- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.841
Gel gülüm beraber çıkalım pazarameşhurdur burada Bostanlı Pazarı, sosyete pazarı denir
Filizcim, çizelgemizi hazırlamışsın, ellerine sağlık canım. Kilo veren herkesi kutluyorum, darısı başıma diyorumEsracım istikrarlı bir şekilde kilo veriyorsun, bu hafta da 1. olmuşsun , tebrik ederim canım Filizcim, sen de maşallah kilo vermeye devam ediyorsun, 8'li rakamlara doğru sağlam adımlarla gidiyorsun . Duygucum bence hedefe varmış biri olarak çok iyi gidiyorsun arkadaşım Başta en çok kilo alan ben olmak üzere, kilo alan arkadaşlar da haftaya -- görelim inşallah
dal göbeğinden de yabancı olduğumuzu anlamasınlar
bak Aynur da öyle köşeden bakıyor, anlayacaklar yeni geldiğimizi cücüş
kızlar hepinize iyi geceler,
eşim çok kıskandı bu gece sizi. ee arkadaşlarım yalnız bırakmadı beni telefonlarda falan :) hepiniz çok sağolun, iyi ki varsınız
Sende hoşgeldin canımmm
canm geçen tv de görmüştüm, süte bal katıp içmenin hiç bi faydası yokmuş bal etkisini tamamen kaybediyomuş, onu bi araştır da pekmezde de aynı durum olmasın
Aşkımmmmm yaaa kızlar duyguşun oğlu benim yeni aşkımmm biliyonuz mu ? Kendimi dolaba koyucam 20 sene sonra çıkmayı düşünüyorum o zaman alabilrim kuziyinasılsa bana hayatımmm diyo
Kızlar bende dünkü menümü yazayım
sabah 10 30 da
aç karnına bir bardak alkali su ve 2 esmer kuru kayısı
2 dilim kepek ekmek
bir tavada yumurta
bir kk peynir
4 zeytin
bir çatal helva
domates salatalık
ara 13 00
bir yeşil elma
ara 15 00
bir kase special k
akşam
bir kase ayran çorbası
bir dilim ekmek
bir haşlama baget
bir soğan ve bir kırmızı biberi tavada az yağla pişirdim meze gibi oldu onuda yedim
ara
bir bardak yarım yağlı süt
3 esmer kuru kayısı
Dün toplamda yarım saat spor yaptım bölgesel olarak sabah 15 akşam 15 olarak suyumuda yine 2 lt yaptım
menulerın guzel olmus guzel bır pazar menusu olmus. ayrca artırmıssın oh beeeeeeeeeeeee
azucuk spora da baslanmıs yenıden o da super olmussssss
su az su az su azsuyu azucuk da artır fıstık
Aaaaa kanma ona Esracım, çok fena o çok, bana da ne diller döktü, ne öpücükler yolladı bilsenÇok can yakacak o çooook Maşallah Kuzişe
ya canım valla ıyı farkettın bır de kızı okadar tebrık ettım ya. feslegen uzun zamandır gelmıyor bırsey demıyor ramazandan berı yok oyuzden cıkardım lısteden. onu sılerken bır sutunu falan sıldım galıba yanlıslıkla.
cesmıcık,
baslangıc ve hedef kılon lazım yenıden yazmam lazım lısteye.
yok yok be canım ne ıyısı. bır ılerı bır gerı gıdıyorum bennnnnnn takıldım kaldım 97 lı rakamlara bır aydırrrrrrrr
Tşkler tavsiyeleriniz için fıstıklar uymaya çalışcamm evde o kadar pekmek var ki hiç sevmem ama süte katıp içsem mi acaba ?
Ayy ev botu bayılırımmm valla bu sene bir tane fenerbahçe ev botu istiyommm burda bulabilirsem tabii çok şeker
Nurdancım kolay gelsin canım, başarılar dilerimSizin işte prestijli bir durum yarışma kazanmak, inşallah sizin projeniz 1. olur
Aşkımmmmm yaaa kızlar duyguşun oğlu benim yeni aşkımmm biliyonuz mu ? Kendimi dolaba koyucam 20 sene sonra çıkmayı düşünüyorum o zaman alabilrim kuziyinasılsa bana hayatımmm diyo
Evett kızlar bana müsade kalkayım makyajımı sileyim sporumu yapayım bir saatimi alır sonrada zaten film izlicem inşallah uykum gelmezse tabiii herkese hayırlı geceler zaten çok aktiff hemencecik geçmiş oluyor kaçırdığım atladığım varsa affola yarın musmutlu güzel günler bizim olsun inşallah
sana detaylı anlatırım canımmm. ya da hıc anlatmayım o gerızekalı ınsanları. bızı uzduklerı gıbı uzulsunler ne dıyım.
sagol canım ALLAH razı olsunnnnnn
oglusun napıyor annesı ?
Aaaaa kanma ona Esracım, çok fena o çok, bana da ne diller döktü, ne öpücükler yolladı bilsenÇok can yakacak o çooook Maşallah Kuzişe
dal göbeğinden de yabancı olduğumuzu anlamasınlar
bak Aynur da öyle köşeden bakıyor, anlayacaklar yeni geldiğimizi cücüş
kızlar hepinize iyi geceler,
eşim çok kıskandı bu gece sizi. ee arkadaşlarım yalnız bırakmadı beni telefonlarda falan :) hepiniz çok sağolun, iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?