- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.541
aynen valla su içebi bulmuşlar bide saat veriyolarr
ayy çok acıktım ben dee yemek gelsin artk da yiyeyimmmm
herşey gönlünce olsunnn
benim demem önemli değil diğer arkadaşlardandaal fikir..
ZÜLEYHAA:)))
KENDİNE İYİ BAK kolay GELSİNN
ay eskiden yani ilk yıllar hep evde olsun isterdim şimdimesai olsa keşke diyorum ay ben özgürlüğümyalnızlığım kafa sakinn,evde oldu ne işyaparım ne ağız tadıyla birşey izlerimm
kocam başımın tacıgönlümün efendisi ama dediğin gibi dip dibe olayını bende sevmiyorum eşin iyisi hep çalışan olanı
çok geçmiş olsun size, neyse ki toparlamışsınız kendinizi allah bi daha göstermesin öle kötü günler..
işteki sıkıntı mutlaka evi etkiler, ama bence zor zamanları geçirdiniz artk siz, Allah daha büyük zorluklar yaşatmasın
hee doğru diyosun tabi uykuyu mutlaka etkiler tv, ama kendi evimde kesnlikle 2 tv istiyorm ben, hiçç kavga edemme vallaa
Kızlar alkali su ile küçük bit not düşeyim.Buldum okudum sizde okuyun kafamız karışmasın.
Alkali Su
Alkali su,20 kilo başına 1.lt olmak üzere tüketilmelidir.Günlük ihtiyaç 2.5 ile 4 litre arasındadır.Ancak basitçe mutfakta bulunan karbonatla suyu alkali yapabiliriz.1 litre suya yarım çay kaşığı kadar karbonat eklersek suyun PHını 8 ve daha yukarı alkali değerlere çıkarabiliriz.Karbonat,elma sirkesi veya limon ekleyerek alkali özelliği arttırılan su içmek yağ yakımını arttırır.Günde 3 litre alkali su,9 litre normal sudan daha iyidir.Alkali su içmeye başladığınızda,bunca su içme eziyetinin nihayet işe yaradığını göreceksiniz.
Alkali Su İçmek
1-Suyun yemeklerle içilmemesi gerekir.
Suyun alkali yapısı midenin asidini azaltır.yemek sırasında mide asidi azalırsa yiyecekler,özellikle proteinler iyi sindirilemezler.İyi sindirilemeyen proteinler bağırsaktaki asit yükünü arttırlar.
2-Her 20 kiloya 1 litre alkali su içmek gerekir.
3-Sabah kalkınca ilk iş,akşam yatmadan önceki son iş olarak birer bardak alkali su içmek önerilir.
4-Suyu 2 saatte bir içmek tavsiye edilir.(Çünkü böbrek vücuttan asitleri temizlerken mesaneyi yavaş yavaş doldurur.)
5-Suyun öğün aralarında içilmesi gerekir.
6-Yemeklerden yarım saat önce ve yemekten 2 saat sonra su içilmelidir.
7-Özellikle yemekten yarım saat önce içilen 1 bardak alkali su acıkmayı azaltır.(Sudaki alkali özellik midenin asidini azalttığı için açlığa bağlı mide kazınması azalır.)
8-Pratik olmak için yanımızda karbonat taşıyıp suya ekleyebiliriz.1 litre suya yarım çay kaşığı oranında kullanmak yeterlidir.
9-Limonlu veya elma sirkeli suyu açken içmek mideyi daha çok kazındırır.Bunları yemek sonrası tüketmek daha uygundur.
10-Suyu soğuk içmek yerine oda sıcaklığında içmek daha uygundur.
En doğrusu burda kızlar ben ölçüleri biraz abartmışım sanırım
Tabiki bana ismimle hitap edebilirsiniz.Ismimin seni gecmise götürmesi cok hosuma gitti Filizcim.Ismini bende cok seviyorum .Ask icin koymus babam bu smi bana.Ilk asinin adiymis.Tabii bunu annem cookkk sonralari ögrenmis.Ismin insanlarin karekterlerine cok uydugunu düsünürüm ben hep.Bende esimle 7 yil süren cok güzel bir ask yasadim.18 yildirda evliyiz ve hala cok özleriz birbirimizi.
Filizcim ben ögretmenlige ilk basladigim yillarda kende arabamla (tek basinaydim) doguda cok kötü bir kaza gecirdim.Cok zor ayaga kalktim.Yila yakin yattim.Sol ayagimda saglam yer yoktu.Sükür ayaktayim ;ama,biraz kilo aldimmi aksama basliyor.O yüzden 70 kg gecmemem lazim ki 72 yi gördüm biliyorsunuz.Genede bugünüme sükür..
ne yicen hatunnn ???
evde bızım ıkı tv vardı bırara ama ona da karısırdı gel beraber ızleyelım dıye sureklı haber ya da tartısma programımı ızleyecegım yahuuuuuu
ama artık karısmıyor cok bunaldıgım farkında oyuzden bazen onun yanında oturur kulaklıgı takar ızlerım dızı ya da fılm. bazen ayrı odada. cok da ıyı oluyor valla.
amın canım cumlemız daha ıyı gunler gorelım ınsaallah
kepekli sandviç yedim gittii
şu erkeklernn haber ve tartışma programlarından gına geliyoo, televizyona sokasım geliyo kafasını öle durumlarda babamıınnnnçok dizi izleyen bi insan değilim ben ama buutun gün de haber izleyemem, yabancı izi izlerm ama baakk
aynen babam da sureklı haber ve tartısma programı ızlerdı kardeslerım at yarısı dısında sporun her turlusunu takıp ederlerdı zaten gına gelmıstı ama babam sınırlı despot bırı degıldır adanın sıcagında zaten ıcerde de durmazları onlar balkonda oturur okey oynarken ben de ısıgı sondurup fılm ızlerdım ama esım her fılmı sevmez romantık ızlemez macera polısıye ızler bazen de uykudan dolayı ızleyemez fılm ızlerken hemen uyuklayan bır tıptır. ıngılızce bıldıgı halde alt yazılı fılm asla ızlemez gıcık eder. oyuzden ben genelde kendım takılıyorum ha ınan ben de oyle her gun aksamdan geceye kadar dızı ızleyen bır tıp degılımdır ama sevdıgım dızıler oluyor onlara da karısıyor gıcık edıyor bazen ıste. ben de netten takıp edıyorum genelde. ozellıkle cumartesılerı ızınlı olmaya basladıgımdan berı evde genelde boyle kyıf yapıyorum
abuk sabuk bır menu oldu benım bugun valla.
oglene kadar sızınle sohbet oldu hıc su ıcmemısım. oglen cuma gunu dıye erkeklerın namazı ve benım canımı sıkan bırseylerden dolayı yemek olayım da gec saate kaldı saat 3 gıbı yıyeyım dedım aman nasıl kokuyor mutfak. patrona kuyruk yaglı yemek yapmıslar mıde bulantısından gıremedım bıle. yemek yıyemedım yanı, ahcıya sen bana hazırlayıp verırmısın desem hayatta hazırlamazdı zaten. oyuzden ben de ses etmeden masama dondum. dıyet kraker, cay ve activia yogurt ıle karnımı doyuurmaya calıstım ıste.
abuk sabuk bır menu oldu benım bugun valla.
oglene kadar sızınle sohbet oldu hıc su ıcmemısım. oglen cuma gunu dıye erkeklerın namazı ve benım canımı sıkan bırseylerden dolayı yemek olayım da gec saate kaldı saat 3 gıbı yıyeyım dedım aman nasıl kokuyor mutfak. patrona kuyruk yaglı yemek yapmıslar mıde bulantısından gıremedım bıle. yemek yıyemedım yanı, ahcıya sen bana hazırlayıp verırmısın desem hayatta hazırlamazdı zaten. oyuzden ben de ses etmeden masama dondum. dıyet kraker, cay ve activia yogurt ıle karnımı doyuurmaya calıstım ıste.
valla şimdiden söledim dizime laf etme die, o da beraber izleriz dio ama evlenince öle olmaz kesin eminimvalla alırım laptoğpumu uzanırım yatagıma dizilerimi izlerim, o maç mı izliyor haber mi izliyor ne isterse yapabilirrr
iş yerinde olabilir bazen canm yaa, akşam sen dengelersn onu ben eminimama karnında doymamıştır ki şimdi senin
Filizcin noldu canın neye sıkıldı ?
Menün için sıkma canını akşama toparla nasılsa yarın haftasonu telafi edersin sen.O kuruk yağı nedir yaa ben de asla yemem.Ex kaynana onu kavurup kahvaltıda yerdi.Ben resmen evi terkediyordum
aynen hem ayrı takılmak ıyıdır bazen. bazen de yanyana keyıf yaparak ızlersınız
ay sorma hem acım hem tadım kactı sorma. aksam olsa da eve gıtsem uyusam. vurup kafayı uyumak ıstıyorum
kızlar resmım nasıl gorunuyor bırsey denıyordum oyuzden ben merak ettımmmmmmmmmmmmmm
kızlar resmım nasıl gorunuyor bırsey denıyordum oyuzden ben merak ettımmmmmmmmmmmmmm
ya bır arkadasım ıle sorun yasadım cok kırıldım sucum yokken hatam yokken kotu seyler duydum. kafam dagıldı agladım falan. bır baska arkadasımın da bosanacagını ogrendım cok cok emek verdı kocası eve bıle gelmezdı ama kız sabrettı ama karsılıgını bulamadı cok cok uzuldum bu olaya da.
senın kaynanaya ıyyyyyyyyyyyyy dıyorum baska da bırsey demıyorummmmmmm
böyle konuşunca bir heves nasıl evlenesm geliyo anlatamamama iştee kaynana muhabeti olunca da hevesim kaçıyo
ne resmi canım ben bişey göremedm
ne resmi canım ben anlamadım ki ?
Hadi yaa sıkma canını herşey yoluna girer.Ben hep derim ya konuşarak çözebilirsiniz.Diğer arkadaşın için de hayırlısı olsun.SORUMSUZ koca derdini iyi bilirim.Belki onun için iyi bile olmuştur.
evlılık oyledır sonucta. hasret olmuyor ne guzel hep yanyanasın.
profıldekı resmımı degıstırdım onu sormustum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?