- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.441
ama bende merak ettimm :)))) aklıma çok geldin arıcaktım ama hep bir şeklide unuttumm:))))) geçen sahilde yürürken baktım karşıya aha dedim nerde kim bilir:)))))) arıcaktım sonra görümcemle fac.dan mesJ ATMIŞ ONLA YAZIŞTIK ,neyse sevindim tatil güzel geçmiş çok sevindim senin adına,annen de gitmiş ALLAH kavuştursun valla içim burkuldu senin adına sen fazla düşkünsün zor olmuşturALLAH onlara sağlık versin iyi olsunlar önemli olan bu kalpler bir nede olsa,neyse seni özledim sohbetini çekişmeleri özledimmm:)))
kilolar alınmış boşver annen gelmiş hep olan şeyler değil 1haftaya toparlarsınnnsana şimdiden iyi haftalarrr
sana da ıyı pazarlar canım,
sen anneyı gorunce dunyayı unuttun farkettım zatenhem ev mıs gıbı olmus hem hasret gıdermıssın maasallah valla ne guzel cok sevındım senın adına canım.
sen bahar temızlıgını hallettın benımkı halen duruyor cunku ev konusunda karar veremedım tasınalım mı tasınmayalım mı emın degılım oyuzden baya erteleyebılırım bu temızlık ısını. sen kurtuldun sukur. darısı basıma.
annecık e gelmısken regl de gelmısken artıların da gelmesı beklenen bırsey olmus ama sen kolayca atabılırsın bu artıları emınım. oyuzden sıkıntı yapma kendıne.
tatıle de az kalmıs, ben de 3 temmuz da yolcuyummm
senı ozledık valla, seyahat gıtmeden ınsaallah daha sık gorusme fırsatımız olur
Aynen canım yaa, az önce de yazdım, yakın şehirlerdeyiz ama sık görüşemediğimiz için özlüyorum sanırım, bilgisayarı falan unutuyorumTemizlik çok iyi oldu Pomom yaa, senin kadın geliyor, camlarını, kapılarını siliyordur arada, bende o da yok o yüzden çok batmıştı camlar falan. Balkonda işe yaramayan bir sürü şey vardı, onları çıkarttık dışarı, bomboş oldu balkon, çok rahatladım. Yani bence senin bahar temizliğine falan ihtiyacın yoktur, hiç düşünme.
++++ kilolar canımı sıkıyor ama yapacak birşey yok şimdilik, 67.9 bile olsa, 68 olmayaydım iyiydi ama neyse. Bu hafta dikkat edebilirsem iyi olur, yurtdışında da kilo alma ihtimali yüksek çünkü.
Benimki tatil değil canım, iş için gidiyoruz, ayni zamanda gezeriz de ama haftaiçi yoğun bir şekilde çalışacağızSenin de çok az kalmış gitmene, çok sevindim canım, gidene kadar en az 2 kg verirsin inşallah
Ben de özledim sizleri, bu hafta işler de yoğun olacak ama ara ara gireceğim. Cumartesi yolcuyuz bir aksilik çıkmazsa. Ben çizelgede izin istiyorum dönene kadar, orada tartılamam çünkü, gitmeden önce cuma veya cumartesi tartı sonucumu bildiririm, sonrasında iki hafta bildiremem. İnşallah döndüğümde fazla ağırlaşmış olmam
Kızlar, bu arada geçmişe hızla bakmaya çalıştım, epey birikmiş. Aklımda kaldığı kadarıyla yazayım,
Pomocum kardeşin mezun olmuş, çoooookkkk sevindim, iş hayatı da çok güzel ve başarılı olsun inşallah, hep iyi haberlerini alasın Ayrıca evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, her yıl bir öncekinden daha güzel geçsin ve birbirinize olan sevginiz ve saygınız katlanarak artsın inşallah canım
Duygucum senin de evlilik yıldönümün kutlu olsun, eşine telefon almışsın güle güle güzel günlerde kullansın ve heeeppp iyi haberler alsın inşallahBu arada Kuzey de tuvalet eğitimini hallediyor anladığım kadarıyla , çok sevindim canım
Berivan, ben yokken ortalık biraz karışmış, açıkçası ben de Pomoya katılıyorum, geri çekil, düşün, taşın, ne olup bittiğini anla ama bu işler belli olmaz gerçekten, sanırım söylenebilecek en doğru şey "Hayırlısı Olsun" demek. Yaşadığımız kötü görünen şeylerde bile bir hayır vardır emin ol, bugün farketmesek bile bir gün mutlaka farkedilir.
Cemrem salmış galiba kendini biraz, aman diyorum, kilolar zor veriliyor ama gerçekten çok kolay alınıyor, yaz olmasına rağmen topikte bir hareketlilik var, bu motivasyonunu artırsın ve kilo vermen devam etsin inşallah canım.
Tultan hala Denizli'de ve annesinin yanında sanırım, inşallah o da dikkat ediyordur, Denizli'nin yemekleri de pek güzel ama ağırdır, fazla kapılmamak lazım
Kızlar, unuttuğum birileri veya birşeyler varsa kusura bakmayın, aklımda kaldığı kadarıyla yazdım.
hoşgeldin neslicim ohh annenle güzel vakitler geçirmişsin ne güzelİyi pazarlar arkadaşlar, herkes güzel bir haftasonu geçiriyordur umarım. Bu hafta hiç giremedim, hepinizden özür diliyorum kızlar, sanırım annemle olunca bilgisayarı hiç açamıyorumBu hafta hem çok yoğun, hem de keyifli geçti. Pomocum sağolsun merak etmiş, mesajlaştık Hala kendimi yorgun hissediyorum, biraz da hüzünlü tabi.
Annemle temizlik yaptık, gecikmiş bir bahar temizliği oldu, küçücük ev temizle temizle bitmedi vallaİnanın hala eksik kalan şeyler var, ya benim annem fazla abarttı, ya bizim elimiz ağır bilemedim. Ev de kirlenmişti çok ama bu kadar uğraşacağımızı düşünmemiştik. Haftaya iş başlıyor ve ben bu hafta çok yoruldum. Daha bir de yığınla ütü var, onları da yaparım diye düşünüyordum ama fırsat kalmadı, mecbur bu hafta yapacağım artık. Haftaya Cumartesi de yolcuyuz malum.
Beslenmemiz de bol kalorili oldu tabi tahmin edileceği gibi. Bir de regl olduğum için iştahım felaket açıktı, bu sabah tartıldım ve 68'in üstünde çıktımYarına nasıl çıkacak ben de merak ediyorum.
Bugün fırsat bulunca geçmişe dalacağım, herkes iyidir inşallah, yarın da tartılarda bol ---- görülür inşallah
evet cnm bu aralar bana bi haller oldu ama bugün ki tartı beni kendime getirdi tokat gibi indi yüzümetsk ederım canım . cumlemızın huzuru mutlulugu daım olsun ınsaallah
bence de buaralar bıraktın kendını. tam bukadar guzel haberler almısken, nıye kendını bıraktın ben de anlamadım. ama hıcbırsey ıcın gec degıldır bunu unutma. sadece enn kısa zamanda toparlanmaya bak canım, benım tavsıyem bu. ozellıkle de tup bebek tedavısı oncesı nekadar ıdeal kıloda olursun hamıle kalma olasıgın da rahat hamılelık yasaman da kolay olacaktır o derecede.
hoşgeldin neslicim ohh annenle güzel vakitler geçirmişsin ne güzel
allah kavuştursun anne gitmiş olsun ne güzel böle anne kız vakit geçirmek harika oluyor..
ahh cnm hiç demem şu ++ lar sinir hepp peşimizdeler bizi hiç bıraktıklaı yok zaten
olsun yurt dışına gidince belki öle olmaz işlerinde kolaylıklar versin mevlam güzelim
evet cnm bu aralar bana bi haller oldu ama bugün ki tartı beni kendime getirdi tokat gibi indi yüzümebundan sonra yoluma devam etmezsem ipin ucu iice kaçacak sonra çokk pişman olacağım ben artık bugünden itibaren başıyorummmm
şimdi kahvaltımı yapıcam yazayım
1 dilim ekmek, 1 dilim peynir,domates,maydanoz,şekersiz çaysen nasıslın cnm 3 temmuzda sende yolcuymuşsun galiba
herkese günaydınnn.....
aynen cnm bende öle düşündüm bana bi şey lazımdı disiplin için oda ++ lar oldu zatenbak herseyde bır hayr vardır ben kısın dısıplınlı degıldım bılıyorsun nezamankı kılo almaya basladım kafam ozaman dank ettı mucadele etmek zorunda anladıgımı ıyıce anladım. oyuzden buhafta kılo almıs olman da bence sen de olumlu etkı yapacak ve hatta tam tersı eskısınden daha azımlı olacaksın dıye dusunuyorum
ben ıyıyım canım sukur. evet ıstanbula gıdecegım 3 temmuz aksamıpazar gece tekrar yola cıkarım pazartesı ıner ve ıse gelırım dırekt.
günaydın sizedeeeeeeeeeeeeeeeeeeherkese günaydınnn.....
benim bu hafta son canım seminerler bitiyor..yarın sunumum var...dua edin de bi aksilik çıkmasın..belki bende sunmayabilirim.. raporumu hazırladım ama durumuma bağlı..ben gidemeyeceğim büyük bir ihtimal canım doktorum uzun yola izin vermiyor malum benim memlekette 12 saat sürüyo otobüsle uçak direkt yok..ya da eşim götürecek...çarşamba sabahı kardeşlerim gelecek..erkek kardeşim bir hafta kalıp geri dönecek ama kız kardeşim eylüle kadar kalcam diyo... bakalım eğer sıcaklardan çok bunalırsam eşim mecbur götürecek..gunaydınnnnnn canım
nasılsın ? mesajındakı notları aldım merak etme duzeltme yapacagım baslangıc konusunda.
senın bu hafta da semıner var. sonra ne yapacaksın ? aılene falan gıdecek mısın ?
günaydın sizedeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsınız bakim
sevindim cnm hep ii olun siz ben ii ne olsun bu aralar tartıda++ ları gördüm cnm sıkkkıniyiyiz canım şükürler olsun... okul saatimizi bekliyoruz..sen nasılsın görüşmeyeli..
benim bu hafta son canım seminerler bitiyor..yarın sunumum var...dua edin de bi aksilik çıkmasın..belki bende sunmayabilirim.. raporumu hazırladım ama durumuma bağlı..ben gidemeyeceğim büyük bir ihtimal canım doktorum uzun yola izin vermiyor malum benim memlekette 12 saat sürüyo otobüsle uçak direkt yok..ya da eşim götürecek...çarşamba sabahı kardeşlerim gelecek..erkek kardeşim bir hafta kalıp geri dönecek ama kız kardeşim eylüle kadar kalcam diyo... bakalım eğer sıcaklardan çok bunalırsam eşim mecbur götürecek..
sevindim cnm hep ii olun siz ben ii ne olsun bu aralar tartıda++ ları gördüm cnm sıkkkın
ama bana ders oldu yoluma devam edeceğim bu beni daha da hırslı yaptı.
sunumunda başarılar kardeşlerin geliyormuş ne güzel hasret giderirsin işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?