2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ben de çok özlüyorum yaaa. Yoğunluk hakkaten fena, bugünü atlatayım da yarın tatil nasılsa Atla gel valla, sonunda buluşmuş oluruz hem. Zaten ayarlayalım da buluşalım artık. Sen çıtır oldun nasıl olsa, ben de balık etli olsam da olur Hem ikimizin kilo ortalaması 64 falan olur, zaten o kiloda buluşalım demiştik
Makyaj yaptım ama hafif, senden öğrendiklerimi uyguluyorum işte naçizane Ben de ne fondöten ne pudra kullanmıyorum. Makyaj çantamda var, ne olur ne olmaz diye. Ben de eyeliner ve rimel sürüyorum ama akma falan olmuyor. Ya zaten az sürüyorum, biraz dağılsa da belli olmuyordur
O insanlara ben de hayret ediyorum Duygucum, ben yüzden çok terliyorum, elimde mendil sürekli silmem gerekiyor. Vücudum yüzüme göre neredeyse terlemez. Yüzüm ve boynum coşar.

afiyet olsun cancagızımm

aynı canım aynı vardır bi sebeppp...

p.tesi dönüyorsun yanii aramızaaaaa valla ben duruma sevindim inşallah işlerindee hafiflerr..

Bu arada Nurdancım, ben oğlan çocuğu gibi dolaşan biri olarak makyaj yapmayı öğrendiysem (tabi öğrendim denmez ama kendimi idare etmeyi öğrendim en azından) sen zaten yapan biri olarak çok kolay öğrenirsin bence Hele de şimdi iki tane makyaj ve bakım üstadımız var Gerçi ben de bakımlı olmayı severim de makyaj konusunda zayıfım biraz.

Duygu, sen Loreal'den neden memnun değilsin? Ben pek memnunum, malum sen önermiştin bana. Gerçi şimdi yazdıklarınıza bakınca, iki-üç ay gidiyor kalem falan diye, benim maşallah yıllarca yetebilir de tarihi geçmiştir diye atıyorum genelde Ama geçen sene yaza kadar hayatımda yaptığım en fazla makyajı yapmışımdır muhtemelen

Canim sana onerdigimde bende kullaniyordum ama cilt ,ten, kirpik herkezde farkli bir onceki kullandigim etkiyi alamadim hatta urunler bitmeden lancome gectim yani kaleminden verim alamamaya basladim durumlar boyle yani az oncede yazdim lancome kendini bozmazsa ozellikle kalemde devam ettircemmm bozarsa yeni marka arayisi sen memnunsan devam et ayrica sevindim memnun kalmana

Son düzenleme:

bunlar beni kat kat aşıyo neslicim, yok buğulu yapalım, baz alalım falann artk elimizden geldigince öğrenecez bakalımm

Kesinlikle haklısın akşam konuşmayı düşünüyorum üfff böyle şeyler insanı huzrsuz edebiliyor maalesef.Annem zaten burda yaşamamın tek sebeidir.Bende zaten senin dediğin gibi yaptım.Evden çıktım.İşe geldim.Akşama düzelticem ama böyle küs kalamam ki ben onunla değil sadece sevdiğim herkesle.

canım süper işte bi yerden başlamak lazım hemm

Ben sana yardımcı olurum her konuda ne istersen sorabilirsin.

Buğulu makyaj dediğimiz şey bihter makyajı canım.İlgini çekerse onuda anlatırım

Evet canım lancome pahalı ama hakkını veriyor gerçekten.Loreal kullanmadım ben rimel kalem falan.Ama genel olrak iyi bir marka.Temizleme losyonlarını çok sverim.

canım süper işte bi yerden başlamak lazım hemm

Ben sana yardımcı olurum her konuda ne istersen sorabilirsin.

Buğulu makyaj dediğimiz şey bihter makyajı canım.İlgini çekerse onuda anlatırım

acabaa sen adapazarına gelsen de beni bi yoğun bakıma mı alsann

yaa kuzum ben biraz daha dogallıktan yanayım zaten koy gömlek tarzı giyinen bi insanım bihter makyajı ağır olmaz mı biraz :44:

acabaa sen adapazarına gelsen de beni bi yoğun bakıma mı alsann

yaa kuzum ben biraz daha dogallıktan yanayım zaten koy gömlek tarzı giyinen bi insanım bihter makyajı ağır olmaz mı biraz :44:

Adapazarı mı çok uzak kuzum beee ama kısmettt bu belli olmaz

Canım zaten bihter makyajı ağırdır yani benim gibi kokoşken günlükte yapılabiliyor ama sana şimdilik sıkıcı gelir belki özel günlerden yapabilirsin ben bu aralar jessin makyajına taktım hep öyle yapıyorum sanırım kahkül merakımda ondan geldi

Doğallık tabiki en güzeli ama arada insan değişiklik istiyor ayyy hadi banada değişiklik olsun yarın makyaj yapmıyım

benm hiç değişmeyen pudra, allık ve rimel. bunları yapmadan köye bile gitmem ama kalem falan onlar daha özendigim zamanlarda. mutlaka bihter makyajına da ihtiyaç duyarm tabii dee bi anda çocuk askerden gelir gelmez kapkara gözlerle çıkmayım karşısına jess in makyajı da doğal güzel bi makyaj bak onun tariifini verebilirsin bana

yani küs kalsanda ne kadar kalcan ki boşverr güzel bitatlı al yanağından makas all hemen gülüverir zaten ..

kızlarrrr sonunda işlerim bitti bir dünya ütü yaptımm ama sonunda bitti kurtuldum büyük bir yük attım üstümden dinlenmeden pazara gittim özlemişim pazarııı tek başına gitmekde ayrı bi keyif bundan 10 yılönce deseler asla inanmazdım pazarı bu kadar seveceğimi kokusu herşeyi ayrı bi keyif oluyor eve gelir gelmez akşam yemeği diye hazırladığım;

büyük bir tabağa 1 domates ama öyle kibar kibar doğramadım 4 böldüm,1 salatalık onuda öyle doğradım ,1 ankara biberi onuda 2 ye böldüm,yarım soğan onuda 2'ye böldüm,5 yeşil zeytin,bir parça peynir,bunların hepsini büyük bir tabağa doğradım,yanına yarım kase yoğurt yarım dilim ekmek amanın bir yedim öyle çatalla falan değil elimleee arada böyle yaparım o kadar keyifli oluyorkii benlikden çıkyorummm yaban duygu oluyorum birden neyseee dünyalar benim şuan az sonra keyif kahvesi yapcam türk kahvesimi yapsam nescafemi acabaa yaşasın pazara gitmekkkk...

allık bende çok severim her tonu var neredeyse pudra üzerine allık sürdün mü pürüzsüz görünür.

sen doğal bi makyajla karşılarsın emrahı sonra da bigün yaparsın bihter makyajını büyülersin adamı

jess majyajını bugün eklediğim fotoya bak canım orda yapmıştım tam net değil ama idare eder canım zaten farklı bişey yok üste normal eyeliner çektikten sonra gözünün içine beyaz kalem sürüyosun sonra alt kirpiklernin en dibinden ve ucundan gözünün ortasına kadar ince ve düzgün bir çizgi çekiyosun yarıda bırakman önemli.Sonra kirpiklerini bolca rimelle.En son pembe allğını sürersin.Biraz yüzeysel oldu ama ben kendi yaptığım makyaj detayını yazmadım.Sen kolayca bu şekilde yapabilirsin.

yani küs kalsanda ne kadar kalcan ki boşverr güzel bitatlı al yanağından makas all hemen gülüverir zaten ..

tamam duyguşş bugünde geçti halledicem bu meseleyi biraz sakinleşelimde

ayyy ne keyifli pazar yapmışsın resmen sana terapi gibi geliyor aslında ben de pazarı severim hatta izmir karşıyakada bir pazara gitmiştim kapalı pazardı böyle çok hoşuma gitmişti epeyce bişeyler almıştım.Hatta bir parça askılı bluz hala dolabımda

akşam menün ne güzel olmuş öyle sen anlatırken canım çekti yaaa afiyet duyguşş eline koluna sağlık

Menüm

Sabah aç karnına bir bardak alkali su
2 esmer kuru kayısı

bir saat sonra (işe geç kalmıştım kahvaltyı evde yapamadım)
bir poğaça
bir bardak çay

ara
bir bardak yeşil çay

öğlen
4 köfte
bir bardak ayran
domates salatalık maydonoz
2 dilim ekmek

ara
yarım elma
yarım armut

akşam
bir baget
2 elma dilim patates
maydonoz
bir bardak ayran

ara
bir soda( sporda kaybettiğim minerallerimi geri aldım)
bir bardak yarım yağlı süt

saat 11 gibi içicem
bitki çayı

suyum toplamda 2,5 lt oldu.Yaklaşık 2 ltsi alkali.Spor tabiki leslie yaptım 45 dakika.Yatmadan bi on dakika daha istiyorum.Bilmem ne yapsam acaba.Günü böyle kapatıyorum.Sabah ki poğaça için üzgünüm.Ama 2-5 aydır ağzıma sürmemiştim.Eskiden 3 tane ile hergün kahvaltı yapardım.Alışkanlıklarım çok değişti artık.Ve ben bu halimden oldukça memnunummm.

Kılzar bugün haberlede siirt festivalini izledim.Oranın yemeklerini bildiğim için eridim resmen.Offffffff diyorum nasıl çekti.Yemekleri demicem topikte hamile var .Amaaannn iyi ki orda yaşamıyorum yoksa diyet falan hikaye olurdu yahu

Şimdi biraz osmanlıca çalıştım ardından tvye bakayım dedim güneşi gördümü vermişler.Bu film beni çok derinden etkliyor.Üzülüyorum gerçeklerle yüzleşiyorum.Gerçekten herşeye değinilmiş bi film.Her seferinde beni ağlatmayı başarıyor.Gerçi mahsun kırmızgülün bütün filmlerinde ağlıyorum yaa.

Bu arada Filizim seni aramadım.Kıyamadım yaaa.İyice dinlen kafanı dinle istedim bitanem.İyi gelecek sana.Uyku sakinlik ....Başka zaman elimden kaçamazsın hatun haberin ola

oyy yemegini ne anlatmışsın duygu haa, sanırsın 1.5 parsiyon iskender afiyet bal şeker olsun

pazarları bende çok severim hele giysi bölümüne bayılırım ama gidemiyorm ya ben işten çıkana kadar kapanıyor burdaki en güzel pazar bazen diyorm çalışmasam evde ne mutlu olurdum haa

fotoyu gördüm canım, teyy maşallaahhh bu makyajı yapmayı öğrewnmem lazım işte, hem çok doğal hem de çok güzel duruyor. şimdi bacım sana zahmet bir musait zamanında benm anlayacagm dilde anlatır mısın şunu gözün en dibi ucu altı üstü hepsi birbirine karıştı bende

esracım bak en makyajlı halim bu benim, umut var mı yok mu sen söle

Eklentiler

• $580445_10151346001538671_491980081_n.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 28