2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Duyguuuuummmm hoş geldin canım annenlerde misin hala, döndün mü evine?

ah canım tamaçtım oruç aklıma geldi saatlere bakmak için çıktımm k.bakmaa
dün opereya hemde burnumun dibine gelinmiş ne güzel yaaa inşallah birgün görüşcezz.. dün yoga yapmışssın ah dedim keşke bende yanında olsaydım bende yapsaydımm dedimm o kadar ihtiyacım varki neslimm.. ev için iyidileklerde bulunmuşssun çokkkkkkkkk tşk ederim canımm
çok tşk ederim cemremmmmmmm inşallah dediğingibi olur. bu arada diyetisyene gitmişssin herşey yolundaymış çok sevindim canım herşey bundan sonra dahada güzel olur inşallahh..
çok tşk ederimm canımm inşallah dediğin gibi olurr...
sıfır kaçamak spor oldu ne oldu bendeki bünye anormal sabit kaldımm ama gönlüm rahatt..

Son düzenleme:
günaydınn hanımlarrr keyifli bir gün geçirmek dileğiylee herkez iyidir inşallahhh... günlerden yayılma günü katılmak isteyen gelsinn..

bugün için şöyle hafif besleyici güzel bi çorba tarifi verecek bi arkadaşım varmıı böyle orjinal tarifler geneldee neslişimde olur.
neslişim doktor işini naptınn ,benbiryerde duydum sancılı regl yumurtalıkların iyi çalıştığını gösterirmiş senin geneldede böyle oluyor galiba ama ihmal etmemen çok iyi benimdoktoru daha önce sormuştun çok memnunum 8 yıldır doktorum sana çok ters (şirinyer) ama gitmek istersen sana eslik ederimm seve seve aklında olsun arkadaşım umarım rahat edeceğim rahat bilgi alacağın bi doktor bulursun arkadaşım

günaydınn hanımlarrr keyifli bir gün geçirmek dileğiylee herkez iyidir inşallahhh... günlerden yayılma günü katılmak isteyen gelsinn..

canım tekrardan gunaydınnnnnnnnnnn

bugun oruclusun ALLAH kabul etsın ben halen modu dusuk moddayım sınema ıyı geldı ama dudagım gece kanayınca kotu oldum hersey canımı daha cok sıkıyor normalde takmayacagım seylere daha cok kafa takar oldum anlamadım bu ruh halımı.

bence de bugun yayıl. hem oruclusun hem haftasonun ve dun derken yogun gectı

corba ısı neslının uzmanlıgı canım. bence ona sor. cok guzel corbalar bılıyor o.

aaa sen dıyınce ben de hatırladım ben de demıstım hatta sancılı regl gunu yumurtalıkların ıyı calıstıgını gosterır dıye demıstı doktor. cok uzun olmasa da 4 gunden fazla suren regl donemlerı de aynı sekılde ıyıymıs yanı nekadar agrılı, uzun ve yogun olursa ıyıymıs ama tabıkı bunun da bır olcusu var mesela 1 haftadan fazla olmamalı ya da asırı kan kaybı olmamalı.

neslişş gün verelimmi artıkk görüşmek için bak ben diyorum engeç ama en geç yeni yıl girmeden görüşelimm diyorum

cızelgeyı yenıden yaptım bu ucuncu oldu valla. kafam yerınde degıl esranınkını yanlıs yazmısım duyguyu da zaten yazamamıstım oyuzden bu ucuncu cızelge en dogrusu oldu .

evet genel olarak cogumuz ne vermısız ne almısız. bu bıle mutlu edıyor vallaaaaaa

evet buaralar oyleyım. haftasonu evı temızlemedım, dısarı cıkmadım, haftalık yemeklerımı bıle zorla yaptım. modum dusuk

aminnn çok tşk ederimmm..
benimde huzurum yoktu çok şükür artık varr benimde birşeye canım sıkılmıştı artık takmıcamm üzmücem kendimi herkezi herşeyi olduğu gibi kabul etcem hani bi söz var nekadar ekmek o kadar köfte hesabı :))))

neyse sen uçuk için bence bi doktora gittt canım çok uzadı ihmaletme kendini..
güzel bi makyaj güzel bi spor sana çok iyi gelecektirr eminimmm..

hakkımızda herseyın hayırlısı olsun ınsaallah bak en krıtık donemde olan benım bu acıdan yanı en az umudu olması gereken ama yıne de ınsaallah bebıs olur dıye umudumu kaybetmıyorum saglıklısın gencsın hersey cok guzel olacak neden olmasın hıc kafana takma okul bıtsın daha neler yasayacaksın neler. evleneceksın anne de olacaksın ıns.

cok uzun seyler yazmak ısterdım bu konu hakkında ama kafayı toparlayamıyorum hıslerımı dusuncelerımı bılıyorsun zaten aslında. guzel bır yazı yazılsın ınsaallah senın ıcın bundan sonra.

evet demet akbag cok severım zaten. gulmek gecıcı olsa da ıyı geldı. dudagım yavas yavas gecıyor gıbı. ınsaallah haftasonuna tamamen gecer. gecmezse kesın doktora gıdecem zaten. kremler fayda edıyor gıbı az da olsa.

ay canım cok sevındım ınsaallah bana da gelır o huzur. uzun zamandır bukadar keyıfsız degıldım buaralar keyıfsızım ıste. oruc tutabılseydım cok guzel olurdu mesajını gece gormedım sabah gordum eeeee tabıkı sahursuz sız de esım de ıstemıyor dıye tutmadım keske oruc ısını daha onceden hatırlatsaydım sana, plan yapardık haftasonu konusmadık konuyu, kafamdan ucup gıttı pazartesı gunu oruc tutabılırız dıye konusuyorduk oysa. neyse sen ne guzel basardın nıyetlendın canım haber de verdın ALLAH razı olsun ALLAH kabul etsın bugun yorma kendını, dınlen.

huzurun daım olsun canım benımmmmmmmmmm

şu konuyu da merak ettım konusmak ıstersen konusalım oldu mu

gecmezse gıdecem canım, kremler az da olsa ıse yarıyor goruntuden ıgrenmeyecegını bılsem resım yollardım gercı yollamayım kesın doversın benııııı:44:

evet yarın elbıse, makyaj ve spor olayı ıle kendımı motıve edebılırım sanırım

Yok be gülüm, normal giyiniliyor. Yani sinemaya, tiyatroya giderken nasıl giyiniyorsan öyle. Ben eve gidip sonra çıktığımız için makyaj falan da yaptım, kot etek giydim, hatta fotoğraf ta çektim evden çıkmadan, eklerim birazdan. Senin de aktiviteli bir akşam olmuş iyi gelmiş sana da sevindim canım, arada yapmak lazım böyle şeyler

Klas ve kültürlü ha güldürdün kız beni sabah sabah yaa yogaya ara ara niyetlenip başlıyorum malum da devamı gelir inşallah, yıllar önce çok güzel düzenli yapıyordum. Çok çok iyi geliyor. Yalnız dün yaptığım biraz omzumu ve boynumu zorlamış, bugün daha hafif yaptım.
Kilo konusunda aynı şeyleri düşünüyorum canım. Sıkıldım bir yandan, bir yandan da biraz daha vermek istiyorum. Boğazımı kısamıyorum pek, sporu düzene sokup biraz artırmam lazım sanırım. Dur bakalım, bahara kadar verdim verdim, yoksa barışıcam zaten kilomla

bence usutuyorsundur oyuzden agrılı olabılır ama 3-4 gun daha devam etmesını anlamadım sen esıne bakma yaaaaaa doktor bılır en ıyısını. sor bunları muhakkak.

Üşütme değil canım yaa, ağrı kendimi bildim bileli olur ama bir-iki senedir daha fazla sanki. Vücutta değişim mutlaka oluyordur yaşla birlikte, normal ama bakalım doktor ne diyecek.

Anahtarı buldum buldum, akşam evde giyinirken kot eteğimin cebinden çıktı, her işte hayır var, hiç yapmadığım bir şey cebimde unutmuşum demek ki, ceketlerin ceplerine baktım ama etek hiç aklıma gelmemişti Kaybetmemişim en azından, rahatladım valla

Filizcim sporun çok güzel, çok beğendim. Naçizane bir önerim olacak, 4 kiloluk ağırlıklar bence çok. Eskiden bunu çok yaptırırlarmış ama yeni anlayışta hafif ağırlıkla fazla sayı yapmak daha sağlıklı bulunuyor. Erkeklerde belki ağırlık iyi bir şey, kas yapmak istiyorlar çünkü ama kadınlarda hafif ağırlıklar daha manhtıklı. Bence sen 1 kg'lık ağırlıklar kullan, sayıyı artır. Yine de hocaya danış tabi.

Cemrem, maşallah çok iyi gidiyorsun canım, valla ben de gitsem mi bir diyetisyene diye düşündüm Gerçi verdiği listeyi uygular mıyım bilmem ama sendeki başarıyı görünce özendim

neslıs hosgeldın canım, uzun uzun konusmak ısterdım az gorusuyoruz buaralar canım. ama cıkmam lazım opuyorum senı de duygusu da

kendınıze ıyı bakın guzel ızmırlılerrrrrrrrrr

evet neslişin uzmanlık alanı akşama iftarim için yapcam inşallahhh tabi varsa aklındaa..
Nediyim flizcim inşallah bizimdeağrılı olurrr millet delü bukızlar dicekk ama bizimiçin bunu yeri ayrıı

canım eline emeğine sağlıkk valla ben anlamadım kaçamak yok spor varr dengeli beslendim neden sabitlendimm anlamadımm

Canım benim bir gün beraber de yaparız inşallah, hatta Kuzey de katılır bize şaka bir yana çocuklar yoga hareketlerine bayılıyorlar, kuzenimin çocuğu, eşimin yeğenleri üzerinde yaptığım denemelerde bunu gördüm, bir hareketi gösteriyorsun, sonra bıkmadan aynısını yapabilmek için uğraşıyorlar
Kilo konusunda bende de benzer bir durum var, spor yaptım, haftasonu hariç cozutmadım, haftasonu da az cozuttum eskiye göre ama kilo sabit. Neyse benim de içim rahat, haftaya veririz inşallah

Ben ben ben ben işleri yapacak birini bulmam lazım önce ama olsun, düşüncesi bile güzel

Duygucum valla Karşıyaka tarafında olsun istiyorum doktor ama bulamazsam gelirim o tarafa senin doktor özel hastanede mi?
Valla Duygucum yumurtalıklar mı iyi çalışıyor bilmiyorum, dkh kullanıyorum sonuçta, acaba yaş ilerledikçe böyle semptomlar mı oluyor, yoksa yumurtalıklar yaş geçiyor çalışalım da bebek olsun moduna mı girdiler bilmiyorum.

Geçen seferki doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama dediğim gibi bana güven vermedi. Aslında hazır Duygu memnunken onun doktoruna mı gitsem diye düşünmeye başladım.

neslişş gün verelimmi artıkk görüşmek için bak ben diyorum engeç ama en geç yeni yıl girmeden görüşelimm diyorum

Evet canım yaaa, bence de görüşelim artık. Sen bir öneride bulun, oruç olmadığın bir gün olsun ama ayarlayalım ve görüşelim

Geleyim çorba konusuna çok severim çooooook Duygucum yoğurtlu buğday çorbası önerebilirim, brokoli çorbası önerebilirim, sebze çorbası olabilir. Arkasından yapacağın yemeğe göre ne tarz bir çorba yakışır diyorsan fikir yürütelim ona göre.

BUARADA KİLO VEREN BAŞDA ZULEYHA ,CEMRE VE ESRAYI CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİMM ÇOĞUMUZ SABİTLENMİŞ ALMAKDAN İYİDİR O YÜZDEN YOLA DEVAM