2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

CAnım ben,m eğer fpndoten kullanmıyorsan pudrayı nasıl sabitliyosun yüzüne ? Acaba nemlendirici ile mi ? Oda olabilir nemlendirici sürüp sonra pudrayı sürersin.Ama göz kapaklarına pudrayı fırçayla değilde süngeriyle tampon gibi uygulaki kalıcı olsun.Farda gölge işine girme o zaman.Tek ren farı fırça yardımıyla bütün göz kapağına sür.Rengini sen seç kırık beyazlarla krem rengi arası bişey olabilir aslında belki ekru bile.Flormarın eyelinerı güzeldir.Küçük bişey değil mi ? Kalem üstüne eyelinerı bi dene bakalım.
şu göz altı beyazlatıcılarını ben hiç sevmem ama aydınlatıcı bazen kullanmak lazım.Akma sorununa karşı flormarın likid göz altı aydınlatıcısı var aynı zamanda makyajı sabitliyor onu deneyebilirsin canım.Ben göz altlarımda buğulu bir hava vermeyeceksem eğer göz kalemi kullanmam.Eyeliner yada rimelle ince yarım çizgiler çekerim ki akma kesinlikle olmuyor fıstık.

Alkali suya gelince canım eğer çok kötü geliyorsa alışana kadar karbonatın ölçüsünü düşür.Mesela yarım tatlı kaşığı gibi.Tadındaki o yoğunluğu zamanla arttırırsın.

Siz o oruçları bensiz mi tutacağınızı zannettiniz Kambersiz düğün olur mu ? Banada gününü söyleyin birlkte tutalım yaa

esra yarım ince çekiyormuş nurdan sen nasılgeçiyorsunnn ben kalın ve kuyruklu çekerim gözaltıma kalem sürerim koyu ve dağıtırım buğulu olsun diyee içine beyazk alem iri olsun diye ve bol rimel herkez çok beğenir ..

Merhaba kızlar, sabahtan beri inanılmaz bir yoğunluk var, öğleden sonra da devam edecek. Hala daha tam iyileşemedim ama çok daha iyiyim. Sabah kaynatmışsınız epey ama kaçırdım, ben anca girebildim. Az önce yemek siparişi verdim, arada da bakayım dedim.
Hızlıca baktım, Duygucum bu hafta döndüğümü sanmışsın ama yok haftaya başlıyorum, resmi olarak şu ağustostan bir çıkalım da Yediklerimi yazmıyorum, zaten yazsam yüzerek karşıya geçip kovalarsın beni, sadece çeşitleri değil miktarları da dayaklık
Bu sefer hiç kısıtlama yapmayı düşünmüyorum, sadece miktarları azaltacağım ve spor yapacağım. Yoksa sonra sapıtıyorum. Kendimi alıştıracağım bakalım, inşallah işe yarar. Yaramazsa uzak durma yöntemini uygulayacağım mecbuuuur Tabi yorumlarınızla uyarılarınızı bekliyorum, eleştirilere açığım.
Bu arada bugün ben de azıcık makyaj yaptım, eh Esra kulakların çınlasın, hepimizi özendirdin Bugün epey toplantı falan var, iyi oldu aslında, yoksa yazın bırakmıştım ben komple. Çok terliyorum ve en çok ta yüzüm terler benim, o yüzden makyaj hiç durmuyordu ama bugün hep kapalı ortamdayım, sanırım dayanır akşama kadar.

Siz o oruçları bensiz mi tutacağınızı zannettiniz Kambersiz düğün olur mu ? Banada gününü söyleyin birlkte tutalım yaa

ha haaa gel anam sende gel p.tesi perşembe tutcaz inşallahh hem borcmuz için hem nefsimizi frenlemekiçin hem organlardinlensinn tabi en büyük nedeni borcumuzuödemek benim 10 gün açığım varr..

Konu sebep ne biliyormusun duyguşş dün beyfendi aradı boşanmayla alaklı konuşuyorduk neyse ben odaya geçtm çıkınca zaten gergindim tartışmıştık çünkü annem ısrarla ne diyor niye cevap veriyorsun falan dedi ben de bişey anne dedim vayy efendim bana diyor ki sen yumuşuyorsun biz gittik mahkemelere sonra olan bize oluyor falan halbuki ne yumuşaması iyice sinirleniyorum ona hergeçn gün çok kırıldım anneme.Ben alışkın değilim küs kalmaya ama annem çabuk küser geç de konuşur.Üfff şaşırdım kaldım zaten stresliyim zaten sıkkın canım.Bir de bu çıktı şimdi.

kagıt üzerinde ortak olcam ben, maaşlı çalışacam ve attıgım imzadan para alacam ki imzadan da kötü paralar kazanılmıyor yani, maaşımdan 1 2 seneligine vazgeçebilirim, çocugumdan değerli olmaz. ben de istemiyorm kendi anneme d olsa başkasına bırakmayı, çocugun şekillendigi zamanlar o zamnlar, e genel olarak hep denir zaten anane babanne hayır diyemeztoruna diye, çok fazla insanın mudahele etmesine gerek yok, umarım ki öle yapabilirim en güzeli de bu olur

gelinlik konusunda tamamen aynısını düşünüyorz duyguzum, eminim senin de gelinligin çok şık ve çok zariftir makyaj da sade olmalı mutlaka, saçta da kocaman topuzları sevmiyorm, güzel olsun herşeyi nşallahh

kız sen klimayı kapattınmı bugün izmir hiç esmiyorrr,ya varya gözüm hep seni arıyor neslimmm yetti arttık sohbetini özlüyorumm gelde bitsin bu hasrett yormasınlar seni artıkkk yoksa metroyla gelcemm işyerinee:))))
demek yediklerini görsem yüzerek gelirim haaa güldürdün beniii biliyormusun senin yazılarını okumayı çok seviyorummm bizim 2 saatte yazdığımızı sen bir msjda yazıyorsunnn
demek makyajlar yapılmış eminim harika olmuşsundurr benim maskünen tarz arkadaşımmm..yorma kendini ben yüzden çok terliyorum neden acAba böyle oluyor bazıları saçlarını salıyor makyaj full zerre terlemiyor biz niye böyleyizz

Sessizlik iyidir sana iyi gelecek dinleneceksin hem evde temiz haftasonu iş yok ohhh gel keyfim gelll .Bakımlar yapılsın.Kitap okunsun.Spora gidilsin.Güzel güzel yemekler hazırlansın.Yapacak şey çok kiiii

Benim canım hiç kısır çekmiyoki

Aslında bu süs püs olayı bana terapi gibi oluyor kendimi bildim bileli böyleyim.Bi yere gideceksek eğer bana bi saat önce haber vermeleri lazım.Herşey istediğim gibi olmalı.Yoksa huzursuz oluyorum.Annemin ablamın kuaförüde benim

Anne konusunda meğer herkesin fikirleri aynıymış.Kızlar yanlız olmadığımı bilmek iyi geldi.Benim annem dünyanın en fedakar annesidir.Ama işte o da dört dörtlük değil.Bazen fazla kızgın olabiliyor.O zamanlarda uygun adım ter yön marş diyorum kendime.Aslında okul bitip mesleğimi elime alsam bi süre yanlız yaşamak istiyorum.Az bi süre kıyamam onlara yine alırım da yanıma.Bir sene falan bi kendime geleyim yaa .

taktir ettim seni nurdancım bravo sanaa inşallahh herşey güzel olurr..

evet aynı düşünüyoruzzz ,gelinliği seçde saç kolay ama yüzünü gördüğüm için sana romantik bir topuz hayal ettim ayy neysee ogünler gelsin seni evlendirdik ,doğurttuk bile hayalde sınır yok yaa...

canım ikinizde kötü niyetli değilsiniznihayetinde annen anneler özellikle belli bir yaşa geldiğinde daha sabit fikirlio lur,bu arada annen bile olsa senin ruh halini senden daha iyi nalayan olamaz seni tam nalmasını bekleme,annen senin üzüntüne o kadar şahitolmuşki birdentedirgin olmuş anladığım kadarıylaa zaten sinirinin üstüne gelmiş böyle durumlarda ben cvp vermem yolunu keşfettim geçde olsa eskiden çata çat cvp verirdim dedimya haklıda olsam haksız durma düşerdimm,eğermümkünse böyle durumlarda en kötü bi bakkala git yada balkona çık nefes al ,kızgınlıkhalinde ilk cümleler hep kırıcı olur,insanlar yaşlandıkça daha alıngan daha hassas olur annende küsme huyuda varmış en güzeli çok zorda olsaa ya sabırlı olmak yada ortamı terk etmek boşverrr seninkötülüğü istemicek işk insan annen baban bunu unutmaa,değmeyen bir insaniçin annenle küsmeyinn

Son düzenleme:

Oyss tatlı şey yaaa annesi fotoyu gördüm maşallh size Rabbim nazarladan saklasın.Zaten yorumumuda yaptım.Dikkat edin kendinize.Yorulmadan sakinlikle geçirin günlerinizi.Arada müzik falan dinlet zeynepsuya.Çok iyi gelirmiş.Nerden aklıma geldiyse artık.Bir de hamile günlüğü tuttun mu canım ?

17 ya da 18 olabilir duygucum akşam iyice bakar emin olurum

nemlendiriciyle sabitliyorm canm, yani sabitliyormuşum farkında olmadan benm o zaman önce cildime uygun doğal duracak bir far almam lazm anlaştk bu konuda evet canm küçük bişey flormarın eyeliner ı, ama bulaşıyor bana yaa off kalemini alıp deneym o zman, duygunun dedigi markaya da bakacamm
göz altı beyazlatıcılarını ben gece dışarı çıkacagm zamn kullanırm zaten gündüz sevmem, elimdeki bitsin de flormarın kini alırım bakalm
bugulu hava nasıl veriliyor peki :44: ayy ne çok soru sordm bugun yaaa

Offff lancome king yaaa kesinlikle güzel olduğundan eminim.Ben hiç kullanmadım fiyatı nedir bilmiyorum ama aynı özelliklere sahip flormar kalemi 12,5 tl ye alıyorum.Çok memnumum 2 senedir kullanıyorum.2 ay da bitane bitiriyorum.Her türlü makyajı yapabiliyosun.Sünger ucuda var.Kolayca umuşacık sürülüyo.Sen bakarsın hangisi sana uygunsa onu alırsın.Ben kalemi sürdükten sonra sabitlemek için eyeliner çekiyorum üstüne.Benim göz kapaklarım çok düşük olduğundan geçmesin diye yapıyorum bunu.

Ben bu konuda sana yorum yapmıcam canım.Pek bi doluyum.Kendi hırsımı seninkilerden çıkarmıyım Ahhh bu kaynanalarrr aman başlamıyımm

hayal konusunda asla sınır tanımam bayılırım böyle bütün gün düşüneyim plan yapayım osnra onlara uymayım ama olsun yine de plan yapayım falan

anneler konusunda bu ara sayfalarca yazabilirim.. az önce bile tel de atıştk da kapattk. bi tane bavulu sordu bana, bende dolaptadr dedim, komşu istemiş şehir dışlına çıkacakmş da, bende anne bulsan da verme ben karasuya gitcem yarın bana lazm dedm, bu yuzden tel de atıştk, bak tam cumleyi hatırlamıyorm bile ben şunu anladm ki kanın bile olsa insanlarla anlaşmak zoorrr

ayy ben göz kapaklarıma dikkat bile etmedm bugune kadar düşük mü kalkık mı en baştan öğrenmem lazm herşeyi öğretmednm dee esra olsunn

bendeilkkez kullandımm ürünü bozmazlarsa kullanmayada devam etcem ben rimelve kalemi 100 küsüra aldım tam aklımda değil fiyatııı

eğer ürünlerden memnunsan devam ett ben lorieli seviyordum oda bozdu öyle lancome kullanmaya başladımm şimdilik hiçmemnun olmadığım kadar memnunummm..