- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.421
super aman terli olma iyice kurulan yaninda yedek atlet varsa giy oyle git ruzgar var hasta olma, bencede git yolun kisa degil amaclarin icin zaman alehine isliyor bak ramazana kadar kendini cok yorup bi 100 olsn ramazanda toplam 1 kg bile versen ki ben daha fazla verecegine inaniyorum bence xok guzel olur zaten senin kirilma noktan 99 kg olmak sonrasinda daha hirslancan
Kızlarrrrrrrrrrrr benım sıze vermem gereken bır mujdelı haber var.
Kardesım artık mezuni unıversıteyı bıtırdı. Endustrı muhendısı bır kardesın var artık dıyerek aradı benııııııı.
Mezunıyete gıdecektık ama yıne de tam emın degıldık ıkı yıldır da uzadıgı ıcın stres vardı hepımızde ıster ıstemez. Cok ıyı ıslerden kabul goruyor ama mezun ıstıyorlardı ya da stajyer gıbı calısmasını teklıf edıyorlardı ucte bır maasla.
Maddı ve manevı anlamda cok emek verdıgımız bırseyı basarı ıle tamamlamıs olduk kısacası.
Cok mutluyummmmmmmmmmmmmm
Filiz ablam posta kutun doluuu ablacımmm
iyi akşamlar hanımlar
ben o kadar yoğunum ki 1 dk bile oturamıyorum
kayınvalidem ev taşıyacak ona yardı ediyorum evini topluyorum
kendi annemin yurt dışından misafiri gelecek temizlik yapıyor ona yardım ediyorum
öğlene kadar birine öğlenden geceye kadar birine gidip yardım ediyorum :):):)
bi yandada çocuklar tabi sonra bi yandan kendi evimi çamaşırımı bulaşığımı hallediyorum
2 gündür programım böyle bi kaç gün daha böyle olur
neyseee kilo vermeme yardımcı olsa bari
bi kaç gün giremeyebilirim kusuruma bakmayın canlar
pomocum kusura bakam geç oldu ama doğum günün kutlu olsun
cnm benim nice sağlıklı senelere,inşllh bi daha ki doğum günüde bebişin göbişinde olur cnm benim
ben buaralar acayibim ya diet miet yapamıyorum çünki bişey de yemiyorum adet dönemi olduğu için herhalde cnm bişey istemiyo
bide heppp su içiyorum oda haliyle şişkinlik yapıyo spor desem hiçççç olmuyo uff bu hafta bayağı bi kötü çıkacak tartıda kilom diye korkuyorum yaaaa:44:
evlilik yıldönümün kutlu olsun hayırlı ve huzurlu yuvan daim olsuncanım tsk ederım hem kardesım ıcın hem dogumgunum ıcın kutlamıssın buaralar maasallah kutlamalardayım bennnnnn. dun de evlılık yıldonumumdu.
canım guzel dıleklerın,duaların senınle bulussun ınsaallah ALLAH razı olsun sana da nasıp olsun ınsaallah
farkındayım buaralar bızden de cok uzaksın ne oldu sana bılmıyorum menu yazmıyorsun spor da yapmıyorsun sanırım. kışın bundan cok cok dısıplınlıydın sen.
İyi pazarlar arkadaşlar, herkes güzel bir haftasonu geçiriyordur umarım. Bu hafta hiç giremedim, hepinizden özür diliyorum kızlar, sanırım annemle olunca bilgisayarı hiç açamıyorumBu hafta hem çok yoğun, hem de keyifli geçti. Pomocum sağolsun merak etmiş, mesajlaştık Hala kendimi yorgun hissediyorum, biraz da hüzünlü tabi.
Annemle temizlik yaptık, gecikmiş bir bahar temizliği oldu, küçücük ev temizle temizle bitmedi vallaİnanın hala eksik kalan şeyler var, ya benim annem fazla abarttı, ya bizim elimiz ağır bilemedim. Ev de kirlenmişti çok ama bu kadar uğraşacağımızı düşünmemiştik. Haftaya iş başlıyor ve ben bu hafta çok yoruldum. Daha bir de yığınla ütü var, onları da yaparım diye düşünüyordum ama fırsat kalmadı, mecbur bu hafta yapacağım artık. Haftaya Cumartesi de yolcuyuz malum.
Beslenmemiz de bol kalorili oldu tabi tahmin edileceği gibi. Bir de regl olduğum için iştahım felaket açıktı, bu sabah tartıldım ve 68'in üstünde çıktımYarına nasıl çıkacak ben de merak ediyorum.
Bugün fırsat bulunca geçmişe dalacağım, herkes iyidir inşallah, yarın da tartılarda bol ---- görülür inşallah
evlilik yıldönümün kutlu olsun hayırlı ve huzurlu yuvan daim olsun
evet cnm ne oldu bende anlamadım adet olduğumdan beri hiççç halim yok konuşmaya bile anlamadım
bide tartıda++ görünce psikolojıkmen saldım galiba kendimi ama tez vakitte toplamam lazım bu ne hal böle yaakendime kızıyorumama hakim olamıyorum bide bu ay çok kasık ağrım oldu spor kalınca alıştı bünye
inş pazartesi kendime getirir tartı yarın nasipse oruçlu olacağım pazartesi kendimi silkeleyip yoluma devam edicem helede şlimdi asılmam lazım sperm çıkmışken tüp bebek yapmadan kilo vermeme lazım
kendime diyorumda acaba bu baskımı beni dağıttı anlamadım:26:
İyi pazarlar arkadaşlar, herkes güzel bir haftasonu geçiriyordur umarım. Bu hafta hiç giremedim, hepinizden özür diliyorum kızlar, sanırım annemle olunca bilgisayarı hiç açamıyorumBu hafta hem çok yoğun, hem de keyifli geçti. Pomocum sağolsun merak etmiş, mesajlaştık Hala kendimi yorgun hissediyorum, biraz da hüzünlü tabi.
Annemle temizlik yaptık, gecikmiş bir bahar temizliği oldu, küçücük ev temizle temizle bitmedi vallaİnanın hala eksik kalan şeyler var, ya benim annem fazla abarttı, ya bizim elimiz ağır bilemedim. Ev de kirlenmişti çok ama bu kadar uğraşacağımızı düşünmemiştik. Haftaya iş başlıyor ve ben bu hafta çok yoruldum. Daha bir de yığınla ütü var, onları da yaparım diye düşünüyordum ama fırsat kalmadı, mecbur bu hafta yapacağım artık. Haftaya Cumartesi de yolcuyuz malum.
Beslenmemiz de bol kalorili oldu tabi tahmin edileceği gibi. Bir de regl olduğum için iştahım felaket açıktı, bu sabah tartıldım ve 68'in üstünde çıktımYarına nasıl çıkacak ben de merak ediyorum.
Bugün fırsat bulunca geçmişe dalacağım, herkes iyidir inşallah, yarın da tartılarda bol ---- görülür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?