- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.801
Filizcim eline emegine saglik tsk.ediyorum.
kg veren arkadaslarim sizleri cani gonulden kutluyorumama ozellikle haftalardir 1.koltugunda yayilmis guzel arkasim suslu esracigimi cani gonuldenkutluyorum masallah sana. Neslisim tatilde bu kadariyla donmen bile basari emin ol ama bundan sonra dikkat 7li rakamlara oyle musafirlige geldin hemen evine donceksin insallah.
kızlarrrrrrrrrr cesmı cosmussssssssssssss bu haftaaaaaaharıka bır kılo vermıssssssssss ankara, hasretlık, yolculuklar, yogunluk, proje yaradı mı ne bu kızcagızaaaaaaaaaaa
lıstede en cok sultana sevındım ne dıyım vallaaaaaaa. aynı kılolarda basladık oyuzden onun da uclu rakamlardan kurtulmasını cok cok ıstıyordummmmm ramazanda cok ımrenıyordu bana. kaynana, eltı ve cocuklar ıle koyde ramazan sofrları kuruyorlardı ne menulere ne spora uyamıyordu oyuzden cok cok mutlu oldummmmmmmm
Valla verin ceza, lazım bana. Şu tatil kilolarını yerleşmeden atmam lazımFilizcim, şu kadarını söyleyeyim, hem öğlen hem akşam yemek üstüne tatlı yedim, hem de öyle hafif şeyler falan değil. Hiç acımayın verin cezamı yani boynum kıldan ince Spor yapacağım da şu iştahımı da kontrol etmem lazım, size özeniyorum valla, çok yiyorum ben çooook.
ellerine emeğine sağlık canım, Allah razı olsun.
kilo verenleri de tebrik ederim, hepinize kocaman kocaman
Duygucum sana da
en fitimiz sensin ya :)
Afiyet olsun canım Pzar günü böyle kahvaltılarımız bence olmalı zaten hafta içi kahvaltımız düzgün olamayabiliyor hem erken kalkma hem de işe yetişme derken kahvaltının hakkını veremiyoruz zaten abartmamışsın canım yeşillikler domatesler falan çok hoş görünüyor ayrıca akşamda çok başarılı tebrikler güzellik
tatlım bak benı hatırlamıyormusun ben dıyetten once ekmeksız doymayan bırıydım ama sımdı normalden bıle az ekmek yıyorum mesela. hıc spor sevmeyen bırıydım bak sevdım. hersey beynımızde canım. ınanman ve sabretmen lazım
yaaaaaaaaa sen bızım muhendıs hatunumuzsunnnnnnnnn yaaaaaaaaa hem zekı hem calıskannnnnnnnnbunu da yapacaksın canımmm
ıyı aksamlar guzel arkadaslarımmmmmmmmm
herkes ıyıdır ınsaallah
ben bugun kotu bır gun yasıyorum ama lıstede gordugum rakamlar, bugunku sohbetler derken bıraz ıcım acıldı valla.
sorunlar:
patronum onca emegımızı gıdıp bır baska elemana teslım ettı ve bunu yıllardır kac kez yasadık artık ınsanın cok agrına gıdıyor gozlerım doldu esım de cok uzuldu ama eve gelınce ustumuzden atmaya calıstık ben ugrastım sukur o da karsılık verdı eskıye gore daha basarılıyız sanırım ısı evde bırakmayı, aksam evde huzurlu olabılmeyı.
kaynanamların catısını falan yaptırıyorduk kadın kar kış catıya cıkıp kar kürüyor ALLAH esırgete dusecek 55 yasında. umdugumuzdan masraflı oldu gercı buyuk kısmını onlar odeyecek bıze. ama yıne de sıkıntı ıste. bız ayarladık baslangıc. onlar bıze taksıt odeyecek bırazını. bırazı da bızden ıkram ıste. ınsaallah sevabı bıol olsun dıyeyım ne dıyeyım.
90lar topıgındekı haksızlık ve sessızlık cok canımı sıktı zaten.
cok sevdıgım bır arkadasımla yasadıgım bır sıkıntım var o ıse tam canımı alıyor vallaaaaaaaa
ınsaallah duygusun sonucları guzel cıksın, esracık bugun yasanan seylerı unutsun ( clutch ), hepımızden guzel guzel haberler alalım ınsaallah
buarada sultanın cok selamı var hepınıze ozellıkle duygusa. namazlarımda dua edecegım dedı zaten herkesı hgerzaman tek tek sorar. esının maddı ve ıs sıkıntıları varmıs moralı cok bozuktu esıne uzuluyordu sıvas ve esının aılesı derken ınanılmaz boguluyor ev de halıyle yaz boyu pıslenmıs. moral ıcın once evı derle toparla demıstım yapmıs ıyı geldı dıyor. uclu rakamlardan ınmıssssssssss okadar sevındım kıııııııııııı
telefonunda arıza oldugu ıcın gıremıyormus hepınızı cok ozledım dedıııııııııı
İyizzzz seni gördük daha iyi olduk
Sen hep buralarda ol zaten esracım ...Allah kabul etsin inşallah ..Birlikte güzel kilolar verebilmek umuduyla ....
Başarılı yine her zamanki gibi afiyet olsun esracımmm
herzamankı gıbı cok guzel bır menu olmus esracıgımmmmmmmmm
bugun spor da yapmıssın daha bır guzel gorundu gozumeeeeeeee
oohhh bizim bütün kızlar burda toplanmış bende öbür topikte bi başıma oturuyom kös kös iyimii...küstüm size işte....
Süper süperrrrr
Kızlar şöyle bi durum var ben bugün yine müslüm dinliyodum baktım duyguşdan msj geldi müslüm dinleme diye şok oldum dedim bu kız görüyomu ne ?? Anammm korktum dinlemiyom müslüm falan haa
Şans meleğimmmmm
Süper süperrrrr
Kızlar şöyle bi durum var ben bugün yine müslüm dinliyodum baktım duyguşdan msj geldi müslüm dinleme diye şok oldum dedim bu kız görüyomu ne ?? Anammm korktum dinlemiyom müslüm falan haa
Şans meleğimmmmm
çok sağol canım güzel sözlerin için. sen güzel olunca herkes güzel oluyor. sen güzelsin diye biz de güzeliz :)
inşallah güzel geçecek kış. hiç korkma, ramazandan da korkuyordun ama orucunu tutunca beklemediğin kadar güzel sonuçlar aldın. inşallah kışın da öyle olacak, kalbini ferah tut yeter ki.
Kızlar bende dünkü menümü yazayım
sabah 10 30 da
aç karnına bir bardak alkali su ve 2 esmer kuru kayısı
2 dilim kepek ekmek
bir tavada yumurta
bir kk peynir
4 zeytin
bir çatal helva
domates salatalık
ara 13 00
bir yeşil elma
ara 15 00
bir kase special k
akşam
bir kase ayran çorbası
bir dilim ekmek
bir haşlama baget
bir soğan ve bir kırmızı biberi tavada az yağla pişirdim meze gibi oldu onuda yedim
ara
bir bardak yarım yağlı süt
3 esmer kuru kayısı
Dün toplamda yarım saat spor yaptım bölgesel olarak sabah 15 akşam 15 olarak suyumuda yine 2 lt yaptım
ıyı aksamlar guzel arkadaslarımmmmmmmmm
herkes ıyıdır ınsaallah
ben bugun kotu bır gun yasıyorum ama lıstede gordugum rakamlar, bugunku sohbetler derken bıraz ıcım acıldı valla.
sorunlar:
patronum onca emegımızı gıdıp bır baska elemana teslım ettı ve bunu yıllardır kac kez yasadık artık ınsanın cok agrına gıdıyor gozlerım doldu esım de cok uzuldu ama eve gelınce ustumuzden atmaya calıstık ben ugrastım sukur o da karsılık verdı eskıye gore daha basarılıyız sanırım ısı evde bırakmayı, aksam evde huzurlu olabılmeyı.
kaynanamların catısını falan yaptırıyorduk kadın kar kış catıya cıkıp kar kürüyor ALLAH esırgete dusecek 55 yasında. umdugumuzdan masraflı oldu gercı buyuk kısmını onlar odeyecek bıze. ama yıne de sıkıntı ıste. bız ayarladık baslangıc. onlar bıze taksıt odeyecek bırazını. bırazı da bızden ıkram ıste. ınsaallah sevabı bıol olsun dıyeyım ne dıyeyım.
90lar topıgındekı haksızlık ve sessızlık cok canımı sıktı zaten.
cok sevdıgım bır arkadasımla yasadıgım bır sıkıntım var o ıse tam canımı alıyor vallaaaaaaaa
ınsaallah duygusun sonucları guzel cıksın, esracık bugun yasanan seylerı unutsun ( clutch ), hepımızden guzel guzel haberler alalım ınsaallah
buarada sultanın cok selamı var hepınıze ozellıkle duygusa. namazlarımda dua edecegım dedı zaten herkesı hgerzaman tek tek sorar. esının maddı ve ıs sıkıntıları varmıs moralı cok bozuktu esıne uzuluyordu sıvas ve esının aılesı derken ınanılmaz boguluyor ev de halıyle yaz boyu pıslenmıs. moral ıcın once evı derle toparla demıstım yapmıs ıyı geldı dıyor. uclu rakamlardan ınmıssssssssss okadar sevındım kıııııııııııı
telefonunda arıza oldugu ıcın gıremıyormus hepınızı cok ozledım dedıııııııııı
Canim DAVETSIZ benim favori gerilim filmim begenecegindem emindim. Misir yagsiz tuzsuz olursa harika bir atistirmalik el oyalamak icin harika bir secenek tabi dozunda herseyin azi yarar cogu zarar zaten.
Kayinvalidede ufak bir tadilat oldu yardima gitcem yorulmasun anacugum
oohhh bizim bütün kızlar burda toplanmış bende öbür topikte bi başıma oturuyom kös kös iyimii...küstüm size işte....
hımmmmm anladım canım. bır hafta teksın demek. aman dıkkat et kendıne oldu mu annen gelınceye kadar beklesın oglunnnnnn
doktordan sonra soncları yazarsın ıyı haberler ıle beklıyoruz ınsaallah canım. korkma korkmaaaaaa. sıskınlık hersey gececek ve oglusun hep kucagında olacak artıkkkkkbak burdannnnnnnnn burayaaaaaaa
Nesliiiiiiiii özledik seniii yaaaa tşk ederim güzel sözlerin için bilmiyodum ben geçen haftaki kilomu 91 de baya kalmıştım inşallah bir daha hiç görmem sana gelince artılara takılma lütfen ödemdir onlar gör bak çiğden sebze tüketmeye özen göster heleki maydonoz gider hemencecik artılarrFilizcim, çizelgemizi hazırlamışsın, ellerine sağlık canım. Kilo veren herkesi kutluyorum, darısı başıma diyorumEsracım istikrarlı bir şekilde kilo veriyorsun, bu hafta da 1. olmuşsun , tebrik ederim canım Filizcim, sen de maşallah kilo vermeye devam ediyorsun, 8'li rakamlara doğru sağlam adımlarla gidiyorsun . Duygucum bence hedefe varmış biri olarak çok iyi gidiyorsun arkadaşım Başta en çok kilo alan ben olmak üzere, kilo alan arkadaşlar da haftaya -- görelim inşallah
Yaaa işlerde hangimizin problemi yok ki ? Takma kafana fıstığım boşver patron milleti işte yaa ne yapsan göze gelmez inşallah düzelir
Veee doksan topiği bugün benimde canımı çok sıktı ama Esracıkk canını sıkmasın herkes neyin ne olduğunu biliyor
Rabbim ödeme kolaylığı versin cannnıımmm
bu neee herkes burdaymıışşş, ben geçmişi okuyana kadar azıcık ara verseniz konuşmaya da ben de size yetişsem olamz mıı :18::18::18:
Filizcim eline emegine saglik tsk.ediyorum.
kg veren arkadaslarim sizleri cani gonulden kutluyorumama ozellikle haftalardir 1.koltugunda yayilmis guzel arkasim suslu esracigimi cani gonuldenkutluyorum masallah sana. Neslisim tatilde bu kadariyla donmen bile basari emin ol ama bundan sonra dikkat 7li rakamlara oyle musafirlige geldin hemen evine donceksin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?