- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.441
İnşallah senin çocuğun benim şimdiki halime benzer FilizcimÇocukken pek akıllıymışım ama büyüdükçe dellendim bana bişeyler oldu.Senin kızında teyzesine çeksin böyle deli deli seni biraz bıktırsın banane yaa
Kilomun farkındayım sadece sekizleri görmek istiyorum artık yetr takıldım 94 te sekizleri bir görsem valla bayram edicem haa bu hafta kilokonusunda iyi değildim inşallah haftaya toprlarım.
Sizin orda sinema var mı kuzu ? Hani geldiğimde sinemada izlerikk romantik komediyi
şimdiii esracıgımm, pomocugumm bana teee geçen sene ben yalnızlıktan çürürkene dedi kii, ben hissediyorum aralık ayında biri girecek senin hayatına dedi, sonra efendm aralık geldi geçti ben zannediyorum ki kimse olmadı, ama bu emrah insanı da aralık ayında benden af dilemişti, ben o zaman ciddiye almıyordum onu, bi kere bırakıp giden hep gider, zaten insanlar da değişmez diyerek çocugun kafasını şişiriyordum.. sonracıgıma efendim paşam azmetti, nisanın 7 sine kadar bıkmadan usanmadan beni ikna etmeye uğraştı ve sonunda kandırdı beni ikna olduummmdolayısıyla da pomo cugumun totemi tutmuş oldu, yani sana da bişey söylüğyorsa dikkat ol derim, bi yerlerden mutlaka tutacaktırr
eskii aşkımmm daa zamanında beni öle bi bırakıp gitti ki pomomm, nasıll zor toparlandm arkasındann, çocukluk heralde şimdi kimsenin arkasından üzülemem gibi geliyor, ama o zaman ayrıldıktan 3 ay sonra doğum günüm vardı o zaman bile içip sarhoş olup emraaahhh diye sokaklarda ağlamışlıgım vardırama insanlar değişiyormuş yaa, gerçi 6 yıl uzun da bir süre tabi ama ben değişmez sanıyolardm değişebiliyolarmış, ilginçç :44:
esrayla ilgili totemin ne kiii
heehh bi de bunu not alalım şimdi aklıma, bigun bu bilgiler yüzünden devrelerm yanacak korkuyorumm
esracımm yanlış hatırlamıyosam sen 86 lıydın değil mi ? daha duurrr, meleklerr gibi bi kızın olurr, bi de prens bi oğlun olurrteyzem hep der bana, çocuk yapmanın yaşı yok, teyzem hiç beklemiyoken ve biraz da istemiyoken 40 yaşındaydı sarı balımız dunyaya geldi doğru zamanı beklemek lazım sadece
yaa sorma benm de bugun çalışmak zoruma gidiyor, allahtan ki bu hafta cumartesi izin sırası bende, kaçacam gidecembizim patronda öle, kaçta gelir allah bilir ama ofisi açık tutmak zorundasın, gelen giden oluyor mecbur bekliyoruz bizde burda
haftasonu sıcaklıklar düşecekmiş, ama turkiye genelinde mi yoksa ben yaqzlıga gidecem die sadece burada mı bilmiyormama yagmur değil kar yagsa o denize girecemm, o kumsalda gezecemm
büyük göz o kadar iyi mi ya bilmiyorduummo zaman daha da büyütelim bunlarıı
yaaaaaa benim gözlerimde minanncıkkkolmaz mıııııııı ya ben buyuk goz bayılırım. buyuk goz ıcın cok makyaja gerek kalmaz mesela bır kalem bıle cok bellı eder. esımın de benım de gozlerım kucuk. ama benımkı cekık gıbı yapısı guzel yanı. onun da kıprıklerı uzun. kalın kas falan. ıkımızden guzel bır cocuk olur ınsaallah sana ceksın dıyor dun oylesıne soyledı senın gıbı pamuk olsun dıyor ben cok karayım dıyorrrrrrrr
şimdiii esracıgımm, pomocugumm bana teee geçen sene ben yalnızlıktan çürürkene dedi kii, ben hissediyorum aralık ayında biri girecek senin hayatına dedi, sonra efendm aralık geldi geçti ben zannediyorum ki kimse olmadı, ama bu emrah insanı da aralık ayında benden af dilemişti, ben o zaman ciddiye almıyordum onu, bi kere bırakıp giden hep gider, zaten insanlar da değişmez diyerek çocugun kafasını şişiriyordum.. sonracıgıma efendim paşam azmetti, nisanın 7 sine kadar bıkmadan usanmadan beni ikna etmeye uğraştı ve sonunda kandırdı beni ikna olduummmdolayısıyla da pomo cugumun totemi tutmuş oldu, yani sana da bişey söylüğyorsa dikkat ol derim, bi yerlerden mutlaka tutacaktırr
eskii aşkımmm daa zamanında beni öle bi bırakıp gitti ki pomomm, nasıll zor toparlandm arkasındann, çocukluk heralde şimdi kimsenin arkasından üzülemem gibi geliyor, ama o zaman ayrıldıktan 3 ay sonra doğum günüm vardı o zaman bile içip sarhoş olup emraaahhh diye sokaklarda ağlamışlıgım vardırama insanlar değişiyormuş yaa, gerçi 6 yıl uzun da bir süre tabi ama ben değişmez sanıyolardm değişebiliyolarmış, ilginçç :44:
esrayla ilgili totemin ne kiii
heehh bi de bunu not alalım şimdi aklıma, bigun bu bilgiler yüzünden devrelerm yanacak korkuyorumm
esracımm yanlış hatırlamıyosam sen 86 lıydın değil mi ? daha duurrr, meleklerr gibi bi kızın olurr, bi de prens bi oğlun olurrteyzem hep der bana, çocuk yapmanın yaşı yok, teyzem hiç beklemiyoken ve biraz da istemiyoken 40 yaşındaydı sarı balımız dunyaya geldi doğru zamanı beklemek lazım sadece
yaa sorma benm de bugun çalışmak zoruma gidiyor, allahtan ki bu hafta cumartesi izin sırası bende, kaçacam gidecembizim patronda öle, kaçta gelir allah bilir ama ofisi açık tutmak zorundasın, gelen giden oluyor mecbur bekliyoruz bizde burda
haftasonu sıcaklıklar düşecekmiş, ama turkiye genelinde mi yoksa ben yaqzlıga gidecem die sadece burada mı bilmiyormama yagmur değil kar yagsa o denize girecemm, o kumsalda gezecemm
Tşkler kızlar aslında iki gün önce konuştuğumuzda ban şunları söyledi;
Sen naparsan yap , git başkasıyla evlen 50 tane çocuk yap,bana hakaret et nefret et ama ben seni hep seveceğim.Sana söylediğim bütün sözler kızgınlığımdan.Hayatımda senden başkası olmadı olmayacak diye.
Duygulandım bu sözlere ama biliyorum ki onunki sadece takıntı.Gerçekten seven insan bunları yapmazdı.Allah yolu açık etsin yapacak bişey kalmadı.Bana verdği en büyük zarar hiç bir erkeğe güvenmiyorum artık.Hayatıma yeniden birinin girmesi çok çok zor.
Tşkler kızlar aslında iki gün önce konuştuğumuzda ban şunları söyledi;
Sen naparsan yap , git başkasıyla evlen 50 tane çocuk yap,bana hakaret et nefret et ama ben seni hep seveceğim.Sana söylediğim bütün sözler kızgınlığımdan.Hayatımda senden başkası olmadı olmayacak diye.
Duygulandım bu sözlere ama biliyorum ki onunki sadece takıntı.Gerçekten seven insan bunları yapmazdı.Allah yolu açık etsin yapacak bişey kalmadı.Bana verdği en büyük zarar hiç bir erkeğe güvenmiyorum artık.Hayatıma yeniden birinin girmesi çok çok zor.
ben kendım evlenemedım ama kızımı verecegım malatyalı ya da anteplıyeeeeeeeeeeeee
ben gecen yaz gırdım ılk kez. matematıgım sıfırdır benım. ben dılcıyım sonucta. super lısede dıl alanındaydım ardından japon dılı okudum. neyse evde azıcık matematık calıstım 70 aldım dıl puanı hesaplaması. bu yıl taktık degıstırecegım ıngılızce ve sozel dersler calısacagım turızm bakanlıgı, turızm enformasyon mudurlugu vs ıse gırebılıyormusuz bakalım nasıp
valla esra caktırmıyorum da baya yorgunum ben. bır sure erken uyuyacagım ayrıca yıne seyahatlerım olacak ıstanbula annemlere gıdecegım eylulde. bas saglıgı ve dugun ıcın malatya var. kısmetse ızmır olacak ardından konya olacak ardından bızım kurban bayramındakı tur olacak oyuzden bunlardan once bıraz kendımı dınlendıreyım ramazandan berı uykusuzum ben
herkese günaydınn benim iki gündür netim yoktu dün geldi
menülerimi yazamadım ama dünün menüsünü yazayım
sabah: 2 dilim ekmek,peynir,şekersiz çay
ara: 1 armut
öğle: iki but, yanında 2 3 tane patates,ayran
ara: şekersiz nescafe
akşam : öğle yemeğini çok geç yedim dışardaydım bende bi kase k flakes yedim
activite: dışardaydım dr. gittim genetik test vaptırdım kendime tüp bebeğe başlamadan bakılsın istedim
ordan eşimle iş verine alışveriş yaptı eşim ona yardım ettim bayağı yoruldum 2 lt su,yeşil çay
kızlar bu ne hız ya yetişemedim okumaya geçmişe de bakamadım artık bugün bakarım :26:
esra oncelerı esımden dolayı kendımı bıraktım sonra gecen yıl toparladım ama sımdılerde ıstıyorum da gercekten hem alısmamıs olmak hem zaman sorunu. ama herseye ragmen zaman ayırmam gerektıgıne karar verdım.
sac konusunda sorunum yok hem turbanlıyım hem de herseye ragmen saclarım hep saglıklıdır benım hem de cok sabuk uzar. sadece cok dokuluyor ona da cozum bulacagız bakalım senın su dedıgın sac bakım urunu ıle ınsaallah
ben cok ıradesızdım annem ayrıca sureklı baskı yapıyordu yumusakca yol gostermıyordu ayrıca zayfıla dıyordu ama evde yerı gelıyordu sıcak yemek yapmıyordu vs vs ıste. bır ıkı kez denedım evlenmeden once azıcık verdım evlendım hem esım hem hastalıklar derken hem bunlar tetıkledı hem kendım de umursamadım tam sılkelendım ayagım kırıldı ama. ardından bır ıkı yıl da toparlandım ancak ıste.
bekarlık ayrı bır zordu evlılık ayrı bır zor hep dıyorum ya ben herseyı cok zor elde ettım kılo vermek de oyle oluyor bebek de. evlılıkte huzur ve mutluluk da. sanırım bunlar benım sınavım. herseyı zor elde edıyorum saglıgım yerınde olsun da artık ınan ne evlılık ne bebek okadar umursamıyorum ayagım ıyı durumda olsun benım hastalıklarım gecsın yenılerı gelmesın benım en buyuk duam bunlar artık.
olmaz mıııııııı ya ben buyuk goz bayılırım. buyuk goz ıcın cok makyaja gerek kalmaz mesela bır kalem bıle cok bellı eder. esımın de benım de gozlerım kucuk. ama benımkı cekık gıbı yapısı guzel yanı. onun da kıprıklerı uzun. kalın kas falan. ıkımızden guzel bır cocuk olur ınsaallah sana ceksın dıyor dun oylesıne soyledı senın gıbı pamuk olsun dıyor ben cok karayım dıyorrrrrrrr
ben de esraya bahar ıcın ıcımden bırseyler gecıyor valla ama boyle yaza yakın bahar ayları. hemen pat dıye bırsey olmayacak ama hoslanmaya baslayacak oyle hıssedıyorum uzun surecek guvenemeyecek baslayamayacak ama cok guzel olacak sonra.
bazı asklar ve ılıskıler farklıdır cesmı. unutulmaz, uzuntusu de cok zor olur cok sukur sız kavusmussunuz teyzemın de aynı sey basına gelmıstı
evet baktım sayfalar uçmuş zatencemrem dun de boyle sohbetler koyuydu haftaya sen de neslı de ıyıce aktıf olursunuz ohhhhh artık yuz sayfa bırıkır valla.
bu genetık testlerı ben de yaptıracagım tup bebege gıdersem eger seneye sonbaharda. senden fıkırler alırım artık ıkı uc yıldır hıc arastırmadım tedavı konusunda bırseyler. hersey degısmıstır zaten. gerek kalırsa eger bu kez de bu konuya kafa yoracagım forumda gezın dur artık bakalımmmmmmm
neslı bebek dusunmese de ona hep bır kız bebegı olacakmıs gıbı hıssederım mesela. ve kısın duygunun da hamıle olacagını dusunuyorum nıyeyse. onun da kızı olacak dıye hıssedıyorum bazen hıslerım tutuyor bazen tutmuyor ınsaallah hepınız ıcın hıssettıgım guzel seyler tutar
valla kızım olursa ben de bana benzemesini istiyorum da, oğlum olursa emraha benzesn mi benzemesn mi kararsızımmböle dyip sinir ediyorum da onu ben sarıyım, ya da açık kumralım diyim o esmer, bizde nnasıl bir çocuk çıkar ki acabaa :44:
o zaman gelir bahar ayları gevşer gönül yayları diyelim inşallah en güzeli olur o zaman esracık içinn :)))
valla pomo cumm, emrah benden özür dilemek için karşıma çıkmadan önce 6 sene neredeyse hiç konuşmadk hiç karşılaşmadk, aklımın ucundan bile geçmiyodu o, ama onun dedigine göre, ben bazen düşünüyordm seni çünkü ahını aldım, çok büyük yanlış yaptm sana dedi. ilk başlarda bütün istegim sadece senden özür dilemekti, arkadaş olmak böle bi durumda zor biliyorm, ama belki arkadaş olmaktı dedi. ama senle yeniden konuşmaya başlayınca kaçırdıgım şeyin ne oldugunu anladm, ve hayatımda ilk defa bu kadar büyük bi pişmanlık yaşadm dedi, sen o zaman üzülmüşsün sonra da geçmiş üzüntün, ben şimdi üzülüyorum kaybettigim 6 yıl için dedi. belki şuan bebegimizin aglamasına uyanıyor olabilirdik ama benm hatam yüzünden hala beni affetmeni bekliyorm dedi de kandırdı beni eşşek sıpasıı :))
cnm tüp bebek öncesi sana mubark cuma günü ilk seferde başarı diliyorum inş yıpranmadan sonuçalırsınızz hayırlısı olsun şimdiden eğer bize haber verirsen özellikle dua ederim sanaaa...herkese günaydınn benim iki gündür netim yoktu dün geldi
menülerimi yazamadım ama dünün menüsünü yazayım
sabah: 2 dilim ekmek,peynir,şekersiz çay
ara: 1 armut
öğle: Iki but, yanında 2 3 tane patates,ayran
ara: şekersiz nescafe
akşam : öğle yemeğini çok geç yedim dışardaydım bende bi kase k flakes yedim
activite: Dışardaydım dr. Gittim genetik test vaptırdım kendime tüp bebeğe başlamadan bakılsın istedim
ordan eşimle iş verine alışveriş yaptı eşim ona yardım ettim bayağı yoruldum 2 lt su,yeşil çay
kızlar bu ne hız ya yetişemedim okumaya geçmişe de bakamadım artık bugün bakarım :26:
valla esracım evli değilim, hiç evlenmedm de, daha önce 1 kere nişanlandm düğünüme 6 ay kala o iş bozuldu.. Sorsan önceden benm için ölüyordu, benden ayrılması zaten mumkun değildi, ancak ben istersem ayrılırdk ki o durumda da ölene kadar beklerdi beni, ben onun kaderiydm ve asla hayatına başkası girmezdi, düşünemezdi bile başkasını falan filan..
Ortada hiç bi sebepp yokken bi anda soğudugunu fark ettim, ama cidden bigun önce düğün hakkında konuşuyorken bigun sonra soğudu neyse dedim geçer, 1 hafta sabrettim ( ki ben 1 gün bile dayanamam normalde öyle bir duruma )
- neyin var dedm,
- bilmiyorm canm böle olmak istiyor dedi,
- benden ayrılmak istesen söler misin dedm,
- söleyemem anlamanı beklerm dedi,
- bu gece hayatından çıksam ne değişir dedim
- hiç bişey değişmez dedi
- dün gece beni sevdigini sölemiyomuydun sen dedim
- ağız alışkanlıgıydı dedi
- o zaman sana hoşçakal dedim
- iyi geceler canım dedi
birebir diyalog bu abartmıyorum, 3 sene beraber oldugum, nişanlandıgım, 6 ay sonra düğünüm olacak olan adamla ilişkim böle bitti benim. Aradan 1 ay ancak geçmiştir, bi baktım facebook ta profil fotosu değişmiş bi kızla beraber.. Benden ayrılmayacaktı ya bensiz olamazdı aslaa..
Aradan 9 ay geçti bi gece 5 te aradı beni ağlayarak, ben seni unutamadm da hala çok seviyorm sen şölesin benm için bilmem ne..
- dedm senin kız arkadaşn yok mu,
- var ama senin düşündügün gibi deği dedil..
- dedm sen benle berabwrken gecenin 5 inde kimi arıyodn da konuşuyodn böle, nasıl inandm nasıl güvendm ben sana.. -
ben öle bişey yapmadm dedi,
- dedm yarın sabah söleyecek misin kız arkadaşına beni aradıgını,
- yok söleyemem dedi
- heh dedim o zamna dürüstlükten bahsetmeyeceksn bana, bi daha ne ara ne karşıma çık, benden uzak ne halin varsa gör..
Demem o ki, esracım, neler yasadıgını tam olarak bilmiyorum, sadece boşanma arefesinde oldugunu biliyorm, ve inan senin için dua ediyorum allahım sana hayırlı yolu göstersin diye, ama kafanı söledikleri karıştırmasın..çünkü erkekler balık hafızadır bugun der yarın unutruz, öbür gün hatırlar..
Sen neler yasadıgını, neler hissettigini unutma ve ona göre karar ver, başka hiçbişeye aldanma..
He güvenmem başkasına diyosun ya, kimseyi geçmişte hayatına girmiş insanla da kıyaslama, bu senin yeni başladıgın hayata hiç yardımcı olmaz.. şuan düşünüyorum da emraha güveniyor muyum evet, ama beni aldatır mı yada bırakıp gider mi, mümkün yapabilir.. Yaparsa ben ne kaybederim hiçbişeyyy.. O zaman kendisi bilir, kendisi kaybeder, ben yine kaldıgım yerden hayatıma bakarım..
Kusura bakma uzun oldu, belki haddim de değil ama üzülmeni istemedigimden nacizane kendimden bi örnek vereyim dedim..
valla kızım olursa ben de bana benzemesini istiyorum da, oğlum olursa emraha benzesn mi benzemesn mi kararsızımmBöle dyip sinir ediyorum da onu Ben sarıyım, ya da açık kumralım diyim o esmer, bizde nnasıl bir çocuk çıkar ki acabaa :44:
evet baktım sayfalar uçmuş zaten
inşlh bende sizlerle sohbet ederim ilerleyen günlerde..
evet cnm yardım edrim sana istediğini sorarsın o günler gelsin ben burdayım tatlım
pomo cuumm, sence benm çocugumun cinsiyeti ne olacakklütfen erkek de lütfen lütfeennnn :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?