2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

menum:

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

kahvaltı 12 de

acık sekersız cay
3 adet zeytın
bır kk tulum peynır
bır domates yarım salatalık 4 adet marul
2 tatlı kasıgı vısne recelı
3 yumurta ve az pastırma ıle yaptıgım omletı esımle paylastık.

bu saate kadar 1,5 lt daha su ıctım, 15 adet kıraz yedım. ev ıslerımı halletım hava cok sıcak yuruyus ıcın beklıyorum oyuzden. kollarım agırlık calıstıgım ıcın gunlerdır agrıyor oyuzden spordan sogumamak ıcın dun hıc spor ytapmadım bugun de yuruyus dusunuyorum zaten tartımın pılınde sorun var yıne, onu almam lazım onu da hallederım buarada.

sızın oralarda da hava bugun asırı sıcak mı bılmıyorum ama bugun bızım bura bırden cok sıcak oldu

bır bardak süt ve salatalık dusunuyorum aksam yemegıne kadar.

aksamı henuz planlamadım

Biz de çarşamba günü bostanlı pazarını gezdik, seni andım zaten Pazar çok güzel oluyor diyordun ya, herşey taze taze, bir de gözleme yiyordun pazara gidince, biz de annemle gözleme yedik Ayrıca karşı tarafa baktım ben de Annem aslında yakın,Denizli'de 3 saatlik yol ama çok sık görüşemiyoruz, sanırım o yüzden özlüyorum Bir de temizlik konusunda desteğe ihtiyacım vardı, çookk iyi oldu. Ben de özledim canım seni yaa, hele kilo aldıkça canım sıkılıyor. Ben geçen hafta zaten geçmiştim 68'i ama bu hafta dikkat edemediğim için verememişim. Sen istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun, özenmiyor değilim ama benim için bu ara kilo vermek çoooookkk zor, almayayım yeter, onu bile beceremiyorum baksana:26:

Aynen canım yaa, az önce de yazdım, yakın şehirlerdeyiz ama sık görüşemediğimiz için özlüyorum sanırım, bilgisayarı falan unutuyorum Temizlik çok iyi oldu Pomom yaa, senin kadın geliyor, camlarını, kapılarını siliyordur arada, bende o da yok o yüzden çok batmıştı camlar falan. Balkonda işe yaramayan bir sürü şey vardı, onları çıkarttık dışarı, bomboş oldu balkon, çok rahatladım. Yani bence senin bahar temizliğine falan ihtiyacın yoktur, hiç düşünme.
++++ kilolar canımı sıkıyor ama yapacak birşey yok şimdilik, 67.9 bile olsa, 68 olmayaydım iyiydi ama neyse. Bu hafta dikkat edebilirsem iyi olur, yurtdışında da kilo alma ihtimali yüksek çünkü.
Benimki tatil değil canım, iş için gidiyoruz, ayni zamanda gezeriz de ama haftaiçi yoğun bir şekilde çalışacağız Senin de çok az kalmış gitmene, çok sevindim canım, gidene kadar en az 2 kg verirsin inşallah
Ben de özledim sizleri, bu hafta işler de yoğun olacak ama ara ara gireceğim. Cumartesi yolcuyuz bir aksilik çıkmazsa. Ben çizelgede izin istiyorum dönene kadar, orada tartılamam çünkü, gitmeden önce cuma veya cumartesi tartı sonucumu bildiririm, sonrasında iki hafta bildiremem. İnşallah döndüğümde fazla ağırlaşmış olmam

Kızlar, bu arada geçmişe hızla bakmaya çalıştım, epey birikmiş. Aklımda kaldığı kadarıyla yazayım,
Pomocum kardeşin mezun olmuş, çoooookkkk sevindim, iş hayatı da çok güzel ve başarılı olsun inşallah, hep iyi haberlerini alasın Ayrıca evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, her yıl bir öncekinden daha güzel geçsin ve birbirinize olan sevginiz ve saygınız katlanarak artsın inşallah canım
Duygucum senin de evlilik yıldönümün kutlu olsun, eşine telefon almışsın güle güle güzel günlerde kullansın ve heeeppp iyi haberler alsın inşallah Bu arada Kuzey de tuvalet eğitimini hallediyor anladığım kadarıyla, çok sevindim canım
Berivan, ben yokken ortalık biraz karışmış, açıkçası ben de Pomoya katılıyorum, geri çekil, düşün, taşın, ne olup bittiğini anla ama bu işler belli olmaz gerçekten, sanırım söylenebilecek en doğru şey "Hayırlısı Olsun" demek. Yaşadığımız kötü görünen şeylerde bile bir hayır vardır emin ol, bugün farketmesek bile bir gün mutlaka farkedilir.
Cemrem salmış galiba kendini biraz, aman diyorum, kilolar zor veriliyor ama gerçekten çok kolay alınıyor, yaz olmasına rağmen topikte bir hareketlilik var, bu motivasyonunu artırsın ve kilo vermen devam etsin inşallah canım.
Tultan hala Denizli'de ve annesinin yanında sanırım, inşallah o da dikkat ediyordur, Denizli'nin yemekleri de pek güzel ama ağırdır, fazla kapılmamak lazım
Kızlar, unuttuğum birileri veya birşeyler varsa kusura bakmayın, aklımda kaldığı kadarıyla yazdım.

önerilerinizi paylaşabilirseniz çokk sevinirim ben tatlı düşkünü biriyim hep bu yüzden bozuyorum diyetlerimi n-bana alternatif öneriler de bulunursanız çok yardımcı olursunuz her zaman giremiyorum nete o yüzden gruba katılamicam ama arada sırada girince paylaşımlarınızı okursam gerçekten yarralı olacağınıza inanıyorum umarım bu inancınız daim olun sizin paylaşımlarınızı okuduklça kilo verme hevesim artıyor:):)

yok canım ya benım de var. kıs boyu bırkez şöyle bır ıc cam temızlıgı yapıldı, nasılsa erkenden batıyor dedım benım camlar yagmuru ve camuru dırekt yıyor hem kadına bosuna zahmet olmasın dedım hem de ek para verıp ertesı gune zaten kırlenecek dıye dusundum ama su an perdeler, halılar, vıtrın ıcı falan derken temızlık lazım gecen bahar temızlıgınden berı duruyor su ev ısı kafamda bır netlesse ben de yaptıracagım da bılemedım ıste henuz ne yapsam dıye.

benım de az kaldı hem esım hem ben gıdecek olunca plan yapmak cok zor oldu, haftaıcı olması da ayrı bır sorun. ılk yaptıgımız plan cok ıyıydı haftasonuydu canım sıkılıyor buna.

kılo konusuna gelınce cok duzenlıyım de ıkı haftadır cok veremedım kabızlık geldı once cıddı anlamda, sımdı de kas mı yapıyorum anlamadım vardır bır hayr dıyerek kafaya takmamaya calısıyorum bu hafta beklentım yuksektı ama olmamıs.

tamam ınsaallah gıdınceye kadar goruselım ara ara cok ıyı olur. yurtdısındayken zaten gorusemeyız ıyıce ozlerız. senı ızınlı yazalım canım evet en mantıklısı bu.

sagol canım guzel dıleklerın ıcınnnnnn, buaralar hem dogum gunu hem mezunıyet hem evlılık yıldonumu derken baya kutlama aldım

sultanın telefonu bozuldu yola cıkmadan, oyuzden nete gıremıyor ama telde de msjda da hepınızı soruyor tek tek. merak edıyor bızlerı. bu hafta pek gorusemedık ben baya yogundum spor vs derken. o da yogundu anlasılan.

herkeseeeeeeee gunaydın

cok guzel bır gun ve cok guzel bır hafta gecırmenızı dılerımmmmmmm

dun gecekı ıbadetlerımız kabul olsun ınsaallah dualarımız kabul gorsun RABBIM tarafından ınsaallah.

ben de uzun zaman sonra namaz kıldım hem de baya rahat kıldım ayagım zorladı agrıdı ama cok degıl cok mutlu oldum. ınsaallah kabul etsın RABBIM, devamını da getırebılırım ınsaallah

bugun bıraz yogun bır gunum olur, eger esım yurtdısına cıkarsa bu hafta hatta baya yogun olurum.

aksama da spora gıdecegım, benden kısaca haberler boyleeeeeeee

hoşgeldin neslicim ohh annenle güzel vakitler geçirmişsin ne güzel
allah kavuştursun anne gitmiş olsun ne güzel böle anne kız vakit geçirmek harika oluyor..
ahh cnm hiç demem şu ++ lar sinir hepp peşimizdeler bizi hiç bıraktıklaı yok zaten
olsun yurt dışına gidince belki öle olmaz işlerinde kolaylıklar versin mevlam güzelim
evet cnm bu aralar bana bi haller oldu ama bugün ki tartı beni kendime getirdi tokat gibi indi yüzümebundan sonra yoluma devam etmezsem ipin ucu iice kaçacak sonra çokk pişman olacağım ben artık bugünden itibaren başıyorummmm
şimdi kahvaltımı yapıcam yazayım
1 dilim ekmek, 1 dilim peynir,domates,maydanoz,şekersiz çaysen nasıslın cnm 3 temmuzda sende yolcuymuşsun galiba

kızlar aksama dogru tekrar gırerım, eger tum bıldırımler yapıldıysa aksamı beklemeyız cunku gece gec gelecem ben spordan gelısım 10 u bulur. cok yorgun olmazsam cızelgeyı yaparım hemen. ama bıldırımler yapılmıs olursa, mesaı bıtımınden once de yayınlarım bırara gırıp.

bak herseyde bır hayr vardır ben kısın dısıplınlı degıldım bılıyorsun nezamankı kılo almaya basladım kafam ozaman dank ettı mucadele etmek zorunda anladıgımı ıyıce anladım. oyuzden buhafta kılo almıs olman da bence sen de olumlu etkı yapacak ve hatta tam tersı eskısınden daha azımlı olacaksın dıye dusunuyorum

ben ıyıyım canım sukur. evet ıstanbula gıdecegım 3 temmuz aksamı pazar gece tekrar yola cıkarım pazartesı ıner ve ıse gelırım dırekt.

aynen cnm bende öle düşündüm bana bi şey lazımdı disiplin için oda ++ lar oldu zaten
kışın çokk iidim de yazın gelince bende herşey koptu ama dediğin gibi artık yokkk inş haftaya --- li günler görürüm cnm
ohh hayırlı yolculuklar cnm güle güle git gel enerjin yüksek olsun da direk işe git sana ii haftalar olsun

gunaydınnnnnn canım

nasılsın ? mesajındakı notları aldım merak etme duzeltme yapacagım baslangıc konusunda.

senın bu hafta da semıner var. sonra ne yapacaksın ? aılene falan gıdecek mısın ?
benim bu hafta son canım seminerler bitiyor..yarın sunumum var...dua edin de bi aksilik çıkmasın..belki bende sunmayabilirim.. raporumu hazırladım ama durumuma bağlı..ben gidemeyeceğim büyük bir ihtimal canım doktorum uzun yola izin vermiyor malum benim memlekette 12 saat sürüyo otobüsle uçak direkt yok..ya da eşim götürecek...çarşamba sabahı kardeşlerim gelecek..erkek kardeşim bir hafta kalıp geri dönecek ama kız kardeşim eylüle kadar kalcam diyo... bakalım eğer sıcaklardan çok bunalırsam eşim mecbur götürecek..

iyiyiz canım şükürler olsun... okul saatimizi bekliyoruz..sen nasılsın görüşmeyeli..
sevindim cnm hep ii olun siz ben ii ne olsun bu aralar tartıda++ ları gördüm cnm sıkkkın
ama bana ders oldu yoluma devam edeceğim bu beni daha da hırslı yaptı.
sunumunda başarılar kardeşlerin geliyormuş ne güzel hasret giderirsin işte

evet bu hafta cuma son dıye bılıyorum kolay gelsın canım.

sen gıdemıyorsun ama enazından kardeslerın gelıyormus tatılde evde sıkılmamıs olursun cok guzel olmus bu plan. gozunaydın sımdıden.

bazen artıları görmek iyi oluyor canım...silkelenip kendimize gelmemize yardımcı oluyor...