- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.821
hımmmmm kuru uzum yıyeceksın pekmezı de ıhmal etme hatta sabah khavltısında bazen ya bal yıyın ya pekmez dıyor dıyetısyenler.
ben de kansızlık cıkmıyor ama nedense ayaklarım hıc ısınmaz benım hıccccccccccc. ev botları var ya onlardan alacagım bu yıl. evım soguk oluyor zaten.
ben cumartesı gunu tum evı hem kışa hem ders calısmaya hazırladım masam hazır. en kısa zamanda oturacak benı arıyorummmmmm
canım çok geçmiş olsun.
kepek ekmeği de kansızlık yapıyor, kullanıyorsan. çavdar ya da tam buğday unu tercih et istersen
Filizcim aksilikler üst üste gelmiş. işteki sorunlar klasik aslında. haksızlık her yerde malesef. umarım bi an önce hakkınız teslim edilir.
kayınvalidenler konusunda sen çok gönlü güzel insansın, inşallah eliniz ferahlar da zor olmaz.
bizle ilgili şeylerde de ben çok umutluyum. her şey güzel olacak inşallah. sen içini ferah tut yeter ki :)
sağol canım, inşallah çok güzel kilolar vereceğiz beraberce. buradayım artık :)
sağol canım
çok teşekkür ederim canım
sen de gel
çok sıcak burası, çok iyi arkadaşlar :)
Nesliiiiiiiii özledik seniii yaaaa tşk ederim güzel sözlerin için bilmiyodum ben geçen haftaki kilomu 91 de baya kalmıştım inşallah bir daha hiç görmem sana gelince artılara takılma lütfen ödemdir onlar gör bak çiğden sebze tüketmeye özen göster heleki maydonoz gider hemencecik artılarr
Filizcim aksilikler üst üste gelmiş. işteki sorunlar klasik aslında. haksızlık her yerde malesef. umarım bi an önce hakkınız teslim edilir.
kayınvalidenler konusunda sen çok gönlü güzel insansın, inşallah eliniz ferahlar da zor olmaz.
bizle ilgili şeylerde de ben çok umutluyum. her şey güzel olacak inşallah. sen içini ferah tut yeter ki :)
sağol canım, inşallah çok güzel kilolar vereceğiz beraberce. buradayım artık :)
sağol canım
çok teşekkür ederim canım
sen de gel
çok sıcak burası, çok iyi arkadaşlar :)
canımmmmmmm gerılım, stres bogdu bızı. hele kı haksızlıklar.
aynen canım. satıs personelı olmak okadar kotu bır ıs kı. muhasebecı ol selreter ol ama satıs persıonelı olma. neyse bız alıstık haksızlıklaraaaa. ALLAH obur tarafta hakkımızı almayı nasıp etsın ınsaallah
kaynanamlara gelınce, borclanırız canım. koymuyor cunku tek varlıgını bıze vermeye hazır ınsanlar. ıcı tıtrıyor masraf oluyor dıye. bız ona kıyamıyoruz o bıze. ALLAH muhabbetımızı daım etsın saglıgımız hep yerınde olsun da gozumde bırsey yok. ayrıca esımın aılesı cok cok temız ınsanlar. helalı hoş olsun tum emekler.
onun hayaliyle zaten dayanıyoruz canım yoksa inan çekilecek şey değil...şu an inanır mıısn oturamıyorum...daha doğrusu oturuyorum ama otururken nefes alamıyorum..valla sıkça tembihliyom bak anneanne gelmeden sen gelme diye ama sözümü dinlerse tabi...
sana duygunun lafından soyluyorummmmmmmm valla ucacam sana haaaaaaaane muslumu beeeeeeeeeeee
Guldurdun beni sen psikojik intihar ediyorsunbenimde gonlum razi degil kuzum dinleme rahmetliyi hem ruyana girer ALLAH muhafaza hem sans melegin sozleri sana gelsin
Canim DAVETSIZ benim favori gerilim filmim begenecegindem emindim. Misir yagsiz tuzsuz olursa harika bir atistirmalik el oyalamak icin harika bir secenek tabi dozunda herseyin azi yarar cogu zarar zaten.
Kayinvalidede ufak bir tadilat oldu yardima gitcem yorulmasun anacugum
Sağol canım benim, çok az kaldı senin 8'li rakamlaraBen de çarşamba günü pazara çıkmayı planlıyorum, bolca alayım sebze ve yeşillik
onun hayaliyle zaten dayanıyoruz canım yoksa inan çekilecek şey değil...şu an inanır mıısn oturamıyorum...daha doğrusu oturuyorum ama otururken nefes alamıyorum..valla sıkça tembihliyom bak anneanne gelmeden sen gelme diye ama sözümü dinlerse tabi...
Kizlar oglumun dehimiyle deoyondan yaziyorumatladiklarim varsa af ola menu alintisi yapma zor sonra incelicem insallah
filizcim isyerine uzuldum ama onlardan hersey beklenir ben onlarin nnotunu cokdan verdim yapcak birsey yok takmican hic merak etme kimsenin hakkida kimseye kalmaz.
geldim zaten şekerim ama öyle güzel muhabbet ediyosunuzki nerden dalsam bilemedim...
haklısın canım...
maşallah, Allah nazardan saklasın
ne mutlu onlara ki senin gibi kadir kıymet bilen bir gelinleri var.
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,3 kg [/td]
[td]60,5 kg [/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]24,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,7 kg[/td]
[td]97,2 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]12,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,3 kg[/td]
[td]70,5 kg [/td]
[td]+1,2 kg [/td]
[td]4,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]clutch [/td]
[td]99,5 kg[/td]
[td]81,8 kg[/td]
[td]81 kg [/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]18,5 kg[/td]
[td] 57 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]83,9 kg[/td]
[td]84,3 kg[/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]+10,4 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[td]61,4 kg[/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]23,60 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]100,3 kg [/td]
[td]99,8 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]8,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,00 kg[/td]
[td]82,7 kg [/td]
[td]+700 gr[/td]
[td]3,1 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]91,7 kg[/td]
[td]90,8 kg (regl) [/td]
[td]-900 gr [/td]
[td]16,4 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[td]67,4 kg [/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]3,60 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,5 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]-1,5 kg [/td]
[td]5,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/table]
pomo cumm, ben listede göremedm ismimii :44::44:
Kızlar ben de tatil dönüşü iştahımı ayarlayamadım bugün pek, yarın daha iyi olacak inşallahBugün işyerinde yoğundum, geçmişe bakacaktım ama hiç fırsatım olmadı. Züleyha hastayım demiş, ciddi bir şey yoktur inşallah, geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum Ayrıca rakibem beni fena sollamış, yarından tezi yok başlıyorum
Nurdan okuldan söz etmiş, tam anlayamadım:26:
Clutch aramıza katılmış, hoşgelmiş, sefalar getirmiş, taze enerji olur bize de
Pek düzgün olmasa da günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim beyaz ekmek (mecburen)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 çk tereyağı
- 1 kk beyaz peynir
- 3 zeytin
- yarım domates
- yarım salatalık
- 2 bardak şekersiz çay
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 2 kaşık z.yağlı pırasa
- 3 kaşık haşlanmış brokoli
- 1 avuç içi kadar fırında tavuk
- 2 kaşık pilav (üzerine 1 kaşık kuru fasulye)
Ara: (yemeğin üstüne)
- 2 tane sakızlı kurabiye
- 2 bardak şekersiz çay
Akşam:
- 7 tane tavada yağsız pişirilmiş köfte
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1 kaşık acı biber-domates sosu
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 1 avuç yabanmersini
- 1 avuç badem
Bugün spor yok, hatta erken yatmayı planlıyorum. Yarın dışarda epey işim var, mümkün olduğunca yürümek istiyorum, enerjim olursa spor da ilave edeceğim. Su tüketimim 2.5 litre civarı oldu, yatana kadar içerim biraz.
menun kurabiyeleri saymazsak gayet güzel, onu da görmezden gewldik gittii
canm ben okuldan hocamla beraber bi yarışmaya hazırlanıyorum ankaradayım yani yine:44:
Süper süperrrrr
Kızlar şöyle bi durum var ben bugün yine müslüm dinliyodum baktım duyguşdan msj geldi müslüm dinleme diye şok oldum dedim bu kız görüyomu ne ?? Anammm korktum dinlemiyom müslüm falan haa
Şans meleğimmmmm
duygudan korkulur haaaa
kızlarrrrrrrrrr cesmı cosmussssssssssssss bu haftaaaaaaharıka bır kılo vermıssssssssss ankara, hasretlık, yolculuklar, yogunluk, proje yaradı mı ne bu kızcagızaaaaaaaaaaa
lıstede en cok sultana sevındım ne dıyım vallaaaaaaa. aynı kılolarda basladık oyuzden onun da uclu rakamlardan kurtulmasını cok cok ıstıyordummmmm ramazanda cok ımrenıyordu bana. kaynana, eltı ve cocuklar ıle koyde ramazan sofrları kuruyorlardı ne menulere ne spora uyamıyordu oyuzden cok cok mutlu oldummmmmmmm
spor var sonunda filizim şükür ki, hergun yürüyüorum karşılıgına da hemen aldımm
Kızlar bende dünkü menümü yazayım
sabah 10 30 da
aç karnına bir bardak alkali su ve 2 esmer kuru kayısı
2 dilim kepek ekmek
bir tavada yumurta
bir kk peynir
4 zeytin
bir çatal helva
domates salatalık
ara 13 00
bir yeşil elma
ara 15 00
bir kase special k
akşam
bir kase ayran çorbası
bir dilim ekmek
bir haşlama baget
bir soğan ve bir kırmızı biberi tavada az yağla pişirdim meze gibi oldu onuda yedim
ara
bir bardak yarım yağlı süt
3 esmer kuru kayısı
Dün toplamda yarım saat spor yaptım bölgesel olarak sabah 15 akşam 15 olarak suyumuda yine 2 lt yaptım
gününü çok begendim beennnnda ben bu alkali suyu unuttum yaa, akşam yatmadan başlayaym yinee
ben çok iyiyim sizle, dert tasa yok
ben de abondone oldum, yetişemiyorum :)
ki ben doksanlarda çen çen laf yetiştirirdim herkese :))
ben yetiştim şükür ama bunları yazana kadar bikaç sayfa birikmiştir yinee
Kizlar oglumun dehimiyle deoyondan yaziyorumatladiklarim varsa af ola menu alintisi yapma zor sonra incelicem insallah
filizcim isyerine uzuldum ama onlardan hersey beklenir ben onlarin nnotunu cokdan verdim yapcak birsey yok takmican hic merak etme kimsenin hakkida kimseye kalmaz.
bazen gozume takılıyor canım, ayaklarının sıslıgınden uyuyamıyorsun ekım annelerınde goruyorum senı. ama sen harıka bır anne olacaksın aldıgın kılo ve bebısının kılosu zaten bır ornek. ben senı cok ornek alıyorum bu konuda. ayrıca bızden hıc kopmadın sabah herzaman ılk bıldırım senden geldı hem programlı hem dısıplınlı hem sadık bır ınsansın. senden cok bahsettım burda cok ornek verdım ınan. emegın ıcın tsk ederım bu yuzden. hersey cok guzel olacak canım oglusun kucagında sag salım olsun da ınsaallah
ha buarada cemrem ve benı de unutma canımmmmmm logusanın duası kabul olurmus derler bız de anne olalım ınsaallah dualarında bızı unutma canım, yıllardır bebek hasretı cekıyoruz ıkımız de.
yok yok yaaaaaa ogretmen oglu ooooo. azucuk uslu dursun yerınde. herkes kınar yoksa yaaaaaaaa
8 ler hayalimm nesliş ben sekizlere indiğimde halay çekiyoruzzz zatennn
Pazar mı öfff yaa nasıl özledim pazara çıkmayı burda pazar bilem yok
oyyy Allah kolaylık versin...Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsinnn...
oyyy Allah kolaylık versin...Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsinnn...
Tşkler tavsiyeleriniz için fıstıklar uymaya çalışcamm evde o kadar pekmek var ki hiç sevmem ama süte katıp içsem mi acaba ?
Ayy ev botu bayılırımmm valla bu sene bir tane fenerbahçe ev botu istiyommm burda bulabilirsem tabii çok şeker
Aşkımmmmm yaaa kızlar duyguşun oğlu benim yeni aşkımmm biliyonuz mu ? Kendimi dolaba koyucam 20 sene sonra çıkmayı düşünüyorum o zaman alabilrim kuziyinasılsa bana hayatımmm diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?