2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kısırı cok abartmamıssın oyuzden bence sorun yok yanına bırseyler ekleyebılırdın ayrıca ogunde tek tip beslenmemek gerekıyor bılıyorsun ben ozellıkle oyuzden soylemıstım.

tadı denız suyu, tuzlu su gıbı gelıyor bır de ılık ıcıyorum ama nelere alıstık ona da alısırız elbet.

msjın dun sabah gordum ve cızelgeye yazdım cesmıcıgım. sen gormedın mı ? tekrardan guncelledım ben sorun yok

Güne her zaman güzel başlamaya çalışıyorum ama annemden dolayı hala sıkılıyor canım dün hiç konuşmadım kırgındım ama iyi etmedim sanki üfff

olur bazen oyle. ben annemle neler yasadım yasıyorum bazen küs kalmak da ıyıdır ıyı bıle olur hatta. barısırsınız hıc dert etme. hem neydı uzulmek hepımıze yasakkkkkkkkkkk sen kendın dıyordun kendın de uy okkkkkkk

sağ ol kardeşimmm...
nesliş tam dönmedimi ben döndü sandımm.. gelsinn aynı senin dediğin gibi görcez menülerini..
valla hepimizin hakkı bu güzel nimetlerden yararlanmak ama iştee hepimiz tekrar almaya müsahitizz iyi dengelemek ve alışkanlık yapmamamız lazımmm özlemek de güzel bu tatları..

evet su olayını p.tesi başlayalımb pardon salı p.tesi oruçluyuz...
ben domates aşığı olarak pilavı şöyle yapıyorummm

mısırözü yağı ile şehriyelerikavuruyorum aslında sadede olurda alışmışım şehriye ile yapmayı sonraa sınırsız domates artık damak tadına göre rendelenmiş domates ekliyoruz ben bol domates severim biraz salça ekleyip biraz suyunu çektiriyorum sonra pirinçleri koyup bir müddet kavuruyorum lezzetti iyice çeksin diye bu aşamada tuz ekliyorum ve bir parçada tereyağ ekliyorum tereyağ ayrı lezzet veriyor, tereyağ ilk aşamada koyarsak yanıyor o yüzden sonradanekliyorum neyse suyunuda ekliyorum fakurdayınca altını kısıyorum böyle ha birde tabağıma alınca karabiber ekiyorum böyle daha çok seviyorum tabi bunu yiyormuyum yemiyorum dün yeme sebebim eşim evdeeacele ettirdi acıkmış:)) kendime bulgur yapmadım kırk yılda bir kendimyerim ama oğluma eşime sürekli yaparım

günaydııınnnnnn
duygu filiz esra buradasınız galiba onlinesınız
nasılsınız kızlar ,herkes iyidir inşallahhh
biz kahvaltımızı yaptık geldik
şekersiz çayımızla keyf yapıyoruz

menude yazayım işler yoğunlaşmadan,

kahvaltı

ekşimikli yumurta

1 dilim tam tahıllı ekmek

1 kupa çay

öğle yemegi

3 yk tavuklu bi yemek

3 yk pilav

200 ml yoğurt

akşam yemegi ( misafir geldi diye annem gün tarzı bişeyler yapmıştı )

2 yk taze fasulye

1 küçük biber dolması

1 poğaça büyüklüğünde ev yapımı pide

ara öğün

1 küçük dilim tavuk göğsü

1 sade soda

yeşil çayı unuttum, suyum 3 lt oldu, 500 ml si alkali su, başka daa bişieycikk yokkk :44::44:

amanınnnnnnnnn kımı gordummmmmmmm

ercem hosgeldın canımmmmmmm.

zeynebın annesı nasılsmıs zeynebı nasılmıs bakalımmmmmmmm

hoşbulduuummmmm
iyiyiz filiz teyze saolasın bu sabah erkenciyiz .gece rahat uymuşum sabah enerjik kalktım yataktan
sen nasılsın ,geçmişe bakamadım keyfin nasıl

neslı tam donmedı canım, bu hafta bıraz bıraz spora baslayacaktı ama menulere dıkkat etmeye haftaya baslayacagını soylemıstı. henuz menu yazmadı sporlarını yazdı bırkac gun. evdekı spor salonunda sabah kosu bandında yurudu falan. hatırladıgım bunlardı. kendısı daha ıyı anlatır gelır belkı bırazdan.

aynen canım almaya okadar musaıtız kı hele sen ve ben.

oruclu olsak da ıcelım suyu. ramazanda zorluyorduk su ıcın. yıne zorlarız canım. oruc gunlerımızı de tam bır konusalım.

oruc demısken kızlar bız duygu ıle kaza oruclarımızı tutacagız hem borclarımızı odeyelım hem de oruc ıkımıze de cok yaradı bır bakalım yıne aynı etkı olacak mı. ramazanda konusmustuk zaten oruclarımızı kaza edelım dıye. duygus dondugu ıcın tam plan yapabıldık dun. ben kaza oruc hıc tutmadım duygunun vesılesı ıle bu yıl ılk olacak ıns.

tarıf gercekten guzel canım. denemek lazım kesınlıkle.

ben mısırozu yag kullanmadım baska yag ıle yapabılır mıyım pekı ? aycıcek ya da zeytınbyagı ıle ?

hoşbulduuummmmm
iyiyiz filiz teyze saolasın bu sabah erkenciyiz .gece rahat uymuşum sabah enerjik kalktım yataktan
sen nasılsın ,geçmişe bakamadım keyfin nasıl

maasallah canım sızeeeeee ohhhhhh ne guzel. her gun boyle olun ınsaallah ana-kızzzzzzzz

ıyıyım canım sukur. 12-13 gundur gorumcelerım vardı ucu de. cocukları da vardı falan. bugun son mısafırlerı de yolladık son donemdekı gelısmelerden bırı buydu onun dısında hersey aynı ıs, ev, spor benım hayatımmmmmm

hee o zaman bundan sonra tek tip beslenmemeye dikkat ederim canım, ayy düşünecek ne çok şey var yaa

tadı yok gibi geliyor bana alkli suyunn o yuzden sanırım zorlanıyorm içerkenn ama dedigin gibi buna da alışacagızz mecburr

ayy görmemişimm canmm bazen yoğunluktan geçmişi tam inceleyemeyebiliyormm kusura bakmaa ellerine saglık o halde, teşekkür ederimm

yaa herkes burda, bi sürü muhabbet olur şimdii, ama benm etüd hazırlamam lazm yinee oofff

eksımıklı yumurta nasıl bırsey merak ettım ?

erce, face de yenı resımlerın var mı. gercı cok uzun zamandır gırmedım duygunun tatıl resımlerıne bıle bakamadım bakayım ben sızlere bu aksam ıns

duygucum domatesli pilava bende bayılırım .bide içine bazen bir tane patlıcan eklerim lezzeti ikiye katlanıyo ben patlıcanı çok seviyorummm.bide benim kıza domatesli şehriye pilavı yapıyorum aynı senin pirinç yaptığın gibi ama içine bir minik patates te doğruyorum bayılıyo benim kız .karabiberi bende çok kullanırım her yemeğe koyarım mutlaka .

ya bız hem zayıflamaya hem saglıklı beslenmeye calısıyoruz oyuzden dıkkat etmek gerekıyor ıste herseye.

alısırız alısırız merak etme.

bal, sırke ve lmon hem de ılık suyun ıcınde ıcıyordum ona bıle alısmıstım

rıca ederım, lıstede var yanı kılon merak etme.

aynen muhabbet super olacak ama saat 10 u gecmıs halen ıse koyuldmadım benım de kacmam lazımmmmmm

günaydııınnnnnn

Günaydınnn canım ;

Yiğenimiz nasıllar keyifleri yerindemi? Tekmeler falan ne durumda ? veeee tabiki onun dünyalar tatlısı annesi nasıl?

Öyle canımmmmmmm sen bu sabah pek bi enerjiksinn doğru mu ? Yani ben öyle hissettim çok da hoşuma gitti

kızlar ben kacıyorum sohbetı bırakmak cok kotu ama mecbur ıste.........

duygucum sen pazardan don gel musaıt olursan skype dan yıne gorusuruz tatlım. kolay gelsın aman dıkkat et cok sıcakmısssss

hepınızı cok opuyorummmmmmmmmmmm

ALLAHA emanet olunnnnnnnn

eksımıklı yumurta nasıl bırsey merak ettım ?

ekşimik biliyosunuzdur, sütün ekşiyen halinden yapılıyor, yani bazen süt hafif bozulmuş oluyor ya kaynatınca böle peynir gibi bişey oluyor.. annem bazen sırf ekşimik yapmak için alır sütü bekletir biraz dışarda.. onu çok az yagda kavurup üstüne yumurta kırınca muhteşem bişey oluyor tavsiye ederimm

off bi ara bende her duydugumu deniyodm annem sinir oluyod bana hergun elimde farklı bardaklar, evde binbir tane ot, kaynatıp içmek için falan şimdi daha normal şeyler denemeye çalışıyorm ama bu alkali su da zorlayacam kendimi kararlıyımm, esra gibi 3 lt içemem sanırım ama 1 lt ye çıkartacam mutlaka yakın zamnda

ooyy hepimize kolay gelsin o zamann, ben patrondan fırsat buldukça kaçamak yapar bakarm buralara yine

kısır mı çokayıpp bak şimdi tüm organlarımkısır diye sayıklıyorrr.demek sende topuzculardansınn,benim saçlar gür izmir 45 derece zaten salmam imkansızzz gibi bir şeyyy..
hımm pudra sürdüğün halde bile dağılıyormu ALLAH ALLAH terden pudra uçuyormu aaba arada göz kapağına tazele pudra ben pudra fondoten kullanmam birtek gözüm akmasın diye alta ve üste şeffaf pudra sürerrim hiç akmazzz ,hatta ben eleynir yerinekalem kullanıyorumm bir ara loriel kalem kullandım o aktı ama bu marka hiç akma yapmıyorr,neysee esra üstad ne dicek bakalım
eşim evde akşama doğrugitce canımmm ..
sağ ol canım öyle kolay gelsinle geçitirme yardıma gelll
kuzey iyi evde daha sakin ha bu arada kaka sorununu çözdük çok şükür
bence gayet güzel müsafirlerde gitmiş öğleni yolunu sokarsınnnn
aman soda spor yapan için çok önemli aslında hepimiz için önemlispordan sonra çokda keyifli oluyor içmesi..
Güne her zaman güzel başlamaya çalışıyorum ama annemden dolayı hala sıkılıyor canım dün hiç konuşmadım kırgındım ama iyi etmedim sanki üfff
canım konu sebep ne bilmiyorum ama bende annemle sorunlarım oluyor ve olan hep bana oluyor haklıyken haksız durumuna düşüyorum bir anne olarak söylüyorum annelerin emekleri tartışılmazz ama bu sebep bizi haksız durumunadüşüremezz elbet bizlerde hklıyız fakat bu aralar başda kendim olmak üzere herkeze önerim hayatımızdan asla çıkaramayacağımız insanları oldukları gibi kabul etmek yoksa yıprananda üzülende biz oluyoruz..
günaydııınnnnnn
amanın annesi ve güzeli gelmişş hoşgelmişş bebek kokusuyla gelmişşş annesi çay yerinee taze meyva suyu yada süt içseneee..

Son düzenleme: