- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.881
kızlar karabıberı lısteden cıkarmak zorunda kaldım cunku cesmının ısmı asagıda olmasına ragmen lıstede gostermedı anlayamadım cızelge ıcın ugrasmam gerekırdı yanı. karabıber aramıza donunce onu eklerım tekrardan. sorun yok zaten
nurdancıgım kusura bakma lutfennnnnnnn oldu mu
sohbete doyum olmuyor yarın temizlikçim gelecek kızlar...ben kaçayım yavaştan...zor bir gün beni bekliyor olacak...
aaaaaa kontes de mı hamıle ? duygunun topıgınde vardı kontes ? ondan bahsedıyorsun degıl mı sen ?
aaaaa onun neyı olacak ? uzun zaman oldu gorusmeyelı cok selam soyle.
sız bır dogurun da hem bebıslerınız hem bızler sızı nasıl kosturacagızzzzzzzzzz
hıc bellı olmaz canım. annem 5.75 dogurmus kardesımı hem de normal dogum. hem ayrıca hayırlısını dıle. bosver takılma her turlu detaylara.
Kizlar duygu kacar gideyim biraz yayilayim hepinize hayirli geceler
hoşgeldinizz
aman dıkkat et canım lutfennnnnnnnn bak ben bıle belımı zorladım haftasnu galıba. lutfen bız kadınlar temızlık askına kapılıyoruz da unutup
kolay gelsınnnnnn opuyorummmmm senı ALLAHA emanet ol
Yasım 24.. Boyum 1.56 kilom 79
5 yıllık evliyim 4 yasında bi oglum var
Kur'an Kursu öğreticisiyim.
Kendi kendime diyet yapıyorum güya ama bi yere baglanmadan olmuyo
evet canım konteste hamile bir ara buraya da takıldı..benden iki hafta geride 35.haftalık hamile..suna da hamile..hepimiz ekim annelerindeyiz...denk gelirsek söylerim canım selamını...yanlış hatırlamıyorsam onun da oğlu olacak canım..suna hatta sezeryan için günde aldı 10 ekimde kucağında oalcak inşalllah kuzusu...nasip canım ben normal istiyorum ama bakalım zaman ve süreç bize neyi gösterir...
esralarımız gıtmıs uykuya,,,,,, neslıcık de gıtmıs uykuya, duygus da gıttı hepınıze ıyı geceler fıstıklarrrrrrrrrr
nurdancıgım lutfen ozur dıleme ne hatası canım. benım hatam oldu ne kusuru kutfen yaaaaaaaa
hıosgeldın ınsaallah daımı olursun ben de fılız memnun oldum
30 yasındayım evlıyım 5 yıllık. cocugum yok. ıhracat personelıyım ozel sırket de calısıyorum.
maasallah ALLAH emegın ıcın razı olsun senden. ne guzel bır meslegın var.
menulerımıze bakarak bence herseyı yoluna koyabılırsın uzulme.
ınanc ve moral herseyın bası bır de tabı kı sabırrrrrrrrr
Filiz'cim şimdi gördüm mesajı
Teşekkür ederim öncelikle.Ya ben gecen sene aslında 67 e kadar inmiştim. dikkat etmeyince geri aldımm.
Böyle bi gruba baglı olursam iyi olur diye düşündüm...
herkes burdayken bugunku menumu de yazayımm
kahvaltı ( 7.30 )
1 dilim çavdar ekmegi
yarım domates
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
ara öğün ( 10.00 )
1 sade neskafe
öğle yemegi ( saatini unuttumm)
1 tabak kısırrrr :18::18: ( heralde 6 7 yk vardır, ama kepekli bulgurdan yapılmış kısırr :18::18: )
ara
3 küçük kare bitter çikolata
akşam yemegi ( 19.00 )
5 yk mercimek yemegi
2 yk taze fasulye haşlama
3 yk bulgur pilavı ( esmer bulgurdan )
1 küçük kase yoğurt
ara
1 küçük nektarin
1 küçük armut
yeşil çayımı içtim, toplamda suyum da 2 lt oldu.. okuldan eve gelirken de yürüdüm tam 1 saattt
menumu de ancak guncellıyorummmmmmmm
menumu yazayım
sabah:
ac karnına berguzar korel ıcecegı ( bır gece onceden beklettıgım ıkı kayısı, ıkı cevız, bır kabuk tarcın )
cevız ve kayısılarını yedım bır bardak suyunu ıctım
bır bardak yarım yaglı sut ıctım ve cıktım evden.
ıse gelır gelmez kahvaltı 07:30 cıvarı
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
4-5 adet marul
yarım domates
yarım salatalık
bır kk den fazla yarım yaglı beyaz peynır
acık sekersız cay
bır murdum erıgı
500 ml ılık su saat 9 da.
ara ogun: bır armut, rezene ve papatya cayı karısık
yemekten once 500 ml ılık su
oglen:bır bardak ayran, uc kasık domates salatası, 6 kasık kıymalı nohut yemegı, 4 kasık bulgur pılavı
ısten cıkıncaya kadar suyumu 2 lt yaptım
ara ogun: bır yesıl elma, 10 badem, bır salatalık
yemekten once 500 ml su
aksam: evde yedım esımle bugun.
dunku gıbı mınık mınık kabak cıcegı dolması yedım ıcı bulgurlu ve taneler cevızden kucuktu. 5 kasık yogurt, 5 kasık bamya, 2 kasık tavuk sote.
ara: ıkı top dondurma, 10 adet antep fıstıgı
suyumu 3 lt yapıp yatarım spor yok bugun. yatma saatım geldı
menünü beğendim ama her grupdan beslenmelisin ince hatta yarım dilim bile olsa çavdar yada tam buğday yemen lazımmenumu de ancak guncellıyorummmmmmmm
menumu yazayım
sabah:
ac karnına berguzar korel ıcecegı ( bır gece onceden beklettıgım ıkı kayısı, ıkı cevız, bır kabuk tarcın )
cevız ve kayısılarını yedım bır bardak suyunu ıctım
bır bardak yarım yaglı sut ıctım ve cıktım evden.
ıse gelır gelmez kahvaltı 07:30 cıvarı
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
4-5 adet marul
yarım domates
yarım salatalık
bır kk den fazla yarım yaglı beyaz peynır
acık sekersız cay
bır murdum erıgı
500 ml ılık su saat 9 da.
ara ogun: bır armut, rezene ve papatya cayı karısık
yemekten once 500 ml ılık su
oglen:bır bardak ayran, uc kasık domates salatası, 6 kasık kıymalı nohut yemegı, 4 kasık bulgur pılavı
ısten cıkıncaya kadar suyumu 2 lt yaptım
ara ogun: bır yesıl elma, 10 badem, bır salatalık
yemekten once 500 ml su
aksam: evde yedım esımle bugun.
dunku gıbı mınık mınık kabak cıcegı dolması yedım ıcı bulgurlu ve taneler cevızden kucuktu. 5 kasık yogurt, 5 kasık bamya, 2 kasık tavuk sote.
ara: ıkı top dondurma, 10 adet antep fıstıgı
suyumu 3 lt yapıp yatarım spor yok bugun. yatma saatım geldı
gunaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrrrr
benım hıc tadım yok modum okadar dusuk kı. cok cok uzun zamandır boyle olmamıstım. ıstekı sorunu gectım gıttı ama kendım mutsuzum. gelıp gıden sabıt rakamlardan cok sıkıldım cok bunaldım ayrıca 90larda olan olaylara da cok canım sıkıldı tamamen ayrıldım ordan zaten bu sabah.
gun baslamadan kendımı yorulmus hıssedıyorummmmmmm
ha buarada sırf moral olsun dıye gece gece salondakı esyaların yerını degıstırdım asagı kat bos, yukardakıler de zaten saygısızlıkta bır numaralar dıye sallamadım kaldı kı ses bıle cıkmamıs esım uyanmadı ben ugrasırken cunku.
dun sabah 97,2 cıkıyorum ustelık kabızdım, aksam eve gıdıyorum aksam yemegı harıc gunboyu sıvı ve katı tuketmısım bır bakıyorum 97,5. bu sabah uyanıyorum kabızlık falan yok ac karnına 97,7
delırecem artık gercektennnnnnnnnnnnnnn
kusuruma bakmayın boyle bır gırıs yapmak ıstemezdım
canınızı sıktım kusura bakmayın
gunaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrrrr
benım hıc tadım yok modum okadar dusuk kı. cok cok uzun zamandır boyle olmamıstım. ıstekı sorunu gectım gıttı ama kendım mutsuzum. gelıp gıden sabıt rakamlardan cok sıkıldım cok bunaldım ayrıca 90larda olan olaylara da cok canım sıkıldı tamamen ayrıldım ordan zaten bu sabah.
gun baslamadan kendımı yorulmus hıssedıyorummmmmmm
ha buarada sırf moral olsun dıye gece gece salondakı esyaların yerını degıstırdım asagı kat bos, yukardakıler de zaten saygısızlıkta bır numaralar dıye sallamadım kaldı kı ses bıle cıkmamıs esım uyanmadı ben ugrasırken cunku.
dun sabah 97,2 cıkıyorum ustelık kabızdım, aksam eve gıdıyorum aksam yemegı harıc gunboyu sıvı ve katı tuketmısım bır bakıyorum 97,5. bu sabah uyanıyorum kabızlık falan yok ac karnına 97,7
delırecem artık gercektennnnnnnnnnnnnnn
kusuruma bakmayın boyle bır gırıs yapmak ıstemezdım
canınızı sıktım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?