2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ben bi ara bütün sülaleme kırgındım .çok az kişiyle görüşüyodum eşimi kabullenmemiştiler şimdi en sevilen damat oldu ama bana çektirdikleri yanıma kaldı .bende unuttum o günleri başka çare yok yoksa hasta oluruz sıkıntıdan .
yaa dimi bide süt konusu var .inşallah sütüm olurda zeynepime iyi bakabilirim .duygucum su içicez tamamda diyorlarki eğer güzel beslenmezsen sütün yağlı ve kaliteli olmuyomuş yani mutlaka yediklerine de dikkat etmen lazımmış .

şimdiiii destan gibi yazabilirim sana bu konuda
bizde 3 elti aynı binada oturuyoruz .kaynanamda kışları geliyo sadece .bi kere çok zor .heleki kaynana azcık dominat herşeye karışan bi tipse yandın .evden çıkışın eve gelişin ,sana gelenler bile problem olmaya yeter .ben çok çektim bu konulardan şimdiki aklım olsaydı aslaaa aynı binada oturmak istemezdim .tabiii sizde böle olcak değil gözünü korkutmayayım şimdiden .emrahın annesi onun sölediklerini unutur ama seninkileri unutaz çünki o evladı sen elkızısın.bizde kültür memleket farkı vardı o yüzden çatışmalarda çok oldu

hehh işte benm gibi düşünen biri çok sevindimm

aynı şeyleri düşünüyorm bende, ona da aynılarını söyledim. yoksa erkeğe göre sıkıntı yok, ne güzel kira vermeyiz otururz diyo, ama anlatınca hak verdi bana. ama annesi öle düşünmüyor tabi ki, bide ben kız seni elinde oynatıyor şimdiden gibi bişey sölemiş ya ona çok bozuldm. yoksa sölediklerinin hepsini dedm, evimize misafir gelmez herkes annenlere gider, kendi düzenimiz olmaz dedm.bende çalışıyorm die sürekli orda yemek yeriz nie ayrı evimiz oluyoki o zamn dedm. bunun kavgası var gürültüsü var, her sese onları mı tedirgin etcez dedm falan filan.. işte o hak verdi de annesini napcaz onu bilmiyorm. sanki kadın dahatanımadan beni sevmemiş gibi geliyo :44::44:

benm sizden kaynana nasıl idare edilir konulu çok ders almam lazm sanırım benm eski nişanlımın annesi çok dominant bi kadındı, asla kendi düşüncesi dışında bi düşünceyi kabul etmiyordu. onu çok idare ettm, çünkü nişanlımda annesinin ağzına çok bakıyodu yani.. allahtan emrah öle deil, beni de dinliyo beraber karar veriyorz.. bitek her ay kira zamanı çok çenemi çekeceksn o parayla neler yapardk şimdi diye dedi, bende her ay bi gun konuşma hakkın olsun, nasıl olsa kalan günler ben konuşcam dedm

ama işte zorlukları konusunda hepinizden yeni şeyler de öğreniyorm, bide kaynana nasıl idare edilir öğrendm mi tamamdırr

Misafirlerinin gitmesine ben şahsen sevindim.Şöyle bi dinlen bi uykunu al yahuu.Kafan sakinlesin azcık.Görümcenn sorunun hal olmasnada ayrıca sevindim.Evlilk söz konusu olunca ben hassaslaşıyorum.Kimsenin yuvası yıkılmasın.Herkes evinde mutlu mesut yaşasın.Çocuk olayına gelince gözün falan korkmasın bebeğim.Sen bi ara benim yiğeni gör aslında uslu uslu oturur oyunun oynar.Hiç dökmez mesela.Çocuktan çocuğa değişiyor sonuçta.Sen anne ya da hala olduğunda görcem ben seni.

Evet gerçekten burda ortam çok güzel sana hep söylüyorum diye herkes çok sıcakkanlı valla.Hep birlikte eksileri görmek benim için en büyük sevinçtir canım.

Tamam o zaman sen telde anlatırsın bana çünkü yazı yazarken bile sallanıyorlar sinir oluyorum.

aslında evet açıkıyorm onu yiyince tadını çok seviyorum ama biraz şekerlimi geliyor ne ? Ondan açıkıyor olabiliriz.Bu sabahta kahvaltı sıkıntılı oldu.Yarın süs yok oturup kahvaltımı yapıcam bi güzel yaa.

Bu hafta hiç kilo veremedim anlamadımda reglden yeni çıktım.Wc problemi de geçti.Spor desen düzenli zaten.Cıssta yoktu.Neden böyle acaba.Stresten ödemmi tuttum yada başa bişeymi var bilmiyorum.Hayırlısı olsun ama.

Sen bi dinlen bi kendine gel kafan sakşnleşsin konuşuruz bir canım dostum

Bugün uykunu alıyorsun zaten sende yazmışsın akşam film izlicem diye hadi geleyimmm birlikte izliyek ama romantik komedi.Bu ara başka hiçbişey izliyemiyom.Duygusal modda hemen ağlıyorum yoksa .Bu haftasonu ne yapacaksın Filizim ? Eşinle dışarı falan çıkmayı düşündün mü?

onu zaten yapıyorum duygucumm bak bu kadarç ok özledm seni ama bigun daha dayanacam ne de olsa annen baban onlar falann kıymetimi bilirler inşallahh
afferim aynen devam

ee diyorum ya bol su dengeli beslenmek herşeyden yicen sen yağını ununu,beyaz ekmeği çıkarr yeter takıl ekmeği yee bol sebze meyva bakliyat et tavuk ye kararında ye sık vedüzenli beslen bol su işte bu sütünün kalitesini şöyle teat edersin bir sün sütünü sağ koy buzdolabına beklet 3-4 saat sonra bak üstte yağ tabakası varsa sütün kaliteli bak bunu denee erkenden ek gıdalara geçme zaten ennüde sonunda geçecek onun tek ihtiyacı senin sütün beni b,liyorsun 21 ay emzirdim sütüm azaldı gfünler oldu daha sık emzirdim ne kadar emzirm o kadar devir daim bunu unutmaa bir araemmek istemedi zorladım gezerek emzirdimbellerim koptu omzum incildi ama sonundabaşardımmm inşallah sende emzirirsinn gerçi sen tecrubelisin ama kendi yaptığım bir hata var sen yapama 6.ayında ek gıdaya geçince orda çok amotörce davrandımherşeyden vermedim yani herşeyden derken besinleri ayrı ayrı vermedimmm bak 3 yaşında hala daha yumurtayı sadeyemez bulamaç gibi yer içine tahin pekmez peynir eklerim bi orda başarılı olamadım ama kimseem yoktu tekdimmm gerçi budaa sebep olamaz resmen bAŞARISIZDIM BU KONUDAA

onu geçtim bebeğin olcak senin istemediğini ben tecrubeliyim diyeee yapmak isticekk sen rahatsız olcannn ev ev üstünde olmuyor çeşmişşş hayatın boyunca hep taktiksel ol
tabi ben böyle şeyler yaşamadım çevrenden görüdklerimmm

ben çıkıyorum kızlar .belim ağrıda sandelyede oturmaktan gidip dolanayım biraz .
herkes keyifli mutlu günler allaha emanet olunnn
öptüm sizi güzellerrrr

elimizdengeleni yaparızzzz
ama sende çok güzekl gelin olcannn haaaa ogüne kadar incecik bel güzel bir gelinli zarif elegant,sade ben böylehayal ediyorum,romantik bir topuz durubir makyaj,taze çiçeklerden bukettt ayyyheyecan başladııı şimdidenn çok güzel olcan çokkkk

Filizim akşam menün ne güzel ben sevdim valla.Ama el büyüklüğünde tarhana ne ? Çorbamı anlamadım ki

Canım sabah kahvaltında kahvaltılık göremedim yemedin mi ? Ara öğünlerin çok iyi senin tebrikler.Akşamıda kraker ve ayran yapmışsın.Hiç yokdan iyidir. spor zaten number one

ayy duyguş kanalını bilmiyorum ben netten izliyorum ama sen googleda jess and nick diye aratsan çıkar.

Menümü beğenmene sevindim canım oluyor artık sanırım.

ben kendi bebegime annemn bile karışmasını istemem ki.. gerçi çalışıyorm mecbur biri bakacak, ya annem ya onun annesi ama yine de gündz bakmak farklı sürekli bakması farklı.. hoş o zamna kadar bi çare bulursm ben kreşe başlayana kadar evden yürütmeyi düşünüyorm işleri. ortak gibi bişeym ya zaten kazandıgım para düşer ama hiç olmazsa çocugumla olurum, en azından kreş yaşına gelene kadar ayy çok zor bu işlerrr

ne araştırmalar yapıyorum duygucumm bi görsennn öle şatafatlı şeyler sevmem zaten, hep sade modeller bakıyorum, hafif kabarık, sade tülden, duvagm falan, boş kaldıgım zaman hep bunları araştırıyorm ama bel incelecekk o mecburrr hele bi işler iyice kızışsın da burda çok resmler paylaşacam kızlar bunu mu seçeyim bunu mu diyee söz kıyafetmden evimdeki biblolara kadar hepsini burda beraber seçecezzz

bugünkü menn çok güzel görünüyor ben hellime bayılırım zaten bu arada yaban mersini alınmış afiyet olsun canım alkali suya alışıyorsunuz bak eğer çok zor geliyorsa ölçeği azaltabilirsiniz canlar.

ayy duyguş kanalını bilmiyorum ben netten izliyorum ama sen googleda jess and nick diye aratsan çıkar.

Menümü beğenmene sevindim canım oluyor artık sanırım.

oluyoroluyor sende olmuşsunn hiç birşey ihtiyacın yok maşallahhhhh

hımm bakarımmm cnmumarım kanal vardır internete gerek kalmaz benimkisi sınırlı internett baş edemem:))))

Ahhh o domatesli pilav bende çok severim.Mımmm ama yapılışı hakkında bir fikrim yok Filizcim.Duyguşş kilonu çok merak ediyorum.Senkendine ödül verdiğine göre güzel rakamlar göreceğiz kesin.

Banada yazın bende su içeyimm bananeee yaaa

oluyoroluyor sende olmuşsunn hiç birşey ihtiyacın yok maşallahhhhh

hımm bakarımmm cnmumarım kanal vardır internete gerek kalmaz benimkisi sınırlı internett baş edemem:))))

d smartın dizi kanalarrından birinde veriyor duygucum ama hangisi bilmiyorm ki şimdi :44: eğer d smart varsa sizde akşam bakar sölerm

cnm eğer ortak gibi birşeysen nacizane benimfikrimm ilk 1yılını en azından onla geçirr o kadarönemliki anlatamam bir kere çalışırsan sütün azalcak süt bir bebek için altın değerindee emin ol maşallah diyeyim kuzey kolay kolay hastalanmaz bağışıklığı güçlü 21 ay emdi,ben işimi gücümü onun için bıkraktım ha benim gibi olmasada en kötü ilk 1 yılını ona ayır emin ol iş güç hayatın boyuncab olur ama anne sütü geçicibir şey o günleri geri alamazsın,bebeğin gazı,diş acısını hiç bir ilaç azaltmaz bunların tek ilacı anne sütü dedimya altın değerindee

bizde elimizden geleni yaparızzz sende benim gibisin abartıdan uzak sade şık gösteriştdenuzaksınn en güzeli bence gelinin anlamı saflık masumiyett bazı gelinleri maymuna çeviriyorlar çok üzülüyorummm ve şunu da diyeyim ince bel gerçekden gelinliğe çok yakışıyorr..benherşeyin güzel olcağını inanıyorummm

d smartın dizi kanalarrından birinde veriyor duygucum ama hangisi bilmiyorm ki şimdi :44: eğer d smart varsa sizde akşam bakar sölerm
oo tamamdır ozamann çok sevindim şu d-smartta harika diziler varyaaa ben menüden bakarım ama sende öğrenirsen sevinirim kaçıncı kanaldaa

Bende idare ediyorum canım sizinle konuşunca kendime geliyorum valla
idare etme iyi ol iyi olman için en geçerli sebep SAĞLIKLISINN işin gücün var kimseye muhtaç değilsin çıtır bir hatun olma yolundasınnn halimize şükür dünümüze bugünümüze yarınımıza bin şükür..