- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.181
canımm duygunun güzel haberlerini sabah sen verdin bana ve ben de çok sevindimm gerçekten özledim ki onu
Bu arada eve sıkı temizlik yapılmış çok da iyi olmuş sen zaten işte sporda yeterince yoruluyodun bu temizlik işinin aradan çıkması demek misafirler gittikten sonra senin bolca dinlenmen demek.Umarım kendi evini alıp kendi evin içn yaparsın tüm bu temizlikleri bitanem.Bu arada tartııııııııcık eksi göstermiş demekki neymiş ödemm gitmiş.Ohh ohh şöyle bi hafifle bacımmm
ayrıca bende teşekkür ederim desteğin büyük biliyosun
sorma dün gece çok komiktim yazarken resmen rüya gördümseninle konuşmak banada çok iyi geliyor enerjin süperrr zaten nasıl geçiyor o bir saat hiç anlamıyorum ki yok anam belli oldu biz daha çok çoook konuşuruz heheheh
menümü bende sevmiştim zaten hemen de söyledim telde seveceksin diye akşam için evet bir dilim ekmek olabilirdi bu akşam öyle yapıcam bakayım ne yemeği var
elbiselere baktım ama şimdi almıcam az daha vereyim doğumgünümde istediğim kiloda olursam şöyle siyah dizde bi elbise istiyorum ama bu benim kendime ödülüm olacak onu giyip stüdyo foto çektirmek istiyorum can.Deyince bile heyecanlanıyorum ki
haftasonu demek sana yol göründü olsunn git acılırsın değişiklik olur hem durum biraz sıkıntılı belki yardımcıda olursun böyle konularda arayı düzelten insanların olması çok hoşş kimileri iyice yıkar ama yapıcı olmak lazım .Senin faydan olurda büyük sevab bitanem
arkadaş ziyaretleri iyidir sana da iyi gelir konuşur anlatır dertleşirsin özlem giderirsin müsait vakitlerinde onlarda git canım
Bu akşam sana bakım mailini atıcam şöyle güzl güzel ürünler falan mutlaka işine yarayacaktır
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün olsun inşallahBenim bu hafta yoğun başladı ve öyle devam ediyor, üstüne bir de alerjim coştu, sabah hap içtim ama inşallah etki eder. Bugün sabah yüzmeyi planlamıştım ama hem alerjimden, hem de işyerine erken gelmem gerektiği için yapamadım.
Pomocum tablomuzu hazırlamışsın canım, ellerine sağlık, kilo veren arkadaşları kutluyorum, almayanları da kutluyorum, alanların bol enerji ile haftaya vermelerini diliyorumPomocum benim kilom -400 görünüyor, keşke öyle olsaydı gülüm ama +400 maalesef. Yeni bildirimler olduğunda güncellersen sevinirim. Ayrıca spor için de çizelge olması çok güzel olur, daha bir gaza geliriz
Bu arada Esrayı ekstra tebrik etmek istiyorum, az ya da çok her hafta kilo veriyor, sporunu ihmal etmiyor ve yediklerine dikkat ediyor, gözümüzden kaçmıyor yani
Duyguuuu evine taşın da gel gayrı, çok özledik seni yaaaa
Kaptanligin hakkini veriyorsun canim hakkini odeyemeyiz. Allah razi olsun biz iyiyiz canim oglumun ayin 3 unde ultrason randevusu var o zaman daha detayli gorusuruz dedi dr. Simdilik bir sıkıntisi yok sukur. Esim hafta sonu gorumcelerimi ankara ya havaalanina birakip denizliye gelecek. Daha sonraki hafta dugun var. Guzel dilegin icin tesekkurler canim. Buraya gelmeseydim cok bunalacaktim kactim resmen erken gidiyorsun falan dediler ama dinlemedim iyi ki de gelmisim.
Ben de evime gecmeyi sadece sizinle gorusmek icin istiyorum. Yoksa orada hayat yok sosyal cevre yok. Sohbet motivasyon diyet spor hepsi sizinle guzel sekerimm
cnm bravo ne hamaratmışsın kız sen çok güzel olmuşlar
inşlh yuvanda güle oynaya kulalnırsın bu el emeği göz nuru eşyalarını mutlu günlerde kullan
cnm bende kilo verenleri tebrik ederim inşlh bizlerde haftaya -- ler görürüzzz
pomocum haklısın cnm tartımda kas ağırlığım fazla çıktı hemen vücut değiştiği için ağır çıkıyarum zaten hafifi hafifadet gelicek sinyal vermeye başladı:26:
cnm ben pazartesi ve perşembe spor salonuna gidiyorum sabah 9.30 dan 10.30 a kadar
cnm ben arkadaşıma gitmiştim ordan ablama kızkardeşime babama geçtim bayağı ii geldi dietime tam anlamıyla uymasamda dikkat ettim listeyi yazmıcam çünki unuttum ne kadar ne yediğimi ama herşeyin tadına bakıp bıraktım
inşlh dedğin gibi 2 hafat sonra sonuçlarımı alırım bol bol ---lerimi görürümmmm:26:
cnm hoşgeldinnnnnn
ayy ev için uğraş vazgeç he olsun hakkında böylesi hayırlıymış cnm benim için bosch çünki benim bulaşık çamaşır makinelerim o marka çokkk memnunum
umarım kış olmadan ev işin hallolur
oh gel artık kız aramıza bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzz
Kızlar iyi geceler az önce duştan çıktım gelip menümü yazayım dedim bu arada saçımda iyice kurusn.Size söylemeyi unuttum.Geçen sabah saçıma maşa yapıyordum dalgalı maşam pat diye yandı.Ödüm koptu resmen.Neyse işe götürdüm beni maşa pert.O kadarda pahalıya almıştımSaçlar düz olunca hep maşa yapardım dalgalı saçı pek severim.İşte bu gece saçımı sarıp yatayım diyorum.Bigudilerle sabah daldalı olur onlar Bende çözüm bitmez
Az önce banyoda yine bi delilik ettim uzayan kahkülümü kendim kestim hemde şeklini değiştirerek.Dedim tmm bu sefer berbat oldu diye ama yanılmışım bunu da becerdim gayet güzel kesmişim az biraz daha kısalttım mı tamamdır
Bu ara işler yoğun ev sıkıcı okul başıcak ufaktan ders çalışmam lazım.
Menüm
Sabah;
aç karnına bir bardak alkali su
çeyrek yeşil elma
yarım saat sonra
iki dilim ekmek arasına peynir domates salatalık ve marul koyup sandviç gibi yedim
ara
bir bardak yeşil çay
öğlen
diyet iskender( bunun tarifini aşağı yazayım )
yarım saat sonra
bir mürdüm eriği 20 küçük üzüm
ara
bir bardak yeşil çay
4 esmer kuru kayısı
akşam
bir sevis kaşığı menemen
bir bardak ayran
bir dilim ekmek
ara
bir madensuyu
bir bardak yarım yağlı süt
suyum 2lt alkali su sporum 45 dk leslie yaptım.Bölgesel hareketlerimi gün aşırı yapmayı düşünüyorum.Mesela dün yaptım bugün yapmadım.
Diyet iskender tarifi: iki dilim ekmeği küp küp doğrayıp tabağa alıyoz.Üstüne yoğurt döküyoruz.Ben küçük bir kase ev yoğurdu kullandım.Üzerine tavuk eti koydum.Evde tavuk döner vardı onu kullandık şöyle bir avuç içi kadar.En son üstünede az biraz salçalı sos yaptık.Hafif ve lezzetli oldu.Bence denemek isterseniz güzel bir tarif.
Kızlar bugünüde böyle kapattık.Yarın görüşmek üzere.
selam hanımlarr herkez nasıl? ben yorgun kafası karışık haldeyim evime taşınma kararı almıştım haldır haldır eşya arıyordummm bugünevime bir kere daha baktım ölçü almak için vazgeçtik o kadar eşya arama okadar yorulma boşa gitti dicem ama gitmedi çok fikir edindim mobilya uzmanı oldum nerdiyse beyaz eşyalarım için marka belirledimm sizede sorayım ya sıemans,ya bosch sizne dersiniz? fiyat anlamındada baya fikir edindimm neyseekısacası evi satıyoruz ,satıp tekrar ev bakcam aslında 3-4 ev beğendim satınca seçenklerim hazırneysee bu süreç ne kadar sürcek bilmiyorum umarım kış gelmeden hallederimm hayırlısı artıkk sizde dua edin...
neysee aranıza döndüm tekrarrr taşınma süreçi başlayana dek menü spor yazmaya devam offf spordan iyice uzaklaştımm yazlıkda yüzüyordum yürüyordum ne güzel neysee biryerden başlıcamm artık, aslında p.tesi döncektim aranıza eşimin izni bitmedi ama ufakdan yazmaya başlarım yarından itibaren, p.teside temizlikden sonra eski günlerdeki gibi aktif olurum. kg'mu söylesemmi yoksa p.tesimi söylesem bilmiyorummm.. hepinizi özledimmm biraz geçmişi okuyayımmm...
senı en sona bıraktım duygusummmmmmmmm
evlılık yıldonumu ve yenı ev harıka olacaktı elbette canım oyuzden bu planını duyunca sımdı daha cok uzuldum ama vardır bır hayr canım. ınsaallah beklemenın daha guzel bır karsılıgı olur
bız bunları zaman zaman konustuk dun de konustuk az olsa da. esya sımdılık erken olmus gıbı olsa da fıkır edınmıs oldun ev satılır satılmaz hop gıdıp alacaksın bu acıdan avantajlı aslında. evın ınsaallah hemencık satılır kuşum, ekım de hersey yerlesmıs cıcı cıcı evınde oturuyor hatta mısafır agırlıyor olursun ınsaallah tatlım.
beyaz esya da sımens daha ıyı denılıyor ama cok daha ıyı bılmıyorum ben vestel beko arcelık daha ıyı yorum yapabılırım canım.
sen sporu seven bırısısın ramazanda bıle dokturdun yıne spora baslarsın esın ısten gelınce sahılde yuruyus ve kosu yapabılırsın mesela sen sevıyorsun bunu zaten. yuzme kadar olmasa da keyıflı bır spor yaparak baslangıc yapmıs olursun hem.
benım kafamda kazan gıbı. sabah hemen arayayım dedım ama uyanmamıssındır dıye dusundum musaıt olunca konusalım mı senden fıkır almak ıstıyorum
guzel arkadasım tekrar tekrar dıyorummmmmmmmmm sen benım dostum, kardesımsınnnnnn bunu hıc unutma lutfen.unutursan uzulurum bak lutfen. zaten uzgunum dunden berı daha fazla uzme olur mu benı. hatam varsa da ozur dılerım kuşummmmmm
hosgeldın kuşummmmmmm bak ne cok sevenın var dort gozle bekledık hepımız senı. gelısın bır bayram bakkkkkk
herşeyde vardır bi hayırr hayırlısı diyorum bendee
sporu yoluna nasıl sokcam bilmiyorum benimde beynim yorgunn düşünceler acaba ne olcak düşüncesi tüm enerjimialıyor zaten yediklerime dikkat etsem yeterli eşim p.tesi işbaşı yapsında daha bi toparlıcam kafamı
bana hatan yok canımm, zaten biliyorsun affetmiyeeğim tek şey arkamdan konuşulması onun dışında zaten sorun olmazz..
senin kafan niye kazan gibi istersen skype yaz olası kuzey telefon saldırsı için daha iyi bir yöntem..
bu arada hoşbuldukkk..
neslişşşşşşşşşşşşş k.bakma dönemedim sana msj atmıştın hakkım bitmiş işlerden almaya fırsat bulamadım...
neslişimmmmm bi gel özledimm sohbetiniiiii uzun zaman oldu görüşmeyeli sana bi suprizim varrr...
özelden msj attımmmAaaaa ne sürprizi, hemen öğrenmem lazım
Duyguuuuuuuu hoşgeldiiiinnnnÇok özledik valla, yokluğun hissedildi hep. Gerçi ben de pek aktif olamadım ama, Pomocum maşallah çekip çevirdi buraları Geçmişe bakacaktım ama vazgeçtim, hazır buradayken azıcık sohbet edelim
Öncelikle evin bitmiş, hayırlı uğurlu olsun, sanırım satmaya karar vermişsiniz, en kısa sürede satılır ve gönlüne göre bir ev alırsın inşallah
Tatil erken bitmiş ama epey dinlenmişsindir umarım. Bu arada kilonu çooookkk merak ediyorum, söyle de kafamı duvarlara vurayımben de bırakmasaydım diye
Bana gelirsek, misafir ağırladım ve çok yoruldum. Dün de alerjiyle başlayıp artan bir rahatsızlığım vardı, işyerinde de toplantı vardı, çıkamadım, akşam eve geldiğimde grip gibiydim, şimdi de devam ediyor. Bugün evde yatıcam, inşallah yarına toparlanırım, çünkü yarın da iş var.
özelden msj attımmm
hoşbuldum canım benimmmm bende özledimmm
sağol canımmm inşallah dediğin gibi olurrr bir an öncekendi evime geçmek istiyorummm..
vurcan vurcan çokvurcannnnnn senin kg benim en son uyardığım noktaya gelmiş neyse sağlık olsun benim tadığım nesli üstesinden gelir güzel bi ders olmuşturrr....
geçmiş olsun canımmm alarji mevsimi başladıgalibaaa? çoksıcak izmir maf oldum ben, sen bu sıcaklarda alarji,iş,ev vallaaa çok zorrr
tatil güzel geçti deniz kum,film işte bi kuzi bizi delirtmeseydi şuan hala daha tatilde olcaktımm neyse sağlık olsunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?