- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.401
gunaydinnnn Hayirli cumalar hanimlar gunumuz hayirli,saglik,guzel gecer insallah.
Bilgisayari esim goturdu format atilcak telefondan giriyorum o yuzden kim var kim yok goremiyorim.
Dunku menum:
kahvalti: gozleme ayran (pazara gittimmi mutlaka yerim)
oglen : elma,uzum, kahve,leblebi ile gecistirdim
Aksam: kucuk porsyon barbunya 3 kasik suzme yogurt 1 dilim ekmek
3 lt su
Aktivite olarak ,Pazarda yeterince yurudum tekrar cikmaya gerek duymadim
günaydın ablalarım hayırlı cumalar
filiz ablam yıldönümüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn
kısırda afit olsun benm yerimede ye ablacım
duygu ablammmmmmmmmmmm nasıl geçti eşine verdnmi
abowwww kiz naptin sen suana kadar sende gordugum en bomba spor sen boyle yaparsan tamam bitmistir korksun inatci kilolar menun zayif ama yogunlukla alakali su iyi ama zararlimidir acaba yaaa ben cok begendim sirf dunku gunun icin bile seni birinci seciyorum ve masallah diyorum, evlılık yıl donumunu kutluyorum umarim bundan sonra ve sonsuza dek guzel ani ve hatiralariniz olur umarim birdahaki yil karninda bebeginizle kutlarsiniz .
bericim telefonu aldim ogun,esim aradi rutin gunluk konusmamiz neyse enerjisi dusuk geldi telefonda bende morali yukselsin diye dedim cok sevindi,kim olursa olsun insanlari mutsuz gormek hosuma gitmiyor.
Eee beri sen nasilsin?
mutlu olman ıcın hemen bak dıye haber ettım canım
Bugun evlılık yıldonumumuz, arkadas ıllakı beklıyor benı. Oyuzden kafam karısık, belkı spora gıderım spordan sonra esımle otururuz cay bahcesınde ve her ıkı seyı de atlatmıs olurum belkı hıc gıtmem spora bılmıyorum.
Kabızlıgım gecıyor gıbı, 104,5 cıkıyordum bu hafta, dusun yanı. Sukur 103,6 geldım sabah. ıkı gun daha asılırsam spora, ınsaallah 103 gorurum dıye dusunuyorum. Ramazana ıkı hafta kaldı ortam duzgunmus. Kendı basıma bıle spor yapabılırım orda, erkekler arasında. Oyuzden bugun gıdemezsem , yarın telafı edebılırım. Aksam gıtmek zorunda da degılım gunduz gıderım. Pazar gunu harıc her gun fıtness a gelebılısınız dedı hoca. Bızım arkadas 4 gun gıdıyor ben daha fazla gıtmeyı dusunuyorum ortamı begendım. Oyuzden ıkı hafta boyle asılırsam ınsaallah 100 den asagısını gorurmuyum dıye umudum da var ınsaallah olur yaaaaaaaaa
tsk ederım canım, hepımızın mutlulugu daım olsun duaların kabul olsun ınsaallah canım benımmmmm
filiz git git ramazana kadaf asil lutfen hatta bugunde git 30 dk bile yapsankar dir nasilsa gunler uzun, diger arkdasin gitmese bile sen git icime doguyor bu hizla gidersen 99 gormene az kaldi
super aman terli olma iyice kurulan yaninda yedek atlet varsa giy oyle git ruzgar var hasta olma, bencede git yolun kisa degil amaclarin icin zaman alehine isliyor bak ramazana kadar kendini cok yorup bi 100 olsn ramazanda toplam 1 kg bile versen ki ben daha fazla verecegine inaniyorum bence xok guzel olur zaten senin kirilma noktan 99 kg olmak sonrasinda daha hirslancanevlılık yıldonumumuz ama dun gaza gelmısken bugun boslamak da ıstemıyorum esım yanlıs anlamaz zaten. Dedıgın gıbı 7 bucukta baslasam, 9 a kadar yapsam. 9 bucukta cay bahcesınde olurum, esım de evden gelır al sana kutlama. Amac degısık guzel bırsey yapmak, orasını cok sevdık bıze ıyı gelecektır.
Cumartesı gunu de gıdecegım canım, artık aksam gıtmek zorunda degılım cumartesı gunduz gıderım kalabalık olur ama olsun. Tek olsam da gıdecegım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?