- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.381
yok canım hergün değil aklıma geldiğinde bazeb haftadan haftaya bazen 3günde bir hergün tartılma moral bozucu olabiliyor
oyyy okurken yoruldum feslim ideolümsün 2.cocuk ,ziyaretler,müsafirler,iş güç maşallah kuzum
aleykümselam prenses annesi napıyorsunuz anne kız iyimisiniz ?tatlıtelaşlar başlamış ayy çok seviniyorum çok güzelgünlerdesin tadını çıkarr, isteyenherkez yaşasın bu güzel duygularıı inşallahhh..
Emirden ayrıldımmmmmmm
kendimi zor tutuyorum onu parçalamamak ve ağlamamamak için hey allahım buğün nasıl bitecek
biz ev taşıyoruz dün mesajlaşmadık öyle sonra böyle tepkili dalgın falan bi unutkanlık üstündeydi sabah molasında yani 10 da bu hafa almaa çıktı ben içerde işlerimi hallediyorum telefonu çaldı sessize aldım şeytanya dürtüyo mesajlarına baktım anaaaaaaaaaaaaa ne göreyim eski sevgilisi sibellllllllllllllllllllllllll le mesajlaşmış dün ve ne yazmış bilior musun
sibel face saçları kesmişsin demiş
öküz : böyle daha iyi değilmi
sibel : bir kez daha açık aldum
öküz gülücük atmış
2 saat sonra sibel neredesin arayacak mısın
öküz işim var
sibel resindeki kız kim sevgilin mi
resimdeki de ben oluyorum
öküz hayır nereden çıkardın yazmşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
facem yok ama şirketteki arkadaşın var arkadaşlar dışında kimseye açık değil ailesi filan görmüyo ani iliişki duruda yok yazıyoooooooooo
o kadar sinirliyim ki tek bir mesaj attım sibelle mutluluklar asla hayatıma giremieceksin dedim
öküzdn gelen cevap konuşuruz yok öyle birseyyyy tam öküz tammmmmmmmmmmmmmm
senı sırketten arayım da konusalım. Merak ettım senı yaaaaaaa.
merhaba duyguccum cnm bende 3 .cüyü beğendim daha süper olur yaaaaaaabugün gündemimde kuyumcuya gitmek var ,dün uykumda zincirim kopmuş onu götüreyim yapsınlarr ordanda eşime bi telefon bakayım supriz yapayım sizce;
1 işyerinegidip suprizmi yapsam
2-yada işyerine yakın biryerde yemek yerken aniden çıkarıp telefonu suprizmi yapsam
3-yada akşam o uyudukdansonra kartını yeni telefona taksam işte kendi telefonumdan müzik yüklesem yastığının altına koysam alarmı kursam öylemi görse telefonu
4-yada sizinönereceğiniz başka supriz
ne dersiniz kızlarr?
kolay gelsin cbnm benim kendini çok yormadan yap emigünaydınnnnnnnnnnnnnn fıstık ablalarımmmm çıtır gibi olmamıza az kaldııııııııııı
ayyyyyyyy ne güzel sohbet etmişsiniz duygu ve filiz ablammmmmm kıskanç benim bikerem fena kıskandımmmmmmmm
ayyyyyy su susuuuuuuuuuuu dediniz resmen su aşerdim yarım lt devirdim valla
ayyyyyyyyyyy süprizzzzzzzz duygu abla 3 bende 3. çok güzel hoş buldum kesinlikle 3
filiz ablammmm 5. yılız kutlu olsun nice nice 55 yıllara ablacımm bence de seyahatlerde çok şık olur
püfffffffff ev topluyoruz belim koptu eğil kal valla ya ne zor iş taşınaydık bi püffffff
menümü hemen yazıyorum
aaaaaaaaaa böle şey olurmu yaaaaaaaaaabiz ev taşıyoruz dün mesajlaşmadık öyle sonra böyle tepkili dalgın falan bi unutkanlık üstündeydi sabah molasında yani 10 da bu hafa almaa çıktı ben içerde işlerimi hallediyorum telefonu çaldı sessize aldım şeytanya dürtüyo mesajlarına baktım anaaaaaaaaaaaaa ne göreyim eski sevgilisi sibellllllllllllllllllllllllll le mesajlaşmış dün ve ne yazmış bilior musun
sibel face saçları kesmişsin demiş
öküz : böyle daha iyi değilmi
sibel : bir kez daha açık aldum
öküz gülücük atmış
2 saat sonra sibel neredesin arayacak mısın
öküz işim var
sibel resindeki kız kim sevgilin mi
resimdeki de ben oluyorum
öküz hayır nereden çıkardın yazmşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
facem yok ama şirketteki arkadaşın var arkadaşlar dışında kimseye açık değil ailesi filan görmüyo ani iliişki duruda yok yazıyoooooooooo
o kadar sinirliyim ki tek bir mesaj attım sibelle mutluluklar asla hayatıma giremieceksin dedim
öküzdn gelen cevap konuşuruz yok öyle birseyyyy tam öküz tammmmmmmmmmmmmmm
herkese günaydınn
dün yine hiç uğrayamadım maalesef kızım hastalandı gece sabaha kadar hiç uyumadı yatak yorgan heryer kirlendi gündüzde 1 saniye bile yanından ayrılmama izin vermedi wc ye bile yalvar yakar gittim :):)
ama hamd olsun bugün iyi biraz daha gerçekten günlük enerjime ben bile şaşırıyorum bazen ev işleri misafirler eşim çocuklarım hep bi koşturmacayla geçiyor Rabbim güç kuvvet versin şikayetçi değilim
dünkü menüme gelince
sabah bir parça ekmek peynir 1 tk reçel bi kaç tane zeytin
öğlen 4 adet köfte yeşillik biraz ekmek
ara 5 adet petibör
akşam yarımdan biraz fazla tavuk dürüm 1 ayran
1 fincan neskafe
su çok az içtim dişim ağrıyordu su içtikçe sızladı
ve pomo hamımm menümü yazayımmm
sabah:aç karnına 500ml su
kahvaltı:1domates,1 kibrit kutusu peynir az tuzlu
öğlen: dışardaydık oğluşla ızgara köfte yedik yanında salatasıda vardı, 1 porsyonu bölüştük 1büyük bardak ayran 1 parça ekmek
akşam: 1dondurma küllahda, 1kase leblebi (öğleni telafi ettim)
ve 3lt biraz geçen su 3.5lt değil ama 3lt de değil :)))))
aktivite olarak sabah baya yürüdük oğlanla ahh hep unutuyorum adımsayarı takmayıakşam eşim veoğlumla yine çıktık dondurma yemeğe gittik
bu arada eve dondurma almak istemiyorum artık yiceksek evin uzak mesafeli dondurmacısına gidip geze geze yimek istiyorum en azından birazını yakmış oluruyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?