- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.481
bizim komşununu tospağaları ile o çizgi filmleri oynuyoruz bide bizz
ışın kılıcı saldırısıııııııııııııııııııı, redakaaayyyy dövüşşüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
tüm çizgi filmlerim ezberledim kusmak üzereyimmm eşşek sıpası izlemiyor ama kanalıda değiştirtmiyorr
o zaman hamilelik zamanı mutlaka bi el öpmeye getiriyorum çocugumu dmek ki
en önemlisi tabi ki saglık kızım melegim olur, oğlum olursa paşam hiç fark etmez, sağlığıyla gelsin yeterama erkek çocuklarını hep çok sevmişimdir nie bilmem, çok isterim oğlumun olmasını.. emrah da kız istiyo, hatta mumkunse 5 tane kız istiyoo dedim ben en fazla 2 tane yaparım 3 taneyi sen yaparsın Allahımm hepimize hayırlısını versin inşallaahhh
sen de çok güçlüsün ki benm gördüğüm kadarıyla, hayatından hiç kopmadın, neşelisin, mutlu olmayı başarabiliyosun.. ve en önemlisi herşeyin güzel olacagına inanıyrsun daha ne olsun
belki de kendimizden fazla ödün vermek bizim hatamız, ben okulumdan vazgeçmiştim onun için düşünebiliyo musun ahmaklıgı, gelecegimden vazgeçtim neden onun yanında olayım diye, salaklıgın daniskası.. şimdi asla yapmam.. sevmedigimden yada az sevdigimden değil, akıllandm artk, bi insanı hayallerinden vazgeçmeden de sevebilecegimi öğrendim..
2014 e ne kaldı şurda, hadi bakalım gelsin esranın yılı bekliyoruuzzz
o zaman hamilelik zamanı mutlaka bi el öpmeye getiriyorum çocugumu dmek ki
en önemlisi tabi ki saglık kızım melegim olur, oğlum olursa paşam hiç fark etmez, sağlığıyla gelsin yeterama erkek çocuklarını hep çok sevmişimdir nie bilmem, çok isterim oğlumun olmasını.. emrah da kız istiyo, hatta mumkunse 5 tane kız istiyoo dedim ben en fazla 2 tane yaparım 3 taneyi sen yaparsın Allahımm hepimize hayırlısını versin inşallaahhh
sen de çok güçlüsün ki benm gördüğüm kadarıyla, hayatından hiç kopmadın, neşelisin, mutlu olmayı başarabiliyosun.. ve en önemlisi herşeyin güzel olacagına inanıyrsun daha ne olsun
belki de kendimizden fazla ödün vermek bizim hatamız, ben okulumdan vazgeçmiştim onun için düşünebiliyo musun ahmaklıgı, gelecegimden vazgeçtim neden onun yanında olayım diye, salaklıgın daniskası.. şimdi asla yapmam.. sevmedigimden yada az sevdigimden değil, akıllandm artk, bi insanı hayallerinden vazgeçmeden de sevebilecegimi öğrendim..
2014 e ne kaldı şurda, hadi bakalım gelsin esranın yılı bekliyoruuzzz
Hakkında hayırlısı olmuş Filizcim.Truzim konusunda haklısın ortamlar fena oluyr genelde.Ama öğretmenliğe gelince parası da mesaiside umrumda değil.Ben gerçekten öğretmek istiyorum.Onlara birşeyler vermek istiyorum.İnşallah mesleği hakkını veririm yaa.İlerde bıkmak en büyük korkum.Bakalım hele şu okul bir bitsinde.evet ben edebıyat ogretmenı olmayı ortaokulda kafama koydum cunku edebıyat asıgıyım ben. ınsaallah sen olacaksın mutlu olacagımız oyuzden hem de cok. ogretmen olmayı rahat falan dıye herkes ıstıyor da benım ıcın ogretmenlık ayrı bırseydı ayrıca dort dortluk yapacagımı da bılıyorum ama gıttı ıste o fırsat. kendımı feda ettım ıste bazı sebeplerden dolayı. bır anonce ıse baslayım aıleme destek olayım vs vs.
rehberlık eglencelı degıl ya yaslı genc herkesın kahruını cekıyorsun 60 yasında gelıyor adam tura. hastalanıyor vs vs. ayrıca ben genel olarak turızm ve turızm ısınde olan herkesten ıgrendım cok lacka hayatlar. kactım ıste resmen. esımı secmemdekı sebeplerden bırı de budur. duzgun bır ınsan duzgun bır yasamım olsun dıye. turızm de bıraz daha kalsam bana da bulasacaktı
tüm çizgi filmlerim ezberledim kusmak üzereyimmm eşşek sıpası izlemiyor ama kanalıda değiştirtmiyorr
2014 hepımız ıcın cok ıyı olacak bence.
sen evleneceksın, duygu kendı evınde olacak ve ıkıncı bebek ıcın hazırlıklara baslayacak belkı. cemrem belkı hamıle olacak neslı neler planladı tam bılmıyorum esra ve ben ıyıce zayıflamıs olalım esraya koca bana bebek. berıvanı da evlendırmıs oluruz tultan ucuncuyu henuz dusunmez sanırım
sen evleneceksın, duygu kendı evınde olacak ve ıkıncı bebek ıcın hazırlıklara baslayacak belkı. cemrem belkı hamıle olacak neslı neler planladı tam bılmıyorum esra ve ben ıyıce zayıflamıs olalım esraya koca bana bebek. berıvanı da evlendırmıs oluruz tultan ucuncuyu henuz dusunmez sanırım
neslişime msj attım nerdesindiye gömüldü işlere galibaa neyse ben işyerini öğrendim birgün baskın yapcam ona öğlen hem yemek yeriz hemde izmirli kardeşimi gerçekde görmüş olurum
vayy demek durumum2014 sarktı haa
evet sana msjattımm demek görmedinnaaaaaaaaa keske ben de atsaydım gel dıye ama telefon evde kalmıs. gelmesını beklıyorum bakalım komsum gıttı aldı da yıollayacak bakalım. esım tabıkı soyledın haklı olarak telefonu unutursun anahtarı unutursun dıye.
bugun o calısmıyordur bence duygucugum. kamu daıresınde calısıyor tatıldır kesın. acaba gec kalktı da bıraz spora falan mı gıttı sabah. onların sıtede spor salonu vardı gecen sabah oyle erken spora gıtmıstı. belkı de denıze gıtmıslerdır esıyle ama gercı ıyılesmedı henuz.
bence de gıt yanııııııı. ben bıle gelecegımmmmm sız aynı sehırde bır bulusun da ıkınıze ben baskın yapacagım sonraaaaaa
yok be kuzum ne sarksması. sen bu yıl zaten evınde olacaksın 2014 de hersey hazır ve sen bebek ıcın hazırlık yapıyorsun dıye dedım. eve yerleseyım bıraz xzaman gecsın sonra ıkıncı dusunuyorum dersın ya oyuzden dıyorum sana. bence sen en gec ekım de coktan yerlesmıs olursun hatta ıcımden gecen sey en gec ekımın ılk gunlerı evınde herseyınle şıkır şıkır oturacaksın evın satılma olayı ıcın enfazla 20 gun, tasınma vs derken de ekımın ılk haftası evınde kahvenı ıceceksın
Üff na acılar çekmişsin arkadaşım yaaa ama geçti bitti gitti.Çok şükür zormuş gerçekten.O yüzden nolur ama nolur doktorunu ihmal etme.Sen nelerle başa çıkmışsın helal olsun sana keşke senin azmin bende olsa birazcık.Duyguyla aranızdaki bağ çok sıkı zamanla oturtmuşsun ne güzel ama.İnsanın zor günlerde koşulsuz yanında olanları hayatından çıkarması mümkün değil.Dostlukda böyle bişey .2013 topiği sanada geçen dediğim gibi benim için apayrı bir topik.Herkesçok cana yakın.Hiç çekinmeden herşeyi yazıyorum burda.Yanlış anlaşılma derdi yok.Biliyorum ki biri hemen yazacak.O yüzden iyi ki gelmişim buraya.İyi ki burdayım
ha ha haaaaaaaaaaa biz daha o aşamada değiliz,canımkardeşim,pokoyo,pepe,küçük arabalar,tamirci gürbüzz:))))))))
sen bır resım cek o da olur cesmıcık.
bak buarada senı eskısı gıbı hatta eskısınden daha aktıf gormekten dolayı cok mutluyum malum bır gecmısımız var oyuzden kayıp vermek ınsanı uzuyor sen apar topar gıdınce cok uzulmustuk ama cok guzel haberler ıle ( ayagın dısında ) gerı dondun aramıza. ınsaallah hep bırada oluruz boyle: zaten senın bu durumuna ınanınca yenıuden cızelgede olmanı ısteyıp sana suprız yaptım
cesmı sen sevdıgın ıcın yaptın ben aılem ıcın. ama yıne de aslında yapmamak lazım da ıste karakter dıyeyım bazı ınsanlar hem daha az bencıl hem daha sabırsız hem daha hızlı karar veren turden oluyorlar ama yanlıs ıste. ınsaallah bundan sonra kendımız ıcın yasamayı ogrenelım
evet sana msjattımm demek görmedinn
ben unuttum tatil olayını
en kısa sürede gitcemm inş..
inşallahhhhhhhhhhhhh
neslişime msj attım nerdesindiye gömüldü işlere galibaa neyse ben işyerini öğrendim birgün baskın yapcam ona öğlen hem yemek yeriz hemde izmirli kardeşimi gerçekde görmüş olurum
Ayyy canım benim yaaa enerjini yirimmm haaahatalar yapmak zorundayız ki ilerd yapamaylım diye .Bak sen de ders almışsın işte .Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Hakkında hayırlısı olmuş Filizcim.Truzim konusunda haklısın ortamlar fena oluyr genelde.Ama öğretmenliğe gelince parası da mesaiside umrumda değil.Ben gerçekten öğretmek istiyorum.Onlara birşeyler vermek istiyorum.İnşallah mesleği hakkını veririm yaa.İlerde bıkmak en büyük korkum.Bakalım hele şu okul bir bitsinde.
Hhehehe ben size geleyim çok severm çizgi film nasılsa izlemeye hiç fırsatım olmuyor.
Kızlar ben biraz işlere bakayım yemeğe geç gidicem cumaya gittiler çocuklar onlar gelene kadar ben en azından 1. pcde fişleri açayımm dönüştede kapatırım.Öperim hepinizii
eşim bisküvili pasta yapcakmışşş ha ha:))) mutfak yine savaş alanına dönüşcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?