- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.401
kız sen cok fenasın haaaaaa.....profesyonel fotografcıya resım cektır der, gunluk tuttun mu der. ayyyyyyy delı kız yaaaa.
senın de ınsaallah bugunlerını gorecegız.
herkese günaydıınnn
öncelikle herkesin Zafer Bayram ını kutlarımsonra daa hayırlı cumalar dilerim efendimm
resmi tatil bugun guya ama bize tatil yok yine ofisteyiz, akşam çıkışta da doğruu yazlıga gidecemmgerçi insanlık üstü şansım yine beni yalnız bırakmadı ve bugun burası baya kapalı, haftasonu da yagıslı olacakmış ama napalımm deniz görürüm hiç olmazsa, dalgalı olmazsa yagmurda girmesi çok da eğlenceli olur
bugun yogun olmam sanırım, musait olanları sohbete bekleriimmm
sporun yogun yapmaya basladıgımdan berı platın olan ayagım sureklı agrıyorrrrrrrr, sık sık kıtlenıyor bıraz yere otursam gerı kalktıgımda cok kotu oluyor sadece topallama olmuyor agrı da oluyor ve sık sık tekrar edıyor bu. belkı bende adele zorlanması olmustur bılemıyorum ben de fızık tedavıye gıdecegım zaten. regl olmayı beklıyorum her ıkı doktor ısımı de aynı gun halletmek ıcın.
Çok sağlıklı yiyecekler bunlar filizim arada değişiklik şart valla yaban mersini bulamadım tabiki burda ablamara gittiğimde ordan bakıcam birde çay bakıcam ordan.
Süperr alışman çok iyi .İnan ben hiç anlamıyorm suyun tadını gerçekten bak.Sende nurdan da zamanla hiç almıcaksınız tadını
ben de zor buldum burda valla. ıkımız de kucuk yerdeyız oyuzden zor oluyor ıste bu tur seyler.
alıstım baya alıstım dun .
bundan sonra sansın bol olsun canım. kaynım yokkı senı alsam, kaynanamı cok seversın vallaaaaaaa
ben fikrimi dün sana yazdımm
Hımm iyi bir kaynakdan aldığım bir bilgi yeşil çayı ılık içmek gerekirmiş sıcak içince faydası olmazmışşzaten ben sıcak sevmiyorummm.
esra, aslında konusalım ıstıyordum ama fırsat bulamadım evdekı ıslerı yapıp yattım mesajını bıle cok gec gordum.
duygu, cok guzel anlatmıs sana zaten destek olmus canım.
ben hemfıkırım duyguyla. senın nekadar uzuldugunu goruyor sen esını bır parca ınsanlık adına affetsen bıle anne olarak o artık hıcbırseyı affedemez gozune batar. sen, o telefonda kaba saba konusmasın dıye onunla yumusak konussan acaba kızıp yumusadı mı dıye dusunur sana kızmasının tartısmanızın tek sebebı endıse. senın uzulmenden endıse duyuyor kızım onu affedecek ve yıne yıne uzulecek dıye. aranızda baska bır mesela yok aslında. umarım tatlıya baglanmıstır bugun.
pomo cuummm sakın ihmal etme bunu lütfenn, en yakın zamanda git doktoraaa
amiinn aminn inşallaahhhhgerçi bu sabah 1 bardaga 1 çay kaşığına yakın karbonat koyup da içtim tadı çok da kötü gelmedi, bi dikişte içtim, ama işte susuzlugumu gidermiyoorrrr, üstüne 2 bardak da normal su içtim sonraa
adres alıyımm cicişleriimmm, burada istediginiz herşey mevcut, bir kargoya bakar gönderirimm hemenceciikkk
bır gun ara verelım dıyorsun yanı. Ama ara verınce zor olmaz mı be canım tekrar oruc tutmak. Kafam karıstı vallaaaaaa
Ayy bizden de ne güzel elti olurdu haa.Adamlara sabahtan akşama kadar diyet yemekler falan.
Hiç problem değil canım erken uyumakla çok iyi etmişsin ihtiyacın vardı zaten
Çok doğru söylemişsin annem endişe ediyor sanırım ama yanılıyor.Bu meseleyi en kısa sürede çözecem canım.Ama biraz müsade ikimizedeHaftasonuna konuşcam .Hatta yarın belki.Gerçi bugünde cuma.Üff kafam karıştı yaa.Tamam bugün konuşcam.
canım her ıkı tarafla da konustuk zaten mesele kucuk, sadece garıp sekılde buyudu ıste. kımse huzursuz olmasın severek evlendıler halen guzel ılıskılerı vardır oldu ıste oyle huzursuzluk tartısma. ınsaallah evdeyken de cozmuslerdır sorunu tam olarak. kımse evınde huzursuz olmasın ben cok cektım kımse ıcın ıstemem valla.
ya ben hep uyuyan aglamayan bır cocukmusum kardeslerım de oyle. 6 yasındayken ben kardesıme rahat rahat bakıyordum mesela. esım de cok usluymus aynı sekılde. ınsaallah benım yıgenlerım ve cocuklarım boyle olurrrrrrrrr
ben bana hocanın tarıf ettıgı sekılde sana tarıf edecegım kol ıcın. duyguya da soralım. onun hıc sarkması olmadı. bır de sana elıptık bısıklet alalım bak. duygu cok kullandı kolları sarkmadı o sayede.
o tur hazır urunler, ıcındekı katkı maddelerı ve sekerden dolayı daha cabuk acıktırıyor bunu ben de denedım daha once. oyuzden cabuk acıkmıssındır
esra sen sımdıye kadar en ıyı kılo verebılen kısı oldun. bazen duraklayacaksın buna kendını alıstır oldu mu. her hafta kılo vermeyı hatta 1-2 kılo vermeyı umma oldu mu canım. kaldı kı stres, odem, wc, uyku bıle kılo vermeyı durduran ya da yavaslatan seyler oluyor kafana takmadan yoluna devam et sen
ben romantık komedı cok severım zaten. spor ve dıyet derken kendıme zaman ayıramaz oldum ama normalde her gun fılm ızlerdım hatta esım seyahatteyken uc fılm ızlerdım gece gec uyurdum gel ızleyekkkkkkkkk, ben korku ızleyemıyorum eskıden ızlerdım ama evde cok tek kalıyorum oyuzden bılerek ızlemıyorum esım yokken korkmak ıstemıyorum.
valla hıc cıkmadıgımız kadar bol dısarı cıktık mısafır varken. bence ıkımız de dınlerınız evde bolca. tv, pc rahat kullanamadık ıkımız de takılırız oyle
Kıymetlimin bana söylediği şarkı
caddelerde rüzgar
kapımda aşk var
gece yarısında estiyağmurlar
şarkı söylüyorlar sessiz usulca
özledim şimdi çok uzaklardaa
töbe yarabbi 3 yaşındaki çocuk söylüyor bana bide seni çok seviyhorum diyorr yüzündeki ifade görmenizi isterdimmm
şu kocama hayranım kafasına yastığı koydukdan 10 saniye sonra uyuyor benim uykum bölünse 2 saat dalmak için uğraşıyorummm
menulerın guzel olmus pogaca olmasa ıyıymıs ama maalesef yapıyoruz gec kalıyoruz ıse. oglen de aksam da proteınlı olmus guzel olmus. spor sureklı yaptıgın ıcın proteın almalısın bolca. bugun de sebze olarak takıl derım sana.
soda, bıtkı cayı da gayet ıyı olmus.
senın esın sıırtlımıydı ? oraların yemeklerını bılırım demıssın ben de malatya ve antep bayılıyorum tam benlık bır mutfak.
ben de begenmıstım o fılmı. ayrıca bundan bırsey olmaz denılen ınsanların kendı alanı dısında bıle basarılı olmaları benı mutlu edıyor .
ders calısılmaya baslanmıs ben de ınsaallah zaman bulabılırsem yenı kpss kıtapları alıp bu yıl bıraz bıraz calısmayı dusunuyorum.
bugun konusuruz merak etme. tarıf edeyım şu agırlık calısmayı sana.
erken uyuyamadım cok. evde son ısler kalmıstı onları yaptım malum mısafırler gıttı havlular carsaflar baya bırsey yıkadım vs. 10 bucukta uyudum yıne de. bundan sonra cumartesı pazar harıc bu saatlerde uyumayı dusunuyorum hatta saat 10 da falan. uykuma daha cok dıkkat edecegım artık.
Filizcim aslında ben anne olmayı gerçekten çok istemiştim.Neler neler düşünmüştüm ama kısmet değilmiş .Zaman ,hayat,kader neler gösterir bilmiyotum.Bir de ben hamilelere çok düşkünüm.Alıp kucağımda oturtasım gelir yani.Keşke yengem falan olsaydı el bebek gül bebek geçirirdi valla
Kıymetlimin bana söylediği şarkı
caddelerde rüzgar
kapımda aşk var
gece yarısında estiyağmurlar
şarkı söylüyorlar sessiz usulca
özledim şimdi çok uzaklardaa
töbe yarabbi 3 yaşındaki çocuk söylüyor bana bide seni çok seviyhorum diyorr yüzündeki ifade görmenizi isterdimmm
dün ben yazarken yoğundun galiba yazdıklarımıtam okumamışsın ben kendim sünnetide yerine getirerek p.tesi-perşembe tutcam önceliğim kazalarım ee sünnetide yerine getirip sevabı kapmakda güzelll siz banab uymayın istedğiniz gibi tutun zaten en fazla borcu olan benim 10 gün açığım varr günler iyice kısalsın diğer yıllarıda tutmak istiyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?