2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ne kadar keyifli birgun geçirmişsin neslicimm şanslısın valla eşin de uyuyor sana normalde erkekler sevmez pek öle opera falan gibi aktiviteleri

ne kadar keyifli birgun geçirmişsin neslicimm şanslısın valla eşin de uyuyor sana normalde erkekler sevmez pek öle opera falan gibi aktiviteleri

Aa öyledir eşim, sever böyle aktiviteleri, bizim bu tarz konularda zevklerimiz çok benzer Ben de senin gününü beğendim, hem yediklerin hem sporun çok güzel olmuş canım tartıda fazla çıkmaya da takılma, regl döneminde normal bence, sen gayet güzel gidiyorsun

Bu arada menüyü taksit taksit yazınca toplam adım sayımı yazmayı unuttum, 8200 adım su tüketimim de 2,5 litre civarı.

maşalahh sizeee

spor salonuna gidecektim bugun aslında ama çok halsizdim, yarın da toplantım var zaten gidemem salona, artk çarşambaya kaldı inşallah, da tartı pek oynamıyor gibi bakalım, regl bitince nasıl olcak

çok teşekkür ederim neslicimmm

herkesler gelmiş oohhh

bitek filiz yok, gündüz de girmemiş ben işleri yogundur diyordum ama akşam mutlaka girerdi o zman, haberi olan var mı :44::44:

Kızlar iyi geceler inanılmaz yorgunummm gözümden uyku akıyor ama bir bakmak istedim.Filizi aradım sinemadaydı.Artık yarın girer sanırım dudağıda kötüymüş Duyguş burda ama yinede Rabbim şimdiden kabul etsin tutacağın oruçları.Neslican operaya gitmiş,ne güzel birlikte keyif alabilmişsiniz.Bugün cemremin diyetisyen kontrolü vardı ne yaptı acaba ? Nurdan beni sormuştun iyim can merak etme beni :) Atladığım varsa kusura bakmayın canlar

sabah
2 dilim ekmek
bir kk peynir
3 zeytin
dom sal

öğlen
6-7 lahana sarma
3-4 kaşık yoğurt
bir dilim ekmek

ara
3 tane form bisküvi
bir olmamış kavun

akşam
3 kaşık kavurma
bir dilimden az beyaz ekmek

ara
3 kestane

kızlar benden bu kadar öpüyorum hepiniziii

Haa unutmadan Filizcim gelinlikle ilgili sabah bir mesajını okumuştum ama cevap verememiştim işte olduğumdan.Gelinlikle ilgili ben günlerce aylarca konuşup değerlendirme yapabilirim.Yüzlerce foto ekliyebilirim hatta çok seviyorum .Asssla öyle düşünme.Nurdanı güzel bir gelin yapacağız.Sizin resimlerinize ayruca bayıldım.Bende yarın elbiseli resmimi eklerim size.Bu konuda anlaşalım ben gelinlik saç toka detay dantel duvak ayakkabı çiçek herşeyi çok araştırırım bakarım yani ko nuşmayıda çok severim.Yinede ince düşüncen için teşekkür ederim.

Esracım hoş geldin canım, yeni cicilerini güle güle ve güzel günlerde kullan ama fotoğraf isteriz de isteriz

Hoşbuldumm Neslican ben de tam onu dedim ilk elbisemle yarın foto çekinir eklerim canımm çok teşekkür ederim.Senin elbislerin kadar şık değiller ama bu şartlarda bunu bulduğuma şükür

3 tane kestane miiiii ben kendimi durduramam asla die bu kış kestane yapmayı yasakladım evde sen nasıl durdurabildin kendini 3 kestaneyle yahuuu

canm akşam yemegin az geldi biraz bana, sebza falan da yok ya, bide protein alınca karbonhidrat da almamız gerekiyomuş sen küçük bi ekmek yemişsin sanırım, yani biraz daha fazla olabilirdi sanki

ayrıca anlayışın için çok teşekkür ederim canımcımm, rahatsız oldugun en ufak bişey oldugunda söyle lütfen, eğer rahatsız olmazsan da önce beni, sonra seni güzel gelinler yapacagızz elbiseli resimleri de merakla bekliyorummm

Nurdancım ben de kakaolu sütümü içtim, pek güzel olmuştu bu arada, şekersiz de tadını sevdim ben. Dolayısıyla yavaş yavaş yatma moduna gireyim artık. İyi geceler, tatlı rüyalar

ben operaya hıc gıtmedım merak ettım nasıl gıyındınız gıttınızzzzz boyle herkes şık mı gıyınıyor gıdıyorrrrrrrr merak ettım vallaaaaaa

canım eglenmıssın cok sevındım ben de sınemaya gıttım benım ıcın de guzel oldu baya guldum uzun zamandır gıtmemıstım sınemaya. hem de sevdıgım bır fılm olunca, esım de keyıf alınca guzel oldu. berenın fılmı ve ozcan denızın fılmlerıne de gıtmek ıstıyorum turk sınemasına destek vermeyı sevıyorum zaten.

vayyyyyyyy yoga yaptın demek. sabah yoga, aksam operaaaaaaaaaaaaaa cok entel, klas ve kültürlü

canım bılıyorum sıkıldıgını. oyuzden artık bence de sıkı tut ve bıran once ulas hedefıne. yoksa bu sekılde stresten kılo alabılırsın ya bu rakamı kabullenmelısın ya da hedefıne ulasmalısın. sen arada kaldın uzun zamandır oyuzden stres oluyorsun

nurdan dıkkat et aman goruyorsun neslı de ben de nekadar zor toparlandık aman ha. hem onlem al hem de ıhmal etme kendını hasta hıssedersen. ben ınat ettım ılacsız ve ayakta atlatmaya calıstım ama uzadıkca uzadı sızlerın durumu farklı oyuzden ılacı da ıhmal etme ben ılac ıcmemek ıcın ugrasıyorum

Arkadaşlar hafta başı çocuklar öğrettiğim herşeyi unutmuş olarak geliyor şimdiden pilim bitti.Kilomu yazıp çıkıcam sonra uğrarım öpüyorum hepinizi.
Kilom 62.300

hocam mrb sıze de ıyı haftalar. kolay gelsın esınız de gelmıstı ınsaallah moral olarak aynı cuma gunku gıbı devam edersınız haftaya.

bence usutuyorsundur oyuzden agrılı olabılır ama 3-4 gun daha devam etmesını anlamadım sen esıne bakma yaaaaaa doktor bılır en ıyısını. sor bunları muhakkak.