2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Bu arada benim beyaz eşyalar Siemens ve Bosch. İki marka da çok güzel. Aynı özelliklerde hangisi ucuzsa onu al Benim önerim Avrupa üretimi olmasına dikkat et. Kapaklarında bir yerde mutlaka yazıyor, Almanya ve İspanya üretimi olanlar çok daha iyi.

Harikasin neslimmm iyi oldu bu tavsiyen

Duygucum bana müsade canım, kalkayım kendime bir çorba yapayım Acıkmaya başladım yavaştan Tekrar hoşgeldin arkadaşım, bu arada sürprizine bayıldım

dün yanmda diyet biskuvi getirdim canm yiyeym die, tam ara öğün saatinde müşteriler geldi onlarla uğraş, işten çıkana kadar çizimlern düzeltirlmiş hallerini istediler falan derken, yine ara öğün yapamadm müşterinin yanında olunca yiyemiyosn işte bişeyler, artk oldugu kadar diyorum bende

su benm çok rahat 3 lt oluyo ondan yana sıkıntım yok ama, spor konusu sıkıntı. 15 20 dk bölgesel çalışıyorm evde, yürüyüşe çıkamıyorm çok nemli burası, 10 dk sonra bayılacak gibi oluyosn. o yuzden evde yapabildigimi yapıyorm. bide gün içerisinde çok koşturuyorm ordan oraya, hava da sıcak ya nasıl terliyorm anlatamam. bi serinlese artk yaa

günaydınn tembel hatunlarrr nerdesiniz saatkaç oldu? kalktım oğlumu doyurdum şimdi sağlıklı güzel bir kahvaltıyapıp yeşil çayımı alıp geliyorumm..

duygu gelmiş hoş gelmişşş hayırlısı olsun canm sizin için bu ev meseleleri. yeni evin için seve seve yardımcı olurum, en yakın zamanda alırsınız inşallah da kendi evim içinde prova olur bana duyguu araştırmalarını sakın unutma tamam mııı bahara dopru lazm olacak bana inşalah

canım duzelttım senın kıloyu. berıvan dun skype dan bıldırım yaptı herkese de selamı var cesmının de kılosu yoktu oyuzden cızelgeyı guncelledım sımdı.

pomo cuummm, ben sana özel msj olarak gönderdm dün kilomu, geçen haftada göndermiştm. telefon numaraları silindigi için ordan atmıştm ama gelmedi mi acaba sana

şimdi de dünkü menumu yazayım

kahvaltı

3 adet kuru kayısı

tam tahıllı 2 dilim ekmek arasına peynirli tost

1 kupa çay

öğle yemegi

4 yk misket köfte yemegi ( patatesli havuçlu )

3 yk pilav

200 ml yoğurt

akşam yemegi

1 tabak 5 - 6 yk kısır ( kardeşim istedi diye annem kısır yapmış başka da bişey yapmamış ben de bitek ondan yedim.

1 bardak soda + yarım limon

ara öğünüm yine yok.. suyu esranın dedigi gibi alkali yaptım, ama ancak 700 ml falan içebilmmişmdr, su ihtiyacımı gidermedi hiç, bende bıraktm sonradan normal suya geçtim.. günlük içtiklerimle beraber toplam 3 lt olmuştur. ama yeşil çayı unuttumm

kızlar bişey soracam size. bu forumda bi yerde okudum, yemek yedkten hemen sonra limonlu soda içmek kilo verme de yardımcı oluyormyş die, soda hazmı kolaykaştırır ama bu sefer mideyi tembelleştirmez mi? acaba bi faydası olurmu ki bilemedm :44::44:

esrraaaaa, süslü hatuunnnn, sana bikaç sorum olacakkk

şimdi birincisi, kız sen bu alkali suyu nasıl litrelerce içiyorsun öylee zaten zor içiliyor da, bide içtim içtimm hiç susuzlugumu gidermedi, ne varsa canım normal h2o mda var dedm gittim normal su içtim sonundaa

bir dee kozmetikten anlayan cancagızımmm şimdi ben bu eyeliner ı gözümün üstüne sürüyorm da bu benm gözümden uçup gidiyor.. öle kötü bi marka da değil, aynı eyeliner arkadaşm da var sabah sürüyor akşama kadar 1 milimi silinmiyor gözünden, benm bulaşık gibi oluyor gözlerim neden olur acaba bil bilgin varmıdır kii

Nurdan konuya hemen atliyorum kapatici yada fondoten suruyorsan akar hatta terden bile akar kalem surmeden once pudra sur fondoten kullaniyorsan da ustunden pudra gec boylece akma olmaz

canım olsun ben hep derim her şerde bi hayır vardır diye herşey gönlünce olsun geç olsun temiz olsun.İşte tam da yabancı dizi demişken ben de yeni bir tane edindim New girl diye.İşte nick de orda başrol oynuyor.Gelecekteki enişteniz romantik komedi bu aralar bana iyi geliyor

Bazen bende kendime kızıyrum.Kızım ne sabahın köründe kalkıyosun yat bugünde dağınık git diye ama olmuyor elimde değil.

Hımmm aslında senin tarifin daha güzelmiş duyguşş bi arada ondan yapalın.Anneme diyim de böyle yapsın.Ben eti çok severim zaten.Her türlü yiyorumm

Üzüme dikkat ederim artık.Annem yee bağırsak çalıştırır deyinde hemencecik yedim

oyyy kuzumm senin bu uykusuzluk problemi çözmemiz lazım yaa olmuyor böyle Misafirlerin bu hafta gidiyor sanırım değil mi?

Senin hakkını ödeyemem ki Filizim daha ne yapıcan.Hiç sıkılmadan bıkmadan benimle uğraşıyrsun.Bİişey öğrenince hemen haber veriyosun.Sporu zaten senin sayende yapıyorum.Yanlış bildiğim o kadar çok şeyi düzelttimki seninle.Şimdi hala öğrenmeye devam ediyorum.Artık duyguşda var.Benim yol arkadaşım oldunuz.Her menüme bakıp mutlaka yorum yaptınız.Bakıp bakıp geçmediniz o yüzden ne kadar teşekkür etsem az

canım akşam ne önerirdin mesela yanına ? ekmek ve ayranla dengelediğimi düşünmüştüm sence ne olmalıydı?
Su konusunda haklısın yaa şu lavabo problemi olmasa 4 lt de içerim de
Spor king yaaa leslie abla ve ben her akşam buluşuyoruz ayrıca bölgeselede başladım biliyosun senin kadar olamasakta yapıyoz bişeyler

Yaa bu arada benim kollarım sallanmaya başlamış ne yapmak lazım ki :26::26:

[

valla canım başta banada zor geldi ama artık normal su gibi tüketiyorum alışıyosun ki zamanla kaçamak yok lütfenn

Eyeliner olayını duyguda açıklamış gerçi ama bende yazayım yinede şimdi öncelikle gözünde kalıcı olması için mutlaka baz yapmalısın.Normal fondatenini sürdüm diyelim sonra hafifçe biraz pudra sür daha sonra göz pınarlarına yakın kısımları daha çıkrenk farla aydınlatBiraz koyusuylada geri kalanına baz yap.Sonra siyah bir kalemle ( benim tercihim flormar smokyeyes eyeliner pencil ) eyeliner çizgini çek sonrada eyeliner ile üstünden git.Böyle yaparsan hiçbişeycik olmaz akmaz uçmaz.Göz kapağına geçmez tatlımmm

İnanrıım canım yaa yoğunluk çok fena en azından suyunu ihmal etmiyorsun bu iyi bişey.Kendini bu kadar yorma bir kahve molası senin hakkın sonuçta evde leslie yaptın mı hiç ?

Kimsecikler yokmuş bariii bende menümü yazayım

sabah
bir kase special K ( süsten kahvaltıya vakit kalmadı )

ara
bir fncan yeşilçay

öğlen
bir tabak taze fasulye
bir buçuk dilim ekmek
bir bardak ayran( sodalı)

ara
bir bardak yeşilçay

akşam
5-6 kaçık taze fasulyenin içine bir yumurta kırdım
bir dilim ekmek
bir bardak ayran (sodalı)
domates salatalık

ara ( henüz yapmadım ama yapıcam)
3 esmer kuru kayısı
bir bardak yarım yağlı süt

Suyumu yatana kadar 2-2,5 lt yaparım.Spor 45 dk leslie artı 15 dk bölgesel hareketler.Bu aralar tartıda gram artı görüyorum sanırım wc sıkıntısından.Böyle şimdilik aslında yeni kahküllü fotomu eklicektim ama pcde sıkıntı var sanırım okumuyor teli yarın yada gece tekrar denerim emin olamıyorum güzel olup olmadığından.

Bu akşam canım sıkılıyor gündüz az annemle atışmıştık malum kişi yüzünden.Keyfim yok yani.Neyse ben şimdi kaçar ama gece yatmadan yine bakarım öpüyorum hepinizi.

canım ben cekıp cevırme ısını yaparım ama duygunun varlıgı da basarısı da azmı de dostlugu da bılgılerı de hep lazım bıze. bır de ne bılıyım ya, tanısalı bır yıl oldu yerı geldı gorusemedıgımız zamanlar oldu ama kım uzaklassa yerı bellı oluyor alısmısız bırbırımıze. her gun gordugumuz arkadaslardan akrabalardan bıle cok sey paylasır olmusuz. ALLAH nazardan korusun sade oz ve gercek bır arkadaslık kurmusuz.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/553271-pomogranatenin-dyet-gunlugu.html gunlugumu tam bu zamanlar acmısım ve bu gunlerde tek tek tanısmaya baslamısım sızler ıle. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-kadar-zayiflamak-isteyenler-buyursun-88.html

senın de benım de mısafır ıle gectı gunler. ben bugun son kalan mısafırlerı ugurladım.

alerjın baslamıs canım gozumden kacmıs kusura bakma. ne oldu bırden oyle

aksam yogurt ve corba ya da salata da ekleyebılırdın az olmus ogunun.

alkalı su ben de basladım toplam 3-3,5 lt su ıctım ama 750 ml sı alkalı oldu ben de alısmaya calısıyorum. toplam ıctıgım suyun hepsını alkalı ıcersem, sudan keyıf alamam susuzlugum gecmez dıye dusunuyorum zaten. sen de benım gıbı yapabılırsın oyuzden.

sodaya sureklı alısmak ıyı degıl tıpkı bıtkı caylarının wc cıkartma ozellıklerı gıbı tembellestırır ama spor yaptıktan sonra ter ıle kaybdettıgımız mınerallerı kazanmak adına ıcmek de fayda var ama spordan sonra. yemekten sonra ıcmeyı ılk kez duydum mantıklı gelmedı bana, tembellestırecegı ıcın. cunku yemekten sonra dırekt ıcersek, ıcme amacımız sadece hazmetmek ıcın olur ama yemek yıyelı baya olmus ustune spor da yapılmıs spordan sonra ıcılınce aynı hazım etkısı olmaz zararı olmaz dıye dusunuyorum

gecen hafta gelmıstı ama bu hafta gelmedı mesajın pazartesı gunu.

cok donanımlı bır cevap olmus valla. sen temızlıgı ıcın de ozel bırseyler tarıf etmıstım bırzamanlar