- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.921
menünü beğendim ama her grupdan beslenmelisin ince hatta yarım dilim bile olsa çavdar yada tam buğday yemen lazım
günaydınn filizcim duraklamalar olcak pes etmek yok bende yaşadım herkez yaşamıştır ve lütfenhala daha regl olmadığını göz önünde bulundur ve stresden uzakdur ,işyerini takman başka sorunlarına üzülmen bile vucudunda ödem yapmanı sağlarr biraz gevşemeye bak kendin için bak ben yarın mr gircem belki cuma günü ameliyat dicekler hiç düşünmüyorum düşünmemeye çalışlıyorum lütfen öğlen birara çık kapnın önüne derin nefes al burnundan sonra ağzından yavaş yavaş ver bunu tekrarla olumlu pozitifdüşün iyi temenlilerdebulun ölümden başka herşeye çare vardır bunuda unutma..ALLAH İÇİNEHUZUR VERSİN
merhaba kızlar, kimsecikler yok bakıyorum. benim bugun dısarda işlerim vardı, şimdi eve geldim, spor yapmak istiyordum ama yorgun hissediyorum. adım sayarım takılıydı tum gun, yaklaşık 6000 adım olmuş, yemekten sonra belki biraz yuruyerek artırmaya calışırım. bugun menulerimi de biraz duzene sokmaya calışıyorum, akşam topluca yazarım.
Tultan gelmiş, hoşgelmiş, özledik vallasıkı bir şekilde aramızda olursun artık
Duygucum, nasılsın canım? nasıl geçti günün? Bugün pazar vardı sizin yanlış hatırlamıyorsam, gidebildin mi? Kuziş ne yapıyor?
Filizcim ben 71 kiloda tam 1 ay kaldım bir dönem.Nacizhane bir önerim var.Vücudunu şaşırtman gerek.Alışık olduğundan fartklı beslen 4 gün.Mesela sabah kahvaltısı hariç ekmek tüketme.Bu 4 günde hiç meyve yeme.Yeşil çayı demle ve 2 gün su yerine bile bu çayı soğuk olarak tüket.Sebze yediğin öğünde et tüketme.Emin ol kıracaksın.Benim ablam 89 kg idi.Her duraksamada vücudunu şaşırttı.Şimdi 74 kg.İstersen bir dene canım
tatlım kabak bulgurluydu ya oyuzden ekmek yemedım hata mı olmus ??????
canım herseyın sebebını bılıyorum aslında regl, stres vs ama ıste psıkolojım kaldırmıyor bazen basarısızlıgı. hep daha fazlasını ıstıyorum ne bıcım bırı oldum anlamıyorum bazennnnnnn
amın canım ALLAH razı olsun yarın hem senın ıcın hem benım ıcın cok daha guzel bır gune uyanacagız ınsaallah ben ınanıyorummmmmbenım tum guzel kalplı arkadaslarım guzel gunlere uyansın daıma ınsaallahhhhhhhh
Koskaca bir sayfa yazdım tam yollucam giriş yapın demez mi?
Bu sefer kısa yazıcam.
Tablo için emeğine sağlık Filizcim.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler.Nesli dönmüş,çok sevindim.Geçmişi çok okuyamadım.3 gündür çok hastaydım.Virüs kapmışım.Kusmamı durduramayınca 1 gün hastanede yattım.Çok sancım vardı.Bugünde iyi değilim ama kuzucuklar yanlız kalmasın diye geldim okula.
Yok yok sen dogrusunu yapmissin aferimm
insallah dedigin gibi hepimiz icin guzel birgun olur
Alıntı yaparak yanıtlayayım dedim koca sayfa yazdım kısa diyor yollamıyor.Oyüzden yeniden yazıcam.Bugün bir terslik var nette.
Filize seslenmek istedim.90 larda yaşadıkların sini üzmesin.Sen diyet için kilo vermek için uğraşıyorsun.Ne olduğunu bilmiyorum ama seni etkilemesine izin verme.Ben yaşadığm ya da tanık olduğum birşeyi paylaşmak isterim.Sizlerle birlikte olmadan önce başka bir topiği takip ediyordum.İnsanın onları okuyup diyet yapmaması mümkün değildi.Çok etkileyici idiler.Zaman geçtikçe çekişmeler başladı.Sanal ortamda insan nasıl başkasını kıskanır hiç anlamadım.Resmen hakarete kadar gidiyorlardı.Bir bayan kendin o kadar farkmlı yere koymuştu ki.Onu övmeyenlere nasıl yapıyorsa taraftarları dicem hepsini etkileyip gıcıklıklar yaptırıyordu.Günlerce sessizce takip ettim.Sanal ortamda insan tanımadığı birini nasıl sevmez anlayamadım,.Çok basit geldi bana.Herkes zayıflamak için ordaydı.Tuhaftı yani.Bir dahada uğramadım.Onun için yoluna çıkan engelleri yok say üstünden atla gitsin.Senin için kilo vermek önemli olan.
Yok neslisim persembe bizim pazarimiz ben tum gun yayildim yarin yogun birgun olcak kuzi iyi napsin gozumun onunde buyuyor ben saskinlikla izliyorum
Selammm canlar şükür kavuşturanabundan sonra aranızdayım hepinizi çok özledim sağolsun filizim den haberlerinizi
alıyordum. Tatil, düğün, bayram temizlik bitti. Yeniden birlikteyiz inşallah. Aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar hoşgelmişler.
Temizliğim dün bitti bugün çok yorgunum menü bildirimine bugün başlıyorum ama spora yarın başlarım. Çok güzel kilolar
vermişsiniz tebrik ederim.Duygucum sona gelmişsin maşallah darısı bizlere olsun inşallah. Akşama menümü bildirimi
yaparım kızların başka topikte işleri var galiba daha sonra tekrar girerim. kendinize iyi bakın görüşürüz
sen halen ankaradasın degıl mı ?
kahvaltın fena degıl az bıle sayılır meyveyı aksam yerıne aksama kadar kı aralarda yemen daha ıyı olurdu.
ogle yemegın kısır olarak sadece cıss degıl yetersız de olmaz. tek cesıt besın ıle beslenemeyız
aksam yemegın guzel olmus.
gunaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrrrr
benım hıc tadım yok modum okadar dusuk kı. cok cok uzun zamandır boyle olmamıstım. ıstekı sorunu gectım gıttı ama kendım mutsuzum. gelıp gıden sabıt rakamlardan cok sıkıldım cok bunaldım ayrıca 90larda olan olaylara da cok canım sıkıldı tamamen ayrıldım ordan zaten bu sabah.
gun baslamadan kendımı yorulmus hıssedıyorummmmmmm
ha buarada sırf moral olsun dıye gece gece salondakı esyaların yerını degıstırdım asagı kat bos, yukardakıler de zaten saygısızlıkta bır numaralar dıye sallamadım kaldı kı ses bıle cıkmamıs esım uyanmadı ben ugrasırken cunku.
dun sabah 97,2 cıkıyorum ustelık kabızdım, aksam eve gıdıyorum aksam yemegı harıc gunboyu sıvı ve katı tuketmısım bır bakıyorum 97,5. bu sabah uyanıyorum kabızlık falan yok ac karnına 97,7
delırecem artık gercektennnnnnnnnnnnnnn
kusuruma bakmayın boyle bır gırıs yapmak ıstemezdım
canınızı sıktım kusura bakmayın
Koskaca bir sayfa yazdım tam yollucam giriş yapın demez mi?
Bu sefer kısa yazıcam.
Tablo için emeğine sağlık Filizcim.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler.Nesli dönmüş,çok sevindim.Geçmişi çok okuyamadım.3 gündür çok hastaydım.Virüs kapmışım.Kusmamı durduramayınca 1 gün hastanede yattım.Çok sancım vardı.Bugünde iyi değilim ama kuzucuklar yanlız kalmasın diye geldim okula.
iyi akşamlar hanımlar bugünlük yemek işini kapattım. Öğleden sonra misafirim geldi girmeye fırsatım olmadı. Kimse de yokmuş
galiba sohbet için. Menümü yazıyorum
Sabah: 3 küçük dilim kepekli peksimet ekmeği, 1 kk peynir, domates, acı yeşil biber, yarım yumurta haşlanmış, az şekerli çay
(reglime az kaldı canım tatlı istedi bende çaya biraz şeker koydum)
Ara: 1 dlm karpuz
Öğle: 3 kaşık patatesli sebze yemeği, 1 kase cacık
Ara: çay, yarım çay bardağı kadar leblebi, çok az çekirdek
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tane közlenmiş kırmızı biber sirke ve sarmısaklı, 1 dlm çavdar ekmeği,
1,5 lt su içtim 2 ye tamamlarım ve yeşil çay içerim.
kızlarr bişey soracagımm
ben demleme yeşil çay içemiyorum o yuzden poşetle yapıyorum, annem bugun alırken doğadan ın chai die bi yeşilçayından almış, baharatlı yeşil çay yazıyo üzerinde.. faydalı bişey midir acabaa :44::44:
Merhaba kızlar, ben günümü toparlayayım da başka bir şey yemeyeyim:) birazdan çıkıp biraz yürüyüş yapmak istiyorum site içinde ama bakalım.
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 kk tulum peyniri
- çeyrek domatesle yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
- 1 fincan şekersiz çay
Öğle:
- 3 kaşık z.yağlı kabak
- 3 kaşık makarna (hafif salçalı)
- 3 kaşık z.yağlı taze börülce
- 2 kaşık yoğurtlu semizotu
- 2 kaşık yoğurtlu pancar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?