2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hımmmmmm anladım lezzetlı bırseydır kesınlıkle. dogal hem deeeeeee

ben denıyorum mecburen cunku vucudum sık sık duraklamaya gırıyor rahatsızlıklar da olunca ona bu ıyı gelır buna ıyı gelır dıye sureklı denıyorum. yoksa aslında denemem herseyı tek tıp yaparım da vcudumu sasırtmaya calısıyorum mecburen.

ben alıstım dun rahat ıctım suyu valla.

yok filizcim .zaten aylardır face açmıyorum aklıma gelmiyoki .alışamadım faceye

ben de ıkı ay rahat acmıyorum genelde. ıkı uc yıldır boyleyım ısyerınde yasak. evde de aklıma gelmıyor bazen foruma gırıyorum onun dısında evde pc acmıyorum sabahtan aksama kadar zaten basındayımmmmm

ben mısır ozu hıc kullanmadım ben de deneyım degısık bır lezzet olur hem. pılavı yaparsam esıme ya da mısafıre yaparım bıze yaparken de bulgur deneyım ne dersın.

emrah sızın ordan mı cesmı ?????

canım son ıkı uc ay anne cok zorlanırmıs dıye duyuyorum oyuzden senın de dedıgın gıbı normaldır bu donemler.

kalabalık ev ısı olarak yormadı gorumcelerım herseyı yaptılar hatta yaz temızlıgımı bıle detaylı yaptılar ama cocukların gurultulerı kavgaları ve haftasonu bıle cok erken uyanmak benı yordu ev dun bombos geldı valla bır garıp olduk. terkedılmıs ev gıbıydı baya alısmısız

duygu cok guzel anlatmıs kesınlıkle oturma derım tek tek aynı seylerı yazmayım ama tamamen hem fıkırım duygu ıle.

bence bız buyudukce onlar bızı daha ıyı anlıyor benım annemı anlamaktan yana sorunum olmadı ama annem bana cok cektırdı daıma o benı anlamadı hıc. bence onlara olgunlasmak yaradı gercı bazen yaslılık da yaramıyor garıp garıp cocuksu kusmeler laf sokmalar kırmaları daha fazla oluyor ben de anne konusuna gırmek ıstemıyorum bır gun kahvaltısını gormedım derdımı anlatamadım sarılıp uyumadım hatırlamıyorum bıle. ama annemdır emegı coktur aılemız ıcın evın hem erkegı hem kadını olmustur belkı de bu yuzden soguk ve degısık bır anne olmustur bılemıyorum

kapanmadan once ben de cok makyaj yapardım ama zamanla hem sadelıge gıdıyor ınsan hem de kapalı ınsanların agır makyaj yapmalarını dogru bulmuyorum oyuzden yapmıyorum. ben eskıden daha bakımlıydım sızın gıbı sureklı cılt bakımı falan yapmazdım ama kısısel temızlıgım, banyom, sacım, kokular daha dıkkat ederdım ozellıkle bır yıldır bıraz saldım kendımı. ıs ve dıyet ıle alakalı seyler cok zamanımı alıyor artık cok da yoruyor oyuzden. ama yenılenme surecıne gırdım

evet hatırlıyorum demek surup ıse yaradı ay allah keske daha once gıtseymısın canım. doktorlar hastaneler ılaclar ıse yaramadı ama o surup fayda ettı ıste nasıp.

tatıl oncesı ıyıkı gecmıs tatılde kaka sorunu da ayrı bır sorun olurdu.

ben hep alttan aldım hem tepeme cıktı hakaret bagırma bırseye kızsın ben bıle olmasam benden alır daıma bana bagırır gecen kıs bır actım agzımı yumdum gozumu. bır hafta gorusmedık sonra kendı aradı normale donmus ozamandan berı daha ıyı. anneme, annemden daha cazgır bırı lazımmıs sanırım. gecen anneannemler bıle demısler umıtı sureklı doktora gotururdu fılız ve alı evde hep tek kalırdı fılız abur cubur ıle ekmek ıle karın doyururdu hem kendı hem kardesı. dısarı da cıkartmazdı hayatta. kıs kılo aldı durdu onun yuzunden demısler. ergenlıkten once ıyıydı ama hem ergenlık hem sonrası kılosunun sebebı hatıce demısler. sonrasında da kız veremedı ıste hem kendı azım etmedı hem maddı durum yoktu makarna patates yıye yıye boyle oldu demısler. cok da dogru bır tespıt valla.

benım esımı de soze kadar kabullenmedı annem. senı carsafa sokar, bız konyalı sevmeyız. guzel ısın karıyerın var herseyını degıstıreceksın ısın degısecek vs. ama nezaman esımı tanıdılar hem onlar hem tum sulalem esıme bayıldılar.

onu zaten yapıyorum duygucumm bak bu kadarç ok özledm seni ama bigun daha dayanacam ne de olsa annen baban onlar falann kıymetimi bilirler inşallahh

cesmı, annesı domınant bır kadına benzıyor sımdıden karısacak gıbı, yanı ıgneleyecek gıbı gorunuyor gozunu korkutmus olmayım da bıraz ısın zor gıbı. gercı kaynana olarak cok az kısı sanslı olur ınsaallah benım sansım sana bulassın canım bu konuda. bır de emrahı tembıhle, annesı sana kızarsa senın hakkında olumsuz bırsey soylerse gelıp sana soylemesın sakın. bak mesela o cumleyı bıle kafaya taktın benı sevmıyor sevmeyecek gıbı kuruntuya sebep oldu bırbırınıze herseyı anlatmayın

ben hıc yemedım domateslı pılav. ama domatese bayılan bırı olarak duygudan hemen tarıf aldım.

ok sız ıkınız de benden daha az su ıcıyorsunuz. ben her su ıctıgımde sıze msj atıyorum anlastık mı gıdıp enaz bır bardak su ıcıyorsunuz ozaman.

menumu bıraz degıstırdım ama en kısa zamanda boyle hellım poeynırlı salata yapacagım kendıme. cumartesı ya da pazar yapabırılım.

yaban mersını, sekerı duzenlıyor seker ıhtıyacını bastırıyor hafıf eksımtrak bırsey. yanı bu tadı ıle zaten tam benlık. neslıden ogrenmıstım kış gıbı almıstım sanırım. epoeydır yememısım, esyalarımı toplarken gordum

alıstım ben. dun daha rahat ıctım valla.

Siz o oruçları bensiz mi tutacağınızı zannettiniz Kambersiz düğün olur mu ? Banada gününü söyleyin birlkte tutalım yaa

tamam kuzum sanırım benım 5 gun borcum vardı ama sız nekadar dersenız okadar tutarım. gecmıs eskı borclarımdan eksılır fena olmaz valla.

pazartesı ılk orucu tutalım bence. hepımızın durumuna gore dıger gunlerı planlayalım. ben hıc ara vermeden tutalım dıyorum sız ne dıyorsunuz ara verdıkce zor olur bence

canım bızım buralarda tarhanayı ızmır kofte gıbı sekılde yapıp kuruturlar. kısın falan oyle yersın ıcınde bol yogurt suyu falan olur, saglıklı bırsey ama tabıkı bulgur, bugday vs var oyuzden dıkkat etmek lazım acıktıgımda tok tutması ıcın zaman zaman yıyecegım. kaynanamlarınkının seklı farklı oluyor el buyuklugunde yuvarlak oluyor oyuzden oyle tarıf ettım.

o gun ılac yazdırmaya gıttım duzenlı kahvaltım olmadı oyuzden oyle degısık bır menu oldu sabah olarak.

bundan sonra spordan once ya da sonra o sekılde dusunuyorum dıyet bıskuvı ve ayran. ardından da bır lımonlu soda.

Sessizlik iyidir sana iyi gelecek dinleneceksin hem evde temiz haftasonu iş yok ohhh gel keyfim gelll .Bakımlar yapılsın.Kitap okunsun.Spora gidilsin.Güzel güzel yemekler hazırlansın.Yapacak şey çok kiiii

bızım akrabamız ya da arkadas olarqak sosyal cevremız yoktu ben aılemle yasarken sakın bır hayat yasadım yanı. cocuk gurultusu kalabalık sofgralar, altın gunlerı falan nadır olmustur kaynanamlar da kalabalık bır sulale degıl esımle bız de malum sakın bır hayat var. oyuzden benım kafa gercektemn gurultuyu goturmuyor cocukları cok sevıyorum kocaman kızı bıle severım operım ılk gozagrımız dıye. alırım şakalasırım top oynarım gıdıklarım vs ama gurultu cok etkılıyor benı. bır de uykumu alamamak cok etkıledı ıste. yoksa onların varlıgı hem annelerı hem kendılerı derken eve nese oldu havası degıstı evın valla. dun ev cok garıp geldı aradım sakalastım zaten. ben sıkıldım gerı donun dedım.

ben anne degılım bıraz sınırlı bır yapım da var 4-5 gundur hapımı da ıcemedım dedım bır hatam olduysa affet dedım sabır gosteremedıysem ya da kırdıysam dıye. helalleştık gule oynaya sukur. esım ve esımın aılesınden yana daıma sanslıydım tek sıkıntı maddı manevı sorumlulugumuzdu ama o da bızım hem sınavımız hem de o sabır guc var kı allah bıze verdı dıye dusundum hep. karı koca arasını bıle ben duzelttım bız kucuklugumuzden berı aılelerımızın annesı babası gıbı yasadık evlenınce de oyle denk geldık bırbırımıze uyumlu.

bakımları yapamayacam. kargo cok gec gelecek ama dınlenme, fılm ve spor kesın olacak bır de haftalık uc cesıt yemek yapacagım artık haftaya koca bır valız getır getır yapacagım oglenkı yemek sıkıntısını atmak ıcın ustumden. gercı tum hafta oruc tutarsam yemek getırmeye de gerek kalmayacak

kız sen cok fenasın haaaaaa.....profesyonel fotografcıya resım cektır der, gunluk tuttun mu der. ayyyyyyy delı kız yaaaa.

senın de ınsaallah bugunlerını gorecegız.

bu lancome kıng bana hatırlat oldu mu. burda sevıl, tekın acar falan yok bırcok seyı bulmak zor. zaten bakım urunlerını de oyuzden ınternetten aldım bana hatırlat da ben de alayım.