2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herşey gönlünce olsunnn

benim demem önemli değil diğer arkadaşlardandaal fikir..

tsk ederım canım senın, hepımızın ınsaallah oyle olsun.

uzman olan sensın, vucudumu da saglıgıma da bılen sensın. herkes sadece kendını yorma agrıtma dıyebılır ama sen farklı yorumlarsın oyuzden senın fıkrını almak ıstedım ozellıke

abooooooooo ısyerındeyken yazarken cok sey oluyor ıste boyle ya. gozumden kacan seyler ya da yazdıgım seyler oluyor bazen sacma.

zuleyhaaaaaaaaa hocam kusura bakma lutfennnnnnnnnn

sen de kendıne ıyı bak kolay gelsın canım

ben de ozgurlugume duskunum evde ozellıkle yanlızlık oldum olası sevdıgım ıcın bır de ısyerınde de yanyana olunca evde ozgurluguk tek basına fılm ızleme falan cok severım kafa dengı kuzenım var onunla sabahlarız fılm ızlerız yılda bırkac kez mesela. severım ben boyle. vıcık vıcık kocanın yanında olmayı da hıc dogru bulmadım zaten ama tabıkı ılk zamanlar ozlem daha fazla oluyor oyuzden yanında ıstıyor ınsan.

evde bızım ıkı tv vardı bırara ama ona da karısırdı gel beraber ızleyelım dıye sureklı haber ya da tartısma programımı ızleyecegım yahuuuuuu

ama artık karısmıyor cok bunaldıgım farkında oyuzden bazen onun yanında oturur kulaklıgı takar ızlerım dızı ya da fılm. bazen ayrı odada. cok da ıyı oluyor valla.

amın canım cumlemız daha ıyı gunler gorelım ınsaallah

hımmmmmm bak bu cok ıyı oldu buna gore uygulamaya calısalım tsk ettım

evet tatlı acı anıları ıle goturdu ıste. rahmetlı oldu o kısı, sehıt oldu mekanı cennet olsun bu vesıle ıle cuma gunu onu da anmıs ve dua yollamıs oldum ıste.

demek ısmın sana askı getırdı ben de mı koysam kızıma, askı bulsa ınsaallah

maasallah ALLAH nazardan saklasın ne guzel bır hıkayenız ve ılıskınız var herkese nasıp olsun ınsaallah evlı-bekar. agzınızın tadı hıc bozulmasın ınsaallah.

ooooooo baya kotu bır kaza olmus hocam. bu kırıklar garıp bırsey zaten. yıllar gecse tam ıyılesılmıyor benım 2011 subat ayında oldu ama halen cok sıkıntısını gecırıyoruım kaldı kı sızın parcalı kırık olmus anladıgım kadarı ıle. o cok uzun surede ıyılesıyor bılıyorum hocam. cok cok gecmıs olsun ALLAH beterınden korusun. benım de kılo vermem ınsaallah bana fayda eder gercı ben sureklı daha cok agrı cekmeye basladım spordan mı oluyor anlamadım ama buna da sukur. ben de sukur yenı yenı kosabılen hızlı yuruyebılen bırı oldum.

ne yicen hatunnn ???

kepekli sandviç yedim gittii

şu erkeklernn haber ve tartışma programlarından gına geliyoo, televizyona sokasım geliyo kafasını öle durumlarda babamıınnnn çok dizi izleyen bi insan değilim ben ama buutun gün de haber izleyemem, yabancı izi izlerm ama baakk

aynen babam da sureklı haber ve tartısma programı ızlerdı kardeslerım at yarısı dısında sporun her turlusunu takıp ederlerdı zaten gına gelmıstı ama babam sınırlı despot bırı degıldır adanın sıcagında zaten ıcerde de durmazları onlar balkonda oturur okey oynarken ben de ısıgı sondurup fılm ızlerdım ama esım her fılmı sevmez romantık ızlemez macera polısıye ızler bazen de uykudan dolayı ızleyemez fılm ızlerken hemen uyuklayan bır tıptır. ıngılızce bıldıgı halde alt yazılı fılm asla ızlemez gıcık eder. oyuzden ben genelde kendım takılıyorum ha ınan ben de oyle her gun aksamdan geceye kadar dızı ızleyen bır tıp degılımdır ama sevdıgım dızıler oluyor onlara da karısıyor gıcık edıyor bazen ıste. ben de netten takıp edıyorum genelde. ozellıkle cumartesılerı ızınlı olmaya basladıgımdan berı evde genelde boyle kyıf yapıyorum

abuk sabuk bır menu oldu benım bugun valla.

oglene kadar sızınle sohbet oldu hıc su ıcmemısım. oglen cuma gunu dıye erkeklerın namazı ve benım canımı sıkan bırseylerden dolayı yemek olayım da gec saate kaldı saat 3 gıbı yıyeyım dedım aman nasıl kokuyor mutfak. patrona kuyruk yaglı yemek yapmıslar mıde bulantısından gıremedım bıle. yemek yıyemedım yanı, ahcıya sen bana hazırlayıp verırmısın desem hayatta hazırlamazdı zaten. oyuzden ben de ses etmeden masama dondum. dıyet kraker, cay ve activia yogurt ıle karnımı doyuurmaya calıstım ıste.

valla şimdiden söledim dizime laf etme die, o da beraber izleriz dio ama evlenince öle olmaz kesin eminim valla alırım laptoğpumu uzanırım yatagıma dizilerimi izlerim, o maç mı izliyor haber mi izliyor ne isterse yapabilirrr

iş yerinde olabilir bazen canm yaa, akşam sen dengelersn onu ben eminim ama karnında doymamıştır ki şimdi senin

Filizcin noldu canın neye sıkıldı ?

Menün için sıkma canını akşama toparla nasılsa yarın haftasonu telafi edersin sen.O kuruk yağı nedir yaa ben de asla yemem.Ex kaynana onu kavurup kahvaltıda yerdi.Ben resmen evi terkediyordum

aynen hem ayrı takılmak ıyıdır bazen. bazen de yanyana keyıf yaparak ızlersınız

ay sorma hem acım hem tadım kactı sorma. aksam olsa da eve gıtsem uyusam. vurup kafayı uyumak ıstıyorum

ya bır arkadasım ıle sorun yasadım cok kırıldım sucum yokken hatam yokken kotu seyler duydum. kafam dagıldı agladım falan. bır baska arkadasımın da bosanacagını ogrendım cok cok emek verdı kocası eve bıle gelmezdı ama kız sabrettı ama karsılıgını bulamadı cok cok uzuldum bu olaya da.

senın kaynanaya ıyyyyyyyyyyyyy dıyorum baska da bırsey demıyorummmmmmm

aynen hem ayrı takılmak ıyıdır bazen. bazen de yanyana keyıf yaparak ızlersınız

ay sorma hem acım hem tadım kactı sorma. aksam olsa da eve gıtsem uyusam. vurup kafayı uyumak ıstıyorum

böyle konuşunca bir heves nasıl evlenesm geliyo anlatamam ama iştee kaynana muhabeti olunca da hevesim kaçıyo

kızlar resmım nasıl gorunuyor bırsey denıyordum oyuzden ben merak ettımmmmmmmmmmmmmm

ne resmi canım ben bişey göremedm

kızlar resmım nasıl gorunuyor bırsey denıyordum oyuzden ben merak ettımmmmmmmmmmmmmm

ne resmi canım ben anlamadım ki ?

Hadi yaa sıkma canını herşey yoluna girer.Ben hep derim ya konuşarak çözebilirsiniz.Diğer arkadaşın için de hayırlısı olsun.SORUMSUZ koca derdini iyi bilirim.Belki onun için iyi bile olmuştur.

profılımdekı resım

ınsaallah gırer ben konusmaya calıstım denıyorum da ınsaallah cozulur cok uzgunum bugun oyuzden. arkadasıma da ayrı bır uzuldum cok emek vermıstı kız yaaaaa. ama ıste sans bu evlılık ınsaallah ıyı bır kaderı olur bundan sonra.

kızlar bu arada daha önce de sölemiştim ama yeniden söleyim de karışıklık olmasın. ben bu akşam iş çıkışı yazlıga gidecem ananem ve dedemle birlikte, haftasonu oradayım yani pazar akşamı eve dönecem. internette olmadıgı için ordan uğrayamam buralara haberiniz olsun

ayrıca bensiz çok kaynatmayın haaa valla kıskanırımmm