- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.201
Bu arada benim beyaz eşyalar Siemens ve Bosch. İki marka da çok güzel. Aynı özelliklerde hangisi ucuzsa onu alBenim önerim Avrupa üretimi olmasına dikkat et. Kapaklarında bir yerde mutlaka yazıyor, Almanya ve İspanya üretimi olanlar çok daha iyi.
canım menünün eksik olduğunun farkındasın sende bende işyerindeyken ara öğün skıntısı çekiyorum ama mesela cebine 15-20 fındık at öğlenle akşam arası hem tok tutyor hemde sen arada ağzına atıveriyosun bir de sabah kahvaltıda ekmek yemedin mi ? ben bazlamaya çokda takılmadım gün içinde az karbonhidrat almışsın bu senin ihtiyacın onun yerine sayılsın ama tabi bu ihtiyacımızı ekmekle gidermek en doğrusu bitanem
su başarılı zaten spor ne durumda ?
o sabahlar 3 kuru kayısı bendede var
günaydınn tembel hatunlarrr nerdesiniz saatkaç oldu? kalktım oğlumu doyurdum şimdi sağlıklı güzel bir kahvaltıyapıp yeşil çayımı alıp geliyorumm..
canım duzelttım senın kıloyu. berıvan dun skype dan bıldırım yaptı herkese de selamı var cesmının de kılosu yoktu oyuzden cızelgeyı guncelledım sımdı.
niki kim hatunn söyle bakemmmm
evet döndümmm dilerdimki tüm işimi halledip öyle dönek amakismett böylemişşş 17 eylül evlilik yıldönümümüz kend evimde olup büyük bi parti vrmek istiyordum ilkkez ikimiz hariç başkakişilrde olsun istiyordum ama nasip değilmişşş
filmler özellikle en son önerim benim favorim insan bir kere izleyince müdavimioluyor benimbirde dizim var yabancı oda gerilim korku tarzında aslında tam öylede değil ilginç desem daha nokta atışı olur neyse ismi AMERICAN HORROR STORY: ASYLUM biteseye kadar ağzım açıkda izliyorum tabi gece yarısı neysee sen kır zincirlerini bir kere izlersin heppp
gel hadi sarılalımmmm...
Bazen bende kendime kızıyrum.Kızım ne sabahın köründe kalkıyosun yat bugünde dağınık git diye ama olmuyor elimde değil.ayy bana bu havalarda fenalık geliyor saç salmak uğraşmak ne güzel sen yapıyorsun benim klasik duygu topuzum bana yetiyor sen bide kahkül diyorsunvalla bravo sanaaa
gelelim menüye gayet güzel menü ,üzümü söylememe gerek yok kalorili olduğunu biliyorsunnn20 tane ne kadar olur bilmiyorumm bi deneyeyim 20tane çokmu az mı
aktivitede güzel tebrikler canımm..
döner tarifin gayet güzel bende esmer emekleri küp küp kesip yağsız tavada yada fırında yapıyorum hatta fırıniçin tarifim 1 kaşıkzeytin yağ ve çeşitli baharatları küp ekmeğe buluyorum fırıntepsisinde kıtır olasaya kadar bekletiyorum sonra yoğurt ekliyorum domates ve salçayla sos yapıyorum en üste dönerr, köz domates biber soğanla yanlara harika oluyor..
enerjım ıyı degıl aslında buaralar. kıloya cok taktım ayrıca haftalardır cok yorgunum haftasonları hıc uyuyamadım mısafırlerımden dolayı. ıkı haftadır oyle. evde sureklı cocuk bagrısmaları gurultu falan benım kafa kazan gıbı oldu yanı. obur topıktekı durumları bılıyorsun oıyuzden sana daha bol destek lazım yolun basındasın kucuk bıryerdesın zor bır surectesın her an pes etme ya da ıstahına yenılme yasayabılırsın bunu bır zıncır olarak dusunuyorum duygu benım elımden tuttu dıger arkadaslar da destek oldular ve bu surece ulastım sımdı ben de bırseyler yapmayalıyım baskaları ıcın dıyorum ama secıcıyım tabıkı bu emek ve destek konusunda.
elbıse odulunu ıyı dusunmussun cok dogru bır odul olmus ben emınım en kısa zamanda o elbıse uzerınde olacak cunku cok guzel kılo verıyorsun her hafta.
seyahatler ertelendı dun enıste ıle konustum uzun uzun, gorumcem tek gıdecek sorun cozulmezse bız gıdecegız arkadan.
bakım ıcın bakacagım en kısa zamanda. tsk ettım canım
aksam menun yıne az olmus esracıgım. genel olarak dıgerlerı ıyı ama aksamları az yıyorsun bu ılk degıl sık sık boyle yapıyorsun bızım menulerı ornek alıyorsun bılıyorum ama benım spora gıttıgım gunlerde yemek yemeyısım bıle aslında dogru degıl bılıyorsun az yeme lutfen oldu mu.
suyun az olmus buaralar az su ıcıyorsun
spor cok ıyı artık duzene oturttun duzenlı spor yapıyorsun ustelık evde. ben evde sporu cok zor yapanlardanım.
esrraaaaa, süslü hatuunnnn, sana bikaç sorum olacakkk
şimdi birincisi, kız sen bu alkali suyu nasıl litrelerce içiyorsun öyleezaten zor içiliyor da, bide içtim içtimm hiç susuzlugumu gidermedi, ne varsa canım normal h2o mda var dedm gittim normal su içtim sonundaa
bir dee kozmetikten anlayan cancagızımmmşimdi ben bu eyeliner ı gözümün üstüne sürüyorm da bu benm gözümden uçup gidiyor.. öle kötü bi marka da değil, aynı eyeliner arkadaşm da var sabah sürüyor akşama kadar 1 milimi silinmiyor gözünden, benm bulaşık gibi oluyor gözlerim neden olur acaba bil bilgin varmıdır kii
dün yanmda diyet biskuvi getirdim canm yiyeym die, tam ara öğün saatinde müşteriler geldi onlarla uğraş, işten çıkana kadar çizimlern düzeltirlmiş hallerini istediler falan derken, yine ara öğün yapamadmmüşterinin yanında olunca yiyemiyosn işte bişeyler, artk oldugu kadar diyorum bende
su benm çok rahat 3 lt oluyo ondan yana sıkıntım yok ama, spor konusu sıkıntı. 15 20 dk bölgesel çalışıyorm evde, yürüyüşe çıkamıyorm çok nemli burası, 10 dk sonra bayılacak gibi oluyosn. o yuzden evde yapabildigimi yapıyorm. bide gün içerisinde çok koşturuyorm ordan oraya, hava da sıcak ya nasıl terliyorm anlatamam. bi serinlese artk yaa
duygu gelmiş hoş gelmişşşhayırlısı olsun canm sizin için bu ev meseleleri. yeni evin için seve seve yardımcı olurum, en yakın zamanda alırsınız inşallah da kendi evim içinde prova olur bana duyguu araştırmalarını sakın unutma tamam mııı bahara dopru lazm olacak bana inşalah
pomo cuummm, ben sana özel msj olarak gönderdm dün kilomu, geçen haftada göndermiştm. telefon numaraları silindigi için ordan atmıştm ama gelmedi mi acaba sana
geçmiş olsun tultanım hayırdırr ne olduki?
dun bır kızgınlıkla esyalarımı topladım eve goturdum menu defterım de arasındaydı evde kalmıs. artık yarın sabah ıkı gunluk menu olarak yazarım menulerımı
Duyguuuuuuuu hoşgeldiiiinnnnÇok özledik valla, yokluğun hissedildi hep. Gerçi ben de pek aktif olamadım ama, Pomocum maşallah çekip çevirdi buraları Geçmişe bakacaktım ama vazgeçtim, hazır buradayken azıcık sohbet edelim
Öncelikle evin bitmiş, hayırlı uğurlu olsun, sanırım satmaya karar vermişsiniz, en kısa sürede satılır ve gönlüne göre bir ev alırsın inşallah
Tatil erken bitmiş ama epey dinlenmişsindir umarım. Bu arada kilonu çooookkk merak ediyorum, söyle de kafamı duvarlara vurayımben de bırakmasaydım diye
Bana gelirsek, misafir ağırladım ve çok yoruldum. Dün de alerjiyle başlayıp artan bir rahatsızlığım vardı, işyerinde de toplantı vardı, çıkamadım, akşam eve geldiğimde grip gibiydim, şimdi de devam ediyor. Bugün evde yatıcam, inşallah yarına toparlanırım, çünkü yarın da iş var.
şimdi de dünkü menumu yazayım
kahvaltı
3 adet kuru kayısı
tam tahıllı 2 dilim ekmek arasına peynirli tost
1 kupa çay
öğle yemegi
4 yk misket köfte yemegi ( patatesli havuçlu )
3 yk pilav
200 ml yoğurt
akşam yemegi
1 tabak 5 - 6 yk kısır ( kardeşim istedi diye annem kısır yapmış başka da bişey yapmamış ben de bitek ondan yedim.
1 bardak soda + yarım limon
ara öğünüm yine yok.. suyu esranın dedigi gibi alkali yaptım, ama ancak 700 ml falan içebilmmişmdr, su ihtiyacımı gidermedi hiç, bende bıraktm sonradan normal suya geçtim.. günlük içtiklerimle beraber toplam 3 lt olmuştur. ama yeşil çayı unuttumm
kızlar bişey soracam size. bu forumda bi yerde okudum, yemek yedkten hemen sonra limonlu soda içmek kilo verme de yardımcı oluyormyş die, soda hazmı kolaykaştırır ama bu sefer mideyi tembelleştirmez mi? acaba bi faydası olurmu ki bilemedm :44::44:
dün yanmda diyet biskuvi getirdim canm yiyeym die, tam ara öğün saatinde müşteriler geldi onlarla uğraş, işten çıkana kadar çizimlern düzeltirlmiş hallerini istediler falan derken, yine ara öğün yapamadmmüşterinin yanında olunca yiyemiyosn işte bişeyler, artk oldugu kadar diyorum bende
su benm çok rahat 3 lt oluyo ondan yana sıkıntım yok ama, spor konusu sıkıntı. 15 20 dk bölgesel çalışıyorm evde, yürüyüşe çıkamıyorm çok nemli burası, 10 dk sonra bayılacak gibi oluyosn. o yuzden evde yapabildigimi yapıyorm. bide gün içerisinde çok koşturuyorm ordan oraya, hava da sıcak ya nasıl terliyorm anlatamam. bi serinlese artk yaa
duygu gelmiş hoş gelmişşşhayırlısı olsun canm sizin için bu ev meseleleri. yeni evin için seve seve yardımcı olurum, en yakın zamanda alırsınız inşallah da kendi evim içinde prova olur bana duyguu araştırmalarını sakın unutma tamam mııı bahara dopru lazm olacak bana inşalah
pomo cuummm, ben sana özel msj olarak gönderdm dün kilomu, geçen haftada göndermiştm. telefon numaraları silindigi için ordan atmıştm ama gelmedi mi acaba sana
Bu arada benim beyaz eşyalar Siemens ve Bosch. İki marka da çok güzel. Aynı özelliklerde hangisi ucuzsa onu alBenim önerim Avrupa üretimi olmasına dikkat et. Kapaklarında bir yerde mutlaka yazıyor, Almanya ve İspanya üretimi olanlar çok daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?