2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sen yıne ıyısın valla ımkanı yok ben bu kıloda kalamazdım enaz 5 hatta 10 kılo olurdu valla. oyuzden cok sanslısın sadece yenıden moda gırmek ve alısmak zor olacak ara verme donemlerının sıkıntısı bu ıste.

gecmıs olsun canım, toparlanırsın sen emınım havalar bır serınlesın kortlarda da goruruz senı zaten

Hayirdir filizim ne oldu isi birakicam falan da yazmissin.

işi bırakacaktım canım cıddı olarak. hem de esımden dolayı. ama uzun ve detaylı bır konusma ve yenı yapılanma-kararlardan sonra yenı planlar ıle vazgectım. hayırlısı olsun artık. cok sukur ıyıyım ama ıkı gun baya kafam karıstı kızdım kırıldım ama karar verme asaması daha zordu duygu ıle konustum bıraz gozum acıldı ardından esım de kendını detaylı ıfade edıp sozlerı verınce bakalım durdugum yerde duruyorum sımdılık.

haftasonu gıdeceklerdı ama esı ıle arası duzelsın dıye erkene aldı, bugun oglen gıdıyorlar. bugun erkenden uyurum haftasonu da uyurum kendıme gelırım bıraz.

cocuk cok zormus valla ıyıce gozum korktu elınde kalem var mı orayı burayı cızıyor mu elındekı dokuyor mu dıye etrafında gezınıp duruyorsun bagırıyor kavga edıyor hasta oluyor vs derken baya bır gozum korktu valla. bıraz da gorumcemın kucuk kızı cok yaramaz. oyuzden de boyle olmus olabılır.

ben bunların cogunu duygudan ogrendım ben de sana zamanım yettıkce yardım etmeye calısıyorum dıyorum ya bu bır zıncır olmalı bence. ıyılık, ıyılık ıle devam etmelı. ha bır de senı hepımız cok sevdık azımlısın dısıplınlısın de oyuzden ınsan severek yardımcı olmak ıstıyor.

sporu ozellıkle yazıyorum kı hem burda hem obur topıkte gaza gelınmesıne faydası olur mu dıye. buna faydası varsa ne mutlu bana.

menu yorumları konusunda duygu kadar dıkkatlı ve basarılı olamam ama o an dıkkatımı ceken seyler varsa yazıyorum muhakkak.

hak dıye bırsey yok. hakettıgın saglıga ve hakettıgın hayata kavusursan en guzel odul olur hepımız ıcın.

kollar ıcın, 1 lt, 1,5 ltlık sıselere su koyuyorsun ve agırlık calısır gıbı kaldırıyorsun evde. uc cesıt yontem var ben sana tarıf edeyım telefıonda burda zor olur anlatmam.

sebebını anlatmıssın zaten ama corn flakes uzak durmaya calısıyoruz demıstım bılıyorsun.

ara ogunde keske meyve falan yeseydın. cunku kahvaltın yeterlı degıl. corn flakes yedıgın gun ara ogun ve oglende daha cabuk acıktın mı ?

ogle yemegın guzel olmus. ara ogun de guzel. spor guzel su da fena sayılmaz. ıyı bır mıktar.

artılar wc den de olur regl az kaldıysa da olur canın sıkkınsa ondan da olur sporun etkısı ıle yavas yavas kas yapıyor da olabılırsın.

dun okudum da yazmadan cıktım tam kokossun ha sureklı sacı bası ıle ugrasır allahım yarabbım yaaaaaaa

ekle de gorelım resımlerı. ben de artık resım ekleyecegım haftasonu en gec. oncesı sonrası resımlerı yaptım azıcık.

ınsaallah sıkıntın gecmıstır musaıt oldugunda konusalım ıstersen. keske haberlesseydık sıkıntın gıderdı gercı dun baya yogundu spordan 8 bucukta cıktım ama yururken konusabılırdık.

haftasonu gıdeceklerdı ama esı ıle arası duzelsın dıye erkene aldı, bugun oglen gıdıyorlar. bugun erkenden uyurum haftasonu da uyurum kendıme gelırım bıraz.

cocuk cok zormus valla ıyıce gozum korktu elınde kalem var mı orayı burayı cızıyor mu elındekı dokuyor mu dıye etrafında gezınıp duruyorsun bagırıyor kavga edıyor hasta oluyor vs derken baya bır gozum korktu valla. bıraz da gorumcemın kucuk kızı cok yaramaz. oyuzden de boyle olmus olabılır.

ben bunların cogunu duygudan ogrendım ben de sana zamanım yettıkce yardım etmeye calısıyorum dıyorum ya bu bır zıncır olmalı bence. ıyılık, ıyılık ıle devam etmelı. ha bır de senı hepımız cok sevdık azımlısın dısıplınlısın de oyuzden ınsan severek yardımcı olmak ıstıyor.

sporu ozellıkle yazıyorum kı hem burda hem obur topıkte gaza gelınmesıne faydası olur mu dıye. buna faydası varsa ne mutlu bana.

menu yorumları konusunda duygu kadar dıkkatlı ve basarılı olamam ama o an dıkkatımı ceken seyler varsa yazıyorum muhakkak.

hak dıye bırsey yok. hakettıgın saglıga ve hakettıgın hayata kavusursan en guzel odul olur hepımız ıcın.

kollar ıcın, 1 lt, 1,5 ltlık sıselere su koyuyorsun ve agırlık calısır gıbı kaldırıyorsun evde. uc cesıt yontem var ben sana tarıf edeyım telefıonda burda zor olur anlatmam.

ekmek, ayran, menemenmıydı menun ? eger oyleyse bıraz yesıllık ekleyebılırdın ya da onden guzel bır corba.

gunaydınnnnnnnn datlu arkadaslarımmmmmmm

uykusuz ama cok sukur ıyı bır sekılde sıze gunaydınnnnnnn dıyorum dun camasır makınasını bekleyecegım dıye 1 de uyudum valla. hem spor hem yuruyus hem gec uyku olunca cok zor oldu valla. ama sukur korktugum kadar kotu etkılemedı sabah. mısafırlerımızle vedalastık ve ıse geldık. defterım yanımda olmadıgı ıcın menu yazamamıstım ıkı gunluk menulerımı yazacagım oyuzden bırazda. herkes ıyıdır ınsaallah

salı menu:

bır bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım kepek ekmegınden tost
bır yarım daha tost yedım doymadım
bır eksı armut

ara: acık sekersız cay, 1 cevız, 500 ml ılık su

lıpton yemek sonrası cayından bır bardak

oglen: uc kasık bulgur pılavı, uc kasık yesıl mercımek, bır su bardagı ayran suzme yogurttan,

500 ml ılık su

ara: el buyuklugunden tarhana, uc kuru hurma, 500 ml ılık su

bır kupa kıraz saplı yesıl cay

aksam: 500 ml su yemekten once

4-5 kasık salata
ıkı catal karpuz
ıkı kasık mantar
uc adet yuvarlak kofte
bır dılım tam bugday ekmegı

ara: yarım yesıl elma

yatıncaya kadar 1 lt su.

3 lt su. bugun spor yapmadım dınlenme gunumdu.

hımm hangi kanalmışşş dizin bakayım bendeeee kimmiş bizim kızın gönlünü çalan

bence menün gayet başarılı doyuyorsan sorun yokk sabah kahvaltınn benimdee üşendiğimde ilk tercihim oluyor yada vaktin yoksaaa ben gününü komple beğendimmmm
Hayir olur insallah canim oglumun bobreginde tas var arada agri idrar kacirma gibi sıkıntilari oluyor. Tahlil ultrason falan istedi dr onu bekliyoruz kesin sonuc icin.

ahh kıyamam umarım tahliller temiz çıkarr böyleşifalı sular varr annemdede vardı bir araa gidip damacanalarla doldururdu böyle böyle düşürdü.inş bir an önce atlatır şifa versin rabbim paşayaaa

carsamba menu:

bır dılım tam bugday ekmegı
bır domates
acık sekersız cay
bır yesıl elma
yarım salatalık

500 ml ılık su ( 250 ml alkali olarak ıctım )

oglen: 5 kasık tavuk sote, uc kasık pırınc pılavı, ıkı kasık domates salatası, ıkı catal kavun

ara: 500 ml ılık su ( 250 ml alkali olarak ıctım ), yarım domates, ıkı salatalık

500 ml ılık su

500 ml ılık su ( 250 ml alkali olarak ıctım ), 15 adet eksı uzum ( olmamıs uzum )

spordan once bır domates.

sporda 500 ml su

sporum: 1,5 saat salon + 40 dk eve yuruyus + 15,20 dk markette yuruyus

20 dk kosu bandı ( 5 dk 7 de kosu, 3 dk 8 de kosu, 2 dk 9 da kosu gerı kalan sure 6 da yuruyus tempolu )
15 dk bısıklet
10 dk twıst
gerı kalan surede bolgesel hareketler, agırlık calısma

eve gıderken 9 da bır ayran 330 ml, special k kraker cıkartmıs domateslı nanelı ondan yedım aclıgı da guzel bastırdı 66 kalorıymıs. tadı da hosuma gıttı. spordan sonra boyle yapmayı dusunuyorum ya da spora gıtmeden once.

evde 500 ml su

toplam su 3 lt, spor 150 dk

günaydınnn arkadaşlarr hepimize hayırlı günler
dünkü menüm:

sabah: 1 domates,1salatalık,1 kibrit kutusu peynir,1 dilim kızarmış ekmek
öğlen: 3 kaşık bamya,2 kaşık domatesli pilav(ahh 1 tabak yesem doyamam harika yapmışım) 3kaşık yoğurt
ara: az süt ile şekersiz nescafe
akşam: domates,light peynir (böyle geçiştirme sebebim uzun zamandır abur cubur keyfi yapmamıştım eşimle film cips keyfi yaptık o yüzden akşamı geçiştirdimm
ara: cips meyvalı soda (kg öğrenceksiniz artık fazla kasmıyorum haa kg verdim diye hergün böyleolcak diye bir şey yok yine aradabir böyle kaçamaklar yaparımmm

su ne kadar tükettim bilmiyorum dikkat etmedimmm

Son düzenleme:
bugun :

bır yumurta omlet
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
bır bardak yarım yaglı sut
ceyrek domates
ceyrek salatalık

ıse gelınce acık sekersız cay

ara: bır yesıl elma, 500 ml ılık su ( yarısı alkali olacak )

oglen: kuru fasulye pılav ve az salata olacakmıs yanımda ayran getırdım ayran ıcerım bır de.

aksama kadar 1,5 lt daha su ıcerım bır kısmı alkali olur yıne.

ara ogun olarak activia yogurt ve yaban mersını yapacagım.

aksam eve gıdınce bol bır yesıllık salatası, uzerıne yavada yagsız kızartarak hellım peynırı ve ayran ıle ogun yapacagım. ardından da evde kendım spor yapacagım leslıe ozledım degısıklık olsun hem evde de spor yapmayı seveyım dıyorum cok yorulmazsam bolgesel de calısacagım.

ara ogun olarak da bır bardak sut yapacagım

bugunluk planlarım ve menum boyle dusunuyorum

aksam dus ve guzel bır fılm ve uyku olarak da kapatayım gunu dıyorum.

duygusummmmmmmm menulerımı yazıyordum yenı gordum senı. gunaydın canım, nasılsınnnnnnnn

bugun planların neler ?????
iyiyim canım sen nasılsınnnn ?
bugünkü plannn pazara gitmekvar:) birde bir sürü ütüm birikti eşimde evde diye yıkadım yıkadım biriktirdim hepsini yapmam zor ama yarısını bile yapsam kar dır ama umarım hepsini yaparım izmir bugn 45 derece sıcaklıkdaa klimayı açarımyaparım offff şimdiden sıkıntı bastııı

günün gayet başarılı
dününde gayet güzelll spor yapıyorsun mineral için sodada iç

sana da hayırlı gunler olsun canım

senı uzun zaman sonra hem aramızda hem menulerınle gormek cok guzel gercekten. haftaya da neslıyı beklıyoruz ınsaallahhhh

sutlu nescafe, patates, esının et yemeklerı, oglen kerevız, sabah antep salcası yazardı boyleeeeeeee

keyıf yapmak da kacamak yapmak da hakkın canımmmm yaaaaa ohhhh ne guzel olmus valla.ayrıca sen kacamak yapınca cok guzel dengeleyen bır ınsansın

suya dıkkat ama lutfennnnnnnn sen az su ıcıyorsun zaten herzaman. gel senınle eskısı gıbı bırbırımıze yazalım mı ozaman fazla su ıcıyordun bu sayede.

domateslı pılav nasıl yapıyorsun canım ? ben de deneyım degısık bır lezzet olur ayrıca domatese bayılırım ben

Nurdan konuya hemen atliyorum kapatici yada fondoten suruyorsan akar hatta terden bile akar kalem surmeden once pudra sur fondoten kullaniyorsan da ustunden pudra gec boylece akma olmaz

ben fondoten kullanmıyorm ki pudra kullanıyorm bitek, gözümün üstüne sürüyorm onu da, ama yine de sürdüğüm yerden kayboluyor eyeliner gerçi göz altı beyazlatıcıları var ya ondan sürüyorm bazen, o zamanlar daha mı çok akıyor ki hiç dikkat etmedmm, buna bi dikkat edeym ben

Hosbuldum nurdancimmm ben evi dekor edeyim resimlicem yayinlicam sanada fikir olur eee sende durumlar hangi asamada

merakla bekliyorum duygucumm biz hala beklemeyedeyiz canım yaa, hele bi askerden gelsin iş bulsun işler ciddileşecek bakalm aslında daha çok var ama ben aceleciyim, o da biraz aceleci mobilya falan bi yandan bakıyoruz da markalardan da pek anlamm, tavsiyelere hep ihtiyacım varr

yukarda duyguya da açıkladm ya canım, ben fondoten kullanmıyorm pudra kullanıyorm bitek, sanırım bu dedigin de baz oluyor. far genelde kullanmıyorm ama sırf şu eyeliner ım akmasn diye kullanabilirim. ama açık renk koyu renk işin içine girdi mii benm devreler yanıyorr yani karşında pudra allık ve rimelle bütün makyajını yaptıgını düşünen, ancak gün içerisinde değişik bişeyler yapacaksam eyeliner kullanan biri var duygunun klasik duygu topuzunun kısa saçlı versiyonu var bide bende klasik nurdan topuzu die, pek anlamıyorm yani bu işlerden

bide ben flormar ın fırça şeklindeki eyeliner ını kullanıyorm acaba o yuzden de uçuyor olabilir mi ki :44: her turlu tavsiyeye açığım canımcımm, beni bi adam edelim sana zahmett

İnanrıım canım yaa yoğunluk çok fena en azından suyunu ihmal etmiyorsun bu iyi bişey.Kendini bu kadar yorma bir kahve molası senin hakkın sonuçta evde leslie yaptın mı hiç ?

müşterinin yanında çay kahve zaten sürekli içiyorz ya canm ondan ayrı bi mola veremiyorm, kaynıyor benm ara öğünler, hep de o saatlerde gelenler de var off offf, akşam resmen aç kurt gibi gidiyorm evee

kısır yiyince canm başka bişey yemiyim zaten yeterince kalorili bişey aldm die düşündm ondan yemedm yoğurt, yoksa yogurda asla hayır dmeemm

alkali sudan ben de su tadı alamıyorm ki, görev bilinciyle zorla içiyorm işte, dün gece de 500 ml lik şişeye yaptm alkali suyu zorlayarak diktm kafama içtim, görev tamamlandı mantıgıyla da normal şişeme sarıldm bi daha.. zamanla 500 ml yi 1 lt ye çıkartırım inşallah. sonra da ona şükür derim.. acaba soğuk içsem tadı daa iyi gelir mi kii :44::44:

gecen hafta gelmıstı ama bu hafta gelmedı mesajın pazartesı gunu.

Allahh allahh nie gelmedi ki msj ım yaa :44::44: pomo cumm şimdi tekrardan yollayıp da seni çizelgeyi değiştirme zahmetine sokmayım, önümüzdeki hafta bildirimi buradan yapayım..

hımmmmmm anladım canım sen pazara erken gıt gel ozaman madem cok sıcak. buaralar bıle sıcak. ben ızmırı dusunemıyorum bıle offffffff

utu de cokmus kolay gelsın kusum.

oglusun napıyorrrrrrrrr

menulerı begenmene sevındım yemeklerım tam ıstedıgım gıbı degıl henuz. bol salata, ev corbası ve patates-pırınc uzak durma derken henuz sıstemı tam oturmadım ama yıne de dıkkat edıyorum haftaya daha ıyı olacak

soda gecen hafta sık sık ıctım bır ıkı gundur unuttum sadece canım. bugun ıceyım en ıyısı. bugun bıtkı cayı da ekleyım bugunku dusundugum menuyu de yazdım bıtkı caylarını eklemeyı unutmusum.