2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yok yok kesınlıkle ıyı gelıyor cunku esımle tv zebklerımız tutmaz. bır de erken uyuklar falan oyuzden ben sıkılırım ee zaten sureklı yanyanayız oyuzden en cok da benım boyle degısıklıklere ıhtıyacım var.

senı bıktırmıslar canım haklısın sureklı olsa ınan ben de bıkarım. sımdıye kadar ılk kez boyle kalabalık geldıler onun dısında da bır tanesı ıkı yıl once bır tanesı ıkı bucuk yıl oınce gelmıslerdı ılk kez eve. oyuzden benımkı tam zevklı tadımlık guzel oldu.

kaynanam ve gorumcelerımden cok memnunum ben. herzaman boyleydı bu. fakır ama okadar zengın yufka ıyı kalplıler kı benım de bu hayattakı sansım budur be canım. ınsaallah boyle bır aılen olur senın de.

yok yok haftasonu tamamen yayılacammmmmmmmmmm

şimdiii esracıgımm, pomocugumm bana teee geçen sene ben yalnızlıktan çürürkene dedi kii, ben hissediyorum aralık ayında biri girecek senin hayatına dedi, sonra efendm aralık geldi geçti ben zannediyorum ki kimse olmadı, ama bu emrah insanı da aralık ayında benden af dilemişti, ben o zaman ciddiye almıyordum onu, bi kere bırakıp giden hep gider, zaten insanlar da değişmez diyerek çocugun kafasını şişiriyordum.. sonracıgıma efendim paşam azmetti, nisanın 7 sine kadar bıkmadan usanmadan beni ikna etmeye uğraştı ve sonunda kandırdı beni ikna olduummm dolayısıyla da pomo cugumun totemi tutmuş oldu, yani sana da bişey söylüğyorsa dikkat ol derim, bi yerlerden mutlaka tutacaktırr

eskii aşkımmm daa zamanında beni öle bi bırakıp gitti ki pomomm, nasıll zor toparlandm arkasındann, çocukluk heralde şimdi kimsenin arkasından üzülemem gibi geliyor, ama o zaman ayrıldıktan 3 ay sonra doğum günüm vardı o zaman bile içip sarhoş olup emraaahhh diye sokaklarda ağlamışlıgım vardır ama insanlar değişiyormuş yaa, gerçi 6 yıl uzun da bir süre tabi ama ben değişmez sanıyolardm değişebiliyolarmış, ilginçç :44:

esrayla ilgili totemin ne kiii

Hımm iyi bir kaynakdan aldığım bir bilgi yeşil çayı ılık içmek gerekirmiş sıcak içince faydası olmazmışşzaten ben sıcak sevmiyorummm.

heehh bi de bunu not alalım şimdi aklıma, bigun bu bilgiler yüzünden devrelerm yanacak korkuyorumm

esracımm yanlış hatırlamıyosam sen 86 lıydın değil mi ? daha duurrr, meleklerr gibi bi kızın olurr, bi de prens bi oğlun olurr teyzem hep der bana, çocuk yapmanın yaşı yok, teyzem hiç beklemiyoken ve biraz da istemiyoken 40 yaşındaydı sarı balımız dunyaya geldi doğru zamanı beklemek lazım sadece

yaa sorma benm de bugun çalışmak zoruma gidiyor, allahtan ki bu hafta cumartesi izin sırası bende, kaçacam gidecem bizim patronda öle, kaçta gelir allah bilir ama ofisi açık tutmak zorundasın, gelen giden oluyor mecbur bekliyoruz bizde burda

haftasonu sıcaklıklar düşecekmiş, ama turkiye genelinde mi yoksa ben yaqzlıga gidecem die sadece burada mı bilmiyorm ama yagmur değil kar yagsa o denize girecemm, o kumsalda gezecemm

Son düzenleme:

Üfff Filiz bu ayak ağrısı konusunda sana kızıyorum ihmal etmeden doktora gidermisin lütfen.Sporla birlikte ağrın çoğalıyor doktora danışman şart.

Yahu hatunlar bu ne hızzzzzzz yetişemiyorum haa geçmişi okurken bşr daha geçmiş olmuş

ben kendım evlenemedım ama kızımı verecegım malatyalı ya da anteplıyeeeeeeeeeeeee

ben gecen yaz gırdım ılk kez. matematıgım sıfırdır benım. ben dılcıyım sonucta. super lısede dıl alanındaydım ardından japon dılı okudum. neyse evde azıcık matematık calıstım 70 aldım dıl puanı hesaplaması. bu yıl taktık degıstırecegım ıngılızce ve sozel dersler calısacagım turızm bakanlıgı, turızm enformasyon mudurlugu vs ıse gırebılıyormusuz bakalım nasıp

valla esra caktırmıyorum da baya yorgunum ben. bır sure erken uyuyacagım ayrıca yıne seyahatlerım olacak ıstanbula annemlere gıdecegım eylulde. bas saglıgı ve dugun ıcın malatya var. kısmetse ızmır olacak ardından konya olacak ardından bızım kurban bayramındakı tur olacak oyuzden bunlardan once bıraz kendımı dınlendıreyım ramazandan berı uykusuzum ben

patron odaya gıdıp gelıyrodu tam anlamamısım sanırım. ben o gunlere kadar tutalım anladım yanı pazartesı baslayalım persembeye kadar dıye.

pazartesı bır gorelım bakalım, ben aralıksız tutayım dıyorum en son cuma bıtırırım tekrar pazartesı baslarım dıyorum bakalım becerebılırsem

ciddiyimm canlarımm, bana bir adres vermeniz yeterli, ordan geri elinize ne zaman ulaşacagı kargo şirketine baglıı

bi kerecıkk ısırablir miyimm noolluurrrrrr

Offf yaaa ben şu kg nasıl vercem kg vermem zaten zordu iyice zorlaştııı salı koşmaya başlayım p.tesi-perşembe oruç diğer günler koşma olsun

Sivilce hepimizde oluyor sıkıntı yok canım.Zaten geçmişde senin ama su saçlara bir el atsakmı yaa ?? Kocaman göz her zaman iyidir ayırca gözlernin büyüklüğünden şikaye ediyorsan onunda kolayı var.Gözünün içine çekeceğin siyah kalem gözü küçük gösterir dışına çekeceğin siyah kalemse büyük

ikizler yükseleni ne bilmiyorum

okİŞ

sen bılmıyorsundur oglusu benımle aynı burc ablası. ayrıca ben onun sesını de dınledım kısındı daha pepenın sarkısını soyluyordu annem benım guzel annem dıyordu bıdık. duygu senın anlattıgın dones olayı var ya onu esımle sakalasırken bıle soyluyorz bılıyormusun ıkımız de cok guzel cocuk taklıdı yaparız hele kı keyfımız ıyıyse. esım yapoıypor bazen dones agzını patlatırım bak haaaaa dıyor

ayrıca ablası bılıyormusun ben normalde erkek cocuk sevmem ama benım ılk sevdıgım erkek cocugudur kuzey. acayıp kanıp kaynıyor oglusu pek datlu. annesını de cok sevdıgım ıcın, ıkısı katmerlenıyor ve bu bıdıga kanım cok kaynıyor bır kız dogursam da versem ben bu aıleye en ıyısıııııııııı

ben sıvılce hıc bılmezmızdım ama ıkı yılkdır cenemın kenarında cıkıyor o da hormonlarımın degısmesınden dolayıymıs oyle dıyorlar tam bılmıyorum ben de.

ayyyyyyy buyuk gozden sıkayet edılır mı ya ben buyutmek ıcın ugrasıyorummmmmmmmmmm

aynennnnnnnnnn yetısmıyor yaaaaaaaaaaaaaaaa vallaaaaaaaaaaaa

gıdecem esra cunku artık baya rahatsız oluyorum gıtmem sart. bır hafta ıcınde regl olurum gıdecegım ara donem kanamam olmustu hem onu soracagım hem hormon tahlıllerım hem de fızık tedavı doktoruma gıdecegım ıste.

saçlara el atalımm tabii kiii, memnuniyetlee boyu omuz hizamda falan, şubatta kulagımın hemen altında kestirdim ancak bu kadar uzadı şimdiye kadar

valla ben aynaya bakarm hoşuma giderse içine sürerim gitmezse dışına sürerimm, anlamadan dürerim yani

Esra senin şu denyo harbi denyomuş dün resmine baktım'da güzellik var ee görüdüğümüz kadar tatlı dillisin,ee çalışkansınn rahat batmışş heyy ne diyim ben şimdi böylesinee

ooooooo tam bır dınlesen tam denyoooooooooooooooooo

ama ınsaallah bundan sonra tam bır prens bulacak kızımız. ben ınanıyorum otur kızım otur bahtın acılsın lafına cok cok ınanırım bennnnnnnnn

Tşkler kızlar aslında iki gün önce konuştuğumuzda ban şunları söyledi;

Sen naparsan yap , git başkasıyla evlen 50 tane çocuk yap,bana hakaret et nefret et ama ben seni hep seveceğim.Sana söylediğim bütün sözler kızgınlığımdan.Hayatımda senden başkası olmadı olmayacak diye.

Duygulandım bu sözlere ama biliyorum ki onunki sadece takıntı.Gerçekten seven insan bunları yapmazdı.Allah yolu açık etsin yapacak bişey kalmadı.Bana verdği en büyük zarar hiç bir erkeğe güvenmiyorum artık.Hayatıma yeniden birinin girmesi çok çok zor.

BUGÜNE ÖZEL HZ.MEVLANA SÖZLERİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM..

Mevlana’nın Sözleri A:

Mademki kendinde bir dert veya pişmanlık hissediyorsun; bu, Allah’ın sana olan yardımının ve sevgisinin bir delilidir.

Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.

Bazı insanlar vardır ki selam verirler ve selamlarından is kokusu gelir. Bazıları da vardır ki selam verirler ve onların selamından misk kokusu gelir.

Denizin kenarına kadar, ayakların izi vardır. Ama denize girdikten sonra ne iz kalır, ne işaret.

Sen bizim suretimize [yüzümüze] değil, siretimize [ahlakımıza] bak.

KüIe döndüysen, yeniden güIe dönmeyi bekIe. Ve geçmişte kaç kere küIe dönüştüğünü değiI, kaç kere yeniden küIIerin arasından doğruIup yeni bir güI oIduğunu hatırIa

BU FAVORİMMMM

GönüI, dert iIe yandı; derdimi payIaşacak bir dost yok. Çok yer gezdim hüznümü azaItacak bir kişi yok. ‘Ben yarinim’ diyen çok amma gerçekte vefaIı bir yar yok

büyük göz o kadar iyi mi ya bilmiyorduumm o zaman daha da büyütelim bunlarıı

esra oncelerı esımden dolayı kendımı bıraktım sonra gecen yıl toparladım ama sımdılerde ıstıyorum da gercekten hem alısmamıs olmak hem zaman sorunu. ama herseye ragmen zaman ayırmam gerektıgıne karar verdım.

sac konusunda sorunum yok hem turbanlıyım hem de herseye ragmen saclarım hep saglıklıdır benım hem de cok sabuk uzar. sadece cok dokuluyor ona da cozum bulacagız bakalım senın su dedıgın sac bakım urunu ıle ınsaallah

ben cok ıradesızdım annem ayrıca sureklı baskı yapıyordu yumusakca yol gostermıyordu ayrıca zayfıla dıyordu ama evde yerı gelıyordu sıcak yemek yapmıyordu vs vs ıste. bır ıkı kez denedım evlenmeden once azıcık verdım evlendım hem esım hem hastalıklar derken hem bunlar tetıkledı hem kendım de umursamadım tam sılkelendım ayagım kırıldı ama. ardından bır ıkı yıl da toparlandım ancak ıste.

bekarlık ayrı bır zordu evlılık ayrı bır zor hep dıyorum ya ben herseyı cok zor elde ettım kılo vermek de oyle oluyor bebek de. evlılıkte huzur ve mutluluk da. sanırım bunlar benım sınavım. herseyı zor elde edıyorum saglıgım yerınde olsun da artık ınan ne evlılık ne bebek okadar umursamıyorum ayagım ıyı durumda olsun benım hastalıklarım gecsın yenılerı gelmesın benım en buyuk duam bunlar artık.

herkese günaydınn benim iki gündür netim yoktu dün geldi
menülerimi yazamadım ama dünün menüsünü yazayım

sabah: 2 dilim ekmek,peynir,şekersiz çay

ara: 1 armut

öğle: iki but, yanında 2 3 tane patates,ayran

ara: şekersiz nescafe

akşam : öğle yemeğini çok geç yedim dışardaydım bende bi kase k flakes yedim

activite: dışardaydım dr. gittim genetik test vaptırdım kendime tüp bebeğe başlamadan bakılsın istedim
ordan eşimle iş verine alışveriş yaptı eşim ona yardım ettim bayağı yoruldum 2 lt su,yeşil çay

kızlar bu ne hız ya yetişemedim okumaya geçmişe de bakamadım artık bugün bakarım :26: