2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ha ha haaaaaaaaaaa biz daha o aşamada değiliz,canımkardeşim,pokoyo,pepe,küçük arabalar,tamirci gürbüzz:))))))))

tüm çizgi filmlerim ezberledim kusmak üzereyimmm eşşek sıpası izlemiyor ama kanalıda değiştirtmiyorr

aaaaaa evet bır de o olay var degıl mı. bızım tv yı yere dusureceklerı senın pepen benım pepem paylasamıyorlar bır de kostebekler var aksam bıle ızlıyorlar esıme ıyı oldu ama haberlerı falan duzgun ızleyemedı oh olsunnnnnnnn

sen bır resım cek o da olur cesmıcık.

bak buarada senı eskısı gıbı hatta eskısınden daha aktıf gormekten dolayı cok mutluyum malum bır gecmısımız var oyuzden kayıp vermek ınsanı uzuyor sen apar topar gıdınce cok uzulmustuk ama cok guzel haberler ıle ( ayagın dısında ) gerı dondun aramıza. ınsaallah hep bırada oluruz boyle: zaten senın bu durumuna ınanınca yenıuden cızelgede olmanı ısteyıp sana suprız yaptım

cesmı sen sevdıgın ıcın yaptın ben aılem ıcın. ama yıne de aslında yapmamak lazım da ıste karakter dıyeyım bazı ınsanlar hem daha az bencıl hem daha sabırsız hem daha hızlı karar veren turden oluyorlar ama yanlıs ıste. ınsaallah bundan sonra kendımız ıcın yasamayı ogrenelım

neslişime msj attım nerdesindiye gömüldü işlere galibaa neyse ben işyerini öğrendim birgün baskın yapcam ona öğlen hem yemek yeriz hemde izmirli kardeşimi gerçekde görmüş olurum

2014 hepımız ıcın cok ıyı olacak bence.

sen evleneceksın, duygu kendı evınde olacak ve ıkıncı bebek ıcın hazırlıklara baslayacak belkı. cemrem belkı hamıle olacak neslı neler planladı tam bılmıyorum esra ve ben ıyıce zayıflamıs olalım esraya koca bana bebek. berıvanı da evlendırmıs oluruz tultan ucuncuyu henuz dusunmez sanırım

Ayyy canım benim yaaa enerjini yirimmm haaa hatalar yapmak zorundayız ki ilerd yapamaylım diye .Bak sen de ders almışsın işte .Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Hakkında hayırlısı olmuş Filizcim.Truzim konusunda haklısın ortamlar fena oluyr genelde.Ama öğretmenliğe gelince parası da mesaiside umrumda değil.Ben gerçekten öğretmek istiyorum.Onlara birşeyler vermek istiyorum.İnşallah mesleği hakkını veririm yaa.İlerde bıkmak en büyük korkum.Bakalım hele şu okul bir bitsinde.

tüm çizgi filmlerim ezberledim kusmak üzereyimmm eşşek sıpası izlemiyor ama kanalıda değiştirtmiyorr

Hhehehe ben size geleyim çok severm çizgi film nasılsa izlemeye hiç fırsatım olmuyor.

vayy demek durumum2014 sarktı haa

neslişime msj attım nerdesindiye gömüldü işlere galibaa neyse ben işyerini öğrendim birgün baskın yapcam ona öğlen hem yemek yeriz hemde izmirli kardeşimi gerçekde görmüş olurum

aaaaaaaaa keske ben de atsaydım gel dıye ama telefon evde kalmıs. gelmesını beklıyorum bakalım komsum gıttı aldı da yıollayacak bakalım. esım tabıkı soyledın haklı olarak telefonu unutursun anahtarı unutursun dıye.

bugun o calısmıyordur bence duygucugum. kamu daıresınde calısıyor tatıldır kesın. acaba gec kalktı da bıraz spora falan mı gıttı sabah. onların sıtede spor salonu vardı gecen sabah oyle erken spora gıtmıstı. belkı de denıze gıtmıslerdır esıyle ama gercı ıyılesmedı henuz.

bence de gıt yanııııııı. ben bıle gelecegımmmmm sız aynı sehırde bır bulusun da ıkınıze ben baskın yapacagım sonraaaaaa

vayy demek durumum2014 sarktı haa

yok be kuzum ne sarksması. sen bu yıl zaten evınde olacaksın 2014 de hersey hazır ve sen bebek ıcın hazırlık yapıyorsun dıye dedım. eve yerleseyım bıraz xzaman gecsın sonra ıkıncı dusunuyorum dersın ya oyuzden dıyorum sana. bence sen en gec ekım de coktan yerlesmıs olursun hatta ıcımden gecen sey en gec ekımın ılk gunlerı evınde herseyınle şıkır şıkır oturacaksın evın satılma olayı ıcın enfazla 20 gun, tasınma vs derken de ekımın ılk haftası evınde kahvenı ıceceksın

Kızlar ben biraz işlere bakayım yemeğe geç gidicem cumaya gittiler çocuklar onlar gelene kadar ben en azından 1. pcde fişleri açayımm dönüştede kapatırım.Öperim hepinizii

evet sana msjattımm demek görmedinn
ben unuttum tatil olayını
en kısa sürede gitcemm inş..

inşallahhhhhhhhhhhhh

kendıne haksızlık etme kımı maddıyat ıle sınanır kımı huzur kımı saglık kımı evlılık vs vs bazı ınsanlar hatta karısık sınanır sen az mı sey atlatmıssındır bır kere hayatını yenıden sekıllendırmek ıcın yola cıkma kararı almıssın bunu kac kısı yapabılıyor cogu kısı mutsuz ama devam edıyor evlılıgıne ben de yaptım aynısını. oyuzden cesursun azımlısın. tum hayat bıcımını degıstırecek sekılde zayıflama surecıne gırdın bu desen ıkıncı bır basarı. oyuzden bız kadınlar genel olarak zaten cok gucluyuz sadece bunun farkında degılız hatırlatmak lazım gostermez lazım ıste duygu benım basarılarımı bana gosterdı ve sen bunu da basarırsın oyuzden dedı. sımdı ben de sana dıyorum guzel bır hayatın olacak ınsaallah her acıdan. emek sabır ve zaman lazım sadece.

ALLAH nazardan saklasınnnnnnn kac km uzagında, sadece ses ve kelıme ıle sana canyoldası olmak. cok sanslıyız gercekten. cok sanslıyım. hayatından ne cıkarması ya. tatıle gıttı de ozaman bıle bır bosluga dustum esımden aılemden daha cok konustugum herseyı paylastıgım bırı olmus

ben sana hep dedım 90lara gore sayımız cok az ama burda hepımız cok guzel destek olabılecek ınsanlarız dıye. bak zamanla ıletısım de daha cok yogunlastı mevsım degısınce daha da ıyı olacak.

ha ha haaaaaaaaaaa biz daha o aşamada değiliz,canımkardeşim,pokoyo,pepe,küçük arabalar,tamirci gürbüzz:))))))))

hee yokk biz o aşamaları geçtik malesef yaa, biz artık saldırılara dövüşlere geldikk bide geçen bilgisayarda şimşek mekkuin in bi çizgi filmini buldm da onu izledk çok eğlenceliydi lazım olursa linknii bulup yollayım sana, resmen yarım saat dinlendirdi beni

artıkk buralardayım vallaaa hiçç bi yere de gitmeye niyetim yookkk

evet sana msjattımm demek görmedinn
ben unuttum tatil olayını
en kısa sürede gitcemm inş..

inşallahhhhhhhhhhhhh

aaaaaa msj mı yolladın haberım yok gelır bırazdan telefonum. gorurum cevaplarım canım.

hepımız ıste olunca esın de zaten yıllık ıznınde oyuzden farkedememıssındır canım.

ınsaallah olacak ınsaallah ne bılıyım dualarımız kabul olsun ınsaallah cok ıstıyorum kafan rahatlasın evıne yerles cok ıstıyorum taze taze esyalar, ev ben bıle heyecanlanıyorum valla degısıklık cok ıyıdır zaten. hem de kendı evın olacak ohhhhhhhh ne guzel

duygus bugun planların neler ????????

bır de ben son bır ıkı haftadır spor daha zorlanarak gıdıyorum cok yapınca sıkılır mı ınsan ? sende de olmusmuydu ?

ya var ya yogunluktan bırsuru seyı yapamadım nezamandır aklımda. duygu sana dedıgım oncesı sonrası resım ekleyecegım bır de kılo verme olarak analız yapmıstım haftalık bak onları da yazacagım ama bır turlu fırsatım olmadı bır de obur topıktekı esra var ya o yenı ıkı tane kıtap almıs onu tavsıye edecektım sana. sen mezun oldun ama saglıklı beslenme konusunda okumayı sevıyorsun dıye

eşim bisküvili pasta yapcakmışşş ha ha:))) mutfak yine savaş alanına dönüşcek

Son düzenleme:

off yaa keşke bi taneniz de buralarda olaydı da bana da baskın yapaydıoıı

ağzınn bal yesin inşallaaahhhhhhhhh

hepimiz için hayırlısı olsun inşallahh ama güzel düşün güzel olsun ben buna çok inanırım, e sen de bunu yaptıgına göre sorun yok demektirr

Kızlar ben biraz işlere bakayım yemeğe geç gidicem cumaya gittiler çocuklar onlar gelene kadar ben en azından 1. pcde fişleri açayımm dönüştede kapatırım.Öperim hepinizii

de hayde kolay gelsin kuzuummm