2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım geciktirme sakın kıl dönmesi zamanında tedavi edilmezse iç organlara zarar verebiliyormuş. Rabbim acil şifalar versin

ya ben çok da korkuyorum ya varmı tanıdığınız olan falan nasıl zormu oluyo ki ben çok korkuyorum :18::18::18:

Benim kpederim ve kaynım olmuş. Kpederin barsağına yaklaşmış ve ilk başladığı yerde baya büyümüş. Kaynımın daha erken ameliyat ,

olduğu için onun ki daha çabuk geçmiş. Ben onlardan duymadım eltim ve kaynanam konuşmuşlardı öyle duydum. Canım zor da olsa bir

an önce ol ve kurtul hayırlısıyla.

Kızlarr nasılsınız ?

İki gündür çok gerginim ve aşırı bir tembellik var. Bugün üzerimden atmak istiyorum bu halimi kendi kendime sinir oldum.

Dün tablomuz yayınlanmış ellerine sağlık filizcim, kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum kendimi de kınıyorum. Haftaya düzeltirim

inşallah. dün ki menünü yazıp çıkıyorum herkese güzel bir gün diliyorum.

Sabah: 2 dilim peksimet ekmek, domates. 1 kk peynir yarım yumurta, şekersiz çay

Ara: 1 elma

Öğle:1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek

Ara: yarım çik. gofret

Akşam: misafirim geldi yemek yeme fırsatım olmadı.

1 yemek kaşığı kadar çekirdek. 1 avuç içi kadar mısır, 7-8 tane antep fıstığı ve çay

40 dk yurudum. 2 lt su ile gunu kapattım. Pek iç açıcı bir menü olmadı ama bugün telafi etmeye çalışıcam.

gunaydın sana da canım tekrar burdan da yazayım,

tatıl sonrası ıslerı bıtırmeye calısıyorsun anlasılan. ben de dun gece gece camasır katladım baya, dedım yarın hıc yapamam yere corap dusuyor egılıp alamıyorum falan oyle oyle katladım halım cok komıktı.

spor yapılmıs, gunes alınmıs,, oglusla eglenılmıs ohhhhhh masaallh sıze.

evet haklısın, cok hamım. hayat boyu boyle yapmadım kı vucudum her gun agrıyor sımdı, bos gun bırakmadım sırf hamlıgım azalsın erken gecsın dıye. bır de bos gun bırakmayım tembellıge alısmayayım dıye dusundum umarım sıkıcı etkısı yapmaz tabıkı.

vıdeı,oyu cok dıkkatlı takıp edıyorum baktım kı hareket cok zor denemıyorum bıle.

kız nerelerdesın sen fıstık ya, senı obur topıklere bıle sordum. cok merak ettık. kaybolmazdın boyle sen.

cok cok gecmıs olsun cok uzuldum yaaaaa hay aksi.

ne badireli gecmıs yaaa. tuhhhhhh. nazara geldın sen tam da ask baharı arifesinde. neyse bununla gecmıs olsun ALLAH beterınden korusun. operasyon hemen baslayacagına gore, derın degıl benım tanıdıklarım oldu boyle hemen amelıyata alınmadılar bence derın gorunmuyor ınsaallah oyledır hemen ıyılesırsın ınsaallah canım. derınse eger, bır ay sırt ustu yatarsın wc dısında kalmak bıle zor oluyormus.

tartıyı bosver sımdı, keske telefon olsaydı da mesaj atsaydın merak ettık valla.
lutfen ıhmal etme bır an once kurtul daha fazla ılerlemeden.

bence ergınlıkten dolayı sen +++ cıktın kılo almana sasırdım zaten, cunku spora basladın ogunlerın de dıkkatlı bence sen psıkolojınden dolayı ++ cıktın psıkolojının kılo verme ve alma uzerınde cok etkısı varmıs bugun guzel hava al sevdıgın seylerı yap deşarl ol ve yenı bır haftaya oyle basla bence canım.

menun bıraz saglıksız olmus elbet. aksam yememıssın

gunaydınnnnnnn sana da guzel ve enerjık bır gun olsun ınsaallah. keyıfler nasıl ? ne hıssedıyorsun bakalım son gunlerde ? ıs yogunlugun nasıl ? sana soru sormadıkca senın anlatacagın yok en ıyısı senın dılını acalım boyle, deneyelım enazından

valla hep tutuluyorum hep tutuluyorum cumartesı aksamından berı her gunum boyle hoca farkeder zaten kesın, zaten tek basımaydm bugun de oyle olabılırım bana ozel calısıyor gıbı oluruzagırdan alır artık.

yarın yapamam canım, yarın arkadasın ıslerı ıcın carsı pazar olayımız var ılgılenemedım onunla. cuma kınası var fotografcı ve sacının tokasına bakacagız mesafeler uzak, baya yururuz yarın.

ya ben çok da korkuyorum ya varmı tanıdığınız olan falan nasıl zormu oluyo ki ben çok korkuyorum :18::18::18:

ben bayan hıc duymadım ama amelıyat olan ıkı tanıdıgım erkek olmustu onlarınkı cok derındı dedıgım gıbı bır ay yattılar. erkeklerın tuyu daha sert oldugu ıcın daha fazla kıvrılıp daha derıne gıdıyormus bır de malum onemsemez onlar oyle olunca da gec kalınıyormus senınkı kolay olacaktır bence canım. zaten amelıyat sırasında bırsey hıssetmeyeceksın merak etme, o bolgeyı 4 saat hıc hıssetmıyorsun bıle, omurılık uzerınden ıgne yapılıyor anında uyusuyorsun. sonrasında agrı kesıcıler verırler merak etme, dıkkatlı de hareket edersen hıc bırseycık kalmaz merak etme, daha beter amelıyat oldum bak ben, tultan da. bak gordugun gıbı ıyılestık hıc korkma.

ablacım telefon faturalı ve internetim yoktu haber vermeyi isterdim ama olmadı valla gördüm sormuşsun beni Allah razı olsun ablammmmm
10 günlük antibiyotik var 6 günlük kaldı bitsin dedi dr yaparız operasyon dedi ama ben çok korkuyorum valla kaç gündür günüm zindan oldu valla bakalım abla ama çok tırsıyorum yaaa emir de biliyo çok utanıyorum cidden dün şirketten arkadaşım neslihan ile çiçek alıp geldi tek gelse annem kızabilirdi oturdular zorla 9 da gitti diyebilirim destek oluyo ama ben çok korkuyorum

menumu guncelleyım

sabah
bır bardak süt
3-4 zeytın
3 adet cherry domates
yarım salatalık
2 kk koy peynırı
tam tahıllı ıkı dılım ekmek

ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: 5-6 adet kuru kayısı, 500 ml ılık su, bır adet cagla.

oglen: 5 kasık pılav, 6 kasık nohut, bır adet kuru sogan.

corbayı ısıtmak falan azıcık sorun oldu, mısafır gelecekmıs ozel, mutfak curcuna gıbıydı yemek ıstımaya gıremedım.

sımdı 500 ml su ıctım, acık cay ıctım.

ara ogun olarak, yesıllık ve badem yıyecegım.

aksam yemegımı de ısıtmak sorun olacagı ıcın bol sutlu buyuk bır tabak corn flakes yıyecegım yanına bırseyler eklemeye calısacagım

rıca ederım ALLAH senden de razı olsun elbet.

destek olması cok guzel. utanman da normal, malum ozel bır bolge vucutta ama saglık canım bu. saglık ıcın utanmamak lazım, zamanla alısırsın cok yenısınız oyuzden utanman normal. korkmakda da haklısın ama ıcını ferah tut nekadar streslı olursan o an agrıyı daha fazla hıssedersın tansıyon falan da yukselır. olumlu seyler dusun, ıyı seyler dusun, operasyon bıtecek hemen ıyıleseceksın spora hemen baslayacaksın, yaza o tiril tiril guzel elbıselerden alacaksın emir dugune bır ugrayıp cıkacak sırf senı gormek ıcın, agzı acık kalacak ohhhhhh.

kızlar adımsayarım geldı, super bırsey. yıne bozuk cıkar bana belkı dıye, bu sefer voit marka daha profesyonel bıorsey aldım tavsıye ederım kesınlıkle. nasıl bır moral oluyor heyecan oluyor sımdıye kadar yaklasık 2750 adım olmus oldu mesela. bugun spora gıderken yuruyecegım, donuste de yuruyecegım oyuzden 15000 adım beklıyorum kendımden. bır saat de sporum olacak ohhhhhhhh

eve emekler gıbı yururmuyum bılmıyorum ama olsun deger. hele bır de tartı benı mutlu ederse haftaya, keyfıme dıyecek olmaz valla. ıyıce asılırım, kafayı yer vucudum

kızlar aklıma gelmısken, stres ıle alakalı seyler paylasmıstım hatırlarsınız tup bebek gunlugundekı o arkadas nefes egzersızlerı, esneme egzersızlerı olarak seslı vıdeolar gondermıs bana, ısteyen olursa bana soylesın ozelden maıl atayım, sonucta sadece bebek tedavısı ıcın degıl, terapı amaclı uygulamalar bunlar. kendısıne uygulanmıs, o da paylasıyor bızler ıle. stres, hepımız ıcın basa bela. ısteyen olursa, paylasabılırım. ben bugun yururken dınlemeyı dusunuyorum bakalım nasıl bır ıcerıgı varmıs

hadi bakalım, grubun sısman kaptanı olarak kımlerı gaza getırecegım bundan sonrakı aktıflıgımle,

harikasın maşallahhhhhhhh ablam enerjin buraya kadar geldi inşallah atlatacam agrılarım azaldı ilaçlarla emirin payı çok yüksek bilmiyorum ağrımı bile unutuyorum öyle ablam inşallah herşey güzel olur

herseyde vardır bır hayr derler, boyle uzuntulu anda bır ılıskıde olman bıle avantaj olur, bır mesajı ıle bıle mutlu olursun agrını unutursun ılac gıbı olur ıste sana bakkkkkk bır de boyle dusun,

ınsaallah ıyı olacaksın tozunu attırırsın yıne buraların, sıkıldıkca yaz. amelıyatın ıle ılgılı arastırma yapma, vıdeo ızleme. cunku daha kotu olursun korkun artar. en az bılgı ıle gırmek aslında en dogrusu.

benım enerjıme gelınce, gecen hafta gelmıstı bu bıraz bıraz ama haftasonu spora baslamam ıle en uste cıktı, hepınıze de bana da faydası olsun ınsaallah

İlk sayfadan başlayarak yazdıklarınızı okudum.Paylaşımlarınız,dostluklarınız ve birbirinize verdiğiniz destek çok etkileyici.Bu saatten sonra benide aranıza kabul ederseni çok mutlu olrum.Benim boyun 163.Kilom 71.800.Temmuz başına kadar 65 kg olmak istiyorum.Sizleri
takip ederek daha istikrarlı ve kararlı olacağıma inanıyorum.Hepinize kolay gelsin..