2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ne kusuruuu filizimm ne demekk, sen kusura bakma asıl uğraştırdım seni bi sürüü

sohbete doyum olmuyor yarın temizlikçim gelecek kızlar...ben kaçayım yavaştan...zor bir gün beni bekliyor olacak...

aman dıkkat et canım lutfennnnnnnnn bak ben bıle belımı zorladım haftasnu galıba. lutfen bız kadınlar temızlık askına kapılıyoruz da unutup

kolay gelsınnnnnn opuyorummmmm senı ALLAHA emanet ol

evet canım konteste hamile bir ara buraya da takıldı..benden iki hafta geride 35.haftalık hamile..suna da hamile..hepimiz ekim annelerindeyiz...denk gelirsek söylerim canım selamını...yanlış hatırlamıyorsam onun da oğlu olacak canım..suna hatta sezeryan için günde aldı 10 ekimde kucağında oalcak inşalllah kuzusu...nasip canım ben normal istiyorum ama bakalım zaman ve süreç bize neyi gösterir...

Yasım 24.. Boyum 1.56 kilom 79
5 yıllık evliyim 4 yasında bi oglum var
Kur'an Kursu öğreticisiyim.
Kendi kendime diyet yapıyorum güya ama bi yere baglanmadan olmuyo

hıosgeldın ınsaallah daımı olursun ben de fılız memnun oldum

30 yasındayım evlıyım 5 yıllık. cocugum yok. ıhracat personelıyım ozel sırket de calısıyorum.

maasallah ALLAH emegın ıcın razı olsun senden. ne guzel bır meslegın var.

menulerımıze bakarak bence herseyı yoluna koyabılırsın uzulme.

ınanc ve moral herseyın bası bır de tabı kı sabırrrrrrrrr

tamam canım cok sevındım uc tanıdıgım ınsan aynı anda hamıle. aman hepınız dua etsenız tutmaz mı hıc yaaaaaaaa

hakkınızda hayırlısı olsun hepınız ıcınnnnnnnnnnnn

esralarımız gıtmıs uykuya,,,,,, neslıcık de gıtmıs uykuya, duygus da gıttı hepınıze ıyı geceler fıstıklarrrrrrrrrr

nurdancıgım lutfen ozur dıleme ne hatası canım. benım hatam oldu ne kusuru kutfen yaaaaaaaa

ellerine sağlık o zaman canım filizimmm bende laptopu kapataım da murat boza biraz daha hayran olaım mademm tv ye konsantre olup

iyi geceleerrrrr

menumu de ancak guncellıyorummmmmmmm

menumu yazayım

sabah:

ac karnına berguzar korel ıcecegı ( bır gece onceden beklettıgım ıkı kayısı, ıkı cevız, bır kabuk tarcın )
cevız ve kayısılarını yedım bır bardak suyunu ıctım
bır bardak yarım yaglı sut ıctım ve cıktım evden.

ıse gelır gelmez kahvaltı 07:30 cıvarı
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
4-5 adet marul
yarım domates
yarım salatalık
bır kk den fazla yarım yaglı beyaz peynır
acık sekersız cay
bır murdum erıgı

500 ml ılık su saat 9 da.

ara ogun: bır armut, rezene ve papatya cayı karısık

yemekten once 500 ml ılık su

oglen:bır bardak ayran, uc kasık domates salatası, 6 kasık kıymalı nohut yemegı, 4 kasık bulgur pılavı

ısten cıkıncaya kadar suyumu 2 lt yaptım

ara ogun: bır yesıl elma, 10 badem, bır salatalık

yemekten once 500 ml su

aksam: evde yedım esımle bugun.

dunku gıbı mınık mınık kabak cıcegı dolması yedım ıcı bulgurlu ve taneler cevızden kucuktu. 5 kasık yogurt, 5 kasık bamya, 2 kasık tavuk sote.

ara: ıkı top dondurma, 10 adet antep fıstıgı

suyumu 3 lt yapıp yatarım spor yok bugun. yatma saatım geldı

Filiz'cim şimdi gördüm mesajı

Teşekkür ederim öncelikle.Ya ben gecen sene aslında 67 e kadar inmiştim. dikkat etmeyince geri aldımm.
Böyle bi gruba baglı olursam iyi olur diye düşündüm...

Filiz'cim şimdi gördüm mesajı

Teşekkür ederim öncelikle.Ya ben gecen sene aslında 67 e kadar inmiştim. dikkat etmeyince geri aldımm.
Böyle bi gruba baglı olursam iyi olur diye düşündüm...

sen dıyet konusunu zaten basarmıssın burdakı cogu kısı hayatında ılk kez dıyet yapıyor mesela. mesela bennnnnnn

oyuzden avantajlısın dıye dusunuyorum tek gereken sey ıstıkrar. ınsaallah bunu da burda saglarsın

sen halen ankaradasın degıl mı ?

kahvaltın fena degıl az bıle sayılır meyveyı aksam yerıne aksama kadar kı aralarda yemen daha ıyı olurdu.

ogle yemegın kısır olarak sadece cıss degıl yetersız de olmaz. tek cesıt besın ıle beslenemeyız

aksam yemegın guzel olmus.

gunaydınnnnnnnnnnnnn

nasılsınız kızlarrrrrrrrr

benım hıc tadım yok modum okadar dusuk kı. cok cok uzun zamandır boyle olmamıstım. ıstekı sorunu gectım gıttı ama kendım mutsuzum. gelıp gıden sabıt rakamlardan cok sıkıldım cok bunaldım ayrıca 90larda olan olaylara da cok canım sıkıldı tamamen ayrıldım ordan zaten bu sabah.

gun baslamadan kendımı yorulmus hıssedıyorummmmmmm

ha buarada sırf moral olsun dıye gece gece salondakı esyaların yerını degıstırdım asagı kat bos, yukardakıler de zaten saygısızlıkta bır numaralar dıye sallamadım kaldı kı ses bıle cıkmamıs esım uyanmadı ben ugrasırken cunku.

dun sabah 97,2 cıkıyorum ustelık kabızdım, aksam eve gıdıyorum aksam yemegı harıc gunboyu sıvı ve katı tuketmısım bır bakıyorum 97,5. bu sabah uyanıyorum kabızlık falan yok ac karnına 97,7

delırecem artık gercektennnnnnnnnnnnnnn

kusuruma bakmayın boyle bır gırıs yapmak ıstemezdım

canınızı sıktım kusura bakmayın

Ben menünü beğendim Filizcim, gayet dengeli ve sağlıklı. Akşam yemeğin benim öğle menülerime benzemiş, az az bol çeşit
Ara öğünler çok güzel, ben de en kısa zamanda oturtacağım ara öğün işini, daha markete gidemedim
Kabak çiçeği dolması çok severim beeeen, orada da yapıyorsunuz yani, ben Ege Bölgesine özgü bir yemek diye biliyordum.

menünü beğendim ama her grupdan beslenmelisin ince hatta yarım dilim bile olsa çavdar yada tam buğday yemen lazım

günaydınn filizcim duraklamalar olcak pes etmek yok bende yaşadım herkez yaşamıştır ve lütfenhala daha regl olmadığını göz önünde bulundur ve stresden uzakdur ,işyerini takman başka sorunlarına üzülmen bile vucudunda ödem yapmanı sağlarr biraz gevşemeye bak kendin için bak ben yarın mr gircem belki cuma günü ameliyat dicekler hiç düşünmüyorum düşünmemeye çalışlıyorum lütfen öğlen birara çık kapnın önüne derin nefes al burnundan sonra ağzından yavaş yavaş ver bunu tekrarla olumlu pozitifdüşün iyi temenlilerdebulun ölümden başka herşeye çare vardır bunuda unutma.. ALLAH İÇİNEHUZUR VERSİN

Oyyyyy kıyamam sana arkadaşım, 90'lar topiğinde ne olduğunu bilmiyorum, birşey diyemiyorum ama önemsememeye çalış gülüm. Biraz üst üste gelmiş herşey, olur arada böyle. Tartıya gelince zaten sonuçlardan belli bir saçmalık olduğu, kafana takma sen bunu, biliyorsun ki inceliyorsun, kilo veriyorsun. Bazen stresten bile vücut su tutabilir. Kilo vermenin ya da almanın düz ve basit bir formülü yok, uzun vadedeki sonuçlara bakmak lazım. Bugün böyle çıkari iki gün sonra da 96 görürsün tartıda