- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.901
günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah. Benim bugün yoğun bir gün olacak gibi görünüyor. Kahvaltımı tam buğday ekmeğine tostla yaptım, şimdi de şekersiz, sütlü neskafemi içerken foruma gireyim dedim. Kahvemi bitirince giyinip çıkacağım. Dün çok yorgun hissediyordum, bugün daha iyiyim. Hava değişimi ve yol yoruyor beni ne olursa olsun.
Filizcim üzerindeki olumsuz hal uçsun gittin inşallah
Duygucum, moralini iyi gördüm arkadaşım, senden de bunu beklerdimDualarımız seninle canım, yarını kolayca atlatacaksın ve sonuçların da iyi çıkacak
geçmiş olsunn ALLAH şifa versinnKoskaca bir sayfa yazdım tam yollucam giriş yapın demez mi?
Bu sefer kısa yazıcam.
Tablo için emeğine sağlık Filizcim.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler.Nesli dönmüş,çok sevindim.Geçmişi çok okuyamadım.3 gündür çok hastaydım.Virüs kapmışım.Kusmamı durduramayınca 1 gün hastanede yattım.Çok sancım vardı.Bugünde iyi değilim ama kuzucuklar yanlız kalmasın diye geldim okula.
Tünaydın kızlarr
Üfff yaaa gergin bir güne başladık ama toparlarız sıkıntı yok
Filizimm cansın kıymetlisinn seni biliriz böylede severizzz dert yok tasa yok durmak yok kızzz seninle yaza incecik olcazz bizzz
Duyguşş bu sabah konuşamadık ama hissediyorum kalbimde güzel sözlerinle desteğin çok teşekkürlerrr
Koskaca bir sayfa yazdım tam yollucam giriş yapın demez mi?
Bu sefer kısa yazıcam.
Tablo için emeğine sağlık Filizcim.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler.Nesli dönmüş,çok sevindim.Geçmişi çok okuyamadım.3 gündür çok hastaydım.Virüs kapmışım.Kusmamı durduramayınca 1 gün hastanede yattım.Çok sancım vardı.Bugünde iyi değilim ama kuzucuklar yanlız kalmasın diye geldim okula.
Günaydınnnnnnn benim fit olmaya aday arkadaşlarım günümüz sağlıkla huzurla,mutlulukla geçsin güzel güzel haberler alırız inşallahhh......(amin)
gideyim aç karnımı doyurayım miss gibi kahvemi yapayım geliyorummm..
bak keyiflendim birden kimler gelmiş kimlerr hoşgeldin tultanım sefalar getirdinnn özlettin ya arayı aç artık bak yolun uzun hadi asıl geç şu filizle esrayı sen istersen hepsini sollarsınnn..(bak nasıl ortalığı karıştırıyorum)selammm canlar şükür kavuşturanaBundan sonra aranızdayım hepinizi çok özledim sağolsun filizim den haberlerinizi
alıyordum. Tatil, düğün, bayram temizlik bitti. Yeniden birlikteyiz inşallah. Aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar hoşgelmişler.
Temizliğim dün bitti bugün çok yorgunum menü bildirimine bugün başlıyorum ama spora yarın başlarım. çok güzel kilolar
vermişsiniz tebrik ederim.Duygucum sona gelmişsin maşallah Darısı bizlere olsun inşallah. Akşama menümü bildirimi
yaparım kızların başka topikte işleri var galiba daha sonra tekrar girerim. Kendinize iyi bakın görüşürüz
duyguşum geçmiş olsun canım filiz den öğrendim durumu rabbim acil şifalar versin hayırlı haberlerini bekliyoruz.
bak keyiflendim birden kimler gelmiş kimlerr hoşgeldin tultanım sefalar getirdinnn özlettin ya arayı aç artık bak yolun uzun hadi asıl geç şu filizle esrayı sen istersen hepsini sollarsınnn..(bak nasıl ortalığı karıştırıyorum)
aminnn allah razı olsun tultanımm rabbim nerde varsa şifa versin
merhaba kızlar, kimsecikler yok bakıyorum. benim bugun dısarda işlerim vardı, şimdi eve geldim, spor yapmak istiyordum ama yorgun hissediyorum. adım sayarım takılıydı tum gun, yaklaşık 6000 adım olmuş, yemekten sonra belki biraz yuruyerek artırmaya calışırım. bugun menulerimi de biraz duzene sokmaya calışıyorum, akşam topluca yazarım.
Tultan gelmiş, hoşgelmiş, özledik vallasıkı bir şekilde aramızda olursun artık
geçmiş olsunn ALLAH şifa versinn
tşk etme canım biz sevdiklerimizi yarı yolsa asla bırakmayız kimse sevdiklerimi üzemez izinvermem
Ben menünü beğendim Filizcim, gayet dengeli ve sağlıklı. Akşam yemeğin benim öğle menülerime benzemiş, az az bol çeşit
Ara öğünler çok güzel, ben de en kısa zamanda oturtacağım ara öğün işini, daha markete gidemedim
Kabak çiçeği dolması çok severim beeeen, orada da yapıyorsunuz yani, ben Ege Bölgesine özgü bir yemek diye biliyordum.
Oyyyyy kıyamam sana arkadaşım, 90'lar topiğinde ne olduğunu bilmiyorum, birşey diyemiyorum ama önemsememeye çalış gülüm. Biraz üst üste gelmiş herşey, olur arada böyle. Tartıya gelince zaten sonuçlardan belli bir saçmalık olduğu, kafana takma sen bunu, biliyorsun ki inceliyorsun, kilo veriyorsun. Bazen stresten bile vücut su tutabilir. Kilo vermenin ya da almanın düz ve basit bir formülü yok, uzun vadedeki sonuçlara bakmak lazım. Bugün böyle çıkari iki gün sonra da 96 görürsün tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?