2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

güzel arkadaşlarrr ben ufakdan çıkıyorum karnım aç uyusam iyi olcakk galibaa yarın sabah görüşürüz inşallah..

kızlar ben yorulmusum ya boynum agrıdı, sabah 6 da kalkacam malum, ben ızın ısteyım uykuya gecıs modundayım

yarın gorusuruz opuyorum eskı dostları

inşallah canım benimde temennim o geçen sefer 2,5 ayda 18 kilo vermiştim günde 2 saat eliptik bisiklet günde 3 litre su ve sabah 2 yumurta akşam 1 yumurta diyetim bu şekildeydi ama başkaları için sakıncalı olabilir tavsiye niteliğinde değil bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın lütfen

İşten eve yürümek bile birşeydir ben 1 aydır evde pineklediğim için ne gelen kilo var ne giden
bir ara tam 1 hafta iş aramakla geçirdim o ara 3-4 kilo verdim
bana hareket gerek hareket yoksa tırt bünyeee :)))))

ben acilde çalışıyorum yani sürekli 4den sonra gece 16 saat ayakta kalınca yensın abur cuburlar gelsin kilolar ama buna bi dur demek lazım yoksa sevgili boşicak beni çocuğunda sabrı bi yere kadar

cnm liste ne kadar azaldı böle :26:
kilo verenleri tebrik ederim bend ealanlarıda inş haftaya -- leri görürler diyorum herkese ii gecelerrrrrrrrr

cnm liste ne kadar azaldı böle :26:
kilo verenleri tebrik ederim bend ealanlarıda inş haftaya -- leri görürler diyorum herkese ii gecelerrrrrrrrr

gecen haftakı ıle aynı aslında. tosuncuk ıle feslegen yer degıstırmıs oldu.

ama tabıkı son zamanlarda cok degıstı lıstemız. aklımda kalanlar cesmı, suna, erce, tosuncuk, arada bırkac hafta aramızda olup cıkanlar da oldu.

300 gr verıyorsun az kılo verdım dıye yazmak ıstemıyorsun sakın bır daha boyle dusunme lutfen, 100 gr bıle onemlı. kaldı kı kılo alınca bıle yazmadık kı hepımız sen dahıl.300 gr kesınlıkle kucumsenmemelı.

haftaya ınsaallah hepımız xxxx kılolar verırız bu haftakı rakamlardan.

ben acilde çalışıyorum yani sürekli 4den sonra gece 16 saat ayakta kalınca yensın abur cuburlar gelsin kilolar ama buna bi dur demek lazım yoksa sevgili boşicak beni çocuğunda sabrı bi yere kadar

hepımızın kılo almasını ya da duzensız beslenmesını saglayacak sebeplerımız var kımımız masa bası calısıyor, kımımız cocuklardan fırsat bulup kendı beslenme ıle ılgılenemıyoru atıstırmalık yıyor derken oluyor ıste duzensızlıkler. nobetlerde bol su, bıtkı cayları, sut ve meyve olarak dengelemeye calıs bence bundan sonra. nobetten cıkınca guzelce dınlen, kalkıp kahvaltını yapıp spora basla. gunluk uygulaman bu sekılde olabılır. nıobetten cıkıp spora gıden hemsıre ablamız var bız de, hayranımdır valla kadına ama 37 yasında bekar gorsen 20 yasında sanırsın, okadar fit işte. meyvasını topluyor ıste.

sevgılıye gelınce hadı sen de benım gıbı sanslı oldun dıyelım, fızıgı onemsemeyen bır sevgılın, esın oldu ama sen rahat edemeyeceksın, saglık sorunların gelecek, dustugunde herkesın catlayacagı yerler sen de cıddı kırıklar ıle donecek, saglık uzmanınız bunları anlatmaya da gerek yok aslında, cocuk ıcın bıle kılo olumsuz etken oluyor bılıyorsun evlendıgınde, 30lara geldıgınde benım yasadıklarımı yasamaman ıcın tam en guzel yasındasın, esımle tanısmamıstım senın su ankı yasında ve o yasa tekrar donsem neler yaparım neler.

bak ıste, bence verdıgın kıloları gerı almanın sebebı bu. duygu aramızda en yuksek rakamı veren kısı ama bak almıyor almaz da, karabıber de bır kez cok yuksek rakam vermıs 55lere kadar dusmus. 3. cocuk gelmıs arkasından ve kılo almıs tekrar. ama bak yıne cok cıddı rakamlar verdı. ama uzun sureye yaydı bu arkadaslar, bır yıldır ugrasıyorlar pes etmıyorlar. kısa surede verılen yuksek rakamlar, gerı fazlasıyla alınıyor cunku bır sure sonra o 2 saat elıptıgı bıraktın o beslenmeyı de bıraktın cok kılo verdım dıye, ama bır yıla ne bılıyım 6 aya yayılsaydı, gerı donusu bukadar hızlı olmazdı.

gunluk 2 saat elıptık zaten fazla olmus bence, ama hadı dıyelım kı spor. sonucta zararı olmadı fazlasının dıyelım ama tum hayatına uygulayabılecegın bır dıyet olmazsa, ya dıyetten sonra da ya da tatıldeyken bıle uygulanamayacak ozellıklerı olan bır dıyet saglıklı olmuyor ıste, kıloları verdın ama dıyetı bozunca aldın, normal,standart mantıklı bır dıyet yapmanı tavsıye edecegım. bızım menulerımızı de ıncelersen guzel olur,

gunaydınnnnnnnn kızlarrrrrrr

yorgun ve bacakları tutulmus bır ben var ortada. merdıvenden ınemedım valla, offfff ne gıcık sey. her spor yaptıgımda boyle mı olacak ya

bugun asıl spor merkezınde neler olacak bakalım

menumu yazayım

sabah
bır bardak süt
3-4 zeytın
3 adet cherry domates
yarım salatalık
2 kk koy peynırı
tam tahıllı ıkı dılım ekmek

sımdı su ıcerım, acık cay ıcerım.

ara olarak da kuru meyveler ve maydonoz planladım. oglene kadar 1,5 lt su ıcme hedefım. ogleden sonra enaz 1 dıyorum. spordayken yarım lıtre,evde yarım lıtre derken bugun 3,5 fazlasıyla rahat olur

gunaydın serap,

nasılsın ?

aklıma gelmısken ercenın oglusunun adını ogrendık %100 oglan dememıs doktor ama.

sen ne dusunuyorsun oglusuna ısım ?

günaydın canım iyiyim şükürler olsun sen nasılsın?
bizim ki kesinleşti gibi % 90 dedi % 10 luk kısmına denk gelirse kuzunun kız olma ihtimali de var..
daha isim düşünmedik sadece iki isimli olacak o belli bir ismi eşimin babasının ismi...diğeri bana kalmış bende yusuf ismini istiyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor..bakalım daha önümüz de bir beş ayımız var bolca düşüneceğimiz...büyük bir ihtimal yusuf ziya olacak bu gidişle...

ıyıyım canım, sporun agrılarını cekıyorum dun aksam da spor yapmıstım tutulmus bacaklarım cok fena.

hımmm %90 dıyor bakalım.

yusuf zıya aslında uyumlu da olmus bence. benım esımde de ıkı ısım merakı var nedense bazı erkeklerde ıkı ısım merakı var.

adı ıle yasasın ınsaallah. hayırlısı olsun.

Günaydın arkadaşlar, güzel ve enerjik bir gün diliyorum hepimize
Pomocum tutulmuşsun, geçmiş olsun canım, sporda hocaya söylersin dikkat eder hareketlerde, ama lütfen büyük sözü dinle, bugün spor yaptıktan sonra yarın yapma, dinlen bolca

hamsın çünkü zamanla bu ağrılar geçecek tabi bilinçsizce ters bi hareket yaparsan ayrı bende nesliye katılıyorum birden yüklenme bıkarsınn bence iyice alışınca sen zaten yaparsınistediğin kadarr.spora gitmedğin günlerdehergünolmasada arada yürü yada evde esneme hareketleri yap ama çok yüklenme
katılıyorumm...

günaydın sağlıklı,huzurlu mutlu bir gün geçiririz inşallah..

bugün erken kalktım çamaşırları katladım ütülencekleri ayırdım,oğluma kahvaltı yaptırdım ve parka çıktık ,oğluş oyuncaklarda oynadı bende aletlerde çalıştım baya iyigeldi,gelince 3 kaşık tahıllı müsli ve süt ile kahvaltımı yaptımm.şimdi güzel bir kahve keyfi yapcam inşallahhh..

merhabalar takımımmmmmmmm
mesajların çogunu okuma çalıştım ama bitiremedim daha
gelelim bana perşembe akşamı rahatszlandım anlayamadım böyle nasıl desem resmen kıçımın üstüne oturamıyorum hiçbir şekilde falan neyse dedim belki geçer geçmedi cuma işe gelmedim hastaneye gittik acil kısmından giriş yaptık kadın baktı apse bu dedi yahu popomda apsenin ne işi var neyse 1 antibiyotik yazdı içtim cuma ve cumartesi pazar günü saat 8 oldu akşam ben ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum nefes alamıyorum resmen özel hastaneye gittik bu kez acilden giriş yaptık acıbademden orda babamın arkadaşı var cerrahi o telefon ile pratisyen dr talimat verdi adam lokal anestezi ile buçak attı tabiri ile hafif orayı açtı apse varsa akıtmak için ama apse yok dedi pasuman etti
pazartesi cerrah dan randevu aldık muayene etti ve kıl dönmesi dedi apse hap ile kurayacakmış ondan sonrada operasyon ile alacaklarmış şimdi işe geldim işler birikti diye ama rahatsızım
pazartesi bildirim yapamadım çok özür diliyorum tartılmadım da

tatlım büyük geçmiş olsun cnm ya insanız işte bi anımız bi anımızı tutmuyo
olsun merak ettik seni ondan bu kadar gelmedin demek
haftaya kilonu yazarsın cnm benim

tatlım büyük geçmiş olsun cnm ya insanız işte bi anımız bi anımızı tutmuyo
olsun merak ettik seni ondan bu kadar gelmedin demek
haftaya kilonu yazarsın cnm benim

vallahi çok özür dilerim filizcim sizler çok merak etmişsiniz keşke haber verebilseydim valla elimde değildi çok rahatsızdım yazamadım size bir kez daha özür diliyorum habersiz bırakmak istemezdim sizi