji yakmak istiyorumm inşallahhh.
şuan 4 kaşık kuru meyvalı müsli ve üstünü örtecek kadarsüt ile kahvaltımı yapıyorumm.
gunaydın duygucugum, yıne cok guzel bır acılıs yapmıssın mıs gıbı guzel bır gun olsun hepımızeeeeeee
hava ıkı gundur cok guzel burda da. tam bahar havası var asırı sıcak yok. ıs yogunluguna daldım kendıme bakamadım gecen haftalarda ben de motıvasyonumu yukseltmek ıcın elbıse gıydım ama en cok da bazı fırmalardan mısafırler gelecek dıye ozendım. mavıs babet gıydım lacıvert elbısemı gıydım mavıs corap gıydım ustumde mevsımlık ınce mavıs hırka, lacıvert mavılı turban.
ben bıldırım yapıp cıkacagım ama sen dıger hatunları kaynat canım.
benım kaynana uzakta, ona bır esya alsam da gondermek sorun olur koy olunca. bır gıttıgımde hedıye goturrum yelek falan bırsey alırım dıye dusunuyorum annem bır takı begenmıs kardeslerım almıs ben de yuzugunu alacagım telefonda ıstedı resmen :)
sen hazırlıklara baslamıssın bıle. kolay gelsın ıyı eglenceler sana.
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
herkese guzel bır gun dılıyorum ben dun guzelce uyudum, 11 e gelırken. daha fazla duramadım nasıl yorgunum haftasonundan. ıs olarak da haftaya cok yogun bır gırıs yaptım bugun de oyle gorunuyor goz segırmesı denılır ondan yasıyorum sureklı. gozlerım cok yoruluyor anlasılan, cunku buaralar sureklı evrak ıslerım oluyor sureklı okuyorum pcden ve kagıttan.
bırazdan bıldırımı yayınlayacagım, aksama konusurz umarım uzun uzun.
bugun pek keyıflıyım hem elbıse hem de cok sevdıgım bır arkadasımdan dun guzel bır mesaj aldıgım ıcın
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
herkese guzel bır gun dılıyorum ben dun guzelce uyudum, 11 e gelırken. daha fazla duramadım nasıl yorgunum haftasonundan. ıs olarak da haftaya cok yogun bır gırıs yaptım bugun de oyle gorunuyor goz segırmesı denılır ondan yasıyorum sureklı. gozlerım cok yoruluyor anlasılan, cunku buaralar sureklı evrak ıslerım oluyor sureklı okuyorum pcden ve kagıttan.
bırazdan bıldırımı yayınlayacagım, aksama konusurz umarım uzun uzun.
bugun pek keyıflıyım hem elbıse hem de cok sevdıgım bır arkadasımdan dun guzel bır mesaj aldıgım ıcın
masmavi oldun yani yürüyennazar boncuğu sende başdanaşa uyuma önem verenlerdesindemek eskiden bende öyleydim şimdi zıp ren uyumunu seviyorum...
aman 12mayıs 2 annebir abla hediyesi madden çöküşe geçeceğimbitmiyor bizde özel günlerr, yıllık özel günlerde harcadığım parayı biriktirsem evimde büyük eksikleri tamamlarımm
sağ ol ..ben son dakka birşey almayı sevmiyorum şuan ne alacağımıdabilmiyorum fikirolsun diye çıkıyorum zaten..
hadi bakalım neşen daim olsunn..
bildirimi sabırsızlıkla bekliyorum birinci olamam ama herhafta vermeye çalışıyorum..
doktoragitmişken bi dinlendirici almanı öneririm bu kadar yoğun tempoya almanda şart gibi yoksa gözler iyice bozulurr..
filiz öncelikle eline emeğine saglıkk..
kilo veren başda BERİVAN,KARABİBER,CEMREM HEPİNİZİ TEBRİKEDİYORUM DEVAMINI DİLİYORUM
ve nesli,pomo hayrola nereye gidiyorsunuzz özellikle nesli hafta sonu kuzumu çevirdinnn kızlarr kendinizegelin elbet iniş çıkış larımız olcak ama neslişim biraz fazlaolmuş bu neysekifarkındasın ve pomo senin son günlerdekigidişatını beğenmiyorum herhafta düzenli kilo alıyorsunn tamam spora vaktin yok ama yediklerinle kilonu spor yapasaya kadar koru lütfen.
nesli dünkü mesajında ve menünde toparlama çabanı gördüm bu hafta güzel bir kilo vereceğinden eminimm
pomo sendee toparlancaksın en azından moralin yerinde biraz daha asılacağını düşünüyorumm..
hadi hanımllarrr herkezzz toparlansınnn yaza bir adım kaldı gerçi izmire geldi bile ama ben hazirana kadar en kötü 64-62 kg hedefliyorum.
Günaydın kızlar, geçmişe bakamadım ama tablomuzu gördüm, ellerine sağlık Pomocum. Nasıl aşmışım kendimi değil miYalnız, bu sabah tartıldığımda 67.8 gördüm. Sanırım gezide fazla su içmediğim için ödem olmuş, bir de regl olunca. Dün dikkat edip, bol su içtim, o yüzden ödemi attım diye düşünüyorum. Haftaya tekrar 66'lı rakamlarda olacağım inşallah Sevgili rakibem 65'leri görmüş bile , benim de biraz gaza basmam lazım
mrb canım,
guzel bır karar olmussun cozutma konusunda bahar da tetıklıyor sanırım. cunku senın kadar olmasa da benım de kacamaklarım oluyor bır haftadır. ben de esımın gelmıs olmasını degerlendırecegım. bu hafta yarından ıtıbaren her aksam ıs cıkısı yuruyus yapacagım cumrtası gunu de ıse gelmeyecegım ıznımı kullanacagım esım varken. guzel bır kahvaltı ve bol yuruyus kesın planım haftasonu ıkı gun boyunca.
umarım ıkımız de planlarımızı yaparız ve gelecek hafta mutlu oluruz tartıda.
haftasonun nasıl gectı ? anlatsana bıraz ?
kızlar kılo veren herkesı cok tebrık edıyorum her hafta kılo alan kendımı de esefle kınıyorumç
neslı kılon da bır yanlıslık mı yaptım bakar mısın ? suphe duydum cunku
filiz öncelikle eline emeğine saglıkk..
kilo veren başda BERİVAN,KARABİBER,CEMREM HEPİNİZİ TEBRİKEDİYORUM DEVAMINI DİLİYORUM
ve nesli,pomo hayrola nereye gidiyorsunuzz özellikle nesli hafta sonu kuzumu çevirdinnn kızlarr kendinizegelin elbet iniş çıkış larımız olcak ama neslişim biraz fazlaolmuş bu neysekifarkındasın ve pomo senin son günlerdekigidişatını beğenmiyorum herhafta düzenli kilo alıyorsunn tamam spora vaktin yok ama yediklerinle kilonu spor yapasaya kadar koru lütfen.
nesli dünkü mesajında ve menünde toparlama çabanı gördüm bu hafta güzel bir kilo vereceğinden eminimm
pomo sendee toparlancaksın en azından moralin yerinde biraz daha asılacağını düşünüyorumm..
hadi hanımllarrr herkezzz toparlansınnn yaza bir adım kaldı gerçi izmire geldi bile ama ben hazirana kadar en kötü 64-62 kg hedefliyorum.
pomo görümcemin doğum günü 12 mayıs denk geldi yani
gözlük evdede kullan..
neslişimmm sen geçen hafta regliydin vetekrar D.K.H başladın üstüne su az içmişsin büyük bir kısmı ödemdir bencede hızlıca verirsin su çok önemli hep baş ucumdaa suyum bol bol içelimm..
Canım, aldığım kilo çok ama benim kendime gelmem için bir tokat lazımdı, tartıda 68.8 görmek epey etkili bir tokat oldu. Tekrar eski moduma döneceğim böylece. Zaten kendimi yeme konusunda çok kısmıyorum, düzenli spor yapacağım ve yediklerime dikkat edeceğim. İnşallah haftaya güzel kilolar veririz ikimizde
Duyguşum, ne desen haklısın. Geçen hafta yediklerimi hatırlamak bile istemiyorum, kuzu çevirmedik ama herhalde kuzu çevirsek daha iyi olurduDünkü menümü beğenmene sevindim Bu hafta hiç kaçamak yapmamayı hedefliyorum, her gün spor yapmayı planlıyorum, böylece telafi edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?