2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydınnnnnnn benim fit olmaya aday arkadaşlarım günümüz sağlıkla huzurla,mutlulukla geçsin güzel güzel haberler alırız inşallahhh......(amin)

gideyim aç karnımı doyurayım miss gibi kahvemi yapayım geliyorummm..

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah. Benim bugün yoğun bir gün olacak gibi görünüyor. Kahvaltımı tam buğday ekmeğine tostla yaptım, şimdi de şekersiz, sütlü neskafemi içerken foruma gireyim dedim. Kahvemi bitirince giyinip çıkacağım. Dün çok yorgun hissediyordum, bugün daha iyiyim. Hava değişimi ve yol yoruyor beni ne olursa olsun.
Filizcim üzerindeki olumsuz hal uçsun gittin inşallah
Duygucum, moralini iyi gördüm arkadaşım, senden de bunu beklerdim Dualarımız seninle canım, yarını kolayca atlatacaksın ve sonuçların da iyi çıkacak

günaydın neslişim kendini iyi hissetmene sevindimm ohh kahvelerde içiliyor sefan olsunn..
Valla neslişim ne kadar düşünürsem o kadar dibe girerim düşünmüyorum daha iyiyimmm çok şükür inşallahh, burda bir sürü dua aldım allahın izniyle herşey yolunda olur inşallahhh herşey için hepini zeayrı ayrı tşk.ediyorumm.

Koskaca bir sayfa yazdım tam yollucam giriş yapın demez mi?
Bu sefer kısa yazıcam.
Tablo için emeğine sağlık Filizcim.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler.Nesli dönmüş,çok sevindim.Geçmişi çok okuyamadım.3 gündür çok hastaydım.Virüs kapmışım.Kusmamı durduramayınca 1 gün hastanede yattım.Çok sancım vardı.Bugünde iyi değilim ama kuzucuklar yanlız kalmasın diye geldim okula.

Filizcim ben 71 kiloda tam 1 ay kaldım bir dönem.Nacizhane bir önerim var.Vücudunu şaşırtman gerek.Alışık olduğundan fartklı beslen 4 gün.Mesela sabah kahvaltısı hariç ekmek tüketme.Bu 4 günde hiç meyve yeme.Yeşil çayı demle ve 2 gün su yerine bile bu çayı soğuk olarak tüket.Sebze yediğin öğünde et tüketme.Emin ol kıracaksın.Benim ablam 89 kg idi.Her duraksamada vücudunu şaşırttı.Şimdi 74 kg.İstersen bir dene canım

Tünaydın kızlarr

Üfff yaaa gergin bir güne başladık ama toparlarız sıkıntı yok

Filizimm cansın kıymetlisinn seni biliriz böylede severizzz dert yok tasa yok durmak yok kızzz seninle yaza incecik olcazz bizzz

Duyguşş bu sabah konuşamadık ama hissediyorum kalbimde güzel sözlerinle desteğin çok teşekkürlerrr

Alıntı yaparak yanıtlayayım dedim koca sayfa yazdım kısa diyor yollamıyor.Oyüzden yeniden yazıcam.Bugün bir terslik var nette.
Filize seslenmek istedim.90 larda yaşadıkların sini üzmesin.Sen diyet için kilo vermek için uğraşıyorsun.Ne olduğunu bilmiyorum ama seni etkilemesine izin verme.Ben yaşadığm ya da tanık olduğum birşeyi paylaşmak isterim.Sizlerle birlikte olmadan önce başka bir topiği takip ediyordum.İnsanın onları okuyup diyet yapmaması mümkün değildi.Çok etkileyici idiler.Zaman geçtikçe çekişmeler başladı.Sanal ortamda insan nasıl başkasını kıskanır hiç anlamadım.Resmen hakarete kadar gidiyorlardı.Bir bayan kendin o kadar farkmlı yere koymuştu ki.Onu övmeyenlere nasıl yapıyorsa taraftarları dicem hepsini etkileyip gıcıklıklar yaptırıyordu.Günlerce sessizce takip ettim.Sanal ortamda insan tanımadığı birini nasıl sevmez anlayamadım,.Çok basit geldi bana.Herkes zayıflamak için ordaydı.Tuhaftı yani.Bir dahada uğramadım.Onun için yoluna çıkan engelleri yok say üstünden atla gitsin.Senin için kilo vermek önemli olan.

geçmiş olsunn ALLAH şifa versinn

tşk etme canım biz sevdiklerimizi yarı yolsa asla bırakmayız kimse sevdiklerimi üzemez izinvermem

Geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim. Dikkat et kendine

Selammm canlar şükür kavuşturana bundan sonra aranızdayım hepinizi çok özledim sağolsun filizim den haberlerinizi

alıyordum. Tatil, düğün, bayram temizlik bitti. Yeniden birlikteyiz inşallah. Aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar hoşgelmişler.

Temizliğim dün bitti bugün çok yorgunum menü bildirimine bugün başlıyorum ama spora yarın başlarım. Çok güzel kilolar

vermişsiniz tebrik ederim. Duygucum sona gelmişsin maşallah darısı bizlere olsun inşallah. Akşama menümü bildirimi

yaparım kızların başka topikte işleri var galiba daha sonra tekrar girerim. kendinize iyi bakın görüşürüz

Duyguşum geçmiş olsun canım filiz den öğrendim durumu Rabbim acil şifalar versin hayırlı haberlerini bekliyoruz.

bak keyiflendim birden kimler gelmiş kimlerr hoşgeldin tultanım sefalar getirdinnn özlettin ya arayı aç artık bak yolun uzun hadi asıl geç şu filizle esrayı sen istersen hepsini sollarsınnn..(bak nasıl ortalığı karıştırıyorum)

duyguşum geçmiş olsun canım filiz den öğrendim durumu rabbim acil şifalar versin hayırlı haberlerini bekliyoruz.

aminnn allah razı olsun tultanımm rabbim nerde varsa şifa versin

merhaba kızlar, kimsecikler yok bakıyorum. benim bugun dısarda işlerim vardı, şimdi eve geldim, spor yapmak istiyordum ama yorgun hissediyorum. adım sayarım takılıydı tum gun, yaklaşık 6000 adım olmuş, yemekten sonra belki biraz yuruyerek artırmaya calışırım. bugun menulerimi de biraz duzene sokmaya calışıyorum, akşam topluca yazarım.
Tultan gelmiş, hoşgelmiş, özledik valla sıkı bir şekilde aramızda olursun artık

Duygucum, nasılsın canım? nasıl geçti günün? Bugün pazar vardı sizin yanlış hatırlamıyorsam, gidebildin mi? Kuziş ne yapıyor?

Hoşbulduk canımm önce onları bir yakalayayım da sonra ben geçerim onlar geçer ortak rakamda buluşuruz inşallah

Hoşbulduk canım evet artık sıkı tutmak istiyorum. Desteğinizle herşey güzel olacak eminim.

iyi akşamlar hanımlar bugünlük yemek işini kapattım. Öğleden sonra misafirim geldi girmeye fırsatım olmadı. Kimse de yokmuş

galiba sohbet için. Menümü yazıyorum

Sabah: 3 küçük dilim kepekli peksimet ekmeği, 1 kk peynir, domates, acı yeşil biber, yarım yumurta haşlanmış, az şekerli çay

(reglime az kaldı canım tatlı istedi bende çaya biraz şeker koydum)

Ara: 1 dlm karpuz

Öğle: 3 kaşık patatesli sebze yemeği, 1 kase cacık

Ara: çay, yarım çay bardağı kadar leblebi, çok az çekirdek

Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tane közlenmiş kırmızı biber sirke ve sarmısaklı, 1 dlm çavdar ekmeği,

1,5 lt su içtim 2 ye tamamlarım ve yeşil çay içerim.

canım begenmene sevındım eskısıne gore daha cok ozenıyorm menulerıme. daha profesyonel olmaya calısıyorum aksam yemegı ıcın de tavuk yemegım vardı ama bır porsıyon cıkmazdı bozulmasın dıye ıkı kasık esıme ıkı kasık kendıme ekleme yaptım guzel de oldu

olacak canım eskı neslıyı dort gozle beklıyorum bak tekrar dıyorum harıka calısan bır vucudun var maasallah. lutfen kıymetını bıl degerlendır bunu canım.

kabak cıcegı ılk kez bu yıl denedım. o meshur komsum var ya o yapmıs yollamıs bana. cok begendım. yıne o yapmıs bu kez. buzluguma koymustum pazar gunu pısırdım ben lahana sarmasına bayılırım bu da cok cok guzel olmus tuttum yanı. ustelık ıcı bulgurluydu cok saglıklı oldu yanı. bu kabak cıcegı cok faydalıymıs dıye duydum ayrıca. ben de bılmezdım ama bızım buralarda bazı koylerde cok yaparlarmıs bu kabak cıcegını, ogrenmıs oldum seneye de bu zamanlar yerım yıne ınsaallah

aynen canım bıraz ust uste geldı hatta yetmedı ısyerınde ek bır sorun yasadım cok fena sınırlendım ınsanların ısını duzgun yapmayısında ve devamında sorun yasamaktan sıkıldım neyse ben bırazdan durumu guzelce toparlarım sana da anlatırım canım merak etme. buarada kusura bakma dunku yogunluga daldım senın mesajını cevaplayamadım ona da cevap yazacam.