- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.321
kız sen klimayı kapattınmı bugün izmir hiç esmiyorrr,ya varya gözüm hep seni arıyor neslimmm yetti arttık sohbetini özlüyorumm gelde bitsin bu hasrett yormasınlar seni artıkkk yoksa metroyla gelcemm işyerinee:))))
demek yediklerini görsem yüzerek gelirim haaa güldürdün beniii biliyormusun senin yazılarını okumayı çok seviyorummm bizim 2 saatte yazdığımızı sen bir msjda yazıyorsunnn
demek makyajlar yapılmış eminim harika olmuşsundurr benim maskünen tarz arkadaşımmm..yorma kendini ben yüzden çok terliyorum neden acAba böyle oluyor bazıları saçlarını salıyor makyaj full zerre terlemiyor biz niye böyleyizz
afiyet olsun cancagızımm
Ben de çok özlüyorum yaaa. Yoğunluk hakkaten fena, bugünü atlatayım da yarın tatil nasılsa Atla gel valla, sonunda buluşmuş oluruz hem. Zaten ayarlayalım da buluşalım artık. Sen çıtır oldun nasıl olsa, ben de balık etli olsam da olur Hem ikimizin kilo ortalaması 64 falan olur, zaten o kiloda buluşalım demiştik
Makyaj yaptım ama hafif, senden öğrendiklerimi uyguluyorum işte naçizaneBen de ne fondöten ne pudra kullanmıyorum. Makyaj çantamda var, ne olur ne olmaz diye. Ben de eyeliner ve rimel sürüyorum ama akma falan olmuyor. Ya zaten az sürüyorum, biraz dağılsa da belli olmuyordur
O insanlara ben de hayret ediyorum Duygucum, ben yüzden çok terliyorum, elimde mendil sürekli silmem gerekiyor. Vücudum yüzüme göre neredeyse terlemez. Yüzüm ve boynum coşar.
Duygu, sen Loreal'den neden memnun değilsin? Ben pek memnunum, malum sen önermiştin bana. Gerçi şimdi yazdıklarınıza bakınca, iki-üç ay gidiyor kalem falan diye, benim maşallah yıllarca yetebilir de tarihi geçmiştir diye atıyorum geneldeAma geçen sene yaza kadar hayatımda yaptığım en fazla makyajı yapmışımdır muhtemelen
Bu arada Nurdancım, ben oğlan çocuğu gibi dolaşan biri olarak makyaj yapmayı öğrendiysem (tabi öğrendim denmez ama kendimi idare etmeyi öğrendim en azından) sen zaten yapan biri olarak çok kolay öğrenirsin bence Hele de şimdi iki tane makyaj ve bakım üstadımız var Gerçi ben de bakımlı olmayı severim de makyaj konusunda zayıfım biraz.
taktir ettim seni nurdancım bravo sanaa inşallahh herşey güzel olurr..
evet aynı düşünüyoruzzz ,gelinliği seçde saç kolay ama yüzünü gördüğüm için sana romantik bir topuz hayal ettim ayy neysee ogünler gelsin seni evlendirdik ,doğurttuk bile hayalde sınır yok yaa...
canım ikinizde kötü niyetli değilsiniznihayetinde annen anneler özellikle belli bir yaşa geldiğinde daha sabit fikirlio lur,bu arada annen bile olsa senin ruh halini senden daha iyi nalayan olamaz seni tam nalmasını bekleme,annen senin üzüntüne o kadar şahitolmuşki birdentedirgin olmuş anladığım kadarıylaa zaten sinirinin üstüne gelmiş böyle durumlarda ben cvp vermem yolunu keşfettim geçde olsa eskiden çata çat cvp verirdim dedimya haklıda olsam haksız durma düşerdimm,eğermümkünse böyle durumlarda en kötü bi bakkala git yada balkona çık nefes al ,kızgınlıkhalinde ilk cümleler hep kırıcı olur,insanlar yaşlandıkça daha alıngan daha hassas olur annende küsme huyuda varmış en güzeli çok zorda olsaa ya sabırlı olmak yada ortamı terk etmek boşverrr seninkötülüğü istemicek işk insan annen baban bunu unutmaa,değmeyen bir insaniçin annenle küsmeyinn
17 ya da 18 olabilir duygucum akşam iyice bakar emin olurum
nemlendiriciyle sabitliyorm canm, yani sabitliyormuşum farkında olmadanbenm o zaman önce cildime uygun doğal duracak bir far almam lazm anlaştk bu konuda evet canm küçük bişey flormarın eyeliner ı, ama bulaşıyor bana yaa off kalemini alıp deneym o zman, duygunun dedigi markaya da bakacamm
göz altı beyazlatıcılarını ben gece dışarı çıkacagm zamn kullanırm zaten gündüz sevmem, elimdeki bitsin de flormarın kini alırım bakalm
bugulu hava nasıl veriliyor peki :44: ayy ne çok soru sordm bugun yaaa
bendeilkkez kullandımm ürünü bozmazlarsa kullanmayada devam etcem ben rimelve kalemi 100 küsüra aldım tam aklımda değil fiyatııı
eğer ürünlerden memnunsan devam ett ben lorieli seviyordum oda bozdu öyle lancome kullanmaya başladımm şimdilik hiçmemnun olmadığım kadar memnunummm..
bunlar beni kat kat aşıyo neslicim, yok buğulu yapalım, baz alalım falannartk elimizden geldigince öğrenecez bakalımm
canım süper işte bi yerden başlamak lazım hemm
Ben sana yardımcı olurum her konuda ne istersen sorabilirsin.
Buğulu makyaj dediğimiz şey bihter makyajı canım.İlgini çekerse onuda anlatırım
acabaa sen adapazarına gelsen de beni bi yoğun bakıma mı alsann
yaa kuzum ben biraz daha dogallıktan yanayım zaten koy gömlek tarzı giyinen bi insanım bihter makyajı ağır olmaz mı biraz :44:
Adapazarı mıçok uzak kuzum beee ama kısmettt bu belli olmaz
Canım zaten bihter makyajı ağırdır yani benim gibi kokoşken günlükte yapılabiliyor ama sana şimdilik sıkıcı gelir belki özel günlerden yapabilirsinben bu aralar jessin makyajına taktım hep öyle yapıyorum sanırım kahkül merakımda ondan geldi
Doğallık tabiki en güzeli ama arada insan değişiklik istiyor ayyy hadi banada değişiklik olsun yarın makyaj yapmıyım
Kesinlikle haklısın akşam konuşmayı düşünüyorum üfff böyle şeyler insanı huzrsuz edebiliyor maalesef.Annem zaten burda yaşamamın tek sebeidir.Bende zaten senin dediğin gibi yaptım.Evden çıktım.İşe geldim.Akşama düzelticem ama böyle küs kalamam ki ben onunla değil sadece sevdiğim herkesle.
benm hiç değişmeyen pudra, allık ve rimel. bunları yapmadan köye bile gitmemama kalem falan onlar daha özendigim zamanlarda. mutlaka bihter makyajına da ihtiyaç duyarm tabii dee bi anda çocuk askerden gelir gelmez kapkara gözlerle çıkmayım karşısına jess in makyajı da doğal güzel bi makyaj bak onun tariifini verebilirsin bana
yani küs kalsanda ne kadar kalcan ki boşverr güzel bitatlı al yanağından makas all hemen gülüverir zaten ..
kızlarrrr sonunda işlerim bitti bir dünya ütü yaptımm ama sonunda bitti kurtuldum büyük bir yük attım üstümden dinlenmeden pazara gittim özlemişim pazarııı tek başına gitmekde ayrı bi keyif bundan 10 yılönce deseler asla inanmazdım pazarı bu kadar seveceğimi kokusu herşeyi ayrı bi keyif oluyor eve gelir gelmez akşam yemeği diye hazırladığım;
büyük bir tabağa 1 domates ama öyle kibar kibar doğramadım 4 böldüm,1 salatalık onuda öyle doğradım ,1 ankara biberi onuda 2 ye böldüm,yarım soğan onuda 2'ye böldüm,5 yeşil zeytin,bir parça peynir,bunların hepsini büyük bir tabağa doğradım,yanına yarım kase yoğurt yarım dilim ekmek amanın bir yedim öyle çatalla falan değil elimleee arada böyle yaparım o kadar keyifli oluyorkii benlikden çıkyorummm yaban duygu oluyorum birden neyseee dünyalar benim şuan az sonra keyif kahvesi yapcam türk kahvesimi yapsam nescafemi acabaayaşasın pazara gitmekkkk...
kızlarrrr sonunda işlerim bitti bir dünya ütü yaptımm ama sonunda bitti kurtuldum büyük bir yük attım üstümden dinlenmeden pazara gittim özlemişim pazarııı tek başına gitmekde ayrı bi keyif bundan 10 yılönce deseler asla inanmazdım pazarı bu kadar seveceğimi kokusu herşeyi ayrı bi keyif oluyor eve gelir gelmez akşam yemeği diye hazırladığım;
büyük bir tabağa 1 domates ama öyle kibar kibar doğramadım 4 böldüm,1 salatalık onuda öyle doğradım ,1 ankara biberi onuda 2 ye böldüm,yarım soğan onuda 2'ye böldüm,5 yeşil zeytin,bir parça peynir,bunların hepsini büyük bir tabağa doğradım,yanına yarım kase yoğurt yarım dilim ekmek amanın bir yedim öyle çatalla falan değil elimleee arada böyle yaparım o kadar keyifli oluyorkii benlikden çıkyorummm yaban duygu oluyorum birden neyseee dünyalar benim şuan az sonra keyif kahvesi yapcam türk kahvesimi yapsam nescafemi acabaayaşasın pazara gitmekkkk...
allık bende çok severim her tonu var neredeyse pudra üzerine allık sürdün mü pürüzsüz görünür.
sen doğal bi makyajla karşılarsın emrahı sonra da bigün yaparsın bihter makyajını büyülersin adamı
jess majyajını bugün eklediğim fotoya bak canım orda yapmıştım tam net değil ama idare eder canım zaten farklı bişey yok üste normal eyeliner çektikten sonra gözünün içine beyaz kalem sürüyosun sonra alt kirpiklernin en dibinden ve ucundan gözünün ortasına kadar ince ve düzgün bir çizgi çekiyosun yarıda bırakman önemli.Sonra kirpiklerini bolca rimelle.En son pembe allğını sürersin.Biraz yüzeysel oldu ama ben kendi yaptığım makyaj detayını yazmadım.Sen kolayca bu şekilde yapabilirsin.
tamam duyguşş bugünde geçti halledicem bu meseleyi biraz sakinleşelimde
ayyy ne keyifli pazar yapmışsın resmen sana terapi gibi geliyor aslında ben de pazarı severim hatta izmir karşıyakada bir pazara gitmiştim kapalı pazardı böyle çok hoşuma gitmişti epeyce bişeyler almıştım.Hatta bir parça askılı bluz hala dolabımda
akşam menün ne güzel olmuş öyle sen anlatırken canım çekti yaaa afiyet duyguşş eline koluna sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?