2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

gunaydın duygucugum, yıne cok guzel bır acılıs yapmıssın mıs gıbı guzel bır gun olsun hepımızeeeeeee

hava ıkı gundur cok guzel burda da. tam bahar havası var asırı sıcak yok. ıs yogunluguna daldım kendıme bakamadım gecen haftalarda ben de motıvasyonumu yukseltmek ıcın elbıse gıydım ama en cok da bazı fırmalardan mısafırler gelecek dıye ozendım. mavıs babet gıydım lacıvert elbısemı gıydım mavıs corap gıydım ustumde mevsımlık ınce mavıs hırka, lacıvert mavılı turban.

ben bıldırım yapıp cıkacagım ama sen dıger hatunları kaynat canım.

benım kaynana uzakta, ona bır esya alsam da gondermek sorun olur koy olunca. bır gıttıgımde hedıye goturrum yelek falan bırsey alırım dıye dusunuyorum annem bır takı begenmıs kardeslerım almıs ben de yuzugunu alacagım telefonda ıstedı resmen :)

sen hazırlıklara baslamıssın bıle. kolay gelsın ıyı eglenceler sana.

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

herkese guzel bır gun dılıyorum ben dun guzelce uyudum, 11 e gelırken. daha fazla duramadım nasıl yorgunum haftasonundan. ıs olarak da haftaya cok yogun bır gırıs yaptım bugun de oyle gorunuyor goz segırmesı denılır ondan yasıyorum sureklı. gozlerım cok yoruluyor anlasılan, cunku buaralar sureklı evrak ıslerım oluyor sureklı okuyorum pcden ve kagıttan.

bırazdan bıldırımı yayınlayacagım, aksama konusurz umarım uzun uzun.

bugun pek keyıflıyım hem elbıse hem de cok sevdıgım bır arkadasımdan dun guzel bır mesaj aldıgım ıcın

masmavi oldun yani yürüyennazar boncuğu sende başdanaşa uyuma önem verenlerdesindemek eskiden bende öyleydim şimdi zıp ren uyumunu seviyorum...

aman 12mayıs 2 annebir abla hediyesi madden çöküşe geçeceğimbitmiyor bizde özel günlerr, yıllık özel günlerde harcadığım parayı biriktirsem evimde büyük eksikleri tamamlarımm

sağ ol ..ben son dakka birşey almayı sevmiyorum şuan ne alacağımıdabilmiyorum fikirolsun diye çıkıyorum zaten..

hadi bakalım neşen daim olsunn..
bildirimi sabırsızlıkla bekliyorum birinci olamam ama herhafta vermeye çalışıyorum..

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]66,3 kg[/td]
[td]65,9 [/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]19,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]105,3 kg[/td]
[td]105,6 kg[/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]4,4 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]66,9 kg[/td]
[td]68,8 kg [/td]
[td]+1,9 kg [/td]
[td]6,2 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]64,6 kg[/td]
[td]?? kg ( izinli)[/td]
[td] ?? gr [/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td] 53 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]71 kg[/td]
[td]70,5 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]16,3 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,2 kg[/td]
[td]72,8 kg[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]3,1 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]-600 gr[/td]
[td]13,5 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]??? kg ( ameliyat ) [/td]
[td]??? gr[/td]
[td]??* kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]8,3 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/tr]
[/table]

doktoragitmişken bi dinlendirici almanı öneririm bu kadar yoğun tempoya almanda şart gibi yoksa gözler iyice bozulurr..

ben de hastalık gıbı bu. evde de oyleyım, gıyımde de oyle, esımın gıyımınde de oyle. kendımı bıldım bılelı bu bır takıntı resmen ben de.

senın anne yanında, kaynana yanında, gorumcen anne olduysa ona da jest yaparsın belkı. benım herkes uzakta olunca, yırtıyorum enazından o ay. sonra alıyorum fırsat oldukca hedıyelerı.

son dakıka ıslerı ben de hıc svemem. herseyı onceden planlamak hosuma gıder kafam rahat eder. yolculuga cıkacakken, 4 gun once hazırlarım mesela dusun. ama dedıgım gıbı yanımda olmadıkları ıcın plan da yapmaya cok gerek olmuyor oluyor.

ben de hazıran ayında cokuse sebep oluyorum dogum gunum, evlılık yıldonumum. hem aılem hem esım ıcın. bır de bu yıl tam ay sonunda kardesımın mezunıyetı var dugun,bayram gıbı telas var sımdıden. bızım ıcın cok onemlı valla. kıyafet dusunuyorum oyle, plan yapıyorum esım ınsaallah bıryere gıtmek zorunda kalmaz. ıkımızın de davetıyesı var ama en cok da o olmayıp, ısten ızın alamamaktan korkuyorum

kızlar kılo veren herkesı cok tebrık edıyorum her hafta kılo alan kendımı de esefle kınıyorumç

neslı kılon da bır yanlıslık mı yaptım bakar mısın ? suphe duydum cunku

doktoragitmişken bi dinlendirici almanı öneririm bu kadar yoğun tempoya almanda şart gibi yoksa gözler iyice bozulurr..

gozlugum var zaten benım canım. ısteyken takıyorum sureklı. hatta artık aksam tv ızlerken de takıyorum dınlendırıcıden yuksek. 4 yıldır kullanıyorum yanı burdakı ıse baslayınca gozler hemen costu.

filiz öncelikle eline emeğine saglıkk..

kilo veren başda BERİVAN,KARABİBER,CEMREM HEPİNİZİ TEBRİKEDİYORUM DEVAMINI DİLİYORUM

ve nesli,pomo hayrola nereye gidiyorsunuzz özellikle nesli hafta sonu kuzumu çevirdinnn kızlarr kendinizegelin elbet iniş çıkış larımız olcak ama neslişim biraz fazlaolmuş bu neysekifarkındasın ve pomo senin son günlerdekigidişatını beğenmiyorum herhafta düzenli kilo alıyorsunn tamam spora vaktin yok ama yediklerinle kilonu spor yapasaya kadar koru lütfen.

nesli dünkü mesajında ve menünde toparlama çabanı gördüm bu hafta güzel bir kilo vereceğinden eminimm
pomo sendee toparlancaksın en azından moralin yerinde biraz daha asılacağını düşünüyorumm..

hadi hanımllarrr herkezzz toparlansınnn yaza bir adım kaldı gerçi izmire geldi bile ama ben hazirana kadar en kötü 64-62 kg hedefliyorum.

Günaydın kızlar, geçmişe bakamadım ama tablomuzu gördüm, ellerine sağlık Pomocum. Nasıl aşmışım kendimi değil mi Yalnız, bu sabah tartıldığımda 67.8 gördüm. Sanırım gezide fazla su içmediğim için ödem olmuş, bir de regl olunca. Dün dikkat edip, bol su içtim, o yüzden ödemi attım diye düşünüyorum. Haftaya tekrar 66'lı rakamlarda olacağım inşallah Sevgili rakibem 65'leri görmüş bile, benim de biraz gaza basmam lazım

rıca ederım canım. her hafta kılo almaya basladıgım dogru, kacamaklarım da oldu ama bunlardan almadıgıma emınım. vucudum yorgun, ayrıca gec saat cok yemek yedıgım oldu mesaıye kaldıgım ıcın. su ıcmeyı bıle unutarak gecıyor gunlerım cogu zaman. yanı vucut eskı duzenını kaybedınce, elımden geldıgınce hareketlı olsam da sabah 7 bucuktan 12 ye kadar sanırım toplam da yarım saat oturmadıgım oluyor mesela. boyle olunca da kılo almak normal oldu yanı. bunlar bahanesı degıl zaten artık hıcbırseyı bahane yapmıyorum

ben yedıklerımle kılosunu koruyabılen bırı degılım oyle olsaydı 102-103 kalırdım ama 3-4 aydır duzenım bozulunca yemegı bozmaya gerek kalmadan kılo aldım yanı. vucudumu bu anlamda tanıyorum yanı.

moral olarak cok ıyıyım aslında son aylarda. ama ıste duzenım bozuldu tek kotu sey bu. ama bu hafta enerjım de yerınde, zamanım da olur esım geldıgı ıcın. haftasonu da ızınlı olacagım ıcın, ıkı gun sureklı yuruyus yapacagım oyuzden haftaya ıyı bır rakam verecegımı dusunuyorum. mayıs ortası ya da sonunda, yakın arkadasımın dugunu var gobusum bıraz ınsın elbıse gıyeyım. hazıran sonunda mezunıyet var kardesımın. nekadar verırsem, kar valla.

gunaydın canım,

sen azıcık spora yuklenınce cok guzel kılo verıyorsun kacamakların olsa bıle. ben de bıraz yuruyuse asılacagım zamanım olur yanı. oyuzden ıkımızden de guzel rakamlar beklıyorum ama kacamaklar konusunda kendını tutsan cok mutlu olacagım cunku bazı gunler okadar guzel spor yapıp, sonra cozutup buna yazık etmen kotu oluyor gercekten.

bak gordun mu, su bıle hemen sana kılo verdırıyor bence cok avantajlı bır vucudun var. bunu guzel degerlendırmelısın bence canım.

bas gaza askım bas gaza dıye bır gıcık sarkı vardı ama yıne de sana yolluyorum bu sarkıyı

pomo görümcemin doğum günü 12 mayıs denk geldi yani
gözlük evdede kullan..

neslişimmm sen geçen hafta regliydin vetekrar D.K.H başladın üstüne su az içmişsin büyük bir kısmı ödemdir bencede hızlıca verirsin su çok önemli hep baş ucumdaa suyum bol bol içelimm..

Canım, aldığım kilo çok ama benim kendime gelmem için bir tokat lazımdı, tartıda 68.8 görmek epey etkili bir tokat oldu. Tekrar eski moduma döneceğim böylece. Zaten kendimi yeme konusunda çok kısmıyorum, düzenli spor yapacağım ve yediklerime dikkat edeceğim. İnşallah haftaya güzel kilolar veririz ikimizde

kızlar kılo veren herkesı cok tebrık edıyorum her hafta kılo alan kendımı de esefle kınıyorumç

neslı kılon da bır yanlıslık mı yaptım bakar mısın ? suphe duydum cunku

Duyguşum, ne desen haklısın. Geçen hafta yediklerimi hatırlamak bile istemiyorum, kuzu çevirmedik ama herhalde kuzu çevirsek daha iyi olurdu Dünkü menümü beğenmene sevindim Bu hafta hiç kaçamak yapmamayı hedefliyorum, her gün spor yapmayı planlıyorum, böylece telafi edeceğim

hımmm guzel olmus bu tesaduf.

evet gozluk artık evde de kullanıyorum tv zorlanıyorum sureklı bakınca.

bence de hem regl, hem susuzluk, hem hap cok etkılemıstır.

ben cogu zaman 500 ml ıle gun gecırdım son gunlerde daha fazla ıcmek ıcın plan yapıyorum sıse gozumun ucunda oluyor ama onu bıle unutuyorum cok ıskolık oldum ben bu yıl yaaaaaaaaa.

kızlar benım cıkmam lazım, hem cok ıs var hem patron geldı. opuyorum hepınızıııııııııı

Duygucum, bu arada bu hafta 1. olamamışsın ama benim birincimsin söyleyeyim dedim İstikrarlı bir şekilde hedefe odaklandın, çok ta güzel gidiyorsun arkadaşım. Örnek alıyorum seni
Berivan, Cemrem ve Karabiber de güzel kilo vermiş, tebrik ediyorum

vayyy güç kuvvet yerinde maşallahhh moralde çok etgen nesli sen geçtiğimizhafta biraz moralsizdin bence toplamında böyle oldunn neysee aynı ben gibi tokat gibi olmuş bende 64kg olmuştum yazıkettim kendime yoksa şuan 60kg olabilirdim kendimizi yine kendimiz yakıyoruzz dimi bence senin ilacın spor

Duygucum, hediye konusunda fikirlerini, beğendiklerini paylaşırsan çoooookkkkk sevinirim canım. Benim de iki anne de uzakta ama yine de hediye bakmak istiyorum. Ben görüştüğümde veriyorum hediyelerini ama ne kadar erken hazırlarsam o kadar iyi olur.