2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ama bal ıcın cok tehlıkelı dıyen cok dıyetısyen oluyor. ıcındekı seker oranı yuksekmıs ozellıkle de dogal bal bulamadıgımız ıcın daha da rısklıymıs aklım karıstı vallaaaaa:44:

ayyyyyyy ne guzel bır tarıf bu boyle. ama nerde taze zencefıl bulmakkkkkkkkkkk

migrosta var mı kiiiiiii

buarada bu bal olayını soyledıgın cok ıyı oldu canım.

o tokatlardan hepımızı az ya da cok yasadık bundan sonra yasamayacagız ıns. senın bebısın de bır dogsun tam gaz aramıza donersın zaten canım. sımdılık saglıgın ve bebısten baska bırseye odaklanma

ya ama sen aklımı karıstırdın napıyım hem tatlı hem eksı cekıyor canım dedın. oyle olunca da, bır de ustune gorumcemde de ıkız var dıyınce benım antenler cıktııııııı hayırlısı bakalım bıze de haber ver oldu mu canımmmmmmm

canım benım sen bır ogretmen ol hepınızı sollayacaksın hem merak etme bu topıgın amelesı benımmmmmmm 10 yıldır calısıp yıllık ızın kullanmayan, rapor bıle alsa maas alamayan, raporlu bıle olsa ıse gıden, aksamları toplantısı olan, aksam eve kıstan ıtıbaren baharda hep ıs getıren, ıgrenc ve yetersız ogle yemeklerı olan, daha 5 aydır cumartesı calısmayan vs vs. sen oyuzden bu cumartesı meselesıne sakın uzulme. hem gecıcı bırsey hem ben de 5 ay once aynıydım ve eskıye donme ıhtımalım de hep var ama bak sen 2-3 yıl sonra tamamen rahat bır calısma kosuluna sahıp olacaksın.

anne kız keyıf yapacaksınız demek. ımrendım canım cok hos bır plan olmus sıze ıyı gezmelerrrrrrrr

Kızlar biraz keyifli biraz gıcık biraz duygusal ve birazda acıtan bir cumartesiyi tamamladım şükür.Menümü yazayım hemen.

Sabah
bir haşlama yumurta
bir kk peynir
5 zeytin
dom sal
2 dilim ekmek

öğlen
bir kase sebzeli mercimek çorbası
3 çiğköfte
bir dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

ara
3 esmer kuru kayısı

akşam
bir kase sebzeli mercimek çorbası
bir çiğköfte
5 kaşık yoğurt

ara
bir nar

sporum bölgesel yaptım yine neyse kızlar çıkmam lazım yine konuşuruzzz

oy guzel kalplı yol arkadasımızzzzzzz

bız dusunemeden bır hata mı yaptık acaba.:26: senı dusunmeden mı hareket ettık acaba bılmıyorum kı.

hem cok guzel bır gelın olmussun ben gordum sen de ıstersen paylasabılrsın tabı kı. hem sana bır dahakıne cok cok daha guzel bır gelın olacaksın tam bır cıtır olarak. en guzel yasında bır kadının. hersey daha guzel olacakkkk

ne desem bılemedım vallaaaaaaa

mrb kızlar nasılsınız bakalımmmmmmmmm

ben bugun cok halsızım ne ev ısı yaptım ne dısarı cıktım bazı ıslerım vardı onları da halledemedım dun oglen dudagım ucukladı bugun ıyıce kocaman olmus alt dudagım ıkı dudak gıbı oldu valla. sızladı durdu dun gece ve sabah. sukur gectı agrı baya.

yarın da ıyı hıssedersem ıns yemeklerımı yaparım eazından.

halsızlestım sımdı bıraz, menulerımı toplu sekılde yarın yazmaya calısıyorum cuma gunu menum cok guzeldı spor da yaptım zaten spor salonuna gıttım cok guzeldı. bugun ucugumdan dolayı duzgun bırsey yıyemedım kasık, bardak dahıl hersey acı verdı ama cuma gununu ve pazar gununu detaylı olarak yazarım sıze.

hepınıze guzel bır haftasonu dılıyorum modum dusuk ancak bukadar yazabılıyorum kusura bakmayın

ama bal ıcın cok tehlıkelı dıyen cok dıyetısyen oluyor. ıcındekı seker oranı yuksekmıs ozellıkle de dogal bal bulamadıgımız ıcın daha da rısklıymıs aklım karıstı vallaaaaa:44:

kesinlikle doğal bal kullanmak lazım canım, ben öle yapıyorum en azından şimdi bu tarçınlı olay için

ayyyyyyy ne guzel bır tarıf bu boyle. ama nerde taze zencefıl bulmakkkkkkkkkkk

migrosta var mı kiiiiiii

buarada bu bal olayını soyledıgın cok ıyı oldu canım.

büyük manavlarda yada aktarlarda bile oluyor filizim ama sizin oralarda da varmıdır acabaa :44::44:

öğlen ve akşam azıcık az olmuş sanki kuzum, braz eksik gibi geldi bana ama bilemedim de :44: yolunda herşey dimi bi sıkıntı yok, gıcık falan demişsin ya :44:

çok geçmiş olsun filizcim, ucugun çıkacagını hissettigin zaman antibiyotigi esip çok az suyla karıştırıp merhem gibi yapıp sürünce geçiyo ama çıkmış uçuğa fayda olur mu bilemedim. tekrardan geçmiş olsun canım

menumu yazayım

aç karnına tarçınlı ballı şu zımbırtıdan

kahvaltı

1.5 dilim çavdar ekmegi

kırmızı biberli yumurta

1 k kbeyaz peynir

5 adet yeşil zeytin

şekersiz çay

ara öğün

1 yeşil elma

öğle yemegi

1 kase şehriye çorbası

1 tane el kadar fırında hindi

2 yk pirinç pilavı

1 kase cacık

ara öğün

çeyrek simit

akşam yemegi

1 kase şehriye çorbası

3 yk kuru fasulye

3 yk bulgur pilavı

avuç içi kadar fırında tavuk

2 yk yoğurt

marul saltassı

aktivite olarak 30 dk eliptik, bir de karın şekillendirme ve bacak inceltme hareketlerinden yaptım toplamda 30 dk. bi süre ağırlık çalışmayı düşünmüyorum açıkçası, kasa çevirme olayından korkuyorum. bu arada spora gidip gelirken de 30 ar dakika yürüdüm her zamnki gibi. suyum 2.5 lt yi geçti yatmadan 3 çok rahat olur. az önce de yeşil çayımı içtim. yatmadan tarçınlı ballı zımbırtıyı da içerim. ama regl den kaynaklı sanırım tartıda inanılmaz bir +++ görüyorum. inşallah pazartesiye kadar geçer

herkese iyi akşamlar canlarrr

sana da merhaba cnm geçmiş olsun uçuk da zordur hakikaten ama vazelin gibi yumuşatıcı sürsen ii gelir inşlh bu hafta da bol bol -- görürüsünnn

Günaydın arkadaşlar, herkes güzel bir haftasonu geçiriyordur umarım. Ben dün bolca yayıldım, arada internetten kadın doğum doktoru araştırdım, rutin kontrole gideceğim ama malum geçen sene gittiğim yerden nefret etmiştim. Aman ne zor iş yaa doktor bulmak. Aslında daha önce İzmir'de yaşarken gittiğim bir yer vardı, biraz ulaşım problemli diye gitmemiştim ama bu sefer ona gitmeye karar verdim.
Evde yapılacak çok iş var ama benim hiiiiç yapasım yok, iştahım yerinde, hareket de yok, tartı bana sürpriz yapmazsa yarının sonuncusu olarak kendimi şimdiden ilan ediyorum

Herkese iyi aksamlar
Ben bugun kendimi cok yorgun hissediyorum grip bana gelicek galiba atesim var basim kalkmiyo yastiktan:2: menumu yazayim

Sabah: 40 gr kasar peyniri,domates, salatalik,maydanoz, yesil biber, 5 zeytin, 2 dilim ekmek,bi bardak sut

Ara; 1elma

Ogle: 2 kofte,bi bardak yogurt, 4 yemek kas.fasulye,4 yemek kas. Makarna, 2dilim ekmek

Ara: bi mandalina, bi kivi

Aksam: kucuk bi tabak karnibahar uzerine yarim su bardagi yogurt, 2 dilim ekmek, bi kofte, 4yemek kas.makarna

Ara: bi elma, sekersiz cay

Activite: 1 saatten fazla yurudum,2,5 lt su olucak birazdan benden bu kadar yarin dietisyen le randevum var aksamina yazarim ins..:26:

Cemrem, aman gülüm dikkat et kendine, grip çok fena valla, kolay da geçmiyor. Bugün mandalina k?vi yemen iyi olmuş. Bence 1 limonu sık, üzerine biraz su koyup iç, o da iyi gelir.

ya benım kafam karıstı kız sen ankaraya geldın mı, yurt sorumlusu gordu demıssın de:44::44:

sen sımdı nerdesın ozetleeeeeeeeeee resımler de adapazarında demıssın gecen bır yazında. kafam karıstı anlayacagın

guzel bır menu olmus cıkolatayı gormezden gedlımmmmmmmm

canım pazartesı mı gıdeceksın doktora ?

ıns ıyı bır doktor cıkar karsına. cok onemlı ya ozellıkle de psıkolojı acısından. bıze sonuclarını da yaz olur mu. benım smear guzel cıktı ınsaallah senınkı de ıyı cıkar canım.

bu hafta ben de oyleydım bır suru ıs vardı ama cogunu yapamadım cuma aksamı erkenden sızdım cumartesı gun boyu yayıldım yıne erken yattım halsızdım yorgundum bugun bırazcık daha ıyıydım

menulerı guzel yapıyordun buaralar. nıye cozuttun bakem sen haftasonu

aman bal konusunda dıkkat et dedıgım gıbı.

ya bızım burda brokolı bıle zor bulunuyor valla pazar da bıle dusun.

benımkı ucuk gıbı degıl nurdan. alt dudagım kocaman oldu sıstı ve ustu tamamen ıltıhaplı yara gıbı oldu artık. kremler kullanıyorum sureklı. gecmezse cıldıyeye gıtsın demıs eczacı, dudagım resmını gorunce.