- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.341
ekşimik biliyosunuzdur, sütün ekşiyen halinden yapılıyor, yani bazen süt hafif bozulmuş oluyor ya kaynatınca böle peynir gibi bişey oluyor.. annem bazen sırf ekşimik yapmak için alır sütü bekletir biraz dışarda.. onu çok az yagda kavurup üstüne yumurta kırınca muhteşem bişey oluyor tavsiye ederimm
off bi ara bende her duydugumu deniyodm annem sinir oluyod banahergun elimde farklı bardaklar, evde binbir tane ot, kaynatıp içmek için falan şimdi daha normal şeyler denemeye çalışıyorm ama bu alkali su da zorlayacam kendimi kararlıyımm, esra gibi 3 lt içemem sanırım ama 1 lt ye çıkartacam mutlaka yakın zamnda
ooyy hepimize kolay gelsin o zamann, ben patrondan fırsat buldukça kaçamak yapar bakarm buralara yine
yok filizcim .zaten aylardır face açmıyorum aklıma gelmiyoki .alışamadım faceye
aakşama gitce kuşummm sende ALLAHA emanet ol
ekşimikli yumurtaao neee ????
menün güzel bi pideylebiraz bakıştım ama tabağını hayal ettim akşamda fenadeğil sen aktivite yapmıyormusun işyerinde hareket alanın nasıll??
cnm ben mısırözünü pilava çok yakıştırırım ,ayçiçekde olur zeytinyağı denemedim düşüncesi ağır yaparmı acaba dedirtiyor,zaten bizlik birşey değil lezzeti tartışılmazzz ama pirinç,tereyağ,mısırözü,tuz yağ bu dörtlü görünceee zaten istesende yiyemiyorsunn.. eebizim durum malum pirinç yasak bizeee
lancome u not ettm o zaman, akşam bi bakayım neymiş ne kadarmış diyeemrah gelecek şurda kalmıuş 18 günüm hala eyeliner ım uçuyo yanii ama bu kalem fikri daha iyi galiba, fırçalı olan çok bulaşıyo sürerken de kalemi mutlaka deniyim
benm şafagım 19 ama, geldigi günü tamamen ailesine bıraktm once onlara doysun biz ertesi gün görüşelim, sonra annesi kızmasn bana dieinşallah canmm hepimizin hayal ettigi gibi olsun herşeyy, bir an önce zaaman geçsin de görelm neler olacak neler bitecekk
bakalımm duygunun melekleri mi kazanacak şeytanları mııı
amin filizcim inşallah .bazen çok rahatsız oluyorum ki bu aylarda çok normalmiş artık .oooo kalabalık misafir çok güzel ama yorucu olmuştur senin için .evde bereket olur ne güzel
valla esracım onun keyfi iyi çok şükür .yatarken bile onun istediği tarafa yatıyorum mecbur yoksa başlıyo tepinmeye .sabah o uyanınca kalkıyorum falan yani başladı isteklerini yaptırmayabende iyiyim çok şükür canım .
aylarca çay içemedim nasıl midem bulandı kokusundan .ancak başladım içmeye onuda açık içiyorum .süt midemi bi garip yaptı benim içemedim .meyva suyunuda içmiyorum çünki gün içinde çok meyva yiyorum abartmıyım diye dengelemeye çalışıyorum işte .
offf kısır acaip seviyorum .hele hamile kaldığımı bilmeden gece 11 de kalkıp kalkıp kısır yapıp yemiştim meğersem hamileymiş
yaa zaten evlilikten korkuyorumm bide kg meselesi girince hepten korkmaya başladm şimdii :18::18: evli bayanlarımdan tavsiye isteyim o zaman şimdi :18:
canlarımm, şimdi yaşım küçük değil biliyosunuz, 28 yaşında eşşek kadar kızımm, sevdigim adamla bir ömür geçirme fikri bence dünyanın en güzel duygusu ona da itirazım yok.. ama işin içine aileler şunlar bunlar girecek yaa ödüm kopuyor ondan..
bide bizim şöle bi muhabbetimizoldu, emrahların kendi mustakil evleri var 3 katlı,ilk bana dedi orda oturabiliriz die, bende ben kendi aileme d senin ailene de yakın oturmak istemiyorm dedm, konuştk anlaştk.. annesiyle tel de konuşurlarken annesi demiş işte evi yaptırmaya sen gelince başlayalm die, emrahda biz orda oturmayacaz demiş, annesi de biraz sölenmiş, aferin kız şimdiden almış iplerini eline demiş bunun gibi şeyler işte.. acayip gözümü korkutuyor bu konu. emraha kalırsa annem kinci değil unutmuştur bile diyor ama gel de bana anlat.. sorun olur dimi üst katlarında oturmak, deneyimli olarak sizlere soruyorm hatunlar :44::44::44:
nurdan valla duygu çok haklı bebek için ne kadar verirsen kardır canım .bak bana daha şimdiden 17 kilo aldım .ama bu son 10 gündür hiç kilo almamışım sabah çok mutlu oldum .
ayran yoğurt bi problem olmuyo canım bol bol yiyorum .sabahları kocaman dilim peynir yiyorum yumurta dikkat ediyorum işte bi tek süt midem falekat oluyo .onuda sütlü tatlı yapıyorum bazen ölelikle yemiş oluyorum .kısırrr bencede harikaaaa
bende annemle çok çatıştım anlaşamadım genç kızlık zamanlarımda .ama zaman geçtikçe galiba bende yaşlanınca annemi anlamaya başladım sanırsam yada o beni anlamaya başladı ama eskisi gibi değiliz .daha iyi anlaşıyoruz şimdi
haaa anladımm çok enteresanmışş
ee baya aktivite yapmışsınnnn bak şimdiden söylüyıorum zayıfladığın yere kadar zayıfla evlenince direk 5 kg alcannn :))) sonraq bebek için enaz 15 kg ne kadar az kg evlenirsen kardır:))))
hımm anladım canım meyvanın özü suyundan bin kat iyidir zaten sen süt yerine ayran içebilirmisinnn,bende sütten tüskindim tek ayran içiyordummmm
ay erce kısır kadar güzel birşeyvarmı yaaaa
hele şu sıcaklardaaa sık sık roll on sürüyorum sevmiyorum kötükokuyu hafif bile olsun sevmiyorummm ben bekarken makyaj çok yapardımm şimdi beden bakımı cilt bakımı saç bakımı daha çok seviyorumm cildim herdaim temiz olsunnn seviyorum bi kalem bi rimel makyajda yetiyor banaaa ama yaptımmıda 10 numara makyaj yaparımmm millett şaşırır..
yokya ütüde mıymıntıyımdırr:)))))
kakasorunu tatilegitmeden önce hatırlarsan ana sağlığına gittim surup aldım o işe yaradı 2 gün içirdim sorun çözüldü korkusunuyendiii çokşükür..
29 yıllık hayatımdaa itiraz ettim olmadı küstüm olmadı bir anne olduğum için annelik haklarını bildiğim için küsme yolunu kötü biryololduğunu anladımmm ,ee hayatımda asla çıkaramıyacağım biri bende olduğu gibi kabulettim.annemin huyu bu yapcak birşey yok dedimm böylece hem ben rakatladım hemde annem:)))
ah kısır ahhhhh
ben bi ara bütün sülaleme kırgındım .çok az kişiyle görüşüyodum eşimi kabullenmemiştiler şimdi en sevilen damat oldu ama bana çektirdikleri yanıma kaldı .bende unuttum o günleri başka çare yok yoksa hasta oluruz sıkıntıdan .
yaa dimi bide süt konusu var .inşallah sütüm olurda zeynepime iyi bakabilirim .duygucum su içicez tamamda diyorlarki eğer güzel beslenmezsen sütün yağlı ve kaliteli olmuyomuş yani mutlaka yediklerine de dikkat etmen lazımmış .
onu zaten yapıyorum duygucummbak bu kadarç ok özledm seni ama bigun daha dayanacam ne de olsa annen baban onlar falann kıymetimi bilirler inşallahh
Ahhh o domatesli pilav bende çok severim.Mımmm ama yapılışı hakkında bir fikrim yok Filizcim.Duyguşş kilonu çok merak ediyorum.Senkendine ödül verdiğine göre güzel rakamlar göreceğiz kesin.
Banada yazın bende su içeyimm bananeee yaaa
bugünkü menn çok güzel görünüyor ben hellime bayılırım zaten bu arada yaban mersini alınmış afiyet olsun canım alkali suya alışıyorsunuz bak eğer çok zor geliyorsa ölçeği azaltabilirsiniz canlar.
Siz o oruçları bensiz mi tutacağınızı zannettinizKambersiz düğün olur mu ? Banada gününü söyleyin birlkte tutalım yaa
Filizim akşam menün ne güzel ben sevdim valla.Ama el büyüklüğünde tarhana ne ? Çorbamı anlamadım ki
Canım sabah kahvaltında kahvaltılık göremedim yemedin mi ? Ara öğünlerin çok iyi senin tebrikler.Akşamıda kraker ve ayran yapmışsın.Hiç yokdan iyidir.spor zaten number one
Sessizlik iyidir sana iyi gelecek dinleneceksin hem evde temiz haftasonu iş yok ohhh gel keyfim gelll .Bakımlar yapılsın.Kitap okunsun.Spora gidilsin.Güzel güzel yemekler hazırlansın.Yapacak şey çok kiiii
Oyss tatlı şey yaaa annesi fotoyu gördüm maşallh size Rabbim nazarladan saklasın.Zaten yorumumuda yaptım.Dikkat edin kendinize.Yorulmadan sakinlikle geçirin günlerinizi.Arada müzik falan dinlet zeynepsuya.Çok iyi gelirmiş.Nerden aklıma geldiyse artık.Bir de hamile günlüğü tuttun mu canım ?
Offff lancome king yaaa kesinlikle güzel olduğundan eminim.Ben hiç kullanmadım fiyatı nedir bilmiyorum ama aynı özelliklere sahip flormar kalemi 12,5 tl ye alıyorum.Çok memnumum 2 senedir kullanıyorum.2 ay da bitane bitiriyorum.Her türlü makyajı yapabiliyosun.Sünger ucuda var.Kolayca umuşacık sürülüyo.Sen bakarsın hangisi sana uygunsa onu alırsın.Ben kalemi sürdükten sonra sabitlemek için eyeliner çekiyorum üstüne.Benim göz kapaklarım çok düşük olduğundan geçmesin diye yapıyorum bunu.
Ben bu konuda sana yorum yapmıcam canım.Pek bi doluyum.Kendi hırsımı seninkilerden çıkarmıyımAhhh bu kaynanalarrr aman başlamıyımm
bunlar beni kat kat aşıyo neslicim, yok buğulu yapalım, baz alalım falannartk elimizden geldigince öğrenecez bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?