- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.661
böyle işime gelen bilimsel çalışmaları çok seviyorum çooook
yeni bir bilgi dahageceleri yatmadan yapmam sanırım balın kalorisini almamak için ama sabahları denyeecemm
ALINTIDIR
Kesinlikle tarçın ve bal
Arkadaşlar bu yazımı mutlaka okuyun..ben bi yakınımdan tarçın ve balın kilo verdirdiğini duydum .kendisi 21 günde 4 kg vermiş ve ben de hemen uygulamaya başladım.5 günde 1 kg vermişim :)
hazırlanışını yazıyorum;
-1 tarçın kabuğunu 1 bardak su ile beraber kaynatın
-bardağınıza 2 çay kaşığı bal koyun
-kaynamış tarçınlı suyu bardağa boşaltın
-sabahları aç karnına ve yatmadan önce olmak üzere,günde 2 kez tüketin.
-1 tarçın kabuğunu sabah yaptıktan sonra akşam da aynısını kullanabilirsiniz.
(yani günde 1 tarçın kabuğunu idare edin)
balın içerisindeki antioksidan tarçın ile birleşince metabolizmayı hızlandırıyor..
Denemenizde yarar var,yarın 6.günüm ve devam ediyorum..
Herkese bol şans.
Geçmiş olsun neslicim dikkat et kendine grip virüsü değişime uğradığı için iyileşme süresi de uzayabiliyormuş. Yapabilirsen
taze zencefille yapabileceğin bir tarif vereyim sana çok rahatlatıyor. Yakın olsaydık yapardım hasta olmak ve yakınında
kimsenin olmaması çok zordur.
1 bardak sütü cezveye koy, 2 çay kaşığı nişasta koy piştikten sonra taze zencefil rendele kaynar geçtikten sonra bal koy
içine ( çok sıcak içeceklere bal koyarsan toksin madde üretirmiş) üzerine tarçın ohh miss afiyet şifa olsun şimdiden
Ben de çok merak ediyorum canım ikiz mi diye hele ki senin mesajından sonra iyice telaşlandım. Önümüzdeki hafta dr gidicem belli olur. cinsiyet için 2 ay falan var
Resimleri bende görmek istiyorum Nesli de eklemiş nasıl görebilirim. Merak ettim. Senin yaşadığın anıdan ben de çok
yaşadım canım o kadar çok tokat geldi hangi birisini anlatayımmm:105::105::105:
Kızlar günaydınnnnnnnnnnn
Çalşıtığım bir haftasonu gününden daha selamlar herkese.Umarım keyifli bir haftasonu geçirirsiniz.Ben yarın için annemle plancık yaptım.Netten aldığımız ayakkabıları beğenmedik yarın erzuruma gidip değişeceğiz.Burda deichmann yok
Dönünce banyo dinlenme falan olur.Bugün işlerimi halledeyim.Hem de bir sürü var.Ben hariç bütün kızlar evde bugün.Hadi size iyi dinlenmeler bana da çalışmalar.
Benim kendileri gibi kalpleri güzel yol arkadaşlarımm;
Bu akşam giricem dedim ve girdim.Gerçekten özlüyorum hepinizi.Topikte gelinlik fotosu ve küçüklük fotosu akımı başlamış.Herkesin gelinlikli haline bayıldım.Duygu filiz nesli züleyha hocam çoook güzelsinizzz çok .Rabbim hep böyle güzel multu huzulu günler nasip etsin.Hepiniz çok masumsunuz.Benimde gelinlik resimlerim var ama müsadenizle eklemicem.Küçüklük resmimi eklerim ama hem duyguşada dedim ekliceğimi.
Ben ne mi yapıyorum ? Sabah işe gidiyiorum yoğunluğum bitmiyor.Eve gelince yemekden sonra ders oluyor.Birazda ev ve evdekilerle ilgilenince yorgun düşüyorum.Bu aralar bünye olarak çok yorgun hissediyorum.Sürekli bişeyleri yetiştirmeye çalışmaktan yoruluyorum.
Peki diyet konusunda size danışmak istiyorum.Ben neden eskisi gibi kilo veremiyorum.Şimdi bana diceksiniz ki kısa sürede güzel kilo verdin.Duraklama dönemlerin olacak.Biliyorum bunları mesele o değil mesele benim kaçamaklarım.Çok huzursuzum.Ben ağzıma 4 ay boyunca çikolata sürmedim.Şimdi bunu yapamıyorum.İştahımı kontrol edemiyorum.İrademede öyle.Hiç mutlu değilim bu konuda.
ama bal ıcın cok tehlıkelı dıyen cok dıyetısyen oluyor. ıcındekı seker oranı yuksekmıs ozellıkle de dogal bal bulamadıgımız ıcın daha da rısklıymıs aklım karıstı vallaaaaa:44:
ayyyyyyy ne guzel bır tarıf bu boyle. ama nerde taze zencefıl bulmakkkkkkkkkkk
migrosta var mı kiiiiiii
buarada bu bal olayını soyledıgın cok ıyı oldu canım.
Kızlar biraz keyifli biraz gıcık biraz duygusal ve birazda acıtan bir cumartesiyi tamamladım şükür.Menümü yazayım hemen.
Sabah
bir haşlama yumurta
bir kk peynir
5 zeytin
dom sal
2 dilim ekmek
öğlen
bir kase sebzeli mercimek çorbası
3 çiğköfte
bir dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
ara
3 esmer kuru kayısı
akşam
bir kase sebzeli mercimek çorbası
bir çiğköfte
5 kaşık yoğurt
ara
bir nar
sporum bölgesel yaptım yine neyse kızlar çıkmam lazım yine konuşuruzzz
mrb kızlar nasılsınız bakalımmmmmmmmm
ben bugun cok halsızım ne ev ısı yaptım ne dısarı cıktım bazı ıslerım vardı onları da halledemedım dun oglen dudagım ucukladı bugun ıyıce kocaman olmus alt dudagım ıkı dudak gıbı oldu valla. sızladı durdu dun gece ve sabah. sukur gectı agrı baya.
yarın da ıyı hıssedersem ıns yemeklerımı yaparım eazından.
halsızlestım sımdı bıraz, menulerımı toplu sekılde yarın yazmaya calısıyorum cuma gunu menum cok guzeldı spor da yaptım zaten spor salonuna gıttım cok guzeldı. bugun ucugumdan dolayı duzgun bırsey yıyemedım kasık, bardak dahıl hersey acı verdı ama cuma gununu ve pazar gununu detaylı olarak yazarım sıze.
hepınıze guzel bır haftasonu dılıyorum modum dusuk ancak bukadar yazabılıyorum kusura bakmayın
sana da merhaba cnm geçmiş olsun uçuk da zordur hakikaten ama vazelin gibi yumuşatıcı sürsen ii gelir inşlh bu hafta da bol bol -- görürüsünnnmrb kızlar nasılsınız bakalımmmmmmmmm
ben bugun cok halsızım ne ev ısı yaptım ne dısarı cıktım bazı ıslerım vardı onları da halledemedım dun oglen dudagım ucukladı bugun ıyıce kocaman olmus alt dudagım ıkı dudak gıbı oldu valla. sızladı durdu dun gece ve sabah. sukur gectı agrı baya.
yarın da ıyı hıssedersem ıns yemeklerımı yaparım eazından.
halsızlestım sımdı bıraz, menulerımı toplu sekılde yarın yazmaya calısıyorum cuma gunu menum cok guzeldı spor da yaptım zaten spor salonuna gıttım cok guzeldı. bugun ucugumdan dolayı duzgun bırsey yıyemedım kasık, bardak dahıl hersey acı verdı ama cuma gununu ve pazar gununu detaylı olarak yazarım sıze.
hepınıze guzel bır haftasonu dılıyorum modum dusuk ancak bukadar yazabılıyorum kusura bakmayın
Herkese iyi aksamlar
Ben bugun kendimi cok yorgun hissediyorum grip bana gelicek galiba atesim var basim kalkmiyo yastiktan:2: menumu yazayim
Sabah: 40 gr kasar peyniri,domates, salatalik,maydanoz, yesil biber, 5 zeytin, 2 dilim ekmek,bi bardak sut
Ara; 1elma
Ogle: 2 kofte,bi bardak yogurt, 4 yemek kas.fasulye,4 yemek kas. Makarna, 2dilim ekmek
Ara: bi mandalina, bi kivi
Aksam: kucuk bi tabak karnibahar uzerine yarim su bardagi yogurt, 2 dilim ekmek, bi kofte, 4yemek kas.makarna
Ara: bi elma, sekersiz cay
Activite: 1 saatten fazla yurudum,2,5 lt su olucak birazdan benden bu kadar yarin dietisyen le randevum var aksamina yazarim ins..:26:
herkeslere mutlu cumartesilerrrsporumu yaptım sonunda bugun, arkadaşlarımla da görüştüm şimdi eve geldim, regl olmuşum karnımda hafif bi agrı, inşallah artmaz, benm genelde çok şiddetli geçiyor da üşütmemek için uğraşıyorum.
bugün yurttaki öğrenci sorumlusunu gördüm, geçen yazın başından beri görmüyordu beni,
sen ne kadar zayıflamışsın dedi mest oldum resmen mesttbugun ölçülerime bakacaktım normalde 10 günden beri dğeişiklik varmı die ama regl olunca vazgeçtim, şişlik çıkar falan moralim bozulur, regl inin bitimini bekleyecem bakalım
bugün spor salonunu kurcalarken duvarda asılı tablolar gördüm, karın hareketleri ve bacak hareketleri die, onlarla uğraştım eliptikdn sonra, ama nasıl can yakıcı hareketler var anlatamam hep hamlıktan işteaklıma gelmedi onların fotolarını çekmek ama yarın resimleri çekip paylaşırım sizinle de, spor salonuna gidilemedigi zamanlarda evde yapılabilecek hareketler, elinizin altında bulunsun
şimdilik benden bu kadar canlar, menumu akşama yazarım, öperim hepinizi
menumu yazayım bende şimdiii
sahur
2 yumurtadan 1 kaşık tam bugday unu ve 1 kk dan biraz fazla peynirle yaptıgım omlet
2 yk kereviz yemegi
1 dilim çavdart ekmegi
1 yk bal
1 kupa şekersiz çay
iftar
1 kase şehriye çorbası
2 yk kuru fasulye
1 yk yoğurtlu biber
3 yk bulgur pilavı
1 parça avuç içi kadar yagsız tavada pişirilmiş tavuk pirzola
iftardan sonra arkadaşlarım aradı onların yanına çıktm. orada da once soda - limon içtim, sonra da 1 bardak taze portakal suyu içtim..
eve geldikten sonra da çok aç hissettim kendimi 2 küçük kare bitter çikolata yedim ve şimdi yeşil çayımı içiyorum. yatmadan bide o ballı tarçınlı şeyi denerim bugunluk bu kadar yeter
bugun aktivite olarak da çıkmayacam dedim ama annemın canı sıkılınca onla beraber çıktık yine dışarı, 1 saate yakın orta tempoda yürüdük. gün içerisinde ara ara mekik de çektim. yatmadan bölgesellerimi de yaparım tamamdır. yarın sabah da spor salonu yolları gözükür bana
herkese mutlu haftasonlarııı
Günaydın arkadaşlar, herkes güzel bir haftasonu geçiriyordur umarım. Ben dün bolca yayıldım, arada internetten kadın doğum doktoru araştırdım, rutin kontrole gideceğim ama malum geçen sene gittiğim yerden nefret etmiştim. Aman ne zor iş yaa doktor bulmak. Aslında daha önce İzmir'de yaşarken gittiğim bir yer vardı, biraz ulaşım problemli diye gitmemiştim ama bu sefer ona gitmeye karar verdim.
Evde yapılacak çok iş var ama benim hiiiiç yapasım yok, iştahım yerinde, hareket de yok, tartı bana sürpriz yapmazsa yarının sonuncusu olarak kendimi şimdiden ilan ediyorum
kesinlikle doğal bal kullanmak lazım canım, ben öle yapıyorum en azından şimdi bu tarçınlı olay için
büyük manavlarda yada aktarlarda bile oluyor filizim ama sizin oralarda da varmıdır acabaa :44::44:
öğlen ve akşam azıcık az olmuş sanki kuzum, braz eksik gibi geldi bana ama bilemedim de :44: yolunda herşey dimi bi sıkıntı yok, gıcık falan demişsin ya :44:
çok geçmiş olsun filizcim, ucugun çıkacagını hissettigin zaman antibiyotigi esip çok az suyla karıştırıp merhem gibi yapıp sürünce geçiyo ama çıkmış uçuğa fayda olur mu bilemedim. tekrardan geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?