2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkese günaydıınnn

öncelikle herkesin Zafer Bayram ını kutlarım sonra daa hayırlı cumalar dilerim efendimm

resmi tatil bugun guya ama bize tatil yok yine ofisteyiz, akşam çıkışta da doğruu yazlıga gidecemm gerçi insanlık üstü şansım yine beni yalnız bırakmadı ve bugun burası baya kapalı, haftasonu da yagıslı olacakmış ama napalımm deniz görürüm hiç olmazsa, dalgalı olmazsa yagmurda girmesi çok da eğlenceli olur

bugun yogun olmam sanırım, musait olanları sohbete bekleriimmm

esracım bak en makyajlı halim bu benim, umut var mı yok mu sen söle

Delii kızzz gayet de hoş görünüyosun.Demekki istenilince güzel makyaj yapılabiliyor.Benim makyajdaki en önemli unsurum güzel bir cilt canım bu varsa ne hoş.Yoksa zaten bb kremdi fondotendi pudraydı hemen hallediyoruz.Ondn sonra tabiki gözleri ön plana çıkarıyoruz.Hafif bir allık ve rujla tamamlıyoruz.Ben her çeşit makyaj yaparım her doğanlından en ağırına kadar.Ama günlük hayatta genelde resimdeki gibi.Makyaj konusunda her türlü yol alırız sıkma canını.Ben ara ara püf noktalarımı paylaşırım.Zamanla oturur senin de makyajın .Saçlar ne durumda ??

Akşam yemeğini bilmediğim için yorum yapamıcamm eminim dengelemişsindir

yani benim için üst sınır 2.5 lt

bulgur, yarma, yogurt suyu vs ıle yapılan bır kofte. ıcınde et yok. salca, yag, sogan sebze yemegı pısırdıgımız gıbı yanı. ben suyundan almadım hıc.

yogurt corbası vardı ev yapımı ıste.

salata vardı

az karpuz.

Berivanı,tultanı özledim yaaa pazzılın parçaları eksik yaaa
beri olsaydı tatlı diliyle abla abla derdi,tultanımın marifetleri sakin tavırları valla özledimm,karabiberimi özledimm feslide yok ortadaaa

yemeklerden önce diye yazacaktm da yanlış yazmışım sanırım pomo cum sabah aç karnına özellikle tavsiye ediyolardı, ben de madem öle akşam da aç karnına içeyim die kendimce yorum getirdim

valla ben biraz aceleciyim sanırım bu konuda panik yapmam da ondan oldu canım ya, emrah ilk annem böle böle dedi dediginde nefes alamadm, resmen panik atak oldum yani, 1 saat tel de konuşarak sakinleştirdi çocuk beni sonra yavaş yavaş kafamda oturttum annesine de hak verdim, niyeyse erkek anneleri böle oluyo, çevremde hep bu tarz örnekler var yani. ofis arkadaşlarım evlendi benm 1 er hafta arayla, dün kendi aralarında konulşuyolar, bi tanesiinin annesi aramış ağlamış, sen beni unuttun artk die, daha görüşeli 2 gün oldu diyo. demekki kural bu, bende kabullenirim napalım, dedigin çok dogru, biz huzurlu olalım, ben saygımı bozmayım elbet sever beni, sevmese de kabullenir, sonuçta mantıklı bi insansa anlar yani söz konusu olanın oğlunun mutlulugu oldugunu diye düşünüyorm sizlerden de tavsiye almam çok iyi oldu valla, yaşamış birileri olarak ağzınıza yüreğinize parmaklarınıza saglık

Ahhh canım öğretirim tabi anlatırımm sana iyice açıklayıcı birşekilde ben biraz kötü anlatmışım yaaa Sözz bugün müsait vaktimde jess makyajını anlatıcam

her zamann beklerriimmmm

cilt konusunda sivilce tedavimi yeni tamamladım canım, aşırı derece de yoktu ama yanagımda 2 3 tane bi çıkıyodu, kırmızı kocaman leke gbi, içi boş ama kocaman yani. ilaçlarla kremlerle tedaviyi tamamladım, şimdi arada ufak 1 2 tane çıkıyo o da canı saolsun
gözlerde bi numara yok işte bemn on plana çıksa nolcak ki kocaman gözlerm var baksana aynen bölee
saçlar Allahlık valla ne yalan söleyimm.. bikaç ay oluyo su dalgası yaptırdım, şimdi dipten uzadı, oralar düz, uçları dalgalı.. her telden çalıyor yani

Esra senin şu denyo harbi denyomuş dün resmine baktım'da güzellik var ee görüdüğümüz kadar tatlı dillisin,ee çalışkansınn rahat batmışş heyy ne diyim ben şimdi böylesinee

Filizim sanada kalem çok yakışıyor zten yeterli bile.Ben çok beğendim senin makyajlı hallerini.Zaten makyajdan kastımız boya küpü değil.Doğal ve güzel makyaj.Sende bunu gayet güzel yapmışsın.Hem bak yeni yeni cicilerin gelince ne kadar keyifli olduğunu göreceksin.Hatun dediğin böyle miss gibi kokacak.Saçından ayak ucuna kadar.Ben de bi ara kendimi bırakmıştım.Ama şimdilerde toparladım.Heleki saçlarım benim takındımdır yani.O derece uzaması için bi sürü şey denedim.Hatta şimdilerde deniyorum da .Uzuyor kesinlikle.

Canım demek sen de böyle almışsın kilo.Zaten abur cubur benim de kilo alma nedenimdir.Aslında benim kilo almamın asıl nedeni kendim.Ben ettim ben buldum.Kendime şimdi çok kızıyorum yaa.Niye bi insan kendine kötülük etmek istesin ki.Çok geç kaldım diyet için.O kadar iradesizdim.Kızgınım kendime hem de çok.Ayy konu nereye geldi.Hemen toparlıyorum.Annen bişeylerin farkına varmış demekki.Şimdilerde daha iyimişssiniz.Ben anneme öyle yapsam asla aramazdı beni.Hataya tahammülü yok.Kendi kafasında bir şeye inandıysa asla aksine inandıramıyosun.Hayatta küsmüşken gelip benle konuşmaz.Ben gidip konuşsamda surat edecek.Bi dursun yaa şimdilik.Bak sen de ne zor günler geçirmişsin.Yaşadıklarını çok iyi anlayabiliyorum.Bekar hayatında yaşadıkların senin kilo almana sebep olmuş .Ama şimdi öyle güzel kilo veriyosun ki azmine yüreğine emeğine inancına sağlık bitanem.Herşey daha güzel olacak senin için.

Berivanı,tultanı özledim yaaa pazzılın parçaları eksik yaaa
beri olsaydı tatlı diliyle abla abla derdi,tultanımın marifetleri sakin tavırları valla özledimm,karabiberimi özledimm feslide yok ortadaaa

tultan eve gecınce doner de berıvan zor ıste. bılıyorsun durumları. skype dan yazıyor ancak zaman zaman. oyyyyy nasıl tatlı dıllıdır sevgılısı ıle yenıden barısacak gıbıydı ama bu kez tamamen bıttı zor gunler gecırıyor ben de fırsat buldukca ordan yazarak hem nasıhat hem moral ıdare edıyorum

feslı bayramdan berı yazmadı telefonu falan da yok. senın eskı tanıdıgın bırı hatta yazdım sen yokken acaba duygu ulasabılır mkı dıye

karabıber ne yaptı en son kac kıloda bılmıyorum esı de ıyılesmıstır sanırım.

kışa dogru onlar da aramızda olsalar, serap ve erce dogum yapmıs ve onlar da beslenmeye dıkkat etme donemıne gırmıs olsalar ve cok kalabalık olarak puzzle tamamlanmıs olur ıste canımmmmm ne guzel ınsaallah olur

At at canım sen benim su içeceğim yok .Günlük 2 ltnin altına düşmemeye çalışıyorum ama geçen okudum metabolizmanın hızlanması için günlük içtiğimizi sudan yarım lt fazla su içmemiz gerekiyomuş.Bu durumda ben 3 lt falan içmem gerekiyor bunada alışcazğız mecburrrrr

sporun yogun yapmaya basladıgımdan berı platın olan ayagım sureklı agrıyorrrrrrrr, sık sık kıtlenıyor bıraz yere otursam gerı kalktıgımda cok kotu oluyor sadece topallama olmuyor agrı da oluyor ve sık sık tekrar edıyor bu. belkı bende adele zorlanması olmustur bılemıyorum ben de fızık tedavıye gıdecegım zaten. regl olmayı beklıyorum her ıkı doktor ısımı de aynı gun halletmek ıcın.

Çok sağlıklı yiyecekler bunlar filizim arada değişiklik şart valla yaban mersini bulamadım tabiki burda ablamara gittiğimde ordan bakıcam birde çay bakıcam ordan.

Süperr alışman çok iyi .İnan ben hiç anlamıyorm suyun tadını gerçekten bak.Sende nurdan da zamanla hiç almıcaksınız tadını

Esra senin şu denyo harbi denyomuş dün resmine baktım'da güzellik var ee görüdüğümüz kadar tatlı dillisin,ee çalışkansınn rahat batmışş heyy ne diyim ben şimdi böylesinee

ooooooo tam bır dınlesen tam denyoooooooooooooooooo

ama ınsaallah bundan sonra tam bır prens bulacak kızımız. ben ınanıyorum otur kızım otur bahtın acılsın lafına cok cok ınanırım bennnnnnnnn

Benim 7 gün borcum var Filzim pazartesi uygundur banada.Ara verme konusunda ben bilemedim size bırakıyorum kızlar.

ben de zor buldum burda valla. ıkımız de kucuk yerdeyız oyuzden zor oluyor ıste bu tur seyler.

alıstım baya alıstım dun .

hımmmmm demek eskı askınnnnnnn haaaaaaaaaa ne guzel ne romantık. aynı seyı teyzem de yasadı boyleeeeeeeee

senınle ılgılı yaptıgım totemın tuttugunu esraya soyle de onunla ılgılı dedıgım seyın olacagına da ınansın boyleeeeeeee

esra yemeklerden once ve yemeklerden sonra mı ıcecegız alkalı su ? sen ınternette nasıl okudun ?

Benim 7 gün borcum var Filzim pazartesi uygundur banada.Ara verme konusunda ben bilemedim size bırakıyorum kızlar.

valla ben ara vermeyelım dıyorum kendımı bılemıyorum her konuda boyleyım brıseye ara verırsem yapmam zor oluyor ama sız ara vermek ıstersenız sorun olmaz ben devam ederım sız ertesı gunu eslık edersınız.

duygussssss sen ne dusuyorsunnnnn

Hımm iyi bir kaynakdan aldığım bir bilgi yeşil çayı ılık içmek gerekirmiş sıcak içince faydası olmazmışşzaten ben sıcak sevmiyorummm.

ben fikrimi dün sana yazdımm

Canım yaa sakinlik hislerini anlıyorum ama arada böyle kalabalıklar iyi geliyor.Ben kalabalık aileyi çok sevsemde evliliğim süresince beni bıktırdılar.O yüzden eş ailesi lafı bile beni germeye yetiyor.Ama sizinkiler şeker şeyler belli.Kaynanan da memnunsun.Kocaman bir aile olmuşsunuz.Sen zaten tatlı dilli hatunsun.Herkes anlaşır seninle.Çocuk kısmnda hklısın.Bizim gibi insanların tahammül sınırı biraz az.Bazı insanlar çok rahat.Ben evin düzeni bozuldumu deli olurum resmen.O yüzden eve gelen bütün çocukları çocuk odasına toplar kapıyı kapatırım yoksa misafirlere konsantre olamam

Haftasonun yoğun geçecek şimdiden kolay gelsin tatlı hatunn