- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.301
ben fondoten kullanmıyorm ki pudra kullanıyorm bitek, gözümün üstüne sürüyorm onu da, ama yine de sürdüğüm yerden kayboluyor eyelinergerçi göz altı beyazlatıcıları var ya ondan sürüyorm bazen, o zamanlar daha mı çok akıyor ki hiç dikkat etmedmm, buna bi dikkat edeym ben
merakla bekliyorum duygucummbiz hala beklemeyedeyiz canım yaa, hele bi askerden gelsin iş bulsun işler ciddileşecek bakalm aslında daha çok var ama ben aceleciyim, o da biraz aceleci mobilya falan bi yandan bakıyoruz da markalardan da pek anlamm, tavsiyelere hep ihtiyacım varr
yukarda duyguya da açıkladm ya canım, ben fondoten kullanmıyorm pudra kullanıyorm bitek, sanırım bu dedigin de baz oluyor. far genelde kullanmıyorm ama sırf şu eyeliner ım akmasn diye kullanabilirim. ama açık renk koyu renk işin içine girdi mii benm devreler yanıyorryani karşında pudra allık ve rimelle bütün makyajını yaptıgını düşünen, ancak gün içerisinde değişik bişeyler yapacaksam eyeliner kullanan biri var duygunun klasik duygu topuzunun kısa saçlı versiyonu var bide bende klasik nurdan topuzu die, pek anlamıyorm yani bu işlerden
bide ben flormar ın fırça şeklindeki eyeliner ını kullanıyorm acaba o yuzden de uçuyor olabilir mi ki :44: her turlu tavsiyeye açığım canımcımm, beni bi adam edelim sana zahmett
müşterinin yanında çay kahve zaten sürekli içiyorz ya canm ondan ayrı bi mola veremiyorm, kaynıyor benm ara öğünler, hep de o saatlerde gelenler de var off offf, akşam resmen aç kurt gibi gidiyorm evee
kısır yiyince canm başka bişey yemiyim zaten yeterince kalorili bişey aldm die düşündm ondan yemedm yoğurt, yoksa yogurda asla hayır dmeemm
alkali sudan ben de su tadı alamıyorm ki, görev bilinciyle zorla içiyorm işte, dün gece de 500 ml lik şişeye yaptm alkali suyu zorlayarak diktm kafama içtim, görev tamamlandı mantıgıyla da normal şişeme sarıldm bi daha.. zamanla 500 ml yi 1 lt ye çıkartırım inşallah. sonra da ona şükür derim.. acaba soğuk içsem tadı daa iyi gelir mi kii :44::44:
Allahh allahh nie gelmedi ki msj ım yaa :44::44: pomo cumm şimdi tekrardan yollayıp da seni çizelgeyi değiştirme zahmetine sokmayım, önümüzdeki hafta bildirimi buradan yapayım..
neslı tam donmedı canım, bu hafta bıraz bıraz spora baslayacaktı ama menulere dıkkat etmeye haftaya baslayacagını soylemıstı. henuz menu yazmadı sporlarını yazdı bırkac gun. evdekı spor salonunda sabah kosu bandında yurudu falan. hatırladıgım bunlardı. kendısı daha ıyı anlatır gelır belkı bırazdan.
aynen canım almaya okadar musaıtız kı hele sen ve ben.
oruclu olsak da ıcelım suyu. ramazanda zorluyorduk su ıcın. yıne zorlarız canım. oruc gunlerımızı de tam bır konusalım.
oruc demısken kızlar bız duygu ıle kaza oruclarımızı tutacagız hem borclarımızı odeyelım hem de oruc ıkımıze de cok yaradı bır bakalım yıne aynı etkı olacak mı. ramazanda konusmustuk zaten oruclarımızı kaza edelım dıye. duygus dondugu ıcın tam plan yapabıldık dun. ben kaza oruc hıc tutmadım duygunun vesılesı ıle bu yıl ılk olacak ıns.
tarıf gercekten guzel canım. denemek lazım kesınlıkle.
ben mısırozu yag kullanmadım baska yag ıle yapabılır mıyım pekı ? aycıcek ya da zeytınbyagı ıle ?
Siz o oruçları bensiz mi tutacağınızı zannettinizKambersiz düğün olur mu ? Banada gününü söyleyin birlkte tutalım yaa
kısır mı çokayıpp bak şimdi tüm organlarımkısır diye sayıklıyorrr.demek sende topuzculardansınn,benim saçlar gür izmir 45 derece zaten salmam imkansızzz gibi bir şeyyy..
hımm pudra sürdüğün halde bile dağılıyormu ALLAH ALLAH terden pudra uçuyormu aaba arada göz kapağına tazele pudra ben pudra fondoten kullanmam birtek gözüm akmasın diye alta ve üste şeffaf pudra sürerrim hiç akmazzz ,hatta ben eleynir yerinekalem kullanıyorumm bir ara loriel kalem kullandım o aktı ama bu marka hiç akma yapmıyorr,neysee esra üstad ne dicek bakalım
eşim evde akşama doğrugitce canımmm ..
sağ ol canım öyle kolay gelsinle geçitirme yardıma gelll
kuzey iyi evde daha sakin ha bu arada kaka sorununu çözdük çok şükür
bence gayet güzel müsafirlerde gitmiş öğleni yolunu sokarsınnnn
aman soda spor yapan için çok önemli aslında hepimiz için önemlispordan sonra çokda keyifli oluyor içmesi..
canım konu sebep ne bilmiyorum ama bende annemle sorunlarım oluyor ve olan hep bana oluyor haklıyken haksız durumuna düşüyorum bir anne olarak söylüyorum annelerin emekleri tartışılmazz ama bu sebep bizi haksız durumunadüşüremezz elbet bizlerde hklıyız fakat bu aralar başda kendim olmak üzere herkeze önerim hayatımızdan asla çıkaramayacağımız insanları oldukları gibi kabul etmek yoksa yıprananda üzülende biz oluyoruz..
amanın annesi ve güzeli gelmişş hoşgelmişş bebek kokusuyla gelmişşş annesi çay yerinee taze meyva suyu yada süt içseneee..
cnm eğer ortak gibi birşeysen nacizane benimfikrimm ilk 1yılını en azından onla geçirr o kadarönemliki anlatamam bir kere çalışırsan sütün azalcak süt bir bebek için altın değerindee emin ol maşallah diyeyim kuzey kolay kolay hastalanmaz bağışıklığı güçlü 21 ay emdi,ben işimi gücümü onun için bıkraktım ha benim gibi olmasada en kötü ilk 1 yılını ona ayır emin ol iş güç hayatın boyuncab olur ama anne sütü geçicibir şey o günleri geri alamazsın,bebeğin gazı,diş acısını hiç bir ilaç azaltmaz bunların tek ilacı anne sütü dedimya altın değerindee
bizde elimizden geleni yaparızzz sende benim gibisin abartıdan uzak sade şık gösteriştdenuzaksınn en güzeli bence gelinin anlamı saflık masumiyett bazı gelinleri maymuna çeviriyorlar çok üzülüyorummm ve şunu da diyeyim ince bel gerçekden gelinliğe çok yakışıyorr..benherşeyin güzel olcağını inanıyorummm
Merhaba kızlar, sabahtan beri inanılmaz bir yoğunluk var, öğleden sonra da devam edecek. Hala daha tam iyileşemedim ama çok daha iyiyim. Sabah kaynatmışsınız epeyama kaçırdım, ben anca girebildim. Az önce yemek siparişi verdim, arada da bakayım dedim.
Hızlıca baktım, Duygucum bu hafta döndüğümü sanmışsın ama yok haftaya başlıyorum, resmi olarak şu ağustostan bir çıkalım daYediklerimi yazmıyorum, zaten yazsam yüzerek karşıya geçip kovalarsın beni, sadece çeşitleri değil miktarları da dayaklık
Bu sefer hiç kısıtlama yapmayı düşünmüyorum, sadece miktarları azaltacağım ve spor yapacağım. Yoksa sonra sapıtıyorum. Kendimi alıştıracağım bakalım, inşallah işe yarar. Yaramazsa uzak durma yöntemini uygulayacağım mecbuuuurTabi yorumlarınızla uyarılarınızı bekliyorum, eleştirilere açığım.
Bu arada bugün ben de azıcık makyaj yaptım, eh Esra kulakların çınlasın, hepimizi özendirdinBugün epey toplantı falan var, iyi oldu aslında, yoksa yazın bırakmıştım ben komple. Çok terliyorum ve en çok ta yüzüm terler benim, o yüzden makyaj hiç durmuyordu ama bugün hep kapalı ortamdayım, sanırım dayanır akşama kadar.
dun sıkıntıları hallettık gıbı sukur. beslenmem ıle alakalı bır takım seyler aldım yanımda getırdım duzenlı beslenmek huzur verıyor bana. dun sporumu da yaptım o da rahatlattı evım tertermız oldu halılar da aksam geldı yıkamacıdan. mısafırlerımı gule oynaya mutlu ederek agırladım onun da gururu mutlulugu var hem dınlenebılecegım dıye bıraz kafam rahat ama evdekı sessızlık de bıraz garıp olacak uzun zaman. kısaca benden haberler boyle duygu olarakkkkkkkkk
ay sorma tam ustad. dun bana neler neler yazdı bakım urunlerı ıle ılgılı olarak. bu tam senlık bır hatun valla. cok sevıyor senın gıbı, banyodan sonra fıs fıs yap yataga oyle gır falan. anacugummmmmm benı de ıyıce egıtın. kremlerım falan gelsın de ben de alısayım ıns.
yok yok bundan sonra spor olan her gun ıcmeye calısacagım ok anlastık canım
kısır ben de yıl oldu yemeyelı. canım cektı bak sımdıııııııııı
eyelıner olarak ben de goz kalemını kullanıyorum eyelıner beceremedım denedım de kalem daha kolay oluyor
geleyım canım, utuden mı korkacagım yaaaaaaaaa ama senın kadar hızlı ve guzel yapamam kesın bennnnnnnn
oooooo kaka sorunu da gecmıs. tatıldeyken mı gectı duygu ?
ev kusu annesı o, kalabalık sevmıyor anlasılan oyuzden orda delırttı belkı de senı.
evet mısafırler gıttı, yıyecekler de aldım yenı farketmıssındır menulerden. bugun ya da yarın kefır de alırım unutmusum.
anne konusunda ne guzel demıssın oyle.senın, benım ve bırcogumuzun annesı zor ınsanlar bızı uzuyor yıpratıyorlar ama yıne de cok sukur hayattalar ve ne olursa olsun ıste annemız.
taktir ettim seni nurdancım bravo sanaa inşallahh herşey güzel olurr..kagıt üzerinde ortak olcam ben, maaşlı çalışacam ve attıgım imzadan para alacam ki imzadan da kötü paralar kazanılmıyor yani, maaşımdan 1 2 seneligine vazgeçebilirim, çocugumdan değerli olmaz. ben de istemiyorm kendi anneme d olsa başkasına bırakmayı, çocugun şekillendigi zamanlar o zamnlar, e genel olarak hep denir zaten anane babanne hayır diyemeztoruna diye, çok fazla insanın mudahele etmesine gerek yok, umarım ki öle yapabilirim en güzeli de bu olur
gelinlik konusunda tamamen aynısını düşünüyorz duyguzum, eminim senin de gelinligin çok şık ve çok zariftirmakyaj da sade olmalı mutlaka, saçta da kocaman topuzları sevmiyorm, güzel olsun herşeyi nşallahh
Konu sebep ne biliyormusun duyguşş dün beyfendi aradı boşanmayla alaklı konuşuyorduk neyse ben odaya geçtm çıkınca zaten gergindim tartışmıştık çünkü annem ısrarla ne diyor niye cevap veriyorsun falan dedi ben de bişey anne dedim vayy efendim bana diyor ki sen yumuşuyorsun biz gittik mahkemelere sonra olan bize oluyor falan halbuki ne yumuşaması iyice sinirleniyorum ona hergeçn gün çok kırıldım anneme.Ben alışkın değilim küs kalmaya ama annem çabuk küser geç de konuşur.Üfff şaşırdım kaldım zaten stresliyim zaten sıkkın canım.Bir de bu çıktı şimdi.
amin filizcim inşallah .bazen çok rahatsız oluyorum ki bu aylarda çok normalmiş artık .oooo kalabalık misafir çok güzel ama yorucu olmuştur senin için .evde bereket olur ne güzel
valla esracım onun keyfi iyi çok şükür .yatarken bile onun istediği tarafa yatıyorum mecbur yoksa başlıyo tepinmeye .sabah o uyanınca kalkıyorum falan yani başladı isteklerini yaptırmayabende iyiyim çok şükür canım .
aylarca çay içemedim nasıl midem bulandı kokusundan .ancak başladım içmeye onuda açık içiyorum .süt midemi bi garip yaptı benim içemedim .meyva suyunuda içmiyorum çünki gün içinde çok meyva yiyorum abartmıyım diye dengelemeye çalışıyorum işte .
offf kısır acaip seviyorum .hele hamile kaldığımı bilmeden gece 11 de kalkıp kalkıp kısır yapıp yemiştim meğersem hamileymiş
oo tamamdır ozamann çok sevindim şu d-smartta harika diziler varyaaa ben menüden bakarım ama sende öğrenirsen sevinirim kaçıncı kanaldaa
idare etme iyi ol iyi olman için en geçerli sebep SAĞLIKLISINN işin gücün var kimseye muhtaç değilsin çıtır bir hatun olma yolundasınnn halimize şükür dünümüze bugünümüze yarınımıza bin şükür..
CAnım ben,m eğer fpndoten kullanmıyorsan pudrayı nasıl sabitliyosun yüzüne ? Acaba nemlendirici ile mi ? Oda olabilir nemlendirici sürüp sonra pudrayı sürersin.Ama göz kapaklarına pudrayı fırçayla değilde süngeriyle tampon gibi uygulaki kalıcı olsun.Farda gölge işine girme o zaman.Tek ren farı fırça yardımıyla bütün göz kapağına sür.Rengini sen seç kırık beyazlarla krem rengi arası bişey olabilir aslında belki ekru bile.Flormarın eyelinerı güzeldir.Küçük bişey değil mi ? Kalem üstüne eyelinerı bi dene bakalım.
şu göz altı beyazlatıcılarını ben hiç sevmem ama aydınlatıcı bazen kullanmak lazım.Akma sorununa karşı flormarın likid göz altı aydınlatıcısı var aynı zamanda makyajı sabitliyor onu deneyebilirsin canım.Ben göz altlarımda buğulu bir hava vermeyeceksem eğer göz kalemi kullanmam.Eyeliner yada rimelle ince yarım çizgiler çekerim ki akma kesinlikle olmuyor fıstık.
Alkali suya gelince canım eğer çok kötü geliyorsa alışana kadar karbonatın ölçüsünü düşür.Mesela yarım tatlı kaşığı gibi.Tadındaki o yoğunluğu zamanla arttırırsın.
valla nurdanım ben lancome kullanıuyorumm birtarıfı sürme birtarafı buğulu olsun diye gölgelendirme uçlu böyle simsiyahh o kadar memnunumki kullanımıkolay akma dağılma olmuyor akşama kadar aynı duruyor koyuluğu,ben ilkjez bu markayı kullandımm ve çok memnun kaldım,dedimya loriel bile aktı ben birdebeyu diye bi marka duydum ondada akma olmuyormuş tabi denemedimmm ama lancome göre daha uygun bak şunu diyim benim makyaj malzememde en çok rimel ve kalem önemli bu ikisi lancome zaten gerisi pudrafondoten miş bunlar çok uzun gidiyor kırkyılda bir kullanırım zaten oyüzden rimelde ve kalemde şımara biliriyorum..ben eleynir kullandım bir araa ama ne bilim ıslak geldi sevmedim kalem uçluydu eleynirim öyle çantamda duruyorrr umarım yardımcı olmuşumdur..
bu arada şafak18 gün bakalım neler olcakk hakkında hayırlısı olsun herşey güzel olsunnn hayal ettiğin gibi olsunn canımmm
kısıra gelirsekkk benimde şeytanlarım meleklerim savaç halindeee
yaa zaten evlilikten korkuyorumm bide kg meselesi girince hepten korkmaya başladm şimdii :18::18: evli bayanlarımdan tavsiye isteyim o zaman şimdi :18:
canlarımm, şimdi yaşım küçük değil biliyosunuz, 28 yaşında eşşek kadar kızımm, sevdigim adamla bir ömür geçirme fikri bence dünyanın en güzel duygusu ona da itirazım yok.. ama işin içine aileler şunlar bunlar girecek yaa ödüm kopuyor ondan..
bide bizim şöle bi muhabbetimizoldu, emrahların kendi mustakil evleri var 3 katlı,ilk bana dedi orda oturabiliriz die, bende ben kendi aileme d senin ailene de yakın oturmak istemiyorm dedm, konuştk anlaştk.. annesiyle tel de konuşurlarken annesi demiş işte evi yaptırmaya sen gelince başlayalm die, emrahda biz orda oturmayacaz demiş, annesi de biraz sölenmiş, aferin kız şimdiden almış iplerini eline demiş bunun gibi şeyler işte.. acayip gözümü korkutuyor bu konu. emraha kalırsa annem kinci değil unutmuştur bile diyor ama gel de bana anlat.. sorun olur dimi üst katlarında oturmak, deneyimli olarak sizlere soruyorm hatunlar :44::44::44:
taktir ettim seni nurdancım bravo sanaa inşallahh herşey güzel olurr..
evet aynı düşünüyoruzzz ,gelinliği seçde saç kolay ama yüzünü gördüğüm için sana romantik bir topuz hayal ettim ayy neysee ogünler gelsin seni evlendirdik ,doğurttuk bile hayalde sınır yok yaa...
canım ikinizde kötü niyetli değilsiniznihayetinde annen anneler özellikle belli bir yaşa geldiğinde daha sabit fikirlio lur,bu arada annen bile olsa senin ruh halini senden daha iyi nalayan olamaz seni tam nalmasını bekleme,annen senin üzüntüne o kadar şahitolmuşki birdentedirgin olmuş anladığım kadarıylaa zaten sinirinin üstüne gelmiş böyle durumlarda ben cvp vermem yolunu keşfettim geçde olsa eskiden çata çat cvp verirdim dedimya haklıda olsam haksız durma düşerdimm,eğermümkünse böyle durumlarda en kötü bi bakkala git yada balkona çık nefes al ,kızgınlıkhalinde ilk cümleler hep kırıcı olur,insanlar yaşlandıkça daha alıngan daha hassas olur annende küsme huyuda varmış en güzeli çok zorda olsaa ya sabırlı olmak yada ortamı terk etmek boşverrr seninkötülüğü istemicek işk insan annen baban bunu unutmaa,değmeyen bir insaniçin annenle küsmeyinn
Offff lancome king yaaa kesinlikle güzel olduğundan eminim.Ben hiç kullanmadım fiyatı nedir bilmiyorum ama aynı özelliklere sahip flormar kalemi 12,5 tl ye alıyorum.Çok memnumum 2 senedir kullanıyorum.2 ay da bitane bitiriyorum.Her türlü makyajı yapabiliyosun.Sünger ucuda var.Kolayca umuşacık sürülüyo.Sen bakarsın hangisi sana uygunsa onu alırsın.Ben kalemi sürdükten sonra sabitlemek için eyeliner çekiyorum üstüne.Benim göz kapaklarım çok düşük olduğundan geçmesin diye yapıyorum bunu.
Offff lancome king yaaa kesinlikle güzel olduğundan eminim.Ben hiç kullanmadım fiyatı nedir bilmiyorum ama aynı özelliklere sahip flormar kalemi 12,5 tl ye alıyorum.Çok memnumum 2 senedir kullanıyorum.2 ay da bitane bitiriyorum.Her türlü makyajı yapabiliyosun.Sünger ucuda var.Kolayca umuşacık sürülüyo.Sen bakarsın hangisi sana uygunsa onu alırsın.Ben kalemi sürdükten sonra sabitlemek için eyeliner çekiyorum üstüne.Benim göz kapaklarım çok düşük olduğundan geçmesin diye yapıyorum bunu.
Ben bu konuda sana yorum yapmıcam canım.Pek bi doluyum.Kendi hırsımı seninkilerden çıkarmıyımAhhh bu kaynanalarrr aman başlamıyımm
sohbet 10 numaraaaa kızlarr gideyim şu aç karnımı doyurayımmm opüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?