- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.281
amin canım varlıkları yeterrr ben anneme hatta aileme çok kırgınım ama yapcak birşey yokk onları öyle kabul ettimm artıkkk içimi yangın yeri ama artık dışıma akıtmıyorum 3günlükdünyaa küsüp birimizden biri ölsee arkadan kalan vicdan azabı çekcek böyle idare ediyoruzzzz yapcakbirşey yokk..
evet ya 26 kg ben çoğunu hemen verdim kırkım çıkmadan ama büyüklerimiz sağ olsun o süt yapar bu süt yapar diyeee yedim herşeyi yine geri aldım aman ercemmm doğum sonrasını iyi değerlendir zeynepi emzirdikçee kg gitcek süt süt yapan su biliyorsun dengeli beslenip bol su içersen sıkıntı olmazzz 1 yılda eskisinden dahadazayıf dönersin aramızaa
yaa zaten evlilikten korkuyorumm bide kg meselesi girince hepten korkmaya başladm şimdii :18::18: evli bayanlarımdan tavsiye isteyim o zaman şimdi :18:
canlarımm, şimdi yaşım küçük değil biliyosunuz, 28 yaşında eşşek kadar kızımm, sevdigim adamla bir ömür geçirme fikri bence dünyanın en güzel duygusu ona da itirazım yok.. ama işin içine aileler şunlar bunlar girecek yaa ödüm kopuyor ondan..
bide bizim şöle bi muhabbetimizoldu, emrahların kendi mustakil evleri var 3 katlı,ilk bana dedi orda oturabiliriz die, bende ben kendi aileme d senin ailene de yakın oturmak istemiyorm dedm, konuştk anlaştk.. annesiyle tel de konuşurlarken annesi demiş işte evi yaptırmaya sen gelince başlayalm die, emrahda biz orda oturmayacaz demiş, annesi de biraz sölenmiş, aferin kız şimdiden almış iplerini eline demiş bunun gibi şeyler işte.. acayip gözümü korkutuyor bu konu. emraha kalırsa annem kinci değil unutmuştur bile diyor ama gel de bana anlat.. sorun olur dimi üst katlarında oturmak, deneyimli olarak sizlere soruyorm hatunlar :44::44::44:
valla canım asla oturmaa çünkü bir kere özel hayat kalmazz iç içe yaşamak zorunda kalırsınızz bir kere kayınvaliden çağırdımı gitmek zorundasınngitmesen ayrı tellenirlerrr hergüzel şey gibi tartışmanız olcak ağız tadıyla bağıraşamazsınız onu geçtim kavaganın üstüne gelser rol yapamazsanız yüzünüzden hal ve davranışınızdananlıcak ister istemez karışcak ve sana kin gütcekk.. onuda geçtim bir hafta sonun olcak şöyle iş güç yapmadan uzanmak isticen çat kapı gelcekk yüzüne değil ama arkandan ayyne dağınık gelin dicekk en iyisi uzak olmak haa tam terside olabilirrr buda ihtimal ama uzak olmak daha iyi kafan rahat etsinn birde dedğim gibi biraz taktiksel olcan eşinee aynı aserden geldiğinde ilk gün olnarın olsun düşüncen gibi ama bunu mutlaka sevgline söyleee bilsinn odaa..:)))
Hayir olur insallah canim oglumun bobreginde tas var arada agri idrar kacirma gibi sıkıntilari oluyor. Tahlil ultrason falan istedi dr onu bekliyoruz kesin sonuc icin.
şimdiiii destan gibi yazabilirim sana bu konuda
bizde 3 elti aynı binada oturuyoruz .kaynanamda kışları geliyo sadece .bi kere çok zor .heleki kaynana azcık dominat herşeye karışan bi tipse yandın .evden çıkışın eve gelişin ,sana gelenler bile problem olmaya yeter .ben çok çektim bu konulardan şimdiki aklım olsaydı aslaaa aynı binada oturmak istemezdim .tabiii sizde böle olcak değil gözünü korkutmayayım şimdiden .emrahın annesi onun sölediklerini unutur ama seninkileri unutaz çünki o evladı sen elkızısın.bizde kültür memleket farkı vardı o yüzden çatışmalarda çok oldu
ben çıkıyorum kızlar .belim ağrıda sandelyede oturmaktan gidip dolanayım biraz .
herkes keyifli mutlu günler allaha emanet olunnn
haftasonu gıdeceklerdı ama esı ıle arası duzelsın dıye erkene aldı, bugun oglen gıdıyorlar. bugun erkenden uyurum haftasonu da uyurum kendıme gelırım bıraz.
cocuk cok zormus valla ıyıce gozum korktu elınde kalem var mı orayı burayı cızıyor mu elındekı dokuyor mu dıye etrafında gezınıp duruyorsun bagırıyor kavga edıyor hasta oluyor vs derken baya bır gozum korktu valla. bıraz da gorumcemın kucuk kızı cok yaramaz. oyuzden de boyle olmus olabılır.
ben bunların cogunu duygudan ogrendım ben de sana zamanım yettıkce yardım etmeye calısıyorum dıyorum ya bu bır zıncır olmalı bence. ıyılık, ıyılık ıle devam etmelı. ha bır de senı hepımız cok sevdık azımlısın dısıplınlısın de oyuzden ınsan severek yardımcı olmak ıstıyor.
sporu ozellıkle yazıyorum kı hem burda hem obur topıkte gaza gelınmesıne faydası olur mu dıye. buna faydası varsa ne mutlu bana.
menu yorumları konusunda duygu kadar dıkkatlı ve basarılı olamam ama o an dıkkatımı ceken seyler varsa yazıyorum muhakkak.
hak dıye bırsey yok. hakettıgın saglıga ve hakettıgın hayata kavusursan en guzel odul olur hepımız ıcın.
kollar ıcın, 1 lt, 1,5 ltlık sıselere su koyuyorsun ve agırlık calısır gıbı kaldırıyorsun evde. uc cesıt yontem var ben sana tarıf edeyım telefıonda burda zor olur anlatmam.
sebebını anlatmıssın zaten ama corn flakes uzak durmaya calısıyoruz demıstım bılıyorsun.
ara ogunde keske meyve falan yeseydın. cunku kahvaltın yeterlı degıl. corn flakes yedıgın gun ara ogun ve oglende daha cabuk acıktın mı ?
ogle yemegın guzel olmus. ara ogun de guzel. spor guzel su da fena sayılmaz. ıyı bır mıktar.
artılar wc den de olur regl az kaldıysa da olur canın sıkkınsa ondan da olur sporun etkısı ıle yavas yavas kas yapıyor da olabılırsın.
dun okudum da yazmadan cıktım tam kokossun ha sureklı sacı bası ıle ugrasır allahım yarabbım yaaaaaaa
ekle de gorelım resımlerı. ben de artık resım ekleyecegım haftasonu en gec. oncesı sonrası resımlerı yaptım azıcık.
ınsaallah sıkıntın gecmıstır musaıt oldugunda konusalım ıstersen. keske haberlesseydık sıkıntın gıderdı gercı dun baya yogundu spordan 8 bucukta cıktım ama yururken konusabılırdık.
gunaydınnnnnnnn datlu arkadaslarımmmmmmm
uykusuz ama cok sukur ıyı bır sekılde sıze gunaydınnnnnnn dıyorum dun camasır makınasını bekleyecegım dıye 1 de uyudum valla. hem spor hem yuruyus hem gec uyku olunca cok zor oldu valla. ama sukur korktugum kadar kotu etkılemedı sabah. mısafırlerımızle vedalastık ve ıse geldık. defterım yanımda olmadıgı ıcın menu yazamamıstım ıkı gunluk menulerımı yazacagım oyuzden bırazda. herkes ıyıdır ınsaallah
afferim aynen devamonu zaten yapıyorum duygucummbak bu kadarç ok özledm seni ama bigun daha dayanacam ne de olsa annen baban onlar falann kıymetimi bilirler inşallahh
ee diyorum ya bol su dengeli beslenmek herşeyden yicen sen yağını ununu,beyaz ekmeği çıkarr yeter takıl ekmeği yee bol sebze meyva bakliyat et tavuk ye kararında ye sık vedüzenli beslen bol su işte bu sütünün kalitesini şöyle teat edersin bir sün sütünü sağ koy buzdolabına beklet 3-4 saat sonra bak üstte yağ tabakası varsa sütün kaliteli bak bunu denee erkenden ek gıdalara geçme zaten ennüde sonunda geçecek onun tek ihtiyacı senin sütün beni b,liyorsun 21 ay emzirdim sütüm azaldı gfünler oldu daha sık emzirdim ne kadar emzirm o kadar devir daim bunu unutmaa bir araemmek istemedi zorladım gezerek emzirdimbellerim koptu omzum incildi ama sonundabaşardımmm inşallah sende emzirirsinn gerçi sen tecrubelisin ama kendi yaptığım bir hata var sen yapama 6.ayında ek gıdaya geçince orda çok amotörce davrandımherşeyden vermedim yani herşeyden derken besinleri ayrı ayrı vermedimmm bak 3 yaşında hala daha yumurtayı sadeyemez bulamaç gibi yer içine tahin pekmez peynir eklerim bi orda başarılı olamadım ama kimseem yoktu tekdimmm gerçi budaa sebep olamaz resmen bAŞARISIZDIM BU KONUDAAben bi ara bütün sülaleme kırgındım .çok az kişiyle görüşüyodum eşimi kabullenmemiştiler şimdi en sevilen damat oldu ama bana çektirdikleri yanıma kaldı .bende unuttum o günleri başka çare yok yoksa hasta oluruz sıkıntıdan .
yaa dimi bide süt konusu var .inşallah sütüm olurda zeynepime iyi bakabilirim .duygucum su içicez tamamda diyorlarki eğer güzel beslenmezsen sütün yağlı ve kaliteli olmuyomuş yani mutlaka yediklerine de dikkat etmen lazımmış .
hehh işte benm gibi düşünen biri çok sevindimm
aynı şeyleri düşünüyorm bende, ona da aynılarını söyledim. yoksa erkeğe göre sıkıntı yok, ne güzel kira vermeyiz otururz diyo, ama anlatınca hak verdi bana. ama annesi öle düşünmüyor tabi ki, bide ben kız seni elinde oynatıyor şimdiden gibi bişey sölemiş ya ona çok bozuldm. yoksa sölediklerinin hepsini dedm, evimize misafir gelmez herkes annenlere gider, kendi düzenimiz olmaz dedm.bende çalışıyorm die sürekli orda yemek yeriz nie ayrı evimiz oluyoki o zamn dedm. bunun kavgası var gürültüsü var, her sese onları mı tedirgin etcez dedm falan filan.. işte o hak verdi de annesini napcaz onu bilmiyorm. sanki kadın dahatanımadan beni sevmemiş gibi geliyo :44::44:
öptüm sizi güzellerrrrben çıkıyorum kızlar .belim ağrıda sandelyede oturmaktan gidip dolanayım biraz .
herkes keyifli mutlu günler allaha emanet olunnn
elimizdengeleni yaparızzzzbenm sizden kaynana nasıl idare edilir konulu çok ders almam lazm sanırımbenm eski nişanlımın annesi çok dominant bi kadındı, asla kendi düşüncesi dışında bi düşünceyi kabul etmiyordu. onu çok idare ettm, çünkü nişanlımda annesinin ağzına çok bakıyodu yani.. allahtan emrah öle deil, beni de dinliyo beraber karar veriyorz.. bitek her ay kira zamanı çok çenemi çekeceksn o parayla neler yapardk şimdi diye dedi, bende her ay bi gun konuşma hakkın olsun, nasıl olsa kalan günler ben konuşcam dedm
ama işte zorlukları konusunda hepinizden yeni şeyler de öğreniyorm, bide kaynana nasıl idare edilir öğrendm mi tamamdırr
salı menu:
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım kepek ekmegınden tost
bır yarım daha tost yedım doymadım
bır eksı armut
ara: acık sekersız cay, 1 cevız, 500 ml ılık su
lıpton yemek sonrası cayından bır bardak
oglen: uc kasık bulgur pılavı, uc kasık yesıl mercımek, bır su bardagı ayran suzme yogurttan,
500 ml ılık su
ara: el buyuklugunden tarhana, uc kuru hurma, 500 ml ılık su
bır kupa kıraz saplı yesıl cay
aksam: 500 ml su yemekten once
4-5 kasık salata
ıkı catal karpuz
ıkı kasık mantar
uc adet yuvarlak kofte
bır dılım tam bugday ekmegı
ara: yarım yesıl elma
yatıncaya kadar 1 lt su.
3 lt su. bugun spor yapmadım dınlenme gunumdu.
carsamba menu:
bır dılım tam bugday ekmegı
bır domates
acık sekersız cay
bır yesıl elma
yarım salatalık
500 ml ılık su ( 250 ml alkali olarak ıctım )
oglen: 5 kasık tavuk sote, uc kasık pırınc pılavı, ıkı kasık domates salatası, ıkı catal kavun
ara: 500 ml ılık su ( 250 ml alkali olarak ıctım ), yarım domates, ıkı salatalık
500 ml ılık su
500 ml ılık su ( 250 ml alkali olarak ıctım ), 15 adet eksı uzum ( olmamıs uzum )
spordan once bır domates.
sporda 500 ml su
sporum: 1,5 saat salon + 40 dk eve yuruyus + 15,20 dk markette yuruyus
20 dk kosu bandı ( 5 dk 7 de kosu, 3 dk 8 de kosu, 2 dk 9 da kosu gerı kalan sure 6 da yuruyus tempolu )
15 dk bısıklet
10 dk twıst
gerı kalan surede bolgesel hareketler, agırlık calısma
eve gıderken 9 da bır ayran 330 ml, special k kraker cıkartmıs domateslı nanelı ondan yedım aclıgı da guzel bastırdı 66 kalorıymıs. tadı da hosuma gıttı. spordan sonra boyle yapmayı dusunuyorum ya da spora gıtmeden once.
evde 500 ml su
toplam su 3 lt, spor 150 dk
hımm hangi kanalmışşş dizin bakayım bendeeee kimmiş bizim kızın gönlünü çalan
bence menün gayet başarılı doyuyorsan sorun yokk sabah kahvaltınn benimdee üşendiğimde ilk tercihim oluyor yada vaktin yoksaaa ben gününü komple beğendimmmm
ahh kıyamam umarım tahliller temiz çıkarr böyleşifalı sular varr annemdede vardı bir araa gidip damacanalarla doldururdu böyle böyle düşürdü.inş bir an önce atlatır şifa versin rabbim paşayaaa
afferim aynen devam
ee diyorum ya bol su dengeli beslenmek herşeyden yicen sen yağını ununu,beyaz ekmeği çıkarr yeter takıl ekmeği yee bol sebze meyva bakliyat et tavuk ye kararında ye sık vedüzenli beslen bol su işte bu sütünün kalitesini şöyle teat edersin bir sün sütünü sağ koy buzdolabına beklet 3-4 saat sonra bak üstte yağ tabakası varsa sütün kaliteli bak bunu denee erkenden ek gıdalara geçme zaten ennüde sonunda geçecek onun tek ihtiyacı senin sütün beni b,liyorsun 21 ay emzirdim sütüm azaldı gfünler oldu daha sık emzirdim ne kadar emzirm o kadar devir daim bunu unutmaa bir araemmek istemedi zorladım gezerek emzirdimbellerim koptu omzum incildi ama sonundabaşardımmm inşallah sende emzirirsinn gerçi sen tecrubelisin ama kendi yaptığım bir hata var sen yapama 6.ayında ek gıdaya geçince orda çok amotörce davrandımherşeyden vermedim yani herşeyden derken besinleri ayrı ayrı vermedimmm bak 3 yaşında hala daha yumurtayı sadeyemez bulamaç gibi yer içine tahin pekmez peynir eklerim bi orda başarılı olamadım ama kimseem yoktu tekdimmm gerçi budaa sebep olamaz resmen bAŞARISIZDIM BU KONUDAA
onu geçtim bebeğin olcak senin istemediğini ben tecrubeliyim diyeee yapmak isticekk sen rahatsız olcannn ev ev üstünde olmuyor çeşmişşş hayatın boyunca hep taktiksel ol
tabi ben böyle şeyler yaşamadım çevrenden görüdklerimmm
öptüm sizi güzellerrrr
elimizdengeleni yaparızzzz
ama sende çok güzekl gelin olcannn haaaa ogüne kadar incecik bel güzel bir gelinli zarif elegant,sade ben böylehayal ediyorum,romantik bir topuz durubir makyaj,taze çiçeklerden bukettt ayyyheyecan başladııı şimdidenn çok güzel olcan çokkkk
bugun :
bır yumurta omlet
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
bır bardak yarım yaglı sut
ceyrek domates
ceyrek salatalık
ıse gelınce acık sekersız cay
ara: bır yesıl elma, 500 ml ılık su ( yarısı alkali olacak )
oglen: kuru fasulye pılav ve az salata olacakmıs yanımda ayran getırdım ayran ıcerım bır de.
aksama kadar 1,5 lt daha su ıcerım bır kısmı alkali olur yıne.
ara ogun olarak activia yogurt ve yaban mersını yapacagım.
aksam eve gıdınce bol bır yesıllık salatası, uzerıne yavada yagsız kızartarak hellım peynırı ve ayran ıle ogun yapacagım. ardından da evde kendım spor yapacagım leslıe ozledım degısıklık olsun hem evde de spor yapmayı seveyım dıyorum cok yorulmazsam bolgesel de calısacagım.
ara ogun olarak da bır bardak sut yapacagım
bugunluk planlarım ve menum boyle dusunuyorum
aksam dus ve guzel bır fılm ve uyku olarak da kapatayım gunu dıyorum.
ayy duyguş kanalını bilmiyorum ben netten izliyorum ama sen googleda jess and nick diye aratsan çıkar.
Menümü beğenmene sevindim canım oluyor artık sanırım.
sana da hayırlı gunler olsun canım
senı uzun zaman sonra hem aramızda hem menulerınle gormek cok guzel gercekten.haftaya da neslıyı beklıyoruz ınsaallahhhh
sutlu nescafe, patates, esının et yemeklerı, oglen kerevız, sabah antep salcası yazardı boyleeeeeeee
keyıf yapmak da kacamak yapmak da hakkın canımmmm yaaaaa ohhhh ne guzel olmus valla.ayrıca sen kacamak yapınca cok guzel dengeleyen bır ınsansın
suya dıkkat ama lutfennnnnnnn sen az su ıcıyorsun zaten herzaman. gel senınle eskısı gıbı bırbırımıze yazalım mı ozaman fazla su ıcıyordun bu sayede.
domateslı pılav nasıl yapıyorsun canım ? ben de deneyım degısık bır lezzet olur ayrıca domatese bayılırım ben
aminn inşallahh ... iyiyiz hatun sen nasılsınnn?
oluyoroluyor sende olmuşsunn hiç birşey ihtiyacın yok maşallahhhhh
hımm bakarımmm cnmumarım kanal vardır internete gerek kalmaz benimkisi sınırlı internett baş edemem:))))
ben kendi bebegime annemn bile karışmasını istemem ki.. gerçi çalışıyorm mecbur biri bakacak, ya annem ya onun annesi ama yine de gündz bakmak farklı sürekli bakması farklı.. hoş o zamna kadar bi çare bulursm ben kreşe başlayana kadar evden yürütmeyi düşünüyorm işleri. ortak gibi bişeym ya zaten kazandıgım para düşer ama hiç olmazsa çocugumla olurum, en azından kreş yaşına gelene kadarayy çok zor bu işlerrr
ne araştırmalar yapıyorum duygucumm bi görsennnöle şatafatlı şeyler sevmem zaten, hep sade modeller bakıyorum, hafif kabarık, sade tülden, duvagm falan, boş kaldıgım zaman hep bunları araştırıyorm ama bel incelecekk o mecburrr hele bi işler iyice kızışsın da burda çok resmler paylaşacam kızlar bunu mu seçeyim bunu mu diyee söz kıyafetmden evimdeki biblolara kadar hepsini burda beraber seçecezzz
oo tamamdır ozamann çok sevindim şu d-smartta harika diziler varyaaa ben menüden bakarım ama sende öğrenirsen sevinirim kaçıncı kanaldaad smartın dizi kanalarrından birinde veriyor duygucum ama hangisi bilmiyorm ki şimdi :44: eğer d smart varsa sizde akşam bakar sölerm
idare etme iyi ol iyi olman için en geçerli sebep SAĞLIKLISINN işin gücün var kimseye muhtaç değilsin çıtır bir hatun olma yolundasınnn halimize şükür dünümüze bugünümüze yarınımıza bin şükür..Bende idare ediyorum canım sizinle konuşunca kendime geliyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?