2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ıyı aksamlar guzel arkadaslarımmmmmmmmm

herkes ıyıdır ınsaallah

ben bugun kotu bır gun yasıyorum ama lıstede gordugum rakamlar, bugunku sohbetler derken bıraz ıcım acıldı valla.

sorunlar:

patronum onca emegımızı gıdıp bır baska elemana teslım ettı ve bunu yıllardır kac kez yasadık artık ınsanın cok agrına gıdıyor gozlerım doldu esım de cok uzuldu ama eve gelınce ustumuzden atmaya calıstık ben ugrastım sukur o da karsılık verdı eskıye gore daha basarılıyız sanırım ısı evde bırakmayı, aksam evde huzurlu olabılmeyı.

kaynanamların catısını falan yaptırıyorduk kadın kar kış catıya cıkıp kar kürüyor ALLAH esırgete dusecek 55 yasında. umdugumuzdan masraflı oldu gercı buyuk kısmını onlar odeyecek bıze. ama yıne de sıkıntı ıste. bız ayarladık baslangıc. onlar bıze taksıt odeyecek bırazını. bırazı da bızden ıkram ıste. ınsaallah sevabı bıol olsun dıyeyım ne dıyeyım.

90lar topıgındekı haksızlık ve sessızlık cok canımı sıktı zaten.

cok sevdıgım bır arkadasımla yasadıgım bır sıkıntım var o ıse tam canımı alıyor vallaaaaaaaa

ınsaallah duygusun sonucları guzel cıksın, esracık bugun yasanan seylerı unutsun ( clutch ), hepımızden guzel guzel haberler alalım ınsaallah

buarada sultanın cok selamı var hepınıze ozellıkle duygusa. namazlarımda dua edecegım dedı zaten herkesı hgerzaman tek tek sorar. esının maddı ve ıs sıkıntıları varmıs moralı cok bozuktu esıne uzuluyordu sıvas ve esının aılesı derken ınanılmaz boguluyor ev de halıyle yaz boyu pıslenmıs. moral ıcın once evı derle toparla demıstım yapmıs ıyı geldı dıyor. uclu rakamlardan ınmıssssssssss okadar sevındım kıııııııııııı

telefonunda arıza oldugu ıcın gıremıyormus hepınızı cok ozledım dedıııııııııı

canım çok geçmiş olsun.
kepek ekmeği de kansızlık yapıyor, kullanıyorsan. çavdar ya da tam buğday unu tercih et istersen

İyizzzz seni gördük daha iyi olduk

Sen hep buralarda ol zaten esracım ...Allah kabul etsin inşallah ..Birlikte güzel kilolar verebilmek umuduyla ....

hımmmmm kuru uzum yıyeceksın pekmezı de ıhmal etme hatta sabah khavltısında bazen ya bal yıyın ya pekmez dıyor dıyetısyenler.

ben de kansızlık cıkmıyor ama nedense ayaklarım hıc ısınmaz benım hıccccccccccc. ev botları var ya onlardan alacagım bu yıl. evım soguk oluyor zaten.

ben cumartesı gunu tum evı hem kışa hem ders calısmaya hazırladım masam hazır. en kısa zamanda oturacak benı arıyorummmmmm

çok sağol canım güzel sözlerin için. sen güzel olunca herkes güzel oluyor. sen güzelsin diye biz de güzeliz :)

inşallah güzel geçecek kış. hiç korkma, ramazandan da korkuyordun ama orucunu tutunca beklemediğin kadar güzel sonuçlar aldın. inşallah kışın da öyle olacak, kalbini ferah tut yeter ki.

Başarılı yine her zamanki gibi afiyet olsun esracımmm

ben bugunluk senın menune bakmayacam tatıl sonrası bılıyorum kı toparlayamazsın malum orda ozgurdu beslenmen. sen toparlan ondan sonra tek tek yorumlarız merak etme.

vucudun harıka calısıyor neslıcıgım. yemeklerını kısınca bıle 500n gr verıyorsun lutfen bunun degerını bıl canımmmmm. bahara mezun olllllllll

Allah kabul etsin cannn menüye bak yaa ne diyeyim azmine sağlık afiyet olsun

bence menü güzel aslında. bi kurabiyeler sıkıntı, bi de köfte belki 2 tane daha az olabilirdi :)
ama kesinlikle telafi edilebilir.

herzamankı gıbı cok guzel bır menu olmus esracıgımmmmmmmmm

bugun spor da yapmıssın daha bır guzel gorundu gozumeeeeeeee

oohhh bizim bütün kızlar burda toplanmış bende öbür topikte bi başıma oturuyom kös kös iyimii...küstüm size işte....

Filizcim, çizelgemizi hazırlamışsın, ellerine sağlık canım. Kilo veren herkesi kutluyorum, darısı başıma diyorum Esracım istikrarlı bir şekilde kilo veriyorsun, bu hafta da 1. olmuşsun, tebrik ederim canım Filizcim, sen de maşallah kilo vermeye devam ediyorsun, 8'li rakamlara doğru sağlam adımlarla gidiyorsun. Duygucum bence hedefe varmış biri olarak çok iyi gidiyorsun arkadaşım Başta en çok kilo alan ben olmak üzere, kilo alan arkadaşlar da haftaya -- görelim inşallah

kızlarrrrrrrrrr cesmı cosmussssssssssssss bu haftaaaaaa harıka bır kılo vermıssssssssss ankara, hasretlık, yolculuklar, yogunluk, proje yaradı mı ne bu kızcagızaaaaaaaaaaa

lıstede en cok sultana sevındım ne dıyım vallaaaaaaa. aynı kılolarda basladık oyuzden onun da uclu rakamlardan kurtulmasını cok cok ıstıyordummmmm ramazanda cok ımrenıyordu bana. kaynana, eltı ve cocuklar ıle koyde ramazan sofrları kuruyorlardı ne menulere ne spora uyamıyordu oyuzden cok cok mutlu oldummmmmmmm

Canim DAVETSIZ benim favori gerilim filmim begenecegindem emindim. Misir yagsiz tuzsuz olursa harika bir atistirmalik el oyalamak icin harika bir secenek tabi dozunda herseyin azi yarar cogu zarar zaten.
Kayinvalidede ufak bir tadilat oldu yardima gitcem yorulmasun anacugum

Kızlar bende dünkü menümü yazayım

sabah 10 30 da
aç karnına bir bardak alkali su ve 2 esmer kuru kayısı
2 dilim kepek ekmek
bir tavada yumurta
bir kk peynir
4 zeytin
bir çatal helva
domates salatalık

ara 13 00
bir yeşil elma

ara 15 00
bir kase special k

akşam
bir kase ayran çorbası
bir dilim ekmek
bir haşlama baget
bir soğan ve bir kırmızı biberi tavada az yağla pişirdim meze gibi oldu onuda yedim

ara
bir bardak yarım yağlı süt
3 esmer kuru kayısı

Dün toplamda yarım saat spor yaptım bölgesel olarak sabah 15 akşam 15 olarak suyumuda yine 2 lt yaptım

Hımmm yine güzel bir menü hatta çok başarılı can sporunuda evde yapacakmıssın senin içinde değşiklik olur hiç yapmamaktan kat kat iyi sonuçta

menumu bırazdan guncelleyecegım canımmmmmm. spor yaparmıyım bılmıyorum evde spor yapma konusunda usengecım herkes bılır ayrıca modum dusuk gercekten