- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.941
evet canım ankaradayım, bayrama kadar hep burdayım maleseff
gündüzleri meyve yemeyi unutuyorum yaa, çok kızıyorum kendimeeeakşamları azaltayım ama en azından, yani 1 tane meyve yiyim, 2 tane fazla sanırımm
can sıkmak neymiş filizicimm, gerçi ben gündüz giremedim dolayısıyla ancak görebildim yazdıklarını ama daha iyisindir inşallahh
çok geçmiş olsun Züleyha Hocam, şimdi nasılsınız ?
herkesler burdaa, bende yetiştim sizleree
bugun çok keyifli birgun geçirdiimmmlisedeki en yakın arkadaşım pazar günü doğum yaptı bugun bebek görmeye gittim, hem bebek sevmek hem de dostumla sohbet etmek çok iyi geldi
tatil işi iptal olmuştu bizim arkadaşlar vazgeçmişti, ona da sıkılıyodum kaç gündür, emrahla görüşemeyecez die, o da bana supriz yaptı haftasonu ankaraya geliyoobi insan daha ne isterkiii
hemen yeşil çayımı yapıp geliyorumm fazla sohbet etmeyin ben yokkennn
ben bıtkı caylarını hep demleme ıcıyorum ozellıkle yesıl cay ıse. ama hazır poset markalarda da lıptona guven der duygu hep. bılemedım sımdı senın cayıııı:44:
bayram hedıyesı olacaksın emraha ıste ne guzellllllll
aksamları azaltmaya calıs tabıkı meyveyı bır de zaten gunes ısıgı kalorı yakmak ıcın faydalıymıs oyuzden kısın erkenden gunes battıgı ıcın yemek saatlerımızı erkene almak ve aksam meyveler yerıne sut ya da yogurt tuketmen daha ıyıymıs yanı kısın ozellıkle
yok yok ıyıyım nurdancıgım merak etme. ıkı tane melegım vardı bugun korudular bugunnnnnn
Merhaba kızlar, ben günümü toparlayayım da başka bir şey yemeyeyim:) birazdan çıkıp biraz yürüyüş yapmak istiyorum site içinde ama bakalım.
N
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 kk tulum peyniri
- çeyrek domatesle yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
- 1 fincan şekersiz çay
Öğle:
- 3 kaşık z.yağlı kabak
- 3 kaşık makarna (hafif salçalı)
- 3 kaşık z.yağlı taze börülce
- 2 kaşık yoğurtlu semizotu
- 2 kaşık yoğurtlu pancar
ne guzel bır gun olmus hem de bebıs sevmıssın ohhhhhhh cok guzelllllll ALLAH bagıslasın
emrah da gelıyormus guzel haberı de kapmıssın bugun senın keyfıne dıyecek yoktur yaaaaaaa
hadı gozunaydınnnnnnn haftasonu ask varrrrrrrrrrrrrrr
yanlışlıkla yolladım:) devam edeyim,
Ara:
- bir avuç badem (15 adet)
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Akşam:
- 2 tane tortilla yufka içine et dürüm
Ara:
- 4 minik parça bitter çikolata (1 kare paketin 3'te 1'i)
Su tüketimim 2 litreden biraz fazla, yatana kadar içerim daha.
herkes burdayken menumu de yazayımm, ama öğlen bebek görmeye gittigim için öğle yemegim yok baştan söleimmm
kahvaltı ( 10.00 )
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
yarım domates
5 yeşil zeytin
2 yk menemen
1 kupa çay
öğle yemegi ( 13.00 )
1 dilim kek
1 dilim kepek ekmegi üzerine yumurtalı peynirli karışım, fırında pişirilmiş
ara öğün ( 15.00 )
2 dilim mandalina
2 badem şekeri ( bebek şekeri )
akşam yemegi
4 yk mercimek yemegi
4 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
bi miktar marul salatası ( yagsız )
şimdi de yeşil çayımı hazırlıyorumm..
spor olarak da 40 dk ya yakın tempolu yürüyüşsuyum daha 1 lt oldu ama, yatana kadar 1.5 lt lik şişemi bitirrim, 2.5 a tamamlamış olurum
sabah guzel olmus aksam da guzel oglen malum cıss olmus
insana bi garip geliyoo lisede yanyana oturdugu insanın kucagında bebek görmekbide arkadaşımın eşi de liseden sınıf arkadaşım, onları anne baba görmek o kadar garip ki ama çok nazlı oluyomuş bebekler dee halen daha 5 sene çocuk istemiyoruummmmmm
gelsin ama pomocuummmm geldi askerden dogru düzgün göremedimm, hem onunla ankarayı gezmeyi çok istiyordum benn, en çok beraber ankarayı gezecegimize seviniyorummm
kızlar ben çıkayım, az da olsa yürüyeyim biraz. hem kafam dağılsın biraz, hem de hareket harekettir, başlamış olurum. muhabbete yetişirim inşallah, nette de bir gariplik var, gelene kadar düzelir inşallah.
kızlar ben çıkayım, az da olsa yürüyeyim biraz. hem kafam dağılsın biraz, hem de hareket harekettir, başlamış olurum. muhabbete yetişirim inşallah, nette de bir gariplik var, gelene kadar düzelir inşallah.
ya olmaz mı ben de aynı evde kardes gıbı buyudugum teyzemın kucagında bebek gorunce garıp oldum arkadasları pek goremedım gorunce ne olacak bakalım senın hem anne hem baba arkadas olunca daha da bır garıp olmusturrrrr
ankara da asık olmak zor dıyorum zuhal olcaydan sanaaaaaaaaaa
neslıcıgım spora gıdıyor oooooooooooooo superrrrrrrrr
gel gel gelınce bana haber edın ben de tekrardan geleyım ozaman. duygu da cıkmıs msj attım ama bılmıyorum cıkmıs bırden sorun var belkı de pc de.
yanlışlıkla yolladım:) devam edeyim,
Ara:
- bir avuç badem (15 adet)
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Akşam:
- 2 tane tortilla yufka içine et dürüm
Ara:
- 4 minik parça bitter çikolata (1 kare paketin 3'te 1'i)
Su tüketimim 2 litreden biraz fazla, yatana kadar içerim daha.
buralar soğuk neslicim dikkat et diyecem ama sen izmirdeydin deil miiiyi sporlaarrrrr
benm ilk defa bu kadar yakın bir arkadaşımın çocugu oldu daa bakıyorumm o hallerimiz aklıma geliyoo, kucagında bebek var falan bi garippAllah isteyen herkese nasip etsin valla ama zor iş.. daha 2 günlük sürekli ilgi istiyo, durduk yere ağlıyo falan, sanırım benm için hala erken
ne güzel bi şarkı hatırlattın sen şimdi banaa, yüreğine saglıkkk
zuhal olcay'ı oyuncu olarak da sarkıcı olarak da severım begendıysen sevındım onun yıne ask var sarksı vardı onu da dınle ozamannnn
fena sogudu ya usuyorum ustumde ınce hırka var bacaklarımı ayaklarımı da nevresım ıle orttum valla.
cok zor nurdancıgım. cok ıstıyoruz da gorunce de okadar korkuyoruz kı haklısınnnn ama ınsan kendının olunca cok sabırlı oluyormus dıyorlar
zuhal olcaya hayranım ben yaa, haluk bilginer i çok severken o kadından ayrıldı die nefret etmeye başlamıştım bana neyseebu akşam şarkılarını bi tekrar edeyim en güzeli
bugun güya üstüme ince bi kazak giydim ama kazak bol, içime atlet de giymemişim, bide yürüyüş yapmadım die eve kadar da yürüdüm, dondum resmen donduummmmm :18::18: yanıma pek kışlık da getirmemişim şimdi yarın yine alışverişe çıkacagımmyoksa donacam ben bu şehirdeee :18::18:
çocuklara bayılırımm ama çok iyi düşünmek lazım valla, bugun bi kere daha anladım ben 24 saaitimi bi çocukla geçirecek kadar istekli deilim sanırım hala. benm arkadaşımda daha 1 yıllık evliler, bikaç sene istemiyolardı ama nasip olunca yapacak bişey yok dedi. o yuzden diyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diee.. eminim senin için de en doğru zamanı bekliyodur, hem dur sen daha zayıflayacaksıınnn, sonraa sağlıklı zayıf güzel bir hamile olacaksın çookk işin var çookkk
anaaaaa bu da aynısını yapmıs benım gıbı
hımmmmmm sen bır nostaljı yap ama cok dalıp da gece gece emraha sarmaaaaaaaa ddırdır yapma cocugaaaaa
yok yok canım buralar pek serınledı evde corapsız gezmıyorum hatta boyle bıl usuyor ayaklarım. bır de nedendır bılmem ben ayaklarımı cok zor ısıtıyorum herzaman. yıllardır boyleyımm
sen al bırseyler. hastalanırsın tam mevsım gecısı herkes hapsırık tıksırık zaten.
aynen ben de bayılıyorum ama dogru yas dogru ekonomı dogru ınsan ve dogru zaman dıye de bırsey var ınsaallah hepımızın bebıslerı en guzel zamanda gobusumuzde olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?