- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.221
Valla çok fena ders oldu Duygucum. En azından bu sefer havalar ısınmadan bitirmem gerektiğini öğrendim kilo verme işiniBen perişan oldum valla yazın, artık serinlesin diye dört gözle bekliyorum. Bu hafta spora başlayayım yavaştan dedim ama hasta oldum ve kaldı. İnşallah haftasonuna kadar toparlarım.
Hayirdir filizim ne oldu isi birakicam falan da yazmissin.
oyyy kuzumm senin bu uykusuzluk problemi çözmemiz lazım yaa olmuyor böyle Misafirlerin bu hafta gidiyor sanırım değil mi?
Senin hakkını ödeyemem ki Filizim daha ne yapıcan.Hiç sıkılmadan bıkmadan benimle uğraşıyrsun.Bİişey öğrenince hemen haber veriyosun.Sporu zaten senin sayende yapıyorum.Yanlış bildiğim o kadar çok şeyi düzelttimki seninle.Şimdi hala öğrenmeye devam ediyorum.Artık duyguşda var.Benim yol arkadaşım oldunuz.Her menüme bakıp mutlaka yorum yaptınız.Bakıp bakıp geçmediniz o yüzden ne kadar teşekkür etsem az
canım akşam ne önerirdin mesela yanına ? ekmek ve ayranla dengelediğimi düşünmüştüm sence ne olmalıydı?
Su konusunda haklısın yaa şu lavabo problemi olmasa 4 lt de içerim de
Spor king yaaa leslie abla ve ben her akşam buluşuyoruz ayrıca bölgeselede başladım biliyosun senin kadar olamasakta yapıyoz bişeyler
Yaa bu arada benim kollarım sallanmaya başlamış ne yapmak lazım ki :26::26:
Kimsecikler yokmuş bariii bende menümü yazayım
sabah
bir kase special K ( süsten kahvaltıya vakit kalmadı )
ara
bir fncan yeşilçay
öğlen
bir tabak taze fasulye
bir buçuk dilim ekmek
bir bardak ayran( sodalı)
ara
bir bardak yeşilçay
akşam
5-6 kaçık taze fasulyenin içine bir yumurta kırdım
bir dilim ekmek
bir bardak ayran (sodalı)
domates salatalık
ara ( henüz yapmadım ama yapıcam)
3 esmer kuru kayısı
bir bardak yarım yağlı süt
Suyumu yatana kadar 2-2,5 lt yaparım.Spor 45 dk leslie artı 15 dk bölgesel hareketler.Bu aralar tartıda gram artı görüyorum sanırım wc sıkıntısından.Böyle şimdilik aslında yeni kahküllü fotomu eklicektim ama pcde sıkıntı var sanırım okumuyor teli yarın yada gece tekrar denerim emin olamıyorum güzel olup olmadığından.
Bu akşam canım sıkılıyor gündüz az annemle atışmıştık malum kişi yüzünden.Keyfim yok yani.Neyse ben şimdi kaçar ama gece yatmadan yine bakarım öpüyorum hepinizi.
oyyy kuzumm senin bu uykusuzluk problemi çözmemiz lazım yaa olmuyor böyle Misafirlerin bu hafta gidiyor sanırım değil mi?
Senin hakkını ödeyemem ki Filizim daha ne yapıcan.Hiç sıkılmadan bıkmadan benimle uğraşıyrsun.Bİişey öğrenince hemen haber veriyosun.Sporu zaten senin sayende yapıyorum.Yanlış bildiğim o kadar çok şeyi düzelttimki seninle.Şimdi hala öğrenmeye devam ediyorum.Artık duyguşda var.Benim yol arkadaşım oldunuz.Her menüme bakıp mutlaka yorum yaptınız.Bakıp bakıp geçmediniz o yüzden ne kadar teşekkür etsem az
canım akşam ne önerirdin mesela yanına ? ekmek ve ayranla dengelediğimi düşünmüştüm sence ne olmalıydı?
Su konusunda haklısın yaa şu lavabo problemi olmasa 4 lt de içerim de
Spor king yaaa leslie abla ve ben her akşam buluşuyoruz ayrıca bölgeselede başladım biliyosun senin kadar olamasakta yapıyoz bişeyler
Yaa bu arada benim kollarım sallanmaya başlamış ne yapmak lazım ki :26::26:
hımm hangi kanalmışşş dizin bakayım bendeeee kimmiş bizim kızın gönlünü çalancanım olsun ben hep derim her şerde bi hayır vardır diye herşey gönlünce olsun geç olsun temiz olsun.İşte tam da yabancı dizi demişken ben de yeni bir tane edindim New girl diye.İşte nick de orda başrol oynuyor.Gelecekteki eniştenizromantik komedi bu aralar bana iyi geliyor
Bazen bende kendime kızıyrum.Kızım ne sabahın köründe kalkıyosun yat bugünde dağınık git diye ama olmuyor elimde değil.
Hımmm aslında senin tarifin daha güzelmiş duyguşş bi arada ondan yapalın.Anneme diyim de böyle yapsın.Ben eti çok severim zaten.Her türlü yiyorumm
Üzüme dikkat ederim artık.Annem yee bağırsak çalıştırır deyinde hemencecik yedim
bence menün gayet başarılı doyuyorsan sorun yokk sabah kahvaltınn benimdee üşendiğimde ilk tercihim oluyor yada vaktin yoksaaa ben gününü komple beğendimmmmKimsecikler yokmuş bariii bende menümü yazayım
sabah
bir kase special K ( süsten kahvaltıya vakit kalmadı )
ara
bir fncan yeşilçay
öğlen
bir tabak taze fasulye
bir buçuk dilim ekmek
bir bardak ayran( sodalı)
ara
bir bardak yeşilçay
akşam
5-6 kaçık taze fasulyenin içine bir yumurta kırdım
bir dilim ekmek
bir bardak ayran (sodalı)
domates salatalık
ara ( henüz yapmadım ama yapıcam)
3 esmer kuru kayısı
bir bardak yarım yağlı süt
Suyumu yatana kadar 2-2,5 lt yaparım.Spor 45 dk leslie artı 15 dk bölgesel hareketler.Bu aralar tartıda gram artı görüyorum sanırım wc sıkıntısından.Böyle şimdilik aslında yeni kahküllü fotomu eklicektim ama pcde sıkıntı var sanırım okumuyor teli yarın yada gece tekrar denerim emin olamıyorum güzel olup olmadığından.
Bu akşam canım sıkılıyor gündüz az annemle atışmıştık malum kişi yüzünden.Keyfim yok yani.Neyse ben şimdi kaçar ama gece yatmadan yine bakarım öpüyorum hepinizi.
Hayir olur insallah canim oglumun bobreginde tas var arada agri idrar kacirma gibi sıkıntilari oluyor. Tahlil ultrason falan istedi dr onu bekliyoruz kesin sonuc icin.
Duyguuuşş Filiizzz canlar aşağıda görüyorum nasılsınız güzel hatunlar ? Gününüz aydın olsun
iyiyim canım sen nasılsınnnn ?duygusummmmmmmm menulerımı yazıyordum yenı gordum senı. gunaydın canım, nasılsınnnnnnnn
bugun planların neler ?????
günün gayet başarılısalı menu:
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım kepek ekmegınden tost
bır yarım daha tost yedım doymadım
bır eksı armut
ara: acık sekersız cay, 1 cevız, 500 ml ılık su
lıpton yemek sonrası cayından bır bardak
oglen: uc kasık bulgur pılavı, uc kasık yesıl mercımek, bır su bardagı ayran suzme yogurttan,
500 ml ılık su
ara: el buyuklugunden tarhana, uc kuru hurma, 500 ml ılık su
bır kupa kıraz saplı yesıl cay
aksam: 500 ml su yemekten once
4-5 kasık salata
ıkı catal karpuz
ıkı kasık mantar
uc adet yuvarlak kofte
bır dılım tam bugday ekmegı
ara: yarım yesıl elma
yatıncaya kadar 1 lt su.
3 lt su. bugun spor yapmadım dınlenme gunumdu.
dününde gayet güzelll spor yapıyorsun mineral için sodada içcarsamba menu:
bır dılım tam bugday ekmegı
bır domates
acık sekersız cay
bır yesıl elma
yarım salatalık
500 ml ılık su ( 250 ml alkali olarak ıctım )
oglen: 5 kasık tavuk sote, uc kasık pırınc pılavı, ıkı kasık domates salatası, ıkı catal kavun
ara: 500 ml ılık su ( 250 ml alkali olarak ıctım ), yarım domates, ıkı salatalık
500 ml ılık su
500 ml ılık su ( 250 ml alkali olarak ıctım ), 15 adet eksı uzum ( olmamıs uzum )
spordan once bır domates.
sporda 500 ml su
sporum: 1,5 saat salon + 40 dk eve yuruyus + 15,20 dk markette yuruyus
20 dk kosu bandı ( 5 dk 7 de kosu, 3 dk 8 de kosu, 2 dk 9 da kosu gerı kalan sure 6 da yuruyus tempolu )
15 dk bısıklet
10 dk twıst
gerı kalan surede bolgesel hareketler, agırlık calısma
eve gıderken 9 da bır ayran 330 ml, special k kraker cıkartmıs domateslı nanelı ondan yedım aclıgı da guzel bastırdı 66 kalorıymıs. tadı da hosuma gıttı. spordan sonra boyle yapmayı dusunuyorum ya da spora gıtmeden once.
evde 500 ml su
toplam su 3 lt, spor 150 dk
günaydınnn arkadaşlarr hepimize hayırlı günler
dünkü menüm:
sabah: 1 domates,1salatalık,1 kibrit kutusu peynir,1 dilim kızarmış ekmek
öğlen: 3 kaşık bamya,2 kaşık domatesli pilav(ahh 1 tabak yesem doyamam harika yapmışım) 3kaşık yoğurt
ara: az süt ile şekersiz nescafe
akşam: domates,light peynir (böyle geçiştirme sebebim uzun zamandır abur bur keyfi yapmamıştım eşimle film cips keyfi yaptık o yüzden akşamı geçiştirdimm
ara: cips meyvalı soda (kg öğrenceksiniz artık fazla kasmıyorum haa kg verdim diye hergün böyleolcak diye bir şey yok yine aradabir böyle kaçamaklar yaparımmm
su ne kadar tükettim bilmiyorum dikkat etmedimmm
Duyguuuşş Filiizzz canlar aşağıda görüyorum nasılsınız güzel hatunlar ? Gününüz aydın olsun
Nurdan konuya hemen atliyorum kapatici yada fondoten suruyorsan akar hatta terden bile akar kalem surmeden once pudra sur fondoten kullaniyorsan da ustunden pudra gec boylece akma olmaz
Hosbuldum nurdancimmm ben evi dekor edeyim resimlicem yayinlicam sanada fikir olur eee sende durumlar hangi asamada
[
valla canım başta banada zor geldi ama artık normal su gibi tüketiyorum alışıyosun ki zamanlakaçamak yok lütfenn
Eyeliner olayını duyguda açıklamış gerçi ama bende yazayım yinede şimdi öncelikle gözünde kalıcı olması için mutlaka baz yapmalısın.Normal fondatenini sürdüm diyelim sonra hafifçe biraz pudra sür daha sonra göz pınarlarına yakın kısımları daha çıkrenk farla aydınlatBiraz koyusuylada geri kalanına baz yap.Sonra siyah bir kalemle ( benim tercihim flormar smokyeyes eyeliner pencil ) eyeliner çizgini çek sonrada eyeliner ile üstünden git.Böyle yaparsan hiçbişeycik olmaz akmaz uçmaz.Göz kapağına geçmez tatlımmm
İnanrıım canım yaa yoğunluk çok fena en azından suyunu ihmal etmiyorsun bu iyi bişey.Kendini bu kadar yorma bir kahve molası senin hakkın sonuçta evde leslie yaptın mı hiç ?
aksam yogurt ve corba ya da salata da ekleyebılırdın az olmus ogunun.
alkalı su ben de basladım toplam 3-3,5 lt su ıctım ama 750 ml sı alkalı oldu ben de alısmaya calısıyorum. toplam ıctıgım suyun hepsını alkalı ıcersem, sudan keyıf alamam susuzlugum gecmez dıye dusunuyorum zaten. sen de benım gıbı yapabılırsın oyuzden.
sodaya sureklı alısmak ıyı degıl tıpkı bıtkı caylarının wc cıkartma ozellıklerı gıbı tembellestırır ama spor yaptıktan sonra ter ıle kaybdettıgımız mınerallerı kazanmak adına ıcmek de fayda var ama spordan sonra. yemekten sonra ıcmeyı ılk kez duydum mantıklı gelmedı bana, tembellestırecegı ıcın. cunku yemekten sonra dırekt ıcersek, ıcme amacımız sadece hazmetmek ıcın olur ama yemek yıyelı baya olmus ustune spor da yapılmıs spordan sonra ıcılınce aynı hazım etkısı olmaz zararı olmaz dıye dusunuyorum
gecen hafta gelmıstı ama bu hafta gelmedı mesajın pazartesı gunu.
iyiyim canım sen nasılsınnnn ?
bugünkü plannn pazara gitmekvar:) birde bir sürü ütüm birikti eşimde evde diye yıkadım yıkadım biriktirdim hepsini yapmam zor ama yarısını bile yapsam kar dır ama umarım hepsini yaparım izmir bugn 45 derece sıcaklıkdaa klimayı açarımyaparım offff şimdiden sıkıntı bastııı
günün gayet başarılı
dününde gayet güzelll spor yapıyorsun mineral için sodada iç
ıyıyyız ıyıyız esracık sen nasılsın dun canın sıkılmıs bugun nasılsınnnnnnnnnnnn
senın de gununaydın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?