- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.701
Aaaaa herkes nerelerde bakem? Kızlar sasırdım valla, niye böyle oldu bugün acaba. Neyse, biz operaya gittik geldik, çok güzeldi, karşı tarafa geçmek te ayrı güzel zaten, Göztepe tarafındaydık, Duygucum da buralara yakındır diye düşündümMenülerimi yazmıştım zaten, ilave olarak öğleden sonra 1 mandalina yedim. Akşam yemeğinde de,
- 5 kaşık et sote
- 2 haşlanmış patates
- 1 dilim çok tahıllı ekmek yedim.
üstüne de 1 tane armut yedim.
şimdi de canım kakaolu süt istedi, aslında sıcak çikolata istedim ama bununla idare edeceğimbir büyük bardak süt kaynattım, içine 1 çubuk tarçın attım, 2 kaşık kakao koydum, nasıl oldu bilmiyorum ama idare edicem artık
Bu arada Cemremin kilosunu ve diyetisyen görüşmesinin nasıl gittiğini çok merak ediyorum. Filizcim nasıl oldu acaba? Ve diğer kızlar nerelerde acaba
ne kadar keyifli birgun geçirmişsin neslicimmşanslısın valla eşin de uyuyor sana normalde erkekler sevmez pek öle opera falan gibi aktiviteleri
Aa öyledir eşim, sever böyle aktiviteleri, bizim bu tarz konularda zevklerimiz çok benzerBen de senin gününü beğendim, hem yediklerin hem sporun çok güzel olmuş canım tartıda fazla çıkmaya da takılma, regl döneminde normal bence, sen gayet güzel gidiyorsun
herkesler gelmiş oohhh
bitek filiz yok, gündüz de girmemiş ben işleri yogundur diyordum ama akşam mutlaka girerdi o zman, haberi olan var mı :44::44:
Esracım hoş geldin canım, yeni cicilerini güle güle ve güzel günlerde kullanama fotoğraf isteriz de isteriz
Kızlar müsadenizle ben uyumaya gidiyorum yarın çizelgede görüşmek dileğiyle öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar iyi geceler inanılmaz yorgunummm gözümden uyku akıyor ama bir bakmak istedim.Filizi aradım sinemadaydı.Artık yarın girer sanırım dudağıda kötüymüşDuyguş burda ama yinede Rabbim şimdiden kabul etsin tutacağın oruçları.Neslican operaya gitmiş,ne güzel birlikte keyif alabilmişsiniz.Bugün cemremin diyetisyen kontrolü vardı ne yaptı acaba ? Nurdan beni sormuştun iyim can merak etme beni :) Atladığım varsa kusura bakmayın canlar
sabah
2 dilim ekmek
bir kk peynir
3 zeytin
dom sal
öğlen
6-7 lahana sarma
3-4 kaşık yoğurt
bir dilim ekmek
ara
3 tane form bisküvi
bir olmamış kavun
akşam
3 kaşık kavurma
bir dilimden az beyaz ekmek
ara
3 kestane
kızlar benden bu kadar öpüyorum hepiniziii
Haa unutmadan Filizcim gelinlikle ilgili sabah bir mesajını okumuştum ama cevap verememiştim işte olduğumdan.Gelinlikle ilgili ben günlerce aylarca konuşup değerlendirme yapabilirim.Yüzlerce foto ekliyebilirim hatta çok seviyorum .Asssla öyle düşünme.Nurdanı güzel bir gelin yapacağız.Sizin resimlerinize ayruca bayıldım.Bende yarın elbiseli resmimi eklerim size.Bu konuda anlaşalım ben gelinlik saç toka detay dantel duvak ayakkabı çiçek herşeyi çok araştırırım bakarım yani ko nuşmayıda çok severim.Yinede ince düşüncen için teşekkür ederim.
Kızlar müsadenizle ben uyumaya gidiyorum yarın çizelgede görüşmek dileğiyle öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm
Nurdancım ben de kakaolu sütümü içtim, pek güzel olmuştu bu arada, şekersiz de tadını sevdim ben. Dolayısıyla yavaş yavaş yatma moduna gireyim artık. İyi geceler, tatlı rüyalar
Aaaaa herkes nerelerde bakem? Kızlar sasırdım valla, niye böyle oldu bugün acaba. Neyse, biz operaya gittik geldik, çok güzeldi, karşı tarafa geçmek te ayrı güzel zaten, Göztepe tarafındaydık, Duygucum da buralara yakındır diye düşündümMenülerimi yazmıştım zaten, ilave olarak öğleden sonra 1 mandalina yedim. Akşam yemeğinde de,
- 5 kaşık et sote
- 2 haşlanmış patates
- 1 dilim çok tahıllı ekmek yedim.
üstüne de 1 tane armut yedim.
şimdi de canım kakaolu süt istedi, aslında sıcak çikolata istedim ama bununla idare edeceğimbir büyük bardak süt kaynattım, içine 1 çubuk tarçın attım, 2 kaşık kakao koydum, nasıl oldu bilmiyorum ama idare edicem artık
Bu arada Cemremin kilosunu ve diyetisyen görüşmesinin nasıl gittiğini çok merak ediyorum. Filizcim nasıl oldu acaba? Ve diğer kızlar nerelerde acaba
Kızlar ben akşam dışarda olucam, bugün eşimle operaya gideceğizO yüzden şimdilik menümü yazayım unutmadan, akşam da döndükten sonra tamamını yazarım. Zaten akşam işin et sote yapıp yemeyi planlıyoruz, pratik olduğu için.
Bu arada bir market alışverişimizden sonra kitap kazanmışız, cumartesi günü eve geldi. Buraya kadar normal, komik tarafı kitap "kek tarifleri" kitabıTabi ben de pazar günü hemen bir deneme yaptım kitaptan ama değişik bir kek, tuzlu, peynirli kek. İçinde yumurta, peynir, kabak çekirdeği, domates, tam buğday unu, zeytinyağı ve süt var ek olarak ben zeytin de koydum. Biz beğendik, kahvaltı için süper bir kek Kalori hesabını da yaptım, 1 dilimi 108 Kalori. Şimdi bunları yazmamın sebebi, bu sabah kahvaltıda bu kekten yedim. Peynirli kek diyeceğim ama cheesecake gibi algılanmasın diye, ayrıca isteyen olursa ölçülerle detaylı tarifini veririm.
Sabah:
- 2 dilim peynirli kek
- 1 kk beyaz peynir
- 1 yumurta (sahanda 1 çk kaymakla)
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Öğle:
- 1 kase süzme mercimek çorbası
- 2 kaşık menemen
- 2 kaşık pilav (pilavın üstünde 1 kaşık kurufasulye)
- 2 kaşık yoğurtlu karnabahar
- 3 kaşık radika (haşlanmış bir çeşit ot, limon ve az zeytinyağlı)
- 5-6 tane yaprak sarma
Yemekten sonra markete gittim yürüyerek, ofis için kağıt mendil, diyet bisküvi falan aldım, gidiş dönüş 30 dakika yürümüş oldum böylece. Sabah ta 45 dakika yoga yapmıştım, bugünlük sporum bu kadar olur. Adımsayarımı taktım, gece menümü toplarken adım sayımı da yazarım.
Çok motive hissediyorum kendimi, inşallah bozulmaz, hasta da olmam da biraz kilo veririm. Çok sıkıldım ben, artık zayıflamak istiyorum. Sözde metabolizmam hızlı diye düşünüyorduk ama pek öyle görünmüyor, biraz veriyorum sonra hooop geri alıyorum, sürekli 68-69 civarında geziniyorum. Bu döngüyü kırıp, en kısa zamanda 65 görmek istiyorum tartıda
herkese mutlu haftalaarrr
herkesin keyfi yerindeymiş gördüğüm kadarıyla, bitek filiz girmemiş, doktora mı gidecekti ki acaba bugun, uçuk geçmediyse ona gitmiştir belki, başka kötü bişey yoktur umarım :44::44:
ben bir garip hallerdeyim, grip olsam olamıyorum, ama sürekli bi halsizlik üşüme :18::18: sabah okula gittim hocayla görüşmeye ordan spora gidecektim guya ama ne mumkun, bi titreme bi halsizlik, gece de üşümekten uyuyamadım :18: ev soğuk deil aslında, annem pikeyle yatıyo, ben yorgan üstü polar battaniyeyle üşmekten uyuyamadım, töbeeeeneyse spora gidemedm tabi böle olunca. yürüyerek geldim eve hem ısınırım hem de bugun bari sporsuz geçmesin die. eve gelir gelmez de yattım uyudum tekrardan.
kalkınca da yemegimi yedim, şimdi de yeşil çay demledm kendime içine tarçın kabugu da koydum, sevdim bunu
neyse öptüm hepinizi canlar, yarın sunumum var sanırım ben bayaaa bi yoğunlaşayım ona
Arkadaşlar hafta başı çocuklar öğrettiğim herşeyi unutmuş olarak geliyor şimdiden pilim bitti.Kilomu yazıp çıkıcam sonra uğrarım öpüyorum hepinizi.
Kilom 62.300
Bu arada kadın hastalıkları doktoruna bugün gitmeyeceğim, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlarBenim Smear testi 6-7 ay önce yaptırmıştım, bir problem çıkmamıştı. O doktoru hiç sevmemiştim ve sormak istediğim bir sürü şey kalmıştı. O yüzden ya bu hafta ya önümüzdeki hafta uygun bir günümde gideceğim. Biraz adetlerim uzun sürüyor, sancılı oluyor, adet bittikten sonra akıntı şeklinde 3-4 gün daha devam ediyor. Aslında çok anormal bir durum değil ama dkh kullanırken olması bana garip geliyor. Eşim de kabul et yaşlanıyorsun artık, vücudun düzeni de değişiyordur diyor belki de haklıdır, sonuçta 35'in bitmesine az kaldı, hormonlar falan 30 öncesi gibi değildir belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?