2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun.
kepek ekmeği de kansızlık yapıyor, kullanıyorsan. çavdar ya da tam buğday unu tercih et istersen

Tşkler tavsiyeleriniz için fıstıklar uymaya çalışcamm evde o kadar pekmek var ki hiç sevmem ama süte katıp içsem mi acaba ?

Ayy ev botu bayılırımmm valla bu sene bir tane fenerbahçe ev botu istiyommm burda bulabilirsem tabii çok şeker

aynen canım. satıs personelı olmak okadar kotu bır ıs kı. muhasebecı ol selreter ol ama satıs persıonelı olma. neyse bız alıstık haksızlıklaraaaa. ALLAH obur tarafta hakkımızı almayı nasıp etsın ınsaallah

kaynanamlara gelınce, borclanırız canım. koymuyor cunku tek varlıgını bıze vermeye hazır ınsanlar. ıcı tıtrıyor masraf oluyor dıye. bız ona kıyamıyoruz o bıze. ALLAH muhabbetımızı daım etsın saglıgımız hep yerınde olsun da gozumde bırsey yok. ayrıca esımın aılesı cok cok temız ınsanlar. helalı hoş olsun tum emekler.

Sağol canım benim, çok az kaldı senin 8'li rakamlara Ben de çarşamba günü pazara çıkmayı planlıyorum, bolca alayım sebze ve yeşillik

geldim zaten şekerim ama öyle güzel muhabbet ediyosunuzki nerden dalsam bilemedim...

canımmmmmmm gerılım, stres bogdu bızı. hele kı haksızlıklar.

haklısın canım...

maşallah, Allah nazardan saklasın
ne mutlu onlara ki senin gibi kadir kıymet bilen bir gelinleri var.

bazen gozume takılıyor canım, ayaklarının sıslıgınden uyuyamıyorsun ekım annelerınde goruyorum senı. ama sen harıka bır anne olacaksın aldıgın kılo ve bebısının kılosu zaten bır ornek. ben senı cok ornek alıyorum bu konuda. ayrıca bızden hıc kopmadın sabah herzaman ılk bıldırım senden geldı hem programlı hem dısıplınlı hem sadık bır ınsansın. senden cok bahsettım burda cok ornek verdım ınan. emegın ıcın tsk ederım bu yuzden. hersey cok guzel olacak canım oglusun kucagında sag salım olsun da ınsaallah

ha buarada cemrem ve benı de unutma canımmmmmm logusanın duası kabul olurmus derler bız de anne olalım ınsaallah dualarında bızı unutma canım, yıllardır bebek hasretı cekıyoruz ıkımız de.

yok yok yaaaaaa ogretmen oglu ooooo. azucuk uslu dursun yerınde. herkes kınar yoksa yaaaaaaaa

Kizlar oglumun dehimiyle deoyondan yaziyorumatladiklarim varsa af ola menu alintisi yapma zor sonra incelicem insallah
filizcim isyerine uzuldum ama onlardan hersey beklenir ben onlarin nnotunu cokdan verdim yapcak birsey yok takmican hic merak etme kimsenin hakkida kimseye kalmaz.

sana duygunun lafından soyluyorummmmmmmm valla ucacam sana haaaaaaaa ne muslumu beeeeeeeeeeee

Guldurdun beni sen psikojik intihar ediyorsunbenimde gonlum razi degil kuzum dinleme rahmetliyi hem ruyana girer ALLAH muhafaza hem sans melegin sozleri sana gelsin

He tamam tamam benim bal arılarımmmm müslüm yok artık dinlemiyorum tamam artık daha normal şarkılarrrr sözzzzzzzzzz

Mııımmmm tamam can o zaman mısır çok da doyurucu hafta sonu yerim artık bende lütfen yarın kendini çok yorma tamam mı tam senlik temizlik falan ama yormadan yanii kuzummm

Sağol canım benim, çok az kaldı senin 8'li rakamlara Ben de çarşamba günü pazara çıkmayı planlıyorum, bolca alayım sebze ve yeşillik

8 ler hayalimm nesliş ben sekizlere indiğimde halay çekiyoruzzz zatennn

Pazar mı öfff yaa nasıl özledim pazara çıkmayı burda pazar bilem yok

oyyy Allah kolaylık versin...Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsinnn...

sana detaylı anlatırım canımmm. ya da hıc anlatmayım o gerızekalı ınsanları. bızı uzduklerı gıbı uzulsunler ne dıyım.

sagol canım ALLAH razı olsunnnnnn

oglusun napıyor annesı ?

geldim zaten şekerim ama öyle güzel muhabbet ediyosunuzki nerden dalsam bilemedim...

haklısın canım...

dal göbeğinden de yabancı olduğumuzu anlamasınlar

bak Aynur da öyle köşeden bakıyor, anlayacaklar yeni geldiğimizi cücüş

kızlar hepinize iyi geceler,
eşim çok kıskandı bu gece sizi. ee arkadaşlarım yalnız bırakmadı beni telefonlarda falan :) hepiniz çok sağolun, iyi ki varsınız

maşallah, Allah nazardan saklasın
ne mutlu onlara ki senin gibi kadir kıymet bilen bir gelinleri var.

amın canım ALLAH razı olsun. ben de cok sanslıyım gonullerı cok zengın ınsanlara gelın geldım paraları yok sıkıntıları oluyor hep ama tok gonullu vefalı sevgı dolu ınsanlarrrrrrrr tum kızlarımıza boyle ınsanlar nasıp olsun ınsaallah esoşumaaaaa, cesmıcıgeeeeeeee ınsaallah

Aşkımmmmm yaaa kızlar duyguşun oğlu benim yeni aşkımmm biliyonuz mu ? Kendimi dolaba koyucam 20 sene sonra çıkmayı düşünüyorum o zaman alabilrim kuziyi nasılsa bana hayatımmm diyo

sancılar geldiğinde ilk aklıma gelecek kişilerdensiniz canım...unutur muyum...canım bu topik olmasaydı emin ol bende daha fazla kilo alırdım menüleri paylaşamadım ama yediğime içtiğime dikkat ettim...fazla abartmadım bana ve bebikime yarayan şeyleri yedim...aç kalmadım ama abartmadım da...bunun karşılığını da aldım...bakalım doğum sonrası bana kaç kilo kalacak...doğumdan sonra burada olurum zaten...bu kilollar gidecek bir şekilde...inşallah evlendiğim vakitte ki kiloma kavuşurum sizler sayesinde...

canm geçen tv de görmüştüm, süte bal katıp içmenin hiç bi faydası yokmuş bal etkisini tamamen kaybediyomuş, onu bi araştır da pekmezde de aynı durum olmasın

Aşkımmmmm yaaa kızlar duyguşun oğlu benim yeni aşkımmm biliyonuz mu ? Kendimi dolaba koyucam 20 sene sonra çıkmayı düşünüyorum o zaman alabilrim kuziyi nasılsa bana hayatımmm diyo