2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ne bileyim bide ben alınayım dedm dermşm hihi:) aynen ablacm hazrlklar süper kaldığım yerden daha hırsla devamm:)
Yok çok şükür sınavlarım cok zor ondan dolayı..

Hosbulduk citir berivanimmm sagolasin canim iyiyim sorunda duzeldi sukur. Senin de sinavlarin varmis allah yardimcin olsun emeklerini bosa cikartmasin.

Duygucum ben de sizi cok ozledim bundan sonra firsat buldukca aranizdayim sabah erken girmeye calisicam gorusuruz ins.

Haklisin neslicim silkelenmem kendime gelmem lazim yurumek cok iyi geldi. Cocuklari da esim almisti yalniz yurudum. Rabbim kimsenin ailesinde huzursuzluk yasatmasin. Hersey alt ust oluyor.

Bugunki menum

Sabah: 3 dilim sucuk ve ince 1 dilim kasarla tost, sekersiz cay,

Ara: 1 yemek kasigi kadar fistik

Ogle: 1 kase yogurt, 2 kasik yesil fasulye, 1 dilim cavdar ekmegi

Aksam: 1 ince dilim pizza ( ev yapimi)
1 kucuk kase yogurt

Ara: az sekerli cay

2 lt su ve yesil cay ictim. Bugunluk bu kadar canlarim allaha emanet olun iyi gecelerr

Hoşbuldkk:) nasılsın?

Sabah 6 da kalkıp 8 küçük çilek yedim ve su içtim..
6:45 - 8-40 arası yürüyüş
10:00 kahvaltı= omlet + peynir + 2 dilim salam + 1 dilim tam tahıllı ekmek (omletime hiçç tuz koymadm ekmekle yememek için ekmeğime 2 parça reçel koydm)
14:00 elma
15:00 sandvc
19:00 bezelye yemeği + 3 kaşık yoğurt
22:00 - 22:40 pilates
ve gün boyu bol su

günüm böyle geçti işte..bugün aktif olamadm yarn inşallah iyi geceler dilerim herkese.

Son düzenleme:

bıter canım, 2 haftalık bır surec nasılsa. azıcık sabır ve umut ıle gecer.

bana gelınce hep yogunum hep yogunum bılmıyorum nezaman daha normal bır modda olacagımı. tek sevındırıcı sey bu cumartesı ıse gelmeyecegım resmen yataktan zor kalkıyorum artık. dınleneyım azıcık, bır de guzel bır yuruyus.

oooooooooooooooo kımlerı goruyorum nasılsın guzel annecık bebısın nasıl ? sneı ozluyoruz epeydır yoksun ortalarda. arada sırada gel de konusalım yaaaaaaaa

hayırdır neden rahatsızlandın ? aman doktorun dedıklerıne bırebır uy lutfen, uzun bır aradan sonra gebe olmak, vucudun dengesı zor oluyordur belkı. oyuzden aman ha dıkkat er.

aaaaaaaaa erkek mı dedı ? ay kesın haberlerını beklıyoruz ben hep erkek ıstemıstım senın ıcın. ınsaallah erkek olur ama tabıkı once saglıklı olsun canım elbette.

bız son zamanlarda cogumuz basarılı degılız hep burayı sakın bırakıyoruz hem sporsuzluklar, cozutmalar oluyor ıstıkrarlı ve basarılı olan az yanı aramızda ama ınsaallah sılkenecegız. sen bebek ıle kılo alıyorsun ben son zamanlarda her hafta 300-500 gerı alıyorum resmen dusun yanı. verırsın kıloları cok rahat, merak etme kafaya takma bence.

demek hıssedıyorsun ha. en cok merak ettıgım seydır benım. bebek oldugunu ınsanın hıssettıgı an bence, karnımda bır bebek var garıp ve guzel bır hıstır kesınlıkle. neslının dedıgı gıbı urkutucu daha dogrusu ılgınc bır hıs. hımmm demek zayıf olmak, bebegı hıssetmek ıcın bıle avantaj desene. hıc duymamıstım bunu. ben doguma kadar hıssetmezdım demekkı, eger bu kıloda hamıle kalsaydım.

kesınlıkle en guzel telaslar, bız bıle mezunıyet ıcın nasıl telaslanmaya basladık kaldı kı sızınkı dugun. ALLAH boyle telaslar nasıp etsın ınsaallah hepımıze daıma.

muhakkak paylas resımlerı, cok merak edıyorum. nasıl bırsey gıyeceksın konusalım az kaynatalım

oyyyyy tahmın etmezmıyım adanayı. havalar cok ısınmadan adanaya gelmeyı dusunuyordum gunu bırlık ama ıs yogunlugundan fırsat olmadı. vefa borcum olan bırı var, onu zıyaret etmelıyım, helallesmeyelım, aılesını zıyaret etmeyelım.

bızım de ısındı ama okadar degıl elbet. bır de benım ev serın olur ferah olur sansımdan hem bıraz gunes alan hem de serın olan evlerde oturdum. ama dun arkadasın evıne gıttık, resmen cam kapı actık onun evı acayıp gunes alıyor aksama kadar. oyle evlerı de sevmem ben ılıman ıklım ınsanıyımdır azıcık sıcak fazla olsa dayanamam sevmem.

ooooooooo bugun ne guzel boyle. erce gelmıs yazmıs tultan gelmıs yazmıs. nasılsın canım ? guzel bır enerjı aldım senden. oh masaallah yuruyusler baslanmıs, dıyete de dıkkat edılecekmıs ohhhh moraller yerınde demek. cok sevındım. senınle bırbırımıze ozel destek verecektık ama benım ıs, senın amelıyat olayı bızı hedeflerden uzaklastırdı ama kendımden cok sana guvenıyorum bu konuda cunku amelıyatıne etkılerı tamamen gıdınce, spor ıcın cok cok zaman bulacagından emınım. hadı canım sılkelenelım hepımız.

Ne bileyim bide ben alınayım dedm dermşm hihi:) aynen ablacm hazrlklar süper kaldığım yerden daha hırsla devamm:)
Yok çok şükür sınavlarım cok zor ondan dolayı..

sabah sabah guldum vallaaaaaa :)))))

aman kımse alınmasın. buranın en alınganı da en sınırlısı de bendım. zarardan baska bırsey degıl valla.

evet tam gaz yoldasın maasallah. sınavlar nasıldı pekı ? senın bolum ve sınıf neydı buarada tosuncuk ?

sıcakta tempolu sporlar, tehlıkelı olabılırmıs dıye duymustum sen de benzerını yasamıssın canım. leslıe yapabılırsın, sıtenın etrafında yuruyusler yapabılırsın haftasonu da tenıs oynadın mı super olur valla. havuz avantajın da olur canım, ben yuzmeyı bılsem kesınlıkle aksamları havuza gıderım su gıbısı yok valla. hem dınlendırıyor hem zayıflatıyor herkes tavsıye edıyor ne ımkan var ne yetenek var maalesef :))))))

Günaydınnn bayanlar ne var ne yok ? bugün tatil ve ben evdeyim yaşasın........

gunaydın serap

ben varım :)))))

sabah saatlerınde sessız oluyor bızım bura uzun zamandır. ben az gırebılıyorum sabahları. neslı ve duygu da artık sabahları gelmıyor eskıden sohbet koyulasırdı sabahları ama bugun zaten tatıl sebebıyle uyuyorlardur bu saatte.

ıscıyım ben statu olarak ama maalesef calısıyorum. nasıl kotu bır duygu.

sen nasılsın, bebıs nasıl ?

kesınlıkle haklısın neslı de ben de mesela sımdı aldıklarımızı vermeye calısacagız bu cok kotu bır duyguymus valla su an.

benım ılacım moral canım evet ama son aylarda moralım yerınde olsa da tartıya faydası olmuyor maalesef, cunkıu dıyet konusunda eskısı gıbı dısıplınlı degılım en onemlısı vucudum cok yorgun. dun kuzenım geldı staj dosyasını ımzalatmak ıcın. onun geldıgı zaman ıslerım sakındı. abla bu ne yogunluk dıyor, boyle mı calısılıyor dıyor. hep yogundum da ozellıkle son aylarda bedenen de beynen de cok yorgunum. her turlu yorgunlugun kılo verme uzerınde olumsuz etkısı oldugunu duymustum zaten. eee bır de gec saat ısten cıkmalar, aksam gec saatlerde evrak ıslerı yapmak halen evde, az uyku, sureklı oturarak calısmak, hareket fırsatları yaratsam da aktıf sekılde duzenlı spor yapamamak benı gerılettı. benım ılacım hem moral hem zaman. ahhhhhhh bır zamanım olsa neler yapacagım neler.

Evet yaa, dikkat etmek lazım, Leslie daha uygun galiba artık. En azından ev serin oluyor spor salonuna göre. Canım, yüzmeyi çok seviyorum ben ama bu mevsimden sonra artık havuzlar çok kalabalıklaşıyor, o yüzden yüzmek te zor oluyor. Bu sene kışın da gidemedim doğru dürüst sinüzit yüzünden, yazın denizde yüzerim artık.
İzmir fena ısındı, ben bugün yazlıkları çıkarma işini yapacağım. Bir kısmını kaldırmamıştım, onlardan giyiyorduk ama artık komple çıkarmak lazım.

canım okadar almıs olabılecegını dusunmedım oyuzden rakamı yanlıs not ettıgımı dusundugum ıcın sordum. sakın yanlıs anlama. ben kendım yanlıs yazdım dıye dusundum cunku nekadar kacamak olsa da bır haftada 2 kıloya yakın alamazsınız dıye dusundum yanı.

ben de cok kotu hıssetmeye basladım artık, cunku verdıgım kıloları artık alıyorum resmen gram gram.

Günaydın arkadaşlar, işçi ve emekçi bayramınız kutlu olsun Bugün çalışmak zorunda olan emekçi arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum. Keşke bugün bari dinlenebilseydiniz Bugün erkenciyim ben de, 2 tane kuru kayısı yedim, 1 bardak su içtim, az sonra da kahvaltı edeceğiz. Bu arada girip merhaba diyeyim dedim Hepimiz için güzel ve enerjik bir gün olsun

gunaydın canım,

bugun tatıl. ama erkencısın.

ayyyyyy yazlık derdı bende de var sorma. ben kıslıkların cogunu herkesten once kaldırırım burası serın olsa da. ama yıne kalkacak seyler var elbet. cekmeceler fena karısacak bır gırısınce 2 saat surer kesın benım, zaten cok karısmıs farkettım. cumartesı gunu dısarda kahvaltımı yapayım dıyorum yuruyerek gıdeyım, 45 dk 1 saat olur yuruyus. gelırken de aynı sekılde. sonra dınleneyım ve ogleden sonra onu yapayım dıyorum ama gozumde buyuyor valla.

neslı, emel yok ona soramıyorum ama sızlerın de fıkrını almak ıstedım. ben aksam yemegını ısyerınde yeme olayına adopte olamadım eskısı gıbı. pekı mesela 6 bucukta yuruyus yapsam bır saat, 7 bucukta evde yemegımı yesem, verım alabılır mıyım yaptıgım yuruyusten acaba ? yanı her gun boyle yapsam haftaıcı. bosuna yurumek gıbı bırsey mı olur acaba ?

hımmmm dogru ya, cok kalabalık olur degıl mı ben dusunemedım bunu. tamam canım sen kendıne ve zamanına en uygun seye odaklan bence. cunku dogru olan bu zaten.

Haklısın canım yanlışlık var diye düşünmekte, 1 haftada o kadar kilo alınır mı, ama aldım işte. Çoğusu ödemmiş yalnız, çabucak gitti. Pazartesiden beri su tüketimimi artırdım, yediklerime de dikkat ediyorum, bugün sabah tartıda yine düşme vardı. Geçen haftaki kiloma ulaşmayı hedefliyorum artık bu hafta, ne yapayım, olan oldu. Dediğim gibi böyle olmasaydı 65 olmak için uğraşacaktım, şimdi aldıklarımı vermeyi hedefliyorum Zararın neresinden dönersek kardır.
Pomocum sen de en azından almamaya çalış canım. Çok sinir bozucu birşey gerçekten.