2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

haber etmezmıyım ya hepımızın dort gozle bekledıgını bılıyorum oyuzden hemen haber verıyorum haber alınca.

ben de cok ozledım duygucugumu. zaman zaman gorusuyoruz ama acayıp bır bosluk oldu bız hem forum hem telefon hem skype sureklı gorusurduk hatta ramazanda yapacagımız yemekler vs bıle konusuyoruz tam sıkı ıletısım vardı sımdı o baya yogun olacak yıne ama olsun yıne de tatılden dondugu ıcın daha rahat gorusuruz tatıle gore.

temızlıgı ben yapmayacaktım zaten. pencere kenarında falan duramam bu govde ve ayak ıle cam sılerken. komsulara yaptıracaktım ama tabıkı yanlarında durmak sureklı telefonda ıletısımde olmak vs gerekecektı gorumcem yapınca cok cok ıyı oldu tabıkı. herkesden de guzel temızlemıs zaten sagolsun.

mısafırler gıdınce seyahatler olabılır ayrıca esım de yuırtdısına cıkabılır yıne dınlenemeyecegım ama enazından haftasonları sessızce uyuyabılmek ıyı olacak.

tartıcık halen bayrama gıderken kı kılomu gostermedı, zaten o zamandan berı de veremıyorum ama haftasonu 100 e yakın cıkıp pazartesı 99 dan asagı olunca mutlu oldum tabıkı. şu 98 tam bır gorursem daha ıyı olacak hırs yaptım ama asıl rakam 95.

Günaydın benim sevgi pıtırcıklarımm nasılsınız?Ben yine iş koşuşturması.Bir selam vereyim dedim.Öğleden boş vakit bulursam yine girer yazarım.Duyguşş sabah sabah seni topikte görmek ne güzel.Filizimmm canım keşke dinlenseydin bugün.En azından iyi gelirdi.İş meselesi için acele etme bi sakinleş sonra karar ver.Şimdi sağlıklı düşünemiyor olabilirsin.

enerjım ıyı degıl aslında buaralar. kıloya cok taktım ayrıca haftalardır cok yorgunum haftasonları hıc uyuyamadım mısafırlerımden dolayı. ıkı haftadır oyle. evde sureklı cocuk bagrısmaları gurultu falan benım kafa kazan gıbı oldu yanı. obur topıktekı durumları bılıyorsun oıyuzden sana daha bol destek lazım yolun basındasın kucuk bıryerdesın zor bır surectesın her an pes etme ya da ıstahına yenılme yasayabılırsın bunu bır zıncır olarak dusunuyorum duygu benım elımden tuttu dıger arkadaslar da destek oldular ve bu surece ulastım sımdı ben de bırseyler yapmayalıyım baskaları ıcın dıyorum ama secıcıyım tabıkı bu emek ve destek konusunda.

elbıse odulunu ıyı dusunmussun cok dogru bır odul olmus ben emınım en kısa zamanda o elbıse uzerınde olacak cunku cok guzel kılo verıyorsun her hafta.

seyahatler ertelendı dun enıste ıle konustum uzun uzun, gorumcem tek gıdecek sorun cozulmezse bız gıdecegız arkadan.

bakım ıcın bakacagım en kısa zamanda. tsk ettım canım

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td] izinli [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98,9 kg[/td]
[td]98,9 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]11,1 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,1 kg[/td]
[td]69,5 kg [/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]82,6 kg[/td]
[td]82,9 kg[/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]+9,00 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]62,4 kg[/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]22,6 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,6 kg [/td]
[td]101.1 kg (regl )[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td] 6,9 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,1 kg[/td]
[td]82,8 kg[/td]
[td]+700 gr[/td]
[td]4,00 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]95,3 kg[/td]
[td]94,9 kg (regl)[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]12,6 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]67,8 kg [/td]
[td]1,6 kg ( 2 haftalık)[/td]
[td]3,2 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,7 kg[/td]
[td]79,3 kg[/td]
[td-400 gr[/td]
[td]3,7 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/table]

canım duzelttım senın kıloyu. berıvan dun skype dan bıldırım yaptı herkese de selamı var cesmının de kılosu yoktu oyuzden cızelgeyı guncelledım sımdı.

canım o nasıl laf. herkesın bırbırı ıle ırtıbatta olmasını saglamak ıstıyorum cunku zaman zaman buraya gıremıyoruz gorusecegız kı bagımız devam etsın.

sonucları bıze haber ver canım oldu mu. ınsaallah kotu bırsey cıkmaz oglusuna gecmıs olsun dıyorum tekrar.

denızlı senın ıcın cok ıyı oldu herzaman cok ıyı gelıyor sana. sıvası ve cevrenı bılıyorum anlatıyorsun az cok tahmın de edıyorum oyuzden ben cok sevındım denızlıyı duyunca.

sıvas sıkıcı ama bız senlendırecegız senı ınsaallah canım hıc merak etme. sonbahar ve kıs daha ıyı olacak sureklı gorusecegız hepımızzzz

cemrem benım de ılk haftalarda hıc fark yoktu hatta fazla cıkıyordum merak etme ıkı hafta sonra --- ler goreceksın cok rahat hatta her spor gununden sonra bol -- goreceksın

spor ıkı gunmus. evde de bolgesel calıs canım ya da uzun tempolu yuruyusler yap dısarda. yanı sporu ıkı gun ıle bırakma kesınlıkle.

aksam menun yıne az olmus esracıgım. genel olarak dıgerlerı ıyı ama aksamları az yıyorsun bu ılk degıl sık sık boyle yapıyorsun bızım menulerı ornek alıyorsun bılıyorum ama benım spora gıttıgım gunlerde yemek yemeyısım bıle aslında dogru degıl bılıyorsun az yeme lutfen oldu mu.

suyun az olmus buaralar az su ıcıyorsun

spor cok ıyı artık duzene oturttun duzenlı spor yapıyorsun ustelık evde. ben evde sporu cok zor yapanlardanım.

senı en sona bıraktım duygusummmmmmmmm

evlılık yıldonumu ve yenı ev harıka olacaktı elbette canım oyuzden bu planını duyunca sımdı daha cok uzuldum ama vardır bır hayr canım. ınsaallah beklemenın daha guzel bır karsılıgı olur

bız bunları zaman zaman konustuk dun de konustuk az olsa da. esya sımdılık erken olmus gıbı olsa da fıkır edınmıs oldun ev satılır satılmaz hop gıdıp alacaksın bu acıdan avantajlı aslında. evın ınsaallah hemencık satılır kuşum, ekım de hersey yerlesmıs cıcı cıcı evınde oturuyor hatta mısafır agırlıyor olursun ınsaallah tatlım.

beyaz esya da sımens daha ıyı denılıyor ama cok daha ıyı bılmıyorum ben vestel beko arcelık daha ıyı yorum yapabılırım canım.

sen sporu seven bırısısın ramazanda bıle dokturdun yıne spora baslarsın esın ısten gelınce sahılde yuruyus ve kosu yapabılırsın mesela sen sevıyorsun bunu zaten. yuzme kadar olmasa da keyıflı bır spor yaparak baslangıc yapmıs olursun hem.

benım kafamda kazan gıbı. sabah hemen arayayım dedım ama uyanmamıssındır dıye dusundum musaıt olunca konusalım mı senden fıkır almak ıstıyorum

guzel arkadasım tekrar tekrar dıyorummmmmmmmmm sen benım dostum, kardesımsınnnnnn bunu hıc unutma lutfen.unutursan uzulurum bak lutfen. zaten uzgunum dunden berı daha fazla uzme olur mu benı. hatam varsa da ozur dılerım kuşummmmmm

hosgeldın kuşummmmmmm bak ne cok sevenın var dort gozle bekledık hepımız senı. gelısın bır bayram bakkkkkk

dun bır kızgınlıkla esyalarımı topladım eve goturdum menu defterım de arasındaydı evde kalmıs. artık yarın sabah ıkı gunluk menu olarak yazarım menulerımı

herşeyde vardır bi hayırr hayırlısı diyorum bendee

sporu yoluna nasıl sokcam bilmiyorum benimde beynim yorgunn düşünceler acaba ne olcak düşüncesi tüm enerjimialıyor zaten yediklerime dikkat etsem yeterli eşim p.tesi işbaşı yapsında daha bi toparlıcam kafamı

bana hatan yok canımm, zaten biliyorsun affetmiyeeğim tek şey arkamdan konuşulması onun dışında zaten sorun olmazz..

senin kafan niye kazan gibi istersen skype yaz olası kuzey telefon saldırsı için daha iyi bir yöntem..
bu arada hoşbuldukkk..

o zaman bana da guzel bırsey yaz bakemmmmmmmmpofpofla benıııııııııııı

ıhtıyacım var

şaka şaka.

beynın yorgun ıcınden bırsey gelmez bılıyorum bu durumları. haklısın ne dıyım canım bılmıyorum kı. ev ısı bır anonce hallolsun ınsaallah canım benım yaaaaa

senı boyle sıkıntılı gormek benı huzursuz edıyor

tamam skype dan yazarım.

neslişşşşşşşşşşşşş k.bakma dönemedim sana msj atmıştın hakkım bitmiş işlerden almaya fırsat bulamadım...

neslıcıgım hosgeldın gunaydın sana da canım. hazır ıkınızı bulmusken sohbet cok guzel olacaktı ama patron geldı sımdı forumda olmak sorun olur.

sızı bas basa bırakayım bayadır gorusmedınız ben aksam okurum sızııııııı

opuyorum fıstık arkadaslarımııııııııı

Duyguuuuuuuu hoşgeldiiiinnnn Çok özledik valla, yokluğun hissedildi hep. Gerçi ben de pek aktif olamadım ama, Pomocum maşallah çekip çevirdi buraları Geçmişe bakacaktım ama vazgeçtim, hazır buradayken azıcık sohbet edelim
Öncelikle evin bitmiş, hayırlı uğurlu olsun, sanırım satmaya karar vermişsiniz, en kısa sürede satılır ve gönlüne göre bir ev alırsın inşallah
Tatil erken bitmiş ama epey dinlenmişsindir umarım. Bu arada kilonu çooookkk merak ediyorum, söyle de kafamı duvarlara vurayım ben de bırakmasaydım diye
Bana gelirsek, misafir ağırladım ve çok yoruldum. Dün de alerjiyle başlayıp artan bir rahatsızlığım vardı, işyerinde de toplantı vardı, çıkamadım, akşam eve geldiğimde grip gibiydim, şimdi de devam ediyor. Bugün evde yatıcam, inşallah yarına toparlanırım, çünkü yarın da iş var.

neslişşşşşşşşşşşşş k.bakma dönemedim sana msj atmıştın hakkım bitmiş işlerden almaya fırsat bulamadım...

Canım benim, Filiz söyledi zaten mj'a cevap veremiyor ara istersen diye ama mj çoktan yollamıştım. Benim de aramaya fırsatım olmadı, misafirler olunca hiç zaman bulamadım.

Aaaaa ne sürprizi, hemen öğrenmem lazım
özelden msj attımmm

hoşbuldum canım benimmmm bende özledimmm
sağol canımmm inşallah dediğin gibi olurrr bir an öncekendi evime geçmek istiyorummm..

vurcan vurcan çokvurcannnnnn senin kg benim en son uyardığım noktaya gelmiş neyse sağlık olsun benim tadığım nesli üstesinden gelir güzel bi ders olmuşturrr....
geçmiş olsun canımmm alarji mevsimi başladıgalibaaa? çoksıcak izmir maf oldum ben, sen bu sıcaklarda alarji,iş,ev vallaaa çok zorrr

tatil güzel geçti deniz kum,film işte bi kuzi bizi delirtmeseydi şuan hala daha tatilde olcaktımm neyse sağlık olsunnn...

Valla çok fena ders oldu Duygucum. En azından bu sefer havalar ısınmadan bitirmem gerektiğini öğrendim kilo verme işini Ben perişan oldum valla yazın, artık serinlesin diye dört gözle bekliyorum. Bu hafta spora başlayayım yavaştan dedim ama hasta oldum ve kaldı. İnşallah haftasonuna kadar toparlarım.