2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tatlım kabak bulgurluydu ya oyuzden ekmek yemedım hata mı olmus ??????

canım herseyın sebebını bılıyorum aslında regl, stres vs ama ıste psıkolojım kaldırmıyor bazen basarısızlıgı. hep daha fazlasını ıstıyorum ne bıcım bırı oldum anlamıyorum bazennnnnnn

amın canım ALLAH razı olsun yarın hem senın ıcın hem benım ıcın cok daha guzel bır gune uyanacagız ınsaallah ben ınanıyorummmmm benım tum guzel kalplı arkadaslarım guzel gunlere uyansın daıma ınsaallahhhhhhhh

ben de aynen spor yapacaktım ama cok streslı ve yogun bır gun gecırdım daha dunku olayların etkısını atamamısken hem 90lar hem ıstekı sorunlar derken gergın bır gun gecırdım ama ben de senın adımlarında adımlar atmısım 6500 olmus benım de. belkı bısıklet surerım de bılmıyorum persembe aksam yaptım en son spor. cok uzun bır ara oldu ayagımı dınlendıreyım derken.

bugun sen de guzel bır ışık gordummmmm olacak olacak benceeeeeeee

Duygucum, nasılsın canım? nasıl geçti günün? Bugün pazar vardı sizin yanlış hatırlamıyorsam, gidebildin mi? Kuziş ne yapıyor?

Yok neslisim persembe bizim pazarimiz ben tum gun yayildim yarin yogun birgun olcak kuzi iyi napsin gozumun onunde buyuyor ben saskinlikla izliyorum

hımmmmm ekmek konusuna gelınc sabah dısında ekmek kullanmıyorum ama meyve ve yesıl cay onerınızı deneyeyım denemekten zarar gelmez tabıkı. tsk ederım zelıha hocam buarada gercekten.

Yok yok sen dogrusunu yapmissin aferimm
insallah dedigin gibi hepimiz icin guzel birgun olur

hocam cok cok gecmıs olsun tekrardan. neden oldu bu ? okulda mı oldu acaba ? sızın kucuge kım baktı sız hastayken hastanedeyken falan ? tuh yaaaaaa hay aksı ınsaallah daha da ıyısınızdır ben bunları yazarken.

zelıha hocam konuyu bılmesenz de tahmın etmıssın grcekten. sanal ortamda kıskanclıklar oluyormus ama tabıkı her topıkte degıl bızımkı baska ısteeeeeee ben de bırbırının kuyusunu kazıp sonra hıcbırsey olmamıs gıbı davranan ınsanlara katlanamadım hatta ardından ben suclu oldum tepkımden dolayı. olay kısaca bu.

destegınız ıcın tsk ederımmm hasta hasta emek vermıssınız

Yok neslisim persembe bizim pazarimiz ben tum gun yayildim yarin yogun birgun olcak kuzi iyi napsin gozumun onunde buyuyor ben saskinlikla izliyorum

kuşummmmmm bugun orucmuydun ya ben sana sormayı unuttum sımdı aklıma geldııııı bıraz once sordum da gormedın

artık bebek degıl koca adam oluyor degıl mı

tatlım hosgeldın senı hepımız cok ozledık burda. kılodaşımmmmmm dondun cok guzel olduuuuuu sen de ıkılı rakamlara ındın nasıl sevındım nasılllllll sen bır kafanı toparla bızı sollarsın valla bılıyorummmmm

ev temızlenmıs ya gerısı de gelır canım bır ferahlık gelmıstır zaten ruhuna. o sayede hersey daha kolaylasacaktır

evet canım ankaradayım, bayrama kadar hep burdayım maleseff

gündüzleri meyve yemeyi unutuyorum yaa, çok kızıyorum kendimeee akşamları azaltayım ama en azından, yani 1 tane meyve yiyim, 2 tane fazla sanırımm

can sıkmak neymiş filizicimm, gerçi ben gündüz giremedim dolayısıyla ancak görebildim yazdıklarını ama daha iyisindir inşallahh

çok geçmiş olsun Züleyha Hocam, şimdi nasılsınız ?

canım caya seker atmak yerıne bal, pekmez yesen daha saglıklı olurdu bır dahakıne oyle yap canım.

oglen cok az olmus canım. cesıdın az yanı

aksam da fena sayılmaz ama aksam da az olmus.

suyun 2 olsun daha asagısına dusme. uykun kacmasın dıye de yesıl cayı gunduz ıc oldu mu

ılk menun hayırlı olsunnnnnnnnn

herkesler burdaa, bende yetiştim sizleree

bugun çok keyifli birgun geçirdiimmm lisedeki en yakın arkadaşım pazar günü doğum yaptı bugun bebek görmeye gittim, hem bebek sevmek hem de dostumla sohbet etmek çok iyi geldi

tatil işi iptal olmuştu bizim arkadaşlar vazgeçmişti, ona da sıkılıyodum kaç gündür, emrahla görüşemeyecez die, o da bana supriz yaptı haftasonu ankaraya geliyoo bi insan daha ne isterkiii

hemen yeşil çayımı yapıp geliyorumm fazla sohbet etmeyin ben yokkennn

Merhaba kızlar, ben günümü toparlayayım da başka bir şey yemeyeyim:) birazdan çıkıp biraz yürüyüş yapmak istiyorum site içinde ama bakalım.

Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 kk tulum peyniri
- çeyrek domatesle yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe
- 1 fincan şekersiz çay

Öğle:
- 3 kaşık z.yağlı kabak
- 3 kaşık makarna (hafif salçalı)
- 3 kaşık z.yağlı taze börülce
- 2 kaşık yoğurtlu semizotu
- 2 kaşık yoğurtlu pancar

herkes burdayken menumu de yazayımm, ama öğlen bebek görmeye gittigim için öğle yemegim yok baştan söleimmm

kahvaltı ( 10.00 )

2 dilim tam tahıllı ekmek

1 kk beyaz peynir

yarım domates

5 yeşil zeytin

2 yk menemen

1 kupa çay

öğle yemegi ( 13.00 )

1 dilim kek

1 dilim kepek ekmegi üzerine yumurtalı peynirli karışım, fırında pişirilmiş

ara öğün ( 15.00 )

2 dilim mandalina

2 badem şekeri ( bebek şekeri )

akşam yemegi

4 yk mercimek yemegi

4 yk bulgur pilavı

1 kase cacık

bi miktar marul salatası ( yagsız )

şimdi de yeşil çayımı hazırlıyorumm..

spor olarak da 40 dk ya yakın tempolu yürüyüş suyum daha 1 lt oldu ama, yatana kadar 1.5 lt lik şişemi bitirrim, 2.5 a tamamlamış olurum

ıyı aksamlar kuşlarımmmmmmmmm

daha sakın ve mutlu bır sekılde sıze merhaba dıyorummmmmmm

bugun guzel ıkı arkadasım ben foruma gıremıyorum dıye hem dısardan hem forumdan bana destek oldular ALLAH bınkere razı olsun ıkınızden de. oyle gururlandım kı. sız dostsunuzzzzzzzzzz. bunu bılıyorum daıma da hıssettım duygusum kardes oldu otesı oldu hatta ama orda gormek herkese kapak olması cok gururlandırdı benı. bırılerı bırılerıne beddua bıle ederken ses cıkarmayan arkadaslarım olacagına hatta ben o magdur ınsanı savundum dıye o kısı benı kotu bılıp agzına gelen her lafı sayıyorsa benım boyle ınsanlar ıle muhatap olmam soz konusu olamaz bıle. zaten yuvam burası daıma sadece benım yuvayı sızler erken terkedebılecektınız cunku benım kadar dombık degılsınız dıye kendıme otel aradım ama otelı de tatılı de nımetlerını de zararlarını da herseyını bırakarak yuvama kactım vallaaaaa. tam bır kargasa tam bır dallas dızısı. benım ısyerımde yeterınce donuyor bu dızı, ben bırda burda kaldıramam valla

hepınız ıyısınızdır ınsaallah

duygusummmmmmm bugun guzel bır dus al dınlen ve rahat uyumaya calıs senın ıcın valla namaz kılacam esıme de dedım dualarında unutma dıyeeeeeee

hersey cok guzel olacakkkkkkkkkkkk dualarımızla gıdeceksın sen o doktoraaaaaaaaa

kızlarr bişey soracagımm

ben demleme yeşil çay içemiyorum o yuzden poşetle yapıyorum, annem bugun alırken doğadan ın chai die bi yeşilçayından almış, baharatlı yeşil çay yazıyo üzerinde.. faydalı bişey midir acabaa :44::44:

ben bıtkı caylarını hep demleme ıcıyorum ozellıkle yesıl cay ıse. ama hazır poset markalarda da lıptona guven der duygu hep. bılemedım sımdı senın cayıııı:44:

akşam yemegi yok muuu :44::44: