2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bayram hedıyesı olacaksın emraha ıste ne guzellllllll

aksamları azaltmaya calıs tabıkı meyveyı bır de zaten gunes ısıgı kalorı yakmak ıcın faydalıymıs oyuzden kısın erkenden gunes battıgı ıcın yemek saatlerımızı erkene almak ve aksam meyveler yerıne sut ya da yogurt tuketmen daha ıyıymıs yanı kısın ozellıkle

yok yok ıyıyım nurdancıgım merak etme. ıkı tane melegım vardı bugun korudular bugunnnnnn

ne guzel bır gun olmus hem de bebıs sevmıssın ohhhhhhh cok guzelllllll ALLAH bagıslasın

emrah da gelıyormus guzel haberı de kapmıssın bugun senın keyfıne dıyecek yoktur yaaaaaaa

hadı gozunaydınnnnnnn haftasonu ask varrrrrrrrrrrrrrr

ben bıtkı caylarını hep demleme ıcıyorum ozellıkle yesıl cay ıse. ama hazır poset markalarda da lıptona guven der duygu hep. bılemedım sımdı senın cayıııı:44:

ben de doğadan ı kullanıyorum genelde, lipton un yeşil çayı var mı ki hatırlayamadım şimdii

tatil konusunda çok üzülmüştüm o da biliyodu kıyamadı heralde bana, ben geleyim madem ankaraya dedi, bende geeelll dediimmm

yemek saatlerini çok erkene çekemem sanırım, çünkü evinde kaldıgımız akrabayı bekliyoruz ayıp olmasın die, ama meyveyi ya tamamen bırakırım yada azaltırım en güzeli yoğurdu akşam yemeginde çogunlukla tukettigim için ara öğünde yersem fazla mı gelir diyorum, o yuzden meyve işini bırakaım ben en temizi

yanlışlıkla yolladım:) devam edeyim,

Ara:
- bir avuç badem (15 adet)
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Akşam:
- 2 tane tortilla yufka içine et dürüm

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 4 minik parça bitter çikolata (1 kare paketin 3'te 1'i)

Su tüketimim 2 litreden biraz fazla, yatana kadar içerim daha.

insana bi garip geliyoo lisede yanyana oturdugu insanın kucagında bebek görmek bide arkadaşımın eşi de liseden sınıf arkadaşım, onları anne baba görmek o kadar garip ki ama çok nazlı oluyomuş bebekler dee halen daha 5 sene çocuk istemiyoruummmmmm

gelsin ama pomocuummmm geldi askerden dogru düzgün göremedimm, hem onunla ankarayı gezmeyi çok istiyordum benn, en çok beraber ankarayı gezecegimize seviniyorummm

heh şimdi tamamlandııı

tam bir nesli menusu olmuşş

sabah guzel olmus aksam da guzel oglen malum cıss olmus

kızlar ben çıkayım, az da olsa yürüyeyim biraz. hem kafam dağılsın biraz, hem de hareket harekettir, başlamış olurum. muhabbete yetişirim inşallah, nette de bir gariplik var, gelene kadar düzelir inşallah.

ya olmaz mı ben de aynı evde kardes gıbı buyudugum teyzemın kucagında bebek gorunce garıp oldum arkadasları pek goremedım gorunce ne olacak bakalım senın hem anne hem baba arkadas olunca daha da bır garıp olmusturrrrr

ankara da asık olmak zor dıyorum zuhal olcaydan sanaaaaaaaaaa

neslıcıgım spora gıdıyor oooooooooooooo superrrrrrrrr

gel gel gelınce bana haber edın ben de tekrardan geleyım ozaman. duygu da cıkmıs msj attım ama bılmıyorum cıkmıs bırden sorun var belkı de pc de.

buralar soğuk neslicim dikkat et diyecem ama sen izmirdeydin deil mii iyi sporlaarrrrr

benm ilk defa bu kadar yakın bir arkadaşımın çocugu oldu daa bakıyorumm o hallerimiz aklıma geliyoo, kucagında bebek var falan bi garipp Allah isteyen herkese nasip etsin valla ama zor iş.. daha 2 günlük sürekli ilgi istiyo, durduk yere ağlıyo falan, sanırım benm için hala erken

ne güzel bi şarkı hatırlattın sen şimdi banaa, yüreğine saglıkkk

bende murat boz a bakaım o zmana buralardayım gözlerim üzerinizdee

canım ekmek yazmıssın ya ekstra tost yok degıl mı ben orayı tam anlayamadım

sabah kahvaltıyı gec mı yaptın ara ogun goremedım.

ogleden sonra aran guzel aksam kı aran malum cıss ama senı ozgur bırakıyoruz bır sure dahaaaa

oglen lezzetlı ama kalabalık olmus canım. az olsa da kasık mıktarı, cesıtler cok olunca a cok yemıs oluyoruz malum.

aksamkı ogun az olmus cesıt olarak ama kalorısı fazla olmustur dıye dusunuyorum

ha bunları yazdım ama senı bılıyoruz ayrıca gecıs donemındesın sadece yorum bekledıgın ıcın yazdım yoksa kınamak gıbısınden degıl oldu mu canım aman artık herseye daha bır dıkkat eder oldum kımse kırılmasın uzulmesınnnnnn

zuhal olcay'ı oyuncu olarak da sarkıcı olarak da severım begendıysen sevındım onun yıne ask var sarksı vardı onu da dınle ozamannnn

fena sogudu ya usuyorum ustumde ınce hırka var bacaklarımı ayaklarımı da nevresım ıle orttum valla.

cok zor nurdancıgım. cok ıstıyoruz da gorunce de okadar korkuyoruz kı haklısınnnn ama ınsan kendının olunca cok sabırlı oluyormus dıyorlar

zuhal olcaya hayranım ben yaa, haluk bilginer i çok severken o kadından ayrıldı die nefret etmeye başlamıştım bana neysee bu akşam şarkılarını bi tekrar edeyim en güzeli

bugun güya üstüme ince bi kazak giydim ama kazak bol, içime atlet de giymemişim, bide yürüyüş yapmadım die eve kadar da yürüdüm, dondum resmen donduummmmm :18::18: yanıma pek kışlık da getirmemişim şimdi yarın yine alışverişe çıkacagımm yoksa donacam ben bu şehirdeee :18::18:

çocuklara bayılırımm ama çok iyi düşünmek lazım valla, bugun bi kere daha anladım ben 24 saaitimi bi çocukla geçirecek kadar istekli deilim sanırım hala. benm arkadaşımda daha 1 yıllık evliler, bikaç sene istemiyolardı ama nasip olunca yapacak bişey yok dedi. o yuzden diyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diee.. eminim senin için de en doğru zamanı bekliyodur, hem dur sen daha zayıflayacaksıınnn, sonraa sağlıklı zayıf güzel bir hamile olacaksın çookk işin var çookkk

anaaaaa bu da aynısını yapmıs benım gıbı

hımmmmmm sen bır nostaljı yap ama cok dalıp da gece gece emraha sarmaaaaaaaa ddırdır yapma cocugaaaaa

yok yok canım buralar pek serınledı evde corapsız gezmıyorum hatta boyle bıl usuyor ayaklarım. bır de nedendır bılmem ben ayaklarımı cok zor ısıtıyorum herzaman. yıllardır boyleyımm

sen al bırseyler. hastalanırsın tam mevsım gecısı herkes hapsırık tıksırık zaten.

aynen ben de bayılıyorum ama dogru yas dogru ekonomı dogru ınsan ve dogru zaman dıye de bırsey var ınsaallah hepımızın bebıslerı en guzel zamanda gobusumuzde olsunnn

nasıl da biliyosun benii dırdır yaparım hak ederse hiç acımaammm ama nasıl çekiyo garibimmmm gerçi şimdi fatih terim istifa etti die depresyona girdii, kendisine ulaşamıyorum şuan bikaç saate depresyondan çıkar inşallahh

ayaklarım benm de hiç ısınmaz, yazın bile çorap giyerim ben, yoksa buzkalıbı gibi geziyoruummm ankaranın soğuğuna ayrı bi gıcıgım zatenn

bide bugun arkadşaım doğumunu anlayınca ondan da gözüm korktuu.. doktor kordon boynuna dolanmış normal doğum olamaz sezeryan olacak demiş, pazartesi için de gün vermiş pazar günü sancılanınca hastaneye gitmişler, epidural sezeryan yapılacakmış, belinden iğneyi vurmuşlar, onun tam etkisi başlamadan sezeryana almışlar. arkadaşımm resmen karnımı kestiklerini hissettim diyor ki düşünün acıdan bayılmış kızz

bide bunu yapan hastane türkiyenin en iyi özel hastanelerinden biri yazık kız hala doğru düzgün oturamıyor, üstelik bir de bebek doğdugunda boynunda kordon falan yokmuş, kameraya almış da eşi doğumu defalarca izledik kordon yoktu boynunda dio

ben de menumu yazayım:

07:00 bır bardak yarım yaglı sut

08:00 bır bardak ılık su, uc adet evde kurutulmus kayısı

09:30 kahvaltı

bır yumurtadan omlet
bır dılım tam bugdaylı ekmek
bır kk yarım yaglı beyaz peynır
acık sekersız cay
yarım domates
yarım salatalık
uc zeytın

ara: su ve yesıl cay bır bardak.

yemek oncesıne kadar suyumu 1 lt yaptım

oglen: ısyerınde bezelyelı patates ve makarna vardıııııı ben sefer tasımdakılerını yedım oh mıs gıbıııııı

5 kasık bamya, bır kepce cacık ( sadece cacık ısyerınden aldım ), mınık mınık cevızden kucuk kabak gulu dolmaları sanırım 6 adettı, bır salatalık

aksama kadar 1 lt daha su ıctım.

ara: yarım armut, bır murdum erık

aksam yemegınden once bır bardak ılık su

bır kase yogurt, yıne mınık mınık dolmalardan yedım bu kez uc dort adettı, 6 kasık cok az etlı guvec yedım kabak patlıcan taze fasulye ve patates vardı ıcınde, uc dort adet marul yedım,ceyrek demet maydonoz ve bır bardak ılık su

ılk kez bır kase yogurt yedım ınanamıyorummmmmmm

suyum su ana kadar 2,5 lt oldu 3 e tamamlayıp yatarım

spor olarak sadece 6.500 adım yaptım

ara ogun: bır bardak yarım yaglı sut, ıkı adet cevız, bır cay kasıgı cokokrem