- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.781
Evet filizim kansızlık var elim ayağım burnum buz gibi artık taa yaza kadar üşüdüm üşüdüm diye dolanırım
Planımı o şekilde yaptım ama bir türlü uygulamaya sokamadım en kısa sürede yapmam lazım sen de ama uykuyu öne çekerek yapmalasın artık hem kpss için de başlamalıyız yaniii
Arkadaşlar çok hastayım anca gözümü açtım.Kilom 67.400
çok almamışsın Nesli, ben de bundan biraz az almıştım tatilde, hemen gitmişti. sen 3 günde halledersin bence :)
Selam kızlar,
Nasılsınız? umarım herkes iyidir.
Duygucum sen nasılsın? şimdi regl oldum da, olana kadar her namazımda dua ettim sana :) inşallah çabucak geçecek her şey. kendi kendine sürekli "Bismillahi Şafi" de aklına geldikçe canım.
Filizcimmm beni de listeye alır mısın acaba yaa, bugün tam 81 kgdım
Evet filizim kansızlık var elim ayağım burnum buz gibi artık taa yaza kadar üşüdüm üşüdüm diye dolanırım
Planımı o şekilde yaptım ama bir türlü uygulamaya sokamadım en kısa sürede yapmam lazım sen de ama uykuyu öne çekerek yapmalasın artık hem kpss için de başlamalıyız yaniii
ıkısı de doksanlar her anlamda en guzel ınsanlarından. bızım ıcın cok ıyı bır arkadaslık olacagına emınımmmmmmmmmm cok mutluyum hepımız adınaaaaaaaaa. kıs super olacak ınsaallah hepımız ıcın. kıstan en cok korkan kısı olarakkkkkkkkgecen kısı hatırlamak tekrar yasamak ayyyyyyyyyyy aman ALLAH korusunnnnnnn
kuzum ben sana demedım mı sen nekadar ozel bır ınsan kı bak herkes pervane olduç berıvan her gun senı soruyor bana. duygu ablanın moralını bozarım hatırlatırım sorunca belkı dıyerek sana sormamıs kuzucuk. herkese cok selamı varrrrrrrrr
ozellıkle de sana, dua edıyorum dedı
sen de ıyı kı varsın canım benımmmmmmmmm
Guzel esrammmmm no rahmetli (müslüm) ,yes
http://m.youtube.com/watch?v=H_h5MT4szko&desktop_uri=/watch?v=H_h5MT4szko
Bugünkü beslenmemi yazayım. Aynurum da aşağıda bu arada, öpücükler cücüşüm
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 dilim domates
beyaz çay
ara
3 tane kuru kayısı
10 tane fındık
öğle
8 kaşık etli türlü
2 dilim kepekli ekmek
ara
1 tane activia
akşam
4 kaşık zeytinyağlı ıspanak
4 kaşık yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
ara
armut
yeşil çay
suyum 4 litreye yakın olur sanırım. yediklerim de 1250 kalori civarında. 35 dakika 2.8 km yürüyüş yaptım :)
Kızlar ben de tatil dönüşü iştahımı ayarlayamadım bugün pek, yarın daha iyi olacak inşallahBugün işyerinde yoğundum, geçmişe bakacaktım ama hiç fırsatım olmadı. Züleyha hastayım demiş, ciddi bir şey yoktur inşallah, geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum Ayrıca rakibem beni fena sollamış, yarından tezi yok başlıyorum
Nurdan okuldan söz etmiş, tam anlayamadım:26:
Clutch aramıza katılmış, hoşgelmiş, sefalar getirmiş, taze enerji olur bize de
Pek düzgün olmasa da günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim beyaz ekmek (mecburen)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 çk tereyağı
- 1 kk beyaz peynir
- 3 zeytin
- yarım domates
- yarım salatalık
- 2 bardak şekersiz çay
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 2 kaşık z.yağlı pırasa
- 3 kaşık haşlanmış brokoli
- 1 avuç içi kadar fırında tavuk
- 2 kaşık pilav (üzerine 1 kaşık kuru fasulye)
Ara: (yemeğin üstüne)
- 2 tane sakızlı kurabiye
- 2 bardak şekersiz çay
Akşam:
- 7 tane tavada yağsız pişirilmiş köfte
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1 kaşık acı biber-domates sosu
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 1 avuç yabanmersini
- 1 avuç badem
Bugün spor yok, hatta erken yatmayı planlıyorum. Yarın dışarda epey işim var, mümkün olduğunca yürümek istiyorum, enerjim olursa spor da ilave edeceğim. Su tüketimim 2.5 litre civarı oldu, yatana kadar içerim biraz.
Menumu paylasayim ;
Bugun orucdum ALLAH kabul etmistir umarim kaldi 6 gunum.
Sahur: 2 domates,1buyuk salatalik ,bir buyuk dilim peynir,1galete 500ml su
iftarim:1buyuk bardakla orucumu actim 1kucuk kase domates corbasi, buyuk kase salata,4 kofte ,yarim dilim tahil ekmegi,2 kasik ligt yogurt
Kızlar ben de tatil dönüşü iştahımı ayarlayamadım bugün pek, yarın daha iyi olacak inşallahBugün işyerinde yoğundum, geçmişe bakacaktım ama hiç fırsatım olmadı. Züleyha hastayım demiş, ciddi bir şey yoktur inşallah, geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum Ayrıca rakibem beni fena sollamış, yarından tezi yok başlıyorum
Nurdan okuldan söz etmiş, tam anlayamadım:26:
Clutch aramıza katılmış, hoşgelmiş, sefalar getirmiş, taze enerji olur bize de
Pek düzgün olmasa da günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim beyaz ekmek (mecburen)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 çk tereyağı
- 1 kk beyaz peynir
- 3 zeytin
- yarım domates
- yarım salatalık
- 2 bardak şekersiz çay
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 2 kaşık z.yağlı pırasa
- 3 kaşık haşlanmış brokoli
- 1 avuç içi kadar fırında tavuk
- 2 kaşık pilav (üzerine 1 kaşık kuru fasulye)
Ara: (yemeğin üstüne)
- 2 tane sakızlı kurabiye
- 2 bardak şekersiz çay
Akşam:
- 7 tane tavada yağsız pişirilmiş köfte
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1 kaşık acı biber-domates sosu
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 1 avuç yabanmersini
- 1 avuç badem
Bugün spor yok, hatta erken yatmayı planlıyorum. Yarın dışarda epey işim var, mümkün olduğunca yürümek istiyorum, enerjim olursa spor da ilave edeceğim. Su tüketimim 2.5 litre civarı oldu, yatana kadar içerim biraz.
Bugünkü beslenmemi yazayım. Aynurum da aşağıda bu arada, öpücükler cücüşüm
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 dilim domates
beyaz çay
ara
3 tane kuru kayısı
10 tane fındık
öğle
8 kaşık etli türlü
2 dilim kepekli ekmek
ara
1 tane activia
akşam
4 kaşık zeytinyağlı ıspanak
4 kaşık yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
ara
armut
yeşil çay
suyum 4 litreye yakın olur sanırım. yediklerim de 1250 kalori civarında. 35 dakika 2.8 km yürüyüş yaptım :)
selam fıstıklarr
bende geldiimmmm :)))
Haftasonu güzel geçmişş Duyguşş ohh piknik güzeldir yaa ben çok severim sizinde doğumgünü vardı sanırım tam senlik enerjine sağlık cannn
O filmi ben izlemem mi zannediyosun ? Zaten davetsiz çok güzeldi hem ben o filmi çok duydum dur izlicem onu aslında bu akşam bile izleyebilirim ama sporumu yapıyım sonra izliyimm hehe sana yazarım yine
Mısırın kalorisi nasıl Duyguşş ne kadar yiyebilirim ? bir de akşam yenir mi ?
Kayınvalidene neden yardıma gidiyosun ?
Hımmm yine güzel bir menü hatta çok başarılı can sporunuda evde yapacakmıssın senin içinde değşiklik olur hiç yapmamaktan kat kat iyi sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?