2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

rıca ederım canımmmmm

ahhhhhhhh o esra yok mu o esraaaaaaaaa bır de durakladı kılom dıye kafamı yedı cuma gunuuuuuuuu

Filizcim çizelgede Çeşmi'nin adını göremedim ben, ben mi kaçırdım, listede yok mu? Bir kontrol eder misin canım.

tatlım bak benı hatırlamıyormusun ben dıyetten once ekmeksız doymayan bırıydım ama sımdı normalden bıle az ekmek yıyorum mesela. hıc spor sevmeyen bırıydım bak sevdım. hersey beynımızde canım. ınanman ve sabretmen lazım

yaaaaaaaaa sen bızım muhendıs hatunumuzsunnnnnnnnn yaaaaaaaaa hem zekı hem calıskannnnnnnnn bunu da yapacaksın canımmm

aynen esracıgım pazar gunu kahvaltıya ozenıyorum hem esım ıcın hem kendım ıcın cunku cogu zaman aksam yemegını tek yıyor yazık sıkılmasın. hem bana da moral oluyor sabahları apar topar kahvaltı yaptıgım ıcın.

Canım benim moral verdiniz valla bana hep birlikte ulaşalım ideal kilolarımıza inşallah

Filizcim aksilikler üst üste gelmiş. işteki sorunlar klasik aslında. haksızlık her yerde malesef. umarım bi an önce hakkınız teslim edilir.

kayınvalidenler konusunda sen çok gönlü güzel insansın, inşallah eliniz ferahlar da zor olmaz.

bizle ilgili şeylerde de ben çok umutluyum. her şey güzel olacak inşallah. sen içini ferah tut yeter ki :)

İyizzzz seni gördük daha iyi olduk

Sen hep buralarda ol zaten esracım ...Allah kabul etsin inşallah ..Birlikte güzel kilolar verebilmek umuduyla ....

sağol canım, inşallah çok güzel kilolar vereceğiz beraberce. buradayım artık :)

Başarılı yine her zamanki gibi afiyet olsun esracımmm

sağol canım

herzamankı gıbı cok guzel bır menu olmus esracıgımmmmmmmmm

bugun spor da yapmıssın daha bır guzel gorundu gozumeeeeeeee

çok teşekkür ederim canım

oohhh bizim bütün kızlar burda toplanmış bende öbür topikte bi başıma oturuyom kös kös iyimii...küstüm size işte....

sen de gel

çok sıcak burası, çok iyi arkadaşlar :)

sana duygunun lafından soyluyorummmmmmmm valla ucacam sana haaaaaaaa ne muslumu beeeeeeeeeeee

Guldurdun beni sen psikojik intihar ediyorsunbenimde gonlum razi degil kuzum dinleme rahmetliyi hem ruyana girer ALLAH muhafaza hem sans melegin sozleri sana gelsin

Son düzenleme:

tsk ederım canım guzel sozlerın ıcınnnnn. hepımız guzel ınsanlarız kı bırbırımıze denk gelıyoruzzzzzzzzzz cok sanslıyız benceeeee

aynen ınsaallah ramazandan nasıl korkuyordum ama ugur getırdı resmen. ınsaallah bu kıs da boyle olurrrrrrrrrrrrr

sagolasın canım, hepımız ıcın guzel bır kıs olsun ınsaallahhhhhhhhhhhh

bence güzel olmuş menün, az değil o kadar. öğlen sanki az gibi ama yine de güzel, afferin kuzucuğa :)

Yaaa işlerde hangimizin problemi yok ki ? Takma kafana fıstığım boşver patron milleti işte yaa ne yapsan göze gelmez inşallah düzelir

Veee doksan topiği bugün benimde canımı çok sıktı ama Esracıkk canını sıkmasın herkes neyin ne olduğunu biliyor

Rabbim ödeme kolaylığı versin cannnıımmm

duygucum gozumden kacmıs canım yarın ıcın ayrıca kolay gelsınnnnnnn

bu neee herkes burdaymıışşş, ben geçmişi okuyana kadar azıcık ara verseniz konuşmaya da ben de size yetişsem olamz mıı :18::18::18:

onun hayaliyle zaten dayanıyoruz canım yoksa inan çekilecek şey değil...şu an inanır mıısn oturamıyorum...daha doğrusu oturuyorum ama otururken nefes alamıyorum..valla sıkça tembihliyom bak anneanne gelmeden sen gelme diye ama sözümü dinlerse tabi...

Nesliiiiiiiii özledik seniii yaaaa tşk ederim güzel sözlerin için bilmiyodum ben geçen haftaki kilomu 91 de baya kalmıştım inşallah bir daha hiç görmem sana gelince artılara takılma lütfen ödemdir onlar gör bak çiğden sebze tüketmeye özen göster heleki maydonoz gider hemencecik artılarr

ben çok iyiyim sizle, dert tasa yok

bu neee herkes burdaymıışşş, ben geçmişi okuyana kadar azıcık ara verseniz konuşmaya da ben de size yetişsem olamz mıı :18::18::18:

ben de abondone oldum, yetişemiyorum :)

ki ben doksanlarda çen çen laf yetiştirirdim herkese :))

Eheeheh şımarmıyorumm senden güzel sözleri duymak çok hoş doğrusu inşallah hep böyle olur hani artı olmıyım üstüne eski olursam ne mutlu ban desteğiniz büyük aslan inkar edemem Allah razı olsun