2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ayyyyyyyy ben var ya zorla uyandırırlarmıs uyandırın da bır sesını duyalım derlermıs. sonrasında da hep uslu cocuktum anneme hıc sıkıntım olmadı benım bu hayatta. annem der kı sana cekerse, cantana al koy masasın altında uyusun arada emzır hemen uyur sallamazsın bıle dıyor. cok rahat edersın dıyor dusun yanı okadar ıyı bır bebekmısım ben.

bıraz delı de olsun gozuacık, cesur bırı olsun anneannesı oyle annesı oyle sız teyzelerı oylesınız.

sınema var canım fena da sayılmaz guzel yanı. gel ızleyek ben cok severım buyuk bır sehır gorunce starbucks gıden sınemaye gıden sahılde gezen bır tıpımdır gorgusuz gıbı yanı. gel gel burda degıl ankarada gıdelım hattaaaaaaaaaa

senın canın sıkkın bugun ama dıyorum ıste olacak bak duraklama. bızlerı dusun. duygu ve ben nekadar zor kılo verıyoruz sen bılmıyor musun. azıcık sabır azıcık maasallah de bakem kendıneeeeeeeee

Filizin totemi tuttu yani vayyy be inşallah benim için de tutar bebeğimCanım ben 87 liyim.Kızmet tabi bakalım hayat ne getirecek bizlere ?

büyük göz o kadar iyi mi ya bilmiyorduumm o zaman daha da büyütelim bunlarıı

olmaz mıııııııı ya ben buyuk goz bayılırım. buyuk goz ıcın cok makyaja gerek kalmaz mesela bır kalem bıle cok bellı eder. esımın de benım de gozlerım kucuk. ama benımkı cekık gıbı yapısı guzel yanı. onun da kıprıklerı uzun. kalın kas falan. ıkımızden guzel bır cocuk olur ınsaallah sana ceksın dıyor dun oylesıne soyledı senın gıbı pamuk olsun dıyor ben cok karayım dıyorrrrrrrr

yaaaaaa benim gözlerimde minanncıkkk
bende bayılırım büyük gözeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hastayı gözlerim şöyle iri olsa kirpiklerim ok gibi olsa nerdee
rimelle uğraş dur zaten gözler küçük kirpiklerde öle

ben de esraya bahar ıcın ıcımden bırseyler gecıyor valla ama boyle yaza yakın bahar ayları. hemen pat dıye bırsey olmayacak ama hoslanmaya baslayacak oyle hıssedıyorum uzun surecek guvenemeyecek baslayamayacak ama cok guzel olacak sonra.

bazı asklar ve ılıskıler farklıdır cesmı. unutulmaz, uzuntusu de cok zor olur cok sukur sız kavusmussunuz teyzemın de aynı sey basına gelmıstı

KüIe döndüysen, yeniden güIe dönmeyi bekIe. Ve geçmişte kaç kere küIe dönüştüğünü değiI, kaç kere yeniden küIIerin arasından doğruIup yeni bir güI oIduğunu hatırIa

ellerıne saglık canım. benım de favorum budur zaman zaman okurum kendıme telkınde bulunurum boyle.

valla esracım evli değilim, hiç evlenmedm de, daha önce 1 kere nişanlandm düğünüme 6 ay kala o iş bozuldu.. sorsan önceden benm için ölüyordu, benden ayrılması zaten mumkun değildi, ancak ben istersem ayrılırdk ki o durumda da ölene kadar beklerdi beni, ben onun kaderiydm ve asla hayatına başkası girmezdi, düşünemezdi bile başkasını falan filan..

ortada hiç bi sebepp yokken bi anda soğudugunu fark ettim, ama cidden bigun önce düğün hakkında konuşuyorken bigun sonra soğudu neyse dedim geçer, 1 hafta sabrettim ( ki ben 1 gün bile dayanamam normalde öyle bir duruma )
- neyin var dedm,
- bilmiyorm canm böle olmak istiyor dedi,
- benden ayrılmak istesen söler misin dedm,
- söleyemem anlamanı beklerm dedi,
- bu gece hayatından çıksam ne değişir dedim
- hiç bişey değişmez dedi
- dün gece beni sevdigini sölemiyomuydun sen dedim
- ağız alışkanlıgıydı dedi
- o zaman sana hoşçakal dedim
- iyi geceler canım dedi

birebir diyalog bu abartmıyorum, 3 sene beraber oldugum, nişanlandıgım, 6 ay sonra düğünüm olacak olan adamla ilişkim böle bitti benim. aradan 1 ay ancak geçmiştir, bi baktım facebook ta profil fotosu değişmiş bi kızla beraber.. benden ayrılmayacaktı ya bensiz olamazdı aslaa..

aradan 9 ay geçti bi gece 5 te aradı beni ağlayarak, ben seni unutamadm da hala çok seviyorm sen şölesin benm için bilmem ne..
- dedm senin kız arkadaşn yok mu,
- var ama senin düşündügün gibi deği dedil..
- dedm sen benle berabwrken gecenin 5 inde kimi arıyodn da konuşuyodn böle, nasıl inandm nasıl güvendm ben sana.. -
ben öle bişey yapmadm dedi,
- dedm yarın sabah söleyecek misin kız arkadaşına beni aradıgını,
- yok söleyemem dedi
- heh dedim o zamna dürüstlükten bahsetmeyeceksn bana, bi daha ne ara ne karşıma çık, benden uzak ne halin varsa gör..

demem o ki, esracım, neler yasadıgını tam olarak bilmiyorum, sadece boşanma arefesinde oldugunu biliyorm, ve inan senin için dua ediyorum Allahım sana hayırlı yolu göstersin diye, ama kafanı söledikleri karıştırmasın..çünkü erkekler balık hafızadır bugun der yarın unutruz, öbür gün hatırlar..

sen neler yasadıgını, neler hissettigini unutma ve ona göre karar ver, başka hiçbişeye aldanma..

he güvenmem başkasına diyosun ya, kimseyi geçmişte hayatına girmiş insanla da kıyaslama, bu senin yeni başladıgın hayata hiç yardımcı olmaz.. şuan düşünüyorum da emraha güveniyor muyum evet, ama beni aldatır mı yada bırakıp gider mi, mümkün yapabilir.. yaparsa ben ne kaybederim HİÇBİŞEYYY.. o zaman kendisi bilir, kendisi kaybeder, ben yine kaldıgım yerden hayatıma bakarım..

kusura bakma uzun oldu, belki haddim de değil ama üzülmeni istemedigimden nacizane kendimden bi örnek vereyim dedim..

esra sevmek herseye yetmıyor maalesef. evet senı cok sevmıstır sevıyordur ama sana verdıklerı ve aldıkları onemlı ıste. senı hep de sevecek belkı ama sevgısı mutlu etmeye ya da guzel bır hayat yasamanıza sebep oldu mu. hayır olmadıııııııı tek basına sevgı yetmıyor dusunce, bag, olgunluk, saygı bırsuru sey de lazım beraberınde.

hakkınızda hayırlısı olsun artık.

Aaa ben de süper lise mezunuyum tm den ama .İngilizceyi çok severim.Keşke ben de dil okusaydım kesin şimdi ing öğretmeniydim.Kısmet böyleymiş.Bu kışı iyi değerlendirelim canım benim okulda var ya .Arada kpss ile yürütecem bakalım.Devlet dairesi rahat oluyor özelde o kadar yoruluyosun emeğinin karşılığınıda alamıyorsun ki

seni yoğun günler bekliyor desene yaa ne güzel işte gez toz tadını çıkar canım

cemrem dun de boyle sohbetler koyuydu haftaya sen de neslı de ıyıce aktıf olursunuz ohhhhh artık yuz sayfa bırıkır valla.

bu genetık testlerı ben de yaptıracagım tup bebege gıdersem eger seneye sonbaharda. senden fıkırler alırım artık ıkı uc yıldır hıc arastırmadım tedavı konusunda bırseyler. hersey degısmıstır zaten. gerek kalırsa eger bu kez de bu konuya kafa yoracagım forumda gezın dur artık bakalımmmmmmm

neslı bebek dusunmese de ona hep bır kız bebegı olacakmıs gıbı hıssederım mesela. ve kısın duygunun da hamıle olacagını dusunuyorum nıyeyse. onun da kızı olacak dıye hıssedıyorum bazen hıslerım tutuyor bazen tutmuyor ınsaallah hepınız ıcın hıssettıgım guzel seyler tutar

Senin ayak kırılma mevzusunu ben bilmiyorum canım müsait bir vakitte konuşalım merak ettim şimdi üzüldüm de Allahtan geçmiş her işin başı sağlık.Rabbim sana uzun sağlıklı hayılrı ömür nasip etsin canım.Gerisi gelir zaten.Senin azmine hayranım Filiz ben senin gibi olsam belki de pes etmiştim.Çok güzel örnek oluyorsun bacımm.Asla bu azminden bişey kaybetme hiç bir zaman

valla kızım olursa ben de bana benzemesini istiyorum da, oğlum olursa emraha benzesn mi benzemesn mi kararsızımm böle dyip sinir ediyorum da onu ben sarıyım, ya da açık kumralım diyim o esmer, bizde nnasıl bir çocuk çıkar ki acabaa :44:

o zaman gelir bahar ayları gevşer gönül yayları diyelim inşallah en güzeli olur o zaman esracık içinn :)))

valla pomo cumm, emrah benden özür dilemek için karşıma çıkmadan önce 6 sene neredeyse hiç konuşmadk hiç karşılaşmadk, aklımın ucundan bile geçmiyodu o, ama onun dedigine göre, ben bazen düşünüyordm seni çünkü ahını aldım, çok büyük yanlış yaptm sana dedi. ilk başlarda bütün istegim sadece senden özür dilemekti, arkadaş olmak böle bi durumda zor biliyorm, ama belki arkadaş olmaktı dedi. ama senle yeniden konuşmaya başlayınca kaçırdıgım şeyin ne oldugunu anladm, ve hayatımda ilk defa bu kadar büyük bi pişmanlık yaşadm dedi, sen o zaman üzülmüşsün sonra da geçmiş üzüntün, ben şimdi üzülüyorum kaybettigim 6 yıl için dedi. belki şuan bebegimizin aglamasına uyanıyor olabilirdik ama benm hatam yüzünden hala beni affetmeni bekliyorm dedi de kandırdı beni eşşek sıpasıı :))

Son düzenleme:
evet baktım sayfalar uçmuş zaten
inşlh bende sizlerle sohbet ederim ilerleyen günlerde..
evet cnm yardım edrim sana istediğini sorarsın o günler gelsin ben burdayım tatlım

Duyguşş Mevlana sözleri için teşekkür ederim.Ben çok severim birebir beyitleri çevirmekle uğraşırım bazen.Edebiyat için üstaddır.Maneviyatımız içinse eşi bulunmyan biridir.Sabah sabah çok iyi geldi.Hele küllerinden doğma sözünü direk kendime aldım.

Bu arada kızlar sizlerinde cuması mübarek olsun ve zafer bayramınızıda kutluyorum

pomo cuumm, sence benm çocugumun cinsiyeti ne olacakk lütfen erkek de lütfen lütfeennnn :44::44:

ben senın bıtme hıkayesını bılıyordum da bukadar detaylı bılmıyordum hakıkaten cok zor olmus yaaaaa. ne zor gunler yasamıssındır kımbılır ama her gecenın bır gunduzu de var ıste. cok sukur ınsaallah emrahla cok mutlu olacaksın ınsaallah

emraha gelınce senın yasadıgın seyı bırebır teyzem yasadı benım. cok mutlu suprız bırsekılde evlenecegı ınsandan ayrıldı ılk askı ıle tesadıfen yenıden basladı ınsaallah sen de cok mutlu olursunnnnnnnn

cnm tüp bebek öncesi sana mubark cuma günü ilk seferde başarı diliyorum inş yıpranmadan sonuçalırsınızz hayırlısı olsun şimdiden eğer bize haber verirsen özellikle dua ederim sanaaa...
Canım hamilelik önce sanaönerim birazdaha dengeli beslenmen mesela doğal folic asit niyetine mevya biraz fazla tüket sebzede ye bugünler işlerin kolaylaşması için biraz doktor desteği biraz senin beslenmeve bol dua ile herşey güzel olcağını düşünüyorummm

vayyy beee çeşmiii diyecek söz bulamıyorummm..

yok anam yok sen besle 9 ay kessinler seni gitsin adamlara benzesin gerçi benim şikayetim yok adam yakışıklı benzesin benden güçünü ,azmini,zekasını alsın gerisi önemli değil ha bide dayısından boyunu posunu alsınnn:)))

Son düzenleme:
evet baktım sayfalar uçmuş zaten
inşlh bende sizlerle sohbet ederim ilerleyen günlerde..
evet cnm yardım edrim sana istediğini sorarsın o günler gelsin ben burdayım tatlım

ınsaallah beklıyoruz zaten. spor salonu devam edıyorsun degıl mı ?

evde de bıraz calısabılırsın demıstım okuyabıldın mı bılmıyorum o yazdıklarımı.

ınsaallah canım ogrendıgımız seylerı ıkımız de paylasalım gercı ben hamıle kalmaya sen anne olacaksın bence. sana daır hıslerım de hep boyle olmustur senden cok yakın zamanda hep haber almayı bekledım ıcımde hep oyle bır hıs oldu sureklı

pomo cuumm, sence benm çocugumun cinsiyeti ne olacakk lütfen erkek de lütfen lütfeennnn :44::44:

ya cınsıyet tutmuyor benım bılıyormusun anneyı goırursem bılıyorum da anneyı gormeyınce bılemıyorum erce ye hep oglan dusundum hamıle degılken bıle ama kız dedıler. senı hamıleyken gormem lazım tam dogru tespıt ıcın sanırım

annemın altıncı hıssı cok kuvvetlıdır her konuda. ondan azıcık almısım bazen totemlerım tutuyor ıste.

cok ıstedıgın sey olmazmıs derler aman ha dıkkat. ben kız dıye delırıyorum sen erkek dıye. bızım dılekler degısır bak haaaaaa. cınsıyet deme bence. ben baya baya bıraktım o huyumu. ama en cok kuzeyı gordukten sonra. ılk kez bır erkek cocuguna kanım kaynadı boyle