- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.001
merhabalar takımımmmmmmmm
mesajların çogunu okuma çalıştım ama bitiremedim daha
gelelim bana perşembe akşamı rahatszlandım anlayamadım böyle nasıl desem resmen kıçımın üstüne oturamıyorum hiçbir şekilde falan neyse dedim belki geçer geçmedi cuma işe gelmedim hastaneye gittik acil kısmından giriş yaptık kadın baktı apse bu dedi yahu popomda apsenin ne işi var neyse 1 antibiyotik yazdı içtim cuma ve cumartesi pazar günü saat 8 oldu akşam ben ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum nefes alamıyorum resmen özel hastaneye gittik bu kez acilden giriş yaptık acıbademden orda babamın arkadaşı var cerrahi o telefon ile pratisyen dr talimat verdi adam lokal anestezi ile buçak attı tabiri ile hafif orayı açtı apse varsa akıtmak için ama apse yok dedi pasuman etti
pazartesi cerrah dan randevu aldık muayene etti ve kıl dönmesi dediapse hap ile kurayacakmış ondan sonrada operasyon ile alacaklarmış şimdi işe geldim işler birikti diye ama rahatsızım
pazartesi bildirim yapamadım çok özür diliyorum tartılmadım da
Geçmiş olsun canım geciktirme sakın kıl dönmesi zamanında tedavi edilmezse iç organlara zarar verebiliyormuş. Rabbim acil şifalar versin
ya ben çok da korkuyorum ya varmı tanıdığınız olan falan nasıl zormu oluyo ki ben çok korkuyorum :18::18::18:
günaydın sağlıklı,huzurlu mutlu bir gün geçiririz inşallah..
bugün erken kalktım çamaşırları katladım ütülencekleri ayırdım,oğluma kahvaltı yaptırdım ve parka çıktık ,oğluş oyuncaklarda oynadı bende aletlerde çalıştım baya iyigeldi,gelince 3 kaşık tahıllı müsli ve süt ile kahvaltımı yaptımm.şimdi güzel bir kahve keyfi yapcam inşallahhh..
hamsın çünkü zamanla bu ağrılar geçecek tabi bilinçsizce ters bi hareket yaparsan ayrı bende nesliye katılıyorum birden yüklenme bıkarsınn bence iyice alışınca sen zaten yaparsınistediğin kadarr.spora gitmedğin günlerdehergünolmasada arada yürü yada evde esneme hareketleri yap ama çok yüklenme
katılıyorumm...
merhabalar takımımmmmmmmm
mesajların çogunu okuma çalıştım ama bitiremedim daha
gelelim bana perşembe akşamı rahatszlandım anlayamadım böyle nasıl desem resmen kıçımın üstüne oturamıyorum hiçbir şekilde falan neyse dedim belki geçer geçmedi cuma işe gelmedim hastaneye gittik acil kısmından giriş yaptık kadın baktı apse bu dedi yahu popomda apsenin ne işi var neyse 1 antibiyotik yazdı içtim cuma ve cumartesi pazar günü saat 8 oldu akşam ben ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum nefes alamıyorum resmen özel hastaneye gittik bu kez acilden giriş yaptık acıbademden orda babamın arkadaşı var cerrahi o telefon ile pratisyen dr talimat verdi adam lokal anestezi ile buçak attı tabiri ile hafif orayı açtı apse varsa akıtmak için ama apse yok dedi pasuman etti
pazartesi cerrah dan randevu aldık muayene etti ve kıl dönmesi dediapse hap ile kurayacakmış ondan sonrada operasyon ile alacaklarmış şimdi işe geldim işler birikti diye ama rahatsızım
pazartesi bildirim yapamadım çok özür diliyorum tartılmadım da
Kızlarr nasılsınız ?
İki gündür çok gerginim ve aşırı bir tembellik var. Bugün üzerimden atmak istiyorum bu halimi kendi kendime sinir oldum.
Dün tablomuz yayınlanmış ellerine sağlık filizcim, kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum kendimi de kınıyorum. Haftaya düzeltirim
inşallah. dün ki menünü yazıp çıkıyorum herkese güzel bir gün diliyorum.
Sabah: 2 dilim peksimet ekmek, domates. 1 kk peynir yarım yumurta, şekersiz çay
Ara: 1 elma
Öğle:1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara: yarım çik. gofret
Akşam: misafirim geldi yemek yeme fırsatım olmadı.
1 yemek kaşığı kadar çekirdek. 1 avuç içi kadar mısır, 7-8 tane antep fıstığı ve çay
40 dk yurudum. 2 lt su ile gunu kapattım. Pek iç açıcı bir menü olmadı ama bugün telafi etmeye çalışıcam.
Günaydın arkadaşlar, güzel ve enerjik bir gün diliyorum hepimize
Pomocum tutulmuşsun, geçmiş olsun canım, sporda hocaya söylersin dikkat eder hareketlerde, ama lütfen büyük sözü dinle, bugün spor yaptıktan sonra yarın yapma, dinlen bolca
ya ben çok da korkuyorum ya varmı tanıdığınız olan falan nasıl zormu oluyo ki ben çok korkuyorum :18::18::18:
kız nerelerdesın sen fıstık ya, senı obur topıklere bıle sordum. cok merak ettık. kaybolmazdın boyle sen.
cok cok gecmıs olsun cok uzuldum yaaaaa hay aksi.
ne badireli gecmıs yaaa. tuhhhhhh. nazara geldın sen tam da ask baharı arifesinde. neyse bununla gecmıs olsun ALLAH beterınden korusun. operasyon hemen baslayacagına gore, derın degıl benım tanıdıklarım oldu boyle hemen amelıyata alınmadılar bence derın gorunmuyor ınsaallah oyledır hemen ıyılesırsın ınsaallah canım. derınse eger, bır ay sırt ustu yatarsın wc dısında kalmak bıle zor oluyormus.
tartıyı bosver sımdı, keske telefon olsaydı da mesaj atsaydın merak ettık valla.
lutfen ıhmal etme bır an once kurtul daha fazla ılerlemeden.
ablacım telefon faturalı ve internetim yoktu haber vermeyi isterdim ama olmadı valla gördüm sormuşsun beni Allah razı olsun ablammmmm
10 günlük antibiyotik var 6 günlük kaldı bitsin dedi dr yaparız operasyon dedi ama ben çok korkuyorum valla kaç gündür günüm zindan oldu valla bakalım abla ama çok tırsıyorum yaaa emir de biliyo çok utanıyorum cidden dün şirketten arkadaşım neslihan ile çiçek alıp geldi tek gelse annem kızabilirdi oturdular zorla 9 da gitti diyebilirim destek oluyo ama ben çok korkuyorum
hadi bakalım, grubun sısman kaptanı olarak kımlerı gaza getırecegım bundan sonrakı aktıflıgımle,
harikasın maşallahhhhhhhhablam enerjin buraya kadar geldi inşallah atlatacam agrılarım azaldı ilaçlarla emirin payı çok yüksek bilmiyorum ağrımı bile unutuyorum öyle ablam inşallah herşey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?