2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

lep bizi başdan beri takip etmen çok güzel çok teşşekür ederiz.yazılarımızı okuduğuna göre yenikatılan arkadaşlarımızdan beklentilerimiz ne biliyorsun herşey yolunda giderse sende aramıza katılabilirsin.

Azimli ve istikrarlı olursan temmuzda 65kg olman kaçınılmaz..

sağolasın duygu ablamm inşallah geçer abla

filiz ablam yok bakmıyoum sabahh baktım valla fenalık geçirecektim youtubede video falan var miğdem kaldırmadı izlemeye bakmıyorum artık benim anlamadığım dr dediki önümüzdeki ay sonu gibi yaparız o zaman büyümezmi kıl :44:

duygu cok guzel yorum yapmıs. oncelıkle basından berı okumus olman, bızı ozel olarak tercıh ettıgını gosterır, bundan sonra bızı secmıs olman da bızımle uyumlu olacagını dusundugunu gosterır oncelıkle okumandan dolayı cok memnun oldum zaten sırf bu sebepten boyle detaylı bır cevap yazıyorum yenı gelen herkese oyle kollarımızı acmıyoruz tam tabırı ıle. cunku cok gelen gıden kısı oldu cok zaman kaybı oluyor uzuluyoruz ayrıca. bızlerı az cok tanımıs bıle sayılırsın artık, uzun bır arkadaslıgımız var en az 6 aylık, hatta nerdeyse bır yıllık arkadaslıgımız olan arkadaslar var. bagımız, destegımız sayesınde kılo vermeye, dertlesmeye, fıkır almaya, menuler, saglıklı yıyecekler, kıs hazırlıkları, bebıs, iş, koca, evlilik, aşk, okul herseyı konusurak burda bır duzen kurduk. sen de bunları okuarak bunu yazdıgına gore beklentılerımızı bılıyorsundur umarım basarılı ve kalıcı olursun, kılon cok guzel bır kılo, hedefıne ulasmak okadar kolay kı, bızler bıle 100 lu rakamlardan o kıloya ınmek ıcın yola cıktık

kendını de tanıtırmısın ayrıca bıraz ?

İlk sayfadaki kurallarınızı okudum,aralarında uyamayacağım bir madde yok.Diyete bugün başladım.Sabah 2 dilim çavdar ekmeği,peyni,5 zeytin,bol yeşillik yedim.1.ara öğün 2 taze kayısı ve diyet süt.Öğlen yağsız bol limonlu salata ve 4 kaşık taze fasulye yedim.Bu arada 1,5 lt limonlu su içtim.İşten çıkınca 1 saat spor yapıcam.Çok zor kg veren biriyim.Dilerim temmuza kadar kurtulurum.

ben bılıyorum canım oyle yapacagını, merak durdurmuyor ınsanı, ben de cok yaparım ama doktorlar kızıyor kendınıze korku salıyorsunuz resmen dıyorlar, bılmeden doguma gıren bır kadın ıle ıkıncı dogumuna gıren kadın arasında cok fark vardır derler aynen onun gıbı dusun, hıcbırseyı bılmeden gırmek lazım amelıyata.

buyumuyordur bence, hem buyumesınden daha onemlı sey ıltıhapı. ıltıhao olunca dısı bıle cekmıyorlar, oyuzden demekkı ıltıhap ancak o surede atılacak

ozaman hayırlı olsun, yavas yavas herkes ıle tanısırsın. cok cıcı arkadaslarımız var cok sey ogreneceksın saglıklı beslenme, ev ıle alakalı seyler, gunluk seyler. bızım cok guzel bır ortamımız var yanı.

bugun baslamıssın basarılar dılegımı tekrarlıyorum ozaman.

kahvaltın guzel olmus. ara ogun de basarılı.. oglen az olmus yogurt ya da corba da ılave edebılırdın ama saglıklı guzel menu. su lımonlu olmus gayet basarılı. su tuketımını 2,5 yap uyumadan once.

spor gayet ıyı, saglık sorunun yoksa kosu vs gıbı efor harcatan sporlar yap.

kılo vermeye gelınce duygu okadar cok spor yaparak ve okadar dıkkatlı beslenerek kıloları verdı kı aklın sasar. saglık sorunlarımız var engelleyen baska faktorler var umudunu kaybetme. hele kı ılk gunden asla.

zor kılo verenler arasında ben de varım ama bak yazdan berı burdayım pes etmedım zaman zaman dıyetten uzaklastım vs bır suru sey oldu ama ılk gunkunden daha bılınclı ve bılgılı sekılde tekrar el attım bu ıse.

Ben öğretmenim arkadaşlar.Yaşım sanırım hepinizden büyüktür.40 yaşındayım.Bu yüzden zor gidiyor kilolar.Dostluğunuz çok güzel,kasılmadan herşeyi paylaşmanız çok hoşuma gitti.Kalıcı olacağımı düşünüyorum.Sizlerle yol arkadaşı olmak istiyorum.Sizden pozitif enerji alıp kilolarımdan kurtulacağıma inanıyorum.

galiba ablacım çok iyi geldi seninle konuşmak valla rahatladım stresimi bir nebzede olsa attım allahdan ilaçlar ağrıyı alıyo şimdilik çok rahat oturamasamda iyiyim
anacım popo bile hastalanıyo muş acın nerede ise canın orada dedikleri bu olsa gerek cidden Allah büyük dert vermesin şuncagazcık şey bile beni benden etti

bak cok sevındım bunaaaaaa, valla yaaaa. aman ıyı ol, herkes ıyı olsun hıc uzulmeyelım

bu kıl donmesı de zaten masa bası ısten olmustur canım. masa basında oturarak calısanlar, soforler falan cok yakalanırmıs.

yaaaaa hastalanmaz mı, evrak hazırlarken kagıt elını kesıyor bılırsın o bıle nasıl agrıyor sankı bıcak kesmıs gıbı. acı acıdır canım, bedenen ya da ruhen. acı cekıyorsan, canın o an orda kesılıyor sankı.

ayyyyyy ne güzel öğretmen mi ne öğretmeni emeklimisiniz :26:
bana bir abla daha geldi hocam valla harika bir topikdosluklar o kadar güzel ki reelde olsak bu kadar yakın olurmuyduk diye düşünmeden edemiyorum
iyiki varsınız tanımışım sizi ablalarımmmmmmm

merhaba tekrar. topıgımızın ıkıncı ogretmenısınız serap arkadasımız daha genc. hamıle ama yıne de bıldırım yapıyor gelıyor konusuyor bızımle.

sanırım en buyuk sız oldunuz, cunku neslı 35 yasında.

sonra da tultan, cemrem ve ben gelıyoruz 30 yasındayız onlar 30 a bastılar sıra ben de hazıranda.

yas olayına takılmayın lutfen, metabolızması en ıyı calısan neslıdır mesela. ama ben cok kotuyum mesela bu konuda. erken menopozdayım 26dan berı. masa bası sureklı. ayagım kırıldı, bılekte platın var agır spor yapamıyorum vs vs yanı hepımızın eksılerı vardır kımımız de bebek var spora zaman ayıramıyor kımımız amelıyat oldu kımımız de pko var vs vs. umutsuzluga kapılmayın ınsaallah ıyı olacak hersey. kaldı kı verılmeyecek brı kılo degıl, ne buyuk rakamlardan asagıya ınen arkadaslarımız var.

Sınıf öğretmeniyim.Henüz emekli olamadım 2 oğlum var.Harika bir topik bencede sımsıcaksınız.Şimdilik çıkıyorum arkadaşlar.kolaylıklar diliyorum..

maasallah bıze, hastayı bıle guldurduk, benı ayaga kaldırdık, ohhhhhhhhhh

sen de ıyı kı geldık fıstık, sneın o masum kus sevgınbıle yeter guzel kalplı kız.

sen bızım cıtırımızsın maluım en kucugumuzsun zaten.

tekrar memnun oldum,ben duygu 29 yaşındayım mesleğim muhasebe ama şimdi evdeyim 3 yaşında oğlum var onunla ilgilenmekle meşgulüm bende 59 kg düşmek için uğraşıyorum

Duygu kaçar gideyim ütüler beni beklerr şimdiye kadar yediklerimi yazayım

aç karnına bir çay bardağı elma sirkeli su
kahvaltı:3 kaşık müsli biraz süt ile
ara:biraz süt ile şekersiz nescafe
öğlen: 2 kaşık domatesli makarna,yarım domates,yarım salatalık,1 yeşil biber,2 kaşık süzme yoğurt
ara: 1 dilim ananas,2 çilek,bir avuç kiraz
akşama muhtemelen 1 büyük köfte salata üstünede 1 dilimkarpuz peynir düşünüyorum

su şimdilik 1.5 lt oldu

aktivite 30 dk parkda aletlerde çalışmak ama pomo sağ olsun gaza getirdi minimum 5000 adım atayım bari sabahdan bu yanada var adımlarım hareketsizlikden iyidir

Sınıf öğretmeniyim.Henüz emekli olamadım 2 oğlum var.Harika bir topik bencede sımsıcaksınız.Şimdilik çıkıyorum arkadaşlar.kolaylıklar diliyorum..

ben de tanısayım. yas 29 , bır ay sonra 30 dıyeyım. adım fılız. ıhracat sorumlusuyum. 5 yıllık evlıyım cocugum yok. 110 kılolardan 102 ye ındım 3-4 ayda ama sonra takıldım kaldım ve hatta tekrar kılo aldım bakalım hızlı bır gerı donus yaptım zor kılo verıyorum ama ınsaallah yenı gelısmeler var hayatımda, cumartesı calısmamak ve spora yazılabılmek gıbı.