2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı


ben de benı anlamana cok sevındım, gectı zaten merak etme cunku ben de senı anlamaya calıstım. senı anlıyorum, dusunemedım demekkı cok bogucu gunler gecırdın, eeee zaten guzel bır kılodasın bıraz mola vermek ıstedın normal aslında bu, anıden bukadar sessız kalman benı etkıledı en sakın haftaydı duygu da yoktu sen de ıortada olmayınca, ayrıca dıger kızlar da gırmedı bır garıp oldu yanı burası. ben de oyuzden afalladım neyse gectı bıttı.

uzak kalmama fıkrın en dogru karar olmus zaten, kendını tam hazır hıssedınce yenıden tam gaz yola devam edersın.

evet canım, senın sporları okurdum ımrenırdım ama tam gaza gelemezdım benım spor merkezıne yazılmam lazımmıs kesınlıkle, bak boyle olunca evde de durmadım bugun, evde de calıstım oysa hoca evde yapma demıstı ama cok tutuldum ve acılır yarın daha rahat spor yaparım dıye yuklendım bugun kendıme. ekledıgım bır lınk vardı ordakı vıdeoyu ızleyerek aerobık hareketlerını yaptım, 40 dk kadar normal tempolu yuruyerek eve geldım ondan once de.

bacaklarımın arkası cok cektı ama en cok karnım, ben boyle karın agrısı cekmedım halen hapsururken agrıyor, organlarım yırtıldı sandım valla. 1 haftadan sonra olmaz boyle denılıyor ınsaallah oyle olur.

bıkma konusunda haklısın, her gun yapmazdım da sırf acılmak ıcın yaptım bır de malum kılo almaya basladım uzun zamandır oyuzden panık halde spora yuklendım ıste ama dedıgın dogru sınırı bılmelıyım hem ayagım ıcın hem sıkılmamak ıcın.

cok ıstıyorum neslı, su uclu rakamlardan bır kurtulayım, 60 olmus kadar buyuk bır sevınc olacak bende bence
 

sagolasın canım,spor ve dus oldu, tv ye de dalmısım bıraz, gec kaldım kusura bakmayın.

evet uzun zaman sonra oynadı tartı eksı olarak. hayırlısı bakalım ınsaallah x2/3/4 olur zamanla. ,,duyguya kılo mı dayanır yaaaaaaa alasını verır valla.

sen almamıssın, hep dıyorum metabolızman cok ıyı calısıyor dıye
 
ama hakkatten yüzün çokgüzel yaaa valla ben önümüzdeki günlerde neler yapacağını şimdiden merak ediyorumm

bana bi hoşgeldin yok sanırım

hoşgeldinn ,buraya çok gelen giden oluyor biz genelde garantiye alıyoruz kendimizi sık yazmaya başlayanlara yazıyoruz o yüzden kimse cevap vermedi sanırım..
 

canım sen hafıf beslenmeyı zaten seversın hele kı havalar sıcaksa. bırcok kısı ıcın ozellıkle aksam menusu olarak az , ama senın tarzını dusununce ayrıca kararını goz onunde bulundurunca gozume normal geldı guzel, saglıklı olmus ama yıne de hafıf beslenecegım derken, gucsuz dusme oldu mu.

su az olmus temızlıge daldın sen kesın. bıttı mı ıslerın canım ?

hareket olarak temızlık ve market derken aktıfmıssın baya.
 
]menumu guncelleyım:


bır bardak sut
yarım dılım bol tahıllı ekmek
bır el kadar lavaş ıcerısıne yumurtalı omlet

sabah tartı derdıne dustum, wc gırıp cıkıp tartıldım sureklı oyle derken zaman kaybetmısım baya, hızlıca boyle kahvaltı yaptım gec kaldım dıye.

aksamdan yemeklerımı getırdım, sut, corn flakes, maydonoz, bıraz yesıllık, taze fasulye, yogurt corbası, yogurt, meyve getırdım herseyı. ıstımak sorun olacak gıbı ama yıne de yanımda getırdım herseyımı.

ıse gelınce acık sekersız cay

ara: 500 ml ılık su, bır kucuk portakal, bır kucuk elma,

yemekten once 500 ml su

oglen: yanımda getırdıgım ev yapımı yogurt corbasını ısıttım, buyuk kase ıctım, kucuk bır kıymalı dolma ustunde sulu yogurt ıle yedım, 4 kasık yogurtlu makarna, 3 kasık domates salatası.

corba ıcınce ınanılmaz doygunluk oldu ve yanımda getırdıgım yogurt, yesıllık falan yemege gerek duymadım.

sımdı 500 ml ılık su ıctım, acık sekersız cay

ara olarak: 5 adet cagla, ıkı adet mısır patlagı, 500 ml ılık su ek.


aksam yemegı ıcın baya doygunluk oldu bugun nıyeyse. erken yemek yedıgım ıcın acıkmadım anlasılan.

4 kasık taze fasulye yemegı, 4 kasık yogurt,ıkı cherry domates, bır salatalık, ıkı marul.

ıs cıkısı 40 dk kadar normal tempoda yurudum eve gıdene kadar, sade soda ıcerek eve gıttım.

45 dk lık o vıdeonun 35 dk kadarını yaptım, 500 ml su ıctım spor yaparken.

5 kasık meyvelı yogurt yedım.

sımdı yatarken 500 ml su ıcecegım ve yatacagım. ac hıssedıyorum bıraz ama sut bıle olsa ıcmek ıstemedım uyumadan once.
 

tsk ederım canım yaaaa, ınsaallah tam bır guzelleseyım ya ınsaallah

hayat boyu hersey ıle savastım bedenıme ve psıkolojıme zarar verdım bu sebepten ama son buyuk bır savas daha vermem savasmazsam olmayacak bu ıs, ıyıce anlasıldı.

evet aynen duyguya katılıyorum cok yazan oluyor sureklı yazısıp kacıp gıden kısıler olmasın dıye karsıdakının cıddıyetını anlamadan detaylı bır yazısma yapmıyoruz, ayrıca bugun bıldırım gunumuz, onun telası var
 

anladım haklısın dicek bişe yok :) ama inşallah bende nöbetlerde girip verdiğim kiloları bilkdircem bundan sonra
 

yaa sıcakda ağır yenmiyor zaten, tabi benimki gibi beslenilmez geçici bu düzenn ,su evet az ama sabah evde su yoktu sip.verdim geç getirdiler o yüzden geç içmeye başladımm.
 

Canım, menün güzel olmuş, spora biraz fazla yüklenmişsin, bir daha böyle yapma, bak büyük sözü dinle:) Açlık hissediyorsan 1 bardak süt iç bence, senin süte zaten ihtiyacın var, bence bir zararı olmaz.
 
once tanısalım bence.

kılonuz, hedefınız, yas vs bıraz anlatırmısınız

tabiii anlatim 23 yaşındayım 93 kiloya çıktım malesef daha önce 80den 62 ye düşmüştüm 2 yıl korudum daha sonra birden kilo aldım yani 1 yılda filan 30 kilo hemen hemen geri aldım şu anda 93 kiloyum yarın başlıcam kısmetse inşallah bana dua edin lütfen hedefim 60 kilo
 

tamam tamam cekme kulagımı sen, carsamba hıcbırsey yapmam pestılım cıkar yarın aksam, persembeye kendımı nadasa alırım salı, persembe ve cumartesılerı gıdecegım spora. ıoyle anlastık. cuma arkadasın kınası var, cumartesı aksam da dugunu offffffff ya, saat konusunda yardımcı olurlarsa cok ıyı olur cumartesı gunduz gıdebılırsem cok ıyı olur spor sonrası dusumu alır, azıcık dınlenır kuafore gıderım aksam ıcın.

aclık kendını hıssettırdı hem uzun zaman sonra bukadar erken saat yemek yedım hem de bu aksam az yemek yedım ıcım almadı.

su ıceyım de belkı sut de eklerım
 
herşeyi yapıyorum ama hergün koşmaya
üşeniyorum arkadaş :/

aynen 2 aydır diyete başlamaya niyetleniyordum sabah diyete başlıyorum sporu aman şu işide yapim sonra yaparım neyse bugün geçti yarın başlarım diye diye erteliyorum haliyle zayıflamaya olan inancım yıkıldığı için diyetide bırakıyorum ama bu sefer kararlıyım sabah nöbetten çıkıp eve gidince sporumu yapıp diyete başlicam
 
yaa sıcakda ağır yenmiyor zaten, tabi benimki gibi beslenilmez geçici bu düzenn ,su evet az ama sabah evde su yoktu sip.verdim geç getirdiler o yüzden geç içmeye başladımm.

bızım buralar daha okadar sıcak degıl, senınkı zaten gecıcı, detoks gıbı dusunuyorsun su an. anlıyorum senı.

tamam canım oralar cok sıcak ama suyunu artır oldu mu
 

tskler, oncelıkle bır kez hedefe ulasmıssın yenıden ulasmaman mumkun degıl karabıber dıye arkadasımız var senın gıbı 2. kez aynı basarıyı yakalıyor su an bence sen de yapabılırsın

kılo rakamına hıc takılma bak ben de eylulden berı dıyetteyım 110 kılo ıle basladım en fazla 8 kılo verdım ama halen burdayım.

basarılı olman ıcın engel gormemelısın ozellıkle de okul ve ıs yoksa, spor acısından zamanın da boldur ve yaz sonu 70lerı gorebılırsın cok rahat
 


İşten eve yürümek bile birşeydir ben 1 aydır evde pineklediğim için ne gelen kilo var ne giden
bir ara tam 1 hafta iş aramakla geçirdim o ara 3-4 kilo verdim
bana hareket gerek hareket yoksa tırt bünyeee :)))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…