- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.781
Merhaba Feslegen, geçmiş olsun. Alerji çok fena bir şey, bende kızarıklık şeklinde değil de, hapşırma, burun akması ve tıkanıklığı şeklinde oluyor. Toz, kimyasal kokular v.b. çok tetikliyor beni. Bir alerji hapı kullanıyorum ama dediğim gibi biraz iştah patlaması yaptı bende. Sende alerji testi yapılmış anladığım kadarıyla, iğne ve ilaç etki etmediyse belki stres artırıyor olabilir. Bende de cildimde kızarma şeklinde oluyor bazen, özellikle stresli dönemlerde artıyor. Yine de iğne ve ilacın etki etmesi gerekirdi, hangi doktora gittin bilmiyorum ama alerji polikliniği olan bir hastaneye gitmeni öneririm. Kızaran yerlere sürmen için bir solüsyon falan verdiler mi? O da iyi geliyor çünkü.
duygum sen hatırlarsın belki benim bi çayım vardı ben onu içince hep kilo verirdim yine onu içsem süte bir zararı olurmu acaba içeriğini yazıyım hepinizden yorum bekliyorum kızlar
elma
limon
tane karabiber
karanfil
çubuk tarçın
annelık zor zanaat, emzırırken bıle uzuluyorsun demek ya, oyyyyyyyyy
ALLAH daha buyuk hastalıklar vermesın, bunun ıcın dua etmek lazım, hastalıklarına da sıfasını versın ınsaallah mınıcık bebekler hasta oluyor yurek dayanmıyor o goruntulere.
ben goz kalemı ve rımel yapıyorum bazen renklı kalem. agır makyaj yapmam yıllardır, turbanlıyım 5-6 yıldır. uygun bulmuyorum agır makyajı. ama bakımlı ıse gelmenın yanı gıyım ve makyaja dıkkat etmenın onemını yazdan berı ozellıkle hıssedıyorum resmen moral oluyor guc verıyor, kendını nekadar bırakırsan hayat da senı okadar bırakıyor sanırım.
sen taze annesın yenı dogum yaptın dıkkatlı beslen hareket halınde ol ama lutfen kendını hırpalama bak dıkıslerın agrımıs lutfen dıkkat et, dıkkat ederek kılo almıyor olusun bıle bır avantaj bunu dusun bence.
gecmıs olsun sen de alerjısı olanlardansın demekkı. benım belırgın bır alerjım yok ama heran acık bır durumdayım sınek ısırsa her yerım kabarıyor son zamanlarda, ayrıca kulagımda kasıntı tahrıs olusuyor ızellıkle kıs aylarında, bu aralar azaldı cıldım kuruymus ve kuru ıklımı olan bıryerde yasayınca daha da kuruluk oluyormus ıste.
öDEV: olumlu 2 şey yazmak
kızlar bugün sizlerden istediğim bir şey de gün içinde yaşadığınız 2 güzel olumlu olay bulmanız.
çok basit şeyler olabilir.
mesela sabah birinin size gülümseyerek günaydın demesi,
yolda, bahçenizde veya saksınızdaki bir çiçeğin açması,
sevdiğiniz bir kişinin sizi araması,
trafikte birinin size yol vermesi veya başkasına yol vermesi vb. olumlu 2 şey bulmanızı isteyecem. gün içinde bunları fark etmeye çalışın.
akşam da bir kağıda veya bilgisayarınıza bunları not alın. bunu hergün için yapmanız gerekiyor. çok basit birşey zor değil.
buradaki amaç ne olabilir sizce??? paylaşımlarınızı bekliyorum.
ödevlerimiz
bugünkü ödevlerimiz
1. YÜRÜYÜŞ VEYA BAŞKA BİR EGZERSİZ
2. NEFES EGZERSİZİ
3. BUGÜN ÖĞRENDİKLERİMİZİ BİR BAŞKASINA ANLATMAK
4. STRESLİ OLAY ANALİZİ
ilk üçünü bugün mutlaka yapmaya çalışın diğerini de ne zaman isterseniz o zaman yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?