- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.981
tskler, oncelıkle bır kez hedefe ulasmıssın yenıden ulasmaman mumkun degıl karabıber dıye arkadasımız var senın gıbı 2. kez aynı basarıyı yakalıyor su an bence sen de yapabılırsın
kılo rakamına hıc takılma bak ben de eylulden berı dıyetteyım 110 kılo ıle basladım en fazla 8 kılo verdım ama halen burdayım.
basarılı olman ıcın engel gormemelısın ozellıkle de okul ve ıs yoksa, spor acısından zamanın da boldur ve yaz sonu 70lerı gorebılırsın cok rahat
İşten eve yürümek bile birşeydir ben 1 aydır evde pineklediğim için ne gelen kilo var ne giden
bir ara tam 1 hafta iş aramakla geçirdim o ara 3-4 kilo verdim
bana hareket gerek hareket yoksa tırt bünyeee :)))))
cnm liste ne kadar azaldı böle :26:[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]66,2 kg[/td]
[td]67 [/td]
[td]+800 gr[/td]
[td]18,6 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]106 kg[/td]
[td]105,8 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,2 kg[/td]
[td]67,2 kg [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]7,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]82,4 kg [/td]
[td]-600 gr [/td]
[td] ??kg[/td]
[td] ??? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? gr [/td]
[td]17,7 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]73,5 kg[/td]
[td]73,1 kg[/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]2,1 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]??? kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]14,4 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104 kg[/td]
[td]104,6 kg [/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]3,4 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]78,7 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]7,1 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
cnm liste ne kadar azaldı böle :26:
kilo verenleri tebrik ederim bend ealanlarıda inş haftaya -- leri görürler diyorum herkese ii gecelerrrrrrrrr
ben acilde çalışıyorum yani sürekli 4den sonra gece 16 saat ayakta kalınca yensın abur cuburlar gelsin kilolar ama buna bi dur demek lazım yoksa sevgili boşicak beni çocuğunda sabrı bi yere kadar
inşallah canım benimde temennim o geçen sefer 2,5 ayda 18 kilo vermiştim günde 2 saat eliptik bisiklet günde 3 litre su ve sabah 2 yumurta akşam 1 yumurta diyetim bu şekildeydi ama başkaları için sakıncalı olabilir tavsiye niteliğinde değil bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın lütfen
günaydın bayanlar...kilo veren herkesi tebrik ederim...
alanlarda inşallah haftaya bol eksileri görürler..
gunaydın serap,
nasılsın ?
aklıma gelmısken ercenın oglusunun adını ogrendık %100 oglan dememıs doktor ama.
sen ne dusunuyorsun oglusuna ısım ?
günaydın canım iyiyim şükürler olsun sen nasılsın?
bizim ki kesinleşti gibi % 90 dedi % 10 luk kısmına denk gelirse kuzunun kız olma ihtimali de var..
daha isim düşünmedik sadece iki isimli olacak o belli bir ismi eşimin babasının ismi...diğeri bana kalmış bende yusuf ismini istiyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor..bakalım daha önümüz de bir beş ayımız var bolca düşüneceğimiz...büyük bir ihtimal yusuf ziya olacak bu gidişle...
gunaydınnnnnnnn kızlarrrrrrr
yorgun ve bacakları tutulmus bır ben var ortada. merdıvenden ınemedım valla, offfff ne gıcık sey. her spor yaptıgımda boyle mı olacak ya
bugun asıl spor merkezınde neler olacak bakalım
menumu yazayım
sabah
bır bardak süt
3-4 zeytın
3 adet cherry domates
yarım salatalık
2 kk koy peynırı
tam tahıllı ıkı dılım ekmek
sımdı su ıcerım, acık cay ıcerım.
ara olarak da kuru meyveler ve maydonoz planladım. oglene kadar 1,5 lt su ıcme hedefım. ogleden sonra enaz 1 dıyorum. spordayken yarım lıtre,evde yarım lıtre derken bugun 3,5 fazlasıyla rahat olur
katılıyorumm...Günaydın arkadaşlar, güzel ve enerjik bir gün diliyorum hepimize
Pomocum tutulmuşsun, geçmiş olsun canım, sporda hocaya söylersin dikkat eder hareketlerde, ama lütfen büyük sözü dinle, bugün spor yaptıktan sonra yarın yapma, dinlen bolca
merhabalar takımımmmmmmmm
mesajların çogunu okuma çalıştım ama bitiremedim daha
gelelim bana perşembe akşamı rahatszlandım anlayamadım böyle nasıl desem resmen kıçımın üstüne oturamıyorum hiçbir şekilde falan neyse dedim belki geçer geçmedi cuma işe gelmedim hastaneye gittik acil kısmından giriş yaptık kadın baktı apse bu dedi yahu popomda apsenin ne işi var neyse 1 antibiyotik yazdı içtim cuma ve cumartesi pazar günü saat 8 oldu akşam ben ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum nefes alamıyorum resmen özel hastaneye gittik bu kez acilden giriş yaptık acıbademden orda babamın arkadaşı var cerrahi o telefon ile pratisyen dr talimat verdi adam lokal anestezi ile buçak attı tabiri ile hafif orayı açtı apse varsa akıtmak için ama apse yok dedi pasuman etti
pazartesi cerrah dan randevu aldık muayene etti ve kıl dönmesi dediapse hap ile kurayacakmış ondan sonrada operasyon ile alacaklarmış şimdi işe geldim işler birikti diye ama rahatsızım
pazartesi bildirim yapamadım çok özür diliyorum tartılmadım da
tatlım büyük geçmiş olsun cnm ya insanız işte bi anımız bi anımızı tutmuyo
olsun merak ettik seni ondan bu kadar gelmedin demek
haftaya kilonu yazarsın cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?