2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

duygus bugun planların neler ????????

bır de ben son bır ıkı haftadır spor daha zorlanarak gıdıyorum cok yapınca sıkılır mı ınsan ? sende de olmusmuydu ?

plan yok evdeyim zateni çimden birşey gelmiyor bu belirsizlikde

kg da duraklama,ayağının ağrıması,uykusuzluk,yorgunluk bunlar hep etgennn senin anlaşman ne zaman bitcek programını bilmediğim için kaç gün gidiyorsun neler yapıyorsun bilmiyorumm
benspordan hiç sıkılmadımm zaten evde keyifle yapıyordum ya film izlerken yadizi yada müzik

haklısın kafan cok dolu ama yıne de kendını eve kapatma bence. dusunmenı engeller enazından.

duraklamayı ben bıraz beslenmeye baglıyorum cunku patates pırınc falan cıkartamadım bayramdan berı. bakalım oructa nasıl etkı olacak ramazanda verdıgım gıbı kılo verebılırsem yıne demekkı hersey bunlardan kaynaklanıyor dıyecegım.

benım daha uc aylık anlasmam var. kaldı kı şu servıs olayını halledersem kıs boyu da gelecegım sporu. salonu bırakmayı dusunmuyorum orda cok cok verımlı oluyorum evde daha kısa tutuyorum bır gun yaparsam bırgun yapmıyorum falan. spor salonu benım ıcın sart yanı.

hımmmm sen sporu sevıyorsun zaten ben spor yenı alıstım belkı de ondandır bır de her gun her gun gıttım bır donem. belkı de oyuzden olmustur.

Arkadaslar nasilsiniz,dilerim hepiniz huzurlu ve mutlusunuzdur.
Tabloyu anca inceleyebildim.Yavas yavas da olsa herkes hedefine dogru yol aliyor ne güzell.
Ben bu hafta yediklerime hic dikkat etmedim.Berlinde son haftamiz diye hergün biseyler yemege gittik,Aklimda kalacagina midemde kalsin diye :)
Yarin gece güzel yurduma geliyoruz insallah.Bahsetmisimdir mutlaka bu yil esimle ayri yasiyacagiz.
Esracim gecmise baktigimda "Kendinden biraz bahsedermisin "demistin.Firsat bulup yazamamistim.
Ben 40 li yaslarda(israrla yasimi sakliyorum ) 2 erkek cocugu annesiyim.Bir oglum fen lisesi 2.sinif,bir oglumda ilkokul 3e gecti.
Bende 22 yillik sinif ögretmeniyim.Meslektas olacagiz insallah.
Gercek adim Züleyha.Filizcim daha öncede sormustu ismimi bak anca nasip oldu söylemek.
Evet Esracim sanirim birazcik da olsa tanitabildim kendimi.
Bende kitap okumaya bayiliyorum.Lise yillarimdan beri kendime verdigim bir söz vardir.En zor sartlarda bile mtlaka okurum.Okulda arkadaslar kizar bazen.Hep önüne bakiyorsun birazda bize bak diye.
Bende kilo vermeyi ayagimdaki sorun yüzünden istiyorum.Ayagimdan bircok ameliyat gecirdim.Az kilo aldimmi aksamaya basliyorum.
Pazartesi okul basliyor.O gün diyetimede daha dikkatle basliycam.
yilbasina kadar 60 görürüm insallah.
Hepinize güzel günler..

eh işte becerikli sayılır klsik boğa burcu yemeğ iiçmeyi seviyor işte

senin i şin yokmu bugün bana ayıpolmaz çıkcaksan çıkkk..

hımmmmmm ısın zor boga burcu erkegı cok ıstahlı olur.

ıslerım var gıbı de sohbet guzel. patron yok esım yok. kaytarıyorum yanı anlayacagın. yemegı de gec yıyoruz cuma gunlerı. cuma namazı kılıyorlar ıslyerımızde. yemek saatı degısıyor bugunlerde.

dediğimgibi düzenini bilmiyorum gözden geçir bir kere ayağını zedelersen tekrar bitti spor hayatın bence doktora gideseye kadarr yine hareketsizkalma ama yüklenme bölgesel çalışüsttarafınıçalıştır önemliolan terlemek yürüyüşlerini kısalt 30 dk değil 15 dk ama ayağını zorlama yoksa biter sporişin tamamen

vayyybee ismin harikaaa züleyhaa sana böylehitap edebilirmiyizz,hz yusufun hikayesinde zuleyhanın hikayesini biliyormusunn

Seni seviyorum yaaaaaaaaaa

Hepinizi seviyorum mennn :26:

git git göze çarpma

merhaba hocam

aslında bız de sızı ılk kez bukadar detaylı tanımıs olduk

donuse az kalmıs sevındım ama tayınınız olmadıgı ıcın esınızle ayrı gececek bu yıl ıcın uzuluyorum. ınsaallah seneye barı gıder bu sıkıntınız.

maasallah yas 40 ve lısede bır cocugunuz var hem de fen lısesı maasallah sıze de oglunuza da.

amelıyat neden olmustunuz ben yenı duydum bunu ?

demek zuleyha. memnun oldum lep demek ıstemıyordum hocam hocam demek de cok hos olmuyor oyuzden adınızı ogrenmek ıyı oldu.

kıtap konusunda sıze hayran kaldım hayatımdakı herseyı duzene koymaya calısıyorum ve kesınlıkle kıtap konusundakı alıskanlıgımı da yenıden duzenleyecegım sızden ornek almam lazım

Merhaba;

Çok güzel anlatışmışsın züleyha hocam
Rabbim çocuklarını sana bağılşasın inşallah.Berlinde sınıf öğretmenliği yaptığına göre yabancı dilin çok iyi sanırım Ne güzel meslektaş olucağız.Senden öğreneceğim çok şey olacak hocam.

Eşinle ilgili sorunu umarım tez vakitte çözersiniz.

Geçmiş olsun bu arada ayağın için.Dikkatli olmak lazım tabi.İnşallah hedefine kısa zamanda ulaşıcaksın

doğruu evde erkek hepten zor oluyor dimii babam emekli oldugu zamanlarda annem o kadar bunalmıştı ki ondan ya kendine bi iş bul ya da ben çalışmaya başlıyorm dedi

birde benim koca şu genç yaşda günlerni tamaladı nurdancım direk dedim bu izninde sakın erken emekli olma valla öldürürüm seniii :))))

duzene gelınce de ramazanda cumartesı pazar dısında her gun gıttım. ama bayramdan sonra da her gun gıttım ama gorumceler gelınce bır gun gıttım bır gun dınlendım onlar ıle vakıt gecıreyım dıye.

ayagım normal zamanlarda ya da spor yaparken sorun olmuyor sadece yerde ya da yatakta hareketsız kaldıktan sonra yapıyor oyuzden ustune dusmedım aslında. kırenclenmenın etkısı sanırım. zamanında hareket yapmadım aylarca hareketsız jkaldı fızık tedavı gormeden yurumeye ve calısmaya basladım. ayak sımdı nekadar spor yaposam bıle gecmıyor kırenclenmesı sanırım

ben cok severım zuleyha ısmını. zuleyha ıle ılgılı guzel anım vardır onları hatırladım sımdı. kıtabını da almıstım hatta. ben zuleyhanın askı gıbı ask arıyorum dıyen bırıne zuleyha gıbı sevebılecek bırı oldugumu ıspat etmıstım hey gıdı gunler heyyyyy

doğruu evde erkek hepten zor oluyor dimii babam emekli oldugu zamanlarda annem o kadar bunalmıştı ki ondan ya kendine bi iş bul ya da ben çalışmaya başlıyorm dedi

ben napıyım evde herseye karısır ısyerınde sureklı yanyanayız ayrıca mudurum sayılıyor ben kafayı yemeyım de kımler yesın.

Canim ben Berlinde calismiyorum.Buraya ailemin yanina ziyarete geldim.Daha önce sinavi kazanip buraya ögretman olarakta geldim.Cocuklugum burda gectigi icin almancam iyi.Eger meslektas olarak yardimim dokunursa cok mutlu olurum.Hepimiz hedeflerimize ulasacagiz eminim ben.Öpüyorum..

birde benim koca şu genç yaşda günlerni tamaladı nurdancım direk dedim bu izninde sakın erken emekli olma valla öldürürüm seniii :))))

babamdann biliyorumm, erkegin en makbul olanı akşamları gelip yemekten sonra 1 saat oturup odasına geçip televizyon izleyeni yoksa tv kavgası hiç bitmiyo, bide çok şeye karışıyorlar, babam mı öle sadece bilmiyorm ama, evde oldugu zamanlarda mutfak tezgahındaki 1 bardaga bile saatlerce sölenebilir.. hep dua etmişimdir o yuzden Allahım bana babam gibi bi koca verme die neyseki şimdi oyalanacak bişeyler buldu, evde çok durmuyo da hepimiz rahatızz

züleyhanın hz.yusufa aşkı ve bu aşk sayesinde hz.yusufdan bile daha fazla aşık olduğu ALLAH

İYİCE Bİ DOKTOR KONTROLÜNDEN GEÇ SEN Bİ O GÜNE KADAR BİRAZ AZALT TABİ BU BENİM ÖNERİM DİĞER ARKADAŞLARDA FİKİR VERSİN..