- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.021
ilk sayfadan başlayarak yazdıklarınızı okudum.paylaşımlarınız,dostluklarınız ve birbirinize verdiğiniz destek çok etkileyici.bu saatten sonra benide aranıza kabul ederseni çok mutlu olrum.benim boyun 163.kilom 71.800.temmuz başına kadar 65 kg olmak istiyorum.sizleri
takip ederek daha istikrarlı ve kararlı olacağıma inanıyorum.hepinize kolay gelsin..
POMOCUM MAŞALLAHH SANAA HEP BÖYLE OLURSUN İNŞALLAHHH
İlk sayfadan başlayarak yazdıklarınızı okudum.Paylaşımlarınız,dostluklarınız ve birbirinize verdiğiniz destek çok etkileyici.Bu saatten sonra benide aranıza kabul ederseni çok mutlu olrum.Benim boyun 163.Kilom 71.800.Temmuz başına kadar 65 kg olmak istiyorum.Sizleri
takip ederek daha istikrarlı ve kararlı olacağıma inanıyorum.Hepinize kolay gelsin..
sağolasın duygu ablamm inşallah geçer abla
filiz ablam yok bakmıyoum sabahh baktım valla fenalık geçirecektim youtubede video falan var miğdem kaldırmadı izlemeye bakmıyorum artık benim anlamadığım dr dediki önümüzdeki ay sonu gibi yaparız o zaman büyümezmi kıl :44:
İlk sayfadaki kurallarınızı okudum,aralarında uyamayacağım bir madde yok.Diyete bugün başladım.Sabah 2 dilim çavdar ekmeği,peyni,5 zeytin,bol yeşillik yedim.1.ara öğün 2 taze kayısı ve diyet süt.Öğlen yağsız bol limonlu salata ve 4 kaşık taze fasulye yedim.Bu arada 1,5 lt limonlu su içtim.İşten çıkınca 1 saat spor yapıcam.Çok zor kg veren biriyim.Dilerim temmuza kadar kurtulurum.
duygu cok guzel yorum yapmıs. oncelıkle basından berı okumus olman, bızı ozel olarak tercıh ettıgını gosterır, bundan sonra bızı secmıs olman da bızımle uyumlu olacagını dusundugunu gosterır oncelıkle okumandan dolayı cok memnun oldum zaten sırf bu sebepten boyle detaylı bır cevap yazıyorum yenı gelen herkese oyle kollarımızı acmıyoruz tam tabırı ıle. cunku cok gelen gıden kısı oldu cok zaman kaybı oluyor uzuluyoruz ayrıca. bızlerı az cok tanımıs bıle sayılırsın artık, uzun bır arkadaslıgımız var en az 6 aylık, hatta nerdeyse bır yıllık arkadaslıgımız olan arkadaslar var. bagımız, destegımız sayesınde kılo vermeye, dertlesmeye, fıkır almaya, menuler, saglıklı yıyecekler, kıs hazırlıkları, bebıs, iş, koca, evlilik, aşk, okul herseyı konusurak burda bır duzen kurduk. sen de bunları okuarak bunu yazdıgına gore beklentılerımızı bılıyorsundur umarım basarılı ve kalıcı olursun, kılon cok guzel bır kılo, hedefıne ulasmak okadar kolay kı, bızler bıle 100 lu rakamlardan o kıloya ınmek ıcın yola cıktık
kendını de tanıtırmısın ayrıca bıraz ?
ben bılıyorum canım oyle yapacagını, merak durdurmuyor ınsanı, ben de cok yaparım ama doktorlar kızıyor kendınıze korku salıyorsunuz resmen dıyorlar, bılmeden doguma gıren bır kadın ıle ıkıncı dogumuna gıren kadın arasında cok fark vardır derler aynen onun gıbı dusun, hıcbırseyı bılmeden gırmek lazım amelıyata.
buyumuyordur bence, hem buyumesınden daha onemlı sey ıltıhapı. ıltıhao olunca dısı bıle cekmıyorlar, oyuzden demekkı ıltıhap ancak o surede atılacak
galiba ablacım çok iyi geldi seninle konuşmak valla rahatladım stresimi bir nebzede olsa attım allahdan ilaçlar ağrıyı alıyo şimdilik çok rahat oturamasamda iyiyim
anacım popo bile hastalanıyo muş acın nerede ise canın orada dedikleri bu olsa gerek cidden Allah büyük dert vermesin şuncagazcık şey bile beni benden etti
Ben öğretmenim arkadaşlar.Yaşım sanırım hepinizden büyüktür.40 yaşındayım.Bu yüzden zor gidiyor kilolar.Dostluğunuz çok güzel,kasılmadan herşeyi paylaşmanız çok hoşuma gitti.Kalıcı olacağımı düşünüyorum.Sizlerle yol arkadaşı olmak istiyorum.Sizden pozitif enerji alıp kilolarımdan kurtulacağıma inanıyorum.
Ben öğretmenim arkadaşlar.Yaşım sanırım hepinizden büyüktür.40 yaşındayım.Bu yüzden zor gidiyor kilolar.Dostluğunuz çok güzel,kasılmadan herşeyi paylaşmanız çok hoşuma gitti.Kalıcı olacağımı düşünüyorum.Sizlerle yol arkadaşı olmak istiyorum.Sizden pozitif enerji alıp kilolarımdan kurtulacağıma inanıyorum.
ayyyyyy ne güzel öğretmen mi ne öğretmeni emeklimisiniz :26:
bana bir abla daha geldi hocam valla harika bir topikdosluklar o kadar güzel ki reelde olsak bu kadar yakın olurmuyduk diye düşünmeden edemiyorum
iyiki varsınız tanımışım sizi ablalarımmmmmmm
ayyyyyy ne güzel öğretmen mi ne öğretmeni emeklimisiniz :26:
bana bir abla daha geldi hocam valla harika bir topikdosluklar o kadar güzel ki reelde olsak bu kadar yakın olurmuyduk diye düşünmeden edemiyorum
iyiki varsınız tanımışım sizi ablalarımmmmmmm
ben öğretmenim arkadaşlar.yaşım sanırım hepinizden büyüktür.40 yaşındayım.bu yüzden zor gidiyor kilolar.dostluğunuz çok güzel,kasılmadan herşeyi paylaşmanız çok hoşuma gitti.kalıcı olacağımı düşünüyorum.sizlerle yol arkadaşı olmak istiyorum.sizden pozitif enerji alıp kilolarımdan kurtulacağıma inanıyorum.
Sınıf öğretmeniyim.Henüz emekli olamadım 2 oğlum var.Harika bir topik bencede sımsıcaksınız.Şimdilik çıkıyorum arkadaşlar.kolaylıklar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?