2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ya canım valla ıyı farkettın bır de kızı okadar tebrık ettım ya. feslegen uzun zamandır gelmıyor bırsey demıyor ramazandan berı yok oyuzden cıkardım lısteden. onu sılerken bır sutunu falan sıldım galıba yanlıslıkla.

cesmıcık,

baslangıc ve hedef kılon lazım yenıden yazmam lazım lısteye.

yok yok be canım ne ıyısı. bır ılerı bır gerı gıdıyorum bennnnnnn takıldım kaldım 97 lı rakamlara bır aydırrrrrrrr

bakk eşini bile kıskandıracak kadar çok seviyoruz seni oyüzden bırakma bizi olurmu...

Sende hoşgeldin canımmm

hoşbuldum canımmm....

Aşkımmmmm yaaa kızlar duyguşun oğlu benim yeni aşkımmm biliyonuz mu ? Kendimi dolaba koyucam 20 sene sonra çıkmayı düşünüyorum o zaman alabilrim kuziyi nasılsa bana hayatımmm diyo

Aaaaa kanma ona Esracım, çok fena o çok, bana da ne diller döktü, ne öpücükler yolladı bilsen Çok can yakacak o çooook Maşallah Kuzişe

menulerın guzel olmus guzel bır pazar menusu olmus. ayrca artırmıssın oh beeeeeeeeeeeee

azucuk spora da baslanmıs yenıden o da super olmussssss

su az su az su az suyu azucuk da artır fıstık

herkes burdayken bugunku menumu de yazayımm

kahvaltı ( 7.30 )

1 dilim çavdar ekmegi

yarım domates

1 kk beyaz peynir

4 yeşil zeytin

ara öğün ( 10.00 )

1 sade neskafe

öğle yemegi ( saatini unuttumm )

1 tabak kısırrrr :18::18: ( heralde 6 7 yk vardır, ama kepekli bulgurdan yapılmış kısırr :18::18: )

ara

3 küçük kare bitter çikolata

akşam yemegi ( 19.00 )

5 yk mercimek yemegi

2 yk taze fasulye haşlama

3 yk bulgur pilavı ( esmer bulgurdan )

1 küçük kase yoğurt

ara

1 küçük nektarin

1 küçük armut

yeşil çayımı içtim, toplamda suyum da 2 lt oldu.. okuldan eve gelirken de yürüdüm tam 1 saattt

menulerın guzel olmus guzel bır pazar menusu olmus. ayrca artırmıssın oh beeeeeeeeeeeee

azucuk spora da baslanmıs yenıden o da super olmussssss

su az su az su az suyu azucuk da artır fıstık

Hee valla öyle yedim kiii o günn kalkıyım suyumu hazırlıyımda içeyim can sana sormuyom ben alkali suya devam mı bıraktın mı ?

hemen yazıyorum canımmm

başlangıç kilomm 83

hedef kilom 70

geçen hafta ve bu hafta da lazım mıı :44:

Nurdancım kolay gelsin canım, başarılar dilerim Sizin işte prestijli bir durum yarışma kazanmak, inşallah sizin projeniz 1. olur

sutun ıcıne pekmez mı ???????? ben hıc denemedım. hatta ben pekmez de yemem ama kısın arada sırada tuketmek ıcın zorlayacam kendımı.

sen orda bulamazsan bız sana gonderırız cıcıs merak etmeeeee

Evett kızlar bana müsade kalkayım makyajımı sileyim sporumu yapayım bir saatimi alır sonrada zaten film izlicem inşallah uykum gelmezse tabiii herkese hayırlı geceler zaten çok aktiff hemencecik geçmiş oluyor kaçırdığım atladığım varsa affola yarın musmutlu güzel günler bizim olsun inşallah

Nurdancım kolay gelsin canım, başarılar dilerim Sizin işte prestijli bir durum yarışma kazanmak, inşallah sizin projeniz 1. olur

deneyecez bakalım neslicimm, çok deneyimli katılımcılar da var şansımız az ama bi kere de olsa denemek istiyorum bunu, derece alırsak da şansımıza deriz

kolay gele cancagızıımmmmm

sana detaylı anlatırım canımmm. ya da hıc anlatmayım o gerızekalı ınsanları. bızı uzduklerı gıbı uzulsunler ne dıyım.

sagol canım ALLAH razı olsunnnnnn

oglusun napıyor annesı ?

Aşkımmmmm yaaa kızlar duyguşun oğlu benim yeni aşkımmm biliyonuz mu ? Kendimi dolaba koyucam 20 sene sonra çıkmayı düşünüyorum o zaman alabilrim kuziyi nasılsa bana hayatımmm diyo

Aaaaa kanma ona Esracım, çok fena o çok, bana da ne diller döktü, ne öpücükler yolladı bilsen Çok can yakacak o çooook Maşallah Kuzişe

Kizlar toplu cevap filizcim kuzi iyi bilg oyunu oynuyor :)
Esros neslis benim ogllan acuk capkin kabul ediyorum

Kızlar muhabbet çok güzel, kalkamadım bir türlü, hep böyle olalım inşallah Ben de kalkayım azıcık mutfağı toplayayım, sonra da yavaş yavaş yatma hazırlıkları yapayım, daha atamadım yol yorgunluğunu.

yaaaaa ne yenısı canım deme oyle seylerrrrrrrr

bugun sansınıza ne guzel sohbet olduuuuuuuuu kısmetınızı sız getırdınız vallaaaaaaa