- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.501
duygus bugun planların neler ????????
bır de ben son bır ıkı haftadır spor daha zorlanarak gıdıyorum cok yapınca sıkılır mı ınsan ? sende de olmusmuydu ?
hımmmm becerıklıymıs ve tatlılı seylerı sevıyor demekkııııııııııı
eşim bisküvili pasta yapcakmışşş ha ha:))) mutfak yine savaş alanına dönüşcek
plan yok evdeyim zateni çimden birşey gelmiyor bu belirsizlikde
kg da duraklama,ayağının ağrıması,uykusuzluk,yorgunluk bunlar hep etgennn senin anlaşman ne zaman bitcek programını bilmediğim için kaç gün gidiyorsun neler yapıyorsun bilmiyorumm
benspordan hiç sıkılmadımm zaten evde keyifle yapıyordum ya film izlerken yadizi yada müzik
aman uğraşsın varsın dağıtsın benle uğraşmasındaaasen yine de arada göz kulak ol ona duygucumm, erkekler mutfaga girince yangın bile çıkartabilirler korkarım vallaa
eh işte becerikli sayılır klsik boğa burcu yemeğ iiçmeyi seviyor işte
senin i şin yokmu bugün bana ayıpolmaz çıkcaksan çıkkk..
dediğimgibi düzenini bilmiyorum gözden geçir bir kere ayağını zedelersen tekrar bitti spor hayatın bence doktora gideseye kadarr yine hareketsizkalma ama yüklenme bölgesel çalışüsttarafınıçalıştır önemliolan terlemek yürüyüşlerini kısalt 30 dk değil 15 dk ama ayağını zorlama yoksa biter sporişin tamamenhaklısın kafan cok dolu ama yıne de kendını eve kapatma bence. dusunmenı engeller enazından.
duraklamayı ben bıraz beslenmeye baglıyorum cunku patates pırınc falan cıkartamadım bayramdan berı. bakalım oructa nasıl etkı olacak ramazanda verdıgım gıbı kılo verebılırsem yıne demekkı hersey bunlardan kaynaklanıyor dıyecegım.
benım daha uc aylık anlasmam var. kaldı kı şu servıs olayını halledersem kıs boyu da gelecegım sporu. salonu bırakmayı dusunmuyorum orda cok cok verımlı oluyorum evde daha kısa tutuyorum bır gun yaparsam bırgun yapmıyorum falan. spor salonu benım ıcın sart yanı.
hımmmm sen sporu sevıyorsun zaten ben spor yenı alıstım belkı de ondandır bır de her gun her gun gıttım bır donem. belkı de oyuzden olmustur.
Arkadaslar nasilsiniz,dilerim hepiniz huzurlu ve mutlusunuzdur.
Tabloyu anca inceleyebildim.Yavas yavas da olsa herkes hedefine dogru yol aliyor ne güzell.
Ben bu hafta yediklerime hic dikkat etmedim.Berlinde son haftamiz diye hergün biseyler yemege gittik,Aklimda kalacagina midemde kalsin diye :)
Yarin gece güzel yurduma geliyoruz insallah.Bahsetmisimdir mutlaka bu yil esimle ayri yasiyacagiz.
Esracim gecmise baktigimda "Kendinden biraz bahsedermisin "demistin.Firsat bulup yazamamistim.
Ben 40 li yaslarda(israrla yasimi sakliyorum ) 2 erkek cocugu annesiyim.Bir oglum fen lisesi 2.sinif,bir oglumda ilkokul 3e gecti.
Bende 22 yillik sinif ögretmeniyim.Meslektas olacagiz insallah.
Gercek adim Züleyha.Filizcim daha öncede sormustu ismimi bak anca nasip oldu söylemek.
Evet Esracim sanirim birazcik da olsa tanitabildim kendimi.
Bende kitap okumaya bayiliyorum.Lise yillarimdan beri kendime verdigim bir söz vardir.En zor sartlarda bile mtlaka okurum.Okulda arkadaslar kizar bazen.Hep önüne bakiyorsun birazda bize bak diye.
Bende kilo vermeyi ayagimdaki sorun yüzünden istiyorum.Ayagimdan bircok ameliyat gecirdim.Az kilo aldimmi aksamaya basliyorum.
Pazartesi okul basliyor.O gün diyetimede daha dikkatle basliycam.
yilbasina kadar 60 görürüm insallah.
Hepinize güzel günler..
kendıne haksızlık etme kımı maddıyat ıle sınanır kımı huzur kımı saglık kımı evlılık vs vs bazı ınsanlar hatta karısık sınanır sen az mı sey atlatmıssındır bır kere hayatını yenıden sekıllendırmek ıcın yola cıkma kararı almıssın bunu kac kısı yapabılıyor cogu kısı mutsuz ama devam edıyor evlılıgıne ben de yaptım aynısını. oyuzden cesursun azımlısın. tum hayat bıcımını degıstırecek sekılde zayıflama surecıne gırdın bu desen ıkıncı bır basarı. oyuzden bız kadınlar genel olarak zaten cok gucluyuz sadece bunun farkında degılız hatırlatmak lazım gostermez lazım ıste duygu benım basarılarımı bana gosterdı ve sen bunu da basarırsın oyuzden dedı. sımdı ben de sana dıyorum guzel bır hayatın olacak ınsaallah her acıdan. emek sabır ve zaman lazım sadece.
ALLAH nazardan saklasınnnnnnnkac km uzagında, sadece ses ve kelıme ıle sana canyoldası olmak. cok sanslıyız gercekten. cok sanslıyım. hayatından ne cıkarması ya. tatıle gıttı de ozaman bıle bır bosluga dustum esımden aılemden daha cok konustugum herseyı paylastıgım bırı olmus
ben sana hep dedım 90lara gore sayımız cok az ama burda hepımız cok guzel destek olabılecek ınsanlarız dıye. bak zamanla ıletısım de daha cok yogunlastı mevsım degısınce daha da ıyı olacak.
aman uğraşsın varsın dağıtsın benle uğraşmasındaaa
hımmmmmm ısın zor boga burcu erkegı cok ıstahlı olur.
ıslerım var gıbı de sohbet guzel. patron yok esım yok. kaytarıyorum yanı anlayacagın. yemegı de gec yıyoruz cuma gunlerı. cuma namazı kılıyorlar ıslyerımızde. yemek saatı degısıyor bugunlerde.
Tabloyu anca inceleyebildim.Yavas yavas da olsa herkes hedefine dogru yol aliyor ne güzell.
Ben bu hafta yediklerime hic dikkat etmedim.Berlinde son haftamiz diye hergün biseyler yemege gittik,Aklimda kalacagina midemde kalsin diye :)
Yarin gece güzel yurduma geliyoruz insallah.Bahsetmisimdir mutlaka bu yil esimle ayri yasiyacagiz.
Esracim gecmise baktigimda "Kendinden biraz bahsedermisin "demistin.Firsat bulup yazamamistim.
Ben 40 li yaslarda(israrla yasimi sakliyorum ) 2 erkek cocugu annesiyim.Bir oglum fen lisesi 2.sinif,bir oglumda ilkokul 3e gecti.
Gercek adim Züleyha.Filizcim daha öncede sormustu ismimi bak anca nasip oldu söylemek.
Bende kitap okumaya bayiliyorum.Lise yillarimdan beri kendime verdigim bir söz vardir.En zor sartlarda bile mtlaka okurum.Okulda arkadaslar kizar bazen.Hep önüne bakiyorsun birazda bize bak diye.
Bende kilo vermeyi ayagimdaki sorun yüzünden istiyorum.Ayagimdan bircok ameliyat gecirdim.Az kilo aldimmi aksamaya basliyorum.
Hepinize güzel günler..
Hepinize güzel günler..
doğruu evde erkek hepten zor oluyor dimiibabam emekli oldugu zamanlarda annem o kadar bunalmıştı ki ondan ya kendine bi iş bul ya da ben çalışmaya başlıyorm dedi
dediğimgibi düzenini bilmiyorum gözden geçir bir kere ayağını zedelersen tekrar bitti spor hayatın bence doktora gideseye kadarr yine hareketsizkalma ama yüklenme bölgesel çalışüsttarafınıçalıştır önemliolan terlemek yürüyüşlerini kısalt 30 dk değil 15 dk ama ayağını zorlama yoksa biter sporişin tamamen
vayyybee ismin harikaaa züleyhaa sana böylehitap edebilirmiyizz,hz yusufun hikayesinde zuleyhanın hikayesini biliyormusunn
doğruu evde erkek hepten zor oluyor dimiibabam emekli oldugu zamanlarda annem o kadar bunalmıştı ki ondan ya kendine bi iş bul ya da ben çalışmaya başlıyorm dedi
Merhaba;
Çok güzel anlatışmışsın züleyha hocam
Rabbim çocuklarını sana bağılşasın inşallah.Berlinde sınıf öğretmenliği yaptığına göre yabancı dilin çok iyi sanırımNe güzel meslektaş olucağız.Senden öğreneceğim çok şey olacak hocam.
Eşinle ilgili sorunu umarım tez vakitte çözersiniz.
Geçmiş olsun bu arada ayağın için.Dikkatli olmak lazım tabi.İnşallah hedefine kısa zamanda ulaşıcaksın
birde benim koca şu genç yaşda günlerni tamaladı nurdancım direk dedim bu izninde sakın erken emekli olma valla öldürürüm seniii :))))
duzene gelınce de ramazanda cumartesı pazar dısında her gun gıttım. ama bayramdan sonra da her gun gıttım ama gorumceler gelınce bır gun gıttım bır gun dınlendım onlar ıle vakıt gecıreyım dıye.
ayagım normal zamanlarda ya da spor yaparken sorun olmuyor sadece yerde ya da yatakta hareketsız kaldıktan sonra yapıyor oyuzden ustune dusmedım aslında. kırenclenmenın etkısı sanırım. zamanında hareket yapmadım aylarca hareketsız jkaldı fızık tedavı gormeden yurumeye ve calısmaya basladım. ayak sımdı nekadar spor yaposam bıle gecmıyor kırenclenmesı sanırım
ben cok severım zuleyha ısmını. zuleyha ıle ılgılı guzel anım vardır onları hatırladım sımdı. kıtabını da almıstım hatta. ben zuleyhanın askı gıbı ask arıyorum dıyen bırıne zuleyha gıbı sevebılecek bırı oldugumu ıspat etmıstım hey gıdı gunler heyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?