- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.521
ben napıyım evde herseye karısır ısyerınde sureklı yanyanayız ayrıca mudurum sayılıyor ben kafayı yemeyım de kımler yesın.
züleyhanın hz.yusufa aşkı ve bu aşk sayesinde hz.yusufdan bile daha fazla aşık olduğu ALLAH
İYİCE Bİ DOKTOR KONTROLÜNDEN GEÇ SEN Bİ O GÜNE KADAR BİRAZ AZALT TABİ BU BENİM ÖNERİM DİĞER ARKADAŞLARDA FİKİR VERSİN..
babamdann biliyorumm, erkegin en makbul olanı akşamları gelip yemekten sonra 1 saat oturup odasına geçip televizyon izleyeniYoksa tv kavgası hiç bitmiyo, bide çok şeye karışıyorlar, babam mı öle sadece bilmiyorm ama, evde oldugu zamanlarda mutfak tezgahındaki 1 bardaga bile saatlerce sölenebilir.. Hep dua etmişimdir o yuzden allahım bana babam gibi bi koca verme die Neyseki şimdi oyalanacak bişeyler buldu, evde çok durmuyo da hepimiz rahatızz
Tabiki bana ismimle hitap edebilirsiniz.Ismimin seni gecmise götürmesi cok hosuma gitti Filizcim.Ismini bende cok seviyorum .Ask icin koymus babam bu smi bana.Ilk asinin adiymis.Tabii bunu annem cookkk sonralari ögrenmis.Ismin insanlarin karekterlerine cok uydugunu düsünürüm ben hep.Bende esimle 7 yil süren cok güzel bir ask yasadim.18 yildirda evliyiz ve hala cok özleriz birbirimizi.duzene gelınce de ramazanda cumartesı pazar dısında her gun gıttım. ama bayramdan sonra da her gun gıttım ama gorumceler gelınce bır gun gıttım bır gun dınlendım onlar ıle vakıt gecıreyım dıye.
ayagım normal zamanlarda ya da spor yaparken sorun olmuyor sadece yerde ya da yatakta hareketsız kaldıktan sonra yapıyor oyuzden ustune dusmedım aslında. kırenclenmenın etkısı sanırım. zamanında hareket yapmadım aylarca hareketsız jkaldı fızık tedavı gormeden yurumeye ve calısmaya basladım. ayak sımdı nekadar spor yaposam bıle gecmıyor kırenclenmesı sanırım
ben cok severım zuleyha ısmını. zuleyha ıle ılgılı guzel anım vardır onları hatırladım sımdı. kıtabını da almıstım hatta. ben zuleyhanın askı gıbı ask arıyorum dıyen bırıne zuleyha gıbı sevebılecek bırı oldugumu ıspat etmıstım hey gıdı gunler heyyyyy
yaa vallaa şuan çok özledigimden dolayı her anımı onla geçirebilirim gibi geliyor da normal düzenimize döndüğümüz zaman hiiççç gerek yok böle şeyleree.. tabi sizin biraz mecbri bir durum ama ben senin iyi idare ettigini düşünüyorumevde yatak odanızda da tv var mı bilmiorm ama olmazsa en azından o zamanlar ayrı vakit geçirin.. bi insanla sürekli vakit geçirince her hareketi batar, öle olmasn sizde de
ask sayesınde oyle bır noktaya ulasmadım allah nasıp eder ınsaallah bır gun. Ama cok cok cok sevdım
hımmmmm azalt dıyorsun ok oyle yapayım ben. Doktora da bır gıdeyım de ıyıce bır konusayım bakalım.
ha ha katılıyorum sana nurdanım benim eşim5:30da evdee yeme içme derken neyseki uykuyusever yatarerkenden bak görün 7 yıllık evlilikde böyle oluyor ilk günlerde el ele sonra anla işteee::))))) aman işime geliyor valla dizilerimi seyrediyorum keyif yapıyorumm
duygusum ben cıkıyorummmmmmmm gorusmek uzere gorusuruz zaten canım. ne wc gıttım ne su ıctım lafa daldım da. opuyorum senı
zelıha hocam sızı gordugume de cok sevındım gercekten.
ben zaten evlilikte en çok bu hergun görüşme dibdibe olma olayından korkuyorum yaa, beraber yemek ye beraber tv izle beaber yat uyu ooyy oyyyeskiden hep askerle evleneym isterdm arada nöbet tutar da rahat ederm die
Tabiki bana ismimle hitap edebilirsiniz.Ismimin seni gecmise götürmesi cok hosuma gitti Filizcim.Ismini bende cok seviyorum .Ask icin koymus babam bu smi bana.Ilk asinin adiymis.Tabii bunu annem cookkk sonralari ögrenmis.Ismin insanlarin karekterlerine cok uydugunu düsünürüm ben hep.Bende esimle 7 yil süren cok güzel bir ask yasadim.18 yildirda evliyiz ve hala cok özleriz birbirimizi.
Filizcim ben ögretmenlige ilk basladigim yillarda kende arabamla (tek basinaydim) doguda cok kötü bir kaza gecirdim.Cok zor ayaga kalktim.Yila yakin yattim.Sol ayagimda saglam yer yoktu.Sükür ayaktayim ;ama,biraz kilo aldimmi aksama basliyor.O yüzden 70 kg gecmemem lazim ki 72 yi gördüm biliyorsunuz.Genede bugünüme sükür..
sız cok yenısınız ılk zamanlar oyle olur sonra ıs stresı evlılıge alısma ve bır donem sorunlu zamanlar da yasadıysan yanyana bunalıyorsun bır de bız aynı ısyerınde olmanın dezavantajını cok yasadık kendı ısımız olsa ya da ıkı uc kısı avukatlık ya da mımarlık ofısı gıbı olsa farklı olurdu elbette. bıraz da karakterler tetıkler bazı seylerı. ben ayrı seyler yapabılmek ıcın allahtan fırsat yaratan bırıyım kendı basıma dızı ızlerım fılm ızlerım ıste artık spor var bır ıkı arkadas var nadıren beraber alısverı de olsa cıkarız esımın seyahatlerı var oyuzden bunlar bıle cok ıyı valla. odama tv koymam ben aslında cok severım de yerım de musaıt degıl bu evımde hem de uyumam ızlerım dıye koymuyorum
ZÜLEYHAA:)))
KENDİNE İYİ BAK kolay GELSİNN
ay eskiden yani ilk yıllar hep evde olsun isterdim şimdimesai olsa keşke diyorum ay ben özgürlüğümyalnızlığım kafa sakinn,evde oldu ne işyaparım ne ağız tadıyla birşey izlerimm
kocam başımın tacıgönlümün efendisi ama dediğin gibi dip dibe olayını bende sevmiyorum eşin iyisi hep çalışan olanı
Kızlar alkali su ile küçük bit not düşeyim.Buldum okudum sizde okuyun kafamız karışmasın.
Alkali Su
Alkali su,20 kilo başına 1.lt olmak üzere tüketilmelidir.Günlük ihtiyaç 2.5 ile 4 litre arasındadır.Ancak basitçe mutfakta bulunan karbonatla suyu alkali yapabiliriz.1 litre suya yarım çay kaşığı kadar karbonat eklersek suyun PHını 8 ve daha yukarı alkali değerlere çıkarabiliriz.Karbonat,elma sirkesi veya limon ekleyerek alkali özelliği arttırılan su içmek yağ yakımını arttırır.Günde 3 litre alkali su,9 litre normal sudan daha iyidir.Alkali su içmeye başladığınızda,bunca su içme eziyetinin nihayet işe yaradığını göreceksiniz.
Alkali Su İçmek
1-Suyun yemeklerle içilmemesi gerekir.
Suyun alkali yapısı midenin asidini azaltır.yemek sırasında mide asidi azalırsa yiyecekler,özellikle proteinler iyi sindirilemezler.İyi sindirilemeyen proteinler bağırsaktaki asit yükünü arttırlar.
2-Her 20 kiloya 1 litre alkali su içmek gerekir.
3-Sabah kalkınca ilk iş,akşam yatmadan önceki son iş olarak birer bardak alkali su içmek önerilir.
4-Suyu 2 saatte bir içmek tavsiye edilir.(Çünkü böbrek vücuttan asitleri temizlerken mesaneyi yavaş yavaş doldurur.)
5-Suyun öğün aralarında içilmesi gerekir.
6-Yemeklerden yarım saat önce ve yemekten 2 saat sonra su içilmelidir.
7-Özellikle yemekten yarım saat önce içilen 1 bardak alkali su acıkmayı azaltır.(Sudaki alkali özellik midenin asidini azalttığı için açlığa bağlı mide kazınması azalır.)
8-Pratik olmak için yanımızda karbonat taşıyıp suya ekleyebiliriz.1 litre suya yarım çay kaşığı oranında kullanmak yeterlidir.
9-Limonlu veya elma sirkeli suyu açken içmek mideyi daha çok kazındırır.Bunları yemek sonrası tüketmek daha uygundur.
10-Suyu soğuk içmek yerine oda sıcaklığında içmek daha uygundur.
En doğrusu burda kızlar ben ölçüleri biraz abartmışım sanırım
annemle babam birbirine yakin zamanlarda emekli oldu.annemin kurdugu bir cümle herseyi cok güzel özetliyor."biz ikimizde calismasaydik ,ya da daha erken emekli olup ayni evde daha cok vakit gecirseydik,kesin bosanirdik.ben 30 yil boyunca evli oldugum adami emekli olunca tanidim "demisti.bende cok dip dibe hayattan hoslanmam.bu yil baya ayri bir hayat yasiyacagiz.haftada 2 gün görüsebilecegiz.kimbilir belkide daha cok daha cok özler bizleri :)
ZÜLEYHAA:)))
KENDİNE İYİ BAK kolay GELSİNN
ay eskiden yani ilk yıllar hep evde olsun isterdim şimdimesai olsa keşke diyorum ay ben özgürlüğümyalnızlığım kafa sakinn,evde oldu ne işyaparım ne ağız tadıyla birşey izlerimm
kocam başımın tacıgönlümün efendisi ama dediğin gibi dip dibe olayını bende sevmiyorum eşin iyisi hep çalışan olanı
Tabiki bana ismimle hitap edebilirsiniz.Ismimin seni gecmise götürmesi cok hosuma gitti Filizcim.Ismini bende cok seviyorum .Ask icin koymus babam bu smi bana.Ilk asinin adiymis.Tabii bunu annem cookkk sonralari ögrenmis.Ismin insanlarin karekterlerine cok uydugunu düsünürüm ben hep.Bende esimle 7 yil süren cok güzel bir ask yasadim.18 yildirda evliyiz ve hala cok özleriz birbirimizi.
Filizcim ben ögretmenlige ilk basladigim yillarda kende arabamla (tek basinaydim) doguda cok kötü bir kaza gecirdim.Cok zor ayaga kalktim.Yila yakin yattim.Sol ayagimda saglam yer yoktu.Sükür ayaktayim ;ama,biraz kilo aldimmi aksama basliyor.O yüzden 70 kg gecmemem lazim ki 72 yi gördüm biliyorsunuz.Genede bugünüme sükür..
ben 1.5 lt suya 1.5 tatlı kaşığı koymuştm ilk gün ondan içemedm demekki1 lt suya yarım çay kaşığı çok tat da vermez o zaman daha rahat içilir sanırım
ama yemekten sonra 2 saat su içmemek nedir yaa, ben kurur da ölürüm o kadar zamandaaa
bir dee 2 saatte 1 derkenn toplu su mu içecegiz 2 saatte, ara ara yudum yudum içmek olmuyo muymuşş
O yemekten sonra su içmeme olayını ben en fazla yarım saat olarak uyguluyorum canım.Fazlasında ölürüm susuzluktan.
Sanırım her iki saatte bir bardak su için diyor.Onane ben istediğim zaman içerimŞaka tabiki ama ben öyle ayarlıyamam gün içinde 2,5 lt içdimmi tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?