- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.301
tosuncuk mrblar nasılsın hosgeldın evet sakınız buaralar. seyahat, temızlık, dogum gunlerı, sınav donemlerı, ıs yogunlugu , dugun telası derken hepımızde yogunluklar var bu donemde. benı sormamıssınız demıssın tum gecmısı okuman lazım bence. cunku hepımız acaba nıye uzadı 3 hafta.2 hafta surecektı dedık ? hatta en cok berıvan ve ben bahsetmısızdır bu durumdan.
cok sukur bıtmıs sınav donemın gozunaydın. umarım sınavlar dısında baska sebeplerden dolayı aramızdan uzaklasmıs degılsındır bır sıkıntı yoktur umarım.
hazırlıklar baslamıs supersın hadı maasallah.
Tünaydınnnnnnnnnn
şu sıralar tartı dışında beni mutlu eden hiç birşey yok şu dönemin bir an önce bitmesini istiyorum çokkk
filizcim ellerine sağlık tablomuz yayınlanmış cemrem ,karabiberim tebrik ederim
duygucumun da dediği gibi neslicim zaten kararl bu hafta güzel kilo verecek filizcim yogunsun ama dikkat et canım
ayyyyyy kimler gelmiş karabiberim gelmiş tosuncuk gelmiş özlemişiz kızlsr gelin toplaşalım artık
Tünaydınnnnnnnnnn
şu sıralar tartı dışında beni mutlu eden hiç birşey yok şu dönemin bir an önce bitmesini istiyorum çokkk
filizcim ellerine sağlık tablomuz yayınlanmış cemrem ,karabiberim tebrik ederim
duygucumun da dediği gibi neslicim zaten kararl bu hafta güzel kilo verecek filizcim yogunsun ama dikkat et canım
ayyyyyy kimler gelmiş karabiberim gelmiş tosuncuk gelmiş özlemişiz kızlsr gelin toplaşalım artık
merhaba arkadaşlar .herkes iyidir inşallah .geçmişe bakamadım .
ben bugün doktora gittim .biraz rahatsızlandım doktor amcamız kesin istirahat ve ilaç tedavisi verdi .bide kesin olmamakla beraber erkek dedi .sohbet etmeyi özledim valla neler yapıyosunuz kilolarınız ne alemde .ben 4 kilo aldım daha şimdiden .napıyım sağlıklı olalımda hallederiz nasılsa .
bide ben bebeğimi hissetmeye başladım geçen haftakıpır kıpır kuzucum .bi arkdaşım 20 haftalık hamile ve daha yeni hissetmeye başladı sebebi karnındaki yağlar .benim göbek ve belim olmdığından çok erken hissettim kuzumu .bence zayıflamak için bi sebep daha dimi
cemrenin tedavisi nasıl gidiyo hep aklımda şu sıralar .geçmişede bakamadım .inşallah cemreden ve filizden de o güzel haberleri alıcağız çok inanıyorum ben .
neyse ben yatmaya gidiyorum .bize dua edin olurmu teyzeler
tosuncukk hoşgeldinn canım,inann bende 2 haftadır pek fazla uğruyamıyorum çok yoğunumm şu düğün bitmedende stresimm bitmeyecekk
güzel telaşeler bunlar bir okadarda heyecanlı,
off adanayıı bir görsen şimdiden çk sıcak klıma çalıştırmaya başlıyan bile var
inşallah canımm koymaya çalışırımm
duygucum çok teşekkür ederimm canımm ,bazen ben bile kendime şaşırıyorumm,baskülde 88 kilolaları görürken şimdi 70 kilo geliyorummm sankii şaka gibi
slm kızlarrr
neslicim de burda seni gördüğüme sevindim canım sabah epey kaynatmışsınız yetişemedim. Çizelge yayınlanmış kilo veren arkadaşlarımı
tebrik ediyorum. Ben dün mesaj göndermek yerine silmişim yanlışlıkla önümüzdeki haftaya kaldı bildirimim. hava çok güzel çocuklarla
dışarıya çıkıcaz birazdan hem bana da yürüyüş olur evde sıkıldım artık. yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum. Bahar geldi herkes
renklenmiş ben hala koyu renklerde(( yeter bu kadar tatil demi ama kaldığım yerden devam inşallahhhh
Ne bileyim bide ben alınayım dedm dermşm hihi:) aynen ablacm hazrlklar süper kaldığım yerden daha hırsla devamm:)
Yok çok şükür sınavlarım cok zor ondan dolayı..
Evet kızlar, günümü toparlayayım, sporumu yazayım söz verdiğim gibiSpor daha fazla yapacaktım ama sıcaktan sanırım fena oldum, midem bulandı koşarken, o yüzden erken kestim, baktım nabzım çok yükselmiş. Havaların ısınmasıyla birlikte spor salonu da benim için bitmiş oldu sanırım. Muhtemelen Nesli Leslie'ye döner en kısa zamanda
Bugün de yediklerimi toparlayabilirim,
Sabah:
- 2 kuru kayısı
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine, 1 kaşık salça, Yarım kk peynir, 1 yumurta (azıcık yağda, tavada) ve 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 1 tabak etli bulgur pilavı (6 kaşık kadar)
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Akşam:
- 5 tane kuru patlıcan dolması (küçük boy)
- 1 kase yoğurt
Ara:
- 10 tane badem (yemeğin üstüne yedim)
ilerleyen saatlerde yine 1 büyük bardak sıcak süt (1 tk balla) içerim, o kadar. Başka bir şey yemeyeceğim.
Spor olarak, koşu bandında yarım saat koşu+tempolu yürüyüş ve 10 dk bisiklet. Toplam adım sayım 9000'e yaklaştı, onu da 10000 yaparım.
Günaydınnn bayanlar ne var ne yok ? bugün tatil ve ben evdeyim yaşasın........
hep ne diyoruzvar olanı yakalım yediklerimizi değil bunuasla unutma senin ilacın spor ,pomonun moral benimde hava durumu,spor ve oğlumun iyi olması:))))
neyse sohbet güzel ama ben hazırlanayım bugün optimuma gitcem 11de servis varrr gideyim hazırlanayım yarın sanada tatilsanırım benim eşime tatil malum 1 mayıss..kendine iyi bak akşama okkalı bir spor yazarsın umarım çünkü enerjimolursa bende koşcam sahilde
sıcakta tempolu sporlar, tehlıkelı olabılırmıs dıye duymustum sen de benzerını yasamıssın canım. leslıe yapabılırsın, sıtenın etrafında yuruyusler yapabılırsın haftasonu da tenıs oynadın mı super olur valla. havuz avantajın da olur canım, ben yuzmeyı bılsem kesınlıkle aksamları havuza gıderım su gıbısı yok valla. hem dınlendırıyor hem zayıflatıyor herkes tavsıye edıyor ne ımkan var ne yetenek var maalesef :))))))
Canım, aldığım kilo çok ama benim kendime gelmem için bir tokat lazımdı, tartıda 68.8 görmek epey etkili bir tokat oldu. Tekrar eski moduma döneceğim böylece. Zaten kendimi yeme konusunda çok kısmıyorum, düzenli spor yapacağım ve yediklerime dikkat edeceğim. İnşallah haftaya güzel kilolar veririz ikimizde
Duyguşum, ne desen haklısın. Geçen hafta yediklerimi hatırlamak bile istemiyorum, kuzu çevirmedik ama herhalde kuzu çevirsek daha iyi olurduDünkü menümü beğenmene sevindim Bu hafta hiç kaçamak yapmamayı hedefliyorum, her gün spor yapmayı planlıyorum, böylece telafi edeceğim
Evet yaa, dikkat etmek lazım, Leslie daha uygun galiba artık. En azından ev serin oluyor spor salonuna göre. Canım, yüzmeyi çok seviyorum ben ama bu mevsimden sonra artık havuzlar çok kalabalıklaşıyor, o yüzden yüzmek te zor oluyor. Bu sene kışın da gidemedim doğru dürüst sinüzit yüzünden, yazın denizde yüzerim artık.
İzmir fena ısındı, ben bugün yazlıkları çıkarma işini yapacağım. Bir kısmını kaldırmamıştım, onlardan giyiyorduk ama artık komple çıkarmak lazım.
canım okadar almıs olabılecegını dusunmedım oyuzden rakamı yanlıs not ettıgımı dusundugum ıcın sordum. sakın yanlıs anlama. ben kendım yanlıs yazdım dıye dusundum cunku nekadar kacamak olsa da bır haftada 2 kıloya yakın alamazsınız dıye dusundum yanı.
ben de cok kotu hıssetmeye basladım artık, cunku verdıgım kıloları artık alıyorum resmen gram gram.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?