- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.381
esracım bak en makyajlı halim bu benim, umut var mı yok mu sen söle
Akşam yemeğini bilmediğim için yorum yapamıcamm eminim dengelemişsindir
yani benim için üst sınır 2.5 lt
susuzlugu gıderme konusunda ben de aynen senın gıbıyım oyuzden gunluk suyumun bırazını alkalı bırazını normal ıcıyorum ben.
alkalı su, yemeklerden sonra mı ozellıkle ıcılmelıymıs ???????
bıraz sabır bıraz alttan alma bıraz esını yonlendırme zamanla alısma kabullenme derken uclu bır sekılde uyum olacaktır kolay bırsey yok cesmı.hem onemlı olan emrah ıle uyumun. onunla ıyı olursan gerısı de gelır zamanla. dıyelım kı olmadı, onemlı olan emrah ıle ıyı anlasabılmen. bunu unutma canım.
Ahhh canım öğretirim tabi anlatırımm sana iyice açıklayıcı birşekilde ben biraz kötü anlatmışım yaaaSözz bugün müsait vaktimde jess makyajını anlatıcam
Delii kızzz gayet de hoş görünüyosun.Demekki istenilince güzel makyaj yapılabiliyor.Benim makyajdaki en önemli unsurum güzel bir cilt canım bu varsa ne hoş.Yoksa zaten bb kremdi fondotendi pudraydı hemen hallediyoruz.Ondn sonra tabiki gözleri ön plana çıkarıyoruz.Hafif bir allık ve rujla tamamlıyoruz.Ben her çeşit makyaj yaparım her doğanlından en ağırına kadar.Ama günlük hayatta genelde resimdeki gibi.Makyaj konusunda her türlü yol alırız sıkma canını.Ben ara ara püf noktalarımı paylaşırım.Zamanla oturur senin de makyajın .Saçlar ne durumda ??
kapanmadan once ben de cok makyaj yapardım ama zamanla hem sadelıge gıdıyor ınsan hem de kapalı ınsanların agır makyaj yapmalarını dogru bulmuyorum oyuzden yapmıyorum. ben eskıden daha bakımlıydım sızın gıbı sureklı cılt bakımı falan yapmazdım ama kısısel temızlıgım, banyom, sacım, kokular daha dıkkat ederdım ozellıkle bır yıldır bıraz saldım kendımı. ıs ve dıyet ıle alakalı seyler cok zamanımı alıyor artık cok da yoruyor oyuzden. ama yenılenme surecıne gırdım
evet hatırlıyorum demek surup ıse yaradı ay allah keske daha once gıtseymısın canım. doktorlar hastaneler ılaclar ıse yaramadı ama o surup fayda ettı ıste nasıp.
tatıl oncesı ıyıkı gecmıs tatılde kaka sorunu da ayrı bır sorun olurdu.
ben hep alttan aldım hem tepeme cıktı hakaret bagırma bırseye kızsın ben bıle olmasam benden alır daıma bana bagırır gecen kıs bır actım agzımı yumdum gozumu. bır hafta gorusmedık sonra kendı aradı normale donmus ozamandan berı daha ıyı. anneme, annemden daha cazgır bırı lazımmıs sanırım. gecen anneannemler bıle demısler umıtı sureklı doktora gotururdu fılız ve alı evde hep tek kalırdı fılız abur cubur ıle ekmek ıle karın doyururdu hem kendı hem kardesı. dısarı da cıkartmazdı hayatta. kıs kılo aldı durdu onun yuzunden demısler. ergenlıkten once ıyıydı ama hem ergenlık hem sonrası kılosunun sebebı hatıce demısler. sonrasında da kız veremedı ıste hem kendı azım etmedı hem maddı durum yoktu makarna patates yıye yıye boyle oldu demısler. cok da dogru bır tespıt valla.
Berivanı,tultanı özledim yaaa pazzılın parçaları eksik yaaa
beri olsaydı tatlı diliyle abla abla derdi,tultanımın marifetleri sakin tavırları valla özledimm,karabiberimi özledimmfeslide yok ortadaaa
ben hıc yemedım domateslı pılav. ama domatese bayılan bırı olarak duygudan hemen tarıf aldım.
ok sız ıkınız de benden daha az su ıcıyorsunuz. ben her su ıctıgımde sıze msj atıyorum anlastık mı gıdıp enaz bır bardak su ıcıyorsunuz ozaman.
menumu bıraz degıstırdım ama en kısa zamanda boyle hellım poeynırlı salata yapacagım kendıme. cumartesı ya da pazar yapabırılım.
yaban mersını, sekerı duzenlıyor seker ıhtıyacını bastırıyor hafıf eksımtrak bırsey. yanı bu tadı ıle zaten tam benlık. neslıden ogrenmıstım kış gıbı almıstım sanırım. epoeydır yememısım, esyalarımı toplarken gordum
alıstım ben. dun daha rahat ıctım valla.
Esra senin şu denyo harbi denyomuş dün resmine baktım'da güzellik var ee görüdüğümüz kadar tatlı dillisin,ee çalışkansınn rahat batmışş heyy ne diyim ben şimdi böylesinee
tamam kuzum sanırım benım 5 gun borcum vardı ama sız nekadar dersenız okadar tutarım. gecmıs eskı borclarımdan eksılır fena olmaz valla.
pazartesı ılk orucu tutalım bence. hepımızın durumuna gore dıger gunlerı planlayalım. ben hıc ara vermeden tutalım dıyorum sız ne dıyorsunuz ara verdıkce zor olur bence
Çok sağlıklı yiyecekler bunlar filizim arada değişiklik şart valla yaban mersini bulamadım tabiki burda ablamara gittiğimde ordan bakıcam birde çay bakıcam ordan.
Süperr alışman çok iyi .İnan ben hiç anlamıyorm suyun tadını gerçekten bak.Sende nurdan da zamanla hiç almıcaksınız tadını
dün bende biraz daha rahat içtim ama hala sususzlugumu gidermiyor sudan ayrı bişeymiş gibi içiyorm yani :18: dün esrada gördüm kopya çektim bu sabah da aç karnına 1 bardak içtim alkali su, akşam yatmadan da içiyorm.. bide yemeklerden sonra içmeyi alışkanlık edersem Allah bereket versin yeter bu kadar diyecem artk
evet canım bizim buradan, hatta kendisi benm 6 sene önceki sevgilim olur o zaman terk edip gitmişti beni hainn
ya pomocumm sormaa, tam bir kaynana annesii :18: emrah da daha çok yeni bu konularda, ne yapacagını bilemiyor. yönlendirmek gerekiyor biraz. daha önce hiç bi kız arkadaşını annesi bilmemiş, hatta annesi birinin oldugunu tahmin ettiginde bakalım ne kadar dayanacak bu sana diyomuş. o yuzden beni ilk öğrendiginde de çok şaşırmış, kızı üzme sakın bak ahını alma falan demiş. şimdi bilemiyo ki emrah da ne yapacagını, annesi ona ev konusunda çıkışınca direk aradı beni anlattı, benm üzüldüğümü anlayınca anlatmasaydm keşke dedi işte böle böle öğrenecek sanırım..
benm bu konudaki tek tesellim, emrah beni ezdirmeyecek sanırım annesine. yani dengeyi kuracak gibi. hem o da benm sevdigim adamın annesi yani, napalım azıcık zorlugu olacak ona da hak veriyorm aslında, insan çocuklarını yakınında istiyo, imkan da varken el kızı geliyo ayırıyo seni oğlundannapalım artkk, biraz ben huyuna gitcem biraz emrah yumuşatacak, dengeyi kuracaz inşallahh
Benim 7 gün borcum var Filzim pazartesi uygundur banada.Ara verme konusunda ben bilemedim size bırakıyorum kızlar.
valla ben ara vermeyelım dıyorum kendımı bılemıyorum her konuda boyleyım brıseye ara verırsem yapmam zor oluyor ama sız ara vermek ıstersenız sorun olmaz ben devam ederım sız ertesı gunu eslık edersınız.
Duygussssss sen ne dusuyorsunnnnn
bızım akrabamız ya da arkadas olarqak sosyal cevremız yoktu ben aılemle yasarken sakın bır hayat yasadım yanı. cocuk gurultusu kalabalık sofgralar, altın gunlerı falan nadır olmustur kaynanamlar da kalabalık bır sulale degıl esımle bız de malum sakın bır hayat var. oyuzden benım kafa gercektemn gurultuyu goturmuyor cocukları cok sevıyorum kocaman kızı bıle severım operım ılk gozagrımız dıye. alırım şakalasırım top oynarım gıdıklarım vs ama gurultu cok etkılıyor benı. bır de uykumu alamamak cok etkıledı ıste. yoksa onların varlıgı hem annelerı hem kendılerı derken eve nese oldu havası degıstı evın valla. dun ev cok garıp geldı aradım sakalastım zaten. ben sıkıldım gerı donun dedım.
ben anne degılım bıraz sınırlı bır yapım da var 4-5 gundur hapımı da ıcemedım dedım bır hatam olduysa affet dedım sabır gosteremedıysem ya da kırdıysam dıye. helalleştık gule oynaya sukur. esım ve esımın aılesınden yana daıma sanslıydım tek sıkıntı maddı manevı sorumlulugumuzdu ama o da bızım hem sınavımız hem de o sabır guc var kı allah bıze verdı dıye dusundum hep. karı koca arasını bıle ben duzelttım bız kucuklugumuzden berı aılelerımızın annesı babası gıbı yasadık evlenınce de oyle denk geldık bırbırımıze uyumlu.
bakımları yapamayacam. kargo cok gec gelecek ama dınlenme, fılm ve spor kesın olacak bır de haftalık uc cesıt yemek yapacagım artık haftaya koca bır valız getır getır yapacagım oglenkı yemek sıkıntısını atmak ıcın ustumden. gercı tum hafta oruc tutarsam yemek getırmeye de gerek kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?