- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.741
Duyguuuuummmm hoş geldin canımannenlerde misin hala, döndün mü evine?
çok tşk ederim cemremmmmmmm inşallah dediğingibi olur. bu arada diyetisyene gitmişssin herşey yolundaymış çok sevindim canım herşey bundan sonra dahada güzel olur inşallahh..günaydınlarr
nesli ve pomocum cnlarım kendime dikkat ettim bi kaç gündür hep c vitamini aldım şimdi iim beni düşünmüş arkadaşlarım
esra cnm derslerin seninde yoğun belli umarım kolay geçer ikimizinde
çeşmi aman cnm kendine dikkat et ben bi gün de sersem oldum üşüme titreme geli,nce haber veriyo tarçınlı yeşil çay biraz içini ferahlatmıştır ama güzelim dikkatli ol
duygu cnm annendeymişsin ohh ne güzel ya ev işiniz gene kalmış ama inan ki zamanı gelmemmiş sen daha da güzel bi eve sahip olacaksın bu bekleyişin gelişi daha da güzel olacak
çok tşk ederimm canımm inşallah dediğin gibi olurr...canım sana da cok guzel bır hafta olsun ınsaallah senden boyle her an haber alacagım gıbı gelıyor boyle ıcımde bır hıs varrrrrrrınsaallah hayırlısı olsun canım o cok begendıgın ev olur ınsaallah adam fıyatı dusurur umarım . eve gelınce de temızlık yapmıssın zaten hemen deluuuuuuuuuu senııııııııı bugun dınlen, kendıne zaman ayır fılm ızle. sen seversın haftasonu yapamadın annendeydın.
sıfır kacamak ve spor ve anne evıııııııııııııı bravo canım sanaaaaaaaaaaaaaa
günaydınn hanımlarrr keyifli bir gün geçirmek dileğiylee herkez iyidir inşallahhh... günlerden yayılma günü katılmak isteyen gelsinn..
bugün için şöyle hafif besleyici güzel bi çorba tarifi verecek bi arkadaşım varmıı böyle orjinal tarifler geneldee neslişimde olur.
neslişim doktor işini naptınn ,benbiryerde duydum sancılı regl yumurtalıkların iyi çalıştığını gösterirmiş senin geneldede böyle oluyor galiba ama ihmal etmemen çok iyi benimdoktoru daha önce sormuştun çok memnunum 8 yıldır doktorum sana çok ters (şirinyer) ama gitmek istersen sana eslik ederimm seve seve aklında olsun arkadaşım umarım rahat edeceğim rahat bilgi alacağın bi doktor bulursun arkadaşım
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,8 kg [/td]
[td]60,8 kg [/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]24,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,3 kg[/td]
[td]97,3 kg [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]12,7 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]68,9 kg ( regl ) [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]6,7 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,5 kg[/td]
[td]76,5 kg (regl)[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]77,9 kg [/td]
[td]77,9 [/td]
[td]0,00 [/td]
[td]+4,00 kg (doğum)[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td]102,2 kg [/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,6 kg[/td]
[td]81,6 kg [/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]88,3 kg[/td]
[td]87,8 kg (regl)[/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]19,4 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]63,7 kg[/td]
[td]62,3 kg [/td]
[td]-1,4 kg [/td]
[td]8,7 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]
sağol cnm çizelgede güzel olmuşgerçi bu hafta herkes aynı kilo da kalmış ama bu bile güzel + görmemek bile ii geliyor insana
evet cnm bende çok mutlu oldum hemde dediğin gibi motive oluyorum moralim yüksek oluyo bakalım inşl emekelrime değecek
anladım bazen hiç bişey yapmak istemez ya insan sen o dönemdeymişsin ii yapmışsın cnm kendine ii bak yeter ki..
aminnn çok tşk ederimmm..canım tekrardan gunaydınnnnnnnnnnn
bugun oruclusun ALLAH kabul etsın ben halen modu dusuk moddayım sınema ıyı geldı ama dudagım gece kanayınca kotu oldum hersey canımı daha cok sıkıyor normalde takmayacagım seylere daha cok kafa takar oldum anlamadım bu ruh halımı.
bence de bugun yayıl. hem oruclusun hem haftasonun ve dun derken yogun gectı
teşekkür ederim neslicannn bugün ekliyorum fotoyu :)
nurdancım ben sevmem kestane dün görünce birfden aldım baktım 100 gr 250 kcalmış yavaşca koyuverdim yemedim yani :)
bu aralar az yiyormuşum siz öyle dedniz korktum yine ben anlaşılan tamam salata falan çorba eklicem üstelik evde var yani ama çok olur diye yememiştim
asıl ben sana facede bir sayfa adı vereyim onu beğen düğünle ilgili herşeyi paylaşıyorlar özellikle gelinlik saç duvak falan sayfanın adı düğün saçları :) çok güzel şeylere denk geleceğinden eminim fıstığımmmmm
Evet can bugün kendime bakmadan duramıyorum sabah işe gelirkende herkes bana bakıyordu salağın biri peşime takıldı hatta mercedesiylebugün iyi hissediyorum bu aralar tarzımı değiştirdim artık daha şık giyiniyorum bu da beni motive ediyor hele benim gibi elbise aşığı birinin ilk elbisesini bugün giymesi ayrı bir güzel teşkkür ederimmm ayrıca
evet o gün akşam yemedim cnm istememişti bu ara az yemeye başlamışım dikkat edicem tamam :) burgerde salat hiç güzel değildi ama doyurucuydu cann belki bigün denemek istersin
fıstık sarmaaaa bi bitmedi evde nasıl sinir oluyorum Allahtan duyguşun tatlı yemini imdadıma yetiştide yemiyorumm
ahhh canımmm çocuk konusunda sizin kadar olamasamda ben de özlem çektim bilirsin hala daha anne olmayı canıo gönülden istiyorum bir gün evlenirsem yeniden eğer sanırım birinci nedeni bu olacaktır Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsn Yani bu konuda ben sizi anlıyabiliyorum.Gelinlik mevzusuna asla takılmayın gerçekten çok sevdiğim bir konu.İnce düşüncen için asıl ben teşekkür ederim.
Sinema güzel geçmiş sevindim dudağın bugün nası? bir de filmi sevdn mi
aminnn çok tşk ederimmm..
benimde huzurum yoktu çok şükür artık varr benimde birşeye canım sıkılmıştı artık takmıcamm üzmücem kendimi herkezi herşeyi olduğu gibi kabul etcem hani bi söz var nekadar ekmek o kadar köfte hesabı :))))
neyse sen uçuk için bence bi doktora gittt canım çok uzadı ihmaletme kendini..
güzel bi makyaj güzel bi spor sana çok iyi gelecektirr eminimmm..
ben operaya hıc gıtmedım merak ettım nasıl gıyındınız gıttınızzzzzboyle herkes şık mı gıyınıyor gıdıyorrrrrrrr merak ettım vallaaaaaa
canım eglenmıssın cok sevındım ben de sınemaya gıttım benım ıcın de guzel oldu baya guldum uzun zamandır gıtmemıstım sınemaya. hem de sevdıgım bır fılm olunca, esım de keyıf alınca guzel oldu. berenın fılmı ve ozcan denızın fılmlerıne de gıtmek ıstıyorum turk sınemasına destek vermeyı sevıyorum zaten.
vayyyyyyyy yoga yaptın demek. sabah yoga, aksam operaaaaaaaaaaaaaacok entel, klas ve kültürlü
canım bılıyorum sıkıldıgını. oyuzden artık bence de sıkı tut ve bıran once ulas hedefıne. yoksa bu sekılde stresten kılo alabılırsın ya bu rakamı kabullenmelısın ya da hedefıne ulasmalısın. sen arada kaldın uzun zamandır oyuzden stres oluyorsun
bence usutuyorsundur oyuzden agrılı olabılır ama 3-4 gun daha devam etmesını anlamadım sen esıne bakma yaaaaaadoktor bılır en ıyısını. sor bunları muhakkak.
anahtarı bulabıldınız mı canım ? gecmıs olsun dıyeyım. evde bıryerdedır kesın ıyıce bır bak bakalım.,,dun spor yapılmıs bugun spor yapılmıs harıka valla demek kı grıbı tamamen atlatıyorsun canım ohhhhh maaşallah
ben normalde 1 saat ıle basladım sen 1,5 saat yapma kesınlıkle. benım ramazandan sonra 1,5 oldu hoca cıkardı. ama uzun zamandır 1,5 yapamıyordum hem eve gec kalıyorum hem de yemek yıyıp spor yapmaya alısamadım ramazanda ac karnına spor yapmak daha kolaydı neyse ne yapıyoruma gelınce;
yarım saat kosu bandı tempolu yuruyus
15 dk normal bısıklet
10 dk twıst
100 mekık
dumble ıle kol aletlerı calısıyorum hocanın gosterdıgı
kelebek ve ona benzeyen aletler ıle kol calısıyorum
kelebek ve onun dısında ıkı tane daha alet var ama adlarını bılıyorum ıste.
bır de boyle ustune cıkıp kendını saga sola egerek calıstıgım bır alet var 30 saga 30 sola egılıyorsun oncelerı boyle calısıyordum uzun zamandır hoca elıme 4 kıloluk agırlık da verıyor
vee dün dietisyene gittim anlatayım sizlere
evde tartılıp gittim orda elbiselerle tartıldığım için bi kaç gr fazla çıkıyorum haliyle ama dr. senin tartında doğru dedi. ordada tartıldım ve duruma göre menümde değişiklik yaptı sabah kahvaltım aynı öğle de aynı ama 4 yemek kaş. pilav veya makarna yı 2 yemek kaş. ına düşürdü birazcık üzüldümve sen artık alışma sürecimin bittiğini artık 1 ayda 4 kilo vereceğimi söyled menüye harfiyyen uyarsan diye ekledi:26: sporu hergün ister yürüyüş ister kardiyo yapabilirsin ama çok fazla yüklenmeden bedenine dedi.bitki çayı istersem günde bi fincan içebileceğim. ve öğle veya akşam yemeğinde bolca salataya izin verdi daha önce yoktu dr. 15 günde çok iyi bi sonuç aldık ve bundan sonra ayda bi kere konrtole gelirsin dedi aralık 11 inde kontrolum var bakalım dediği gibi 4 kilo verebilecekmiyim:26: gerçi ben az az kilo bile versem o bile yeter bana bu arada dietisyene ilk gittiğim de ben kendim beden ölçülerimi almıştım ve dün tekrar ölçtüm
göğüsten 4 belden 4 basenden de 2 cm incelmişim çok mutlu etti beni
inşlh 79 kiloyu görünce resim koyacağım bu sefer inşlhhhhhhhhhhhhhhh
bu arada dün ki menümü yazmıyorum dün kendimi ödüllendirdim biraz kahvaltıda kaçırdım ama olsun nasılsa bi daha yok o yüzden dün ki yediklerimi yok sayıyorum şuan :)))))
corba ısı neslının uzmanlıgı canım. Bence ona sor. Cok guzel corbalar bılıyor o.
Aaa sen dıyınce ben de hatırladım ben de demıstım hatta sancılı regl gunu yumurtalıkların ıyı calıstıgını gosterır dıye demıstı doktor. Cok uzun olmasa da 4 gunden fazla suren regl donemlerı de aynı sekılde ıyıymıs yanı nekadar agrılı, uzun ve yogun olursa ıyıymıs ama tabıkı bunun da bır olcusu var mesela 1 haftadan fazla olmamalı ya da asırı kan kaybı olmamalı.
cızelgeyı yenıden yaptım bu ucuncu oldu valla. Kafam yerınde degıl esranınkını yanlıs yazmısım duyguyu da zaten yazamamıstım oyuzden bu ucuncu cızelge en dogrusu oldu .
Evet genel olarak cogumuz ne vermısız ne almısız. Bu bıle mutlu edıyor vallaaaaaa
Evet buaralar oyleyım. Haftasonu evı temızlemedım, dısarı cıkmadım, haftalık yemeklerımı bıle zorla yaptım. Modum dusuk
ah canım tamaçtım oruç aklıma geldi saatlere bakmak için çıktımm k.bakmaa
dün opereya hemde burnumun dibine gelinmiş ne güzel yaaa inşallah birgün görüşcezz.. dün yoga yapmışssın ah dedim keşke bende yanında olsaydım bende yapsaydımm dedimm o kadar ihtiyacım varki neslimm.. ev için iyidileklerde bulunmuşssun çokkkkkkkkk tşk ederim canımm
çok tşk ederim cemremmmmmmm inşallah dediğingibi olur. bu arada diyetisyene gitmişssin herşey yolundaymış çok sevindim canım herşey bundan sonra dahada güzel olur inşallahh..
çok tşk ederimm canımm inşallah dediğin gibi olurr...
sıfır kaçamak spor oldu ne oldu bendeki bünye anormal sabit kaldımm ama gönlüm rahatt..
günaydınn hanımlarrr keyifli bir gün geçirmek dileğiylee herkez iyidir inşallahhh... günlerden yayılma günü katılmak isteyen gelsinn..
bugün için şöyle hafif besleyici güzel bi çorba tarifi verecek bi arkadaşım varmıı böyle orjinal tarifler geneldee neslişimde olur.
neslişim doktor işini naptınn ,benbiryerde duydum sancılı regl yumurtalıkların iyi çalıştığını gösterirmiş senin geneldede böyle oluyor galiba ama ihmal etmemen çok iyi benimdoktoru daha önce sormuştun çok memnunum 8 yıldır doktorum sana çok ters (şirinyer) ama gitmek istersen sana eslik ederimm seve seve aklında olsun arkadaşım umarım rahat edeceğim rahat bilgi alacağın bi doktor bulursun arkadaşım
corba ısı neslının uzmanlıgı canım. bence ona sor. cok guzel corbalar bılıyor o.
aaa sen dıyınce ben de hatırladım ben de demıstım hatta sancılı regl gunu yumurtalıkların ıyı calıstıgını gosterır dıye demıstı doktor. cok uzun olmasa da 4 gunden fazla suren regl donemlerı de aynı sekılde ıyıymıs yanı nekadar agrılı, uzun ve yogun olursa ıyıymıs ama tabıkı bunun da bır olcusu var mesela 1 haftadan fazla olmamalı ya da asırı kan kaybı olmamalı.
neslişş gün verelimmi artıkk görüşmek için bak ben diyorum engeç ama en geç yeni yıl girmeden görüşelimm diyorum
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,8 kg [/td]
[td]60,8 kg [/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]24,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,3 kg[/td]
[td]97,3 kg [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]12,7 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]68,9 kg ( regl ) [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]6,7 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,5 kg[/td]
[td]76,5 kg (regl)[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]77,9 kg [/td]
[td]77,9 [/td]
[td]0,00 [/td]
[td]+4,00 kg (doğum)[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td]102,2 kg [/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,6 kg[/td]
[td]81,6 kg [/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]88,3 kg[/td]
[td]87,8 kg (regl)[/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]19,4 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]63,7 kg[/td]
[td]62,3 kg [/td]
[td]-1,4 kg [/td]
[td]8,7 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]
Filizcim ellerine sağlık canım. Kilo veren herkesi, başta Züleyha olmak üzere yürekten kutluyorum. Züleyhanın menülerini örnek alayım diyorum ama bütün gün yediklerini toplasam benim bir öğünüm yapmaz, o yüzden vazgeçiyorumCemrem maşallah çok güzel kilo vermeye devam ediyor, Esracık da öyle Kilosu sabit kalan bizlere de haftaya bol bol --- diliyorum
neslıs hosgeldın canım, uzun uzun konusmak ısterdım az gorusuyoruz buaralar canım. ama cıkmam lazım opuyorum senı de duygusu da
kendınıze ıyı bakın guzel ızmırlılerrrrrrrrrr
Canım benim bir gün beraber de yaparız inşallah, hatta Kuzey de katılır bizeşaka bir yana çocuklar yoga hareketlerine bayılıyorlar, kuzenimin çocuğu, eşimin yeğenleri üzerinde yaptığım denemelerde bunu gördüm, bir hareketi gösteriyorsun, sonra bıkmadan aynısını yapabilmek için uğraşıyorlar
Kilo konusunda bende de benzer bir durum var, spor yaptım, haftasonu hariç cozutmadım, haftasonu da az cozuttum eskiye göre ama kilo sabit. Neyse benim de içim rahat, haftaya veririz inşallah
Ben ben ben ben işleri yapacak birini bulmam lazım önce ama olsun, düşüncesi bile güzel
Duygucum valla Karşıyaka tarafında olsun istiyorum doktor ama bulamazsam gelirim o tarafasenin doktor özel hastanede mi?
Valla Duygucum yumurtalıklar mı iyi çalışıyor bilmiyorum, dkh kullanıyorum sonuçta, acaba yaş ilerledikçe böyle semptomlar mı oluyor, yoksa yumurtalıklar yaş geçiyor çalışalım da bebek olsun moduna mı girdiler bilmiyorum.
Geçen seferki doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama dediğim gibi bana güven vermedi. Aslında hazır Duygu memnunken onun doktoruna mı gitsem diye düşünmeye başladım.
Evet canım yaaa, bence de görüşelim artık. Sen bir öneride bulun, oruç olmadığın bir gün olsun amaayarlayalım ve görüşelim
Filizcim ellerine sağlık canım. Kilo veren herkesi, başta Züleyha olmak üzere yürekten kutluyorum. Züleyhanın menülerini örnek alayım diyorum ama bütün gün yediklerini toplasam benim bir öğünüm yapmaz, o yüzden vazgeçiyorumCemrem maşallah çok güzel kilo vermeye devam ediyor, Esracık da öyle Kilosu sabit kalan bizlere de haftaya bol bol --- diliyorum
BİRGÜN PİLATES YAPAYIM DEDİM ÜSTÜME ATLADI GIDIKLAMAYA BAŞLADI SENCE KUZEYLE YOGO NASIL OLUR TAHMİN ET SES VERMEZSEN HAYATIM GÜZELİM NEDEN KONUŞMUYORSUN DER GÜLDÜRÜR BİZİ:)))))
TABİ CANIM ORUÇ TUTMADIĞIM BİRGÜN OLUR ŞÖYLE KARIŞIKLI YEMEK YİYELİM KAHVE İÇELİM..
CANIM ,BENİM DOKTOR TIP MERKEZİN KAÇ YILDIR AYNI YERDE O KADAR HASTASI VARKİ SAATLİ RANDEVU ALIYORSUN ,BAZEN TAM SAATİNDE BAZEN BİR ÖNCEKİ HASTAYAGÖRE SAAT KAYABİLİYOR ADI AYLİN BARBAROS BEN KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM DEDİĞİM GİBİ 8 YILLIKDOKTORUM KUZEYİDE O DOĞURTTU.. HANGİ DOKTORA GİDERSEN GİT İNŞALLAH UMDUĞUNU BULURSUN VE İNŞALLAHHÇOK İYİSİNDİRR BENCE GAYET NORMALSİNN ÖZELLİKLE BİZE GÖREEE:)))
Geleyim çorba konusunaçok severim çooooook Duygucum yoğurtlu buğday çorbası önerebilirim, brokoli çorbası önerebilirim, sebze çorbası olabilir. Arkasından yapacağın yemeğe göre ne tarz bir çorba yakışır diyorsan fikir yürütelim ona göre.
CANIM BEN YOĞURTLU ÇORBALARI ÇOKSEVERİMM VE ÇORBAYA GÖRE MENÜ OLUŞTURCAM ÖZELLİKLE ÇORBA ÇOK İSTİYOR CANIMM..SEBZE ÇORBALARIDA SEVERİMM SEN EN KEYİF ALDIĞIN ÇORBANIN TARİFİNİ YAZARSAN SEVİNİRİM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?