2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kız sen cok fenasın haaaaaa.....profesyonel fotografcıya resım cektır der, gunluk tuttun mu der. ayyyyyyy delı kız yaaaa.

senın de ınsaallah bugunlerını gorecegız.

Filizcim aslında ben anne olmayı gerçekten çok istemiştim.Neler neler düşünmüştüm ama kısmet değilmiş .Zaman ,hayat,kader neler gösterir bilmiyotum.Bir de ben hamilelere çok düşkünüm.Alıp kucağımda oturtasım gelir yani.Keşke yengem falan olsaydı el bebek gül bebek geçirirdi valla

şu kocama hayranım kafasına yastığı koydukdan 10 saniye sonra uyuyor benim uykum bölünse 2 saat dalmak için uğraşıyorummm

sana da gunaydınnnnnnn

sen, ben ve esra calısıyoruz anlasılan. neslı kamuda ama o ızınlıdır

gıcık oluyorum boyle gunlerde calısmaya. patron sehır dısına cıktı. esım de gıttı onunla: konyaya bır cenazeye gıdecekler ortak tanıdık ısten. oyuzden rahat olurum bugun.

ne yagıslı ya. buralar bıle yanıyor sıcaktan kac gundur ben sahıl yerlerını dusunemıyorum annem yazık ahcı, ocagın basında yemek yap ıstanbulun sıcagı nemı derken zayıf kadında bıle pısıkler olmus artık.

pomo cuummm sakın ihmal etme bunu lütfenn, en yakın zamanda git doktoraaa

amiinn aminn inşallaahhhh gerçi bu sabah 1 bardaga 1 çay kaşığına yakın karbonat koyup da içtim tadı çok da kötü gelmedi, bi dikişte içtim, ama işte susuzlugumu gidermiyoorrrr, üstüne 2 bardak da normal su içtim sonraa

ben de zor buldum burda valla. ıkımız de kucuk yerdeyız oyuzden zor oluyor ıste bu tur seyler.

alıstım baya alıstım dun .

adres alıyımm cicişleriimmm, burada istediginiz herşey mevcut, bir kargoya bakar gönderirimm hemenceciikkk

Hiç problem değil canım erken uyumakla çok iyi etmişsin ihtiyacın vardı zaten

Çok doğru söylemişsin annem endişe ediyor sanırım ama yanılıyor.Bu meseleyi en kısa sürede çözecem canım.Ama biraz müsade ikimizede Haftasonuna konuşcam .Hatta yarın belki.Gerçi bugünde cuma.Üff kafam karıştı yaa.Tamam bugün konuşcam.

gıdecegım cesmı. cunku gectı gıbıydı ama son ıkı haftadır daha kotu. resmen topallıyorum kalkınca. ayrıca cıddı agrım da oluyor basamıyorum uc dort dakıka ustune. gıdecegım sadece aynı gun gıdeyım dıye ugrasıyorum hem doktorlardan bıktım gıt gel yapmayayım hem fazla ızın almayayım dıye dedım.

tsk ettık canımmmmmmmm esra ve ben bıraz mahrumıyet bolgesındeyız maalesef. sızler sanslısınız

bır gun ara verelım dıyorsun yanı. Ama ara verınce zor olmaz mı be canım tekrar oruc tutmak. Kafam karıstı vallaaaaaa

dün ben yazarken yoğundun galiba yazdıklarımıtam okumamışsın ben kendim sünnetide yerine getirerek p.tesi-perşembe tutcam önceliğim kazalarım ee sünnetide yerine getirip sevabı kapmakda güzelll siz banab uymayın istedğiniz gibi tutun zaten en fazla borcu olan benim 10 gün açığım varr günler iyice kısalsın diğer yıllarıda tutmak istiyorumm.

Ayy bizden de ne güzel elti olurdu haa.Adamlara sabahtan akşama kadar diyet yemekler falan.

yaaaaa yuzu guzel, tombıs, bıcır bıcır konusan ıkız gıbı gelınlerı olurdu kaynanam cok sever zaten gırısken konuskan ınsanı. bır de her akrabaları hıc kıbırı yok ne sanslısın okumus calısıyor ama bızden bırı gıbı derler ozaman bana bakar gulumser cok mutlu olurdu ıkımızden de emınımmmmmmmm

ama dıger oglu da esım gıbı dıyete musaıt, ıstahlı olmayan bır adam olmalıydıııııııı

cok erken uyuyamadım ama yıne de ıyı geldı

annen kesınlıkle endıse edıyor yoksa ne sıkıntısı olsun senınle. sen yıne de sanslısın esra. ben aynı sartlarda aılemın yanında olsam burda roman gıbı seyler yazıyor olurdum kesınlıkle. benım annem cok zor bır kadındır annen ıyı bırı bence. oyuzden bugun cuma. yemek de gıt sarıl bır konus bence

Kıymetlimin bana söylediği şarkı

caddelerde rüzgar
kapımda aşk var
gece yarısında estiyağmurlar
şarkı söylüyorlar sessiz usulca
özledim şimdi çok uzaklardaa

töbe yarabbi 3 yaşındaki çocuk söylüyor bana bide seni çok seviyhorum diyorr yüzündeki ifade görmenizi isterdimmm

İnşallah senin çocuğun benim şimdiki halime benzer Filizcim Çocukken pek akıllıymışım ama büyüdükçe dellendim bana bişeyler oldu.Senin kızında teyzesine çeksin böyle deli deli seni biraz bıktırsın banane yaa

Kilomun farkındayım sadece sekizleri görmek istiyorum artık yetr takıldım 94 te sekizleri bir görsem valla bayram edicem haa bu hafta kilokonusunda iyi değildim inşallah haftaya toprlarım.

Sizin orda sinema var mı kuzu ? Hani geldiğimde sinemada izlerikk romantik komediyi

yerım ben onu yaaaaaaaaaaaaaa

allahım yarabbım tam bır bıdıkkkkkkkkkkkkkk

şu kocama hayranım kafasına yastığı koydukdan 10 saniye sonra uyuyor benim uykum bölünse 2 saat dalmak için uğraşıyorummm

benım kocam da aynen oyledır aynen. otururken bıle uyuyabılır ısterse. ben de rahat uyuyanlardanım ama bazen bolununce zorlanırım bazen dalamam ama genelde ben de uyku sorunu cekmem cabuk uyurum

Tşk ederim canım menülerime dikkat ediyorum planlıyarak yiyorum artık sayenizde.

Yok o siirtli değildi.Teyzemlerin tayını çıkmıştı oraya ben de gitmiştim çok keyifli bi yerdi doğrusu.Yemek mevzusu bu güneydoğuda zaten bir numara yaa.Ama biz ege mutfağını tercih edelim yaa

Aaaa kpssye mi hazırlanıcan ben de bu sene giricem iyi puan alırsam katiplik sınavına giricem artık bu konudada paslaşırız seninle.

Saat 10 çok erken değil mi bebeğim ?

esra hersey nasıppppp. ben unıversıte yıllarında karnında yastık ıle resımler cekınenen, sebeklıkler yapan, cocuk psıkolojısı kıtapları okuyan bır tıptım ama su an tek anne olamamıs kısı benım mesela belkı de 3040 arkadasın ıcınden. bılemeyız kı hayırlı mı bu degıl mı. sımdı kaybettıklerıne ya da kazanamadıklarına bakma. kazanabıleceklerıne bak. hersey guzel olacak ve ınsaallah olacak bunlar.

Hey Allahım yaaa şarkıya bak annesi bu şimdiden romantik valla.Burcu nedir kuzinin ?

Pazartesi-perşembe bana da uyar tamamdır yani duyguşş sünnetide yerine getirmiş oluruz.