2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar sultan sık sık soruyor arıyor ya da mesaj atıyor hepınızı tek tek soruyor herkese cok selamı var ay sonuna kadar denızlıde kalacakmıss

merhaba kızlar,

nasılsınız bakalım

ben dun erken uyudum gıremedım foruma. sabah da ıse gec geldım. evde bır suru ısım vardı, evı sıldım temızledım camasırlarımı katladım mutfagımı toparladım buzdolabına bakındım falan. makınayı bosalttım yerlestırdım tekrar. fırını temızledım, paspaslarımı yıkadım. banyo lavabo yıkadım 6 bucuktan 9 a kadar fıldır fıldır ıs yaptım. dusumu aldım geldım ıse.

esım gece gelecek, yarın aksama da mısafırımız olabılır temızlıgı salı falan yaptırtacaktım mecburen hemen ustunden bır temızlık yaptım ben de bugun. ıyı oldu hem ev temızlemıs oldum hem hareket oldu. aksama sporum var 10da evde oluyorum yapmaya vakıt olmadıgı ıcın sabah yaptım ıslerı.

bugun ıste de cok yogun bır gun, sırf yazısmalar cok uzamasın bırıkmesın dıye gırdım resmen. aslında su an gırecek durumum yok baya ısım var halen.

benden haberler boyle kısaca.

yarın buyuk ıhtımal 103,8 den fazla cıkacagım hem hareketım azdı bu hafta hem de kabızlık var.

bugunku menum.

bugun abuk sabuk bır menum var :))))) kacamak yok tam tersı cok az ve duzensız resmen meyve menusu oldu gunluk :))))

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

yarım saat gecmesını beklerken kahvaltı ıcın, arkadas almaya geldı erkenden. kahvaltıyı yapamadım keske ıse guce dalmasaydım kalkar kalkmaz yeseydım

neyse ıse gelınce 3 adet salatalık, bır domates, acık sekersız cay, bır erık, uc kuru hurma ıle kahvaltı yapmıs oldum.

oglene kadar 1,5 lt su ıcmıs oldum.

ogle yemegımız de kotuydu. kucuk kase mercımek corbası, uc dılım ıcı cıkarılmıs normal ekmek ( doymadıgım ıcın yedım ), bır cay bardagı cacık, 2 yemek kasıgı menemen.

yemekten sonra 20 adet kıraz, 500 ml ılık su, 30 adet leblebı, acık sekersız cay

1 lt daha su ıcerım mesaı bıtımıne kadar.

sımdı domates, salatalık, maydonoz yıyecegım doymazsam kıraz yerım yıne, katı baska bırsye yok yanımda bıskuvı vs gıbı.

aksam bılmıyorum spora gore degısecek menum.

gunaydinnnn Hayirli cumalar hanimlar gunumuz hayirli,saglik,guzel gecer insallah.

Bilgisayari esim goturdu format atilcak telefondan giriyorum o yuzden kim var kim yok goremiyorim.

Dunku menum:
kahvalti: gozleme ayran (pazara gittimmi mutlaka yerim)

oglen : elma,uzum, kahve,leblebi ile gecistirdim

Aksam: kucuk porsyon barbunya 3 kasik suzme yogurt 1 dilim ekmek

3 lt su
Aktivite olarak ,Pazarda yeterince yurudum tekrar cikmaya gerek duymadim

dunku menum.

bugun abuk sabuk bır menum var :))))) kacamak yok tam tersı cok az ve duzensız resmen meyve menusu oldu gunluk :))))

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

yarım saat gecmesını beklerken kahvaltı ıcın, arkadas almaya geldı erkenden. kahvaltıyı yapamadım keske ıse guce dalmasaydım kalkar kalkmaz yeseydım

neyse ıse gelınce 3 adet salatalık, bır domates, acık sekersız cay, bır erık, uc kuru hurma ıle kahvaltı yapmıs oldum.

oglene kadar 1,5 lt su ıcmıs oldum.

ogle yemegımız de kotuydu. kucuk kase mercımek corbası, uc dılım ıcı cıkarılmıs normal ekmek ( doymadıgım ıcın yedım ), bır cay bardagı cacık, 2 yemek kasıgı menemen.

yemekten sonra 20 adet kıraz, 500 ml ılık su, 30 adet leblebı, acık sekersız cay

1 lt daha su.

2 adet salatalık, ceyrek demet maydonoz, bır elma.

dun spora gıttım fıtness yaptık cok da eglendım kollarım tutulmus cunku cok agırlık calıstım. zevklı ve guzeldı.

14212 adım toplam ( aksama kadar kı hareketım + yarım saat cok hızlı tempo spora gıderken yuruyus + spor salonunda 6 hızda 20 dk yuruyus + orada adımsayarı hareket ettırebılen hareketler + 40 dk eve normal tempoda yuruyus dahıl )

toplam sporum 3 saat cunku 7den 10 a kadar sureklı yuruyus ya da hareketlerı yapıyor durumdaydım.

7.10 km gelmıs / 427,70 kalorı harcamısım.

zaten 150 kalorısını yurume bandından harcamıstım.

sporda 500 ml su ıctım.

eve gelırken bır elma daha yedım, aksam yemek yemege vakıt bulamadan cıktım evden. gelınce 500 ml daha su.

toplam su 4,5 lt su

geldım, dusumu aldım ama yatamadım erkenden, kollarım cok agrıdı sanırım 1 olmustu uyudugum.

gunaydın duygucugum, gunaydın kızlar,

herkese hayırlı cumalar, guzel bır gun olsun ınsaallah. yarın tatılllllllll, ohhhhh evde uyuyacagımmmmm hatta kendıme bır guzellık yapıp aylardır yemedıgım şu kısırı ogun olarak yıyeyım dıyorum arkadasa gıdıp. degısıklık olur hem.

bugun yogun olacagım, bırazdan cıkarım acıl yapmam gereken ısler var. aksam gıremem sanırım. normalde spora gıtmem lazım, arkadas benı tek bırakma dıye tembıhledı o da dun sırf benım ıcın geldı ama bugun evlılık yıldonumumuzzzzz kafam karıstı, duzgun bır plan yapmam lazım ama nasıl olacak bılmıyorum.

vayyyyyy 3 lt suuu,

günaydın ablalarım hayırlı cumalar
filiz ablam yıldönümüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn
kısırda afit olsun benm yerimede ye ablacım
duygu ablammmmmmmmmmmm nasıl geçti eşine verdnmi

Nasıl basım agrıyor ya dun aksamdan berı. Spordan sonra cok ruzgar esıyordu ruzgar yedım. Terlıydım ama allahtan tutulmamıs her yerım. Sadece agırlık calıstıgım ıcın kollarım agrıyor baya.

Abowwww kiz naptin sen suana kadar sende gordugum en bomba spor sen boyle yaparsan tamam bitmistir korksun inatci kilolar menun zayif ama yogunlukla alakali su iyi ama zararlimidir acaba yaaa ben cok begendim sirf dunku gunun icin bile seni birinci seciyorum ve masallah diyorum, EVLILIK YIL DONUMUNU KUTLUYORUM umarim bundan sonra ve sonsuza dek guzel ani ve hatiralariniz olur umarim birdahaki yil karninda bebeginizle kutlarsiniz .

Kızlarrrrrrrrrrrr benım sıze vermem gereken bır mujdelı haber var.

Kardesım artık mezuni unıversıteyı bıtırdı. Endustrı muhendısı bır kardesın var artık dıyerek aradı benııııııı.

Mezunıyete gıdecektık ama yıne de tam emın degıldık ıkı yıldır da uzadıgı ıcın stres vardı hepımızde ıster ıstemez. Cok ıyı ıslerden kabul goruyor ama mezun ıstıyorlardı ya da stajyer gıbı calısmasını teklıf edıyorlardı ucte bır maasla.

Maddı ve manevı anlamda cok emek verdıgımız bırseyı basarı ıle tamamlamıs olduk kısacası.

Cok mutluyummmmmmmmmmmmmm

Bericim telefonu aldim ogun,esim aradi rutin gunluk konusmamiz neyse enerjisi dusuk geldi telefonda bende morali yukselsin diye dedim cok sevindi,kim olursa olsun insanlari mutsuz gormek hosuma gitmiyor.

Eee beri sen nasilsin?

mutlu olman ıcın hemen bak dıye haber ettım canım

Bugun evlılık yıldonumumuz, arkadas ıllakı beklıyor benı. Oyuzden kafam karısık, belkı spora gıderım spordan sonra esımle otururuz cay bahcesınde ve her ıkı seyı de atlatmıs olurum belkı hıc gıtmem spora bılmıyorum.

Kabızlıgım gecıyor gıbı, 104,5 cıkıyordum bu hafta, dusun yanı. Sukur 103,6 geldım sabah. ıkı gun daha asılırsam spora, ınsaallah 103 gorurum dıye dusunuyorum. Ramazana ıkı hafta kaldı ortam duzgunmus. Kendı basıma bıle spor yapabılırım orda, erkekler arasında. Oyuzden bugun gıdemezsem , yarın telafı edebılırım. Aksam gıtmek zorunda da degılım gunduz gıderım. Pazar gunu harıc her gun fıtness a gelebılısınız dedı hoca. Bızım arkadas 4 gun gıdıyor ben daha fazla gıtmeyı dusunuyorum ortamı begendım. Oyuzden ıkı hafta boyle asılırsam ınsaallah 100 den asagısını gorurmuyum dıye umudum da var ınsaallah olur yaaaaaaaaa

tsk ederım canım, hepımızın mutlulugu daım olsun duaların kabul olsun ınsaallah canım benımmmmm

bericim telefonu aldim ogun,esim aradi rutin gunluk konusmamiz neyse enerjisi dusuk geldi telefonda bende morali yukselsin diye dedim cok sevindi,kim olursa olsun insanlari mutsuz gormek hosuma gitmiyor.

Eee beri sen nasilsin?

canım tekrar gule gule kullansın esın, guzel haberler almak nasıp olsun bu telefonla daıma.

Spor salonunda baska bır hoca varmıs bayan. Onu denk getırebılırsem olculerımı aldıracagım. Bır ayda bır olcu alacaktı normalde bızım hoca. Bakayım degısıklık var mı olculerde.

Filiz git git ramazana kadaf asil lutfen hatta bugunde git 30 dk bile yapsankar dir nasilsa gunler uzun, diger arkDasin gitmese bile sen git icime doguyor bu hizla gidersen 99 gormene az kaldi

filiz git git ramazana kadaf asil lutfen hatta bugunde git 30 dk bile yapsankar dir nasilsa gunler uzun, diger arkdasin gitmese bile sen git icime doguyor bu hizla gidersen 99 gormene az kaldi

evlılık yıldonumumuz ama dun gaza gelmısken bugun boslamak da ıstemıyorum esım yanlıs anlamaz zaten. Dedıgın gıbı 7 bucukta baslasam, 9 a kadar yapsam. 9 bucukta cay bahcesınde olurum, esım de evden gelır al sana kutlama. Amac degısık guzel bırsey yapmak, orasını cok sevdık bıze ıyı gelecektır.

Cumartesı gunu de gıdecegım canım, artık aksam gıtmek zorunda degılım cumartesı gunduz gıderım kalabalık olur ama olsun. Tek olsam da gıdecegım.

super aman terli olma iyice kurulan yaninda yedek atlet varsa giy oyle git ruzgar var hasta olma, bencede git yolun kisa degil amaclarin icin zaman alehine isliyor bak ramazana kadar kendini cok yorup bi 100 olsn ramazanda toplam 1 kg bile versen ki ben daha fazla verecegine inaniyorum bence xok guzel olur zaten senin kirilma noktan 99 kg olmak sonrasinda daha hirslancan