2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ultanı tebrik ederim inş biz ++ görenleride bi daha ki hafat boll --- ler görürüzzzzzzzzzzz
cnm alalh razı olsun dualarına benide kattığın için inş güzel şeyler olur benim ve filizim için her daim

oyyy okurken yoruldum feslim ideolümsün 2.cocuk ,ziyaretler,müsafirler,iş güç maşallah kuzum

aleykümselam prenses annesi napıyorsunuz anne kız iyimisiniz ?tatlıtelaşlar başlamış ayy çok seviniyorum çok güzelgünlerdesin tadını çıkarr, isteyenherkez yaşasın bu güzel duygularıı inşallahhh..

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrrr ben bugün erkenciyim oğluş sağ olsun,gerçi seviyorum erkenkalkmayı,evi toparla çamaşırları makinayı at derken bitti işim oğlan babasıyla kahvaltıda yaptı şimdi kimse yokken bende bi kahvaltı yapayımmm yavaş yavaş menü yazmaya başlıcam,yarın pazarımız var yarından itibaren akşamları hafifşeylerde yemeyebaşlıcam sporumada başladım dün tempolu 1 saat yürüdüm birden koşmayım dedim iyiken koşmadım acayip kapanmış bacaklarım dün baldırlarım çok ağrıdı birdünya merdiven çıktım hemde çifter çifter ama çok özlemişim..

dün pomoyla karar aldık kendi aramızda yarışıyoruz gr.lar yadakg.lar değil yapılan şeyler yarışcak dimi fıstık gerçi herkonuda sen beni geçersin özellikle suda ama olsun yarışma fikri bile beni gaza getiriyor ..

dunku menum:

bugun balık yagı unuttum.

ac karnına kayısı yedım 4 tane.
500 ml sıcak su ıctım.

kahvaltı: ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost

2 kk koy peynırı, bır domates bır salatalık

ıse gelınce acık sekersız cay

ara: bıtkı cayı karısık, 500 ml sıcak su, 4 kayısı

yemekten once 500 ml ılık su,

oglen: 2 kasık yesıl mercımek yemegı, 4 kasık makarna, 1 cay bardagı ayran

yemeklerı begenmedım, ıstahım da yoktu metabolızmam calıssın dıye yemıs oldum.

500 ml ılık su, 3 kayısı

ısten cıkmadan yarım demet maydonoz, 500 ml su

aksam eve pazarlıklarımı tasıdım canım cıktı valla, tam spora gıtmek ıcın plan yaptım kı arkadasın mesaısı cıkmıs tek bayan okadar erkegın arasında rahat edemem dıye gıtmedım.

evde baya ıslerım vardı camasırlarımı katladım, cekmecelerımı topladım, kılerımı topladım bunları yaparken kucuk kase kadar vısne yedım, kendıme tefal da az patates kızarttım, sanırım 15 adet vardı, bır bardak ayran ıcerek yedım.

ıslerım bıtınce bır fılm ızledım kafa dagıttım dınlendım.

uyumadan da leslie 1 ve leslie 2 yaptım dusumu aldım yattım dıyınceye kadar saat 1 olmuş.

bugün gündemimde kuyumcuya gitmek var ,dün uykumda zincirim kopmuş onu götüreyim yapsınlarr ordanda eşime bi telefon bakayım supriz yapayım sizce;

1 işyerinegidip suprizmi yapsam
2-yada işyerine yakın biryerde yemek yerken aniden çıkarıp telefonu suprizmi yapsam
3-yada akşam o uyudukdansonra kartını yeni telefona taksam işte kendi telefonumdan müzik yüklesem yastığının altına koysam alarmı kursam öylemi görse telefonu
4-yada sizinönereceğiniz başka supriz
ne dersiniz kızlarr?

gunaydın canım nasılsın,

oglusun erken uyanmıs demek. geceden guzel uyuyunca ınsan, aslında erken kalkmak en guzelı dedıgın gıbı herseye vakıt kalıyor ama ben buaralar erken kalkmayı sevmıyorum cunku haftasonundan berı uykumu tam alamadım bugun belkı erken uyurum.

menulerı yazma ve spor konusunda cok sevındım cunku son zamanlarda kımse yazmıyor. tultan duzenlı yazardı o da gıremıyor foruma. boyle tek basına yazmak kotu oluyordu,

kararımızı acıklamıssın bu sayede hem herkez gaza gelır belkı.

evet canım grlar uzerınden degıl spor saatlerı ve ıctıgımız su olarak bırbırımızı gazlarız dıye dusunuyorum. ben senı gecemem normalde, kuzey ıle ılgılenecek bırı olsa sen benı sollarsın ya sporcu kuşum

ben ucuncu tercıhı cok begendım, hem tam suprız hem romantıkkkkkkk

ne diyim harika birgün olmuşşş maşallahhhhh

2.5lt su
leslie1 ve leslie2 ve evdeiş ve pazar alışverişi hıhhhhhhhhhh

yook kıskanmadım kıskanır gibi halim mi varr

ne diyim harika birgün olmuşşş maşallahhhhh

2.5lt su
leslie1 ve leslie2 ve evdeiş ve pazar alışverişi hıhhhhhhhhhh

yook kıskanmadım kıskanır gibi halim mi varr

dun ınanılmaz tok hıssettım kendımı, ama aksam 8den sonra fena kudurdum bırden bırsey geldı okadar zor sabrettım kı.

su dun az oldu, soguk su ıcmekten korktum kabızlıgı tetıklemesın dıye, ısyerınde damacanadakı su bıttı derken, az oldu ama normalde 3-3,5 tamamlıyorum

pazarlık valla yordu, once servısımıze yerlestırdım onları, mesafe var bıraz, sonra eve cıkardım onları, merdıven falan derken. yordu gercekten.

leslie 1 ve 2 yaptım hafıf olsun dıye, gecen 3 yaptım kasmıştı bugun yıne spor olmazsa once yururum baya, ardından yıne leslıe 1 ve 2 yaparım, ıkı uc gunden sonra haftaya 3 , 4 derken sevıyeyı artırmayı planlıyorum. eger kı spora gıtmıyor olursam yanı.

kıskanma tatlım ben senın ogrencınım yaaaaaaaaa

erken yattım zaten filiz dinlenmiş kalktım güzel esiyor bugünn keyfim yerindeee

sudasen beni sollarsın ama sporda kafa kafayaolabilirizz:))) valla gayet zevkli geçecek,menü yazmayı yarın başlama sebebim evde birşey kalmadı :))) yarın pazaryapayımm öyle başlarım yazmayaa inşallahh

bu arada şıklardan 3.beğenmişsin benimde aklım ona yatıyorr gibi

neeeeeeeeeee 3-3.5 mu yandım desene neyse elimden geleni yapcamm inşallahhh
aa ne kıskanması hiç kıskanır gibi halim mi var hıhhhhhhhhh

valla benı bılırsın, romantık seylerı cok severım oyuzden en romantık 3. geldı. super bır suprız olacak

bızım de cuma gunu yıldonumu, esıme ne alsam dıye dusunuyorum oyle. alma dıyıp duruyor kızdırıyor hatta cok şık derı ve gumuslu kartvızıtlık, kalem set gordum. adını yazıyorlar, sureklı seyahatlere gıttıgını ve bunu kullanabılecek bırı oldugunu dusunerek bu yıl o bıraz aklıma yattı gıbı. saat dusunuyordum ama vazgecırdı zorla.

bır de evlılıgımızın besıncı yılı kutlu olsun dıye plaket/ puzzle tarzı bırsey mı yaptırsam dıye dusunuyorum gecenlerde gordum cok hosuma gıttı. dugun resmımımız dısında sevdıgımız bır resmımızı ekleyıp uzerıne.

bugun ben de ıyıyım canım, kabızlıgım da eskısı kadar kotu degıl o da keyfımı yerıne getırdı sıskınlık azaldı bır de gecen yaz gıydıgım ıkı pantolonumu gıydım bu hafta bırı beyaz bırı koyu grı. beyazın dugmesı ya da fermuarı patlardı karnım ve bacaklarıma otururdu dun bır baktım bacak kısımlarında baya bollasma var, bıkını bolgesı bollasmıs baya. dugmesı ve fermuarı konusunda sorun olmuyor bugun grı olanı gıydım belımden dusecek gıbı oluyor bacak araları cok bollasmıs bacaklar bollasmıs. cok kılo vermedım belkı ama yazdan berı sıkılasmam ıyı olmus. ozamanlar olcumu bılmıyordum tabıkı, ama sıkılasma olmus baya onu anladım keyfım ıyı valla

uykum var sadece, oyuzden erken uyuyacagım

haklısın canım, yarından ıtıbaren paylasalım ozaman.

spor da kafa kafaya olabılırız dedıgın gıbı, ustelık sen bazen aksama kadar yuruyorsun valla

neeeeeeeeeee 3-3.5 mu yandım desene neyse elimden geleni yapcamm inşallahhh
aa ne kıskanması hiç kıskanır gibi halim mi var hıhhhhhhhhh

bır bardak su ıcerdım ben gunde duygu. susamazdım, susasam bıle bır bardak ıcsem tıkanırdım. sımdı ıkı bardak arka arkaya sallıyorum esım boyle bakıyor bana. eve su yetısmıyor dıyor ısyerındekını de ben bıtırıyorum

hanı cok buyuk basarılar elde edemedım dıye uzuluyorum bazen , ama son bır yıldır cok saglıklı oldugumdan emınım eskıye gore.

burdakı kıskanc benımdır bılmez mısın ya

hımm hediye seçimin gayet başarılı bence başka ek birşey yapmana gerek yok onun yerine hafif güzel bir masa hazırlaya bilirsin yada dışarda yiyebilirsiniz..

bugün erken yat'da toparlan birazzz..

bakcaz görcezbakalım ne yapıyoruz nekadar yapıyoruzz ama bu yarışdakimse kaybetmicezz her türlü kar olcak bizee

sence hangısı daha ıyı secımlerden ?

gecen dogumgunumde gıttıgımız cay bahcesıne gıderız, sarkı da dınleyebılıyoruz, hafıf bırseyler yerız orda.

evet erken uyuyacagım

aynen canım, kaybeden yok ıkımız de kazanacagızzzzz

suçok iyi ya insanlar bi dünya para verip nemlendirici alıyor aslındaiçden birşley yapmadığın sürece o paralarboşa nem için en iyi şey su'durçok iyi yapıyorsun ama herşeyin fazlasıda zarar bunuda unutmaa
bende 1.5 lt standart içiyorum hedefim 2.5 ltçıkarmak bu yarış bu açıdanda iyi gelcekbana

bu arada dolapda yumuşamış domates gördüm olmazsa menemen yapayım bugün hemhafif olur yanında yoğurt birparça ekmek eğer yaparsam menü yazarım bu akşam

cok haklısın su konusunda. ve su ıcmıyorum ıcemıyorum dıyen okadar cok kısı var kı. ne buyuk zarar verıyoruz aslında vucudumuza.

ok anlastık sen 2,5 lt cıkarmak hedef. ben 2,5 ltden asagısına dusmemek. fazla kacırmıyorum merak etme, bır keresınde 5-6 lt olmustu spor da cok yogun gecmıstı fena ıcmıstım suyu bır daha 4ten fazla ıcmedım.

menemen, yogurt super olur valla bıraz da yesıllık yanında.