- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.241
ben fondoten kullanmıyorm ki pudra kullanıyorm bitek, gözümün üstüne sürüyorm onu da, ama yine de sürdüğüm yerden kayboluyor eyelinergerçi göz altı beyazlatıcıları var ya ondan sürüyorm bazen, o zamanlar daha mı çok akıyor ki hiç dikkat etmedmm, buna bi dikkat edeym ben
merakla bekliyorum duygucummbiz hala beklemeyedeyiz canım yaa, hele bi askerden gelsin iş bulsun işler ciddileşecek bakalm aslında daha çok var ama ben aceleciyim, o da biraz aceleci mobilya falan bi yandan bakıyoruz da markalardan da pek anlamm, tavsiyelere hep ihtiyacım varr
yukarda duyguya da açıkladm ya canım, ben fondoten kullanmıyorm pudra kullanıyorm bitek, sanırım bu dedigin de baz oluyor. far genelde kullanmıyorm ama sırf şu eyeliner ım akmasn diye kullanabilirim. ama açık renk koyu renk işin içine girdi mii benm devreler yanıyorryani karşında pudra allık ve rimelle bütün makyajını yaptıgını düşünen, ancak gün içerisinde değişik bişeyler yapacaksam eyeliner kullanan biri var duygunun klasik duygu topuzunun kısa saçlı versiyonu var bide bende klasik nurdan topuzu die, pek anlamıyorm yani bu işlerden
bide ben flormar ın fırça şeklindeki eyeliner ını kullanıyorm acaba o yuzden de uçuyor olabilir mi ki :44: her turlu tavsiyeye açığım canımcımm, beni bi adam edelim sana zahmett
müşterinin yanında çay kahve zaten sürekli içiyorz ya canm ondan ayrı bi mola veremiyorm, kaynıyor benm ara öğünler, hep de o saatlerde gelenler de var off offf, akşam resmen aç kurt gibi gidiyorm evee
kısır yiyince canm başka bişey yemiyim zaten yeterince kalorili bişey aldm die düşündm ondan yemedm yoğurt, yoksa yogurda asla hayır dmeemm
alkali sudan ben de su tadı alamıyorm ki, görev bilinciyle zorla içiyorm işte, dün gece de 500 ml lik şişeye yaptm alkali suyu zorlayarak diktm kafama içtim, görev tamamlandı mantıgıyla da normal şişeme sarıldm bi daha.. zamanla 500 ml yi 1 lt ye çıkartırım inşallah. sonra da ona şükür derim.. acaba soğuk içsem tadı daa iyi gelir mi kii :44::44:
Allahh allahh nie gelmedi ki msj ım yaa :44::44: pomo cumm şimdi tekrardan yollayıp da seni çizelgeyi değiştirme zahmetine sokmayım, önümüzdeki hafta bildirimi buradan yapayım..
Güne her zaman güzel başlamaya çalışıyorum ama annemden dolayı hala sıkılıyor canım dün hiç konuşmadım kırgındım ama iyi etmedim sanki üfff
sana da hayırlı gunler olsun canım
senı uzun zaman sonra hem aramızda hem menulerınle gormek cok guzel gercekten.haftaya da neslıyı beklıyoruz ınsaallahhhh
sutlu nescafe, patates, esının et yemeklerı, oglen kerevız, sabah antep salcası yazardı boyleeeeeeee
keyıf yapmak da kacamak yapmak da hakkın canımmmm yaaaaa ohhhh ne guzel olmus valla.ayrıca sen kacamak yapınca cok guzel dengeleyen bır ınsansın
suya dıkkat ama lutfennnnnnnn sen az su ıcıyorsun zaten herzaman. gel senınle eskısı gıbı bırbırımıze yazalım mı ozaman fazla su ıcıyordun bu sayede.
domateslı pılav nasıl yapıyorsun canım ? ben de deneyım degısık bır lezzet olur ayrıca domatese bayılırım ben
amanınnnnnnnnn kımı gordummmmmmmm
ercem hosgeldın canımmmmmmm.
zeynebın annesı nasılsmıs zeynebı nasılmıs bakalımmmmmmmm
sağ ol kardeşimmm...
nesliş tam dönmedimi ben döndü sandımm.. gelsinn aynı senin dediğin gibi görcez menülerini..
valla hepimizin hakkı bu güzel nimetlerden yararlanmak ama iştee hepimiz tekrar almaya müsahitizz iyi dengelemek ve alışkanlık yapmamamız lazımmm özlemek de güzel bu tatları..
evet su olayını p.tesi başlayalımb pardon salı p.tesi oruçluyuz...
ben domates aşığı olarak pilavı şöyle yapıyorummm
mısırözü yağı ile şehriyelerikavuruyorum aslında sadede olurda alışmışım şehriye ile yapmayı sonraa sınırsız domates artık damak tadına göre rendelenmiş domates ekliyoruz ben bol domates severim biraz salça ekleyip biraz suyunu çektiriyorum sonra pirinçleri koyup bir müddet kavuruyorum lezzetti iyice çeksin diye bu aşamada tuz ekliyorum ve bir parçada tereyağ ekliyorum tereyağ ayrı lezzet veriyor, tereyağ ilk aşamada koyarsak yanıyor o yüzden sonradanekliyorum neyse suyunuda ekliyorum fakurdayınca altını kısıyorum böyle ha birde tabağıma alınca karabiber ekiyorum böyle daha çok seviyorum tabi bunu yiyormuyum yemiyorum dün yeme sebebim eşim evdeeacele ettirdi acıkmış:)) kendime bulgur yapmadım kırk yılda bir kendimyerim ama oğluma eşime sürekli yaparım
hoşbulduuummmmm
iyiyiz filiz teyze saolasın bu sabah erkenciyiz .gece rahat uymuşum sabah enerjik kalktım yataktan
sen nasılsın ,geçmişe bakamadım keyfin nasıl
kısırı cok abartmamıssın oyuzden bence sorun yok yanına bırseyler ekleyebılırdın ayrıca ogunde tek tip beslenmemek gerekıyor bılıyorsun ben ozellıkle oyuzden soylemıstım.
tadı denız suyu, tuzlu su gıbı gelıyor bır de ılık ıcıyorum ama nelere alıstık ona da alısırız elbet.
msjın dun sabah gordum ve cızelgeye yazdım cesmıcıgım. sen gormedın mı ? tekrardan guncelledım ben sorun yok
menude yazayım işler yoğunlaşmadan,
kahvaltı
ekşimikli yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kupa çay
öğle yemegi
3 yk tavuklu bi yemek
3 yk pilav
200 ml yoğurt
akşam yemegi ( misafir geldi diye annem gün tarzı bişeyler yapmıştı )
2 yk taze fasulye
1 küçük biber dolması
1 poğaça büyüklüğünde ev yapımı pide
ara öğün
1 küçük dilim tavuk göğsü
1 sade soda
yeşil çayı unuttum, suyum 3 lt oldu, 500 ml si alkali su, başka daa bişieycikk yokkk :44::44:
sağ ol kardeşimmm...
nesliş tam dönmedimi ben döndü sandımm.. gelsinn aynı senin dediğin gibi görcez menülerini..
valla hepimizin hakkı bu güzel nimetlerden yararlanmak ama iştee hepimiz tekrar almaya müsahitizz iyi dengelemek ve alışkanlık yapmamamız lazımmm özlemek de güzel bu tatları..
evet su olayını p.tesi başlayalımb pardon salı p.tesi oruçluyuz...
ben domates aşığı olarak pilavı şöyle yapıyorummm
mısırözü yağı ile şehriyelerikavuruyorum aslında sadede olurda alışmışım şehriye ile yapmayı sonraa sınırsız domates artık damak tadına göre rendelenmiş domates ekliyoruz ben bol domates severim biraz salça ekleyip biraz suyunu çektiriyorum sonra pirinçleri koyup bir müddet kavuruyorum lezzetti iyice çeksin diye bu aşamada tuz ekliyorum ve bir parçada tereyağ ekliyorum tereyağ ayrı lezzet veriyor, tereyağ ilk aşamada koyarsak yanıyor o yüzden sonradanekliyorum neyse suyunuda ekliyorum fakurdayınca altını kısıyorum böyle ha birde tabağıma alınca karabiber ekiyorum böyle daha çok seviyorum tabi bunu yiyormuyum yemiyorum dün yeme sebebim eşim evdeeacele ettirdi acıkmış:)) kendime bulgur yapmadım kırk yılda bir kendimyerim ama oğluma eşime sürekli yaparım
hee o zaman bundan sonra tek tip beslenmemeye dikkat ederim canım, ayy düşünecek ne çok şey var yaa
tadı yok gibi geliyor bana alkli suyunn o yuzden sanırım zorlanıyorm içerkennama dedigin gibi buna da alışacagızz mecburr
ayy görmemişimm canmm bazen yoğunluktan geçmişi tam inceleyemeyebiliyormm kusura bakmaaellerine saglık o halde, teşekkür ederimm
yaa herkes burda, bi sürü muhabbet olur şimdii, ama benm etüd hazırlamam lazm yinee oofff
erce, face de yenı resımlerın var mı. gercı cok uzun zamandır gırmedım duygunun tatıl resımlerıne bıle bakamadım bakayım ben sızlere bu aksam ıns
günaydııınnnnnn
duygu filiz esra buradasınız galiba onlinesınız
nasılsınız kızlar ,herkes iyidir inşallahhh
biz kahvaltımızı yaptık geldik
şekersiz çayımızla keyf yapıyoruz
olur bazen oyle. ben annemle neler yasadım yasıyorum bazen küs kalmak da ıyıdır ıyı bıle olur hatta. barısırsınız hıc dert etme. hem neydı uzulmek hepımıze yasakkkkkkkkkkk sen kendın dıyordun kendın de uy okkkkkkk
eksımıklı yumurta nasıl bırsey merak ettım ?
ya bız hem zayıflamaya hem saglıklı beslenmeye calısıyoruz oyuzden dıkkat etmek gerekıyor ıste herseye.
alısırız alısırız merak etme.
bal, sırke ve lmon hem de ılık suyun ıcınde ıcıyordum ona bıle alısmıstım
rıca ederım, lıstede var yanı kılon merak etme.
aynen muhabbet super olacak ama saat 10 u gecmıs halen ıse koyuldmadım benım de kacmam lazımmmmmm
kısır mı çokayıpp bak şimdi tüm organlarımkısır diye sayıklıyorrr.demek sende topuzculardansınn,benim saçlar gür izmir 45 derece zaten salmam imkansızzz gibi bir şeyyy..ben fondoten kullanmıyorm ki pudra kullanıyorm bitek, gözümün üstüne sürüyorm onu da, ama yine de sürdüğüm yerden kayboluyor eyelinergerçi göz altı beyazlatıcıları var ya ondan sürüyorm bazen, o zamanlar daha mı çok akıyor ki hiç dikkat etmedmm, buna bi dikkat edeym ben
merakla bekliyorum duygucummbiz hala beklemeyedeyiz canım yaa, hele bi askerden gelsin iş bulsun işler ciddileşecek bakalm aslında daha çok var ama ben aceleciyim, o da biraz aceleci mobilya falan bi yandan bakıyoruz da markalardan da pek anlamm, tavsiyelere hep ihtiyacım varr
yukarda duyguya da açıkladm ya canım, ben fondoten kullanmıyorm pudra kullanıyorm bitek, sanırım bu dedigin de baz oluyor. far genelde kullanmıyorm ama sırf şu eyeliner ım akmasn diye kullanabilirim. ama açık renk koyu renk işin içine girdi mii benm devreler yanıyorryani karşında pudra allık ve rimelle bütün makyajını yaptıgını düşünen, ancak gün içerisinde değişik bişeyler yapacaksam eyeliner kullanan biri var duygunun klasik duygu topuzunun kısa saçlı versiyonu var bide bende klasik nurdan topuzu die, pek anlamıyorm yani bu işlerden
bide ben flormar ın fırça şeklindeki eyeliner ını kullanıyorm acaba o yuzden de uçuyor olabilir mi ki :44: her turlu tavsiyeye açığım canımcımm, beni bi adam edelim sana zahmett
müşterinin yanında çay kahve zaten sürekli içiyorz ya canm ondan ayrı bi mola veremiyorm, kaynıyor benm ara öğünler, hep de o saatlerde gelenler de var off offf, akşam resmen aç kurt gibi gidiyorm evee
kısır yiyince canm başka bişey yemiyim zaten yeterince kalorili bişey aldm die düşündm ondan yemedm yoğurt, yoksa yogurda asla hayır dmeemm
alkali sudan ben de su tadı alamıyorm ki, görev bilinciyle zorla içiyorm işte, dün gece de 500 ml lik şişeye yaptm alkali suyu zorlayarak diktm kafama içtim, görev tamamlandı mantıgıyla da normal şişeme sarıldm bi daha.. zamanla 500 ml yi 1 lt ye çıkartırım inşallah. sonra da ona şükür derim.. acaba soğuk içsem tadı daa iyi gelir mi kii :44::44:
Allahh allahh nie gelmedi ki msj ım yaa :44::44: pomo cumm şimdi tekrardan yollayıp da seni çizelgeyi değiştirme zahmetine sokmayım, önümüzdeki hafta bildirimi buradan yapayım..
eşim evde akşama doğrugitce canımmm ..hımmmmmm anladım canım sen pazara erken gıt gel ozaman madem cok sıcak. buaralar bıle sıcak. ben ızmırı dusunemıyorum bıle offffffff
utu de cokmus kolay gelsın kusum.
oglusun napıyorrrrrrrrr
menulerı begenmene sevındım yemeklerım tam ıstedıgım gıbı degıl henuz. bol salata, ev corbası ve patates-pırınc uzak durma derken henuz sıstemı tam oturmadım ama yıne de dıkkat edıyorum haftaya daha ıyı olacak
soda gecen hafta sık sık ıctım bır ıkı gundur unuttum sadece canım. bugun ıceyım en ıyısı. bugun bıtkı cayı da ekleyım bugunku dusundugum menuyu de yazdım bıtkı caylarını eklemeyı unutmusum.
canım konu sebep ne bilmiyorum ama bende annemle sorunlarım oluyor ve olan hep bana oluyor haklıyken haksız durumuna düşüyorum bir anne olarak söylüyorum annelerin emekleri tartışılmazz ama bu sebep bizi haksız durumunadüşüremezz elbet bizlerde hklıyız fakat bu aralar başda kendim olmak üzere herkeze önerim hayatımızdan asla çıkaramayacağımız insanları oldukları gibi kabul etmek yoksa yıprananda üzülende biz oluyoruz..Güne her zaman güzel başlamaya çalışıyorum ama annemden dolayı hala sıkılıyor canım dün hiç konuşmadım kırgındım ama iyi etmedim sanki üfff
amanın annesi ve güzeli gelmişş hoşgelmişş bebek kokusuyla gelmişşş annesi çay yerinee taze meyva suyu yada süt içseneee..günaydııınnnnnn
duygu filiz esra buradasınız galiba onlinesınız
nasılsınız kızlar ,herkes iyidir inşallahhh
biz kahvaltımızı yaptık geldik
şekersiz çayımızla keyf yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?